Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een feest van vrede en geluk

Een feest van vrede en geluk



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kerstvrouw.jpg?t=1261439158



Kerstmis is weer in het land
een feest van vrede en geluk
laat dit je medemens  voelen
en pak zijn warme, zachte hand
 
Maak er dit jaar een feest van
waar iedereen door stralen gaat
en met een grote glimlach
nog lang aan terug denken kan
 
Laat je vragen en zorgen vrij
geniet van deze paar dagen
want voor je het weet
is kerstmis alweer voorbij
 
Sluit dit jaar met vrede af
laat je door geluk  leiden
en denk eens terug aan alles
wat je dit jaar een fijn gevoel gaf
 
Het zal je hart kunnen raken
maar ik weet zeker dat iets
diep in je warme hart
je weer heel gelukkig kan maken
 
Dus zing, geniet en leef je uit
probeer al je zorgen af te sluiten
zodat je met heel veel nieuwe moed
het nieuwe jaar tegemoet gaat




22-12-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
21-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna lieveling van Britse kranten

Madonna lieveling van Britse kranten

Klik op de foto om 'Frozen' te beluisteren






Madonna is de absolute lieveling van de Britse media. De afgelopen tien jaar schreven de kranten iets meer dan 45.000 artikels over haar. Geen enkele celebrity doet beter.

De media smulden van Madges huwelijk én scheiding met Guy Ritchie en alle heisa rond haar adoptiekinderen. Volgens een topman van het online tv-kanaal Liv is de dominantie van Madonna logisch. '"Ze blijft zichzelf keer op keer opnieuw uitvinden. Daardoor staat ze al jaren aan de top."

Madonna wordt op ruime afstand gevolgd door Robbie Williams, over wie bijna 17.000 keer minder werd geschreven. Britney Spears volgt op de derde plek.

Alleen dit jaar moest Madonna het afleggen tegen, hoe kan het ook anders, Michael Jackson en Simon Cowell, de man achter vele talentenjachten.



21-12-2009 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze cabrio Helmut Lotti brengt 25.600 euro op

Roze cabrio Helmut Lotti brengt 25.600 euro op


http://img707.imageshack.us/img707/2066/cabriolotti.jpg


 De roze cabrio van Helmut Lotti heeft 25.600 euro opgebracht voor Music For Life.

Helmut Lotti veilde de roze Saab in samenwerking met het Radio 2-programma 'De Madammen'. De zanger liet de wagen roos spuiten na een weddenschap met zijn management. Als zijn album 'My Tribute to the King' meer dan 1 miljoen keer verkocht werd, moest Lotti de auto waarmee hij zelf reed een roos kleurtje geven.




21-12-2009 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI geeft onderzoeken kindermisbruik Michael Jackson vrij

FBI geeft onderzoeken kindermisbruik Michael Jackson vrij

Klik op de foto om 'Dance Break' te beluisteren






De FBI geeft vandaag verschillende onderzoeken naar Michael Jackson vrij. Het gaat om documenten uit de periode 1993-2004 toen Jacko meerdere malen werd aangeklaagd wegens kindermisbruik.

Vandaag werd ook bekendgemaakt dat Dr. Conrad Murray, Jacksons arts, geen officiële verdachte meer is in de zaak rond zijn dood.



21-12-2009 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse zet theater op stelten

Winehouse zet theater op stelten

Klik op de foto om 'Love is a Losing Game' te beluisteren






De meeste mensen ergeren zich al als in de cinema een of andere asociale onverlaat zijn gsm weinig discreet beantwoordt, maar als je de pech hebt om tijdens een voorstelling achter Amy Winehouse te zitten, is je avond helemaal om zeep.

La Winehouse bezocht in Milton Keynes, een stad ten noorden van Londen, het stuk Cinderella en ging helemaal door het lint. Tijdens de voorstelling begon ze keihard te gillen: "He's fucking behind you" en "Fuck Cinderella, marry me Prince Charming." Het publiek, dat voornamelijk uit ouders hun onschuldige kroost bestond, bleef verbouwereerd achter.

