Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters op tv amper 24 uur na overlijden van vader

Bart Peeters op tv amper 24 uur na overlijden van vader

http://oi61.tinypic.com/2qitnjs.jpg

Nog geen 24 uur geleden was zijn vader overleden, maar toch heeft Bart Peeters gisteravond 'Bart & Siska' gepresenteerd op Eén. Daarmee willigde hij de laatste wens van zijn vader Marcel in.

Die stierf dinsdagavond op z'n 83ste, maar wilde toch dat er zo kort na zijn overlijden een aflevering van de talkshow zou zijn. "We hadden het 'ons vader' beloofd", vertelt Bart. "'Uw best blijven doen, hé mannen', zei hij. 'Dat ik er niets van merk.'" Al sinds z'n 50ste was Marcel Peeters hartpatiënt. "Die 33 jaar die hij daarna nog heeft geleefd, hebben wij altijd als een cadeau beschouwd."

29-01-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Smith: "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen"

Sam Smith: "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen"

http://oi57.tinypic.com/2vsmaty.jpg

Zanger Sam Smith (22) zegt in een interview met GQ magazine dat hij een grote ster wil worden - is hij dat ondertussen niet al? - maar ook dat hij vooral zichzelf wil blijven, zonder sterallures. "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen", zegt hij. Maar Taylor Swift is volgens hem een schatje. "Taylor Swift is geweldig", zegt Smith. "Ze is een rolmodel."

Sam Smith heeft ondertussen al heel wat hits achter zijn naam staan en komt dus vaak in contact met andere grote popsterren. Die zijn niet altijd even lief tegen hem geweest, zo blijkt. "Ik wil een grote ster zijn, maar dan zonder sterallures", zegt hij. "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen." Smith noemt geen specifieke namen.

"Taylor Swift is een rolmodel"
De 'Stay With Me'-zanger geeft wel mee dat Taylor Swift anders is. Zij is volgens hem een schatje. Beide sterren leerden elkaar beter kennen tijdens de Music Awards en Smith werd omvergeblazen door haar vriendelijkheid en talent, zo klinkt het."Taylor Swift is geweldig. Ze is een rolmodel", zegt de zanger zonder ook maar enige twijfel in zijn stem. "Ik respecteer haar enorm. Ze is een grote ster, maar blijft zichzelf en eerlijk."

Verder hoopt Smith dat zijn fans in de toekomst niet zullen focussen op zijn seksualiteit en relatiestatus, maar op zijn muziek. "Ik ben niet Sam Smith, de homozanger", zegt hij. "Ik ben een zanger die toevallig homo is."

28-01-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart in nieuwe tassencampagne Chanel

Kristen Stewart in nieuwe tassencampagne Chanel

http://oi61.tinypic.com/awb3uq.jpg

Kristen Stewart speelt een rol in de nieuwe handtassencampagne van Chanel. Dat heeft het Franse modehuis op de website aangekondigd.

De 24-jarige actrice en muze van Karl Lagerfeld wordt het gezicht van een nieuwe handtas van de ontwerper. Naast Stewart spelen ook actrice Vanessa Paradis en muzikante Alice Dellal een rol in de nieuwe modereportage. De drie worden door Lagerfeld zelf gefotografeerd, elk met een eigen ontwerp.

De foto's van de handtassencollectie worden in april 2015 gelanceerd.

28-01-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft North West nu al haar toekomstige prins ontmoet?

Heeft North West nu al haar toekomstige prins ontmoet?

http://oi59.tinypic.com/10qe1j9.jpg

North, het 19-maanden oude dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West is beste vriendjes met het 8-maanden oude zoontje van zangeres Ciara: Future. "North en Future zien spelen is zo schattig", zegt Ciara.

Het dochtertje van Kim en Kanye, North West, werkt nu misschien al aan haar toekomst, letterlijk dan. North en het zoontje van zangeres Ciara, Future, spelen blijkbaar vaak met elkaar: ze hebben geregeld 'play dates'.

"Ze hebben veel plezier samen", zegt Ciara enthousiast. "North en Future zien spelen is zo schattig. We hebben de schattigste foto's van hen samen."

