Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson ziet vaderschap wel zitten

Marilyn Manson ziet vaderschap wel zitten

http://oi62.tinypic.com/2nbshz9.jpg

Marilyn Manson zou best een kind willen. De zanger is mede door zijn goede vriend Johnny Depp anders over het vaderschap gaan denken, vertelt hij in een interview met The Guardian.

Manson (46) heeft geen broers of zussen en dus is hij 'de laatste man van de familie'. Het komt dus op hem aan om kleine Mansons te maken.

"Ja, daar denk ik wel eens over na", geeft hij te kennen. De artiest is de peetvader van de dochter van Depp. "Omdat mijn beste vriend zo'n goede vader is en een vergelijkbare levensstijl heeft, denk ik wel eens dat het mooi zou zijn om zelf leven te creëren."

"Ik zou het wel vervelend vinden als het een meisje zou worden", zegt Manson. "Want dan moet je je zorgen maken om alle penissen in de wereld. Als het een jongen is, hoef je op maar één penis te letten."

Manson heeft een vriendin, maar hij wil liever niet zeggen wie dat is. In het verleden was hij even getrouwd met burlesque-artiest Dita Von Teese en ook had hij een relatie met Evan Rachel Wood.

19-01-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian 'not amused' dat ze helm moet dragen tijdens skitrip

Kim Kardashian 'not amused' dat ze helm moet dragen tijdens skitrip

http://oi59.tinypic.com/2qbbryw.jpg

Kim Kardashian-West zag er zondag 'eskimo'-chic uit tijdens een kort skitripje met vrienden. Ze moest ook een helm opzetten voor de veiligheid en kon hier duidelijk niet mee lachen.

Kim ging afgelopen weekend skiën met enkele vrienden en dat moest en zou - zoals altijd bij haar - modieus en in stijl gebeuren. Ze had daarom gezorgd voor de perfecte outfit: ze droeg een zwart aanpassend jasje met pels, een strakke zwarte skibroek, zwarte handschoenen, een designer zonnebril en grijze sneeuwbotten. Ook rapper Kanye ging in stijl de berg af. Kim en Kanye trokken uit goede gewoonte een hoop selfies op de piste, maar een lachje kon er niet vanaf. Waarom? Omdat Kim een helm moest dragen.

Kim moest van enkele vrienden een helm opzetten voor de veiligheid. De ster was 'not amused'. Bij een foto die ze op Instagram deelde, voegde ze de volgende tekst toe "My friends made me wear a helmet skiing and I was not happy about it but feel it's more safe and I'm into it now if you can't tell." Hieronder kan je de - zure - kiekjes van hun skitrip bekijken.

19-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitnessmodel en acteur Greg Plitt verongelukt onder trein

Fitnessmodel en acteur Greg Plitt verongelukt onder trein

http://oi57.tinypic.com/264qa7n.jpg

De Amerikaanse acteur Greg Plitt is gisterenmiddag om het leven gekomen toen hij onder een trein kwam in de stad Burbank in Californië. Plitt, bekend van de boksfilm Grudge Match met Sylvester Stallone en Robert De Niro, is 37 jaar geworden.

Als fitnessinstructeur was Gregg Plitt het gezicht van het tv-programma Work Out en ook is hij te zien in de realityserie Friends to Lovers die volgens Variety maandag in première gaat op de zender Bravo. Het voormalige Calvin Klein-model werd zaterdag om 16.00 uur plaatselijke tijd geraakt door een naderende trein. Hij was met vrienden. Ze maakten mogelijk video-opnames en foto's van passerende treinen, weet het tv-station KABC.

Treinpassagiers zagen Greg, die ook te zien was in de films Terminator Salvation (2009) en The Good Shepherd (2006), vlak voor het fatale ongeluk plaatsvond. "Hij ging vreselijk in de fout. De trein reed door. Ik zag hem struikelen over de sporen", zegt een ooggetuige. "Hij had een camcorder in zijn hand'', vertelt de treinpassagier. De politie doet onderzoek naar de zaak. Zij ondervragen Gregs vrienden.

18-01-2015 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Whitney Houston over film: "Bereid je voor op het ergste"

Familie Whitney Houston over film: "Bereid je voor op het ergste"

http://oi58.tinypic.com/2rz2o1u.jpg

Fans moeten zich "voorbereiden op het ergste" voordat ze een tv-film over het leven van zangeres Whitney Houston op de Amerikaanse zender Lifetime bekijken. Dat heeft de schoonzus van Whitney, die haar nabestaanden vertegenwoordigt, laten weten.

