Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Academy' wordt diverser: 3 nieuwe bestuurders met andere etnische achtergrond

'Academy' wordt diverser: 3 nieuwe bestuurders met andere etnische achtergrond

http://oi64.tinypic.com/2v2ywc8.jpg

De organisatie achter de Oscars heeft maatregelen getroffen om de etnische achtergrond van haar leden diverser te maken. De Academy of Motion Picture Arts & Sciences heeft drie nieuwe, niet-blanke bestuursleden aangesteld. De Academy kreeg eerder forse kritiek omdat er alleen blanke acteurs waren genomineerd voor Oscars.

Voorzitter Cheryl Boone Isaacs is trots op de stappen die de Academy heeft genomen. "Maar we weten dat er nog meer werk te doen is nu we proberen de organisatie om te vormen zodat ze voor iedereen is", aldus de voorzitter in eenstatement. Ook in de lagere comités zijn zes nieuwe leden geïntroduceerd.

De nieuwe leden van het bestuur zijn Reginald Hudlin, Gregory Nava en Jennifer Yuh Nelson. De drie hebben hun sporen in de filmwereld verdiend en zijn allemaal een keer genomineerd voor een Oscar. De Afro-Amerikaanse Hudlin was als producer betrokken bij Quentin Tarantino"s Django Unchained en zal in de regisseursafdeling van de Academy plaatsnemen. Scriptschijver Nava heeft een Spaans-Mexicaanse achtergrond en richt zich op de categorie schrijvers. Yuh Nelson neemt plaats in het bestuur voor korte films en animatie. De geboren Zuid-Koreaanse regisseerde de animatiefilms Kung Fu Panda 2 en 3.

Boycot

Dit jaar was het tweede jaar op rij dat er alleen blanke acteurs waren genomineerd voor een Oscar. Dit leidde tot een storm van kritiek die begon bij Jada Pinkett Smith, die besloot de uitreiking te boycotten. Ook regisseur Spike Lee liet verstek gaan.

Voorzitter Isaacs beloofde in januari al met verandering te komen. Ze noemde de discussie toen een 'moeilijk maar belangrijk debat' en zei dat het tijd was voor verandering. Volgens Isaacs moet ook het aantal vrouwen in de Academy zijn verdubbeld in 2020.

Isaacs, zelf de eerste zwarte Amerikaan in de functie van voorzitter van de Academy, is de critici dankbaar voor hun roep om verandering. "We erkennen de zorgen in onze gemeenschap dus ik waardeer iedereen die me heeft benaderd zodat we samen vooruitgang kunnen boeken."

Chris Rock

Gisteren maakte de organisatie nog excuses voor de grappen die presentator Chris Rock maakte tijdens de uitreiking op 28 februari. De komiek maakte enkele opmerkingen over Aziaten. 25 filmmakers van Aziatische komaf klaagden na de ceremonie in een open brief over de grappen. "We doen ons best dat we in de toekomst voorzichtiger zijn", reageerde de Academy tegenover The Hollywood Reporter.

Eerder veranderende de organisatie al de samenstelling van het ledenbestand. De bijna zesduizend leden hebben sinds dit jaar niet langer stemrecht voor het leven. Voortaan worden leden iedere tien jaar  beoordeeld op "activiteit". Degenen die niet meer actief zijn in de filmwereld, verliezen hun stemrecht. Genomineerden en winnaars mogen wel altijd blijven stemmen.

17-03-2016 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande duikt studio in om single op te nemen

Michel Van den Brande duikt studio in om single op te nemen

http://oi68.tinypic.com/23thvfk.jpg

Bij deze wil ik me toch openlijk verontschuldigen aan KVO en dan speciaal aan mijne maat Marc Coucke !!!! Alles beruste op een misverstand over bonnekes !!!! Ik reageerde precies weer even te fel als k me op tv bezig zag, dus bij deze sorry 👊🏻👊🏻👊🏻Jammer wel dat ze gisteren ook niet toonden dat we daarna nog een tof feestje hadden op de afterparty. En voor alle mensen die zich zorgen maakten om Wimmeke, luttele seconden na die derde draai heb k hem in mijn armen genomen en gezegd dat hij t nooit meer mocht doen en waren plooien gladgestreken.

