Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Banksy ontmaskerd door speciale opsporingstechniek"

"Banksy ontmaskerd door speciale opsporingstechniek"

http://oi67.tinypic.com/2m7chf6.jpg

Wetenschappers van de Queen Mary University in Londen hebben naar eigen zeggen de beroemde straatartiest Banksy ontmaskerd, door middel van 'geographic profiling'. Dat meldden Britse media. De techniek werd al eerder gebruikt bij het opsporen van seriemisdadigers.

Door het ruimtelijk patroon te analyseren van Banksy, die anoniem kunstwerken met een politieke boodschap op straat achterlaat, konden de wetenschappers bepalen wie hij echt is. Britse media vermoedden jaren geleden al dat het om de Brit Robin Gunningham ging en dat is nu door de universiteit bevestigd.

De techniek om mensen op te sporen is ook al eens ingezet om uitbraken van ziektes in kaart te brengen. Volgens de wetenschappers zou het ook kunnen bijdragen aan het opsporen van terroristen.

04-03-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvinder Star Wars-robot R2-D2 overleden

Uitvinder Star Wars-robot R2-D2 overleden

http://oi63.tinypic.com/24zj94w.jpg

Tony Dyson, de ontwerper van de iconische Star Wars robot R2-D2, is dood teruggevonden in Malta. Dat heeft de politie meegedeeld.

Het levenloze lichaam van de 68-jarige Brit werd aangetroffen in zijn woning op het Maltese eiland Gozo. Er volgt nog een autopsie maar vermoed wordt dat het om een natuurlijk overlijden gaat.

Al meteen van bij de eerste Star Wars-film in 1977 was R2-D2, kortweg ook wel R2 (Artoo) genoemd, een van de populairste personages uit de saga. Samen met C-3PO, een mensachtige robot, is R2-D2 het enige personage dat in alle Star Wars-films voorkomt. Dyson ontwierp onder meer ook robots voor bedrijven, zoals Sony, Philips and Toshiba.

04-03-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rupert Murdoch (84) getrouwd met Jerry Hall

Rupert Murdoch (84) getrouwd met Jerry Hall

http://oi65.tinypic.com/2q1gdqe.jpg

De Australisch-Amerikaanse mediamagnaat Rupert Murdoch (84) is vandaag in een paleis in Londen getrouwd met het vroegere Amerikaanse model Jerry Hall (59). Dat heeft een woordvoerder van Murdoch bevestigd.

Het huwelijk vond plaats in Spencer House, een achttiende-eeuws paleis in het centrum van de Britse hoofdstad. De exacte locatie van de plechtigheid werd tot op het laatste moment geheim gehouden.

De twee hadden hun verloving in januari bekendgemaakt via een advertentie in The Times, een Britse krant die tot het media-imperium van Murdoch behoort.

Het is overigens al de vierde keer dat Murdoch in het huwelijksbootje stapt. Jerry Hall was van 1990 tot 1999 al met Mick Jagger getrouwd, maar dat huwelijk werd later ongeldig verklaard. Ze hebben samen vier kinderen.

Zaterdag vindt in de Londense St Bride's Church nog een plechtigheid plaats, waarop de pers wel is toegelaten.

04-03-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff in Baywatch-film

David Hasselhoff in Baywatch-film

http://oi63.tinypic.com/29e2hed.jpg

Baywatch-icoon David Hasselhoff (63) zal zijn terugkeer maken in de filmversie van de beroemde serie. Dat meldt producent en hoofdrolspeler Dwayne Johnson via Instagram.

"Het is me een genoegen om de originele Baywatch-gangster zelf David Hasselhoff te verwelkomen in onze film", meldt The Rock bij het filmpje waarin hij een videogesprek voert met de acteur. "Ik ben er sinds mijn geboorte al klaar voor", zegt Hasselhoff in het gesprek over de uitdaging opnieuw in de wereld van Baywatch te stappen.

Welke rol Hasselhoff zal spelen is nog niet duidelijk. Johnson neemt in de filmversie namelijk de oude rol van hem over, die van Mitch Buchannon. Wel verwacht Johnson dat de veteraan zonder bovenkleding te zien zal zijn. "Hij heeft zich kapot getraind en is in de beste vorm sinds jaren.".
 
Baywatch is één van de succesvolste tv-series aller tijden. De serie over het wel en wee van strandredders in Malibu (Los Angeles) liep van 1989 tot 2001.  Actrices Pamela Anderson, Yasmine Bleeth en Carmen Electra lanceerden er definitief hun sterrencarrière. In totaal werden 243 afleveringen opgenomen.

Opmerkelijk: de film die momenteel wordt opgenomen, speelt zich af in Florida aan de Oostkust van de Verenigde Staten en niet in Malibu.

04-03-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Collega's noemen mij lachend de zingende begrafenisondernemer"

"Collega's noemen mij lachend de zingende begrafenisondernemer"

http://oi66.tinypic.com/25pl35z.jpg

Bart Gielis (35) uit Kontich waagt vanavond zijn kans in The Voice van Vlaanderen. Op het podium is hij een echte ster, niet meteen iets wat je verwacht van een begrafenisondernemer. "Onder collega's word ik al lachend wel eens de zingende begrafenisondernemer genoemd."

"Dat een begrafenisondernemer meedoet aan 'The Voice van Vlaanderen' is natuurlijk iets wat je niet vaak meemaakt", zegt Bart. "Het is wel zo dat ik mijn job en mijn liefde voor muziek perfect gescheiden hou. Dat vind ik heel belangrijk. Mijn job gaat gepaard met de nodige dosis sereniteit, dan kan ik niet zomaar beginnen zingen."

