Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo geeft Josje roddelbladen lik op stuk

Zo geeft Josje roddelbladen lik op stuk

http://oi61.tinypic.com/33osad4.jpg

Vandaag berichten alle media dat Kevin Janssens blijkbaar niet veel tijd nodig had om over de breuk met Josje heen te geraken. Hij zou nu al gelinkt worden met een Nederlands model. En Josje? Die laat met een Instagramfoto fijntjes weten hoe ze over de hele zaak denkt.

"Perfecte dag om deze trui te dragen", staat er vrij vertaald bij de post. Op de trui van Josje Huisman staat "Bla bla, oui oui" te lezen. De blonde schone trekt zich duidelijk weinig aan van de roddelblaadjes.

20-01-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira toont mooie bolle buik in fotoshoot voor Unicef

Shakira toont mooie bolle buik in fotoshoot voor Unicef

http://oi62.tinypic.com/qx9abk.jpg

Shakira toont haar mooie bolle buik in een fotoshoot voor Unicef met vriend Gerard Piqué en hun zoontje Milan. Shakira verwacht een tweede zoontje. Net zoals bij de geboorte van Milan organiseert het koppel een babyshower voor het goede doel.

De 37-jarige zwangere Colombiaanse popster straalde in een nieuwe fotoshoot met haar vriend, voetballer Gerard Piqué (27) en hun schattige zoontje Milan (bijna 2). De foto's werden genomen voor Unicef. Net zoals bij de geboorte van Milan organiseert het stel een babyshower om de kinderrechtenorganisatie te steunen.

"Nu we binnenkort ons tweede kind verwelkomen willen we andere kinderen in de wereld helpen en bijdragen aan een duurzame oplossing om kinderen die in extreme armoede leven van basisbehoeften te voorzien", zegt Shakira. Op de website (http://www.worldbabyshower.org/) kunnen er cadeautjes gekocht worden. Niet zoals bij de populaire babyshowers speelgoed en mooie kleren voor de baby, maar urgente zaken als vaccinaties, dekens en EHBO-sets die naar de allerarmste regio's in de wereld zullen gaan.

Bij de geboorte van hun eerste kind in 2013 steunde het koppel Unicef met dezelfde actie. Nadat fans de actie toen massaal steunden, konden er onder meer 80.000 kinderen worden gevaccineerd tegen polio en werd er bijna vier ton aan therapeutische voeding verspreid.

De zangeres hoopt dat vele anderen haar voorbeeld volgen. "We willen dat anderen zich genoodzaakt voelen hetzelfde te doen." Op de website kunnen aanstaande ouders eenzelfde webwinkel opzetten. "Met de sociale media tegenwoordig zijn beroemdheden niet de enigen die massa's mensen kunnen bereiken. De geboorte van je kind kan duizenden andere kinderen redden over de hele wereld."

20-01-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitte Wens is Vlaanderens eerste soapactrice met Down

Gitte Wens is Vlaanderens eerste soapactrice met Down

http://oi57.tinypic.com/4sbpxl.jpg

De nieuwste aanwinst van 'Familie' is de opvallende actrice Gitte Wens. Deze 22-jarige meid uit Oud-Turnhout is namelijk de eerste in Vlaanderen met het syndroom van Dowm om langere tijd mee te draaien in een soap.

Gisteren maakten de kijkers van Familie kennis met het bijzondere pleegkindje van Rita (gespeeld door Jacky Lafon). Lientje zal zeker enkele weken centraal in de reeks staan, samen met haar zullen ook andere nieuwe namen als Peter Van Asbroeck, Manou Kersting en Karin Jacobs hun debuut in de reeks maken.

Gitte heeft al wat acteerervaring, ze maakt deel uit van het gezelschap Theater Stap. De 22-jarige is wel wat zenuwachtig nu ze haar ding moet doen voor 800.000 kijkers. "Ik ben grote fan van Familie, dus ik had zeker kriebels in de buik toen ik voor het eerst op de set stond, tussen alle personages die ik van televisie ken."