16-03-2016 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie bezoekt vluchtelingen in Griekenland

Angelina Jolie bezoekt vluchtelingen in Griekenland

http://oi66.tinypic.com/x0qywn.jpg

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft woensdag aan de Grieks-Macedonische grens vluchtelingen ontmoet bij de grensplaats Idomeni. Jolie is momenteel op reis in haar hoedanigheid van speciaal ambassadeur van de VN voor vluchtelingen. Ze bezocht ook immigranten in de haven van Piraeus en in het vluchtelingenkamp Eleonas bij Athene. Later op de dag zou ze ook een ontmoeting hebben met de Griekse premier Alexis Tsipras.

De Griekse televisie toonde woensdag beelden van Angelina Jolie in de vluchtelingenkampen, omringd door migranten en media.

Dinsdag had de speciaal gezant van de Verenigde Naties de vluchtelingenkampen in Libanon bezocht.

"Op deze dag, precies vijf jaar na het begin van het Syrië-conflict, had ik gehoopt in Syrië te zijn. Om te helpen families terug naar huis te brengen. Het is tragisch en beschamend dat we nog steeds ver van dit punt verwijderd zijn'', zei ze tegen journalisten.

16-03-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze plaatsen hebben een hekel aan de films die over hen werden gemaakt

Deze plaatsen hebben een hekel aan de films die over hen werden gemaakt

http://oi68.tinypic.com/2d8lzzp.jpg

Steden hebben vaak mooie budgetten om tv- en filmploegen over te halen in hun stad te komen filmen, in de hoop wat extra toeristen te lokken. Maar net als Manitowoc uit Making a Murderer zijn niet alle steden altijd even blij met de aandacht die ze (ongevraagd) krijgen van tv- en filmmakers. Een overzicht.

'Fargo'

Wie zou er nog in 'Fargo' willen wonen na het zien van de gelijknamige film of tv-serie? Een gehucht ergens in the middle of nowhere, altijd koud, nauwelijks iets te beleven. Goede reclame voor de stad in North Dakota is het niet. Ten onrechte, vinden ze daar. Het bezoekerscentrum van de regio zette twee jaar geleden een campagne op die onder meer komaf moest maken met de vooroordelen over de stad.

'Narcos'

Toen Netflix vorig jaar uitpakte met 'Narcos', kreeg de reeks rond Pablo Escobar wereldwijd lof. Alleen in Colombia was de ontvangst minder hartelijk. Veel Colombianen zaten ook niet te wachten op de zoveelste reeks over hun drugsverleden. Het land heeft de laatste jaren immers een metamorfose ondergaan en wil liefst van al zo weinig mogelijk herinnerd worden aan Escobar en de drugkartels.

'Bienvenue chez les Ch'tis'

Een simpel volkje dat een nauwelijks verstaanbare versie van het Frans spreekt: een Ch'ti zijn lijkt niet meteen een compliment. Toch waren de Noord-Fransen zeer te spreken over 'Bienvenue chez les Ch'tis', de film uit 2008. Minder leuk vonden ze het realityprogramma Les Ch'tis. Een enquête gaf aan dat 84 procent van de Noord-Fransen oordeelde dat deze reeks de vooroordelen rond hen bevestigde.

'In Bruges'

In Brugge konden ze de pret niet op: een film met de naam van de stad in - In Bruges dus - en Colin Farrell die de hoofdrol zou spelen. Betere reclame was niet mogelijk, dachten ze. Tot het personage van Farrell de stad fijntjes omschreef als een 'shithole'. Maar de aanvankelijke zorgen verdwenen al snel: mede dankzij de quote zette de film Brugge op de kaart als toeristenstad en filmlocatie.

'The Office'

"Come friendly bombs and fall on Slough / It isn't fit for humans now." In Slough, een stad niet ver van Londen, konden ze al niet lachen met een gedicht van John Betjeman uit 1937. Dat Ricky Gervais de stad koos als decor voor The Office vonden ze nog minder leuk. Slough was nu echt de karakterloze stad waar je beter nooit komt. Een 18-jarige inwoner riep prompt op om de naam van Slough te veranderen.

'Borat'

Borat Sagdiyev, de prominente journalist uit Kazachstan en alter ego van de Britse komiek Sacha Baron Cohen, werd ondanks al zijn goede intenties door de Kazachse regering vervloekt. Want hun land was niet achtergesteld of antisemitisch, zoals Borat zei. Enkele jaren moest Kazachstan echter toegeven dat Borat hun land op de kaart had gezet en mee voor een toename van het toerisme had gezorgd.

