Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurovisie Songfestival komt naar Kiev

Eurovisie Songfestival komt naar Kiev

http://oi68.tinypic.com/2vuzcp1.jpg

Het Eurovisie Songfestival vindt volgend jaar in Kiev plaats. Dat hebben de European Broadcasting Union (EBU) en de National Television Company of Ukraine (NTU) bekendgemaakt.

De hoofdstad van Oekraïne kreeg de voorkeur boven de steden Odessa en Dnipro, die ook in de running waren om het evenement te hosten. Het land in Oost-Europa mag het liedjesfestijn in 2017 organiseren omdat de Oekraïne in mei het festival won. Zangeres Susana Dzhamaladinova kreeg toen de meeste punten voor haar protestlied 1944, over de deportatie van 240.000 Krim-Tataren naar Centraal-Azië. Het nummer werd overigens niet onverdeeld positief ontvangen.

200 miljoen kijkers
Het Eurovisie Songfestival trekt jaarlijks 200 miljoen kijkers. Het is niet de eerste maal dat Oekraïne gastland is voor een groot zangevenement. In 2005 vond het ESF ook al plaats in Kiev en in 2009 en 2013 organiseerde het land de Junior-editie van het liedjesfestival.

Het songfestival vindt in 2017 plaats in het International Exhibition Centre, dat ruimte biedt aan 11.000 toeschouwers. De voorrondes vinden plaats op 9 en 11 mei. Op 13 mei 2017 is de grote finale. Tickets voor alle drie de avonden komen aan het eind van dit jaar in de verkoop.

10-09-2016 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlever zuuraanval op de catwalk tijdens New York Fashion Week

Overlever zuuraanval op de catwalk tijdens New York Fashion Week

http://oi64.tinypic.com/r873vk.jpg

De Indiase Reshma Quereshi overleefde twee jaar geleden een aanval met zuur. Maar ondanks de littekens die de nu 19-jarige er aan overhield, stond ze gisteren op de catwalk tijdens de New York Fashion Week, schrijft ABC News.

Quereshi liep in mei 2014 naar school in de stad Allahabad, toen ze door drie mensen werd aangevallen. De mannen hielden haar op de grond terwijl ze geconcentreerd zwavelzuur over haar heen goten. Haar gezicht en één van haar ogen liepen permanente schade op. Later bleek dat de aanval voor haar zus bedoeld was. Quereshi's zwager wilde haar zus straffen omdat ze hun zoon had meegenomen.

Toen ze achttien was besloot Quereshi actie te voeren om de verkoop van zuur te verbieden. Dat deed ze onder meer met een video, die wereldwijde aandacht kreeg. In de video geeft ze tips over lippenstift. Het filmpje eindigt ze met een confronterende boodschap: "En de laatste tip: je kunt lippenstift makkelijk in de winkel vinden. Net zoals zuur. Dat is de reden dat elke dag een meisje slachtoffer wordt van een zuuraanval."

Catwalk
Gisteren stond Quereshi opnieuw in de spotlights, maar deze keer in real life. Tijdens de New York Fashion Week, het grootste mode-evenement van het jaar, mocht zij de ontwerpen van twee grote Indiase ontwerpers tonen aan het publiek. Tijdens de openingsshow van FTL Moda liep ze over de catwalk.

De 19-jarige opende voor Archana Kochhar, een ontwerper uit Mumbai, vertelde Llaria Niccolini, het hoofd van FTL Moda. Voor Niccolini is het mengen van de werelden van Kochhar en Quereshi belangrijk, omdat de ontwerpen voor luxe en decadentie staan. Quereshi groeide echter op in een arm deel van India. "We vinden het mooi om deze twee werelden te combineren, om te zien hoe ze samen kunnen werken en om een bericht te sturen", vertelt Niccolini. 

's Avonds liep Quereshi over de catwalk voor Vaishali Couture, dat gezien wordt als één van de belangrijkste kledingmerken in India.

10-09-2016 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens: "Gezonde voeding betekent niet calorieën tellen en konijnenvoer eten"

Pascale Naessens: "Gezonde voeding betekent niet calorieën tellen en konijnenvoer eten"

http://oi66.tinypic.com/t5rkad.jpg

Pascale Naessens kan gerust de geschiedenis ingaan als "de vrouw die haar volk quinoa en avocado's leerde eten." Sinds haar eerste kookboek in 2011 over de toonbank ging, ruilden we boterhammen en aardappelen massaal in voor havermout en quinoa. Dat smaakt goed en zelfs naar meer, zo vond ook de auteur: sinds gisteren ligt haar zevende kookboek "Puur Pascale" in de winkel.

"Puur Pascale" is niet alleen uiterlijk flinker uit de kluiten gewassen dan de 6 voorgaande boeken, ook inhoudelijk gaat het kookboek breder. Pascale Naessens ging haar licht opsteken bij verschillende professoren en experten rond gezonde voeding om zo haar levensstijl nog meer te onderbouwen.