20-01-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian opnieuw met de billen bloot

Kim Kardashian opnieuw met de billen bloot

http://oi57.tinypic.com/14btkt0.jpg

Kim Kardashian is trots op haar billen en laat de wereld maar al te graag meegenieten. Dit keer showt de 34-jarige realityster haar achterwerk in 'Love Magazine'. In november sierde het geoliede achterwerk al de voorpagina van het tijdschrift 'Paper'.

Op de nieuwe foto is te zien dat Kim van de achterkant gefotografeerd is en in haar ene hand een kledingstuk vasthoudt. Bij de foto staat in witte letters: 'Kim draagt Prada', een verwijzing naar het boek en de film 'The Devil Wears Prada'. Het kiekje werd door 'Love Magazine' op Instagram gezet, maar al snel weggehaald. Onder andere modeblad 'Cosmopolitan' en blogger Perez Hilton wisten de foto op tijd op te slaan.

Het magazine ligt pas op 2 februari in de winkel, maar de tekst bij de foto verklapt dat Kim zich laten kieken heeft in kleding van modehuis Prada. Naar verluid gaat het om items van de lentecollectie van Miuccia Prada 2015 en vintage kledingstukken van de Prada-collectie van 2012. Kim ging eerder uit de kleren voor onder meer GQ, Playboy en W.

20-01-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kevin is Josje al vergeten en slaat arrogant Nederlands model aan de haak"

"Kevin is Josje al vergeten en slaat arrogant Nederlands model aan de haak"

http://oi62.tinypic.com/210eno7.jpg

Kevin Janssens (35) heeft volgens Dag Allemaal weinig last van verdriet om zijn breuk met Josje (28). Hij beleeft volgens het blad een romance met het Nederlandse model Renée (26).

Kevin Janssens leerde de donkerharige en knappe Renée - 1,77 m groot - naar verluidt kennen in het Antwerpse uitgaansleven. De twee worden regelmatig gesignaleerd in The Villa, een nachtclub met restaurant op het trendy Antwerpse Eilandje.

Verwend en arrogant
Renée komt uit Friesland, studeerde horeca & toerisme en werkte een poos in het Antwerpse Hilton-hotel. Ze haalde in 2010 de finale van Miss Universe Nederland.

Ze is een veelgevraagd model en maakte furore in 'Benelux Next Topmodel', waarin ze tweede werd. Al was Renée toen níet geliefd bij haar tegenkandidaten. De Friese werd "verwend en extreem zelfverzekerd" genoemd. "Arrogant", zelfs.

20-01-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart wil stripheld spelen

Kristen Stewart wil stripheld spelen

http://oi57.tinypic.com/nwbk9x.jpg

Kristen Stewart is een groot fan van stripheldenfilms en zou graag een rol vertolken in een film van Marvel of DC Comics. Dit vertelt de Twilight-actrice aan Yahoo Movies.

"Ik zou mensen graag laten zien dat ik meer kan doen dan alleen 'Kristen Stewart' zijn in een andere film, in andere omstandigheden", aldus de 24-jarige actrice. Ze hoopt dat haar rol in Snow White and the Huntsman (2012) haar carrière een zetje kan geven richting het striphelden-genre. "Ik weet zeker dat ik in een film als Captain America zou kunnen spelen. Het moet gewoon het juiste verhaal voor mij zijn."

De nieuwe film Captain America: Civil War wordt in 2016 verwacht. Er is echter nog niets concreet bekend over een mogelijke rol die Stewart zou kunnen spelen. Kristen is op dit moment wel te zien in de nieuwe film Still Alice, bekroond met een Golden Globe.

19-01-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gers Pardoel voor tweede keer vader geworden

Gers Pardoel voor tweede keer vader geworden

http://oi60.tinypic.com/2rhmcqt.jpg

Gers Pardoel is voor de tweede keer vader geworden. Dat meldt de Nederlandse rapper vandaag op Instagram.

Zijn vriendin Selina is zaterdag bevallen van een dochter. "Afgelopen zaterdag is onze dochter Rocci Pardoel geboren. Moeder en dochter maken het goed", aldus Gers.

De 33-jarige zanger heeft al een zoon, Goud, van ruim een jaar. Hij maakte het nieuws in september bekend bij RTL Boulevard en liet toen weten dat hij 'even achterover' sloeg toen Selina zo snel in verwachting bleek te zijn.

