Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers verbijsterd over Bear Grylls met erectie in familieshow

Kijkers verbijsterd over Bear Grylls met erectie in familieshow

http://oi66.tinypic.com/2vjy0xv.jpg

Kijkers van het populaire Engelse familieprogramma 'Saturday Night Takeaway' wisten gisteren niet wat ze zagen toen Bear Grylls (41) een zichtbare erectie in zijn broek bleek te hebben. De beroemde survivalexpert was in de maling genomen met een etentje in een volledig donker restaurant dat zijn zinnen moest prikkelen. En dat bleek wel erg goed te zijn gelukt.

Grylls dacht dat hij samen met zijn vrouw Shara van haute cuisine ging genieten in een chic restaurant. In werkelijkheid kreeg hij de meest gekke gerechten voorgeschoteld in een aardedonkere studio vol verborgen camera's.

Kennelijk had Bear het toch naar zijn zin tijdens het etentje, want toen het licht aanging en presentatoren Ant en Dec verschenen, had hij een stevige bobbel in zijn broek.

"Het is gróót"
De kijkers thuis zaten meteen rechtop. "Wat heeft Bear naar binnen gesmokkeld in zijn broek?'', twitterde een kijker. "Het is gróót!''

"Hij is blij om de presentatoren te zien'', voegt een ander toe. "Ik weet niet wát er in zijn broek zat, maar hij is goed bedeeld'', reageerde iemand.

Maden
Bear, die tijdens het bizarre diner voedsel in zijn gezicht kreeg gesmeerd en schrok toen er om hem heen telkens borden op de grond vielen, heeft de hosts uiteindelijk goed teruggepakt. Hij liet Ant en Dec een handjevol krioelende maden naar binnen werken.

06-03-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi verrast jarig dochtertje met roze prinsessentaart

Regi verrast jarig dochtertje met roze prinsessentaart

http://oi65.tinypic.com/2hrl65e.jpg

Feest ten huize Penxten. Regi zelf vierde eergisteren zijn veertigste verjaardag en vandaag mocht zijn kleine spruit Ellie Martha drie kaarsjes uitblazen. Speciaal voor haar verjaardag kreeg het meisje een grote prinsessentaart voorgeschoteld. "Every little girl wants to have a big birthday cake!", schreef hij bij het kiekje van de roze lekkernij.

06-03-2016 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze komt uit Friesland en mag zich jaar lang mooiste boerin van Nederland noemen

Ze komt uit Friesland en mag zich jaar lang mooiste boerin van Nederland noemen

http://oi68.tinypic.com/24653qd.jpg

De mooiste boerin van 2016 komt uit Friesland, zo bleek zaterdagavond in het Overijsselse Bathmen. Daar was de Miss Boerin Verkiezing tijdens het paardenevenement Bathmen te Paard, in manege Ruiterkamp.

De Friese boerendochter Jildau uit Gorredijk won na een gewogen oordeel van jury en publiek, nadat zeven boerinnen - waaronder Kim Schrijver uit Wijhe en Angel Idzes uit Deventer - zich meerdere keren aan het Bathmense publiek toonden. Een van de beproevingen was een agrarische kennisquiz. Jildau melkt in haar dagelijks leven elke dag honderden koeien.

Kalender
De kandidaten die meededen aan de verkiezing, staan allemaal op de Boerinnen Kalender 2016. Het idee achter deze jaarlijkse kalender is om af te rekenen met negatieve vooroordelen over boerinnen. 

06-03-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Jill schittert tijdens stomende fotoshoot

Temptation Jill schittert tijdens stomende fotoshoot

http://oi64.tinypic.com/2d29bao.jpg

Op woensdagavond doet ze steevast de temperatuur op Temptation Island tot het kookpunt stijgen. En nu geeft Jill (ik krijg altijd wat ik wil) ook in eigen land haar visitekaartje af. Fotograaf Steven Wolles wist de Kempense te strikken voor een stomende fotoshoot en Jill loste alle verwachtingen in. Kijk zelf maar.