28-01-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Who ya gonna cast? Vrouwelijke Ghostbusters-film in de maak

Who ya gonna cast? Vrouwelijke Ghostbusters-film in de maak

http://oi60.tinypic.com/eqwod2.jpg

De geruchtenmolen die al ettelijke tijd draaiende was rond de nieuwe Ghostbusters-remake, is dan toch tot stilstand gekomen. Met een verrassend resultaat tot gevolg, want de hoofdpersonages worden dit keer vertolkt door ... vier vrouwen.

Voor de nieuwe heldinnen van dienst kunnen we rekenen op Kate McKinnon, Leslie Jones, Melissa McCarthy en Kristen Wiig. Dat maakte regisseur Paul Feig (ja, die van Bridesmaids) gisteren bekend op Twitter met een niet mis te verstane foto.

Het initiële plan voor de film bestond eruit de originele acteurs te recycleren in een 30 jaar later-verhaal, maar dat was buiten Bill Murray - die weigerde mee te werken aan een derde film - en de dood van Harold Ramis gerekend. Nu ja, their loss is our gain want de vrouwelijke cast ziet er veelbelovend uit. Zo waren McCarthy en Wiig beiden al te zien in Feigs vorige kaskraker, Bridesmaids. Jones en McKinnon zijn dan weer vaste gezichten van het populaire comedy programma Saturday Night Live (net als de originele acteurs Bill Murray en Dan Aykroyd overigens).

Fun fact: om de Hollywood stereotypes tegen te gaan werd bewust gekozen voor een vrouwelijke cast met een gemiddelde leeftijd van boven de 30. Iets wat we alleen maar kunnen toejuichen, toch? Hoewel de meningen rond de vrouwen only-cast voorlopig erg verdeeld zijn, is er toch één ding zeker: de outfits zullen er alvast een stuk beter uitzien.

28-01-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Fassbender en Kate Winslet in film van Steve Jobs

Michael Fassbender en Kate Winslet in film van Steve Jobs

http://oi58.tinypic.com/r8fszd.jpg

Acteurs Michael Fassbender (als Steve Jobs) en Kate Winslet (als Joanna Hoffman) spelen de hoofdrollen in de nieuwe film over het leven van computericoon Steve Jobs. Dat is eindelijk officieel bevestigd na maandenlange geruchten hierover. De opnames van het project, dat als titel Steve Jobs heeft gekregen, zijn eerder deze week begonnen in San Francisco. Dat melden Amerikaanse media.

Dat meldden Amerikaanse media woensdag. Bijrollen zijn er voor acteurs Seth Rogen (als Steve Wozniak) en Jeff Daniels (als John Sculley). Het scenario is van Aaron Sorkin (The Newsroom, The Social Network). De regie is in handen van Danny Boyle, die eerder hits als Slumdog Millionaire en Trainspotting maakte.

Het is de tweede grote bioscoopfilm over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs (1955-2011). Eerder werd zijn leven al verfilmd met acteur Ashton Kutcher in de hoofdrol, maar dit project werd lauw ontvangen door pers en publiek. De nieuwe film concentreert zich op drie belangrijke periodes in het leven van Jobs: de uitvinding van de eerste Mac, de oprichting van Next (het nieuwe bedrijf dat hij na zijn vertrek bij Apple begon) en de lancering van de Apple iMac.

Het is nog niet duidelijk wanneer de film in première moet gaan.

28-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Bart Peeters overleden

Vader Bart Peeters overleden

http://oi61.tinypic.com/2ee9bgx.jpg

Bart Peeters verloor gisteren zijn vader, Marcel. "Gisteren namen we afscheid van Marcel Peeters. De beste vader ter wereld, de beste man die onze moeder zich dromen kon", deelt Bart Peeters mee op Facebook.

"Wij, zijn grote familie en zijn vele goede vrienden, kregen het afgelopen half jaar de kans om heel intens en in alle rust afscheid te nemen van een hele mooie mens".

"Hij zei : 'U best blijven doen hé mannen, en dat ik er niets van merk'
 Dat zal gebeuren". Bart & Stijn.