Dat de waanzinnig populaire auteur erin slaagt om de honkvaste Vlaming zijn vertrouwde boterham te doen vergeten, is een indrukwekkende prestatie op zich. Maar ook de verkoopscijfers van haar vorige kookboeken liegen er niet om. In 2015 alleen al verkocht Naessens 60% meer boeken dan Jeroen Meus, Piet Huysentruyt en Sofie Dumont samen (!). Onze krant schreef vorige week nog over het "Pascale-effect", waarbij supermarkten de verkoop van onder meer avocado's, kokosmelk en sesamzaad de afgelopen jaren zien stijgen. Dat verklaren ze deels door de populariteit van Pascale Naessens, al nuanceert de auteur dat zelf een beetje:

"De stijgende verkoop van avocado's verklaren door het succes van mijn kookboeken, dat lijkt me net iets té veel eer," lacht Pascale. "Ik denk wel dat ik een rol heb gespeeld, maar volgens mij zijn er gewoon ook steeds meer mensen bezig met gezonde voeding. Ze krijgen meer en meer het gevoel van "hier klopt iets niet" of merken aan hun lichaam dat het toch anders moet. Zo is het bij mij trouwens ook gegaan. Door zelf met een eetprobleem te kampen, ging ik op zoek naar antwoorden over gezonde voeding. De trend om gezond en natuurlijk te eten is er al langer, ik ben er gewoon ook toevallig op het juiste moment mee naar buiten gekomen."

Als een supermarkt al spreekt van een 'Pascale'-effect, weegt er dan geen grote verantwoordelijkheid op je schouders?

"Dat is zeker een beetje beangstigend. Daarom dat ik het ook heel belangrijk vind dat ik ondersteund word door deskundigen die ermee bezig zijn. Zij beantwoorden mijn vragen, lezen mijn teksten na en sturen mij verder met advies. Dat zie je in dit boek nog meer dan in de vorige zes, dat de wetenschappelijke onderbouwing steeds belangrijker wordt. Daarom heb ik professor Hanno Pijl er ook bij gehaald, een hoogleraar in diabetologie en overgewicht die de inleiding heeft geschreven. En ik interviewde ook verschillende internationale voedingsexperts voor dit boek."

Je bent erin geslaagd om een heleboel mensen te overtuigen om hun geliefde boterhammen en aardappelen links te laten liggen. Hoe verklaar je dat succes?

"Ik had nooit verwacht dat het zo'n succes zou zijn. Maar ik denk dat wie probeert te eten volgens mijn methode, al heel snel beloond wordt. Als je even doorbijt, tenminste. Zo zijn mensen vaak verrast dat ze geen honger hebben, terwijl ze dat wel verwachten als ze wat kilo's willen verliezen of gezonder willen zijn. Vroeger stond vermageren gelijk aan diëten en dus honger lijden. Ik wil net laten zien dat die twee niks met elkaar te maken hebben. Vermageren is trouwens ook niet de invalshoek van mijn eetpatroon. Mijn focus ligt op lekker en gezond eten, met als leuk bij-effect dat je wat kilo's kwijtspeelt als je te zwaar was."

Heb je zelf dan nooit zin in een aardappel of stuk brood?

"Nee. Al moet ik er wel bij zeggen dat het een evolutie is, in het begin kost het je heel veel moeite. Maar door je lichaam steeds meer te geven wat het echt nodig heeft, verandert ook datgene waar je naar hunkert. En ik ontzeg mezelf ook niks. Ik weet als ik op mijn manier eet, dat ik af en toe ook iets ongezonds kan verdragen. Ons lichaam kan wel tegen een stootje. Ik zal niet ineens een kilo dikker worden van een pak friet. En een gezellig etentje gaat voor mij hand in hand met een lekker glaasje wijn. Ik hanteer voor mezelf de regel waarbij ik 80% van de tijd gezond en natuurlijk eet, en de overige 20% mag eten wat ik maar wil, ook ongezonde, bewerkte dingen. Die 100% samen, dat is voor mij pure vrijheid."

Is dat ook de reden dat het woord "calorie" nergens valt in je boeken?

"Absoluut. Calorieën zijn zó achterhaald! Er zijn zo veel gezonde ingrediënten die vol vet en calorieën zitten, zoals noten, olijfolie, avocado, vette vis. Het heeft geen zin om iets te bestempelen als 'gezond' of 'ongezond' op basis van calorieën of vetgehalte, dat is compleet passé. Gezond eten is niet calorieën tellen of op konijnenvoer kauwen. Integendeel: je mag vet eten, dat zorgt voor een verzadigd gevoel. Maar kies vetten wel zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm. Eet volle yoghurt, avocado's, vette vis, gebruik natuurlijke olijfolie. Maar mijd geraffineerde vetten zoals margarines."

Nathalie Meskens outte zich onlangs ook als een grote fan. Wat doet dat met jou?

"Ik wist al langer dat Nathalie met mijn kookboeken in de weer was, ze heeft het mij een hele tijd geleden al verteld. Maar ik ging er zelf natuurlijk niet mee uitpakken, en nu is zij ermee naar buiten gekomen. Natuurlijk vind ik dat fantastisch. Ik ben zelf erg gepassioneerd en hoop altijd dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt, maar ik wil niemand iets opleggen. Je moet 100% zelf willen kiezen voor dit eetpatroon. Als je er niet helemaal achterstaat, dan hou je het toch nooit vol. Gezonde voeding is een manier van in het leven staan, een bewuste keuze die je voor jezelf maakt. En daar moet iedereen zijn eigen weg in vinden."

10-09-2016 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Eén zet volledige afleveringen van programma's online

Eindelijk: Eén zet volledige afleveringen van programma's online

http://oi67.tinypic.com/2ymzho0.jpg

Op de vernieuwde website van Eén zijn voortaan de belangrijkste programma's online opvraagbaar. Het gaat in de meeste gevallen alleen om de laatste aflevering, zo meldt De Morgen.