06-03-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi blaast 40 kaarsjes uit in Zuid-Afrika

Regi blaast 40 kaarsjes uit in Zuid-Afrika

http://oi64.tinypic.com/de6820.jpg

Regi Penxten is eergisteren veertig jaar geworden. Die mijlpaal vierde hij met zijn echtgenote Elke Vanelderen en hun dochtertje Ellie Martha in Zuid-Afrika. En het is dubbel feest op reis, want het meisje blaast vandaag drie kaarsjes uit. Via Instagram deelde het showbizzkoppel een aantal vakantiefoto's.

06-03-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij raden welke BV dit is?

Kan jij raden welke BV dit is?

http://oi67.tinypic.com/2ppxxeq.jpg

Ook onze BV's ontdekken grappige filters op Snapchat en andere social media. K3'tje Karen Damen heeft zich vandaag op Instagram geamuseerd met iets wat een virtueel spiegelpaleis lijkt. Haast onherkenbaar, maar wel bijzonder grappig.

05-03-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersvers bruidspaar Rupert en Jerry poseert voor de pers

Kersvers bruidspaar Rupert en Jerry poseert voor de pers

http://oi66.tinypic.com/2cwlgy9.jpg

Mediamagnaat Rupert Murdoch (84) en ex-model Jerry Hall (59) hebben vandaag hun huwelijk gevierd in een kerk in Londen. Na de privéplechtigheid poseerde het koppel kortstondige voor de fotografen.

De in Texas geboren bruid droeg een ivoorkleurige jurk en een flinterdunne sluier over haar blonde haren. Murdoch verscheen in een blauw pak met een witte roos op de revers. Onder de genodigden waren rockster Bob Geldof, gewezen Rolling Stones-bassist Bill Wyman en acteur Michael Caine.

De bruiloft vond plaats in de kleine St Bride's-kerk in Fleet Street, de vroegere krantenwijk van de Britse hoofdstad. Volgens de kerk ging het echter niet om een kerkelijk huwelijk, maar enkel om een private viering. Het burgerlijke huwelijk vond gisteren al in Spencer House in Londen plaats.

Voor Murdoch, die volgende week 85 wordt, is dit zijn vierde huwelijk. Hall was ruim twintig jaar lang samen met Rolling-Stones-frontman Mick Jagger.

05-03-2016 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pikant tv-avondje voor Matteo Simoni

Pikant tv-avondje voor Matteo Simoni

http://oi66.tinypic.com/1tt28h.jpg

Terwijl de gemiddelde Vlaming vanavond met een dekentje in de zetel kruipt, heeft acteur Matteo Simoni precies iets wildere plannen. Met deze foto van op de set van 'Callboys' joeg hij de temperatuur bij zowel liefhebbers van mannelijk als vrouwelijk schoon met enkele graden de hoogte in.

Matteo heeft zijn personage van 'Smos' even aan de kant geschoven en is binnenkort te zien in een nieuwe fictiereeks op VIER. Daar kruipt hij in de huid van gigolo Devon Macharis. De regie is in handen van Jan Eelen (De Ronde, Het Eiland, In De Gloria,...).

05-03-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire en Jess Donckers zijn een koppel

Axel Daeseleire en Jess Donckers zijn een koppel

http://oi66.tinypic.com/2vcai2p.jpg

Het Vlaamse showbizzlandschap is een romance rijker: acteur Axel Daeseleire (47) en model Jess Donckers (33) vormen een koppel. Dat hebben de tortelduifjes zelf bevestigd in een interview met P-magazine.

Het stel poseerde samen voor de lens en bevestigde aan het blad dat ze al elf maanden samen zijn. Vorig jaar deed de ronde dat de twee geliefden waren, maar toen deden zij dat af als nonsens. Tot nu dus. Extra details wilden ze niet kwijt over de relatie.