'Reizen Waes'

Ook non-fictieprogramma's zetten af en toe kwaad bloed. In Blankenberge reageerde het stadsbestuur boos toen Tom Waes in Reizen Waes een overbevolkte badplaats in Albanië met Blankenberge vergeleek. In Tienen hebben ze problemen met Luc Haekens, die voor zijn reportages in De ideale wereld graag naar de suikerstad trekt. En raadslid reageerde boos op de zoveelste poging 'om de Tienenaar belachelijk te maken'.

'New Kids'

Geïdentificeerd worden met enkele marginalen die niets liever doen dan keet schoppen? Het Nederlandse Maaskantje kon wel lachen met de hype rond New Kids enkele jaren geleden. De toeristen kwamen met bussen naar het Brabantse dorp om er een frietje te eten, waarop de lokale toeristische dienst prompt een fietstocht samenstelde langs alle locaties uit de tv-reeks en film.

16-03-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haroon vroegtijdig van Temptation Island gestuurd

Haroon vroegtijdig van Temptation Island gestuurd

http://oi66.tinypic.com/ioivph.jpg

De laatste weken waren het vooral Marvin en Chiara die met hun fratsen de media haalden, maar dat wil niet zeggen dat de andere kandidaten niets op hun kerfstok hebben. Verleidster Lindsey doet in TV-familie een boekje open over Haroon. "Zo agressief dat hij vroeger naar huis werd gestuurd", klinkt het.

Dat Haroon zich anders voordoet als er camera's draaien, is intussen wel duidelijk. In het voorproefje voor de aflevering vanavond konden we ook al zien dat verleidster Lindsey hem met zijn gedrag confronteerde. En dat liep niet van een leien dakje. "'Ik dacht: ofwel geeft hij het toe, ofwel wordt hij kwaad. En het is dus dat laatste geworden. Pas op, voor de camera's heeft hij zich nog gedragen. Achteraf, als er niet gefilmd werd, ontplofte de bom."

Volgens Lindsey nam Haroon haar hardhandig vast. "Ik was écht bang op dat moment. Gelukkig kwamen Luc en Marvin aangelopen, en die hebben hem van mij weggetrokken." Daarna zou de productieploeg tussenbeide gekomen zijn. "Hij moest zijn excuses aanbieden, anders wou ik hem sowieso niet meer onder ogen komen. Maar ook na Temptation bleef hij agressief. Ik kwam hem tegen op een feestje en hij wilde me vastgrabbelen. Die jongen heeft een probleem."

Zijn agressieve gedrag ging zo ver dat Haroon vroegtijdig van het eiland werd weggestuurd. Waar de hele crew, koppels én vrijgezellen samen naar huis vlogen, moest Haroon een dag eerder al alleen naar huis. Volgens verleider Gregory omdat Haroon een aanvaring had met de cameraploeg. "Het fijne weet ik er niet van, maar na de opnames zou er een incident geweest zijn tussen Haroon en de cameraploeg. Haroon zou met spullen gegooid hebben." Volgens Lindsey werden er niet veel woorden aan vuil gemaakt. "Ze zeiden dat Haroon apart moest vliegen en dat iedereen wel wist waarom. En daarbij: het feit dat de productie extra kosten wil maken om iemand naar huis te sturen... Dat zegt genoeg, toch?"

16-03-2016 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marthe van K3 opnieuw single

Marthe van K3 opnieuw single

http://oi63.tinypic.com/10wms1j.jpg

K3-lid Marthe De Pillecyn en haar vriend Alexis Guiette zijn niet langer samen. Dat bevestigt Studio 100-woordvoerder Jamilee Smith aan onze redactie.

De zangeres en haar gitarist waren ruim vier jaar samen. Voor het K3-tijdperk aantrad, traden ze vaak samen op. Hij was ook diegene die haar het laatste zetje gegeven had om zich in te schrijven voor 'K3 zoekt K3'.

Toen Marthe de finale van het VTM-programma won, zag ze de toekomst nog rooskleurig in. "We hebben elkaar de laatste weken wat minder gezien, maar ik heb het gevoel dat we daardoor sterker naar elkaar zijn toegegroeid", klonk het. "We wonen allebei nog bij onze ouders, maar overwegen stilaan om te gaan samenwonen. Als je zo vaak van huis bent, is het beter dat je de tijd die je wél hebt samen door kunt brengen."

Het koppel zou als goede vrienden uit elkaar gegaan zijn.