Wie een aflevering van bijvoorbeeld 'Sorry voor alles' of 'Professor T.' gemist heeft, kan die vanaf nu tot zeven dagen na de uitzending online bekijken. Hetzelfde geldt voor afleveringen van de dagelijkse soap 'Thuis'. Tot voor kort waren die maar één dag op het internet beschikbaar.

Het online aanbod omvat vooral lokale producties, waarvan de VRT de digitale uitzendrechten bezit, zoals 'De Ridder', 'Spoed 24/7' en 'Weg zijn wij'.

Ondertussen werkt de VRT voort aan een een overkoepelend videoplatform, waarop uitgezonden programma's van de verschillende zenders van de openbare omroep online raadpleegbaar zullen zijn. Volgens de beheersovereenkomst moet dat videoplatform ten laatste tegen 2017 klaar zijn, maar dat blijkt een heuse uitdaging, met de nodige technische moeilijkheden. Dat Eén nu afleveringen van enkele programma's online aanbiedt, is een eerste stap naar dat volwaardige platform.

Met de zet volgt Eén onder meer de zenders van Medialaan. Zo biedt VTM al sinds 2014 zijn programma's op het internet aan. Ook VIER zendt programma's als 'Callboys', 'Kroost' en 'Niveau 4' integraal online uit.

10-09-2016 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebben Godelieve en Robert hun nieuwe look behouden?

Hebben Godelieve en Robert hun nieuwe look behouden?

http://oi67.tinypic.com/2eqe24l.jpg

Woensdag maakte Vlaanderen de transformatie van het seizoen mee. Robert en Godelieve uit Mol namen deel aan 'Zo man Zo vrouw', het populaire programma van stylist Jani Kazaltzis. Hun nieuwe look maakte hen op slag beroemd, maar hebben Godelieve en Robert die look ook behouden? Wij zochten het uit en gingen op bezoek bij het koppel.

Dat het koppel niet veel geld spendeert aan kleding was Jani meteen duidelijk. Ook hun ietwat rare gewoontes sloegen de stylist met verstomming. Robert was verknocht aan zijn boots en heeft een kast vol geruite hemden. Hij droeg deze op de koop toe boven zijn trui. Toch waren ze aan mekaar gewaagd.

Naast Cowboy Henk stond Dolly Parton. De blonde pruikencollectie van Godelieve was een unicum in Vlaanderen. "Sinds het programma draag ik al veel minder een pruik, maar toch is het moeilijk om ze helemaal achterwege te laten. Om mijn eigen haar op de manier te stylen zoals in het programma moet ik bij dezelfde kapper aankloppen en dat is me te ver en te duur. Daarom zet ik mijn korte blonde pruik nog af en toe op."

Godelieve is nog altijd laaiend enthousiast over het programma. "Nu zien we pas hoe fout onze keuzes waren. Mijn felle make-up was er danig over, ik was blijkbaar mijn eigen leeftijd vergeten. Ook Robert is definitief afgestapt van het 'trui-onder-het-hemd'-concept. Met de schoenen die hij van Jani kreeg was hij zo tevreden dat hij twee bijna identieke paren bijkocht. Ook in onze kledingkast hebben we razzia gehouden. De dag na de opnames hebben we een grote zak naar de kledingcontainer gedaan."

Net voor de opnames waarschuwde de dochter van Godelieve nog voor de impact van een televisieprogramma. Toch was haar tv-debuut een positieve ervaring. "Ik word hier in Mol constant aangesproken. Dit had ik nooit verwacht. We kregen honderden positieve reacties, zelfs in Amerika had men over ons gehoord. Blijkbaar waren enkele Belgen ginder op het internet op zoek gegaan naar de uitzending van woensdag. We zijn 100% onszelf gebleven en dat wordt blijkbaar geapprecieerd."

10-09-2016 om 00:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje straalt en stelt eerste modeboek in stijl voor

Josje straalt en stelt eerste modeboek in stijl voor

http://oi67.tinypic.com/hs47te.jpg

Het was een spannende avond voor ex-K3'tje Josje Huisman. De 30-jarige Josje stelde vanavond haar boek #dresscodejosje voor in Antwerpen. Heel wat bekende mensen kwamen haar stylinggids 'Dresscode Josje' aanschaffen. Geheel in stijl arriveerde La Huisman vanavond, enigszins nerveus, op locatie.

Stralend van oor tot oor stond Josje, direct nadat zij uit een zwarte luxewagen was gestapt, de toegestroomde pers te woord. "Ik ben heel tevreden'', lachte ze nerveus. "Shit, ik heb niet op mijn pose geoefend!'' Vervolgens draaide ze als een volleerd model rondjes zodat haar jurk goed te zien was.

Opvallende aanwezige was Kristel Verbeke van K3. Herinnert U zich de heisa nog over het feit dat Josje en Kristel niet langer vriendjes waren op Instagram? Wel, de dames vielen in elkaars armen en waren ook bereid om een reactie te geven.

Josje was op haar populaire instagramaccount al weken aan het aftellen naar vanavond. Eerder liet ze weten dat al haar inspiratie, modefratsen en dresscodes in haar boek gebundeld zijn.

08-09-2016 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Een lach en een traan": 'Nieuwe Buren' Karen en James op emotionele rollercoaster

"Een lach en een traan": 'Nieuwe Buren' Karen en James op emotionele rollercoaster

http://oi63.tinypic.com/33cygix.jpg

Karen Damen en James Cooke laten hun mooie huis, dure wagen, sterrendiners en hippe kleren even voor wat ze zijn om 30 dagen met een leefloon van 776,99 euro te overleven. Maar voor ze op die emotionele rollercoaster stapten, namen ze op gepaste wijze afscheid van hun dure leven.