05-03-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel van den Brande deelt dreigbrief op Facebook

Michel van den Brande deelt dreigbrief op Facebook

http://oi65.tinypic.com/2hcol90.jpg

Michel van den Brande, bekend van 'The Sky is the Limit', vond vandaag een dreigbrief in de brievenbus van zijn loft in Blankenberge. De brievenschrijver noemt van den Brande een "lelijk varken" en dreigt ermee hem te zullen "kapot maken". De gekwelde zakenman besloot de brief op Facebook te delen.

Van den Brande was vorige week enkele dagen vermist en vertelde bij zijn terugkeer hoe hij op de rand van zelfdoding heeft gestaan. Deze week voegde een brievenschrijver, een zekere De Nil, een nieuw hoofdstuk toe aan de lastige periode van de zakenman. "Vet varken, ik maak u kapot", klonk het in de brief.

"Ik kom hier in Blankenberge aan, doe mijn brievenbus open en dit zat erin. Kunnen die dat nu niet in mijn gezicht zeggen? Wie is er bang van wie? Ik in ieder geval niet. Welkom", schrijft van den Brande bij foto's van de brief.

Het is niet de eerste keer dat Michel een dreigbrief in de bus krijgt. In oktober van vorig jaar werden hij en zijn dochter al bedreigd door een anonieme brievenschrijver die het niet kon hebben dat van den Brande de bokser Meriton Karaxha sponsort.

05-03-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Banksy ontmaskerd door speciale opsporingstechniek"

"Banksy ontmaskerd door speciale opsporingstechniek"

http://oi67.tinypic.com/2m7chf6.jpg

Wetenschappers van de Queen Mary University in Londen hebben naar eigen zeggen de beroemde straatartiest Banksy ontmaskerd, door middel van 'geographic profiling'. Dat meldden Britse media. De techniek werd al eerder gebruikt bij het opsporen van seriemisdadigers.

Door het ruimtelijk patroon te analyseren van Banksy, die anoniem kunstwerken met een politieke boodschap op straat achterlaat, konden de wetenschappers bepalen wie hij echt is. Britse media vermoedden jaren geleden al dat het om de Brit Robin Gunningham ging en dat is nu door de universiteit bevestigd.

De techniek om mensen op te sporen is ook al eens ingezet om uitbraken van ziektes in kaart te brengen. Volgens de wetenschappers zou het ook kunnen bijdragen aan het opsporen van terroristen.

04-03-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvinder Star Wars-robot R2-D2 overleden

Uitvinder Star Wars-robot R2-D2 overleden

http://oi63.tinypic.com/24zj94w.jpg

Tony Dyson, de ontwerper van de iconische Star Wars robot R2-D2, is dood teruggevonden in Malta. Dat heeft de politie meegedeeld.

Het levenloze lichaam van de 68-jarige Brit werd aangetroffen in zijn woning op het Maltese eiland Gozo. Er volgt nog een autopsie maar vermoed wordt dat het om een natuurlijk overlijden gaat.

Al meteen van bij de eerste Star Wars-film in 1977 was R2-D2, kortweg ook wel R2 (Artoo) genoemd, een van de populairste personages uit de saga. Samen met C-3PO, een mensachtige robot, is R2-D2 het enige personage dat in alle Star Wars-films voorkomt. Dyson ontwierp onder meer ook robots voor bedrijven, zoals Sony, Philips and Toshiba.

04-03-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rupert Murdoch (84) getrouwd met Jerry Hall

Rupert Murdoch (84) getrouwd met Jerry Hall

http://oi65.tinypic.com/2q1gdqe.jpg

De Australisch-Amerikaanse mediamagnaat Rupert Murdoch (84) is vandaag in een paleis in Londen getrouwd met het vroegere Amerikaanse model Jerry Hall (59). Dat heeft een woordvoerder van Murdoch bevestigd.

Het huwelijk vond plaats in Spencer House, een achttiende-eeuws paleis in het centrum van de Britse hoofdstad. De exacte locatie van de plechtigheid werd tot op het laatste moment geheim gehouden.

