Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dag 13 van 's werelds meest sexy adventskalender wil je niet gemist hebben

Ook dag 13 van 's werelds meest sexy adventskalender wil je niet gemist hebben

http://oi68.tinypic.com/s5adev.jpg

Dag 13 alweer van de intussen wereldvermaarde, sexy adventskalender van LOVE Magazine. Aan de beurt is het 25-jarige Portugese Victoria's Secrets model Sara Sampaio. Haar sensuele danskunsten - op de tonen van This is what you came for (Calvin Harris en Rihanna) - worden stijlvol in beeld gebracht door regisseur Hype Williams, bijgestaan door styliste Lysa Cooper.

Het is een feestelijke aftelling naar Kerstmis, die liefdesclips van LOVE Magazine. De vorige twaalf dagen waren al goed voor 35 miljoen views. De teaser in november - ook al geregisseerd door Hype Williams - vergaarde in een etmaal 1,2 miljoen views. Om maar te zeggen: hier is een publiek voor.

Over het Kanaal kunnen ze er alvast niet genoeg van krijgen. En al zeker niet van deze sensationele Sara Sampaio, wier uitdagende moves aardig combineren met haar sexy badpak. Een beetje welgekomen kerstwarmte waait zomaar de huiskamer binnen!

Het is plezierig en spannend uitkijken naar de komende dagen. De modellen van de vorige dagen vind je in de link hieronder.

13-12-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang wordt vader: "Wij verwachten een klein Van Samangske"

Stan Van Samang wordt vader: "Wij verwachten een klein Van Samangske"

http://oi63.tinypic.com/sepoa0.jpg

Stan Van Samang (37) en zijn vriendin Barbara (31) ­verwachten hun eerste kind. De zanger bevestigt het nieuws, maar benadrukt dat de zwangerschap nog erg pril is. Dat de kleine Van Samang ontzettend welkom is, spreekt voor zich. "Ik heb twee petekindjes, dus ik heb al wat kunnen oefenen. Ik denk dat ik een goede papa zal zijn."

Net voor zijn Sportpaleis-­concerten verklapte Stan nog dat hij volop in de verbouwingen zit. Nu weten we dat in die plannen al zeker één kinderkamer is opgenomen. Rond de start van de festivalzomer breidt de familie-Van ­Samang uit: na dertien jaar samen huppelt er weldra een nakomeling rond in Wijgmaal. "Ik wil nog een beetje voorzichtig zijn", klinkt het. "Want alles is nog pril. Maar in ons geval is zulk nieuws moeilijk stil te houden."

13-12-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' sleept meeste nominaties Golden Globes in de wacht

'La La Land' sleept meeste nominaties Golden Globes in de wacht

http://oi66.tinypic.com/o9lidl.jpg

De muzikale romance 'La La Land', een ode aan Los Angeles, is met zeven nominaties, waaronder die voor beste film, de favoriet voor de Golden Globes. Vandaag werden de nominaties voor de Globes, de prijzen toegekend door de buitenlandse filmpers, bekendgemaakt. Er worden traditioneel Globes toegekend voor films én tv-reeksen. Het filmgedeelte wordt dan weer opgesplitst in "drama" en "musical/komedie". Op 8 januari worden in Beverly Hills de winnaars bekendgemaakt.

Voor het beste drama komen onder andere 'Manchester by the Sea' (vijf nominaties in totaal) en de indie-film 'Moonlight' (zes) in aanmerking. De andere nominaties zijn voor 'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson, 'Hell or High Water' en 'Lion'.

Als beste komedie krijgt 'La La Land' concurrentie van de biografie 'Florence Foster Jenkins' met Meryl Streep als van alle talent gespeende operazangeres. De andere kanshebbers zijn 'Deadpool', 'Sing Street' en '20th century women'. Voor de op haar huid geschreven rol werd Streep uiteraard genomineerd. Maar ook Annette Benning ('20th Century Women') en Emma Stone ('La La Land') zijn hier in de running.

De verontwaarding verleden jaar over het niet-selecteren van Afro-Amerikaanse of andere niet-blanke acteurs voor de Oscars heeft er dan weer voor gezorgd dat van de weeromstuit dit jaar voor de Globes 7 van de 30 acteursnominaties naar "colored people' zijn gegaan.

