Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina akkoord met tijdelijke regeling

Brangelina akkoord met tijdelijke regeling

http://oi66.tinypic.com/28aum92.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de eerste voorwaarden over hun scheiding op papier gezet. Het acteurskoppel is akkoord gegaan met een tijdelijke voogdijregeling van de kinderbescherming in Los Angeles waarin ook regels zijn opgesteld over therapie, en alcohol- en drugstesten. Dat meldt TMZ op basis van bronnen.

De zes kinderen van Angelina en Brad, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne, blijven voorlopig bij Angelina wonen. Brad krijgt zoals verwacht een bezoekregeling. In ieder geval moet daar de eerste keer een therapeut bij zijn. Die kan vervolgens beslissen of dat bij latere bezoeken nog nodig is.

Brad moet zich ook voorbereiden op willekeurige alcohol- en drugstesten, omdat Angelina denkt dat hij mogelijk verslaafd is. Bronnen zeggen tegen TMZ dat de eerste test in ieder geval negatief was. In de regeling staat ook dat zowel Brad als Angelina individuele begeleiding krijgt en dat er ook gezinsbegeleiding komt.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite moesten Angelina en Brad wel om de tafel zitten omdat het anders waarschijnlijk zou uitdraaien op een rechtszaak. Angelina zou tevreden zijn met de tijdelijke regeling, die overigens maar voor drie weken geldt. Dan worden nieuwe regels opgesteld of moeten Angelina en Brad alsnog naar de rechter.

30-09-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan releaset cdbox van legendarische '1966'-tournee

Bob Dylan releaset cdbox van legendarische '1966'-tournee

http://oi64.tinypic.com/2059qiw.jpg

Legacy Recordings, een label van Sony Music, heeft gisteren van de Amerikaanse bard Bob Dylan voor 11 november een box met niet minder dan 36 cd's van zijn wereldtournee in 1966 in het vooruitzicht gesteld. Die concertreis was voor 's mans carrière en (een deel van) zijn fans een keerpunt, want hij greep naar de elektrische gitaar, waardoor hij voor sommigen een "verrader van de folk" was.

'Bob Dylan: The 1966 Live Recordings' bevat concerten van Robert Zimmerman in de VS en Australië, maar bovenal in Europa. In België lijkt hij toen niet te hebben gespeeld.

Bob Dylan, nu 75, schakelde voor het eerst over naar de elektrisch gitaar op het Newport Folk Festival in 1965.

In mei van dit jaar bracht de man onder de titel 'Fallen Angels' zijn 37ste studio-album uit.

29-09-2016 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Katy Perry steunen Hillary... door naakt te gaan

Madonna en Katy Perry steunen Hillary... door naakt te gaan

http://oi67.tinypic.com/mmakop.jpg

In navolging van Katy Perry is ook Madonna uit de kleren gegaan. Niet per se om de Amerikaanse verkiezingen te promoten maar vooral om Hillary Clinton een hart onder de riem te steken.

"Ik stem naakt met Katy Perry", twittert de 58-jarige zangeres bij een vrij onthullende foto waarop ze overduidelijk geen kleren draagt. "Stem op Hillary. Ze is het beste wat we hebben", voegt ze daar aan toe. Madonna sluit haar tweet af met de woorden 'nude voting series #1', waaruit opgemaakt kan worden dat er mogelijk meer spannende foto's van haar volgen.

Katy, ook een fervent Hillary-aanhanger, lanceerde dinsdag een spotje waarin ze Amerikanen oproept om in november te gaan stemmen. Dat deed ze met de boodschap dat dat in elk gewenst outfit kan, suggererend dat het zelfs naakt kon. In de video zijn de intieme delen van de zangeres echter zorgvuldig weggewerkt achter zwarte blokjes.