De film was gisteren in de Verenigde Staten voor het eerst op televisie te zien. Schoonzus Pat Houston deed de mededeling op de website van de overleden zangeres. Volgens Pat Houston is de film gemaakt zonder medewerking van de familie.

"Als je deze film gaat bekijken, weet dan dat Lifetime bekend staat om het maken van slechte films over het leven van overleden beroemdheden en bereid je voor op het ergste", aldus Pat.

De film is geregisseerd door actrice Angela Bassett, die bevriend was met Whitney Houston. Volgens de familie van Houston heeft Bassett met het maken van de film bewezen dat ze geen echte vriendin van Whitney was, maar alleen op "roem en winst" uit is.

Het is niet duidelijk of de familieleden van Whitney de film al gezien hebben. Volgens de verklaring is een aanvraag voor een voorvertoning voor een select groepje familieleden niet gehonoreerd. Lifetime heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Pat Houston.

18-01-2015 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere maakt lelijke slippartij op ijsplek

Frank Deboosere maakt lelijke slippartij op ijsplek

http://oi62.tinypic.com/4tlsfd.jpg

Weerman Frank Deboosere (56) heeft gisterochtend een stevige een stevige valpartij gemaakt met de fiets. Dat meldt hij in zijn 'Fietsdagboek' op zijn website.

Deboosere was om vijf uur 's ochtends opgestaan om met de fiets van bij hem thuis naar Leuven te rijden, waar hij verwacht werd voor het Radio 2-programma De Weekwatchers.

Op het jaagpad langs de Leuvense Vaart slipte Deboosere op een ijsplek, waardoor hij "met zijn volle rechterzij tegen de grond smakte". Hij hield er enkele kneuzingen en een gescheurde jas aan over.

De avond voordien had Deboosere in zijn weerpraatje nog gewaarschuwd voor gevaarlijke ijsplekken.

Gisteravond was Deboosere toch weer de vrolijke jongen: tijdens de uitreiking van de Ketnet Awards straalde hij in een sterrenpak.

In mei 2013 brak Frank Deboosere zijn elleboog na een fietsongeval.

18-01-2015 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan eindelijk weer op het scherm... in reclame

Lindsay Lohan eindelijk weer op het scherm... in reclame

http://oi57.tinypic.com/1zr179l.jpg

Lindsay Lohan heeft een schnabbel te pakken. De brokkenpiloot mag ironisch genoeg autoverzekeringen aanprijzen. Volgens TMZ neemt Lindsay een reclamespot op voor verzekeraar Esurance.

Lindsay heeft zelf veel te maken gehad met verzekeringsmaatschappijen. In 2007 belandde ze in een middenberm, waarna ze werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Later dat jaar maakte ze opnieuw een wilde rit en werd ze opnieuw opgepakt met drank op achter het stuur.

In 2010 raakte ze een kinderwagentje in Los Angeles, twee jaar later raakte ze een geparkeerde auto. Eveneens in 2012 reed ze haar eigen auto total loss en belandde ze in het ziekenhuis en later dat jaar reed ze ook nog een voetganger aan.

18-01-2015 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan krijgt beer op bezoek

Astrid Bryan krijgt beer op bezoek

http://oi59.tinypic.com/nqd9iu.jpg

Het moet even schrikken geweest zijn, toen Astrid Bryan gisteren onverwacht een beer over de spreekwoordelijke vloer kreeg in de regio rond Los Angeles. Volgens haar bericht op Instagram was ze bij haar nonkel op bezoek toen ze het dier in de tuin opmerkte. Schattig, maar dan vanop afstand natuurlijk. De Vlaamse ster deelde een filmpje van de nieuwsgierige "Baloe-lookalike" en kon ook een prachtige foto maken.

18-01-2015 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Britney Spears gedood door Taliban

Ex Britney Spears gedood door Taliban

http://oi60.tinypic.com/ebd74k.jpg

Britney Spears kreeg deze week een ferme tegenslag te verwerken. Haar goede vriend en ex John Sundahl werd door de Taliban neergeschoten in Afghanistan. Sundahl was de man die Britney over haar drankproblemen heen hielp.

