Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'zoon van' heeft een modellencontract beet

Deze 'zoon van' heeft een modellencontract beet

http://oi64.tinypic.com/sxhnh2.jpg

Van deze jongen gaan we in 2017 nog horen. Wie is die knappe verschijning? Milan, de 16-jarige zoon van Martine Prenen die zich waagt aan een carrière als model. De jongen kreeg onlangs een contract bij het bekende Belgische bureau Dominique Models, waar ze veel potentieel in hem zien.

Zowel Martine als Milans vader waren ooit professioneel model. Martines zoon meet op z'n 16de al 1m87, en hij wordt vooral geprezen om zijn haar, zijn afgetrainde lichaam, zijn amandelvormige ogen en zachte uitstraling. De ex-presentatrice, die tegenwoordig vooral actief is als gezondheidsconsulente, kondigde het nieuws onlangs zelf aan op Instagram. Ze postte een portfoliofoto van haar zoon met de hashtags #proudmom en #modeling.

23-12-2016 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump

Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump

http://oi64.tinypic.com/ncgi1z.jpg

Céline Dion heeft zich aangesloten bij de lange lijst celebrities die weigeren op te treden bij de aanstaande inauguratie van Donald Trump. Dat meldt The Wrap.

Een bron dicht bij Céline laat weten dat de Canadese zangeres geen zin heeft om deel uit te maken van de eedaflegging van Trump. Sterren als country-artiest Garth Brooks, Elton John en operazanger Andrea Bocelli gingen haar voor. Ook zij werden gevraagd, maar bedankten voor de eer.  

Trumps team ontkent ondertussen dat ze problemen hebben met het boeken van celebrities. ''Eersteklas sterren staan te trappelen om mee te werken aan de inaugurale evenementen. De inauguratie wordt een verbindende viering van vrijheid en democratie. Verdere details worden nog bekendgemaakt.'' 

23-12-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles ziet gelijkenissen met jaren 30 in populisme en vijandigheid tegen vluchtelingen

Prins Charles ziet gelijkenissen met jaren 30 in populisme en vijandigheid tegen vluchtelingen

http://oi64.tinypic.com/10xeeit.jpg

Prins Charles heeft gewaarschuwd voor "het opkomend populisme", in een kennelijke verwijzing naar Donald Trump en de toenemende vijandige houding tegen vluchtelingen in Europa. De Britse troonopvolger sprak over "uiterst zorgwekkende echo's van de donkere dagen in de jaren dertig".

Hij zei dat gisteren in een van tevoren opgenomen boodschap op BBC-radio en voegde eraan toe dat "kwaadaardige" religieuze vervolging wereldwijd plaatsvindt.

"We zien de toegenomen populariteit van populistische bewegingen in de wereld die zich agressief uitlaten tegen mensen die een minderheidsgeloof aanhangen".

Charles verwees naar de generatie van zijn ouders, die "ocht en stierf in een strijd tegen intolerantie, monsterlijk extremisme en onmenselijke pogingen de Joodse bevolking van Europa uit te roeien".

23-12-2016 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylver maakt comeback: "Het voelde té goed na die eenmalige reünie"

Sylver maakt comeback: "Het voelde té goed na die eenmalige reünie"

http://oi64.tinypic.com/20hm1c8.jpg

Silvy De Bie kan om een fonkelnieuwe sexy garderobe. Na vijf jaar stilte, een behoorlijke ruzie en tal van andere projecten staan de neuzen bij Sylver eindelijk weer in dezelfde richting. "Die break was nodig", aldus stuwende kracht Wout Van Dessel. "We zaten er fysiek en mentaal compleet door. Maar nu zien we elkaar nog liever dan vroeger."

In februari een nieuwe single, gevolgd door een nieuw album en optredens alom. Na stil warmdraaien in Rusland en Duitsland wordt de Vlaamse danceformatie Sylver weer met elektroshocks tot leven gewekt. Het onverwachte vertrek van Silvy in 2013 is vergeven en vergeten. De harde woorden uitgewist. "Dat was een zware periode", klinkt het nu bij DJ Wout. "Maar ergens was het ook logisch. Op dat moment had ik in mijn hele leven met niemand al meer minuten doorgebracht dan met Silvy. En omgekeerd. Tien jaar lang dag in, dag uit intens reizen en optreden. Altijd samen. Het was op. Vergelijk het met een lerarenkorps. Die mensen leveren een heel jaar uitstekend werk samen, maar in de vakantie is iedereen blij zijn eigen weg te kunnen gaan. Bij ons waren die pauzes er te weinig."

Dat beaamt ook Silvy. "We hadden allemaal even ademruimte nodig, omdat het goede gevoel binnen de band zoek was. Ik wilde toen echt weg, dat was goed doordacht." Aanvankelijk maakten Wout en medebezieler Regi zich nog sterk dat Sylver met een andere zangeres zou herrijzen. Maar in plaats daarvan werd de nieuwe - net ingeblikte - plaat in de prullenmand gekieperd en de band ontbonden. Tot vandaag.