Uitlaatklep

Muziek is voor Bart een echte uitlaatklep. "Als begrafenisondernemer moet je altijd sereen en serieus zijn", gaat Bart verder. "We begeleiden mensen tijdens de meest emotionele en moeilijke periode in hun leven. Wanneer ik thuis kom van een zware dag is het altijd leuk om in de zetel te ploffen met mijn gitaar en te zingen. Daar heb ik echt enorm veel aan. Daarnaast is het ook een misvatting dat begrafenisondernemers altijd serieus en sereen zijn. Weinigen van ons zijn buiten hun werkuren een grijze persoon."

Gitaar

En dat bewijst Bart door deel te nemen aan 'The Voice van Vlaanderen'. "Ik kijk heel graag naar het programma", vertelt Bart. "Net als zovelen leef ik altijd heel erg mee met de kandidaten. Ik heb me ingeschreven omdat ik wil weten wat neutrale mensen van mijn zangkunsten vinden. Vrienden en familie zeggen natuurlijk altijd dat het goed is, maar ik ben erg benieuwd hoe ver ik zal geraken."

Bart leerde zichzelf zingen. "Ik zing al van mijn veertien jaar, maar heb nooit professioneel of in een band gezongen. Toen ik jong was heb ik mij een gitaar aangeschaft omdat ik op internaat zat. Mijn buitenschoolse activiteit was dan ook logischerwijs gitaarles. Daardoor ben ik beginnen zingen. Geregeld haal ik op familiefeestjes mijn gitaar nog wel eens boven, maar nu is het tijd om een stapje verder te gaan."

Bart brengt het nummer 'Goeiemorgend, goeiendag' van Stan Van Samang. "Dat is het liedje dat hij gecoverd heeft in 'Liefde voor muziek'. Ik was er zo van onder de indruk. Daarnaast is het ook een prettig liedje om te zingen. Indien alle coaches zich omdraaien, dan kies ik voor Bart Peeters. Ik heb respect voor alle coaches, maar vooral voor hem omdat ik vind dat hij enorm mooie dingen heeft gerealiseerd. Ik ben fan van zijn muziek en hij zal ook een goede mentor zijn indien hij zich omdraait natuurlijk."

04-03-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Dewinter in tranen aan het front: "Die kindjes hebben hier geen toekomst"

Dochter Dewinter in tranen aan het front: "Die kindjes hebben hier geen toekomst"

http://oi67.tinypic.com/2hxy1bs.jpg

Vanavond start op VIER de nu al veelbesproken serie 'Terug naar eigen land', waarin Martin Heylen samen met 6 BV's naar het oorlogsfront in Irak en Mogadishu in Somalië trekt. Ze gaan op zoek naar de redenen waarom vluchtelingen uit hun land vertrekken en hoe ze naar Europa komen.

Dat de beelden erin zullen hakken, is al duidelijk. "Mensen die aanspoelden en me omhelsden. Niks heeft me ooit zó aangegrepen als dat", zegt Heylen in Het Laatste Nieuws. Een paar maanden na zijn tv-avontuur heeft hij het nog moeilijk. "Ik hoop dat onze emoties overslaan op de kijkers."

"Fucked up wereld"

Centraal in 'Terug naar eigen land' staan de uitspraken van de deelnemers, en dan vooral diegenen die negatief staan tegenover de vluchtelingen. "Zullen ze hun uitgesproken mening definitief veranderen?", horen we in enkele video's die VIER al vrijgeeft. Zo stelt Veroniek Dewinter, de 21-jarige dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip, dat "we de grenzen meteen moeten sluiten". Tijdens het programma zien we haar in tranen, en zegt ze: "Ik vind dit gewoon een fucked up wereld, en dat die kindjes hier geen toekomst hebben."

"Dat is hier zuiver oorlogsgebied"

Ook Jean-Marie Dedecker stelt vooraf dat hij de buitengrenzen wil sluiten, maar moet later vaststellen dat hij in "zuiver oorlogsgebied" is beland. "Ik wist echt niet dat het zo erg was", zegt hij met grote ogen terwijl hij door compleet vernielde straten wordt gereden. We zien mensen met kinderen door de sneeuw ploeteren. "Als je hart dan niet breekt, ben je het ook niet waard om mens te zijn", stelt Dedecker.

"Ik weet niet of ik zou terug willen"

"We zijn geen open huis. We kunnen geen open huis zijn om iedereen te ontvangen," klinkt het dan weer bij N-VA-politica Zuhal Demir. Nadat ze met eigen ogen het front heeft gezien waar IS wordt bevochten, stelt ze zich de vraag: "Als je zo'n trauma hebt opgelopen, ik weet niet of ik zou terug willen."

Gekraakt

De drie andere kandidaten zijn zangeres en ex-politica Margriet Hermans, choreograaf en auteur Ish Aït Hamou en komiek en jurist Bert Gabriels. "Het programma is het verhaal van de zes BV's", zegt Heylen in de krant. "We tonen hún ervaringen, hún kijk op de zaken. Ik registreer hoe de reis hun ideeën verandert. Maar voor mij persoonlijk is het óók de meest intense tv-ervaring geworden die ik ooit beleefd heb. Ik ben één keer gekraakt tijdens de opnames. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt. Voor de camera iets willen zeggen, maar geen geluid kunnen produceren. De strot dicht door ingehouden verdriet. Een knuffel van een vluchteling. Dat kerft erin, hoor."