28-09-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol deelt eindelijk foto nieuwe vriendin Anouk

Johnny de Mol deelt eindelijk foto nieuwe vriendin Anouk

http://oi66.tinypic.com/1z3nsqw.jpg

De Nederlandse RTL-presentator Johnny de Mol (37) heeft al een paar maanden stevige verkering met zangeres Anouk van Schie die bij het grote publiek bekend werd als lid van het meidengroepje KUS. Maar een foto waarop de twee tortelduifjes samen staan was er nog niet. Tot nu! Johnny en zijn 34-jarige vriendin zetten vandaag allebei een eerste, superromantisch kiekje van hun tweeën op Instagram.

Het kiekje is vermoedelijk genomen op een strand. "Deze zomer was magisch'', schrijft de zoon van Talpabaas John de Mol en zijn ex-vrouw Willeke Alberti er voor de volledigheid bij. En dan ook nog de woorden 'gelukkig', 'happy' en een emoticon in de vorm van een hartje.

Anouk maakt verder geen woorden vuil aan het gezellige samenzijn. Bij de waarschijnlijk op Ibiza gemaakte foto die zij op sociale media parkeerde is alleen een veelzeggend hartje te zien. Johnny en Anouk hebben deze zomer veel tijd samen doorgebracht, maar hebben nog geen idee waar dat naartoe gaat. Daarmee zijn de twee, zo verklaarde De Mols manager een paar weken geleden, ook totaal niet bezig. Hun realtie zou serieus maar nog pril zijn.

Dochtertje
Johnny is zeker niet de eerste vriend van de blonde Anouk. Uit een eerdere relatie met Co Rowold heeft Anouk al een dochtertje van bijna drie jaar: Kiki (3). Tussen 2008 en 2010 had ze een verhouding met comedian Javier Guzman, voor wie ze in 2009 zijn Sinterklaasconference produceerde. Of Johnny haar dochtertje al heeft ontmoet is niet bekend. Wel heeft hij kennisgemaakt met het huisdier van Anouk: een Frans bulldogje. Twee weken geleden zette de presentator een foto op Instagram waarop het reutje te zien is.

De nog kinderloze presentator heeft inmiddels een imposant liefdesbalboekje dat uitpuilt van de al dan niet bekende beauty's. In maart dit jaar verbrak hij zijn relatie met brunette Shima Kaes. Reden daarvoor was dat De Mol nog niet klaar zou zijn voor een huwelijk met wat hij toch nog noemde zijn 'zielenmaatje'. Voor Shima had hij een (nooit bevestigde) relatie met de Nederlandse playmate Beau Hesling. En daarvoor weer had hij, in willekeurige volgorde, relaties met klinkende namen als K3-zangeres Josje Huisman, Tatum Dagelet, actrice Liesbeth Kamerling, hotelerfename Kim Kennedie, model Céline Prins, model Elvira Egmond en de presentatrices Bridget Maasland en Chantal Janzen.

28-09-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viespeuk betast Kim Kardashian op Champs-Élysées

Viespeuk betast Kim Kardashian op Champs-Élysées

http://oi63.tinypic.com/9zwzfa.jpg

Kim Kardashian is deze avond door een man betast op de Parijse Champs-Élysées. De echtgenote van Kanye West wandelde langs de bekende winkelstraat toen plots een man opdook die haar achterwerk probeerde te kussen.

De pervert werd meteen door haar bodyguards ontzet. Het incident gebeurde voor de ogen van vele paparazzi. Wat de man bezielde, is niet bekend. Een voorbijganger die toevallig getuige was van het incident, stuurde ons deze foto's. Kardashian is in de lichtstad voor de Modeweek in Parijs.

28-09-2016 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rechtszaak van Astrid: zal ze haar huis moeten verkopen?

De rechtszaak van Astrid: zal ze haar huis moeten verkopen?

http://oi64.tinypic.com/2gued5s.jpg

De tijd dat Astrid liefdevol over de bol van 'den john' aaide, is al lang voorbij. Intussen zijn de twee gescheiden en loopt er een bitse rechtszaak tussen de twee, waar deze week een oordeel in valt.