23-12-2016 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles Van Bouwel is Slimste Mens ter Wereld: "Ik kan gelukkig sterven"

Gilles Van Bouwel is Slimste Mens ter Wereld: "Ik kan gelukkig sterven"

http://oi64.tinypic.com/2hcoidd.jpg

Geen derde vrouw die Slimste Mens Ter Wereld wordt. Wél Gilles Van Bouwel, die gewoon sterker, stressbestendiger en een betere quizzer was dan zijn opponenten. Van bij de start van de Grote Finale leidde 'de Mol' de dans. Zijn plaatsje in de tweede en beslissende ronde kwam geen seconde in het gedrang.

Voor de tweede plaats was het wel knokken tussen de dames. Eva De Roo haalde het uiteindelijk, na alweer een flatertje van Olga die op geen enkel moment echt in de quiz zat en voortdurend achter de feiten aanliep. De beste speelster van het seizoen bevestigde zo wat de statistieken eerder al duidelijk hadden gemaakt: wie als allerlaatste de finaleweken instapt, maakt veel kans om als derde te eindigen. Olga slaagde er niet in om het selecte clubje van Slimste Mens-winnaressen Linda De Win en Annelies Rutten - die beiden wél als beste speler ook nog eens de finale wonnen - te vervoegen.

De finale-aflevering had niet de intensiteit, de stress, de spanning en het onweerstaanbaar hoge niveau dat bijvoorbeeld het duo Tom Waes-Danira Boukhriss Terkessidis vorig jaar wél haalden. Waes, toen met het mes tussen de tanden, speelde heel erg scherp. Dit keer bleek één misser van Eva De Roo meteen voldoende om Gilles Van Bouwel te laten zegevieren. En Vlaanderen zal nooit meer vergeten wie Sisyphus is. Dat is dus geen geslachtsziekte, maar kan best omschreven worden met de woorden 'mythe', 'Grieks', 'rotsblok', 'berg' en 'Sisyphusarbeid'.

Met Olga, Eva en Gilles zaten duidelijk de drie beste spelers van dit seizoen rustig en vriendelijk naast elkaar. Wel raar dat geen van de drie wist dat remise een gelijke stand is in de schaaksport en dat een salamander niet alleen een amfibie of een reptiel is, maar ook een open oven met vuurplafond om te glaceren of te gratineren. In de thuiskeuken beter gekend als een ovengrill.

Volgens Eva was het een kokogrill, volgens Olga zelfs een dromedaris. De jeugd van tegenwoordig... Naast alle onzin die Jeroom alweer produceerde, was zijn reactie "Ik zou toch maar eens beginnen met naar school te gaan" misschien meer gemeend dan hij bedoelde.

De leukste quotes

Olga Leyers: "Ik vind het wel jammer dat ik hier maar één keer zit. Ik ben van plan om me vooral te amuseren omdat het altijd heel leuk was."

Olga (op de vraag of er veel veranderd is sinds haar deelname): "Er zijn mensen die zeggen dat ik écht moet winnen. Ook minder goede reacties, maar dat valt mee."

Olga: "Ik ben aan het leren voor school. Ik ben wel nog niet veel naar school geweest."

Olga (over de kandidaten): "Ik ben heel bang, maar ook heel blij dat we hier met ons drieën zitten. Het is mathematisch het eerlijkste. Wij zijn in de ranking 1, 2 en 3. Ik gun ze het hard, dus ik ga niet wenen. Na vorige keer dacht ik: ik heb niet het record van De Slimste Mens, maar wel een ander record. Ik ben 19 jaar en heb al drie keer geweend op tv. In Het grootste Licht, Beste Vrienden en De Slimste Mens."

Gilles Van Bouwel: "Ik ben heel blij dat ik hier zit. Al wat er eerder gebeurd is, is voorbij. Het kan me nu niet meer schelen."

Gilles: "Het grappige is dat wij eigenlijk nooit tegen elkaar gespeeld hebben. En het is voor alle drie de twaalfde deelname."

Jeroom (over hun showpak): "'Da's gewoon een zwart pak. We zijn net in een doos punaisen gevallen."

Philippe Geubels: "In de finale zitten? Da's te hoog gegrepen voor mij. Ik hoop eens in een finalist te geraken... De papa kan er ook mee lachen." Waarop Jeroom: "De papa van Gilles?"

Jeroom: "Ik heb de kandidaten grondig gefouilleerd. In de onderbroek van Olga en Eva zat niks. Ik heb wel uw trouwring teruggevonden. Maar ik ben zeer teleurgesteld in Gilles, die een telefoon heeft willen binnensmokkelen in zijn achterste (toont een grote telefoon).

Jeroom (over Abba): "Abba is eigenlijk de K3 van de jaren zeventig. De rosse, de blonde en in de rest was niemand geïnteresseerd."

Erik (tegen Olga): "Het is goed dat je volop aan het nadenken bent." Waarop Jeroom: "Ik ben al blij dat je niet aan het bleiten bent."

Geubels (nadat Erik vraagt of Olga graag salami eet): "Allez, hij is weer daar met zijn openingszinnen". Olga: "Ik ben vaak ziek. Sinusitis, allergieën. Ik ben onlangs drie dagen ziek geweest van een kat." Waarop Jeroom: "Wie eet er nu ook kat?!"

Van Looy fluistert een vraag. Gilles zegt beleefd wablieft en geeft zo het juiste antwoord.

Eva (of ze De Premier al gezien heeft): "Ik ga naar De Premier als ik Slimste Mens word." Waarop Erik: "Als je het niet goed vindt, betaal ik u terug." En Olga: "Ha, wilt ge mijn ticket terugbetalen." En Erik: "Gij zijt gratis gekomen."