16-03-2016 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peggy uit 'Thuis': "Misschien verhuis ik wel naar Thailand"

Peggy uit 'Thuis': "Misschien verhuis ik wel naar Thailand"

http://oi64.tinypic.com/142aaft.jpg

Onlangs raakte bekend dat Sally-Jane van Horenbeeck uit Thuis zal verdwijnen. De actrice sprak voor het eerst over haar plannen na haar ontslag.

"Ik zal binnenkort moeten stempelen, maar so what?", vertelt Sally-Jane in Story. "Ik ben nooit echt een grote spaarder geweest. Ik gebruik mijn geld om te reizen met mijn gezin. Mijn zoon doet op die manier zoveel ervaringen op. Maar dat betekent wel dat de plinten in ons huis niet helemaal afgewerkt zijn. Ach, uit elke uitdaging kun je iets leren. Wie weet verkopen we ons huis en verhuizen we naar Thailand."

Niet alleen actrice
Sally-Jane bekijkt haar ontslag dus vooral van de positieve kant. "Het overheersende gevoel dat ik na mijn ontslag heb, is vrijheid. Voordien werd mijn agenda voor mij bepaald en dat werkte soms beklemmend. Mijn grootste rijkdom is mijn eigen baas zijn. Ik maak me ook geen zorgen om de toekomst. Ik heb mij nooit louter en alleen actrice gevoeld, ik ben een maker, of het nu een gerecht is of een schilderij. Een mens heeft meer dan één talent."

15-03-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiana Jones komt terug... mét Harrisson Ford

Indiana Jones komt terug... mét Harrisson Ford

http://oi65.tinypic.com/350nv5u.jpg

Harrison Ford kruipt opnieuw in de huid van Indiana Jones. Steven Spielberg, die de vorige vier films van de archeoloog-avonturier regisseerde, doet ook opnieuw mee. Dat meldt Entertainment Weekly. De nog titelloze nieuwe film moet in de zalen verschijnen op 19 juli 2019.

'Raiders of the Lost Ark', de eerste film van de ontdekkingsreiziger met de kenmerkende hoed en zweep, verscheen in 1981. Hij staat in de top 100 van beste Amerikaanse films van het American Film Institute. Ook 'Indiana Jones and the Temple of Doom' (1984) en 'Indiana Jones and the Last Crusade' (1989) groeiden uit tot klassiekers, terwijl 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' in 2008 niet iedereen kon overtuigen. De vier films samen brachten in cinema's wereldwijd wel bijna twee miljard dollar (1,8 milard euro) op.

Held
"Indiana Jones is een van de grootste helden uit de filmgeschiedenis en we kunnen niet wachten om hem terug te laten keren op het witte doek", aldus een verklaring van Disney. De 73-jarige Ford speelde recent nog in de nieuwe 'Star Wars'-film.

George Lucas
Spielberg heeft een vijfde prent nooit uitgesloten. In een interview in 2011 vertelde hij Entertainment Weekly dat hij en George Lucas het al eens waren over het genre van de vijfde film, en dat ze al een concept in gedachten hadden. "Ik weet niet waar George nu zit met het verhaal. Wanneer George het verhaal schrijft waarmee hij blij is en dat kan verdedigen, dan zal hij me bellen en zeggen dat hij klaar is om het op te sturen." Spielberg was ook duidelijk: "Er komt geen 'Indy 5' tot George het zegt." Nu Lucas zijn bedrijf heeft verkocht aan Disney, is het echter niet duidelijk of en in welke mate hij betrokken is.

15-03-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel en Sofie zijn weer samen: "Zo'n verdwijning moet hij niet meer riskeren"

Michel en Sofie zijn weer samen: "Zo'n verdwijning moet hij niet meer riskeren"

http://oi68.tinypic.com/2qmnt6e.jpg

Zij had gezworen dat ze hem nooit nog terug wilde, maar kijk: Michel Van den Brande (54) is er toch in geslaagd om zijn Sofie (45) weer voor zich te winnen. "Hij heeft haar op ongeziene manier het hof gemaakt", klinkt het in hun omgeving.

Ze willen er zelf liever geen woorden aan vuil maken. Want het is volgens Michel nog pril. Maar geheim houden ze hun liefde nu ook weer niet. Iedereen die hen samen ziet, mag het weten: Sofie en Michel zijn weer samen. Nadat zij hem de laatste keer liet zitten, brak er iets bij de Kontrimo-baas en verdween hij een aantal dagen van de aardbodem. De breuk was de druppel, naast een hoop andere miserie in zijn bedrijf.