03-03-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofie Lemaire terug naar VRT

Sofie Lemaire terug naar VRT

http://oi65.tinypic.com/18oqa9.jpg

Sofie Lemaire (32) keert terug naar de VRT. Ze gaat er aan een nieuw programma voor Canvas werken, maar zal ook al snel weer op de radio te horen zijn. In de paasvakantie zal ze, samen met haar vriendin Linde Merckpoel, Siska Schoeters vervangen tijdens de ochtend op Studio Brussel. "Naast werken voor en achter de schermen kan ik me ook online uitleven", zegt Lemaire.

In maart 2012 verliet Sofie Lemaire Studio Brussel voor een vijfjarig exclusiviteitscontract bij Woestijnvis. Als rijzende ster werkte ze mee aan het actualiteitsprogramma De Kruitfabriek op VIER. Dat flopte echter en werd al na een paar maanden stopgezet. Ze presenteerde er daarna nog samen met Pedro Elias het humoristische panelprogramma Bloot en Speren, dat twee seizoenen liep.

Sofie Lemaire werd bekend als Stubrustem en -gezicht. Ze begon er in 2006 als nieuwsmeisje in de ochtendshow van Peter Van de Veire. Ze stapte in 2008 mee het Glazen Huis in van Music For Life, samen met Tomas De Soete en Siska Schoeters. Ze nam ook deel aan de twee volgende edities van de benefiet. Met De Wereld van Sofie kreeg ze haar eigen show op StuBru en ze presenteerde ook een paar programma's op Canvas. Met Sam De Bruyn - inmiddels bij Q Music - maakte ze Vrienden van de Radio.

Nu verlaat ze dus Woestijnvis om terug te keren naar haar oude liefde. "Het is fijn om terug bij de VRT te zijn", zegt ze. "En al helemaal om van nul met iets nieuw te kunnen beginnen bij Canvas."

03-03-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw wordt baas van Nathalie Meskens in 'PIPPA'

Bart De Pauw wordt baas van Nathalie Meskens in 'PIPPA'

http://oi68.tinypic.com/242hdz4.jpg

Bart De Pauw heeft zijn eerste grote filmrol beet. In de nieuwe bioscoopfilm 'PIPPA' van regisseur/scenarist Marc Punt speelt hij de werkgever van Nathalie Meskens.

"Ik ben zeer blij en best ook wel trots dat Bart meedoet. Ik vond hem ronduit briljant acteren in  'Het Geslacht De Pauw', 'Quiz Me Quick' en in 'de Biker Boys'. Ik begreep dan ook niet waarom hij, op een paar cameo's na, nooit te zien was in een langspeelfilm. Hij heeft in 'PIPPA' een reeks behoorlijk pittige scènes met Nathalie en daar kijk ik echt naar uit", verklaart Punt.  De Pauw speelde een kleine rol in 'Alles Moet Weg' (1996). Hij was ook kort te zien in de twee Team Spirit-films.

Het scenario luidt als volgt: Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. Het loopt pas echt helemaal fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voorgoed verlost te geraken van die vervelende Glenn.

Nathalie Meskens en Tom Van Dyck spelen de hoofdrollen. Tot de rest van de cast behoren Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin en Frank Aendenboom. De opnames starten op 28 mei en lopen tot midden juli.

De film wordt gemaakt door Independent Productions in samenwerking met VTM en Casa Kafka met de steun van het STAP-programma van Telenet. PIPPA krijgt net zoals de vorige films van Independent Productions geen subsidie van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Er werd nog wel een steunaanvraag ingediend bij Screen Flanders.  Het resultaat is vanaf 14 december te zien in de Vlaamse filmzalen.

03-03-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus over The Sky is the Limit:

Jan Becaus over The Sky is the Limit: "Weerzinwekkend en kwetsend voor de kijker"

http://oi64.tinypic.com/10cop6e.jpg

"Het stel nouveaux riches etaleert zoveel geblaseerdheid, arrogantie, slechte smaak en kleinmenselijkheid dat het elke normale mens gedegouteerd achterlaat." Aan het woord: N-VA-senator Jan Becaus, die zich opwindt over het populaire The Sky is the Limit.

In een stuk voor het Vlaamsgezinde Doorbraak fileert Jan Becaus nauwkeurig zowat elk personage dat in het populaire VIER-programma The Sky is the Limit aan bod komt. Hij verwijst ernaar met initialen, gevolgd door straffe taal.

De onlangs vermiste stellingenbouwer Michel Van den Brande wordt neergezet als een "kwaaie bulldog" die "in staat van permanente kwaadheid door het leven baggert". Bouwondernemer Willy Naessens is "mee verantwoordelijk voor de verloedering van ons landschap".

Eén koppel is de absolute top, schrijft Becaus. Daniëlle, die haar rijkdom erfde van haar ouders, "heeft van haar hele leven nog geen klop gedaan". Haar "toy boy" Tom wordt omschreven "een skelet met paardenstaart". "Het koppel brengt de dag door in een permanente staat van ledigheid en om het enigszins draaglijk te maken, slurpen ze aanzienlijke hoeveelheden champagne."

Kwetsend

"Ik heb geen probleem met rijke mensen. Hoe meer rijke mensen, hoe liever. Maar dat ze dan met die rijkdom binnenshuis blijven", zegt Becaus aan De Morgen. "Ik begrijp niet waarom deze mensen zich zo prostitueren. In deze crisistijden kan ik daar geen ander woord voor bedenken. Dat ze zichzelf belachelijk maken, tot daaraan toe, maar op zo'n manier rijkdom etaleren is kwetsend voor de kijker."

Programmamaker Peter Boeckx pikt de kritiek niet. "The Sky is the Limit zegt meer dan heel het tv-werk van Jan Becaus, over een arena waar je zelden of nooit iets van te zien krijgt", klinkt het. "Ik zal nooit vrijblijvende wauwel-tv maken. Polariseren en discussie uitlokken is een plicht. En als ik dat stuk van paus Becaus zo lees, dan ben ik daar wonderwel in geslaagd."