John en Britney waren in 2007 kort een koppel. De piloot was naar verluidt diegene die de popster over haar moeilijke periode heen hielp, toen ze onder meer haar haar liet afscheren. Ze hadden elkaar op een AA-meeting ontmoet en mede door hem kreeg ze haar drankproblemen klein.

De twee bleven niet lang een koppel, maar bleven wel goede vrienden. Ze spraken elkaar nog regelmatig, tot hij vorige week brutaal om het leven kwam in Afghanistan. Sundahl werd door de Taliban uit de lucht geschoten toen hij met een helikopter in de buurt van Kaboel vloog.

Ingewijden laten weten dat Britney 'compleet van de kaart is'. "Britney vond hem een geweldige man, ze zit er erg mee in", klinkt het.

18-01-2015 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Omar Sharif overleden

Ex-vrouw Omar Sharif overleden

http://oi59.tinypic.com/dr6st5.jpg

De Egyptische actrice Faten Hamama is op haar 83ste overleden. Ze is gisteren  bezweken aan een ziekte in haar huis in Caïro. Zij is de ex-vrouw van Omar Sharif.

Faten Hamama gold als een van de grootste filmsterren van de Arabische cinema. Ze begon haar carrière op de leeftijd van 9 en speelde mee in bijna 100 films. Vandaag nog zal ze begraven worden.

Hamama trouwde in 1947 met filmregisseur Ezzel Zulficar, ze kregen een dochter maar scheidden in 1954. In dat jaar koos ze Omar Sharif als haar tegenspeler, de twee werden verliefd. Sharif bekeerde zich tot de islam en trouwde met Hamama. Ze kregen een zoon en scheidden in 1974.

Later trouwde ze met de Egyptische arts Mohamed Mahmoud, met wie ze tot haar dood in Caïro woonde.

18-01-2015 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloerse Koen Wauters maakt Gouden K-trofee Tom Waes stuk

Jaloerse Koen Wauters maakt Gouden K-trofee Tom Waes stuk

http://oi62.tinypic.com/2q8r62h.jpg

Een klein 'opstootje' tijdens het Gala van de Gouden K's vanochtend op Ketnet. De awardshow vroeg Koen Wauters de trofee voor Mannelijke TV-ster van het Jaar uit te reiken. Bleek echter dat ook Wauters' grote rivaal Tom Waes genomineerd was en dat was niet helemaal naar de zin van de Clouseau-frontman...

Het volgende dat we zagen, was dat de Gouden K van Tom Waes pardoes van de desk naar beneden totterde, al dan niet door opzettelijk toedoen van Koen Wauters. Zelf beweerde de zanger-presentator dat hij het "écht niet express" deed, maar hij voegde eraan toe dat Tom nu wel de 'Gouden L' had gewonnen "voor L... L... Liefste tv-presentator".

18-01-2015 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert AC/DC in twee uur tijd uitverkocht

Concert AC/DC in twee uur tijd uitverkocht

Klik op de foto om Thunderstruck te beluisteren


In twee uur tijd zijn alle tickets voor het optreden van de Australische rockgroep AC/DC op 6 juli uitverkocht. Vijftigduizend fans zullen het concert bijwonen in het Festivalpark Stenehei in Dessel, zo maakte organisator Live Nation bekend.De verkoop startte om 9 uur 's ochtends via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Via ticketmaster.be is intussen een wachtlijst geopend. Volgens Live Nation is het steeds zinvol te registreren op die lijst. Indien er tickets vrijkomen, door onbetaalde reservaties, worden die toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het principe "first come, first served".Live Nation waarschuwt dat er een wettelijk kader is dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. Op de zwarte markt aangeboden tickets geven geen garantie tot geldigheid, luidt het. De fan die zich met zulk ticket aanbiedt aan de ingang, kan de toegang geweigerd worden.AC/DC maakte ongeveer twee maanden geleden op radiozender Studio Brussel de belofte in 2015 naar België af te zakken. De legendarische rockers strijken neer in Dessel met hun "Rock Or Bust World Tour". (br.hln)

17-01-2015 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria speelt in nieuwe komedieserie

Eva Longoria speelt in nieuwe komedieserie

http://oi57.tinypic.com/2wn3c5i.jpg

Eva Longoria is binnenkort te zien in een nieuwe komedieserie van NBC. Entertainment Weekly schrijft dat de bekende actrice een rol gaat spelen in de serie Telenovela.