Het is een ingewikkelde zaak: het probleem ligt bij een ruzie tussen Astrid en haar ex-manager, die gesjoemeld zou hebben met contracten. Nadat Astrid hem aanklaagde, ging de man uit wraak langs bij Den John. Uit papieren blijkt dat haar inkomen hoger lag dan in de contracten die haar door haar gewezen manager werden voorgelegd. Astrid werd dan door John aangeklaagd voor geld dat haar ex-manager heeft achtergehouden, omdat daar bij hun scheiding geen rekening mee werd gehouden. In totaal eist hij zo'n 2 miljoen dollar van haar, omgerekend 1,8 miljoen euro.

En deze week beslist een rechter of John een poot heeft om op te staan. De vraag is natuurlijk of Astrid zo'n bedrag kan betalen, want behalve haar blog en haar kledinglijn bij modeketen ZEB heeft ze op het eerste zicht niet veel inkomsten meer. TV Familie meent dan ook dat ze haar villa in de Hollywood Hills zal moeten verkopen als de rechtszaak slecht uitdraait. "Astrids villa wordt geschat op 3.568.800 dollar. Omgerekend zo'n 3.199.713 euro", legt financieel expert Thierry Debels uit in TV Familie. "De woning heeft vier slaapkamers en drie badkamers, en Astrid betaalt er iets meer dan 30.000 dollar belastingen per jaar voor. Het huis is zo'n 222 m2 groot."

Veel geld, maar naar Hollywoodmaatstaven valt dat eigenlijk goed mee. "Het huis van een van haar buren is bijvoorbeeld al 8 miljoen dollar waard. Alles hangt af van de grootte en ouderdom van de villa. En ook zaken als een grote tuin of zwembad tellen mee." Of Astrid het zonder dat zwembad zal moeten stellen, weten we dus binnenkort.

28-09-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator Temptation Island opnieuw veroordeeld

Presentator Temptation Island opnieuw veroordeeld

http://oi67.tinypic.com/293fy3q.jpg

Rick Brandsteder (32), de Nederlander die samen met onze Annelien Coorevits Temptation Island op VIJF presenteerde, is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een week vanwege een mishandeling.

Ook moet de presentator een boete van 750 euro betalen en 250 euro schadevergoeding. Dat heeft de politierechter in Amsterdam vandaag bepaald.

Rick, zoon van televisiecoryfee Ron Brandsteder, stompte eind januari iemand meerdere malen in het gezicht nadat hij zou zijn geprovoceerd door het slachtoffer. Dat gebeurde nadat de presentator naar eigen zeggen per ongeluk had voorgedrongen bij het toilet.

Het is niet de eerste keer dat Rick in opspraak komt vanwege vechtpartijen. Al drie keer eerder kwam hij in contact met justitie. In 2007 vocht hij in een snackbar, in 2008 raakte hij slaags met een aantal mensen op een afterparty van de sfeergroep de Toppers en in 2011 werd hij gearresteerd vanwege mishandeling tijdens de jaarwisseling. Dat leverde hem taakstraffen op.

28-09-2016 om 09:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magere Mary-Kate Olsen (30) 'lijkt wel 12 jaar' in bikini

Magere Mary-Kate Olsen (30) 'lijkt wel 12 jaar' in bikini

http://oi68.tinypic.com/30clgkl.jpg

Veel van haar fans moesten twee keer kijken, maar de blondine op de foto is toch echt de Amerikaanse actrice Mary-Kate Olsen. Het voormalige kindsterretje is inmiddels 30 jaar, maar ziet er zonder make-up opvallend jeugdig uit. "Ze lijkt wel 12'', twittert een fan.

Mary-Kate is samen met haar 'twin' Ashley en echtgenoot Olivier Sarkozy op vakantie in Zuid-Frankrijk.

Hoewel de meeste Amerikaanse media haar 'bikini body' als 'jaloersmakend' bestempelen, zijn er ook zorgen over haar gezondheid. Mary-Kate, die eerder werd behandeld voor anorexia, is volgens RadarOnline 'angstaanjagend dun'.