03-03-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle remmen los in 'Komen Eten': "Die Delphine is goed voorzien van oren en poten"

Alle remmen los in 'Komen Eten': "Die Delphine is goed voorzien van oren en poten"

http://oi64.tinypic.com/20uqw76.jpg

De sportieve Delphine mocht vanavond de Komen Eten-week afsluiten. Ze nodigde haar gasten uit in de jacuzzi, een initiatief dat Andy en Bart wel wisten te smaken. "Ze zag er stralend uit in bikini. Goed voorzien van oren en poten, zoals ze zeggen in West-Vlaanderen", klonk het uit hun mond.

Andy ging nog een stap verder door flink wat champagne over haar mond en borsten te gieten. "Maar haar vent moet niet boos zijn, hij is safe. Ze moet hem maar zeggen dat ik voor de mannen ben", luidde zijn uitleg.

Gelukkig probeerde hij niet hetzelfde bij Marjon. "Tja, dat zijn gewoon homostreken. Die vinden dat geweldig, ze leven veel bombastischer dan wij. Als hij dat met mij gedaan had, pleurde ik hem met fles en al uit die jacuzzi."

03-03-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Matthias Schoenaerts een affaire met verloofde van Jason Statham?

Heeft Matthias Schoenaerts een affaire met verloofde van Jason Statham?

http://oi68.tinypic.com/2sak00l.jpg

De geruchtenmolen rond het liefdesleven van acteur Matthias Schoenaerts draait alweer op volle toeren. Schoenaerts vertelde enkele weken geleden aan onze collega's van de krant De Morgen dat hij opnieuw voorzichtig verliefd is. Een spelletje 'Wie is het?' kon dus niet lang uitblijven. Volgens "een goede vriend" van Schoenaerts is zijn nieuwe vlam niemand minder dan Victoria Secret-model Rosie Huntington-Whiteley, zo vertelt die "vriend" toch in TV Familie. Als dat waar is, maakt Schoenaerts maar beter nog eens een trip naar België. Rosie is immers verloofd met spierbundel Jason Statham.

"Er is op dit moment een vrouw die mijn hart beroert", verklapte hij in De Morgen. "We nemen de tijd. Ik wil dat we samen de schoonheid van geduld ervaren." Meer wilde hij toen niet kwijt. "Een vriend" van Schoenaerts beweert meer te weten.

"Matthias en Rosie leerden elkaar kennen op feestjes en premières in Londen en LA", klinkt het. "Hij praat al sinds oktober over niemand anders meer dan haar", aldus de "vriend" anoniem in het weekblad. "Het zou volgens hem ook veel verder gaan dan wat geflirt. Al weet ik niet of hij echt een relatie wil met haar. Noem het voorlopig eerder een seksuele aantrekkingskracht."

Het verhaal klinkt toch wel érg straf. Rosie heeft volgens TV Familie al zeker vijf jaar een relatie met acteur Jason Statham. Het koppel heeft zich in januari zelfs verloofd.

02-03-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Gladiators-acteur (49) sterft na heupoperatie

American Gladiators-acteur (49) sterft na heupoperatie

http://oi63.tinypic.com/2cqkz8g.jpg

De Amerikaanse acteur Lee Reherman is gisteren onverwachts op 49-jarige leeftijd overleden, meldt persbureau AP. De exacte doodsoorzaak is nog niet vastgesteld, maar zeker is dat Reherman kampte met complicaties na een operatie aan zijn heup. Zijn vriendin trof hem ziek in hun huis aan.

Reherman, bekend van zijn rol als de musculaire Hawk in het tv-programma American Gladiators, wordt in Amerikaanse media geroemd om zijn prestaties. In de show, die liep van 1989 tot en met 1996, namen gespierde mannen en vrouwen het tegen elkaar op in verschillende disciplines en hindernisparcoursen.

"Iedereen die met hem in contact kwam, zelfs mensen die maar een dag met hem op de filmset waren, raakte gecharmeerd van Lee", aldus Kathy Carter, die 17 jaar lang de manager van de acteur was.

Na Gladiators was Reherman 20 jaar lang actief in de televisie- en filmwereld. Hij had kleine rollen in de Schwarzeneggerfilm Last Action Hero en Star Trek Into Darkness.

02-03-2016 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling: "'Fantastic Beasts' wordt filmtrilogie"

J.K. Rowling: "'Fantastic Beasts' wordt filmtrilogie"

http://oi65.tinypic.com/b87ct3.jpg

'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling heeft laten weten dat de verfilming van haar boek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', de eerste in een reeks van drie zal zijn. De eerste film verschijnt vanaf 18 november in de zalen.

'Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden' was in de 'Harry Potter'-reeks een van de schoolboeken op de magische school Zweinstein. Rowling maakte er later ook een echt boek van. In september 2013 maakte Warner Bros. Pictures bekend dat J.K. Rowling het scenario zou schrijven voor de gelijknamige film.

Bekendmaking met een tweet

Maandag reageerde de schrijfster op een tweet van een fan die informeerde naar Rowling's nieuwste toneelstuk 'Harry Potter and the Cursed Child', het zogenoemde "achtste" 'Harry Potter'-verhaal. Het theaterstuk handelt over Harry's leven als volwassene. "Ik hoorde dat dit ook een film wordt," tweette de fan. Rowling corrigeerde haar. "Je hebt het verkeerd gehoord, vrees ik. #FantasticBeasts zullen echter 3 films worden!"