"Er zijn maar een paar actrices die net als Eva zoveel internationale allure hebben", aldus NBC-baas Jennifer Salke over de Desperate Housewives-ster. "Ze past perfect in de serie Telenovela."

De serie draait om een dagelijks televisieprogramma en tv-ster diva Ana Maria (gespeeld door Eva).

Onlangs werd ook al bekend dat Felicity Huffman, die de rol van Lynette Scavo speelde in Desperate Housewives, ook weer gaat spelen in een serie. Zij gaat een rol vertolken in de ABC-serie American Crime.

17-01-2015 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer kijkt met goed gevoel terug op uitvaart

Frans Bauer kijkt met goed gevoel terug op uitvaart

http://oi61.tinypic.com/qwykis.jpg

De Nederlandse volkszanger Frans Bauer verloor vorige week zijn vader. Bij talkshow RTL Late Night vertelt de zanger hoe hij de afgelopen week heeft beleefd. "Ik heb een heel goed gevoel over de uitvaart. We hebben gedaan wat hij graag had gewild", aldus Frans die tijdens de dienst een speciaal lied voor zijn vader zong.

"Mijn vader was iemand waar iedereen welkom was, dus dat hebben we voor de uitvaart ook zo gedaan", vervolgt Frans. De zanger en zijn familie vonden het vorige week goed dat er pers en fans aanwezig waren bij een deel van de begrafenis. "Ons hele leven is gedeeld. Vanaf de serie De Bauers was dat eigenlijk zo. We zijn altijd een open boek geweest naar de fans toe", aldus Frans die vond dat zijn fans daardoor ook de kans verdienden om afscheid te nemen van zijn vader.

Hoe Frans de afgelopen week heeft beleefd? "Het is pas 1,5 week geleden en ik besef mij nu eigenlijk pas wat er allemaal is gebeurd", aldus een zichtbaar geëmotioneerde Frans. "Het grote gemis moet denk ik nog komen. Ik belde hem zeven à acht keer per dag en ik ging er ook bijna iedere dag naartoe. In de afgelopen week had ik steeds de neiging om te bellen, maar dat kon niet." Bauer benadrukt ook dat hij graag positief wil blijven. "Dat heeft hij me gezegd, dus dat probeer ik te doen."

17-01-2015 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Verhoeven begint met draaien nieuwe film

Paul Verhoeven begint met draaien nieuwe film

http://oi61.tinypic.com/1z49vfa.jpg

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven is in Parijs begonnen met het draaien van zijn nieuwe film. Het gaat om de psychologische thriller Elle, gebaseerd op de roman Oh van schrijver Philippe Djian.

Dat heeft zijn woordvoerder zaterdag gemeld. Het is de eerste speelfilm die de 76-jarige Verhoeven draait in negen jaar tijd. In 2006 ging zijn oorlogsfilm Zwartboek in première. In de tussentijd publiceerde de regisseur onder meer een boek over Jezus.

Elle, een geheel Franse productie, vertelt over een zakenvrouw die wraak wil nemen op haar verkrachter. De hoofdrollen worden gespeeld door Isabelle Huppert en Anne Consigny, vooral bekend van de serie Les Revenants. Naast Verhoeven is de enige Nederlander die aan het project meewerkt editor Job ter Burg. Het tweetal werkte eerder ook samen aan Zwartboek.

De eerste draaidag vond vrijdag plaats op een yogaschool in het noorden van Parijs. De opnames duren tot eind maart. Het is de bedoeling dat Elle in het najaar in première gaat.

17-01-2015 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Axl Peleman: Theehuis

Column AXL Peleman Theehuis

http://oi59.tinypic.com/2h72r9e.jpg

Zanger-muzikant Axl Peleman leeft en werkt op het ritme van de stad. Antwerpen zit in zijn hart, zijn lijf en zijn ziel. "Niet de mooiste stad ter wereld, maar wel mijn stad. Waar ik me thuis voel." Elke zaterdag schrijft hij daarover in onze krant.