Jeroom: "Mijn tante had een appartement recht tegenover de zoo. Die heeft dat voor heel veel geld kunnen verkopen, want vind maar eens een appartement met chimpanseezicht."

Jeroom: "Het gebeurt dat ik in het Midden-Oosten kom. Ge moet niet geloven wat ze allemaal zeggen en schrijven. Echt waar, da's de veiligste regio op aarde, want vrouwen mogen daar niet rijden."

Olga (net na haar filmpjeronde): "Oh neen, oh neen, oh, ik heb het fout geteld? Ja, ik ga wel wenen. Ik dacht dat ik aan mijn 50 zat, en dan zat ik er boven." Waarop Geubels: "Geef ons één traantje."

Erik (tegen Eva): "Sisyphus heeft u de das omgedaan."

Jeroom: "Het is heel moeilijk. Gilles is een collega en Eva draagt sinds de reclamebreak mijn kind. Dus voor mij mogen ze allebei winnen. Als het maar snel vooruit gaat, want wij moeten nog naar het Afrikamuseum om uw tanden terug te brengen."

Gilles: "Ik ben blij, keiblij. Ik ben er heel blij mee. Ik kan gelukkig sterven."

Jeroom (over die finale): "Ik heb eigenlijk niet opgelet."  

Hilarische momenten

Het is de finale, dus de vragen mogen wat moeilijker zijn. Maar daar hebben Olga en Gilles het niet zo op begrepen. De vraag welke noten er in salami, sa-la-mi, zitten, krijgen ze niet opgelost (de noten la en mi).

Topmomentje in deze finale: de faceswap met de gezichten van Jeroom en Geubels. Zeker als Jeroom vervolgens uitpakt met de mix van een ei en het gezicht van Geubels, en eigenlijk enkel het gezicht toont...

Kantelmomenten

Gilles maakt vanaf de allereerste vraag duidelijk dat hij wil winnen. Hij is bepalend in de '3-6-9'-ronde en gaat meteen aan de leiding.

Olga mist haar start en scoort ook ondermaats in de 'Open Deur'-ronde, waar Eva en Gilles het wel goed doen.

Olga en Gilles puzzelen bijzonder goed en snel, Eva verliest tijd en ziet dat Gilles tijd van haar inpikt.

Eva en Olga spelen een beresterke fotoronde. Gilles doet het wat minder, maar blijft toch duidelijk aan de leiding.

Olga opent matig met haar filmpje en ziet hoe Eva en Gilles 40 en 50 seconden inpikken. Eva scoort matig op haar filmpje, maar Olga kan niet aanvullen. Gilles doet dat wel en is zo goed als zeker van de finaleplaats.

Op zijn filmpje stopt Gilles strategisch snel. Olga haalt 40 seconden  binnen, denkt dat ze zo tweede is en stopt. Ze komt zeven seconden te kort en mag de finale op haar buik schrijven.

In die finale wordt keihard gespeeld, met achtereenvolgens 5, 4, 4, 3, 4 en 4 correcte antwoorden. Bij een 91-68 stand voor Gilles moet Eva onmiddellijk passen bij de vraag wat ze over Sisyphus weet. Daarop speelt Gilles sterk uit, hij mag zich De Slimste Mens ter Wereld noemen.

23-12-2016 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Aspe verloor dit jaar zijn vrouw:

Pieter Aspe verloor dit jaar zijn vrouw: "Soms was ik er liever niet meer geweest"

http://oi67.tinypic.com/2jbozf5.jpg

Veertien jaar nadat Pieter Aspe (63) zijn grote liefde Bernadette op kerstavond leerde kennen, zal hij Kerstmis straks voor het eerst opnieuw alleen moeten doorbrengen. Een agressieve longkanker rukte Bernadette afgelopen zomer bruusk uit zijn leven. "Er is niks dat mij kan troosten. Soms was ik er liever zelf niet meer geweest."

Leven sloeg om in overleven, de dag dat de zware diagnose 'terminale longkanker' viel, en dat probeert Pieter Aspe, meer dan drie maanden na het overlijden van zijn geliefde Bernadette, nog altijd te doen. In zijn eentje, op hun appartement in Blankenberge, waar de schrijver zijn verdriet tijdens de donkerste dagen van het jaar soms verdrinkt in alcohol. "Het helpt om de pijn te verdoven", zegt Pieter in Story. Op het aanrecht in de keuken staan zes schone Omer-glazen klaar. "Allemaal voor mij, ik drink elke Omer graag uit een proper glas. Maar om mezelf te beschermen, breng ik telkens maar één sixpack mee van de winkel."

Zelfdoding
Anders dreigt het uit de hand te lopen, zoals enkele weken geleden, toen de auteur in een neerslachtige bui een verontrustend bericht op Facebook postte: 'Zelfdoding? Eerst een testament maken'. "Ik ben zelf geschrokken van de reacties. Ik stond er niet bij stil dat zoveel mensen dat lezen", zegt Pieter. "Er stond nochtans een smiley boven. Maar ik moet toegeven dat ik toen een slechte dag had. En ik heb de afgelopen maanden zeker al gedacht: ik wil er niet meer zijn. Als zo'n drama je overkomt, denkt iedereen daar weleens aan."