Sommige twitteraars vrezen dat ze nog steeds last heeft van haar eetstoornis. "Het is niet goed om haar lichaam dan als 'volmaakt' te bestempelen'', twittert iemand. "Ze ziet er ziek uit'', voegt een ander toe.

Hoort bij het leven
De zorgen lijken onterecht; voor zover bekend gaat het goed met Mary-Kate. Over haar eetstoornis wil ze niet praten, maar wel over de problemen in haar leven in het algemeen.

"Iedereen maakt moeilijke tijden mee'', zei ze eerder. "Het hoort bij het leven. Het moeilijkste is om op het punt te komen dat je hulp vraagt en eerlijk bent tegen jezelf.''

265 miljoen
Zakelijk gaat het in ieder geval uitstekend met de knappe tweeling. De twee zijn erg succesvol in de modewereld en hebben een geschat vermogen van 265 miljoen euro. Ze runnen twee haute couturelijnen én ontwerpen betaalbare mode onder de titels Olsenboye en StyleMint.

Ashley en Mary-Kate willen alleen nog met hun werk in het nieuws komen en blijven weg van sociale media als Twitter. Onlangs maakten de twee nog een uitzondering toen ze op Instagram hun eerste 'twinfie' (tweeling-selfie) deelden.

27-09-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry belooft naakt te gaan stemmen: "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait"

Katy Perry belooft naakt te gaan stemmen: "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait"

http://oi64.tinypic.com/2ds4bko.jpg

Opvallende tweet van Katy Perry: de zangeres belooft naakt te gaan stemmen. "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait om de wereld te veranderen", klinkt het. Wat ze precies van plan is, moet nog blijken. Op de bijhorende foto moest een en ander alvast wel geblurd worden.

Perry laat geen kans onbenut om duidelijk te maken in welk kamp ze zit. Ze is al vaak komen opdagen op bijeenkomsten voor Hillary Clinton en ze droeg zelfs al een T-shirt met de tekst 'Hillary Clinton is a bad-ass' (Hillary is cool; nvdr).

Tijdens de Democratische conventie zong Katy twee nummers en riep ze de Clinton-fans op om van zich te laten horen. "Ik heb mijn studies niet afgemaakt, maar ik heb net als jullie wel een open geest en een stem", klonk het.

"Maak daarvan gebruik, want op 8 november zullen jullie evenveel macht hebben als een lobbyist voor de NRA (de organisatie die zich inzet voor het recht van burgers om vuurwapens te bezitten; nvdr). Jullie zullen evenveel te zeggen hebben als een miljardair. Of misschien kan je die gekke stem van je neef uitwissen. Waar je vandaan komt, heeft geen belang. Waar je naartoe groeit, dat is van tel. Ik ga mijn stem gebruiken en ik ga voor Hillary Clinton stemmen."

Bijna twee maanden geleden werd haar vriend Orlando Bloom ook al in zijn blootje gefotografeerd door paparazzi. Het stel liet er hun vakantie in Italië en Frankrijk niet door verpesten, integendeel: op Instagram reageerden ze allebei met een knipoog op de affaire.

27-09-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen in tranen op tv

Evi Hanssen in tranen op tv

http://oi66.tinypic.com/nwn7no.jpg

Twee dagen na het verdriet van Bart De Wever, live op Radio 1, barst vanavond Evi Hanssen in tranen uit op tv. Dat gebeurt op de sofa bij 'Jonas & Van Geel', vanaf 20.35 uur op VTM.

Ze komt daar uitleggen waarom ze zich zo inzet voor de Rode Neuzen Dag. Evi verwijst daarbij naar haar broer Koen, die al jaren met zware psychische problemen kampt. "Al weet ik eigenlijk niet of hij het wel goed vindt dat ik daar zo open over praat." Waarop Jonas een filmpje toont waarin Koen vertelt hoe fier hij wel op zijn zus is. Gelukkig is er nog Kürt Rogiers om de huilende Evi Hanssen te troosten.