In de categorie Foreign Language zijn onze buren aan het feest, met een Duitse nominatie voor 'Toni Erdmann' en twee Franse, voor 'Elle' van de Nederlander Paul Verhoeven en, 'Divines' van Houda Benyamina. De andere twee films zijn 'The Salesman' van Asghar Farhadi (Iran) en het Chileense 'Neruda'.

'La La Land' is een musical over een jazzpianist en een actrice. Niet alleen hoofdrolspelers Ryan Gosling en Emma Stone maken kans op een beeldje, ook regisseur Damien Chazelle is genomineerd.

'Moonlight' is een drama over een donkere tiener die opgroeit in een achterstandswijk in Miami. Regisseur Barry Jenkins is zowel genomineerd voor beste regie als beste scenario. Acteur Mahershala Ali, bekend van hitseries 'House of Cards' en "Luke Cage", is genomineerd voor beste bijrol in een dramafilm.

Verrassing voorts bij de nominaties voor de animatiefilm: daar werd 'Finding Dory', ondanks het enorme succes aan de kassa, niet in de lijst opgevist.

'Game of Thrones' doet weer mee in de strijd om beste dramatische tv-reeks. Concurrenten zijn 'Westworld', 'Stranger Things', 'This is Us' en 'The Crown'.

13-12-2016 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bel doet het niet, hek kan niet op slot en bewaker kan niets zien: beveiliging kasteel Laken is lachertje

Bel doet het niet, hek kan niet op slot en bewaker kan niets zien: beveiliging kasteel Laken is lachertje

http://oi67.tinypic.com/iyd4c7.jpg

Een kapotte bel, een verblinde nachtwaker en een duwtje tegen de poort. Meer heeft een gestoorde man niet nodig gehad om het domein van het kasteel van Laken binnen te dringen. Leden van het Veiligheidsdetachement hebben om dringende aanpassingen gevraagd. "Ook elders moet de regering met spoed de veiligheid verbeteren", luidt het bij ACOD.

Begin oktober 2015. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is op bezoek in ons land en dat gebeurt niet zonder slag of stoot. Letterlijk. De Turkse en Belgische veiligheidsmensen gaan niet alleen verbaal met elkaar in de clinch, het komt zelfs tot een elleboogstoot en een tackle. Na een bezoek aan koning Filip, op het kasteel van Laken, beschadigt de autocolonne van Erdogan ook de voet die het hek aan de grond moet vastzetten. Een reparatie blijft achterwege. Met alle gevolgen vandien, blijkt uit getuigenissen van goed ingelichte bronnen

Zo trekt twee maanden later een psychisch gestoorde man naar het kasteel. Hij wil de koning spreken. Beleefd belt hij aan, maar een reactie blijft uit. Daarom belt hij nog een tweede keer aan. Ook nu zonder resultaat. Geen wonder, zo blijkt: de bel is stuk. Van ongeduld duwt hij dan maar tegen het hek, dat tot zijn verbazing vlotjes openzwaait. In geen tijd huppelt hij het domein in. De bewaking van dienst ziet hem niet, omdat autolichten weerkaatsen op het glas van het wachtlokaal en er buiten onvoldoende verlichting is voorzien. Bovendien zit hij achter te hoog opgestelde beeldschermen. Even later wordt de gestoorde man toch nog opgemerkt en verwijderd.

Bizar

"Na dit bizarre, maar ernstige incident hebben de leden van het Veiligheidsdetachement bij de Koninklijke Paleizen (VDKP) gevraagd om o.a. de bel te herstellen, schijnwerpers te plaatsen, het wachtlokaal aan te passen en het erehek te onderhouden", zegt Kamerlid Nawal Ben Hamou (PS), die de zaak van nabij volgt en er de premier onlangs over interpelleerde. Charles Michel laat weten dat de regering "kennis heeft genomen van de bekommernissen" en alles heeft laten evalueren. "Het deel van de studie over de infrastructuur is naar het koninklijk paleis gestuurd", zegt hij.

Maatregelen

Dat bevestigt het paleis. "Er zijn maatregelen voorgesteld", aldus woordvoerster Rafike Yilmaz.  

Volgens ACOD-afgevaardigde Marc Duplessis zijn echter nog niet alle werken uitgevoerd. "De bewaking van de koning verloopt prima, maar extra middelen zijn nog nodig. Net als extra mankracht", zegt hij. "Het wordt dringend tijd dat de regering zich ook op andere plaatsen gaat bezighouden met de infrastructuur, zodat de politiemensen correct en in alle veiligheid kunnen werken. Denk maar onder meer aan de brandincidenten die er zijn geweest in de kazerne in Etterbeek, ondanks veiligheidsaanbevelingen."