Naar eigen zeggen was hij weggereden om zelfmoord te plegen, de pillen lagen klaar. Maar hij bedacht zich. En toen hij eenmaal terug was, was Sofie de eerste die hij weer opzocht. Maar zij had geen oren naar zijn smeekbede. "Sofie was heel kwaad om die verdwijning", luidt het. "Ze heeft dat ervaren als druk om opnieuw overstag te gaan. Wat Michel ook zo bedoelde." En dus zou ze nooit nog buigen.

15-03-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Mijn Afrikaanse roots spreken monogamie tegen"

Marvin: "Mijn Afrikaanse roots spreken monogamie tegen"

http://oi64.tinypic.com/29z35l1.jpg

De Temptationsoap tussen Marvin en verleidster Chiara is nog niet ten einde. Hun restaurantruzie vorige week deed uitschijnen dat er meer aan de hand is tussen de twee, maar volgens Marvin is daar niets van aan. "Chiara mijn vriendin? Ik hang mezelf nog liever op", klinkt het op Facebook. Zijn overspel wijt hij dan weer aan zijn Afrikaanse genen. "Die spreken monogamie tegen", klinkt het in Story.

"Vuile bedrieger", krijst Chiara vorige week, waarna ze Marvin een zak kleren naar zijn hoofd gooide. "Ik kon door de grond zakken van schaamte", vertelt Marvin over de scène op restaurant in Dag Allemaal. "Wat denkt die Chiara wel?"

Volgens hem hebben ze nooit iets gehad na Temptation. "Wij zagen elkaar nog weleens, maar dat stelde niets voor. Wij hebben nooit écht iets gehad, hoe kan ik haar dan bedriegen? Ik ben daar altijd héél duidelijk in geweest tegenover haar. En 't is niet dat wij sinds 'Temptation Island' nog met elkaar naar bed zijn geweest of zo. En die zak kleren? Wat spullen die bij het vertrek in Thailand per ongeluk in haar bagage waren gesukkeld. Ze moest die nog teruggeven. En dat is, laat ons zeggen, op een iets andere manier gebeurd dan ik had gedacht."

Zijn bedrog op Temptation kan hij echter niet ontkennen, maar ook daar heeft hij een uitleg voor. "Mijn Afrikaanse genen zullen monogamie eerder tegenspreken, maar ik pas mij aan de westerse normen aan", klinkt het in Story. Ook de kritiek op zijn scheefpoeperij doet hem niets. "Don't hate the player, hate the game", aldus Marvin

Rosé en wodka
Intussen wordt er gefluisterd dat het drankgebruik van Chiara behoorlijk uit de hand loopt en dat ze zich daarom zo extreem gedraagt. Zo vertelt ze in Dag Allemaal dat ze behoorlijk wat op had toen ze met Marvin in bed dook voor heel Vlaanderen. "Vijf flessen rosé en een fles wodka", klinkt het verbijsterend. "Maar er was echt niets te doen ginder. We mochten het resort niet verlaten, de zee zat barstensvol kwallen. Dus moesten we het doen met het zwembad en de bar. Te veel drinken, te weinig slapen... dan gebeuren er dingen."

De nachtelijke vrijpartij kan ze zich naar eigen zeggen ook niet herinneren. "Die beelden waren voor ons op z'n minst, laat ons zeggen, verrassend. We wisten nog wel dat we het gedaan hadden, maar wat er dan wel allemaal precies had plaatsgevonden... Dat was een zwart gat in m'n geheugen." In België drinkt ze een stuk minder. "Hier heb ik met één fles wodka tijdens het stappen meer dan genoeg. Ik val ook nooit, ik ken mijn limiet."

15-03-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiara slaat terug: "Marvin is drugsverslaafd en mediageil"

Chiara slaat terug: "Marvin is drugsverslaafd en mediageil"

http://oi63.tinypic.com/2di3510.jpg

"Samen met Chiara? Ik hang me nog liever op." De uitspraak die Marvin op Facebook deed, liet weinig aan de verbeelding over. Clint contacteerde vandaag de Antwerpse verleidster om haar kant van het verhaal te vertellen. Volgens haar was er wel degelijk sprake van een relatie. Als bewijs stuurde ze enkele foto's en screencaps van WhatsApp-berichten die de 'tortelduifjes' uitgewisseld hebben. Het rondje moddergooien tussen beiden kent zo een nieuw dieptepunt.