Voor Karen en James hun avontuur aanvagen, gaan ze in deze tweede aflevering nog een laatste keer dineren in een duur restaurant. Terwijl ze een dure tarbot verorberen, mijmeren ze over wat ze allemaal zullen moeten missen. "Ik besef ineens dat dit luxe is", zegt Karen. Dat kan al eens gebeuren in een tweesterrenrestaurant met uitzicht op de Antwerpse skyline.

08-09-2016 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wordt Marie Antoinette en ze heeft alvast de juiste attitude

Rihanna wordt Marie Antoinette en ze heeft alvast de juiste attitude

http://oi64.tinypic.com/257k85s.jpg

Soms is ze beter in poseren dan zingen, dat zullen althans de fans die het concert deze zomer op Pukkelpop doorstonden denken. Rihanna poseert voor  CR Fashion Book voor de lens van Terry Richardson als niemand minder dan Marie Antoinette met attitude. Ze rookt, grijpt haar borst en straalt vooral heel erg veel bad girl uit.

De shoot werd gestyled door de beroemde fashion editor Carine Roitfield en gefotografeerd door Terry Richardson voor de 9de editie van CR Fashion Book. Het nummer werd volledig opgedragen aan één van de meest onbegrepen heldinnen aller tijden: de Franse Marie Antoinette. Ze had een over-the-top eigen stijl die niemand in die tijd echt begreep en een reputatie van harde tante. Roitfield wilde tonen dat ze meer was dan alleen een bitch, ze was ook een muze. Een eerste voorbeeld van beroemdheid, faam en vrouwelijke durf. En toen zagen de makers natuurlijk de link met Rihanna. Hoewel haar reputatie beter is dan die van de Franse koningin, delen ze toch een zekere attitude, die van hun beiden een icoon maakt.

Rihanna werd dus onder de handen van het duo een moderne Marie Antoinette, ze brengt "de combinatie van gif en glamour" mooi over, aldus Carine Roitfield.

08-09-2016 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Link naar website plaatsen is schending auteursrechten, vindt Europees Hof

Link naar website plaatsen is schending auteursrechten, vindt Europees Hof

http://oi67.tinypic.com/212g4y8.jpg

De beruchte Nederlandse nieuwsblog GeenStijl.nl heeft met het doorlinken naar een website met gelekte naaktfoto's van het Nederlandse realityfenomeen Britt Dekker uit Playboy het auteursrecht toch geschonden. Dat oordeelde het Europees Hof van Justitie vandaag.

De advocaat-generaal van het hof had in april nog geadviseerd dat de link wel mocht geplaatst, maar daar wijken de rechters van af. Als een particulier een link online zet naar beschermd materiaal hoeft die niet na te gaan of het auteursrecht wordt geschonden, aldus het hof. Bij organisaties met winstoogmerk, zoals Geenstijl, wordt ervan uitgegaan dat bekend is dat een link naar dergelijk werk niet legaal is, oordelen de rechters.

GeenStijl plaatste in oktober 2011 een link naar een Australische website met plaatjes van Dekker en wilde die ondanks verzoeken niet verwijderen. Sanoma, de uitgever van Playboy, stapte vervolgens naar de rechter. De rechtbank en het gerechtshof legden een boete op, maar GeenStijl ging in cassatie bij de Hoge Raad. Die legde de zaak voor aan het hof in Luxemburg.

Persvrijheid
GeenStijl spreekt in een reactie van een 'donkere wending'. "De strijd om het voortbestaan van het vrije internet inclusief hyperlinks loopt vandaag een forse slag op", schrijft het weblog. "Want als commerciële mediabedrijven - zoals GeenStijl - niet meer vrij en onverveerd kunnen hyperlinken, wordt het moeilijk om over nieuwswaardige nieuwskwesties over lekkende informatie, onderhavige interne strubbelingen en onbeveiligde netwerken binnen grote bedrijven te berichten. En dat raakt aan de persvrijheid."

Met het oordeel van het EU-hof komt de zaak nu weer terug bij de Nederlandse rechter.

08-09-2016 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is geen mooier koppel dan Godelieve en Robert: Jani zorgt voor fantastisch tv-moment

Er is geen mooier koppel dan Godelieve en Robert: Jani zorgt voor fantastisch tv-moment

http://oi65.tinypic.com/nleyac.jpg

Is er een programma waarin we in een halfuur zoveel emoties doorlopen als 'Zo Man Zo Vrouw'? Jani nam vanavond in een nieuwe aflevering Godelieve en Robert onder handen, een van de meest hilarische, ontroerende en verliefde koppels die we ooit op TV zagen.

Jani werd door Godelieve, de reïncarnatie van Carmen Waterslaeghers, ontvangen in haar 'Valentijnsnestje'. Bij een jenevertje werd al snel duidelijk dat er heel veel werk aan de winkel was. Zo droeg haar man Robert zijn pulls ónder zijn hemden en droeg hij twee onderbroeken over elkaar. Godelieve zelf zwoer dan weer bij pruiken en flashy kleren. Maar één ding stond buiten kijf: dit was een van de leukste koppels die Jani ooit had gehad.

08-09-2016 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Paleis tweet kattenfoto: account gehackt?