28-01-2015 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halleluja! Deze celebs durven zich zonder schmink te tonen

Halleluja! Deze celebs durven zich zonder schmink te tonen

http://oi62.tinypic.com/sb54p4.jpg

Celebs dragen meestal kilo's make-up en daardoor zien ze er griezelig perfect uit. Tegenwoordig is er een opvallende tegenreactie. Verschillende sterren showen trots hun natuurlijke, ongeschminkte look. Van Kylie Jenner tot Rihanna, Lady Gaga en Beyoncé, allemaal hebben ze de volgende verfrissende boodschap: 'Less is more'. Like!

Steeds meer sterren durven meer natuurlijke foto's van zichzelf te posten, zonder of met amper make-up. Een verfrissende boodschap voor de velen die zich spiegelen aan deze sterren: "Je bent mooi zoals je bent, met of zonder make-up. Je hoeft je dus niet te verstoppen achter kilo's make-up". We kunnen deze trend alleen maar aanmoedigen.

Kylie Jenner toont dat ze ook zonder extensions, groene haarkleur, valse wimpers en kilo's foundation een mooi meisje is.

28-01-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Looy: "CNN', 'Reuters' en 'Het Laatste Nieuws'. En dan denk je: 'Fuck man!'"

Van Looy: "CNN', 'Reuters' en 'Het Laatste Nieuws'. En dan denk je: 'Fuck man!'"

http://oi62.tinypic.com/2ishbg8.jpg

'The Loft' is na drie jaar eindelijk in première gegaan in Los Angeles. Erik Van Looy was een hoopje zenuwen op de rode loper, maar dat weerhield hem er niet van om met volle teugen van de avond te genieten.

"Ja ik was zenuwachtig, ja", geeft Van Looy toe op de afterparty van 'The Loft'. "Ik heb hier heel mijn leven naartoe geleefd. Toen ik binnenkwam, was ik echt overrompeld door het gebeuren. Je bekijkt die micro's, en dan staat er zo ineens 'CNN', 'Reuters' en 'Het Laatste Nieuws'. En dan denk je: 'Fuck man!' Ik heb al rode lopers meegemaakt, maar dit is toch van een heel ander kaliber. Eric Stonestreet komt bijvoorbeeld binnen en die pakte mij vast. En dan roepen de fotografen jou en dan moet je eerst naar hier en dan naar ginder kijken. Ik voelde me 'efkes' een filmster. En dit is niet mijn natuurlijke biotoop."

Toch heeft Van Looy de avond voor 'the big day' goed geslapen. "Ik ben door de jetlag snel in slaap gevallen. Vandaag heb ik het rustig aan gedaan, ik heb zelfs geen film gezien en dat doe ik normaal gezien elke dag. Ik heb mijn speech voorbereid, aan het zwembad gelegen en ben iets gaan eten met Bart De Pauw."

Eerste keer
Het was overigens de eerste keer dat Erik een speech had voorbereid. Uit pure noodzaak, zo blijkt: "Ik dacht eerst: 'We zien wel wat er gebeurt', maar dat is hier blijkbaar niet de gewoonte. Ik moest twee à drie minuten een woordje komen zeggen. Als je daar dan gewoon gaat staan en je kunt niet meer zeggen dan 't is gebeurd'... tja, dat wil je niet meemaken."

Het was voor de regisseur een avond om nooit meer te vergeten. "Het weerzien met de acteurs, dat was veruit het meest emotionele moment van de avond. Ik had echt de behoefte om Wentworth Miller vast te pakken, en ik ben normaal geen 'vastpakker'. Ik heb hem eens goed vastgepakt en hij mij, en dat kunnen ze mij niet meer afpakken."

Lange weg
"Het is voor mij een heel lange weg geweest", blikt Van Looy terug. "Zo'n film is toch altijd een ontdekkingsreis waar je samen doorheen moet. Het is een heel avontuur dat gepaard gaat met heel veel vreugde, maar ook heel veel stress en angst en onzekerheid. Als je mekaar dan terug ziet, dan borrelt dat emotioneel op. Ik kreeg het gevoel dat we allemaal één grote familie zijn, maar straks zijn ze allemaal weg en zie je hen nooit meer terug. Zo zit de filmwereld nu eenmaal in mekaar. En nu op naar de volgende familie!"