Pre-'Harry Potter'-tijdperk

Eddie Redmayne, die zopas een Oscar voor zijn rol in 'The Danish Girl' aan zijn neus zag voorbijgaan, vertolkt in 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' de rol van Newt Scamander, een "magizoöloog" die een schoolboek samenstelt dat Harry 70 jaar later tijdens zijn opleiding aan Zweinstein zal gebruiken.

Na een reis rond de wereld om zijn boek over magische wezens te schrijven, maakt Scamander een korte stop in New York, waar enkele fabeldieren uit zijn koffer ontsnappen. Daardoor haalt hij zich de woede van de autoriteiten op de hals en wordt het evenwicht tussen de magische en dreuzelwereld verstoord.

Het is de eerste keer dat J.K. Rowling een scenario voor een film schrijft. De trilogie wordt grotendeels opgenomen in de Warner Bros. Studios in het Britse Leavesden, waar ook alle 'Harry Potter'-films werden gedraaid.

De eerste film van de trilogie 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' verschijnt op 18 november 2016 in de zalen.

02-03-2016 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jury wordt betoverd door stem van deze mama. Dan draaien ze zich om en ontdekken wie ze is

Jury wordt betoverd door stem van deze mama. Dan draaien ze zich om en ontdekken wie ze is

http://oi63.tinypic.com/xbzeo7.jpg

Wanneer deze mama het podium van de Voice betreedt en begint te zingen, kunnen de juryleden hun oren amper geloven. Dan moeten ze nog ontdekken wie zij is.

In 1991 was Alisan Porter een kindsterretje in de film 'Curly Sue' van John Hughes. Maar later in haar leven ging het bergaf met haar. Ze kreeg het moeilijk en vloog in de drank. Nu is ze al acht jaar afgekickt van haar verslaving. Alisan werd verliefd en kreeg kinderen met de man van haar leven. Ze had weer een doel in haar leven.

"Ik wilde gewoon een goede mama zijn maar het leven heeft duidelijk meer voor mij in petto nu jullie zich voor mij hebben omgedraaid", zei ze geëmotioneerd. Ze koos uiteindelijk voor het team van Christina Aguilera.

02-03-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler doodeerlijk: "Geweldige dingen gedaan, maar ook evenveel verkloot"

Gerard Butler doodeerlijk: "Geweldige dingen gedaan, maar ook evenveel verkloot"

http://oi64.tinypic.com/16acx7p.jpg

Gerard Butler voelt zich op en top, maar dat is lang niet zo geweest. De Schotse acteur vertelt tijdens ons interview dat hij in het verleden meer dan genoeg fouten heeft gemaakt in zijn leven.

Butler: "Mijn grootste angst? Dat ben ikzelf. Schrik zit in je koppeke, en dat creëer je zelf en niemand anders. Het leven is zo eng, leuk en triest als je het zelf maakt. Je moet leren om jezelf te vertrouwen. Ik weet dat ik langs de ene kant geweldige dingen kan, maar ik kan het langs de andere kant ook allemaal verkloten en het verkeerde pad opgaan. Ik maak het mezelf soms niet gemakkelijk en ik kan erg gestresseerd zijn over bepaalde zaken, maar dat is mijn eigen schuld."

02-03-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones geven gratis concert op Cuba

Rolling Stones geven gratis concert op Cuba

http://oi63.tinypic.com/xfnn7c.jpg

De Rolling Stones geven een gratis concert op Cuba. De legendarische groep rond frontman Mick Jagger zal op 25 maart in een sportstadion in de hoofdstad Havana optreden. Dat heeft de groep dinsdag aangekondigd. Het is het eerste openluchtconcert van een Britse band in Cuba. "Tijdens onze lange carrière hebben we op vele speciale plaatsen gespeeld, maar het concert in Havana wordt een heel bijzondere gebeurtenis voor ons en hopelijk voor al onze vrienden in Cuba", klonk het in de mededeling van de Rolling Stones. Daarmee opent het socialistische Cuba zijn grenzen voor westerse muziek.

Het concert zal drie dagen plaatsvinden na het bezoek van de Amerikaanse president Barack Obama aan Cuba. Obama reist op 21 en 22 maart als eerste zetelende Amerikaanse president in bijna 90 jaar naar de Caraïbische staat. Cuba en de Verenigde Staten hadden eind 2014 een historische ommekeer in hun al decennialange afgebroken relaties ingeleid.

De Rolling Stones reizen met hun Olé Tour momenteel door Latijns-Amerika. Na concerten in Santiago de Chile, Buenos Aires, Montevideo en Rio de Janeiro gaat het nu naar Lima, Bogotá en Mexico-Stad.

02-03-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optutten was niets voor haar, dus was hoongelach haar deel op de Oscars

Optutten was niets voor haar, dus was hoongelach haar deel op de Oscars

http://oi68.tinypic.com/11vilmp.jpg

Ze kreeg een Oscar voor haar kostuums in de film 'Mad Max: fury road'. Maar toen Jenny Beavan naar het podium wandelde om haar beeldje in ontvangst te nemen, weerklonk er bitter weinig applaus. Hoongelach was haar deel.

Gelukkig is Beavan niet iemand die zich snel uit het lood laat slaan. De Britse vrouw glunderde op het podium nadat ze eerder al eens een Oscar won voor de film 'A room with a view'.

Haar winst ten spijt, het was vooral haar outfit die over de tongen ging. De talrijke aanwezige celebrities leken gechoqueerd en krompen in elkaar bij zo veel rebelsheid. Tegen het Hollywoodideaal in droeg ze immers geen galajurk. Beavan daagde op in een lederen zwart jasje van Marks & Spencer gecombineerd met een losse zwarte broek, kleurrijke sjaal en opvallende juwelen.