12-12-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond starten finaleweken 'Slimste Mens': "Hier moet iemand naar kijken die gestudeerd heeft, zei ik tegen verpleegster"

Vanavond starten finaleweken 'Slimste Mens': "Hier moet iemand naar kijken die gestudeerd heeft, zei ik tegen verpleegster"

http://oi63.tinypic.com/imm2rd.jpg

Vanavond beginnen de finaleweken van de 'Slimste Mens'. Geluksvogel van dienst is Joris Hessels, die aan twee deelnames voldoende had om de handschoen op te nemen tegen de beste negen kandidaten. Zijn tegenstanders heten Jan Jaap van der Wal en Louis Talpe, die als 'lucky loser' opgevist wordt.

Als voorsmaakje ziet u hier alvast een fragment waarin jurylid Marc-Marie Huijbregts in geuren en kleuren uitlegt hoe tijdens een improvisatieopdracht "een pin in zijn pols terechtkwam". "Ik zei tegen de verpleegster dat een arts er moest naar kijken, iemand die gestudeerd heeft", klinkt het.

Zonder al te grote ongelukken stevenen we op een vrouwelijk onderonsje af. Olga Leyers en Eva De Roo staken er immers met kop en schouders bovenuit. Enkel Gilles Van Bouwel kan stoorzender spelen. Op 22 december kennen we 'De Slimste Mens ter Wereld 2016'.

12-12-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy: "Elke avond als je het licht uitdoet, ben je een dag ouder. Daar worstel ik verschrikkelijk mee"

Erik Van Looy: "Elke avond als je het licht uitdoet, ben je een dag ouder. Daar worstel ik verschrikkelijk mee"

http://oi63.tinypic.com/awt1mt.jpg

Morgenavond is Erik Van Looy te gast in Het huis. "Ik ben hier graag, ik wil hier eigenlijk niet weg", zegt hij, terwijl hij naar de boomhut stapt om zijn passage in Het huis af te ronden. En ja, het is een opmerkelijk en bewogen bezoek van en voor Erik Van Looy: de confrontatie met zijn broer, met zijn voetbalhelden, met de bos-cinema... Hij valt een etmaal lang van de ene verbazing in de andere.

De slimste quizmaster ter wereld heeft zich nochtans voorgenomen om 'met de handrem op' naar Het huis te komen, maar wat volgt is een bijzonder openhartige en zelfs breekbare Van Looy. Hij praat ongedwongen over zijn ambitie die hem dwars zit, over zijn ouders, over zijn eeuwige nostalgie. Het leven is een strijd, voor Van Looy nog veel meer dan voor elke andere sterveling.

"Toen mijn zoon geboren werd, dacht ik: fantastisch, maar ooit wordt hij ouder." Elke avond als je het licht uitdoet, ben je een dag ouder, daar worstel ik verschrikkelijk mee."

12-12-2016 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarzegster waarschuwde John Lennon: "Je zal doodgeschoten worden op een eiland"

Waarzegster waarschuwde John Lennon: "Je zal doodgeschoten worden op een eiland"

http://oi68.tinypic.com/9g8ys3.jpg

Elf jaar voordat John Lennon op 8 december in 1980 in New York werd doodgeschoten door Mark Chapman, kreeg hij een waarschuwing van een Griekse waarzegster. Toen Lennon met zijn vrouw Yoko Ono in 1969 op vakantie was in Griekenland, was het koppel zo geschrokken door de waarschuwing dat ze een trip langs de Griekse eilanden, die ze samen met zanger Donovan hadden gepand, afzegden. Lennon werd doodgeschoten op de stoep voor zijn appartement in de Dakota Building tegenover Central Park in Manhattan. Manhattan is een eiland.

Het is de Griekse filmmaker Nico Mastorakis die de onthulling nu doet. Die verkoopt een drie minuten lange stomme film van Lennon en Ono die door de straten van Athene wandelen. Mastorakis vond de film terug toen hij zijn huis opruimde.

In de krant Sunday Times verklaart hij: "John en Yoko dachten dat John op een Grieks eiland zou doodgeschoten worden".