Koninklijk Paleis tweet kattenfoto: account gehackt?

http://oi64.tinypic.com/ndr47b.jpg

Een foto van een kat bij valavond op een terras in Brussel, met een bijhorende tekst: "Quiet evening on the terrace..." . Het Paleis verstuurde die tweet rond 20.30 uur om hem meteen erna te verwijderen. Volgens woordvoerder Pierre-Emmanuel De Bauw werd de tweet niet verzonden door het Paleis, maar hij benadrukt dat de account @MonarchieBe volledig beveiligd is.

Volgens de gegevens op de tweet, werd die verstuurd vanuit Sint-Lambrechts-Woluwe.

"Wij gaan contact opnemen met Twitter om dergelijke berichten in de toekomst te vermijden. Maar onze account is volledig beveiligd", aldus De Bauw, die de mogelijkheid dat de account gehackt was evenwel niet uitsloot.

De account @MonarchieBe wordt beheerd door de woordvoerder van het Paleis en zijn team, zo verduidelijkte hij nog.

07-09-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen: "Ik zeg vaak tegen mijn zoon: wij hebben een zwembad, maar weet dat niet elk kindje in de klas zoiets heeft"

Karen Damen: "Ik zeg vaak tegen mijn zoon: wij hebben een zwembad, maar weet dat niet elk kindje in de klas zoiets heeft"

http://oi63.tinypic.com/wat0nl.jpg

Na jaren hard werken met K3 heeft Karen Damen (41) alles wat ze wil: een prachtige villa, een chique wagen en een gevulde bankrekening. Voor Nieuwe Buren op VIJF deed ze een maand lang afstand van haar luxeleventje, samen met haar goede vriend James Cooke (31). En daar komt wel wat kritiek op.

Voor Nieuwe Buren verhuisden Karen en James dertig dagen naar een bescheiden woning waar ze moesten rondkomen met een leefloon van 768 euro. Een interessant concept, maar niet makkelijk, geeft Karen toe. "De eerste dagen waren het zwaarst omdat we ons moesten aanpassen aan onze nieuwe situatie. Maar na verloop van tijd went alles, en natuurlijk wisten we ook dat dit experiment beperkt was in duur. Al hebben we wel geprobeerd om daar niet te veel bij stil te staan."

2 kilo erbij
Na het experiment was Karen twee kilo bijgekomen, James kwam vijf kilo bij. "Met een beperkt budget is het echt niet makkelijk om gezond en light te koken", verklaart Karen. "We reden vaak naar fastfoodrestaurants, want bio of vetarme producten waren te duur." Ze voelde zich echt ongezond achteraf. "Ik zag cellulitis, had last van uitslag en puistjes... De fitness was immers te prijzig, en ik heb het karakter niet om een rondje te gaan joggen."

Verwend nest
Het experiment stond natuurlijk in schril contrast met hun normale leven en levensstijl. "Ik wil even benadrukken dat ik niet altijd heb geleefd zoals nu. Integendeel, ik weet wat het is om weinig geld te hebben", vertelt Karen in Story. "Vroeger moest ik soms ook mijn centjes bijeenschrapen om een brood te kunnen kopen. Daarom geniet ik nu dubbel en dik van alle luxe die ik heb. En het is ook niet dat ik van de ene op de andere dag zo'n villa heb kunnen neerzetten. Ik besef dus maar al te goed de waarde van geld."

Karen wil haar zoon Sky ook meegeven dat niet iedereen het even makkelijk heeft. "Ik zeg dikwijls tegen hem: wij hebben een zwembad, maar weet dat niet elk kindje in de klas zoiets heeft en dat het speciaal is. Ik wil dat hij dat goed beseft, Sky mag geen verwend nest worden." Dat dat goed lukt, werd duidelijk toen Sky op bezoek kwam, vertelt James. "Hij had zeker niet zoiets van: oh, dat is hier vies. Waar is mijn speelgoed? En het zwembad? Sky vertelde zelfs dat hij hier zou kunnen wonen."

"Ik was apetrots toen hij dat zei", vertelt Karen. "Sky weet maar al te goed dat niet iedereen het zo goed heeft als wij. Ik was blij dat hij af en toe op bezoek kwam, want dertig dagen zonder hem had ik niet overleefd."

06-09-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck breekt met zijn Elke: "Ze is een monster"

Dimitri Bontinck breekt met zijn Elke: "Ze is een monster"

http://oi65.tinypic.com/1zh1tgh.jpg

Ze hadden plannen voor een huwelijk en kinderen, maar intussen is de relatie van Dimitri Bontinck en zijn vriendin Elke voorbij. Definitief, benadrukt hij in Dag Allemaal. "Ze is veranderd in een monster", klinkt het.

Enkele maanden geleden stelde Bontinck nog dat hij en Elke zouden trouwen, maar in werkelijkheid begon hun relatie 'op een soap te lijken'. "Ik denk dat we zelfs zés keer met elkaar hebben gebroken. Een vreselijke knipperlichtrelatie was het. Zo vermoeiend!"

De psychiatrische problemen van Elke liggen volgens hem aan de basis van het probleem. "Ze wordt nog altijd behandeld, maar in mijn ogen niet op de juiste manier. Ze slikt veel te veel medicatie. Slaappillen, antidepressiva, angstremmers... Allemaal troep. En ze is er simpelweg zwaar verslaafd aan."