Appartement
Ondertussen heeft Pieter het appartement dat hij met Bernadette kocht te koop gezet. "Er hangen hier te veel herinneringen. Toen Bernadette ziek werd, dacht ik al: ik wil hier weg, maar het was zeker geen impulsieve beslissing. Ik heb lang nagedacht. Het gaat gewoon meer pijn doen om te blijven dan om te vertrekken. Het is beter om opnieuw te beginnen. Ik trek naar Brugge, waar ik geboren en getogen ben. Ik ken de stad door en door, heb er familie en vrienden wonen. Mijn oog is gevallen op het 15de-eeuwse godshuisje waar Van In in mijn boeken woonde, in de Vette Vispoort. In mijn kindertijd woonde ik er vlak naast. Als het huisje niet te koop staat, dan zoek ik iets anders in Brugge. We hadden ook een leuke plek in Antwerpen, maar ook dat appartement ga ik verkopen. Er hangen te veel herinneringen aan fijne weekendjes met Bernadette aan vast."

22-12-2016 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad"

Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad"

http://oi68.tinypic.com/e6c4mr.jpg

Als het van Goedele Liekens (53) afhangt, beginnen ouders al in de peutertijd met seksuele opvoeding. Haar boek Help, mijn kind denkt aan seks! is de perfecte handleiding. "Maar natuurlijk moet ik ook mijn schaamte overwinnen om met mijn dochters over seks te praten", vertelt ze in Story.

Haar dochters Merel (18) en Celeste (17) zijn intussen jongvolwassenen, maar Goedele blijft hun seksuele opvoeding belangrijk vinden. "Natuurlijk moet ik ook mijn schaamte overwinnen om met mijn kinderen over seks te praten. Maar uit onderzoek is gebleken dat een goede seksuele opvoeding heel wat voordelen biedt: jongeren beginnen later aan seks, hebben minder bedpartners en soa's, én ze lopen minder risico op seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bovendien zijn ze gelukkiger in hun relaties", vertelt Goedele.

Vriendjes blijven overnachten
Kinderen loslaten is niet makkelijk, maar mogen de vriendjes van haar dochters al blijven slapen? "Het hangt ervan af wie die jongens zijn en hoe lang ze hen kennen. En of ik hen tof vind", lacht Goedele. "Het is geen cadeau dat de moeder van je lief Goedele Liekens is. (lacht) Maar in het algemeen zijn het leuke jongens. Het is zelfs al gebeurd dat ik meer verdriet had om een stukgelopen relatie dan mijn dochters zelf! Of ik bang ben dat ze onveilig vrijen? Ik heb het gevoel dat ze er volwassen en standvastig mee omgaan. Dat betekent natuurlijk niet dat ze nooit fouten maken."

Beter met de jaren
Goedele is zelf de vijftig voorbij. Wordt seks effectief beter met de jaren? "Met het ouder worden besef je dat seks niet draait om een perfect lichaam. Dus laat je niet afremmen door een vetrolletje meer. Spring eens mee onder de douche. Laat het licht eens branden. En zwijg tegen je man over je onvolmaaktheden, hij heeft het wellicht niet eens gezien." Goedele blikt in Story ook terug op haar eigen liefdesleven. "Eigenlijk was dat best saai. Ik ben maar één keer getrouwd geweest en had een drietal lange relaties. De manier waarop mijn ex Chris en ik gescheiden zijn, is wel een mooi voorbeeld. We gaan nog altijd goed met elkaar om en praten respectvol over elkaar."

20-12-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic wil pornofilms op aanvraag maken

Dennis Black Magic wil pornofilms op aanvraag maken

http://oi65.tinypic.com/2dtyaaa.jpg

Na vijf jaar in de cel is Dennis Burkas (42), u beter bekend als pornokoning Dennis Black Magic, weer op vrije voeten. En de man heeft stevige plannen voor de toekomst. "Pornofilms op aanvraag", luidt zijn plan. "Vertel mij je fantasie, en ik maak er een film van."

"Met porno wordt er geen geld meer verdiend", aldus Dennis in Dag Allemaal. "In 2000, bijvoorbeeld, verdiende een pornoactrice vijfhonderd euro per scène, tegenwoordig is dat minder dan de helft. Een mannelijke pornoacteur krijgt zelfs maar vijftig euro meer voor een scène."

Hij denkt echter de oplossing te weten. "Een speciaal concept. Met een gewone pornofilm valt geen geld meer te verdienen, maar er zijn in deze wereld heel wat superrijken die veel geld willen neertellen voor een unieke, professionele film die helemaal op hun maat is gemaakt. Mensen kunnen mij hun fantasie vertellen, een scenario leveren, en ik verfilm dat dan. Ze mogen zelfs de acteurs en actrices kiezen. Zelf meespelen gaat natuurlijk niet. Als je een maatpak bestelt bij Versace, dan mag je de stof ook niet zelf snijden, hé? Van zo'n persoonlijke film zal er ook telkens maar één exemplaar bestaan."