In 2000 sprak Yoko Ono nog met Mastorakis over de voorspelling. Ze zei toen dat ze destijd gelijk hadden voorzichtig te zijn, maar dat ze dat "op de verkeerde manier" hadden gedaan. "Ik geloof dat sommige mensen de gave hebben voorspellingen te doen. In ons geval zei de waarzegster dat John op een eiland zou doodgeschoten worden. We sloegen haar woorden niet in de wind, maar onze voorzichtigheid bleef beperkt tot het schrappen van onze boottrip langs de Griekse eilanden", zei ze toen. De videobeelden worden donderdag geveild in Londen.

12-12-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye West herneemt tournee in januari"

"Kanye West herneemt tournee in januari"

http://oi63.tinypic.com/2zgzypu.jpg

Kanye West pakt volgende maand zijn Saint Pablo-tour weer op. Dat meldt de entertainmentsite X17.

''Kanye wil zijn belofte nakomen aan zijn fans. Alhoewel mensen hun geld terug hebben gekregen, denkt Kanye dat het belangrijk is om zijn fans nog een kans te geven om de show te zien. En eerlijk gezegd wil hij de wereld laten zien dat hij gezond is en dat hij terug is. Kanye gaat voorlopig niet weg'', vertelt een insider.

De tournee, die in het teken stond van zijn nieuwe album The Life of Pablo, begon in augustus. Kanye had nog ruim twintig concerten voor de boeg toen hij vorige maand in het ziekenhuis werd opgenomen. De rapper zou aan uitputting, uitdroging en een tijdelijke psychose hebben geleden.

11-12-2016 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon en Ozzy Osbourne willen opnieuw trouwen

Sharon en Ozzy Osbourne willen opnieuw trouwen

http://oi68.tinypic.com/13zzy49.jpg

Alles lijkt weer koek en ei tussen Sharon en Ozzy Osbourne. Na een turbulente periode waarin hun relatie op springen stond, wil het stel nu hun huwelijksgeloften hernieuwen, zo meldt The Mirror.

In mei werd duidelijk dat het huwelijk van de Osbournes wankelde toen naar buiten kwam dat Ozzy een affaire had met kapster Michelle Pugh. Het stel ging vervolgens tijdelijk uit elkaar maar inmiddels hebben de twee elkaar weer gevonden.  

"Ozzy heeft mij gevraagd om onze huwelijksgeloften te hernieuwen en dat wil ik", aldus Sharon tegenover de krant. "Ik ben blij en om eerlijk te zijn: dat is alles wat ik wil voor kerst dit jaar."  

Sharon (64) en Ozzy (68) hernieuwden hun geloften al eens eerder. Dat gebeurde op oudejaarsavond 2002 tijdens een uitbundige ceremonie waar onder meer Justin Timberlake en Chris Rock getuige van waren. De Osbournes zijn sinds 4 juli 1982 getrouwd.  

11-12-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe model van het jaar Gigi Hadid zo veel gewicht verloor

Hoe model van het jaar Gigi Hadid zo veel gewicht verloor

http://oi64.tinypic.com/24nnw1w.jpg

Toen Gigi Hadid, zopas verkozen tot model van het jaar, begin december over de catwalk van Victoria's Secret flaneerde, vielen heel wat monden open van verbazing. Weg waren de wat vollere vormen die het model typeerden; Gigi was heel wat kilo's afgevallen. En de reden daarvoor is niet wat je denkt.

De castingdirecteur van Tommy Hilfiger liet begin dit jaar nog uitschijnen dat hij eigenlijk niet zo blij was met Gigi als model, omdat ze niet paste bij de andere modellen in zijn show. Lees: niet dun genoeg. Maar op de Victoria's Secret Runway Show was er van haar vormen weinig meer te bespeuren. Een strikt dieet en veel sporten, werd meteen gedacht. Maar volgens Gigi is er meer aan de hand.

Het model maakte nu bekend dat ze lijdt aan de ziekte van Hashimoto, een auto-immuunziekte waarbij de schildklier chronisch ontstoken is. Daardoor is die minder actief dan normaal, met moeheid, gewichtstoename, constipatie, droge huid en zelfs depressies als resultaat. En de medicatie die het model neemt om het probleem te compenseren, heeft een merkbaar effect op haar lichaam. "Mijn metabolisme is het laatste jaar enorm veranderd", vertelde ze aan Elle. "Ik ben er veel gewicht door kwijtgeraakt. Voor Victoria's Secret wilde ik echt niet meer afvallen, integendeel. Het was moeilijk om wat meer spiermassa te kweken waar ik dat wilde."