Maar het werd nog erger toen theatermanager Richard Pound de zangeres op het matje riep. Winehouse trok de arme stakker als een bezetene aan zijn haren en verkocht hem een flinke trap in zijn kruis. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie is met een onderzoek gestart.



21-12-2009 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piraterij haalt omzet entertainmentmarkt nog steeds omlaag

"Piraterij haalt omzet entertainmentmarkt nog steeds omlaag"





De entertainmentindustrie, die muziek, video en games omvat, kende in de eerste jaarhelft een omzetdaling met 3,1 procent (tot 272,6 miljoen euro) tegenover dezelfde periode vorig jaar. Het zijn vooral de dalende prijzen van dvd's en spelconsoles en de illegale downloads die de omzetdaling verklaren, zegt de Belgian Entertainment Association (BEA). Inzake volume was er een groei met 0,4 procent (tot 20,9 miljoen stuks), en dit ondanks de crisis.

Stijgers
Blu-ray, films en muziekalbums van Vlaamse artiesten waren de belangrijkste stijgers in de eerste jaarhelft. Van Blu-ray werden er 170.000 stuks verkocht, meer dan een verdubbeling tegenover dezelfde periode vorig jaar, terwijl er toch minder kaskrakers uitkwamen. Ook de Vlaamse tv-series blijven goed scoren, met vijf lokale producties in de toptien van best verkochte dvd's.
 
Cd's
Ook bij de cd-verkoop scoren Vlaamse producties goed, wat weerspiegeld wordt in een toptien-plaats voor The Sunsets (3), Lady Lynn (44) en Free Soufriau (9). De CD blijft met een marktaandeel van 85 procent de populairste muziekdrager, maar de onlineverkoop van muziek blijft groeien. De omzet van digitale muziek steeg in de eerste zes maanden met 24 procent tot 6,18 miljoen euro, goed voor een stijgend marktaandeel van 8,42 procent.
 
Games
Bij de gamesverkoop lag de omzet in het eerste semester 4 procent lager dan in dezelfde periode vorig jaar. BEA merkt op dat er voor het najaar nog enkele toppers werden verwacht, zoals de nieuwe PSP Go-console, die de verkoop kunnen aanzwengelen.



21-12-2009 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Tatiana Silva is nu weervrouw

Ex-Miss België Tatiana Silva is nu weervrouw


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Tatiana-Silva.jpg?t=1261417676


Tatiana Silva heeft haar droom waargemaakt. De Miss België (24) van 2005 maakte bij de Franstalige openbare omroep RTBF vandaag voor het eerst haar opwachting als weervrouw. De klassedame met Kaapverdische roots zal door haar ravissante verschijning ongetwijfeld heel wat nieuwe kijkers naar het zuiden van het land lokken.



21-12-2009 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones in vol ornaat op Broadway

Catherine Zeta-Jones in vol ornaat op Broadway


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Catherine-Zeta-Jones-1.jpg?t=1261416902




De (mannelijke) bezoekers van een Broadwayshow kregen afgelopen weekend wel erg veel waar voor hun geld. Catherine Zeta-Jones speelt daar momenteel met Angela Lansbury in 'A Little Night Music'. Tijdens een bepaalde scène moet ze haar kimono openen voor haar verloren liefde, en daarbij kregen de toeschouwers aan de linkerkant van de orkestbak per ongeluk al haar troeven te zien.

"Ik kon mijn ogen niet geloven. Geen wonder dat Michael Douglas altijd zo blij kijkt. De mensen links van mij keken elkaar verwonderd aan", vertelt een dolgelukkige bezoeker.

De rush op tickets voor de linkerkant van de zaal kan beginnen.


21-12-2009 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Murphy verslaafd aan zelfde pijnstiller als Michael Jackson

"Murphy verslaafd aan zelfde pijnstiller als Michael Jackson"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brittany-Murphy-1.jpg?t=1261405671



Volgens getuigenissen van vrienden van de gisteren overleden Brittany Murphy in The Sun, zou de jonge actrice verslaafd geweest zijn aan Vicodin, de pijnstiller die ook Michael Jackson gebruikte. Murphy zou aan Vicodin verslaafd geraakt zijn na enkele plastische ingrepen.