Er hangt wel een stevig prijskaartje aan. "Het kan vanaf 75.000 euro. Maar als je een pornoversie van 'Indiana Jones' wilt, dan kan het al oplopen. Dit concept is dus zeker niet voor iedereen weggelegd. Ik mik op de meer gefortuneerde medemens, zeg maar de Gert Verhulsten en de Marc Couckes van deze wereld. "

20-12-2016 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers geeft zich bloot in Humo: "Ik denk dat ik alle hoofdzondes gretig beoefen"

Olga Leyers geeft zich bloot in Humo: "Ik denk dat ik alle hoofdzondes gretig beoefen"

http://oi63.tinypic.com/fo0ll2.jpg

Olga Leyers, dé revelatie van het tv-seizoen, doet opnieuw van zich spreken dankzij een zinderende fotoshoot in Humo. Niet toevallig praat ze daarin over de zeven hoofdzonden, een onderwerp dat haar niet vreemd is. Buiten jaloezie dan.

De 19-jarige telg van de Leyers-clan poseert topless voor een zwart-witfoto die geïnspireerd is op een beroemd beeld van actrice Monica Bellucci. De gelijkenis is dan ook treffend.

Licht
"De foto van Bellucci gaat naast het naakt ook over het licht. Johan Jacobs (de fotograaf) weet dit perfect te vatten", legt artdirector Tim Oeyen uit op de site van het blad. "Ik moet wel zeggen: er zijn weinig 19-jarigen die zich zo bewust zijn van wat ze doen. Het werd al snel duidelijk dat Olga ook heel enthousiast was over het beeld van Bellucci."

Zonden
Het interview gaat over de zeven hoofdzonden. "Ik heb de hoofdzonden nog eens opgezocht voor dit interview, en ik denk dat ik ze allemaal gretig beoefen, behalve deze dan", zegt Leyers. "Wie tevreden is met zijn eigen leven, voelt volgens mij geen jaloezie. In een relatie ben ik wél jaloers, maar echte afgunst is me vreemd."

20-12-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang over vriendin: "86% kans op kanker, dan heb je maar één keuze"

Stan Van Samang over vriendin: "86% kans op kanker, dan heb je maar één keuze"

http://oi68.tinypic.com/mcycd0.jpg

Televisie die erin hakt. Reportagemaker Eric Goens heeft er met 'Het Huis' een patent op. Vorig jaar maakte hij een emotioneel portret van Marieke Vervoort, vanavond is het bijwijlen naar adem snakken tijdens het erg openhartige verhaal van Stan Van Samang. "Ik heb al te veel familie en vrienden verloren. Dat klopt niet", aldus de 37-jarige zanger, die voor het eerst ook openhartig praat over de preventieve borstamputatie van zijn vriendin Barbara.

"Kanker was en is alomtegenwoordig in mijn familie. Mama heeft kanker gehad. Haar vader ook. Mijn schoonmoeder is begin dit jaar gestorven. Ik mis Diane heel hard. Ze droeg het zogeheten 'Angelina Jolie'-gen. Eén kans op twee dat je het doorgeeft aan je kind. En dat is gebeurd bij mijn vriendin, zo bleek na onderzoek. Barbara heeft heel vaak gezien wat die ziekte allemaal verwoest. Als drager van dat gen kreeg ze te horen dat ze 86 procent kans had om een agressieve kanker te krijgen. Dat is walgelijk veel. Er is maar één alternatief: preventieve amputatie. Wat Angelina Jolie heeft gedaan. Straffe madam, net zoals mijn vriendin."

Actimellekes
Het leven geeft, het leven neemt. Hij weet er alles van. Als 15-jarige zong hij bij The Unauthenticated. De tijd dat toehoorders volle pinten bier naar zijn kop gooiden. "Het moet niet, maar je leert zo ontzettend veel als je eens een pint naar je kop gesmeten krijgt. Terwijl wij dachten dat we steengoed bezig waren", herinnert Stan zich. Nog meer ontnuchtering volgde toen hij gebuisd was aan Studio Teirlinck. "Ik heb huilend op de tram gezeten. Mijn wereld stortte heel hard in. Na de Studio kwam gewoon de fabriek. Actimellekes controleren. De laatste dag dat ik er werkte, ben ik iedereen een hand gaan geven en heb ik gezegd dat ze nog van me zouden horen. Op de radio."

20-12-2016 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Ben zal niet te horen zijn op BBC tijdens renovatie. Maar een 8-jarig meisje heeft daarvoor een oplossing bedacht

Big Ben zal niet te horen zijn op BBC tijdens renovatie. Maar een 8-jarig meisje heeft daarvoor een oplossing bedacht

http://oi65.tinypic.com/acbxh3.jpg

De Elizabeth Tower in Londen - bekend van Big Ben - gaat drie jaar dicht voor renovatie en daardoor zullen de bekende klokken een half jaar niet te horen zijn. Dat stelde de BBC voor een probleem, want Radio 4 begint zijn nieuwsuitzendingen tijdens het avondblok met het slaan van het uur door Big Ben. Een meisje van 8 jaar bedacht een originele oplossing. Het antwoord van BBC was kostelijk.

"Mijn dochter Phoebe was er helemaal ondersteboven van dat de klokken het een half jaar niet zouden doen", vertelt Jon Hanson, een luisteraar van Radio 4. "En daarop schreef ze een brief naar de BBC waarin ze aanbood om zelf 'Bong' te roepen elk keer het nieuws begint. Ze had helemaal niet verwacht dat ze een antwoord zou krijgen, maar dat kwam toch. En het was onbetaalbaar."