Nochtans vond de kostuumontwerpster dat ze voor haar doen al behoorlijk opgekleed was. "Ik draag geen jurken en al helemaal geen hoge hakken want ik heb een zwakke rug" zei ze op de afterparty. "Ik zie er gewoon belachelijk uit in een kleed. Trouwens ik heb helemaal niets met feestjes, laat staan met mezelf optutten."

Beavan geniet er gewoon van om anderen mooi te kleden. Voor haar hoeft het niet zo. Daar is toch niets mis mee?

Deze vrouw is een kei in haar vak en dat verdient applaus. Veel applaus.

02-03-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst schuwt de oneliners niet in 'Mijn Pop-uprestaurant'

Gert Verhulst schuwt de oneliners niet in 'Mijn Pop-uprestaurant'

http://oi66.tinypic.com/osv152.jpg

Het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!' is vanavond helemaal terug. Met 6 koppels, die in 3 steden een burenruzie gaan uitvechten. Maar ook met de vuurdoop van Gert Verhulst (48) als nieuw jurylid. "Ze hebben mij precies nu pas ontdekt op tv."

Van een opvallende tv-carrière gesproken. Dertig jaar nadat Gert Verhulst de eerste stapjes zette als presentator van 'Speel Op Sport', is de grote baas van Studio 100 plots opnieuw niet meer van het tv-scherm weg te branden. Na het succes van 'K3 zoekt K3' staat hij weer helemaal in the picture. Op één mag hij regelmatig opdraven, op VIER is hij de gastheer van het zaterdagprogramma 'Net als Mensen' en vanaf vanavond is hij de nieuwe coach in 'Mijn Pop-Uprestaurant!'. "Ik denk dat ik één van de échte tv-veteranen ben", lacht hij "Velen die destijds bezig waren, zijn al lang doodgevallen of niet meer actief. Maar ik klaag niet. Ik amuseer me elke dag."

En nu dus ook met 'Mijn Pop-uprestaurant!' "Dit is absoluut een ontspannende bezigheid voor mij", knikt Gert. "Ik doe dit echt heel graag. Het is boeiend om de weg die de zes koppels afleggen in dit programma te volgen en om ze te coachen. Voor zover ik dat kan. Ja, ik ben de nieuwkomer. Ik zal vooral over het geheel der dingen mijn mening geven. Ik denk dat ik snel aanvoel of het concept dat iemand wil neerzetten, kan slagen of niet. Of dat mogelijk een groot publiek kan aanspreken. Want of je dat nu wil of niet, het is toch de bedoeling dat het restaurant van bij de opening vol zal zitten."

Als jurylid heeft Sergio Herman aan Gert Verhulst voortaan wel een forse concurrent als onelinerkampioen. Een greep uit het aanbod:

- "Ik wil niet meteen het woord brokkenpap in de mond nemen".
- "Die quiche is zó droog. Als je die in een zwembad gooit, dan is het water allemaal weg."
- "Dat zijn precies twee bambi's die in de loop van een geweer kijken."
- "Een bord dresseren is als een tekening maken. Daar is een boven- en een onderkant, links en rechts. Ik word hier triestig van."

02-03-2016 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisse nieuwe formule 'Mijn Pop-uprestaurant' wakkert concurrentie meteen aan Bewaar artikel

Frisse nieuwe formule 'Mijn Pop-uprestaurant' wakkert concurrentie meteen aan

http://oi67.tinypic.com/t5fy2v.jpg

Een frisse wind waait door het derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant'. Zes koppels strijden voor 100.000 euro op slechts drie locaties, waar telkens twee restaurants het tegen elkaar opnemen om dan per stad één finalist over te houden. En die steden zijn Kortrijk, Antwerpen en Genk.

VTM wil de kandidaten de hete adem van de concurrentie laten voelen. Letterlijk, want de restaurants op Het Stationsplein in Kortrijk, de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en op C-Mine in Genk liggen echt vlak naast elkaar. Dat de cameraploegen zo efficiënter kunnen worden benut zal ook wel een rol spelen, maar daarnaast biedt het nieuwe concept ook interessante invalshoeken. Zullen de kandidaten elkaars deur platlopen of mondt de strijd eerder uit in een koude oorlog? En blijft de rivaliteit beschaafd of proberen de duo's stokken in elkaars wielen te steken? Na de eerste aflevering is meteen duidelijk dat de strijd pittig wordt.

Kandidaten

Die kandidaten blijken alleszins erg jong. We zien vooral prille twintigers, met slechts drie dertigers bij de twaalf deelnemers. De kennismakingen verlopen steevast hartelijk, al wordt de concurrentie meteen gemonsterd: "Is iemand van jullie kok?", is dé vraag die steeds terugkomt. Want niet alle duo's hebben een chef in de gelederen.

1. 'Superexen' Miette (23) en Willem (23)

Miette en Willem komen uit het Kempense Laakdal. Ze vormden jaren een koppel, maar gaan sinds kort als beste vrienden door het leven.

2. Jan (31) en Nele (31)

Jan en Nele uit Gent vormen samen met hun twee kinderen een hecht gezin.

3. Hartsvriendinnen Gillian (37) en Caroline (29)

Hartsvriendinnen Gillian en Caroline komen uit Antwerpen. Caroline heeft haar eigen cateringbedrijf en is gebeten door de vegetarische keuken. Gillian is aan de slag in de verzekeringswereld.