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het model niet regelmatig in de fitness staat. Ze sport intensief, en vooral boksen is haar favoriete bezigheid. "Sporten is voor mij niet alleen een fysieke activiteit, maar vooral een mentale. Het is het enige moment waarop het stil wordt in mijn hoofd."

11-12-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bill Cosby hoopt op deal om cel te vermijden"

"Bill Cosby hoopt op deal om cel te vermijden"

http://oi66.tinypic.com/34t1yzp.jpg

Bill Cosby heeft zijn advocaten opdracht gegeven uit te zoeken of er een deal te sluiten is in de rechtszaak tegen hem. De comedian wordt ervan verdacht vrouwen seksueel te hebben misbruikt. Volgens Page Six wil Cosby voorkomen dat hij de cel in moet.

Cosby moet zich bij de rechter verantwoorden voor seksueel misbruik van één vrouw en het heeft er alle schijn van dat hij die zaak gaat verliezen. Vooral ook omdat er meer vrouwen zijn die zeggen dat ze door hem zijn verkracht. In zijn naaste omgeving is er niemand die nog denkt dat Cosby de rechtszaak winnend kan afsluiten. De familie hoopt met een deal te voorkomen dat Cosby achter de tralies verdwijnt. Hij zou dat gezien zijn leeftijd en zijn gezondheid niet aankunnen.    

11-12-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan vereerd om "zo'n prestigieuze prijs te mogen ontvangen"

Bob Dylan vereerd om "zo'n prestigieuze prijs te mogen ontvangen"

http://oi68.tinypic.com/2n666g8.jpg

Bob Dylan, de winnaar van de Nobelprijs Literatuur, voelt zich "vereerd" met de erkenning. Dat liet hij zaterdag weten in een boodschap die werd voorgelezen door de Amerikaanse ambassadrice in Zweden tijdens de uitreikingsceremonie, want zelf reisde hij niet af naar Oslo om zijn prijs in ontvangst te nemen.

"Als iemand me had gezegd dat ik ook maar de minste kans maakte om de Nobelprijs te winnen, zou ik gedacht hebben dat die kans even groot was als op de maan zijn", schreef Dylan, die als eerste liedjesschrijver de prijs ontvangt.

Het is de eerste keer dat de zanger de Zweedse Academie officieel bedankt voor de erkenning, die velen met haar keuze verraste.

"Niet een keer heb ik de tijd gehad om me af te vragen of mijn liedjes literatuur zijn", zo zei Dylan, die benadrukte de woorden niet te vinden om de eer te beschrijven om zijn naam te zien prijken tussen eerdere winnaars als Rudyard Kipling, Albert Camus of Hemingway.

Over de afwezigheid van Dylan bij de ceremonie is al heel wat inkt gevloeid. Zelf liet hij weten "andere verplichtingen" te hebben.

De zangeres Patti Smith bracht haar versie van Dylans nummer 'A Hard Rain's A-Gonna Fall', waarvan ze een stuk moest hernemen omdat ze de draad verloor. "Het spijt me, kunnen we dat opnieuw doen? Mijn excuses, ik ben zo nerveus", aldus een verlegen Smith, die vervolgens een bemoedigend applaus kreeg van het publiek.

11-12-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het échte talent van deze show": An Lemmens pakt uit met diep decolleté

"Het échte talent van deze show": An Lemmens pakt uit met diep decolleté

http://oi64.tinypic.com/venig7.jpg

Opmerkelijke verschijning in 'Belgium's Got Talent': An Lemmens, die de focus wel heel nadrukkelijk op haar decolleté wist te leggen. Op Twitter kreeg het jurylid voornamelijk lovende commentaar over haar gewaagde kledingkeuze. "Dat is het echte talent van deze show", klonk het onder meer. Al waren er ook twee vermetelen die er de term 'aluminiumfolie' op plakten.

10-12-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Band of Brothers" bezoeken Bastenaken

"Band of Brothers" bezoeken Bastenaken

http://oi66.tinypic.com/2j2c37b.jpg

Een deel van de cast van de Amerikaanse televisieserie 'Band of Brothers', over de Tweede Wereldoorlog, heeft vandaag Bastenaken bezocht, waar het Ardennenoffensief elk jaar wordt herdacht. Voor de fans een uitgelezen moment om dertien acteurs uit de serie in levende lijve te ontmoeten. Sommige fans kwamen zelfs uit het buitenland.