Hartstilstand
Voorlopig is de officiële doodsoorzaak een hartstilstand. ''Er zijn tot dusver aan de buitenkant geen sporen van verwondingen of letsel gevonden'', zei de lijkschouwer van de stad Los Angeles. Simon Monjack, haar echtgenoot, verzet zich naar verluidt fel tegen de lijkschouwing. Hollywoodblogger Perez Hilton vraagt zich dan ook luidop af wat Monjack probeert te verbergen.


Suikerziekte
Naar verluidt had de actrice last van misselijkheid in de uren voor haar dood. Ze zou bewusteloos gevonden zijn in de badkamer met een flinke hoeveelheid braaksel om zich heen. Murphy zou al een aantal dagen medicijnen hebben gebruikt tegen de griep. Volgens haar moeder leed de actrice ook aan suikerziekte. De autopsie moet nu uitwijzen of haar conditie en de medicijnen een hartaanval hebben veroorzaakt. De lijkschouwer hoopt de autopsie vandaag af te ronden. De resultaten van die onderzoeken zijn pas over enkele weken beschikbaar.


"Niet goed bezig"
Enkele weken geleden werd Brittany Murphy ontslagen bij het filmen van The Caller waarin ze een hoofdrol speelde. Als reden werd "moeilijk gedrag ten opzichte van de crew" aangehaald. Eén van haar vrienden vertelde The Sun: "We waren al een hele poos ongerust dat dit ging gebeuren. Brittany was niet goed bezig. Ze had een probleem met pijnmedicatie en we hebben haar nog gesmeekt om hulp te zoeken."



21-12-2009 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders Beyoncé gaan scheiden

Ouders Beyoncé gaan scheiden

Klik op de foto om 'Silent Night by Beyonce' te beluisteren






Het wordt een donkere kerstperiode ten huize Beyoncé Knowles. Haar moeder heeft namelijk een scheiding aangevraagd. Tina Knowles (55) en haar man Matthew, die al jaren de manager is van Beyoncé, zouden uit elkaar zijn gegroeid.

Maar Hollywood zou Hollywood niet zijn, als er niet meer aan de hand zou zijn natuurlijk. Want blijkbaar piste vaderlief wel al eens naast de pot. Alexandra Wright (28) claimde in oktober namelijk dat hij de vader was van haar kind. Mar daar heeft het dus volgens moeder Knowles absoluut niks mee te maken.


21-12-2009 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Brittany Murphy overleden aan hartstilstand

Actrice Brittany Murphy overleden aan hartstilstand


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brittany-Murphy.jpg?t=1261400958



In Los Angeles is actrice Brittany Murphy (32) vanochtend overleden aan een hartstilstand. De hulpdiensten zouden nog geprobeerd hebben haar te reanimeren, zonder succes. De actrice was onder andere te zien in 'Clueless', '8 Mile' en 'Don't say a word'.

De brandweer kreeg rond acht uur 's ochtends (lokale tijd) een noodoproep vanuit een woning die op naam staat van Brittany's echtgenoot Simon Monjack.

De actrice werd nog naar het Cedars Sinai ziekenhuis gebracht, maar werd daar doodverklaard.



21-12-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones dumpen Ronnie Wood

Rolling Stones dumpen Ronnie Wood

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren






De collega-bandleden van Ronnie Wood zijn het gedrag van de wilde rocker beu. De band zou zelfs op zoek zijn naar een nieuwe gitarist.
Ronnie Wood heeft geen contact meer met Keith Richards, en ook Rolling Stones-frontman Mick Jagger heeft het gehad met het buitensporige gedrag van Wood.


Ronnie werd onlangs opgepakt omdat hij zijn piepjonge vriendin Ekaterina Ivanova had mishandeld. 'Het is onacceptabel dat een van de bandleden zijn vriendin probeert te wurgen', vertelt een vriend van de band aan The Daily Mail. 'Mick heeft vanaf het begin geprobeerd om Ronnie's relatie met Ekaterina te stoppen en ervoor te zorgen dat hij terugging naar zijn ex Jo.'