4. Chloë (25) en Magali (23)

De Limburgse Chloë en Magali zijn zussen uit een gezin van zeven kinderen met een Poolse vader en een Italiaanse moeder.

5. Amanda (21) en Sven (23)

Amanda en Sven, uit respectievelijk Wommelgem en Brasschaat, zijn de allerbeste maatjes. Ze kennen elkaar al jaren en steunen elkaar door dik en dun.

6. Giordano (20) en Myrthe (22)

De jonge twintigers uit Maasmechelen en Genk zijn twee handen op één buik. Ze gaan voor elkaar door het vuur en zijn beiden gepassioneerd door de horeca.

Coaches

Onervarenheid zal dus zeker een rol spelen, iets wat de rol van de coaches natuurlijk nog groter kan maken. Om de kandidaten bij te staan - en vooral om gerechten in de pan te hakken met telegenieke oneliners - zijn topkok Sergio Herman en topsommelier Sepideh Sedaghatnia opnieuw van de partij. Ze krijgen voor het eerst het gezelschap van Studio 100-baas Gert Verhulst, die aangeeft een grote fan te zijn van het programma: "Zo hard dat als er ooit een versie komt met bekende Vlamingen, ik me meteen inschrijf." Maar dat is dan iets voor volgend seizoen.

Eerste proef

In de eerste aflevering van deze reeks worden de kandidaten opgedeeld in twee teams, die een driegangenmenu met een bepaald thema moeten voorschotelen aan dertig gasten plus de drie juryleden. Hoe beter ze presteren, hoe meer inspraak ze krijgen in de locatie van hun pop-uprestaurant. En ook hoe meer kans ze maken om niet in dezelfde stad te belanden als een sterke kandidaat, maar wel, zoals de Limburgse kandidaat Giordano het verwoordt, de "zwakste schakel". Andere kandidaten, zoals Sven, zien ook meteen andere risico's aan twee restaurants op dezelfde locatie: "Je moet echt dezelfde mensen overtuigen om voor jou te stemmen."

Voor de kookproef koos het ene team als thema 'graan', terwijl het andere voor 'wild' ging - al werd dat snel 'jacht' toen bleek dat het wildseizoen net voorbij was. Team Graan blonk meteen uit door een vriendelijke ontvangst en een vlottere organisatie, terwijl Sergio de andere keuken "een puinbak vond". Team Jacht trok initieel vooral de aandacht met kitscherige dierenvellen en -afbeeldingen, waardoor Gert een eerste keer zijn autistisch kantje liet zien: "Mensen die een neushoorn naast een hertje hangen die zijn niet consequent", zei hij toch iets te geënerveerd.

De zwoele blik van Sergio

Bij Team Graan wist Amanda dan weer niet echt iets van de geserveerde wijn. Ze belde dan maar naar de wijnboer, waarna ze haar lesje met horten en stoten kwam opzeggen aan tafel. Het arme schaap was helemaal haar kluts kwijt door de zwoele blik van Sergio, maar kreeg van Sepideh toch het voordeel van de twijfel vanwege haar spontaniteit. En ook haar medekandidaat Sven kon de jury bekoren. Sergio noemde hem een kokende Minion in een te groot koksjasje, maar voegde daar even later aan toen dat hij "wel een goeie Minion gaat zijn". Giordano stopte enkele Italiaanse keukengeheimpjes van zijn grootmoeder bij zijn pasta, die hij ook nog eens stuk voor stuk ging oprollen. - "Met zijn Italiaanse billetjes gaat ie nu al bloot", zag Sergio, terwijl het Gert opviel dat Giordano "afzag" en "geen vrolijke chef was in de keuken". Maar het resultaat was wél een schot in de roos!

De verschrikkelijke quiche

Het 'graanteam' kende vervolgens een minder gerecht, dat vooral de kritische kant van Gert naar boven deed komen. Want de punt van de quiche wees volgens Gert naar alle richtingen. "Iemand die een bord dresseert dat is als iemand die een tekening maakt: met een bovenkant, een onderkant en twee zijkanten." Nee, van dat bord werd hij niet happy. "Als ik op restaurant zit en dit is mijn hoofdgerecht, dan loop ik gillend weg", vond hij. Zijn gezelschap trok grote ogen: "Gert is gewoon supergrappig met zijn autistische trekjes", vatte Sepideh de situatie mooi samen. De Studio 100-baas relativeerde zijn uitspraken eerst zelf nog door te zeggen dat hij "niet zo vegetarisch is aangelegd" en toch hoopte dat een hap voor hem een wereld zou doen opengaan, maar noppes. "Als je die in een zwembad gooit, dan is het water allemaal weg", was zijn verdict over de vegetarische quiche: "Zoiets heb ik nog nooit gegeten. En dat wil ik ook nooit meer eten."

"Ik hou mijn hartje vast", stelde Sergio toen Team Jacht aan het hoofdgerecht begon. Want een van de meisjes was al aan het wenen. Hij had het over Chloë en Magali, die geen van beiden kok zijn. Ze kregen wel hulp van Giordano, die zich weliswaar erg bewust was van het feit dat hij deelnam aan een wedstrijd. Hij wou hen wel helpen, maar "toch niets voorschotelen waarmee ze iets kunnen doen op lange termijn." En het resultaat was toch niet zo mooi als gehoopt: "It is what it is", klonk het voor de borden eendenborst vertrokken naar de gasten en de jury. "De eend is niet lekker en de puree is niet mooi van structuur", vond Sergio. "Ik wil niet direct het woord brokkenpap in de mond nemen maar dat is het wel." Gert vond hen "precies twee Bambi'kes die recht in de loop van een geweer kijken." En het is duidelijk dat de concurrentie maar al te graag de trekker zal overhalen.