"De dag na 'Temptation Island' zat ik al bij hem thuis", klinkt het. "En vanaf dan zijn we onafscheidelijk geweest van elkaar. We hebben zelfs samengewoond op het appartement van mijn ouders aan zee."

Het ging echter snel mis tussen de twee en dat zou volgens Chiara vooral de schuld van Marvin geweest zijn. "Hij is vaak stoned, want hij is drugsverslaafd. Hij kan niet van de smoor en de coke blijven. Sinds 'Temptation Island' uitgezonden wordt op tv is die jongen echt mediageil geworden."

Na het fameuze restaurant-incident zou Marvin naar verluidt toch nog een poging gedaan hebben om Chiara terug te winnen. "Een vriend van hem vertelde mij dat hij met iemand anders gekust had. Tegen mij zei hij dat hij zich slecht voelde en zichzelf iets zou aandoen. Hij bleef praatjes verkopen, zoals hij altijd goed gekund heeft. Ik was zogezegd de enige en hij vertelde dat ik de mama van zijn kindjes zou worden. Maar wat hij gedaan heeft, valt voor mij niet meer te lijmen."

15-03-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Robbins helpt gevangenen op rechte pad

Tim Robbins helpt gevangenen op rechte pad

http://oi66.tinypic.com/oi7koo.jpg

Om gevangenen op het rechte pad te helpen organiseert Tim Robbins al zo'n zes jaar acteercursussen in gevangenissen. Met groot succes: uit vroeg onderzoek blijkt dat onder de deelnemers het gevaar op recidive is gehalveerd, schrijft BBC.

Tims acteerlessen moeten ervoor zorgen dat de gevangenen betere controle krijgen over hun emoties: "We eisen de waarheid van ze door ze te vragen een karakter te spelen met extreme emoties", vertelt de acteur over zijn zogenoemde Actor's Gang Prison Project. "We moedigen ze aan om hun verbeelding te gebruiken."

Zo'n 60 procent van alle gevangenen in Californië gaan opnieuw de fout in, uit vroege cijfers blijkt dat dat percentage gehalveerd is onder de deelnemers aan de cursus van de Oscarwinnaar. Ook vertonen de gevangenen minder probleemgedrag voordat ze in vrijheid worden gesteld. "Uit onderzoek blijkt dat er 89 procent minder problemen zijn met het breken van de regels en gevechten in de gevangenis. Dat is een grote vooruitgang van de veiligheid binnen de gevangenissen."

Het project is erg welkom in de gevangenissen, waar verder weinig wordt georganiseerd rond de re-integratie van de toekomstig ex-gedetineerden. Inmiddels ex-gevangene David De La Torre meldt erg blij te zijn met de resultaten die hij boekte bij Tims cursus. "Ik kan nog steeds boos worden, maar ik kan me nu beheersen. De cursus heeft me geleerd hoe ik mijn boosheid onder controle kan houden, dat is wat me onderscheidt van anderen die op vrije voeten zijn gesteld."

14-03-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer dreigt nummers Kanye West en Drake te lekken: "Zo beu om mensen hun carrière op te bouwen voor niets"

Producer dreigt nummers Kanye West en Drake te lekken: "Zo beu om mensen hun carrière op te bouwen voor niets"

http://oi67.tinypic.com/2mepwlv.jpg

De Schotse producer Ross Birchard, beter bekend onder zijn artiestennaam Hudson Mohawke, dreigt ermee om nummers van Kanye West en Drake te lekken. Hij is het beu dat de twee steeds met de pluimen van zijn werk gaan lopen.

Hudson Mohawke werkte mee aan het laatste wapenfeit van Kanye West, The Life Of Pablo. Hij producete met de Amerikaanse rapper vier nummers op de plaat die een paar weken geleden verscheen op Tidal.

Maar er moet de Schotse producer toch iets van het hart. Op Twitter haalt hij zwaar uit naar de rappers. In een tweet, die hij intussen verwijderd heeft, dreigt hij ermee om nummers die hij voor Kanye West en Drake producete te lekken. In diezelfde tweet beweert hij ook dat hij niets in ruil kreeg voor zijn werk.