27-09-2016 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann: "De vriendschap met Tanja is nu wel over"

Lesley-Ann: "De vriendschap met Tanja is nu wel over"

http://oi66.tinypic.com/2q16pnq.jpg

Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters staan al jaren bekend als goede vriendinnen. Tot vorige week het nieuws bekend raakte dat Tanja het nieuwe gezicht wordt van de Schoonheidsschool, de zaak van Lesley Anns ex-man. "Nu zijn we toch echt geen vrienden meer", klinkt het verontwaardigd in Dag Allemaal.

"Een puur zakelijke beslissing", noemde Tanja Dexters haar besluit vorige week. Ze wordt het nieuwe uithangbord van de Schoonheidsschool, de zaak die Lesley-Ann Poppe vroeger met haar ex Benjamin runde. Hij kocht haar uit bij hun scheiding, en Lesley-Ann startte zelf met een nieuw project: de Beauty Academy. En nu gaat haar vriendin Tanja dus voor de concurrentie werken. "Lesley-Ann en ik zijn ook niet echt béste vriendinnen, eerder goede collega's. Zij snapt dit wel", ging Tanja er nogal licht over.

Lesley-Ann denkt daar echter anders over. "Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies wat op de dool", klinkt het daar. Of ze nog vriendinnen zijn? "Nu in elk geval niet meer. Dit is niet mooi van Tanja. En nu zoekt ze een excuus om geen gezichtsverlies te lijden, in de hoop dat mensen niet gaan zeggen dat ze me een mes in de rug heeft gestoken."

Erg hard komt het echter niet aan. "Mijn school doet het goed, er is een kindje op komst en Kevin en ik gaan binnenkort verhuizen. Ik heb het te druk om er wakker van te liggen." Ze is wel niet van plan om het met Tanja uit te praten. "Ach, dat ze hun plan trekken. Ik heb het te druk met mijn eigen zaken om mij ook nog eens druk te maken over die van een ander."

27-09-2016 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau wordt nu écht Maya

Free Souffriau wordt nu écht Maya

http://oi66.tinypic.com/1q4v2g.jpg

Ze leent al enkele jaren haar stem aan het bekende bijtje, maar nu wordt ze ook écht Maya. Free Souffriau - beter bekend als Mega Mindy - krijgt volgend jaar de hoofdrol in de musical 'Maya en de pollenbollen'.

Studio 100, dat de avonturen van 'Maya De Bij' intussen al in zowat 160 landen uitzendt, gaat met Maya op tournee. De hoofdrol in 'Maya en de pollenbollen' is voor Free Souffriau (36), bij het jonge volkje vooral bekend als superheldin Mega Mindy. "Ik kijk er enorm naar uit om de rol van Maya te spelen in de allereerste 'Maya'-musical. Ik leen al enkele jaren mijn stem aan de bekendste bij ter wereld. Dat ik haar nu ook echt mag gaan spelen op het podium is helemaal geweldig", zegt Free. Naast Maya zullen ook haar vriendjes Flip de sprinkhaan, Ben de mestkever, Beatrice de vlinder en Tekla de spin in de show te zien zijn. Wie die rollen zal vertolken, houdt Studio 100 nog even achter de hand.

Verjaardagstaart

Het verhaal van de 'Maya'-liveshow ligt wel vast. "Maya heeft een verrassingsverjaardagsfeest voor Willy georganiseerd. Ze heeft hem om heerlijke pollenbollen gestuurd om een verjaardagstaart te versieren. Maar wanneer hij terugkomt, is hij onderweg pollenbollen verloren. Maya en Willy gaan op pad om ze terug te vinden. Het begin van een grappig en kleurrijk avontuur", vertelt Free. De wereldpremière van de musical is voorzien voor volgende maand in Nederland. Souffriau doet mee tijdens de Vlaamse tournee. Die begint op 9 april 2017 in de Stadsschouwburg in Kortrijk. Er zijn ook nog voorstellingen in Antwerpen, Asse, Heist-op-den-Berg, Brugge, Hasselt, Oostende, Scherpenheuvel en Sint-Niklaas. (MC)