De twee hadden hun verloving in januari bekendgemaakt via een advertentie in The Times, een Britse krant die tot het media-imperium van Murdoch behoort.

Het is overigens al de vierde keer dat Murdoch in het huwelijksbootje stapt. Jerry Hall was van 1990 tot 1999 al met Mick Jagger getrouwd, maar dat huwelijk werd later ongeldig verklaard. Ze hebben samen vier kinderen.

Zaterdag vindt in de Londense St Bride's Church nog een plechtigheid plaats, waarop de pers wel is toegelaten.

04-03-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff in Baywatch-film

David Hasselhoff in Baywatch-film

http://oi63.tinypic.com/29e2hed.jpg

Baywatch-icoon David Hasselhoff (63) zal zijn terugkeer maken in de filmversie van de beroemde serie. Dat meldt producent en hoofdrolspeler Dwayne Johnson via Instagram.

"Het is me een genoegen om de originele Baywatch-gangster zelf David Hasselhoff te verwelkomen in onze film", meldt The Rock bij het filmpje waarin hij een videogesprek voert met de acteur. "Ik ben er sinds mijn geboorte al klaar voor", zegt Hasselhoff in het gesprek over de uitdaging opnieuw in de wereld van Baywatch te stappen.

Welke rol Hasselhoff zal spelen is nog niet duidelijk. Johnson neemt in de filmversie namelijk de oude rol van hem over, die van Mitch Buchannon. Wel verwacht Johnson dat de veteraan zonder bovenkleding te zien zal zijn. "Hij heeft zich kapot getraind en is in de beste vorm sinds jaren.".
 
Baywatch is één van de succesvolste tv-series aller tijden. De serie over het wel en wee van strandredders in Malibu (Los Angeles) liep van 1989 tot 2001.  Actrices Pamela Anderson, Yasmine Bleeth en Carmen Electra lanceerden er definitief hun sterrencarrière. In totaal werden 243 afleveringen opgenomen.

Opmerkelijk: de film die momenteel wordt opgenomen, speelt zich af in Florida aan de Oostkust van de Verenigde Staten en niet in Malibu.

04-03-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Collega's noemen mij lachend de zingende begrafenisondernemer"

"Collega's noemen mij lachend de zingende begrafenisondernemer"

http://oi66.tinypic.com/25pl35z.jpg

Bart Gielis (35) uit Kontich waagt vanavond zijn kans in The Voice van Vlaanderen. Op het podium is hij een echte ster, niet meteen iets wat je verwacht van een begrafenisondernemer. "Onder collega's word ik al lachend wel eens de zingende begrafenisondernemer genoemd."

"Dat een begrafenisondernemer meedoet aan 'The Voice van Vlaanderen' is natuurlijk iets wat je niet vaak meemaakt", zegt Bart. "Het is wel zo dat ik mijn job en mijn liefde voor muziek perfect gescheiden hou. Dat vind ik heel belangrijk. Mijn job gaat gepaard met de nodige dosis sereniteit, dan kan ik niet zomaar beginnen zingen."

Uitlaatklep

Muziek is voor Bart een echte uitlaatklep. "Als begrafenisondernemer moet je altijd sereen en serieus zijn", gaat Bart verder. "We begeleiden mensen tijdens de meest emotionele en moeilijke periode in hun leven. Wanneer ik thuis kom van een zware dag is het altijd leuk om in de zetel te ploffen met mijn gitaar en te zingen. Daar heb ik echt enorm veel aan. Daarnaast is het ook een misvatting dat begrafenisondernemers altijd serieus en sereen zijn. Weinigen van ons zijn buiten hun werkuren een grijze persoon."

Gitaar

En dat bewijst Bart door deel te nemen aan 'The Voice van Vlaanderen'. "Ik kijk heel graag naar het programma", vertelt Bart. "Net als zovelen leef ik altijd heel erg mee met de kandidaten. Ik heb me ingeschreven omdat ik wil weten wat neutrale mensen van mijn zangkunsten vinden. Vrienden en familie zeggen natuurlijk altijd dat het goed is, maar ik ben erg benieuwd hoe ver ik zal geraken."