Relatietherapie
De verslaving maakt van haar een monster, aldus Bontinck. "Weet je dat de overheid zelfs tussenbeide is gekomen? Ik word nog steeds beschermd door de Staatsveiligheid, en ze hebben ons relatietherapie aangeboden. Aanvankelijk leek dat te werken, de eerste gesprekken waren succesvol. Maar tijdens onze laatste sessie sloeg ze helemaal tilt. Man, de verwijten die ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg. En thuis ging die scheldtirade verder. 'Ik steek uw ogen uit', schreeuwde ze. En: 'Ik maak u kapot, ge hebt mijn hele leven geruïneerd. Ik stamp u in prut vanéén, belachelijk manneke!' Intussen spuwde ze naar mij, letterlijk. En toen greep ze een mes vast, waarmee ze mij bedreigde."

Zware beschuldigingen, maar Bontinck heeft bewijzen in de vorm van recordings. "Daar en dan heb ik finaal beslist bij Elke weg te gaan. Want ik heb al zo verschrikkelijk veel stress gehad in mijn leven... Ik kan dat niet meer aan, zulke toestanden."

Opgelucht
Zoon Jejoen is intussen opgelucht. "Jejoen wilde al langer dat ik met haar zou breken, voor mijn eigen goed. Toen ik na haar eerste fysieke aanval op mij toch weer bij haar introk, was Jejoen serieus ongerust. En ja... Hij had overschot van gelijk, dat is intussen wel duidelijk."

06-09-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Guy Van Sande komt nooit meer aan mijn dochter"

"Guy Van Sande komt nooit meer aan mijn dochter"

http://oi63.tinypic.com/2yy7byh.jpg

De heisa rond de zaak Guy Van Sande, die genoemd werd in een kinderpornodossier, is intussen wat gaan liggen. Een schande, vindt Werner Kuhn. Hij is de vader van Guy's stiefdochter en de ex van zijn vriendin Nathalie. "Er is wel degelijk bezwarend materiaal gevonden", doet hij zijn verhaal in Dag Allemaal. "En het is allerminst onschuldig.

Werner vindt het niet kunnen dat iedereen nu de indruk krijgt dat Guy onschuldig is. "Mensen hebben de indruk dat deze zaak op de lange baan wordt geschoven", vertelt Werner Kuhn over wat hem radeloos maakt. "En daardoor redeneren ze: ''t Zal wel overdreven zijn allemaal.' Of nog erger: 'Ze hadden een zondebok nodig, en hebben die gevonden in een BV.' Zulke dingen hoor ik tegenwoordig bijna dagelijks. Alsof Guy Van Sande een slachtoffer is, met wie je medelijden moet hebben... Niks is minder waar! Wat twee maanden geleden uitlekte, is nog maar het topje van de ijsberg."

De man vertelt in Dag Allemaal hoe Guy het in het begin van zijn relatie met Nathalie niet naliet om Werner de les te spellen. "Guy wees me op mijn tekortkomingen als echtgenoot én vader. Want hij was toch zo'n ongelooflijk goeie pluspapa voor mijn dochter! Hoe híj de opvoeding van mijn dochter zag, zo moest het zijn. Voor mij - haar échte vader - was dat zeer vernederend, natuurlijk."

Expliciete foto's
Al gauw vertoonde de relatie tussen Nathalie en Guy volgens hem de eerste barsten. "Laten we zeggen dat wat ik allemaal had vernomen haaks staat op het harmonieuze gezinsbeeld dat Guy en Nathalie zo graag in de media ophingen. Maar ik hield mijn mond. Heb me niet geroerd, tot..."

Toen het schandaal rond kinderporno losbrak, belde Werner meteen naar zijn ex-vrouw. die zei me 'dat het allemaal zo erg niet was'. De enkele foto's die ze tijdens de huiszoeking op een USB-stick hadden gevonden, waren volgens haar vrij braaf." Hij gaf haar het voordeel van de twijfel, tot hij de foto's zelf onder ogen kreeg. "Ze zijn allesbehalve onschuldig. Naaktfoto's van een kind onder de tien jaar. En de focus lag expliciet op... de geslachtsdelen."

Cocaïne
Nathalie houdt Guy echter de hand boven het hoofd. "Ik moest verstaan dat Guy in een superslechte periode zat. Hij werd niet geapprecieerd als acteur, kwam nergens meer aan de bak... 'En', zo voegde Nathalie er nog aan toe, 'hij zit aan de cocaïne.' Voor haar was dat een verzachtende omstandigheid."

Intussen besliste de jeugdrechter dat het dochtertje van Werner weer bij hem komt wonen. "Ze mocht niet meer onder een dak met Guy wonen, maar Nathalie zag het niet zitten om met onze dochter elders te gaan wonen. Intussen ziet ze haar eigen kind bijna niet meer, en ze vraagt ook niet hoe het met haar gaat."

Snikken aan de telefoon
Werner zegt duidelijk dat Guy Van Sande niet meer in de buurt van zijn dochter zal komen. "Dat zweer ik u. Een vent die vieze naaktfoto's maakt van jonge kinderen... Dat is zijn geaardheid, en die zal nooit veranderen. Het is een verdomd goede acteur, hij heeft me zelfs nog gebeld. Al wenend, dat ik het vertrouwen in hem niet mocht verliezen. Ik hoop dat Nathalie beseft dat er grenzen zijn aan 'iemand graag zien'. Zelf had ik twee keuzes: die pervert iets aandoen of met mijn verhaal naar buiten komen. Ik denk dat ik voor de slimste optie heb gekozen."