'Band of Brothers' is een coproductie van Steven Spielberg en Tom Hanks. De serie werd in 2001 op de Amerikaanse zender HBO uitgezonden. Ze vertelt het waargebeurde verhaal van de Easy Compagnie van het Amerikaanse leger, die na de landing in Normandië ook deelnam aan de Slag om de Ardennen.

Dat offensief, intussen 72 jaar geleden, wordt elk jaar herdacht. Vrijdag in het gezelschap van een reeks Amerikaanse acteurs, onder wie Rick Gomez (alias 'Georges Luz'), James Madio ('Frank Perconte'), Shane Taylor ('Eugene 'Doc' Roe') en Dale Dye ('Robert Sink'). De plaatsen waren al maanden op voorhand uitverkocht. De opbrengst van de fandag gaat naar de World War II Foundation. Zaterdag zullen de acteurs nog op het balkon van het stadhuis te zien zijn en zondag bezoeken ze het Bois Jacques.

10-12-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooiste vrouw van Instagram wil de oceaan redden met naaktkalender

Mooiste vrouw van Instagram wil de oceaan redden met naaktkalender

http://oi64.tinypic.com/31456hw.jpg

De Limburgse Marisa Papen werd vorig jaar door de Nederlandse mannensite Manners uitverkoren tot de mooiste vrouw van Instagram. Intussen heeft ze de site verlaten (haar account werd geblokkeerd door de vele naaktfoto's) en heeft ze het over een andere boeg gegooid: ze wil nu het milieu redden, en dat doet ze met een naaktkalender.

De artistieke naaktfoto's van Marisa vallen overal in goede aarde, behalve dan bij de watchdog van Instagram. Haar voorliefde voor fotografie gaat echter hand in hand met haar liefde voor de natuur, en ook zij beseft dat het daar helemaal niet goed mee gaat.

De Limburgse wil nu haar steentje bijdragen. Met de hashtag #plasticsushi klaagt ze de milieuvervuiling van de oceanen aan. Ze lanceerde een naaktkalender waarin ze poseert in en rond het water, al dan niet met een hoop troep erbij. Enorm sexy, maar ook milieubewust.

10-12-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay legt nummer stil voor huwelijksaanzoek

Coldplay legt nummer stil voor huwelijksaanzoek

http://oi67.tinypic.com/2lazm6r.jpg

Een optreden stilleggen voor een huwelijksaanzoek? Chris Martin van Coldplay draait er zijn hand niet voor om.

In het Australische Melbourne zette de zanger het nummer Sky Full of Stars even op pauze om een jongeman zijn vriendin ten huwelijk te laten vragen op het podium.

Het was een ietwat ongemakkelijke situatie omdat eerst het verkeerde meisje mee het podium op wandelde. Bovendien spoorde Martin de kerel aan er een beetje vaart achter te zetten, aangezien "sommige mensen hun trein moeten halen".

Maar eind goed, al goed. Ze zei ja!

10-12-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dylans 'vervangster' Patti Smith door zenuwen geveld bij uitreiking Nobelprijs

Dylans 'vervangster' Patti Smith door zenuwen geveld bij uitreiking Nobelprijs

http://oi64.tinypic.com/2d5s7n.jpg

Bob Dylan schitterde vandaag door afwezigheid bij de uitreiking van de Nobelprijzen in Stockholm. De Amerikaanse zanger en liedjesschrijver had al laten weten dat hij weten wegens andere verplichtingen niet in staat was de Literatuurprijs zelf in ontvangst te nemen. Patti Smith, die tijdens de ceremonie 'A Hard Rain's Gonna Fall' van Dylan zong, ging even de mist in. Haar vertolking was niettemin verbluffend mooi.

Hoewel Dylan (75) afwezig was, werd het publiek getrakteerd op zijn nummer 'A Hard Rain's A-Gonna Fall'. Punkpoëte en zangeres Patti Smith was zo zenuwachtig dat ze een gedeelte van het lied twee keer moest zingen.

"Kan dat opnieuw? Sorry, ik ben zo nerveus'', zei Smith nadat ze was stilgevallen. Na oorverdovend applaus uit het publiek maakte ze het nummer alsnog af.