In de brief werd het meisje bedankt voor haar "creatieve" suggestie, maar gelijk ook gewaarschuwd dat het geen gemakkelijke taak zou zijn. "Ik heb je voorstel doorgegeven aan de mensen die de beslissingen nemen", aldus Roger Sawyer van Radio 4. "Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn de slagen live. En de Westminster Chimes, die de grote 'bong' voorafgaan, beginnen altijd op een ander moment, afhankelijk van onder meer de temperatuur en de atmosferische druk."

Huiswerk
"Het zou dus geen makkelijke taak zijn", gaat het verder. "Je zou je na school naar huis moeten reppen voor je huiswerk, thee en een beetje vrij tijd. En daarna een hazenslaapje. En dan zou je terug moeten gaan tegen middernacht, want dan is er ook een 'bong' voor het nieuws. Dat is wel veel werk voor een jong meisje. Ik zou het in elk geval niet leuk vinden."

Volgens de vader van het meisje was ze in de wolken met het antwoord en in het geheel niet afgeschrikt. Zijn post werd al 15.000 keer geliket en bijna 6.000 keer gedeeld.

18-12-2016 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Met Zappa klikte het meteen"

"Met Zappa klikte het meteen"

http://oi66.tinypic.com/otkhh4.jpg

Frank Zappa (1940-1993) was een muzikaal genie, Herman Selleslags dé rockfotograaf van onze contreien. Vanaf zondag hangen in platenzaak Tune Up nooit getoonde foto's die Selleslags backstage van het Amerikaanse icoon maakte in de periode 1968-1974. "Het klikte van de eerste minuut", vertelt de oud-Humo-fotograaf.

Geen betere plek dan platenzaak Tune Up, aan de Melkmarkt in hartje stad, om de teletijdmachine te nemen naar de gloriejaren van de rock en de alternatieve muziek. Mede-eigenaar Carlo Andriani heeft álles van Frank Zappa. Een wereld op zich, want het fenomeen van Baltimore - met kenmerkende sik en snor - mengde rock met jazz, met psychedelica, experimenteerde permanent en schreef eigentijdse klassieke muziek. "Ik heb hem een keer of vier live gezien", vertelt Carlo.

Cassetterecorder

"Telkens probeerde ik een cassetterecorder binnen te smokkelen. Dat lukte niet altijd. Maar ik heb toch enkele opnames kunnen maken. Die ga ik tijdens de opening misschien wel laten horen. Zappa verraste steevast, speelde dan live bijna niks van zijn laatst uitgebrachte plaat. Het idee voor een expo heeft een jaar geborreld. Het wordt mooi."

Herman Selleslags (78) vereeuwigde de grootste sterren door zijn lens. Van John Lennon met hoge hoed, over Paul McCartney op een trampoline, tot Lou Reed en Tina Turner. Met veel plezier was hij vrijdag druk doende met het signeren van de 29 foto's, onder meer geassisteerd door zoon Jan, óók fotograaf.

"Op een dag ga ik door het archief en vind een foto van Zappa. Uiteindelijk heb ik 29 foto's van hem die ik ooit wel had ontwikkeld, maar nooit had uitvergroot, voor deze expo geselecteerd. Carlo Andriani is een enorme fan van Zappa, logisch dat we het hier doen (in het FotoMuseum loopt trouwens een overzichtsexpo van Selleslags, red.)."

Favorieten

"Wat heb ik met Zappa? Ik apprecieerde vooral zijn zelfspot, zijn humor. Hij was een vriendelijk man, gedroeg zich nooit als een verwende artiest. 'Doe wat je ook maar wil', zei hij. Dat heb je wel vaker met Amerikanen: als ze 'ja' zeggen, veranderen ze dat niet meer. Alle foto's die ik nu heb gekozen, zijn mijn favorieten. Maar het optreden in de Bozar in Brussel was toch speciaal. Op die plek optreden, was ongewoon voor een modern artiest."

Naast de Bozar zie je onder meer foto's van het festival in het Henegouwse Amougies (1969) en in Amsterdam. "Zappa had enorm veel energie", zegt Carlo Andriani. "Drie platen per jaar: heel gewoon voor hem."

'Frank Zappa door Herman Selleslags': opening zondag 18 december om 14 uur, Tune Up, Melkmarkt 17, 2000 Antwerpen. Nadien nog tot 12 februari, elke dag (11-18 uur, zondag 12-18 uur), maandag gesloten.

18-12-2016 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vogels in kooien, ik zie dat niet graag": prins Laurent leest vogelliefhebbers de les

"Vogels in kooien, ik zie dat niet graag": prins Laurent leest vogelliefhebbers de les

http://oi68.tinypic.com/2vkyf4m.jpg

Prins Laurent, het meest kleurrijke lid van onze koninklijke familie, heeft gisterenavond in Sint-Niklaas de ook heel kleurrijke vogelexpo van de Ornithologische Bond van België in 't Bau-huis geopend. Daar zijn nog het hele weekend de mooiste siervogels van het land te bewonderen, zo'n vierduizend in totaal.

Een hele eer voor de organisatie om prins Laurent te strikken voor de opening, al kwam hij wel half vloekend binnen. "Twee uur en dertig minuten in de file gestaan, een 'catastrophe' is het."

De prins begroette ministers van staat Freddy Willockx en Herman De Croo, schepen én vogelliefhebber Gaspard Van Peteghem en de bestuurslui van de Ornithologische Bond, maar ook de blonde politieagente die in burger een oogje in het zeil hield, vergat hij niet.