19-01-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmaker Michael Moore noemt militaire scherpschutters lafaards

Filmmaker Michael Moore noemt militaire scherpschutters lafaards

http://oi62.tinypic.com/24b591l.jpg

Documentairemaker Michael Moore heeft hard uitgehaald naar militaire scherpschutters. Naar aanleiding van de première van de film American Sniper in de Verenigde Staten twitterde Moore dat hij snipers niet als helden ziet, zo meldt The Hollywood Reporter.

1

Door: redactie
19/01/15 - 18u06  Bron: ANP
© epa.

Documentairemaker Michael Moore heeft hard uitgehaald naar militaire scherpschutters. Naar aanleiding van de première van de film American Sniper in de Verenigde Staten twitterde Moore dat hij snipers niet als helden ziet, zo meldt The Hollywood Reporter.

"Mijn oom is gedood door een sniper in de Tweede Wereldoorlog. Er werd ons geleerd dat scherpschutters lafaards zijn. Ze schieten je in de rug. Snipers zijn geen helden", twitterde de filmmaker. Moore heeft ook kritiek op de aanwezigheid van de Amerikaanse strijdkrachten in het Midden-Oosten. De Stupid White Men-schrijver deed de uitspraken nadat de oorlogsfilm American Sniper in de bioscoop was verschenen. De opmerking werd al snel in verband gebracht met de film.

De nieuwste film van Clint Eastwood, American Sniper, gaat over voormalig Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle, naar verluidt de meest dodelijke sniper in de Amerikaanse militaire geschiedenis. Bradley Cooper speelt de hoofdrol en de film is voor zes Oscars genomineerd. Sterren als Rob Lowe (The West Wing) komen op voor de overleden militair. "Michael Moore zegt dat snipers lafaards zijn. Hij maakt een grapje, toch?", zegt Lowe op Twitter.

19-01-2015 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy naar LA vertrokken voor première 'The Loft'

Erik Van Looy naar LA vertrokken voor première 'The Loft'

http://oi61.tinypic.com/29561a9.jpg

Na meer dan drie jaar is het dan eindelijk zover: Erik Van Looy is naar Los Angeles vertrokken om een jongensdroom in vervulling te zien gaan met de Hollywoodpremière van 'The Loft'. De Amerikaanse remake liep verschillende keren vertraging op, maar krijgt nu dus een écht rode lopermoment. En daarvoor was de Belgische regisseur dan toch maar even naar de kapper geweest voor het vertrek in Zaventem.

Van Looy zei het koude België deze morgen vaarwel voor iets aangenamere temperaturen in Los Angeles. Op de avant-première zullen alvast heel wat van de Amerikaanse acteurs uit de film aanwezig zijn, ook enkele Belgische sterren in Los Angeles worden verwacht (daarbij denken we natuurlijk meteen aan Astrid en De Lau) en misschien is Natalia wel van de partij, verklapte Van Looy in een filmpje dat op de Facebook-pagina van 'De Slimste Mens ter Wereld' werd gedeeld.

'The Loft' gaat op 27 januari in première in de VS en zal vanaf 30 januari in minstens 2.000 zalen te zien zijn.

19-01-2015 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de ravissante Claudia uit Bikerboys in het echte leven doet

Wat de ravissante Claudia uit Bikerboys in het echte leven doet

http://oi57.tinypic.com/sfchw2.jpg

Kwam bikinibabe Claudia uit de aflevering van de Bikerboys je gisteren bekend voor? Dan doet haar echte naam 'Daniela Degraux' misschien een belletje rinkelen. Dit badpakmodel poseerde al vaak voor P-magazine en is zelfs een van de favoriete meisjes van de hoofdredacteur van het mannenblad.

De meest opvallende verschijning in de aflevering van Biker Boys gisteren was waarschijnlijk de reisgezel van stylist Jani Kazaltzis: de mooie Claudia. Dat vond Benji althans, die helemaal betoverd was door haar schoonheid. Heel wat Twitteraars waren het met hem eens en deden het internet gisteren ontploffen met de vraag wie die mooie brunette was.