06-09-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge Vrancken vervangt Björn Soenens als hoofdredacteur van 'Het Journaal'

Inge Vrancken vervangt Björn Soenens als hoofdredacteur van 'Het Journaal'

http://oi65.tinypic.com/9tddlc.jpg

Inge Vrancken vervangt Björn Soenens als nieuwe hoofdredacteur van 'Het Journaal' bij de VRT. Dat maakte de openbare omroep zonet bekend. "Every ending has a new beginning. Welkom @vrancki aan het roer van #vrtjournaal", zo reageert Soenens op Twitter.

Voortaan bestaat het college van hoofdredacteurs uit Brecht Decaestecker (digitaal), Griet De Craen (radionieuws en -duiding), Steven Samyn (televisieduiding) en Inge Vrancken ("Het Journaal"). Volgens Liesbet Vrieleman, algemeen directeur Informatie en Sport bij de VRT, wil de openbare omroep een aantal dingen onder de loep nemen. "Hoe gaan we jongeren beter bij onze nieuwsdienst betrekken? Hoe bereiken we meer jonge gezinnen, hoe gaan we digitaal een grote stap vooruit zetten? Voldoen onze programma's aan hun uitgangspunt? ", vraagt Vrieleman zich af.

Bij 'Het Journaal' wordt Inge Vrancken de nieuwe hoofdredacteur. "We leven in turbulente en boeiende tijden en er is meer dan ooit nood aan kwaliteitsvolle en evenwichtige journalistiek", zegt Vrancken. "Mensen willen begrijpen wat er in de wereld gebeurt en daarin speelt onze berichtgeving een heel belangrijke rol."

'Het Journaal' zal volgens de nieuwe hoofdredacteur blijven doen wat het nu al zeer goed doet: "Gedreven journalistiek werk, objectieve en evenwichtige verslaggeving met aandacht voor het bredere plaatje en de achtergronden waartegen de feiten zich afspelen. We blijven de Vlaming een heldere kijk geven op de actualiteit zodat die vervolgens zelf een duidelijk beeld kan vormen van wat er zich afspeelt in eigen land en in de wereld."

Björn Soenens ruilt de rol van hoofdredacteur voor die van verslaggever en analist van de belangrijke Amerikaanse presidentsverkiezingen van 8 november. Volgens Vrieleman heeft Soenens inhoudelijk een duidelijke, nieuwe lijn uitgezet en de vernieuwing van 'Het Journaal' tot een goed einde gebracht. "De combinatie van het hoofdredacteurschap en de duiding bij de actualiteit in de VS was zeer veeleisend; Björn kan zich nu volop toeleggen op zijn passie en expertise", aldus Vrieleman.

Soenens bestempelt de afgelopen drie jaar als "een voorrecht". "In een snel veranderende samenleving nieuws maken bij de openbare omroep, is een zegen. 'Het Journaal' is rond en gezond, met een schitterend marktaandeel bij alle lagen van de bevolking. Mijn tour of duty zit er nu op. Je moet altijd op tijd afscheid nemen, nooit te lang op je stoel blijven zitten. Ik kan me voortaan weer richten op mijn echte passie: verhalen vertellen over Amerika, op alle platformen."

Steven Samyn gaat aan de slag als nieuwe hoofdredacteur voor tv-duiding. Samyn komt over van De Tijd, waar hij als chef verantwoordelijk was voor de weekendkrant. Hij volgt Carl Voet op die vorige week bekend maakte dat hij opstapt als hoofdredacteur duiding.

Twee maanden geleden raakte al bekend dat Brecht Decaestecker aan het hoofd komt van de digitale nieuwsstroom van VRT Nieuws, waaronder deredactie.be. Hij vervangt Emmanuel Rottey die voor een tijd naar het buitenland verhuist om familiale redenen. Na zijn terugkeer blijft Rottey aan de slag bij VRT Nieuws.

Griet De Craen blijft als hoofdredacteur radio verantwoordelijk voor de nieuwsbulletins op alle VRT-radionetten en voor de duidingsprogramma's op Radio 1 ("De Ochtend", "De Wereld Vandaag", "Bonus").

Vrieleman heeft ook de leiding over de sportredactie. Daar blijven Luc Van Langenhove en Pieter De Windt de hoofdredacteurs.

06-09-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's schowen nieuwe herfst- en wintercollectie Bobo, en de mannen zijn fan

BV's schowen nieuwe herfst- en wintercollectie Bobo, en de mannen zijn fan

http://oi68.tinypic.com/246na6r.jpg

De Schrieksebaan in het centrum van Tremelo was gisternamiddag wederom goed voor de langste, en zo niet toch de mooiste catwalk uit de grote regio. Niet minder dan 28 BV-modellen showden er de nieuwe herfst- en wintercollectie. Naast nieuw gezicht en Pink Ambition-girl Gill de Greef flaneerden zowel enkele relatief nieuwe als een pak ervaren modellen. Onder meer de nog niet zo lang geleden opnieuw mama geworden, Ann Van Elsen schitterde alweer als vanouds op de catwalk. "Echte trends in de nieuwe collectie zijn onder meer de driekwarts rokken, de platte instappers en de sweaters met geprinte tekst. Voor wie iets gewaagder durft te gaan, zijn de pulls zelfs van pluimen of haren voorzien", weet Nathalie Geusen van Bobo.

06-09-2016 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij aan de hand van deze foto raden hoe oud deze bekende actrice is?