Extreem intelligent

En bij schepen Christel Geerts leek de prins zelfs even enige nestwarmte op te zoeken, toen hij haar met een gelukzalige glimlach eventjes vastnam en zijn hoofd in haar nek legde.

Een rondleiding was er uiteraard ook voor de prins, al keek hij niet alleen naar het uiterlijk van de siervogels. "Ik heb de indruk dat sommige vogels extreem intelligent zijn. Merken jullie dat er empathie is tussen vogels? Dat ze echt om elkaar geven?", vroeg hij aan de voorzitter van de Belgische vogelbond. "Nee, niet echt", antwoordde die droog.

Gouden kooi

Als prins is Laurent opgegroeid in een gouden kooi, zoals dat heet. En over kooien had de monseigneur een duidelijke mening. "Vogels in kooien, ik zie dat niet graag. Vogels moeten vrij zijn en kunnen vliegen waar ze willen", maakte hij duidelijk, terwijl hij zich in een ruimte bevond waar vierduizend vogels elk in een aparte kooi zaten. En hoewel hij te midden van de mooiste vogels van het land stond, haalde de prins toch ook zijn smartphone boven om te laten zien welke vogel hij écht mooi vindt. "Kijk naar deze raaf, dat is mijn lievelingsvogel, zwart en stijlvol." Helaas was er geen enkele raaf te zien op deze vogelexpo.

Voor de organisatie was het alleszins mooi dat de prins van de partij was. En sinds gisterenavond is prins Laurent meteen ook het nieuwste erelid van de vereniging.

18-12-2016 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling speelt zelf piano in La La Land

Ryan Gosling speelt zelf piano in La La Land

http://oi65.tinypic.com/2nbaw50.jpg

Musicals leken lange tijd afgeschreven in Hollywood. Dankzij de film La La Land, vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien, is het genre echter weer helemaal terug. De 31-jarige regisseur Damien Chazelle maakte een eigentijds muzikaal sprookje over de liefde tussen een jazzpianist (Ryan Gosling) en een actrice (Emma Stone).

"Ik ben vast een oude ziel in een jong lichaam", grinnikt Chazelle. "Maar ik denk oprecht dat het genre nooit weggeweest is. Al kostte het mij wel zes jaar om de financiering rond te krijgen - ik heb het scenario van La La Land al geschreven ruim vóórdat ik Whiplash maakte."

De regisseur wilde ook vooral geen knipogen of postmoderne grappen in zijn film stoppen. "Ik geniet zelf enorm van het genre, en ik wilde mij op geen enkele manier excuseren omdat ik een goede musicalfilm wilde maken. Natuurlijk moesten de dansnummers er wel prachtig uitzien. Maar ik wilde niet de dans en de muziek misbruiken om valse emoties op te wekken. Als de film mensen raakt, moet dat door het verhaal komen."

Dat neemt niet weg dat het openingsnummer, een vijf minuten durende dansscène op een snelweg, tot de beste musicalscènes ooit behoort. "Ja, we hebben dat echt gedraaid op een afgesloten stuk snelweg", lacht Chazelle. Wat in het script werd omschreven met twee zinnen - 'er is een file, er wordt gedanst' - werd uiteindelijk een massascène met zestig auto's, dertig dansers en honderd figuranten.

18-12-2016 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België strijdt vanavond voor Miss world-titel

Miss België strijdt vanavond voor Miss world-titel

http://oi68.tinypic.com/6i8eap.jpg

De allermooiste meisjes ter wereld zijn er klaar voor. En Miss België eveneens. Vanavond strijdt Lenty Frans in Washington om het kroontje van 'Miss World'. "Ik ga mijn uiterste best doen, maar ons land won nog nooit. Ik moet realistisch blijven."

De kans om te winnen, mag misschien klein lijken, Lenty speelde zich de voorbije week wel in de kijker van de jury met het project van 'Miss België', een goed doel waarmee een school met medische begeleiding werd opgetrokken in het land. "Ons project viel enorm in de smaak," aldus Lenty. "Iedereen was oprecht geïnteresseerd. Bij verkiezingen als Miss World zijn dergelijke acties belangrijk."

Al moet een miss er natuurlijk ook goed uitzien en daar laten flink wat meisjes zich een handje helpen. "Ik heb hier zeker al valse borsten gezien," lacht Lenty, als dokter in spé een kenner. "Soms is het mooi gedaan en dan merk je het amper, maar hier en daar zie je toch wat onnatuurlijke vormen." (lacht)

Wie live wil meevolgen hoe onze Miss het ervan af brengt, kan vanaf 20.30u terecht bij FOX. Kanaal 13 via Telenet.

18-12-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clown Bassie (81) is weer thuis, "maar het zal nooit meer worden zoals het was"

Clown Bassie (81) is weer thuis, "maar het zal nooit meer worden zoals het was"

http://oi68.tinypic.com/1zf78mf.jpg

Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, heeft deze week het revalidatiecentrum in Vlaardingen verlaten. Hij kan de feestdagen thuis doorbrengen, vertelt hij opgelucht aan De Telegraaf. Het gaat inmiddels stukken beter met de 81-jarige artiest.