Ik ga bijna dagelijks ontbijten in het Marokkaans theehuis op de hoek van de Abdijstraat en de kleine Boomsesteenweg. In heel wat theehuizen in deze wijk komen ofwel Real Madrid-fans, ofwel Barcelona-fans. In dit theehuis komen de beide clans over de vloer. Als er een voetbalmatch op tv is, is het hier echt feest. Er hangen wel twee schermen. Elke groep supporters kijkt naar zijn eigen scherm. Er is hier nog nooit ambras geweest over het voetbal. Ik begrijp dat, want ik ben een hevige Beerschotfan, maar het zou nooit bij mij opkomen om om die reden een Antwerpfan op zijn gezicht te slaan.

Er is hier deze week nog heel veel gesproken over de aanslagen in Parijs en de gevolgen daarvan. Op het Kiel zijn bijna al mijn vrienden Marokkanen. 'Wij voelen ons dubbel gekloot', vertellen ze me. 'De daders van de terreurdaden zijn zogezegd mensen van ons, maar die daders zijn de slechtste moslims ooit. Dit heeft niets te maken met ons zeer geprezen geloof. Het is deze dagen wel niet plezant om de kleine te gaan afhalen aan de schoolpoort. We worden er scheef bekeken, alleen maar omdat wij moslims zijn.'

Mijn Marokkaanse vrienden zeggen het zo: 'Natuurlijk zijn wij Charlie, je moet een echte idioot zijn om dat nu niet te zijn. We laten dit gewoon overwaaien. Vinden wij het plezant dat onze profeet beledigd wordt? Nee, maar dat is de integratie zeker? Dat is de democratie. We moeten dit slikken. De vraag die we durven stellen: moet je iemand beledigen als je weet dat het beledigend is? Wij vinden van niet.'

Wat er nu gebeurd is, zou je kunnen vergelijken met de pastoor die wordt opgepakt voor pedofilie. Dat is heel erg, maar zijn daarom alle katholieken slecht? Ik hoorde het Bart De Wever ook zeggen op tv: 'Ik heb vooral compassie met de moslims die het wel goed menen'.

Ik merk dat mijn vrienden hier op het Kiel de aanslagen in Parijs nog meer dan ik veroordelen. 'Allah geeft en neemt het leven, niet de mensen zelf', zeggen ze. Mijn vriendenkring is radicaal tegen wat er is gebeurd, 'want daardoor zijn wij hier ook het slachtoffer geworden', zeggen ze.

17-01-2015 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas over Oscars: "Het is politieke campagne"

George Lucas over Oscars: "Het is politieke campagne"

http://oi61.tinypic.com/30szy9i.jpg

"Het is een politieke campagne. Het heeft helemaal niets te maken met artistieke verdiensten". George Lucas maakt brandhout van de keuze van de leden van de Academy, die dit jaar enkel blanke acteurs nomineerde. Na de bekendmaking van de nominaties deze week werd de hashtag #OscarsSoWhite trending op Twitter. De president van de filmacademie zag zich vannacht genoodzaakt te reageren op de kritiek.

Lucas, regisseur van de Star Wars-films, antwoordde op CBS op de vraag of hij die keuze zag als een afwijzing van zwarte acteurs, zoals David Oyelowo in 'Selma', de film over de burgerrechtenstrijd van Martin Luther King Jr.

Lucas zei dat hij zelf geen lid is van de Academy, in het bijzonder omwille van de controverse die er constant rond hangt.

President van de filmacademie, Cheryl Boone zegt in een interview met persbureau AP dat de onrust haar motiveert om snel voor meer diversiteit te pleiten. Boone is zelf de eerste Afrikaans-Amerikaanse president van de Academy of Motions Picture Arts and Science, de organisatie die de Oscars jaarlijks uitreikt.

Alle twintig genomineerde acteurs zijn blank, terwijl een groot aantal films juist een diverse groep aan acteurs heeft. Daarbij zijn in de overige categorieën alleen mannelijke schrijvers en regisseurs genomineerd, terwijl de voorspelling was dat een aantal vrouwen kanshebber was.

Screening 'Selma' in Witte Huis
Ook president Obama heeft zich, gewild of niet, gemengd in de Oscar-discussie rond de film 'Selma'. Vanavond is hij gastheer op een vertoning van de film in het Witte Huis, een dag nadat de Academy volgens critici de film over Martin Luther King Jr. en de mars voor burgerrechten van 1965 had afgesnauwd.