De Lau vertelde vanmorgen op Q-music aan Ornelis en Vancoillie dat hij de Amerikaanse versie nog beter vond dan de Vlaamse. Niet enkel de film, maar ook de speech van Erik Van Looy viel in de smaak. "Erik is altijd grappig, de Amerikanen waren echt positief," zegt Laurens Nuyens. En het zaad van ne maat kan geen kwaad? Dat zinnetje bleek uiteindelijk toch geschrapt...

28-01-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cryus gelooft niet in winst Grammy

Miley Cryus gelooft niet in winst Grammy

http://oi62.tinypic.com/2irvxxj.jpg

Miley Cyrus (22) kon in eerste instantie niet geloven dat ze een Grammy-nominatie had binnengesleept voor haar album Bangerz. "Ik dacht dat het een grap was", vertelt de zangeres in een interview met Entertainment Tonight.

Miley hoorde het van een vriendin die bij haar was, maar dacht dat zij een grapje maakte en besloot het te googelen. Zo ontdekte de excentrieke popdiva dat het waar was. De Amerikaanse zangeres is er niet van overtuigd dat ze volgende maand met de belangrijke muziekprijs naar huis gaat. "Ik ben geen pessimist, maar ik zeg alleen dat ik mezelf niet in slaap ga huilen als ik geen Grammy win."

Bangerz is het vierde studioalbum van Miley Cyrus. Ze werkt momenteel aan nieuwe nummers.

De Grammy's worden op 8 februari uitgereikt.

27-01-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Decoutere geveld door griep: "Bedankt voor alle steun"

Hanne Decoutere geveld door griep: "Bedankt voor alle steun"

http://oi58.tinypic.com/2mn2k5f.jpg

Eén-anker Hanne Decoutere is gisteren onwel geworden tijdens het laatavondjournaal. Op het einde, tijdens het item over het overlijden van Demis Roussos, zag je haar steunen op beide ellebogen en kreeg ze het zichtbaar moeilijk om de tekst voor te lezen.

Wanneer de reportage over de overleden Griekse zanger Demis Roussos begon, hoorde je Decoutere zeggen: "Ik kan niet meer. Echt niet." Daarna nam een mannelijke collega het over. Het Journaal zou ook vroegtijdig zijn afgebroken. De hoofdredacteur van Het Journaal, Björn Soenens, bevestigde op Twitter dat Decoutere even onwel was geworden. "Dank voor empathie met ons nieuwsanker", besloot hij.

Hanne Decoutere stuurde vanmiddag zelf een tweet waarin ze laat weten dat ze geveld is door de griep. "De griep is in het land vertelden we in #vrtjournaal. Inderdaad... . Dankjewel voor alle steun", klinkt het.

27-01-2015 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé en Trisha: zijn deur blijft openstaan, zij wil niet terug

Ignace Crombé en Trisha: zijn deur blijft openstaan, zij wil niet terug

http://oi58.tinypic.com/29c6ptt.jpg

De relatie tussen Ignace Crombé (58) en zangeres Trisha (31) is voorbij. Zij woont sinds enkele maanden in een appartement in Waregem, hij blijft in Deerlijk. Ze hebben een week-weekregeling voor hun dochtertje Axelle (bijna 3) vastgelegd. Crombé blijft hopen dat het weer goed komt, Trisha sluit dat uit. "Sorry, Ignace, de vlam was gedoofd en dat moet je durven toegeven. Ik wil ooit opnieuw echt gelukkig worden", zegt Trisha in Dag Allemaal.

Al vroeg in hun onmogelijk geachte relatie waren er strubbelingen. Niet zozeer omdat Crombé zijn eerste vrouw Miriam en hun dochter Stéphanie verweesd had achtergelaten. Maar de jonge Trisha had af en toe eens zin om uit te gaan met vriendinnen. Daar stak Crombé dan een stokje voor, met ruzies tot gevolg. Eén keer moest de politie er zelfs aan te pas komen.

"Nog tijd genoeg om dik te worden"
Zelfs in interviews schemerden de meningsverschillen door. Als Trisha vertelde dat ze graag nog een kind wou, zei Crombé: "Ik zou liever hebben dat er géén tweede kind hoeft te komen". Crombé zag Trisha als zijn 'product'. Na de bevalling spoorde hij haar aan zo snel mogelijk gewicht te verliezen. "Ze heeft later nog tijd genoeg om dik te worden", zo redeneerde hij.