14-03-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nabil Ben Yadir regisseert Vlaamse thriller

Nabil Ben Yadir regisseert Vlaamse thriller

http://oi64.tinypic.com/ftd7x3.jpg

In Gent zijn vanmorgen de opnames gestart van de thriller "Dode Hoek", de derde langspeelfilm van Nabil Ben Yadir, die bekendheid verwierf met "Les Barons" uit 2009.

Met een Franstalige regisseur en een bijna uitsluitend Vlaamse cast wordt dit een 100% Belgische genrefilm die zich richt tot de bioscoopbezoekers in de beide landsgedeelten, zo luidt het in een persmededeling van Kinepolis Film Distribution.

"Dode Hoek" vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als Mr Zero Tolerance ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media. Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

In de hoofdrollen zien we Peter Van den Begin, Jan Decleir, Soufiane Chilah, Ruth Becquart en David Murgia. 

"Dode Hoek" wordt eind januari 2017 in de bioscopen verdeeld door KFD.

14-03-2016 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts in film met Morgan Freeman en Beyoncé

Matthias Schoenaerts in film met Morgan Freeman en Beyoncé

http://oi67.tinypic.com/30ikhg7.jpg

Amerikaanse sites menen te weten dat Matthias Schoenaerts een cameo krijgt in de prent 'Unsolicited Materials'. Die vertelt het verhaal van een jongen die wil doorbreken in Hollywood, maar voorlopig genoegen moet nemen met een baantje in een garage, waar hij nieuwe banden op de wagens van de sterren legt. Naast Schoenaerts zouden ook Morgan Freeman en Beyoncé hebben toegezegd om even kort in de film te figureren.

Het gerucht ontstond toen onze acteur, die nu promotie voert voor zijn film 'A Bigger Splash' (6 april), recent werd opgemerkt bij de producer van de film.

14-03-2016 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag u John Goodman nog nooit

Zo zag u John Goodman nog nooit

http://oi63.tinypic.com/zjc5s9.jpg

John Goodman was nog nooit zo creepy in '10 Cloverfield Lane', een gloednieuwe thriller waarin hij een zogenaamde 'Doomsday Prepper' speelt die een jonge vrouw ontvoert.

De 63-jarige acteur vertelt tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywoodreporter hoe de filmmakers de opnames van '10 Cloverfield Lane' zo lang mogelijk geheim konden houden, hoe hij zijn eigen bunker zou inrichten, maar ook hoe hij er in slaagde om op een paar maanden tijd maar liefst vijftig kilo af te vallen: "Vroeger at ik constant. Je gaat me niet geloven wanneer ik zeg dat ik gewoon minder ben beginnen eten, maar het is echt zo. Ik eet geen suiker meer en ik sport meer. Ik was het meer dan beu."

14-03-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando stelt Katy Perry in de pub voor aan moeder

Orlando stelt Katy Perry in de pub voor aan moeder

http://oi63.tinypic.com/dh7k88.jpg

De Britse acteur Orlando Bloom heeft zijn nieuwe vriendin Katy Perry meegenomen naar een traditionele Engelse pub in het Engelse graafschap Buckinghamshire. In de pub introduceerde hij de Amerikaanse popzangeres aan zijn moeder Sonia, weet Mirror.

De Lord of the Rings-acteur en de zangeres aten samen met moeder Sonja een hartige maaltijd in de Stag and Huntsman in het dorpje vlakbij zijn huis in Buckinghamshire. Vaste gasten waren verbaasd beide Hollywoodsterren te zien zitten in een hoekje van hun kroeg.

Orlando droeg een platte pet en zangeres Katy Perry had zich onopvallend gekleed om niet al te veel de aandacht te trekken. Na de maaltijd en een paar drankjes ging het gezelschap om 22.00 uur naar huis. "Ze hebben veel gelachen en grapjes gemaakt. Katy leek erg goed met Orlando's moeder op te kunnen schieten'', zegt een bron.

13-03-2016 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber draagt Belgische kleren tijdens tournee

Justin Bieber draagt Belgische kleren tijdens tournee

http://oi67.tinypic.com/2m4xfdj.jpg

Het Canadese tieneridool Justin Bieber gaat tijdens zijn 'Purpose'-wereldtournee meerdere kledingitems dragen van de Belgische modeontwerper Raf Simons. Tijdens zijn eerste concert in Seattle droeg hij al een geruit hemd van de Neerpeltenaar.