Sneaky bastards

Het dessert van Team Graan werd bereid door Willem, ook geen chef. Sven stond naast hem openlijk kritiek te geven maar "wou zich niet opdringen" om te helpen. De arme Willem ging de jury meteen al vertellen wat er allemaal scheelde met zijn gerecht, iets waardoor Sergio hem meteen bombardeerde tot 'lul'. "Maar dan kijk in naar die keuken en denk ik: 'Jullie zijn allemaal een stelletje klootzakken want jullie geven wel samen met hem dat dessert door'." Sergio noemde Willem 'the new kid on the block', en stelde ook dat in een wedstrijd als deze al eens 'sneaky bastards' opduiken bij de concurrentie. Hij benadrukte nog dat hij in de keuken gevraagd had om Willem toch wat te ondersteunen, iets hij Sven dus toch kwalijk nam. Sepideh vond Willem en Miette alleszins schatjes. Elfjes. Zo van een andere planeet. Je moet die elfjes helpen om stouter te worden, om ballen te krijgen", vond ze.

02-03-2016 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel toont zich van zijn meest romantische kant (op die Facebookfoto met vijf vrouwen na)

Michel toont zich van zijn meest romantische kant (op die Facebookfoto met vijf vrouwen na)

http://oi65.tinypic.com/9r0z1s.jpg

Toeval bestaat niet: de aflevering van 'The Sky is the Limit' was vanavond opgebouwd rond het grillige liefdesleven van Michel Van den Brande. Na een vier weken lange breuk met Sofie kreeg de kijker de verzoening te zien, op z'n Michels welteverstaan. Al wist hij met een briefje en een boottochtje in Blankenberge wél goede punten te scoren.

Een korte vermelding in de intro, meer werd er niet gezegd over zijn onrustwekkende verdwijning. "Vorige week was Michel Van den Brande drie dagen lang spoorloos", klonk het. "Zaterdag dook hij gezond en wel weer op. In samenspraak met Michel en z'n omgeving hebben programmamaker Peter Boeckx en Vier beslist om de aflevering van vanavond uit te zenden zoals gepland."

Waarna Michel zijn hart mocht uitstorten. "We zijn vier weken uit elkaar geweest. We zijn niet naar Saint-Tropez kunnen gaan omdat er een pruik in de boter zat (sic)." Met een briefje hoopte hij het tij alsnog te keren. "Liefste Sofie, bij deze nodig ik u uit voor een korte vakantie vol romantiek", schreef hij onder meer.

"We gaan er weer voor"
Meer had Sofie inderdaad niet nodig om opnieuw met een schone lei te beginnen. "We gaan er weer volledig voor, ik ben blij. Ik heb eventjes het been stijf gehouden. De eerste veertien dagen heb ik hem niet gehoord, daarna is hij terug contact beginnen zoeken via sms'jes. Ik wist op voorhand dat hij me niet kon missen."

Wat er nu precies gebeurd was? "We hadden een kleine woordenwisseling gehad. Op een gegeven moment zei hij dat hij op de firma zou blijven slapen. De volgende ochtend kreeg ik te horen dat er een foto op Facebook stond, met de melding dat hij weer vrijgezel was."

"Fout van mij"
"Het was fout van mij om naar een bar te gaan en daar een fles champagne te trakteren met vijf à zes vrouwen rond mij", slaat Michel mea culpa. "Dat had ik niet mogen doen, dat is bij haar hard aangekomen."

"Toen was ik echt heel kwaad", bevestigt Sofie. "Ik zei dat hij de sleutel nu moest komen brengen of ik zou mijn slot veranderen. Maar dat was niet nodig: hij bracht de sleutel, met een brief erbij die mij heel hard getroffen heeft. 's Maandags heeft hij me gevraagd of hij eens mocht komen praten. Ik zei dat ik er geen woorden meer aan vuil wilde maken. Hij moest maar één ding doen: op Facebook zijn liefde voor mij verklaren. Hij heeft me voor heel Vlaanderen belachelijk gemaakt, dan mocht hij dat rechtzetten ook. Onmiddellijk heeft hij dat gedaan."

Eén nuance wel: Sofie heeft "zelf moeten schrijven wat ze wilde". "Daarna lag ze terug in mijn armen. Het was bijgelegd."

"Ik zie hem te graag"
"Ik zie hem te graag", besefte Sofie. "Als ik er alleen mee ben 's nachts is hij superlief. Niet alleen op het gebied van het seksuele, hij is ook heel teder. Ik ben er zot van." Een kus op de mond bezegelde hun liefde.

"Er zijn veel mensen die allerlei gedachten over mij hebben", mijmerde Michel nog. "Ofwel ben ik een dikke nek ofwel een bullebak. In TV Familie stond in het groot: 'Michel dumpt zijn vriendin'. Dat vond ik er over. Het was ook niet waar, want het was een gezamenlijke beslissing. Maar dat hoort nu eenmaal bij het BV-schap."

"Romantische dingen deden wij niet"
Op de boot in Blankenberge leek alles opnieuw in de plooi te vallen. "Ik heb haar vier weken gemist, dat zeg ik rechtuit." De emoties laaiden met andere woorden hoog op. "Ja, we hebben een passievrucht of drie opgegeten."

En dan werd het nog één keer serieus. "Ik  heb niet van mijn moeder gehouden. Ik heb de liefde gekocht. Ik ga ook niet graag eten met Sofie of met mijn vrouw vroeger. Wat moest je zeggen tegen elkaar? Romantische dingen, dat deden wij allemaal niet. Ik heb liever al mijn kameraden rond mij."

02-03-2016 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!