De film is weliswaar genomineerd voor beste film en beste song, maar hoofdrolspeler David Oyelowo noch regisseur Ava DuVernay werden genomineerd. Dat verbaasde heel wat waarnemers.

Verwacht wordt dat naast DuVernay als Oyelowo ook producent Oprah Winfrey de vertoning in het Witte Huis vanavond zullen bijwonen. Ook rapper Common, genomineerd voor het themalied 'Glory' uit de film, zal er bij zijn.

17-01-2015 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Martin en Jennifer Lawrence daten nog"

"Chris Martin en Jennifer Lawrence daten nog"

http://oi58.tinypic.com/2vmizah.jpg

Chris Martin en Jennifer Lawrence zijn samen gezien in een chic Italiaans restaurant in Los Angeles, waar ze in een hoekje heel wat hebben afgelachen en gegiecheld. New York Post concludeert hieruit dat het weer een date was tussen de ex-geliefden.

De 24-jarige Hunger Games-actrice en de 37-jarige Coldplay-zanger hadden volgens een ooggetuige alleen aandacht voor elkaar. "Hier was zeker sprake van romantiek", meent de loslippige ooggetuige. Onder aanmoediging van Lawrence zou Chris een toetje hebben besteld, waarna ze het dessert van bladerdeeg samen deelden.

In oktober zeiden Lawrence en Martin dat ze uit elkaar waren. Bronnen van New York Post beweren dat ze gewoon door bleven gaan met daten.

Martins ex-vrouw Gwyneth Paltrow heeft zich neergelegd bij de keuze van Martin. In de show van Howard Stern zei de actrice deze week: "Wie zegt dat ik Jennifer Lawrence niet goedkeur? Ik respecteer Martin als de vader van mijn kinderen. Het is zijn beslissing. Hij wilde niet blijven bij iemand die niet geweldig is."

17-01-2015 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is waar: Ronaldo en Irina Shayk geen koppel meer

Het is waar: Ronaldo en Irina Shayk geen koppel meer

http://oi59.tinypic.com/154v86c.jpg

Cristiano Ronaldo en Irina Shayk zijn geen paar meer. De hardnekkige geruchten over een liefdesbreuk tussen het glamourkoppel worden vandaag bevestigd in de 'New York Post'. "Irina Shayk heeft een punt gezet achter haar relatie met Cristiano Ronaldo", zegt een woordvoerder van de Russische in de Amerikaanse krant.

Ronaldo en Shayk vormden vijf jaar lang een koppel. Toen Shayk begin deze week afwezig bleef op de uitreiking van de Gouden Bal, ontstonden wilde speculaties over een liefdesbreuk. Na de triomftocht van Ronaldo in Zürich kwamen er bovendien geen gelukwensen via sociale media van Irina. Integendeel: op Twitter volgde de Russische Ronaldo niet langer en op haar Instagram stond niet één foto meer van haar samen met Cristiano.

17-01-2015 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bartel Van Riet weer samen met jeugdliefde

Bartel Van Riet weer samen met jeugdliefde

http://oi58.tinypic.com/33nyskl.jpg

Vlaanderens meest begeerde tuinman is van straat. Bartel Van Riet (31) vond na amoureuze en wereldomzwervingen, terug rust in de armen van zijn jeugdliefde, Lore Cockmartin. Het stel wenst niet te reageren, maar het nieuws werd wel bevestigd.

17-01-2015 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bewijst spiermassa met nieuwe foto

Justin Bieber bewijst spiermassa met nieuwe foto

http://oi57.tinypic.com/15q2li8.jpg

Justin Bieber heeft zichzelf weer met ontbloot bovenlijf op de foto gezet om te bewijzen dat hij wel degelijk een strakke sixpack heeft. "Photoshop mijn reet", schreef hij aanvankelijk bij de foto, maar dat veranderde hij al snel in "Photoshop lol".

De onlangs geblondeerde zanger reageerde afgelopen weekeinde verontwaardigd nadat werd beweerd dat zijn foto's voor de campagne van Calvin Klein zodanig bewerkt zijn dat hij gespierder lijkt dan hij daadwerkelijk is.

"Hij heeft negen kilo spieren gekweekt en is er nog steeds mee bezig", bevestigt Justins trainer Patrick Nilsson aan HollywoodLife. "Het is werk in uitvoering. We willen er zeker nog zeven kilo bij. Hij gaat nog breder worden."

15-01-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!