Zijn stiliste Karla Welch legt uit dat de 22-jarige zanger de laatste tijd erg grote fan is van Raf Simons. Zij koos de 5 verschillende op maat gemaakte looks uit die Bieber tijdens deze tournee draagt. Naast kleding van het gelijknamige mannenlabel van Raf Simons, draagt Bieber ook nog stuks van Fear of God en Adidas tijdens de tournee.

Raf Simons lanceerde zijn eigen mannenlabel al in 1995, zonder ooit mode gestudeerd te hebben. De afgelopen jaren vergaarde zijn merk steeds meer naamsbekendheid door samenwerkingen met sportgigant Adidas. Het grote publiek leerde Simons zelf dan weer kennen als creatief directeur van Jil Sander en later Dior.

13-03-2016 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil 'tattoo-date' met David Beckham

Justin Bieber wil 'tattoo-date' met David Beckham

http://oi65.tinypic.com/der2xl.jpg

Justin Bieber zou het cool vinden om samen met zijn vriend David Beckham gelijktijdig een tatoeage te laten zetten. Het duo heeft samen al ongeveer honderd tatoeages.

Justin Bieber ontmoette David Beckham en zijn zoons tijdens een van zijn optredens en sindsdien zijn ze volgens Daily Star dikke vrienden. "Elke keer als we elkaar zien bij een NBA-wedstrijd of op een feest hebben we altijd een goed gesprek over voetbal en muziek", zegt Justin.

Bieber is een groot liefhebber van de tatoeages van Beckham (40). Dat zijn er naar schatting meer dan veertig, wat de voormalige profvoetballer ongeveer 68.000 euro moet hebben gekost. De 22-jarige Bieber heeft er meer dan vijftig en is voorlopig nog niet van plan te stoppen.

Matchende tattoo's
"David heeft een aantal echt coole tattoos. We zouden echt een keer moeten afspreken om ons samen te laten tatoeëren. Ik ken wel iemand in Miami met te gekke ontwerpen. Het zou leuk zijn om daar met David heen te gaan. Nee, we hoeven geen matchende tattoos, dat zou een beetje maf zijn."

Beiden hebben al engelenvleugels in de nek. "Ik weet dat David die ook heeft, maar ze zijn niet hetzelfde. Ik wilde het al een tijdje. Ik vind wel dat een tatoeage een betekenis moet hebben of een bedoeling. Zomaar een tatoeage zetten zonder reden, dat is niets voor mij."

13-03-2016 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna valt op podium en vraagt publiek haar te helpen

Madonna valt op podium en vraagt publiek haar te helpen

http://oi64.tinypic.com/10epnr5.jpg

Voor een tweede keer in een week tijd verscheen Madonna in labiele toestand op het podium en hield zij een emotioneel relaas over haar 15-jarige zoon Rocco. De zangeres en ex Guy Ritchie zijn in een harde rechtszaak verwikkeld om de voogdij van de jongen. Dit keer ging de zangeres in Melbourne een stapje verder: ze noemde Ritchie een klootzak en smeekte het publiek haar te helpen.

Afgelopen donderdag hield de 57-jarige ster het nog netjes. "Ik heb eindeloos veel fouten gemaakt'', sprak ze het publiek toen huilend toe, voordat ze het nummer Intervention inzet als eerbetoon aan haar Rocco. Zaterdag ging ze een stapje verder. Verbitterd stapte ze over het podium in de Rod Laver Areana in Melbourne, nam een heupflesje gevuld met - volgens Britse media - tequila aan van een fan aan en nam een flinke slok.

Bevangen door emoties vroeg ze het publiek in de Rod Laver Arena: "Kan iemand alsjeblieft voor me zorgen. Wie gaat me nu nog helpen?"

Driewieler
Er ging wel meer mis in het optreden van de zangeres. Ze viel op het podium ook van een driewieler en riep bij aanvang naar het publiek of er iemand was die met haar de liefde zou willen bedrijven. Beide incidenten deed ze vervolgens met een grap af. "Je zou denken dat het verpesten van optredens in mijn dna zit", en: "Om seks hoef ik toch helemaal niet te vragen."

Zaak
Madonna en haar ex-man Guy Ritchie steggelen al jaren om de voogdij over de jongen sinds hun scheiding in 2008. Rocco woont momenteel in Londen bij zijn vader, regisseur Guy Ritchie. Een rechter in Manhattan bepaalde vorige week dat de vijftienjarige jongen daar mag blijven totdat zijn ouders het eens worden over het ouderlijk gezag.

13-03-2016 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!