Bart leerde zichzelf zingen. "Ik zing al van mijn veertien jaar, maar heb nooit professioneel of in een band gezongen. Toen ik jong was heb ik mij een gitaar aangeschaft omdat ik op internaat zat. Mijn buitenschoolse activiteit was dan ook logischerwijs gitaarles. Daardoor ben ik beginnen zingen. Geregeld haal ik op familiefeestjes mijn gitaar nog wel eens boven, maar nu is het tijd om een stapje verder te gaan."

Bart brengt het nummer 'Goeiemorgend, goeiendag' van Stan Van Samang. "Dat is het liedje dat hij gecoverd heeft in 'Liefde voor muziek'. Ik was er zo van onder de indruk. Daarnaast is het ook een prettig liedje om te zingen. Indien alle coaches zich omdraaien, dan kies ik voor Bart Peeters. Ik heb respect voor alle coaches, maar vooral voor hem omdat ik vind dat hij enorm mooie dingen heeft gerealiseerd. Ik ben fan van zijn muziek en hij zal ook een goede mentor zijn indien hij zich omdraait natuurlijk."

04-03-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Dewinter in tranen aan het front: "Die kindjes hebben hier geen toekomst"

Dochter Dewinter in tranen aan het front: "Die kindjes hebben hier geen toekomst"

http://oi67.tinypic.com/2hxy1bs.jpg

Vanavond start op VIER de nu al veelbesproken serie 'Terug naar eigen land', waarin Martin Heylen samen met 6 BV's naar het oorlogsfront in Irak en Mogadishu in Somalië trekt. Ze gaan op zoek naar de redenen waarom vluchtelingen uit hun land vertrekken en hoe ze naar Europa komen.

Dat de beelden erin zullen hakken, is al duidelijk. "Mensen die aanspoelden en me omhelsden. Niks heeft me ooit zó aangegrepen als dat", zegt Heylen in Het Laatste Nieuws. Een paar maanden na zijn tv-avontuur heeft hij het nog moeilijk. "Ik hoop dat onze emoties overslaan op de kijkers."

"Fucked up wereld"

Centraal in 'Terug naar eigen land' staan de uitspraken van de deelnemers, en dan vooral diegenen die negatief staan tegenover de vluchtelingen. "Zullen ze hun uitgesproken mening definitief veranderen?", horen we in enkele video's die VIER al vrijgeeft. Zo stelt Veroniek Dewinter, de 21-jarige dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip, dat "we de grenzen meteen moeten sluiten". Tijdens het programma zien we haar in tranen, en zegt ze: "Ik vind dit gewoon een fucked up wereld, en dat die kindjes hier geen toekomst hebben."

"Dat is hier zuiver oorlogsgebied"

Ook Jean-Marie Dedecker stelt vooraf dat hij de buitengrenzen wil sluiten, maar moet later vaststellen dat hij in "zuiver oorlogsgebied" is beland. "Ik wist echt niet dat het zo erg was", zegt hij met grote ogen terwijl hij door compleet vernielde straten wordt gereden. We zien mensen met kinderen door de sneeuw ploeteren. "Als je hart dan niet breekt, ben je het ook niet waard om mens te zijn", stelt Dedecker.

"Ik weet niet of ik zou terug willen"

"We zijn geen open huis. We kunnen geen open huis zijn om iedereen te ontvangen," klinkt het dan weer bij N-VA-politica Zuhal Demir. Nadat ze met eigen ogen het front heeft gezien waar IS wordt bevochten, stelt ze zich de vraag: "Als je zo'n trauma hebt opgelopen, ik weet niet of ik zou terug willen."