De aftiteling onthulde dat de actrice Daniela Degraux ook een succesvolle carrière als lingerie- en bikinimodel heeft. Hoofdredacteur van P-magazine Jeroen Danaeghel noemde haar gisteren "een van zijn favoriete P-babes".

Haar vele sexy foto's en video's van fotoshoots onthullen waarom Daniela zo geliefd is. Toch was de rol in 'Biker Boys' niet haar eerste stap in de tv-industrie, de brunette heeft ook meegespeeld in de reclamespotjes van fitnessketen 'Basic Fit'.

19-01-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes en Ryan Gosling stralen op eerstje uitje samen sinds bevalling

Eva Mendes en Ryan Gosling stralen op eerstje uitje samen sinds bevalling

http://oi58.tinypic.com/112egr6.jpg

Eva Mendes is een prachtige mama. Tijdens het eerste avondje uit met Ryan Gosling nadat het koppel hun dochtertje Esmeralda verwelkomde, straalde Eva in een sexy outfit. En ook papa Ryan Gosling heeft duidelijk nog steeds de looks.

Ryan Gosling (34) en Eva Mendes (40) zijn sowieso een prachtig koppel, maar straalden echt tijdens hun eerste avondje uit in Los Angeles na de geboorte van hun dochter Esmeralda. Ze werden gespot toen ze de show van Don Rickles bijwoonden in het Saban Theater in Beverly Hills.

De actrice, bekend van onder andere Hitch, droeg een luipaardjurkje, een los zwart-wit jasje met halflange mouwen en een modieuze haarband. Daarmee toonde ze meteen dat ze haar sexy figuur weer helemaal terugheeft nadat ze beviel van Esmeralda in september. Ryan Gosling zag er al even ravissant uit in zijn zwarte pak.

Het koppel toont zich niet vaak in het openbaar. Ondanks geruchten dat hun relatie bekoeld is sinds de komst van hun baby, zagen ze er heel gelukkig en relaxed uit.

19-01-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson ziet vaderschap wel zitten

Marilyn Manson ziet vaderschap wel zitten

http://oi62.tinypic.com/2nbshz9.jpg

Marilyn Manson zou best een kind willen. De zanger is mede door zijn goede vriend Johnny Depp anders over het vaderschap gaan denken, vertelt hij in een interview met The Guardian.

Manson (46) heeft geen broers of zussen en dus is hij 'de laatste man van de familie'. Het komt dus op hem aan om kleine Mansons te maken.

"Ja, daar denk ik wel eens over na", geeft hij te kennen. De artiest is de peetvader van de dochter van Depp. "Omdat mijn beste vriend zo'n goede vader is en een vergelijkbare levensstijl heeft, denk ik wel eens dat het mooi zou zijn om zelf leven te creëren."

"Ik zou het wel vervelend vinden als het een meisje zou worden", zegt Manson. "Want dan moet je je zorgen maken om alle penissen in de wereld. Als het een jongen is, hoef je op maar één penis te letten."

Manson heeft een vriendin, maar hij wil liever niet zeggen wie dat is. In het verleden was hij even getrouwd met burlesque-artiest Dita Von Teese en ook had hij een relatie met Evan Rachel Wood.

19-01-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian 'not amused' dat ze helm moet dragen tijdens skitrip

Kim Kardashian 'not amused' dat ze helm moet dragen tijdens skitrip

http://oi59.tinypic.com/2qbbryw.jpg

Kim Kardashian-West zag er zondag 'eskimo'-chic uit tijdens een kort skitripje met vrienden. Ze moest ook een helm opzetten voor de veiligheid en kon hier duidelijk niet mee lachen.

Kim ging afgelopen weekend skiën met enkele vrienden en dat moest en zou - zoals altijd bij haar - modieus en in stijl gebeuren. Ze had daarom gezorgd voor de perfecte outfit: ze droeg een zwart aanpassend jasje met pels, een strakke zwarte skibroek, zwarte handschoenen, een designer zonnebril en grijze sneeuwbotten. Ook rapper Kanye ging in stijl de berg af. Kim en Kanye trokken uit goede gewoonte een hoop selfies op de piste, maar een lachje kon er niet vanaf. Waarom? Omdat Kim een helm moest dragen.