"Het leven lacht me weer toe, maar het zal nooit meer worden zoals het was. Dat heb ik ook tegen mijn vrouw Coby gezegd. Je krijgt niet meer de Bas thuis die je gewend bent. Ik ben veranderd, kan ook niet meer alles doen en moet om sommige dingen vragen. Dat was nooit zo. Ja, ik ben op een paar punten wel hulpbehoevend geworden. Ik kan niet meer alles doen, wat voorheen zo gemakkelijk was. Maar ik moet blij zijn dat ik er nog ben.''

Verlamd
Bassie kreeg in april tijdens een vakantie last van een auto-immuuninfectie. Hij werd getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de spieren van één helft in het gezicht ineens verlamd waren.

Bas van Toor kijkt uit naar de kerstdagen. "Eerste Kerstdag komt de hele familie langs en waarschijnlijk ligt ik de dagen erna voor pampus, want alles kost me nog wel een hoop energie. Ik ben thuis, maar ben er nog lang niet. Ik zal nog flink moeten trainen om mijn kracht terug te krijgen. Toch voel ik wel dat het steeds beter gaat."

Op 1 mei wil clown Bassie weer optreden.

17-12-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banksy komt naar Antwerpen en DIT is waarom je moet gaan kijken...

Banksy komt naar Antwerpen en DIT is waarom je moet gaan kijken...

http://oi65.tinypic.com/2jcaa0z.jpg

The Art of Banksy, een tentoonstelling over de Britse street-artkunstenaar, is binnenkort te bewonderen in Antwerpen. Tot 7 januari loopt de expo met werken van Bansky nog in Amsterdam, maar daarna komt de tentoonstelling naar België.

Waar en wanneer The Art of Banksy te zien zal zijn, is nog niet bekend. Dat is geheel in lijn met de geheimzinnigheid die er bestaat rond de identiteit van de street-artkunstenaar. Meer informatie volgt pas morgen in de loop van de dag.

In aanloop naar de tentoonstelling, worden er dan ook rode ballonnen opgelaten. Die verwijzen naar een van Banksy's bekendste creaties: een zwart-wit meisje met een felrode ballon, een werk dat de kunstenaar in 2014 nog inzette in een campagne tegen de aanhoudende bloedvergieten in Syrië.

De Brit staat bekend voor zijn street-art, die politiek-maatschappelijke thema's aankaart met satirische graffititekeningen op publieke plaatsen, onder meer op de Israëlische afscheidingsmuur.

17-12-2016 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger kiest wel heel speciale naam voor zijn zoontje

Mick Jagger kiest wel heel speciale naam voor zijn zoontje

http://oi65.tinypic.com/17bkwo.jpg

Rolling Stones-frontman Mick Jagger verwelkomde vorige week zijn achtste telg. De naam van het zoontje werd geheim gehouden, maar dochter Elizabeth Jagger onthulde de naam van haar nieuwste babybroertje vandaag op Instagram.

"Mijn mooi babybroertje Deveraux Octavian Basil Jagger", schreeft ze bij een foto van de baby, die ondertussen weer van haar account verwijderd is.

De 73-jarige zanger werd vorige week voor de achtste keer vader. De moeder van het kind is Melanie Hamrick, een 29-jarige ballerina met wie Jagger sinds 2014 een relatie heeft.

Mick Jaggers vader heette Basil, hoewel zijn omgeving hem 'Joe' noemde. Octavian betekent 'de achtste', wat meteen de tweede voornaam verklaart.

Deveraux Basil Octavian is 46 jaar jonger dan Micks eerste kind: Karis Hunt Jagger. De rockster heeft al vijf kleinkinderen en een achterkleindochter van twee jaar oud.

17-12-2016 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Like Mike houdt blauw oog over aan zijn val in Sportpaleis

Like Mike houdt blauw oog over aan zijn val in Sportpaleis

http://oi66.tinypic.com/2ebeu7a.jpg

De eerste van vier shows in het Antwerpse Sportpaleis heeft Like Mike een blauw oog opgeleverd. De helft van het dj-duo misstapte zich tussen het podium en een loopbrug en kwam zo ten val. Naast zijn oog kwetste hij ook zijn hand. Op Twitter meet Mike nu de schade op.

"Blij dat niemand anders dan ik gewond is geraakt", schreef Like Mike vandaag op Twitter. Het is allemaal de schuld van een wispelturig podium dat ervoor zorgde dat Mike ten val kwam. "De catwalk zakte zoals voorzien," aldus de veiligheidsmensen. "Dimitri kon nog nipt op het podium springen, maar Mike miste zijn stap."

Like Mike was razend in de backstageruimte en wou na een woordenwisseling het podium niet meer op. Like Mike werd vervangen door Steve Angello, die al klaarstond om als verrassingsgast op te treden.

17-12-2016 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de pikante kerstkaart van de zussen Kardashian

Dit is de pikante kerstkaart van de zussen Kardashian

http://oi65.tinypic.com/ftdnro.jpg

De Amerikaanse realitysterren en zussen Kim (36) en Khloe (32) Kardashian en Kylie Jenner (19) hebben hun miljoenen volgers op sociale media getrakteerd op een ietwat pikante 'kerstkaart'. De dames poseren op wulpse wijze in lingeriesetjes die Kim binnenkort onder de naam Savage op de markt brengt. Op Instagram brengen de drie de ondermode in allerlei standjes en verleidelijke twerkbewegingen onder de aandacht.

17-12-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!