27-09-2016 om 07:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebrekkig Frans, amper voorbereid: Williams bezoek aan Canada loopt niet echt gesmeerd

Gebrekkig Frans, amper voorbereid: Williams bezoek aan Canada loopt niet echt gesmeerd

http://oi66.tinypic.com/4vsth4.jpg

Prins William is nog geen drie dagen in Canada, maar er is al heel wat reden voor kritiek. Eerst werd schande gesproken van het gebrekkige Frans van de Britse prins, nu is een 'grap' die hij in Vancouver maakte onderwerp van gesprek.

William moest toegeven dat hij niet alle informatie over zijn bezoek aan Canada had gelezen. Hij en zijn vrouw  Catherine bezochten een opvanginstelling voor verslaafde vrouwen, Sheway, die werd opgericht naar voorbeeld van Women's Reproductive Maternity Service in Glasgow. Dat werd in de jaren negentig geopend door Williams moeder Diana en dat was de reden dat William en Kate de instelling in Vancouver bezochten.

"Dat wist ik niet, maar het is goed te weten", reageerde William toen een van de medewerkers van Sheway vroeg naar de link met zijn moeder. "Het zal wel ergens in mijn informatiemap staan. Ik heb een enorm boekwerk en heb nog niet alles gelezen."

Luie prins
Williams opmerking zorgde in het Verenigd Koninkrijk voor verbazing. De Britse pers vindt hem al langer een luie prins. Zo voerde hij vorig jaar minder taken uit dan zijn 95-jarige opa prins Philip en komt hij ook bij de East Anglian Air Ambulance volgens collega's nauwelijks in actie.
Zaterdag kreeg William ook al felle kritiek.

Tijdens de officiële welkomstceremonie voor hem en zijn gezin sprak William met veel moeite een paar woorden Frans. "Mijn Frans is een beetje roestig", gaf William toe (zie video), terwijl Kate in het publiek gniffelde. Critici zijn van mening dat de toekomstige koning van Canada toch in staat moet zijn Frans te spreken, een van de twee officiële talen van het land.

26-09-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers leert 'Sonja Van Geel' en 'Conny Wauters' kneepjes van liefdesscènes

Kürt Rogiers leert 'Sonja Van Geel' en 'Conny Wauters' kneepjes van liefdesscènes

http://oi65.tinypic.com/2qlqtcp.jpg

Jonas Van Geel en Koen Wauters presenteren Jonas & Van Geel morgenavond verkleed als vrouw. Dat is het gevolg van hun verloren weddenschap naar aanleiding van Rode Neuzendag, de liefdadigheidsactie van onder meer VTM.

Van Geel en Wauters daagden Qmusic-presentatoren Heidi Van Tielen en Sam De Bruyn uit om alle burgemeesters een rode neus te laten opzetten. Terwijl het Q-ochtendduo de laatste burgervaders probeert te overtuigen, lossen de presentatoren alvast hun belofte in.

Als Sonja Van Geel en Conny Wauters nodigen ze "de schoonste vent van de VTM" uit, namelijk Kürt Rogiers. Hij geeft de dames een cursus soapacteren, met bijzondere aandacht voor de liefdesscènes. Sonja en Conny komen ook te weten dat Kürt in zijn jonge jaren nogal macabere gedichten schreef, meldt VTM.

Evi Hanssen

Ook Rode Neuzen-ambassadrice Evi Hanssen komt langs bij Sonja en Conny. Zij wordt geëmotioneerd door een pakkende getuigenis van haar broer Koen, die zelf met psychologische problemen kampt. Net zoals vorige week kan er opnieuw geld verdiend worden voor Rode Neuzen Dag. Maar dan moet Evi wel de uitdaging aangaan om een spelletje 'wat zit er in de doos' te spelen.