Kim moest van enkele vrienden een helm opzetten voor de veiligheid. De ster was 'not amused'. Bij een foto die ze op Instagram deelde, voegde ze de volgende tekst toe "My friends made me wear a helmet skiing and I was not happy about it but feel it's more safe and I'm into it now if you can't tell." Hieronder kan je de - zure - kiekjes van hun skitrip bekijken.

19-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitnessmodel en acteur Greg Plitt verongelukt onder trein

Fitnessmodel en acteur Greg Plitt verongelukt onder trein

http://oi57.tinypic.com/264qa7n.jpg

De Amerikaanse acteur Greg Plitt is gisterenmiddag om het leven gekomen toen hij onder een trein kwam in de stad Burbank in Californië. Plitt, bekend van de boksfilm Grudge Match met Sylvester Stallone en Robert De Niro, is 37 jaar geworden.

Als fitnessinstructeur was Gregg Plitt het gezicht van het tv-programma Work Out en ook is hij te zien in de realityserie Friends to Lovers die volgens Variety maandag in première gaat op de zender Bravo. Het voormalige Calvin Klein-model werd zaterdag om 16.00 uur plaatselijke tijd geraakt door een naderende trein. Hij was met vrienden. Ze maakten mogelijk video-opnames en foto's van passerende treinen, weet het tv-station KABC.

Treinpassagiers zagen Greg, die ook te zien was in de films Terminator Salvation (2009) en The Good Shepherd (2006), vlak voor het fatale ongeluk plaatsvond. "Hij ging vreselijk in de fout. De trein reed door. Ik zag hem struikelen over de sporen", zegt een ooggetuige. "Hij had een camcorder in zijn hand'', vertelt de treinpassagier. De politie doet onderzoek naar de zaak. Zij ondervragen Gregs vrienden.

18-01-2015 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Whitney Houston over film: "Bereid je voor op het ergste"

Familie Whitney Houston over film: "Bereid je voor op het ergste"

http://oi58.tinypic.com/2rz2o1u.jpg

Fans moeten zich "voorbereiden op het ergste" voordat ze een tv-film over het leven van zangeres Whitney Houston op de Amerikaanse zender Lifetime bekijken. Dat heeft de schoonzus van Whitney, die haar nabestaanden vertegenwoordigt, laten weten.

De film was gisteren in de Verenigde Staten voor het eerst op televisie te zien. Schoonzus Pat Houston deed de mededeling op de website van de overleden zangeres. Volgens Pat Houston is de film gemaakt zonder medewerking van de familie.

"Als je deze film gaat bekijken, weet dan dat Lifetime bekend staat om het maken van slechte films over het leven van overleden beroemdheden en bereid je voor op het ergste", aldus Pat.

De film is geregisseerd door actrice Angela Bassett, die bevriend was met Whitney Houston. Volgens de familie van Houston heeft Bassett met het maken van de film bewezen dat ze geen echte vriendin van Whitney was, maar alleen op "roem en winst" uit is.

Het is niet duidelijk of de familieleden van Whitney de film al gezien hebben. Volgens de verklaring is een aanvraag voor een voorvertoning voor een select groepje familieleden niet gehonoreerd. Lifetime heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Pat Houston.

18-01-2015 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere maakt lelijke slippartij op ijsplek

Frank Deboosere maakt lelijke slippartij op ijsplek

http://oi62.tinypic.com/4tlsfd.jpg

Weerman Frank Deboosere (56) heeft gisterochtend een stevige een stevige valpartij gemaakt met de fiets. Dat meldt hij in zijn 'Fietsdagboek' op zijn website.

Deboosere was om vijf uur 's ochtends opgestaan om met de fiets van bij hem thuis naar Leuven te rijden, waar hij verwacht werd voor het Radio 2-programma De Weekwatchers.

Op het jaagpad langs de Leuvense Vaart slipte Deboosere op een ijsplek, waardoor hij "met zijn volle rechterzij tegen de grond smakte". Hij hield er enkele kneuzingen en een gescheurde jas aan over.

De avond voordien had Deboosere in zijn weerpraatje nog gewaarschuwd voor gevaarlijke ijsplekken.