Gekraakt

De drie andere kandidaten zijn zangeres en ex-politica Margriet Hermans, choreograaf en auteur Ish Aït Hamou en komiek en jurist Bert Gabriels. "Het programma is het verhaal van de zes BV's", zegt Heylen in de krant. "We tonen hún ervaringen, hún kijk op de zaken. Ik registreer hoe de reis hun ideeën verandert. Maar voor mij persoonlijk is het óók de meest intense tv-ervaring geworden die ik ooit beleefd heb. Ik ben één keer gekraakt tijdens de opnames. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt. Voor de camera iets willen zeggen, maar geen geluid kunnen produceren. De strot dicht door ingehouden verdriet. Een knuffel van een vluchteling. Dat kerft erin, hoor."

03-03-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofie Lemaire terug naar VRT

Sofie Lemaire terug naar VRT

http://oi65.tinypic.com/18oqa9.jpg

Sofie Lemaire (32) keert terug naar de VRT. Ze gaat er aan een nieuw programma voor Canvas werken, maar zal ook al snel weer op de radio te horen zijn. In de paasvakantie zal ze, samen met haar vriendin Linde Merckpoel, Siska Schoeters vervangen tijdens de ochtend op Studio Brussel. "Naast werken voor en achter de schermen kan ik me ook online uitleven", zegt Lemaire.

In maart 2012 verliet Sofie Lemaire Studio Brussel voor een vijfjarig exclusiviteitscontract bij Woestijnvis. Als rijzende ster werkte ze mee aan het actualiteitsprogramma De Kruitfabriek op VIER. Dat flopte echter en werd al na een paar maanden stopgezet. Ze presenteerde er daarna nog samen met Pedro Elias het humoristische panelprogramma Bloot en Speren, dat twee seizoenen liep.

Sofie Lemaire werd bekend als Stubrustem en -gezicht. Ze begon er in 2006 als nieuwsmeisje in de ochtendshow van Peter Van de Veire. Ze stapte in 2008 mee het Glazen Huis in van Music For Life, samen met Tomas De Soete en Siska Schoeters. Ze nam ook deel aan de twee volgende edities van de benefiet. Met De Wereld van Sofie kreeg ze haar eigen show op StuBru en ze presenteerde ook een paar programma's op Canvas. Met Sam De Bruyn - inmiddels bij Q Music - maakte ze Vrienden van de Radio.

Nu verlaat ze dus Woestijnvis om terug te keren naar haar oude liefde. "Het is fijn om terug bij de VRT te zijn", zegt ze. "En al helemaal om van nul met iets nieuw te kunnen beginnen bij Canvas."

03-03-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw wordt baas van Nathalie Meskens in 'PIPPA'

Bart De Pauw wordt baas van Nathalie Meskens in 'PIPPA'

http://oi68.tinypic.com/242hdz4.jpg

Bart De Pauw heeft zijn eerste grote filmrol beet. In de nieuwe bioscoopfilm 'PIPPA' van regisseur/scenarist Marc Punt speelt hij de werkgever van Nathalie Meskens.

"Ik ben zeer blij en best ook wel trots dat Bart meedoet. Ik vond hem ronduit briljant acteren in  'Het Geslacht De Pauw', 'Quiz Me Quick' en in 'de Biker Boys'. Ik begreep dan ook niet waarom hij, op een paar cameo's na, nooit te zien was in een langspeelfilm. Hij heeft in 'PIPPA' een reeks behoorlijk pittige scènes met Nathalie en daar kijk ik echt naar uit", verklaart Punt.  De Pauw speelde een kleine rol in 'Alles Moet Weg' (1996). Hij was ook kort te zien in de twee Team Spirit-films.

Het scenario luidt als volgt: Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. Het loopt pas echt helemaal fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voorgoed verlost te geraken van die vervelende Glenn.

Nathalie Meskens en Tom Van Dyck spelen de hoofdrollen. Tot de rest van de cast behoren Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin en Frank Aendenboom. De opnames starten op 28 mei en lopen tot midden juli.