De muziek komt deze week van Clouseau. En Jonas & James komen ook te weten wat er gebeurt als ze de kaap van

26-09-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani verdedigt 'erg magere' Astrid Bryan

Jani verdedigt 'erg magere' Astrid Bryan

http://oi68.tinypic.com/4hce0x.jpg

Vorige week kondigde Astrid Bryan - nu bekend als 'the one and only Astrid' - aan dat ze een nieuw programma krijgt op VIJF. Tot grote vreugde van collega Jani Kazaltzis, die haar aankondiging op Instagram meteen doorpostte. En zich vervolgens genoodzaakt zag om haar te verdedigen.

Astrid deelde het nieuws mee met een foto waarop ze juichend naast een zwembad staat. Een erg slanke Astrid, merkten heel wat lezers al snel op. Niet veel later brak een grote discussie los op de Instagrampagina van Jani, die de foto ook had gedeeld. Dat ze aan anorexia lijdt en te mager is, klinkt het vaak.

Jani sprong echter al snel in de bres voor zijn collega. "Een beetje respect voor Astrid op mijn Instagram. Lieve Astrid is inderdaad wat afgevallen door de stress van haar scheiding. So what!!!!! #nohate #respect."

26-09-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen en James Cooke krijgen wind van voren van mensen die werken met échte armen

Karen Damen en James Cooke krijgen wind van voren van mensen die werken met échte armen

http://oi66.tinypic.com/15gs96w.jpg

Nieuwe Buren, het programma waarin Karen Damen en James Cooke een maand lang moeten rondkomen met een leefloon, weekt felle reacties los.

Niet het minst bij ervaringsdeskundigen Ann en Swa, die zich dagelijks inzetten voor armen. Zij hebben duidelijk een eitje te pellen met de presentatoren en confronteren hen in een extra video van VIJF met enkele denigrerende uitspraken.

Te veel alcohol
Ze hebben ook heel concrete opmerkingen, zoals dat het presentatieduo veel alcohol drinkt. Dat is stigmatiserend, vinden ze. "Weten jullie dat er kinderen weggenomen worden omdat een hulpverlener binnenkomt terwijl de papa toevallig met een pintje in zijn handen zit?", argumenteert Swa.

Al hebben hij en Ann natuurlijk ook veel positieve dingen gezien, zoals de verbaasde reacties van de presentatoren bij de confrontatie met de voor veel mensen dagdagelijkse werkelijkheid. Ze hopen ook dat het programma mensen dichter bij elkaar kan brengen en kan leiden tot meer begrip voor wie kampt met armoede.

Leefloon
Voor het programma verhuisden Damen en haar beste vriend naar een bescheiden woning en moesten ze 30 dagen lang zien rond te komen met een leefloon van 768 euro. Ze wilden zelf ondervinden wat voor meer dan 100.000 Belgen een keiharde realiteit is, en zetten zich in die 30 dagen ook in als vrijwilligers voor bejaarden.

26-09-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Bill Nunn (62) overleden

Amerikaanse acteur Bill Nunn (62) overleden

http://oi68.tinypic.com/28jwaix.jpg

De Amerikaanse acteur Bill Nunn is op 62-jarige leeftijd overleden. Nunn is vooral bekend van zijn rol als Radio Naheem in de speelfilm 'Do The Right Thing' van Spike Lee.

De regisseur meldt op Instagram dat Bill Nunn gisteren overleed in zijn woonplaats Pittsburgh. Hij leed aan kanker, meldt The Hollywood Reporter.

Nunn maakte in 1988 zijn acteerdebuut in Lee's musicalcomedy School Daze en werkte jarenlang met de filmmaker samen. In de drie films van Spider-Man speelde hij de bijrol van Joseph Robbie Robertson.