Poëzie
Dylan kreeg de Nobelprijs voor zijn poëtische scheppingen in de Amerikaanse liederentraditie. Hij nam twee weken de tijd voordat hij een reactie gaf, tot ergernis van sommige betrokkenen.

Van enige wrevel was vandaag niets meer te merken. Professor Horace Engdahl van de Zweedse Academie prees de zanger in een toespraak als een van de grootste artiesten uit de wereldgeschiedenis. "Dylan heeft ons idee veranderd van wat poëzie kan zijn en hoe het werkt.''

10-12-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George wordt coach bij The Voice Australië

Boy George wordt coach bij The Voice Australië

http://oi66.tinypic.com/xgb2nr.jpg

De Australische editie van talentenjacht The Voice heeft Boy George toegevoegd als coach. Dat maakten het programma en de zanger zelf bekend op Twitter.

De Brit zal plaatsnemen op een draaiende stoel naast die van een landgenoot: ook zanger Seal dingt mee naar de beste kandidaten van de show. Zij nemen het op tegen de Australische zangeres en voormalig Neighbours-actrice Delta Goodrem. Naar een vierde coach wordt nog gezocht.

"Ik was al een paar keer eerder gevraagd, maar de timing was nooit goed", vertelde Boy George gisteren in een Australisch televisieprogramma. De 55-jarige zanger was eerder dit jaar wel coach bij de Britse versie van het programma. "Nu ik dat heb gedaan voel ik me er klaar voor, want ik snap de show nu een beetje."

08-12-2016 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT wil een tweede Ketnetzender

VRT wil een tweede Ketnetzender

http://oi64.tinypic.com/fjgd4z.jpg

De VRT heeft een plan klaar om een tweede kinderzender te beginnen. Op de nieuwe digitale zender Ketnet Jr. zouden programma's voor peuters en kleuters tot vijf jaar worden vertoond. Ketnet blijft dan bestaan voor kinderen van zes jaar en ouder.

"Ketnet wil er voor alle kinderen zijn", legt Maarten Janssen, netmanager van Ketnet, uit. "Op het huidige tv-kanaal krijgen de allerjongsten tot 6 jaar, nu slechts een paar uitzendmomenten. Met een eigen kanaal zou Ketnet hen kunnen bedienen met veel Vlaamse (co-)producties, en in een reclamevrije omgeving. Op die manier dragen we bij tot de ontwikkeling van het kind."

08-12-2016 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers steelt de show op première 'Pippa'

Olga Leyers steelt de show op première 'Pippa'

http://oi66.tinypic.com/zwjqex.jpg

Ella Leyers -in een oogverblindend wit pakje- en Nathalie Meskens straalden bij de première van 'Pippa', de nieuwe langspeelfilm van Marc Punt waarin ze beiden naast Tom Van Dyck een hoofdrol vertolken. De dames werden net als de rest van de cast voorgereden met oude limousines, maar dat kon niet verhinderen dat Ellas zus Olga alsnog met veruit de meeste aandacht ging lopen. De jongste Leyers kwam naar Kinepolis afgezakt met vriendje Simon Nuytten van hitsensatie Bazart en werd overrompeld door de fotografen.

"Ik heb de film nog niet gezien, maar denk wel dat het grappig wordt," aldus de 'Slimste Mens'-revelatie. "Ons mama zag hem al en zij vond hem heel goed." Het supportersteam van Nathalie Meskens bestond uit ex-man Jeroen Van Dyck en boezemvriendin Natalia aan wie ze in 'Pippa' het Kempisch accentje ontleende.

Pippa gaat over een koppel dat na 5 jaar huwelijk in een vechtscheiding belandt. Ze raken het niet eens over de verdeling van hun spullen, en het wordt helemaal een soep wanneer familie en vrienden zich gaan moeien. Op het eerste gezicht geen vrolijk thema, maar het blijft een komedie.

Nathalie Meskens maakte onlangs zelf de beslissing om na tien jaar te scheiden van haar partner. Maar dat maakte deze rol niet moeilijker voor haar, want 'Pippa' is vooral een luchtige komedie, al is het dan met een zwart randje. Volgende week komt 'Pippa' in de zalen. Hopelijk is de film niet té herkenbaar voor het publiek.

08-12-2016 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!