Op zoek naar hartstocht
Kort voor de feestdagen, op 11 december, ging Trisha weg bij Crombé. "Ignace zei altijd dat ik te veel naar romantische films kijk. Maar sorry, ik zoek gewoon méér in een relatie. Ik weet niet of  het me ooit zal lukken, maar ik ben nog jong en ik wil dat grote geluk, die hartstochtelijke liefde proberen te vinden. Ik wil léven", verzucht Trisha.

Andere principes
"Ignace heeft andere principes dan ik. Hij vindt het vooral belangrijk dat we het goed hadden als gezin. Een mooi huis, onze dochter die niets tekortkomt, dat we kunnen gaan eten zonder ons zorgen te maken over de rekening. Dat is allemaal  leuk, maar ik wil ook wel eens mijn gevoelens kwijt bij mijn partner. Bij Ignace stoot ik dan op een muur. Waardoor ik begon na te denken. 'Is het dit nu, mijn leven?'. Het was te weinig voor mij".

Vooral Crombé blijkt het er moeilijk mee te hebben om toe te geven dat het niet is gelukt. "Dat hij dit nu allemaal vertelt, is een opoffering voor hem. We zijn het ook samen aan zijn mama gaan vertellen", zegt Trisha.

Samenwerking
Crombé blijft wel de manager van Trisha en zij blijft werken voor zijn organisatiebureau. "We zullen wellicht iets meer via mail communiceren. Al was dat ook vroeger al het geval, denk ik", zegt Crombé. Waarop Trisha: "Bijna al onze communicatie verliep via mail, Ignace!".

27-01-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin van Anderlecht-speler ontkent lesbische relatie

Vriendin van Anderlecht-speler ontkent lesbische relatie

http://oi61.tinypic.com/2en89wx.jpg

Michèle Roelens (22) greep naast het kroontje van Miss België, maar sloeg wel mooi Anderlecht-speler Maxime Colin (23) aan de haak. "Voor de schone schijn", vertellen verschillende bronnen aan Story. "Michèle is honderd procent lesbisch".

Miss West-Vlaanderen Michèle Roelens is sinds eind november met Colin. Dat roept vragen op, niet in het minst bij haar ex-vriendin Oona Geeraerts. "Toen ik het in de krant las, werd ik misselijk. Ook mijn vrienden konden het niet geloven. Michèle is 100 % lesbisch. Ik heb twee  jaar een relatie met haar gehad, maar heb die in november beëindigd".

"Michèle heeft altijd vriendinnetjes gehad. Een keer had ze een vriendje, om haar ouders blij te maken, maar ze was nooit zo ongelukkig geweest als toen, vertelde ze iedereen".

Roelens ontkent echter dat ze ooit een lesbische relatie had met Geeraerts. "Ik ga niet ontkennen dat ik mijn beste vriendin ooit eens een zoen heb gegeven, maar van een relatie met een vrouw is nooit sprake geweest".

27-01-2015 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson: "Ik voelde me nooit mooi genoeg om model te zijn"

Pamela Anderson: "Ik voelde me nooit mooi genoeg om model te zijn"

http://oi60.tinypic.com/rkyi4y.jpg

De rondborstige ex-Baywatch ster (47) wordt wereldwijd nog altijd gezien als één van de meest sexy sterren ooit, maar zelf gaat Pamela Anderson daar niet helemaal mee akkoord. "Ik voelde me nooit mooi genoeg om model te zijn", zegt ze. Ze heeft dan ook geen probleem met ouder worden. "Ik heb geen schrik dat mijn looks zullen verdwijnen, want ik heb mezelf toch nooit knap gevonden. Ik wil ouder worden."

Pamela Anderson heeft meer op de cover van Playboy gestaan dan enige andere vrouw, maar begrijpt dat nog altijd niet goed. "Mijn moeder vertelde me altijd dat schoonheid vanbinnen zit. Dat klinkt als een cliché, ik weet het, maar ik geloof dat echt. Schoonheid langs de buitenkant was dan ook nooit het eerste ding op mijn lijstje."