26-09-2016 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthuld: waarom veel vrouwelijke BV's op deze manier poseren op Instagram

Onthuld: waarom veel vrouwelijke BV's op deze manier poseren op Instagram

http://oi67.tinypic.com/10785g7.jpg

Het mysterie rond de hasthag '#20cm' op sociale media met bijbehorende pose is vanochtend opgelost. Het gaat op de nieuwe campagne van Geef om Haar, de nationale borstkankercampagne van Think-Pink. Bij deze actie kunnen mensen 20 centimeter haar doneren om zo vrouwen met kanker te steunen. Met onder meer een loopwedstrijd, een biobrunch en 74 afgeknipte staarten werd de campagne vanochtend feestelijk afgetrapt in Antwerpen.

Sociale media-adepten zagen de afgelopen dagen ongetwijfeld de mysterieuze hashtag '#20cm' opduiken op Instagram, die onder meer door Danira Boukhriss, Eva Daeleman en Tatyana Beloy gebruikt werd. Ook op Brusselse billboards dook de hashtag op, met dames die ongeveer 20 cm tussen hun vingers aangeven. Vandaag maakte Think-Pink bekend dat het de start van hun nieuwe Geef om Haar campagne inluidt, de permanente actie waarbij je vrouwen met borstkanker kan steunen door je paardenstaart af te staan om een pruik van te laten maken. 

De eerste 74 staarten
De lancering van de actie gebeurde vandaag tijdens Race for the Cure in Antwerpen, wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Een recordaantal van 6.073 deelnemers verscheen aan de meet voor een looptocht van 6 km of een wandeling van 3 km, er werd een heerlijke biobrunch geserveerd en de eerste 74 paardenstaarten werden alvast afgeknipt voor het goede doel.

Minstens 20 centimeter
Jaarlijks krijgen 10.778 vrouwen en mannen in ons land te horen dat ze borstkanker hebben. Dat is 1 vrouw op 9. Haarverlies is één van de meest ingrijpende aspecten bij de behandeling van kanker, en pruiken zijn erg duur. Geef om Haar is een heel concrete actie: je doneert een staart van minstens 20 centimer, die verkocht wordt aan een Belgische pruikenfabrikant die het per kilo opkoopt. Niet alleen worden er pruiken mee gemaakt, met de opbrengst geeft Think-Pink ook financiële steun aan vrouwen die zich geen pruik kunnen veroorloven.

25-09-2016 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Callboy' Rik Verheye houdt van andermans miserie

'Callboy' Rik Verheye houdt van andermans miserie

http://oi64.tinypic.com/2mww3yp.jpg

Acteur Rik Verheye verkneukelt zich wanneer anderen in gênante situaties terechtkomen. En helemaal gelukkig wordt hij van pijnlijke stiltes. Dat vertelde hij in 'Alloo op zondag' op Joe. Hij was er te gast samen met Vlaams minister Ben Weyts. Luk Alloo ontvangt elke zondag twee gasten in 'Alloo op zondag' op Joe tussen 10u en 12u.

25-09-2016 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie vindt troost bij Johnny Depp"

"Angelina Jolie vindt troost bij Johnny Depp"

http://oi66.tinypic.com/1zzhllc.jpg

Angelina Jolie, die in een vechtscheiding verwikkeld zit met Brad Pitt, vindt volgens de gespecialiseerde pers steun bij Johnny Depp. De twee zijn bevriend sinds ze samen acteerden in de film Tourist in 2009.

Jolie (41) heeft met Laura Wasser dezelfde echtscheidingsadvocaat als Depp, die zijn relatie met Amber Heard onlangs zag stranden. 

Depp (53) zou Wasser hebben aanbevolen toen Jolie bij hem steun zocht na de breuk. Omgekeerd zouden de twee ook veel contact hebben gehad toen Depp in het oog van de storm zat tijdens zijn woelige scheiding, waarbij Heard hem beschuldigde van partnergeweld.

Volgens een bron van The Sun zijn er geen aanwijzingen dat hun vriendschap enige rol zou gespeeld hebben in de scheiding van Pitt en Jolie.

25-09-2016 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!