De jonge Russin zou een hele slechte invloed op de gitarist hebben gehad. 'Voor haar telde enkel drugs, drank en seks, en daar liet hij alles voor vallen.' (br.Het Nieuwsblad)



21-12-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
20-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Gisele Bündchen en Tom Brady heet Benjamin

Zoon van Gisele Bündchen en Tom Brady  heet Benjamin


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gisele-Bndchen_Tom-Brady.jpg?t=1261326279


Het zoontje van het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen heet Benjamin. Dat heeft Bündchen bekendgemaakt op haar website in een kerstboodschap. Het model beviel op 8 december van een zoontje.


Toen haar man, American footballspeler Tom Brady, het nieuws van de geboorte bekendmaakte, zei hij dat het kindje nog geen naam had.


"Benjamin is een zegen en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn", schrijft Bündchen nu op haar website. Benjamin is haar eerste kindje. Brady heeft al een zoontje uit een vorige relatie. Bündchen en Brady trouwden in februari.




20-12-2009 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemers 'Slimste mens' gaan door de hel

Deelnemers 'Slimste mens' gaan door de hel


http://img685.imageshack.us/img685/8973/deslimstemensterwereld.jpg


Net voor het slapengaan zakt Vlaanderen nog even gezellig onderuit voor een rondje 'Slimste mens', maar voor de deelnemers is de quiz bittere ernst. Achter de schermen van het kijkcijferkanon is de spanning te snijden.
'Ik had écht schrik om af te gaan.' Vijf jaar na haar deelname herinnert ex-Miss België Ann Van Elsen het zich nog goed. 'Ik had het gevoel dat ik als klein meisje iets te bewijzen had tegenover die politici. Alsof iedereen op een uitschuiver zat te wachten, terwijl dat natuurlijk niet zo is.'

Ze is lang niet de enige die tijdens de opnames van De slimste mens even door de hel ging. Misschien herinnert u zich nog het zweet dat in 2005 parelde op het voorhoofd van David Davidse, of de grapjes die een gespannen Bart De Wever vorig jaar een flinke boost gaven in de populariteitspolls. En begin deze maand werd Maaike Cafmeyer na haar deelname nog naar het ziekenhuis afgevoerd met valse weeën.

Johan Desmadryl, sportpsycholoog bij Anderlecht, herkent de symptomen: 'Eigenlijk is De slimste mens goed te vergelijken met een voetbalwedstrijd. Net als topsporters moeten de kandidaten bovenal geconcentreerd zijn. En daar loopt het vaak mis.'

'De grootste fout die deelnemers kunnen maken, is dat ze te veel bezig zijn met zichzelf. Dat is niet efficiënt. Denk aan de voetballer die een cruciale strafschop moet trappen en absoluut niet mag missen. Als die faalt, dan komt dat vaak doordat hij te veel bezig is met de gevolgen van zijn acties. Dat geldt ook voor de politicus die koste wat het kost overal het antwoord op wil weten omdat hij anders dom overkomt.'

De Graeve herinnert zich nog hoe Ann Van Elsen verbazend veel wist, maar uiteindelijk door de stress werd verlamd. 'Ik wilde vooral gespaard blijven van de afgang om er de eerste keer al uit te liggen', zegt ze daarover. 'Maar dat is geen goede ingesteldheid: daar blokkeer je uiteindelijk door. Ik haalde het uiteindelijk wel, maar was na de opnames van de eerste aflevering zó op, dat ik er niet meer aan te pas kwam in de tweede.'

Het team van De slimste mens doet er alles aan om de stress bij de kandidaten zoveel mogelijk in te dijken. 'We geven hen vooraf vragen uit het verleden en laten hen een gefingeerde finale spelen in een lege studio, zodat ze al eens op de stoel hebben gezeten en de computer weten staan. Zo kunnen de deelnemers zich volledig concentreren op het spel wanneer het er toe doet. Het is allerminst onze bedoeling dat ze zich belachelijk maken.'