Ouder worden vindt de ster dus niet erg. "Ik hoef niet jong te blijven. In deze industrie word je omringd door angst om ouder te worden en dat knappe looks verdwijnen. Ik heb geluk. Ik heb geen schrik dat mijn looks zullen verdwijnen, want ik heb mezelf toch nooit knap gevonden. Ik wil ouder worden", zegt ze. "Alle stadia van mijn leven ervaren."

Misbegrepen
Pamela was hét sekssymbool van de jaren '90, maar zegt dat ze zich toen heel misbegrepen voelde. "Ik werd gedefinieerd voor ik mezelf kon definiëren", klinkt het. "Sociale media vandaag maken het veel gemakkelijker voor sterren om zeggenschap te hebben in hoe ze worden gezien door anderen. Heel veel beelden in de pers zijn gemanipuleerd. In mijn tijd was er heel wat mysterie. Dat is verdwenen met de sociale media."

Pamela is heel selectief geweest in haar projecten de laatste jaren, maar momenteel is ze weer helemaal klaar om opnieuw te werken. "Ik heb vijf filmprojecten dit jaar", zegt ze trots. "Ik ga een druk jaar tegemoet."

27-01-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba doet je verlangen naar bikiniweer

Jessica Alba doet je verlangen naar bikiniweer

http://oi57.tinypic.com/311q90p.jpg

In België is het de laatste tijd erg koud, maar in Thailand is het lekker warm. Dat toont actrice Jessica Alba, die op Instagram en Twitter foto's van zichzelf deelt in bikini. De actrice is momenteel in Thailand om een film op te nemen, maar vond duidelijk tussen de opnames door ook wat tijd om te relaxen en ons jaloers te maken.

Jessica Alba (33) showde haar gestroomlijnde figuur en mooi gebruinde huid toen ze een momentje rust had tussen de opnames van de film 'Mechanic: Ressurection'.

Blijkbaar was die rust ook nodig, want ze gebruikte het moment om te ontspannen en te mediteren. Ze doet ons alvast verlangen naar bikiniweer.

27-01-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian is geen gold digger", zegt Kanye West

"Kim Kardashian is geen gold digger", zegt Kanye West

http://oi62.tinypic.com/359ej54.jpg

Kanye West won afgelopen zaterdag een 'Visionary Award' en maakte van het moment gebruik om enkele dingen recht te zetten over zijn huwelijk met Kim Kardashian. "Mijn vrouw is geen 'gold digger'. Ze heeft vroeger ook gedated met blutte zwarte kerels. Het heeft dus niets te maken met geld", zei hij.

Kanye won zaterdag een Visionary Award en gebruikte zijn speech om zichzelf en zijn vrouw Kim Kardashian-West te verdedigen. Hij vertelde dat Kim niet met hem is getrouwd om nog rijker te worden dan de realityster al is. "Mijn vrouw is geen 'gold digger'. Ze heeft vroeger ook gedated met blutte zwarte kerels. Het heeft dus niets te maken met geld", zei hij.

Daarna praatte hij vooral over racisme. "Kim heeft me verteld dat haar vader Robert Kardashian vroeger al voorspeld had dat ze een prachtig zwart kind zou hebben en dat dit niet gemakkelijk zou zijn. Onze kracht, onze olie, is onze expressie en invloed. Doe het niet alleen voor ons, doe het voor de hele mensheid."

27-01-2015 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum bewijst dat hoge split niet altijd goed idee is

Heidi Klum bewijst dat hoge split niet altijd goed idee is

http://oi57.tinypic.com/14mumhs.jpg

Het 41-jarige topmodel leek een tikje ongemakkelijk tijdens de promotour van haar eigen lingerielijn in Australië. Heidi droeg er vandaag een sexy zwart jurkje met hoge split en ze had duidelijk wat schrik voor een windstoot.

De stof van het niemendalletje kroop gelijdelijk aan steeds hoger, waardoor het topmodel de hele tijd haar hand op de split moest houden om het ontbloten van intiemere lichaamsdelen te voorkomen. Hoewel haar decolleté ook erg diep was, baarde haar halsuitsnijding de Duitse schoonheid minder zorgen. Een paar zwarte stiletto's maakte de outfit helemaal af.