De film wordt gemaakt door Independent Productions in samenwerking met VTM en Casa Kafka met de steun van het STAP-programma van Telenet. PIPPA krijgt net zoals de vorige films van Independent Productions geen subsidie van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Er werd nog wel een steunaanvraag ingediend bij Screen Flanders.  Het resultaat is vanaf 14 december te zien in de Vlaamse filmzalen.

03-03-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus over The Sky is the Limit:

Jan Becaus over The Sky is the Limit: "Weerzinwekkend en kwetsend voor de kijker"

http://oi64.tinypic.com/10cop6e.jpg

"Het stel nouveaux riches etaleert zoveel geblaseerdheid, arrogantie, slechte smaak en kleinmenselijkheid dat het elke normale mens gedegouteerd achterlaat." Aan het woord: N-VA-senator Jan Becaus, die zich opwindt over het populaire The Sky is the Limit.

In een stuk voor het Vlaamsgezinde Doorbraak fileert Jan Becaus nauwkeurig zowat elk personage dat in het populaire VIER-programma The Sky is the Limit aan bod komt. Hij verwijst ernaar met initialen, gevolgd door straffe taal.

De onlangs vermiste stellingenbouwer Michel Van den Brande wordt neergezet als een "kwaaie bulldog" die "in staat van permanente kwaadheid door het leven baggert". Bouwondernemer Willy Naessens is "mee verantwoordelijk voor de verloedering van ons landschap".

Eén koppel is de absolute top, schrijft Becaus. Daniëlle, die haar rijkdom erfde van haar ouders, "heeft van haar hele leven nog geen klop gedaan". Haar "toy boy" Tom wordt omschreven "een skelet met paardenstaart". "Het koppel brengt de dag door in een permanente staat van ledigheid en om het enigszins draaglijk te maken, slurpen ze aanzienlijke hoeveelheden champagne."

Kwetsend

"Ik heb geen probleem met rijke mensen. Hoe meer rijke mensen, hoe liever. Maar dat ze dan met die rijkdom binnenshuis blijven", zegt Becaus aan De Morgen. "Ik begrijp niet waarom deze mensen zich zo prostitueren. In deze crisistijden kan ik daar geen ander woord voor bedenken. Dat ze zichzelf belachelijk maken, tot daaraan toe, maar op zo'n manier rijkdom etaleren is kwetsend voor de kijker."

Programmamaker Peter Boeckx pikt de kritiek niet. "The Sky is the Limit zegt meer dan heel het tv-werk van Jan Becaus, over een arena waar je zelden of nooit iets van te zien krijgt", klinkt het. "Ik zal nooit vrijblijvende wauwel-tv maken. Polariseren en discussie uitlokken is een plicht. En als ik dat stuk van paus Becaus zo lees, dan ben ik daar wonderwel in geslaagd."

03-03-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle remmen los in 'Komen Eten': "Die Delphine is goed voorzien van oren en poten"

Alle remmen los in 'Komen Eten': "Die Delphine is goed voorzien van oren en poten"

http://oi64.tinypic.com/20uqw76.jpg

De sportieve Delphine mocht vanavond de Komen Eten-week afsluiten. Ze nodigde haar gasten uit in de jacuzzi, een initiatief dat Andy en Bart wel wisten te smaken. "Ze zag er stralend uit in bikini. Goed voorzien van oren en poten, zoals ze zeggen in West-Vlaanderen", klonk het uit hun mond.

Andy ging nog een stap verder door flink wat champagne over haar mond en borsten te gieten. "Maar haar vent moet niet boos zijn, hij is safe. Ze moet hem maar zeggen dat ik voor de mannen ben", luidde zijn uitleg.

Gelukkig probeerde hij niet hetzelfde bij Marjon. "Tja, dat zijn gewoon homostreken. Die vinden dat geweldig, ze leven veel bombastischer dan wij. Als hij dat met mij gedaan had, pleurde ik hem met fles en al uit die jacuzzi."

03-03-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!