Maar uiteindelijk blijft het moment zelf het belangrijkste. 'Geniet ervan, luister naar de jury en lach met hun grapjes, zo zal je het verst raken', dat is de raad van Desmadryl. En voor wie het echt lastig heeft: buikademhalingsoefeningen schijnen ook erg effectieve stressverjagers te zijn. (br.Het Nieuwsblad)



20-12-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodster voor regisseur van Avatar

Hollywoodster voor regisseur van Avatar


http://img693.imageshack.us/img693/8505/jamescameronenarnoldsch.jpg
James Cameron en Arnold Schwarzenegger.


De Canadese regisseur James Cameron is gisteren onsterfelijk geworden nadat hij op de Hollywood Walk of Fame in het noordwesten van Los Angeles zijn ster mocht inhuldigen, op dezelfde dag dat in de Verenigde Staten zijn superproductie 'Avatar' in de zalen verscheen.


3,5 miljoen
Een 200-tal mensen woonde de plechtigheid bij, onder hen twee van zijn topacteurs, Arnold Schwarzenegger en Sigourney Weaver. Cameron kreeg de onderscheiding enkele uren vooraleer op Amerikaanse bodem zijn prent 'Avatar' in première ging. De film heeft volgens het vakblad Variety nu al, enkel in de VS, 3,5 miljoen dollar opgebracht.


Golden Globes
De 55-jarige regisseur, die vergezeld was door zijn echtgenote en zoon, ontving de 2.396ste ster op de Walk of Fame, vier dagen nadat hij vier nominaties in de wacht sleepte voor de Golden Globes, die op 17 januari worden uitgereikt in Beverly Hills.



20-12-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay zet samen met Leonardo de bloemetjes buiten

Lindsay zet samen met Leonardo de bloemetjes buiten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lindsay-lohan-4.jpg?t=1261313899



De geruchten over een romance tussen Lindsay Lohan en Leonardo DiCaprio zwellen aan. De twee komen elkaar steeds vaker 'toevallig' tegen in het nachtleven van Hollywood, donderdag zetten ze weer samen de bloemetjes buiten.


Samen feesten
De Amerikaanse pers speculeert al langer over een romance tussen de acteur en socialite, de twee stimuleren dit alleen maar door steeds vaker samen op stap te gaan. Ze startten hun avondje in de nachtclub Voyeur om het dan verder te zetten op een kerstfeestje van een baseballspeler, ze vertrokken pas in de vroege uurtjes huiswaarts. Verder was ook acteur Kevin Connolly aanwezig, ook hij zou al een avontuurtje met Lindsay beleefd hebben. In November feestten Lindsay en Leo ook in dezelfde club, achteraf zetten ze hun activiteiten verder in zijn villa. In april werden ze gespot in een nachtclub in LA.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/leonardo_dicaprio.jpg?t=1261313987


Sexy outfit
Lindsay was duidelijk iets van plan, ze zette alles op alles met een sexy outfit. Haar ondergoed was duidelijk zichtbaar onder haar transparante, zwarte jurk en ze koos voor dijenhoge laarzen. Volgens andere geruchten zou ze nog steeds met haar ex Samantha Ronson samen zijn. Leonardo is single na zijn breuk met het Israelische model Bar Refaeli.



20-12-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday daagt chirurg voor rechtbank

Johnny Hallyday daagt chirurg voor rechtbank

Klik op de foto om 'Je ne suis pas un héros!' te beluisteren





Johnny Hallyday heeft zijn Franse chirurg Stéphane Delajoux aangeklaagd. Dat hebben de zakelijke waarnemers van de Franse zanger bekendgemaakt.

Op 23 november werd Hallyday geopereerd aan een hernia in een ziekenhuis in Parijs. De zanger bleef echter last hebben van zijn rug en uit onderzoek bleek dat hij een infectie had opgelopen. Op 7 december werd Hallyday opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Daar werd hij in kunstmatige coma gehouden om de nodige operaties uit te voeren.