In Australië stelden modellen in een parade live Heidi's creaties voor 'Heid Klum Intimates' tentoon.

27-01-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Demis Roussos (68) overleden

Zanger Demis Roussos (68) overleden

http://oi60.tinypic.com/1pwfom.jpg

De Griekse zanger Demis Roussos is op 68-jarige leeftijd overleden. Zijn dochter heeft het bericht bevestigd.

Roussos brak eind jaren zestig door met de groep Aphrodite's Child. Hij speelde sinds hij 17 was al in verschillende bands, waaronder The Idols. Daarna ging hij solo.

Meer dan 60 miljoen albums
Roussos, echte naam Artemios Ventouris Roussos, verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums. Hij scoorde in de jaren zeventig hits met 'Forever and ever, 'My friend the wind' en 'Goodbye My Love, Goodbye'.  In ons land had hij in december 1973 een nummer-1-hit met het in het Duits gezongen lied 'Schönes Mädchen aus Arcadia'.

Zijn laatste album dateert uit 2009. Hij is ook te horen op enkele albums van Vangelis, het pseudoniem van Evanghelos Odysseas Papathanasiou, één van de leden van Aphrodite's Child.

Doodsoorzaak onduidelijk
Roussos kampte al enkele jaren met gezondheidsproblemen. Zijn laatste publieke optreden was in september 2013, toen hij in Athene van de Franse ambassadeur het ereteken van ridder van de Legioen van Eer kreeg. Toen al moest hij om gezondheidsredenen tijdens de ceremonie op zijn stoel blijven zitten. Volgens sommige media lag Roussos al een tijdje in een ziekenhuis, maar over de doodsoorzaak is momenteel nog geen duidelijkheid.

26-01-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-babe Axelle wordt gezicht van Ice-Watch

WK-babe Axelle wordt gezicht van Ice-Watch

http://oi57.tinypic.com/2w3z6sh.jpg

WK-babe Axelle Despiegelaere wordt het gezicht van het Belgische horlogemerk Ice-Watch. De 17-jarige blondine werd wereldberoemd in Vlaanderen nadat ze tijdens een WK-wedstrijd van de Rode Duivels door de stadioncamera in beeld werd gebracht. In een mum van tijd circuleerden ontelbaar veel foto's van haar op sociale media. Zo ook een foto van een jaar oud waarop ze poseert met een gemsbok die ze had doodgeschoten. Despiegelaere zag daardoor een contract met cosmeticagigant L'Oréal uit haar vingers glippen. Sindsdien verdween ze onder de radar, tot nu. Het is nog niet duidelijk hoe de campagne er precies zal uitzien.

26-01-2015 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas over 3 weken in cinema, maar 'Fifty Shades of Grey' breekt nu al records in België

Pas over 3 weken in cinema, maar 'Fifty Shades of Grey' breekt nu al records in België

http://oi60.tinypic.com/2ajc0i8.jpg

'Fifty Shades of Grey' verschijnt volgende maand pas in de bioscoop, maar de film gaat nu al hard in ons land. Ongeveer 40.000 tickets zijn al verkocht. "Ongezien", klinkt het bij Kinepolis.

In voorverkoop werden tot nog toe 10.000 kaartjes verkocht. "Ongezien op drie weken voor de release", liet de bioscoopgroep weten aan Het Nieuwsblad. Het meeste succes komt van de 'Ladies at the movies'-voorstellingen bij Kinepolis. "Het ideale avondje uit onder vriendinnen", wordt het concept omschreven. De voorziene 20.000 tickets waren in een mum van tijd de deur uit, Kinepolis besliste daarop om 10.000 kaartjes extra aan te bieden. Dat maakt dat 40.000 zitjes voor de film al besteld zijn.

Intussen geniet de film wereldwijd van extra aandacht. Zo raakte vorige week bekend dat de veelbesproken tamponscène uit de gelijknamige bestseller E.L. James niet te zien zal zijn in de film. En eerder deze maand werd een nieuwe trailer de wereld in gestuurd.

26-01-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!