Kan jij aan de hand van deze foto raden hoe oud deze bekende actrice is?

http://oi66.tinypic.com/90y2jd.jpg

'Age is nothing but a number', gaat het spreekwoord en dat maakt Halle Berry helemaal waar. Net na haar verjaardag poseerde de actrice voor haar laatste fotoshoot van de zomer in een minuscule bikini. En de buikspieren die ze daarbij etaleerde, daar kan menig jong model alleen maar van dromen.

De actrice - die twee kinderen heeft - postte de foto op haar Instagramaccount net na haar 50ste verjaardag en werd meteen bedolven onder de lovende commentaren. "50 zag er nooit zo jong uit", klinkt het en "Whoah Halle... Je hebt het nog altijd... Je bent het nooit kwijtgeraakt."

Gezegend
Al voor haar verjaardag maakte de Oscarwinnares duidelijk dat ze geen enkel probleem heeft met haar leeftijd. "Ik verwelkom de vijftig met open armen... Ik voel me gezegend dat ik hier been", klonk het. "Ik laat me niet definiëren door dat cijfer."

06-09-2016 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze trucs van de sterren ziet je budgetoutfit er duurder uit

Met deze trucs van de sterren ziet je budgetoutfit er duurder uit

http://oi68.tinypic.com/fljxux.jpg

Van Kendall Jenner tot Kate Middleton, heel wat sterren zijn net als wij fan van betaalbare kleding van grote modeketens. Alleen zien die stuks er op hen vaak erg duur uit, terwijl wij dat gevoel zelden krijgen. We delen een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw favoriete items van H&M en Zara er meteen even classy uitzien.

Was je kleren niet te vaak
Wij gewone stervelingen kunnen niet elk kledingstuk maar één keer dragen, zoals dat bij menig celeb wel het geval is. Dus is het belangrijk om je kleren zo weinig mogelijk te wassen, wil je dat ze er niet slobberig, gekrompen en goedkoop beginnen uitzien. Ruikt je kleding niet meer fris? Hang ze dan buiten om te verluchten of stop ze een nachtje in de diepvries om de bacteriën (die doorgaans geurtjes veroorzaken) te doden.

Combineer met stukken mooi op maat
Een mooie getailleerde blazer zoals Kate Middelton draagt of een broek die overal exact aansluit, kan ervoor zorgen dat je hele outfit er plots duurder uitziet. Ook als lang niet alle stukken écht duur zijn. Je kunt natuurlijk alle kledingstuks laten tailleren bij de kleermaker, maar wie goed zoekt, kan ook items van ketens scoren die perfect vallen.

Kies de juiste materialen
Stoffen als katoen, linnen en nep-suède zien er duur uit terwijl ze bijna niets kosten. Kunstzijde, acryl en polyester zien er daarentegen goedkoper uit en dat wordt alleen maar erger naarmate je ze draagt. Blijf daar dus net als de celebs van weg. Tegenwoordig kun je trouwens bij de ketens ook echte lederen jasjes en kasjmieren truien scoren aan zachte prijsjes. Zeker de moeite om in de gaten te houden.

Investeer in dure accessoires
Een mooie handtas en/of schoenen kunnen een outfit écht maken. Niet dat je per se een volledig maandloon aan een item moet uitgeven, maar ga op zoek naar een model dat er uitspringt en liefst gemaakt is van echt leer. Het zorgt ervoor dat de rest van je kleren er meteen ook chiquer zullen uitzien.

06-09-2016 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met nog 2 Bondfilms

Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met nog 2 Bondfilms

http://oi68.tinypic.com/350pedg.jpg

Als Daniel Craig bereid is nog twee keer in de huid van James Bond te kruipen, kan hij daarmee 135 miljoen euro verdienen. Het film- en televisieconcern Sony Pictures heeft hem dat aanbod gedaan. Craig (48) denkt er nog even over na.

De Engelse acteur volgde in 2005 Pierce Brosnan als James Bond op. Hij heeft er inmiddels vier films als de superspion opzitten. Na voltooiing van de laatste, Spectre (2015), hield Craig de boot af toen hem telkens weer de vraag werd voorgelegd of hij nogmaals Bond wilde spelen.

Wie in elk geval niet terugkeert, is regisseur Sam Mendes, de man die de laatste twee Bondfims voor zijn rekening nam. Producer Barbara Broccoli, die al bezig is met de komende twee films, rekent erop dat Daniel Craig Bond blijft vertolken. Craig was goed voor vier kassuccessen en geweldige recensies voor de rol.

06-09-2016 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek

Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek

http://oi67.tinypic.com/70g6c3.jpg

'Help, mijn kind denkt aan seks', zo zal het nieuwe boek van Goedele Liekens heten. De praktische sekshandleiding voor ouders zal in oktober verschijnen.

Hoe moet je reageren als je kind naar porno op internet kijkt?
Wanneer vertel je aan je kind waar baby's écht vandaan komen?
Vanaf welke leeftijd mag het vriendje van je dochter blijven slapen?
Welke gevaren schuilen achter social media?

Het zijn vragen die Goedele zal behandelen in haar nieuwe boek. Al van jonge leeftijd worden onze kinderen immers geconfronteerd met seks. Maar het beeld dat jongeren online vaak voorgeschoteld krijgen, strookt nauwelijks met de werkelijkheid. Daarom wil Goedele, zelf moeder van twee tienerdochters, dat ouders hun kinderen voorlichten, ongebloemd en ongezouten. "Want jongeren moeten een zinvolle plaats kunnen geven aan seks en liefde - het mooiste wat er bestaat."

05-09-2016 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!