Hallyday eist nu dat een raad van expert onderzoekt of chirurg Stéphane Delajoux de operatie wel correct heeft uitgevoerd. De advocaat van Delajoux zegt vertrouwen in het onderzoek te hebben. Volgens hem is er geen sprake van verzuim of nalatigheid.




20-12-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingsconcert Michael Jackson gaat niet door

Herdenkingsconcert Michael Jackson gaat niet door

Klik op de foto om 'triller' te beluisteren





Het herdenkingsconcert van Michael Jackson, dat al in september werd uitgesteld, zal niet doorgaan. De organisator World Awards Media gaat er mee te stoppen en de belangrijkste sponsor haakte af.

Broer
Jermain Jackson, de broer van de overleden zanger, nam het initiatief voor het concert. Het is niet zeker of hij nog gaat proberen alsnog een muzikaal evenement om Michael te eren gaat organiseren.

Wenen
Het herdenkingsconcert zou aanvankelijk in het Schoenbrunn Palace te Wenen in september plaatsvinden. Dat werd uitgesteld omdat artiesten als Mary J. Blige en Chris Brown geen gaatje in hun agenda konden vinden en dus ook niet konden optreden tijdens het concert.



20-12-2009 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams in bed met Peter Van de Veire

Robbie Williams in bed met Peter Van de Veire

Klik op de foto om ' You know me' te beluisteren






De Britse popster Robbie Williams (35) heeft deze avond zijn opwachting gemaakt in het muziekprogramma 'Peter Live' van Peter Van de Veire op Eén. De presentator kreeg het ene complimentje na het andere over zijn uiterlijk, en leek daar op het einde, toen ze samen in Peters grote bed lagen, zelfs wat ongemakkelijk bij te worden.

De voormalige zanger van Take That is momenteel op tournee om zijn cd 'Reality killed the Videostar' voor te stellen en maakte een stop in België. Hij stelde 'You know me' voor aan het enthousiaste publiek van 'Peter Live'. Nadien tekende hij ook een platina-album voor de benefietactie Music For Life van Studio Brussel.



19-12-2009 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De Slimste Mens ter Wereld: Wim Helsen valt door de mand

De Slimste Mens ter Wereld: Wim Helsen valt door de mand


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/de-slimste-mens-ter-wereld.jpg?t=1261229615


Bij zijn eerste deelname werd hij meteen de Slimste Mens voor één dag. Bij zijn tweede deelname viel hij door de mand. Wim Helsen moest gisteren naar huis en had dat eigenlijk enkel aan zichzelf te danken.


'Andorra is een belastingparadijs.' Slechts één antwoord op de laatste vraag was voldoende voor nieuwkomer Bent Van Looy om Wim Helsen de das om te doen. In een weinig spannende finale verloor Helsen al zijn punten door zeer weinig goede antwoorden te geven. Bent Van Looy zat erbij en keek ernaar.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wim-Helsen.jpg?t=1261229659
Wim Helsen


Jozef Stalin
Helsen verloor vooral veel punten bij een vraag over Stalin. Hij wist tientallen dingen te vertellen over de communistische leider maar zo goed als niets wat Erik Van Looy wilde horen. Dat de man een snor had bijvoorbeeld, dat had hem wel punten opgeleverd. Of dat zijn voornaam Jozef was. Bij De Slimste Mens moet je het vaak niet te ver gaan zoeken.

Michael Jackson
Wim Helsen speelde voordien ook al een matige heenronde. In die ronde werd Linda De Win voor de tweede keer Slimste Mens voor één dag en dat terwijl ze geen enkel punt scoorde op de filmvraag. Die ging over de dokter van Michael Jackson die na het overlijden van de popster beschuldigd werd van doodslag omdat hij hem een overdosis zou hebben toegediend.

De Win herkende de man niet en moest alle filmpunten laten liggen, maar de andere kandidaten konden dat verlies niet verzilveren.

Bent Van Looy nam een aarzelende start, speelde een steengoede puzzelronde en mocht tijdens de finale achteroverleunen en toekijken hoe Wim Helsen zichzelf de vernieling in speelde.




19-12-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!