Gisteravond was Deboosere toch weer de vrolijke jongen: tijdens de uitreiking van de Ketnet Awards straalde hij in een sterrenpak.

In mei 2013 brak Frank Deboosere zijn elleboog na een fietsongeval.

18-01-2015 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan eindelijk weer op het scherm... in reclame

Lindsay Lohan eindelijk weer op het scherm... in reclame

http://oi57.tinypic.com/1zr179l.jpg

Lindsay Lohan heeft een schnabbel te pakken. De brokkenpiloot mag ironisch genoeg autoverzekeringen aanprijzen. Volgens TMZ neemt Lindsay een reclamespot op voor verzekeraar Esurance.

Lindsay heeft zelf veel te maken gehad met verzekeringsmaatschappijen. In 2007 belandde ze in een middenberm, waarna ze werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Later dat jaar maakte ze opnieuw een wilde rit en werd ze opnieuw opgepakt met drank op achter het stuur.

In 2010 raakte ze een kinderwagentje in Los Angeles, twee jaar later raakte ze een geparkeerde auto. Eveneens in 2012 reed ze haar eigen auto total loss en belandde ze in het ziekenhuis en later dat jaar reed ze ook nog een voetganger aan.

18-01-2015 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan krijgt beer op bezoek

Astrid Bryan krijgt beer op bezoek

http://oi59.tinypic.com/nqd9iu.jpg

Het moet even schrikken geweest zijn, toen Astrid Bryan gisteren onverwacht een beer over de spreekwoordelijke vloer kreeg in de regio rond Los Angeles. Volgens haar bericht op Instagram was ze bij haar nonkel op bezoek toen ze het dier in de tuin opmerkte. Schattig, maar dan vanop afstand natuurlijk. De Vlaamse ster deelde een filmpje van de nieuwsgierige "Baloe-lookalike" en kon ook een prachtige foto maken.

18-01-2015 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Britney Spears gedood door Taliban

Ex Britney Spears gedood door Taliban

http://oi60.tinypic.com/ebd74k.jpg

Britney Spears kreeg deze week een ferme tegenslag te verwerken. Haar goede vriend en ex John Sundahl werd door de Taliban neergeschoten in Afghanistan. Sundahl was de man die Britney over haar drankproblemen heen hielp.

John en Britney waren in 2007 kort een koppel. De piloot was naar verluidt diegene die de popster over haar moeilijke periode heen hielp, toen ze onder meer haar haar liet afscheren. Ze hadden elkaar op een AA-meeting ontmoet en mede door hem kreeg ze haar drankproblemen klein.

De twee bleven niet lang een koppel, maar bleven wel goede vrienden. Ze spraken elkaar nog regelmatig, tot hij vorige week brutaal om het leven kwam in Afghanistan. Sundahl werd door de Taliban uit de lucht geschoten toen hij met een helikopter in de buurt van Kaboel vloog.

Ingewijden laten weten dat Britney 'compleet van de kaart is'. "Britney vond hem een geweldige man, ze zit er erg mee in", klinkt het.

18-01-2015 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Omar Sharif overleden

Ex-vrouw Omar Sharif overleden

http://oi59.tinypic.com/dr6st5.jpg

De Egyptische actrice Faten Hamama is op haar 83ste overleden. Ze is gisteren  bezweken aan een ziekte in haar huis in Caïro. Zij is de ex-vrouw van Omar Sharif.

Faten Hamama gold als een van de grootste filmsterren van de Arabische cinema. Ze begon haar carrière op de leeftijd van 9 en speelde mee in bijna 100 films. Vandaag nog zal ze begraven worden.

Hamama trouwde in 1947 met filmregisseur Ezzel Zulficar, ze kregen een dochter maar scheidden in 1954. In dat jaar koos ze Omar Sharif als haar tegenspeler, de twee werden verliefd. Sharif bekeerde zich tot de islam en trouwde met Hamama. Ze kregen een zoon en scheidden in 1974.

Later trouwde ze met de Egyptische arts Mohamed Mahmoud, met wie ze tot haar dood in Caïro woonde.

18-01-2015 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!