Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

https://www.mupload.nl/img/jikesaaji.jpg

In de nieuwe gevangenisserie Gent West op VIER zien we Tayana Beloy vaak naakt opduiken. Hoe gaat haar vriend om met de vele lesbische seksscènes die Tatyana moet spelen?

Gent West, de nieuwe gevangenisserie op VIER, speelt zich af in een vrouwengevangenis. Er spelen zich heel wat pikante, lesbische seksscènes af waarin we actrice Tayana Beloy naakt te zien krijgen. 

De eerste aflevering is nog maar goed en wel begonnen of we zien Tatyana al van bil gaan met tegenspeelster Charlotte Anne Bongaerts. Heel gemakkelijk was dat niet, geven de actrices toe, want ze kenden elkaar amper en moesten meteen volledig naakt gaan met elkaar. Ze vertellen zelf dat het een kwestie is van het knopje om te draaien. Het naakt gaan op zich vindt Tatyana niet zo moeilijk.

Achteraf krijgt natuurlijk heel Vlaanderen je naakt te zien. Hoe Tatyana’s vriend daarmee omgaat? Heel simpel. Hij is zelf cameraman en kent dus wat af van het wereldje. “Als je naakt moet gaan, doe dat gewoon en zever er niet over,” is zijn visie.

18-02-2018 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

t598jphtgxni.jpg (650×433)

Monica Bellucci zou graag terugkeren in de nieuwe, nog titelloze James Bond-film. Dat stelt de Italiaanse actrice in een interview met Daily Inquirer.

De 53-jarige actrice speelde mee in het vorige deel Spectre. Haar personage werd niet gedood. “Ik zou graag terugkeren als een maffiabaas en vechten met Bond”, stelt zij in het gesprek. Acteur Daniel Craig (49), die de Britse spion speelt, zei eerder het ook leuk te vinden om nogmaals met Bellucci samen te werken.

Er is nog vrij weinig bekend over de 25e Bond-film, die eind 2019 moet uitkomen. Noorse media meldden eerder vorig jaar dat er plannen zijn om de proloog in de Noorse fjorden te draaien. Daniel Craig zal voor de vijfde maal de rol van geheim agent 007 spelen.

Het is ook nog niet duidelijk wie de film gaat regisseren. Craig heeft laten weten een voorkeur te hebben voor Denis Villeneuve. De Canadese regisseur maakte onlangs het langverwachte en goed ontvangen vervolg op ‘Blade Runner’.

Wat doet Christoph Watlz?

Oscarwinnaar Christoph Waltz heeft in elk geval gemeld niet terug te keren in de nieuwe James Bond-film. Waltz speelde in ‘Spectre’ de aartsvijand van 007, Ernst Stavro Blofeld. Het personage overleefde de film wel.

Of de afwezigheid van Waltz ook betekent dat het personage Blofeld niet terugkeert, is onduidelijk. Blofeld werd in het verleden ook in elke film door een andere acteur gespeeld. Zo vertolkte Donald Pleasence de rol in You Only Live Twice (1967), Telly Savalas in On Her Majesty’s Secret Service (1969), Charles Gray in Diamonds Are Forever (1971) en Max von Sydow in Never Say Never Again (1983).

15-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

oofsugnb.jpg (650×415)

De contracten voor de reünietournee van The Spice Girls zijn getekend, dat schrijft de Amerikaanse website TMZ. Mel B zette haar handtekening afgelopen vrijdag en de rest is intussen gevolgd.

De groep komt terug voor een reeks optredens in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Victoria Beckham vertelde vorige week in Vogue dat er geen tournee zou komen, maar dat weerlegt de website nu. In het contract zouden alle details staan, inclusief de bedragen die ze krijgen, het aantal concerten en de locaties.

Eerder werd bekend dat het minder shows zouden worden dan aanvankelijk gepland, maar wel in de allergrootste zalen. Victoria Beckham zei dat het logistiek het heel moeilijk wordt voor de vijf mama’s om een hele wereldtour in te plannen. De oplossing ligt dus voor de hand: minder, maar grotere shows. Volgens de Britse krant The Sun zou een meerderheid van de Spice Girls het erover eens zijn dat een jaar lang touren te veel van het goede zou zijn. De vijf bleven er wel zin in hebben en dus deze oplossing gedacht.

Televisie

The Sun wist ook dat de muziektour slechts één element zou zijn van hun comeback, er zou ook een televisieprogramma komen. En dat nog op kortere termijn dan het muzikale project. Posh stelde dit weekend nog dat er geen tournee zou komen. “We gaan niet op tournee”, zei ze toen. “De meisjes en ik waren alleen aan het brainstormen.” Daar komt dus nog maar eens verandering in.

15-02-2018 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn in mineur: Michel Van den Brande komt ernstig ten val

Valentijn in mineur: Michel Van den Brande komt ernstig ten val

7jakmgxw0.jpg (650×434)

Stellingbouwer en ‘The Sky is the Limit’-gezicht Michel Van den Brande (55) is zwaar ten val gekomen. Dat meldde hij dinsdag zelf op zijn Facebookpagina.

De CEO van Kontrimo kwam ’s nachts zwaar ten val en liep daarbij een paar ernstige kneuzingen op. Door de blessures kon hij afgelopen dagen amper uit zijn bed. Bij de foto’s op Facebook, die weinig aan de verbeelding overlaten, laat Van den Brande weten dat hij ook een spier geplet heeft tussen zijn schouderblad. Ook zijn ribben werden geraakt bij de val. 

15-02-2018 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren reageren op tragedie in Florida: “Gebeden werken niet. Politici, doe jullie werk en bescherm ons tegen dit wapengeweld”

Sterren reageren op tragedie in Florida: “Gebeden werken niet. Politici, doe jullie werk en bescherm ons tegen dit wapengeweld”

qsrd00lg55.jpg (650×417)

 Na de schietpartij op een school in Florida, waarbij woensdag zeker 17 doden vielen, hebben veel Hollywoodsterren hun medeleven getoond op sociale media. Een flink deel van hen riep daarbij op tot strengere wapenwetgeving in de VS.

“Geen woorden, geen acties, geen wetten zijn genoeg totdat we deze epidemie van schietpartijen op scholen in ons land beëindigen”, schreef Ellen DeGeneres. Kim Kardashian sprak in een tweet het Amerikaans Congres aan. “Gebeden werken niet, actie wel. Doe alsjeblieft jullie werk en bescherm Amerikanen tegen dit zinloze wapengeweld.”

Josh Gad komt uit de buurt van Parkland, waar de schietpartij plaatsvond. “De negentiende schietpartij op een school in een jaar dat nog geen twee maanden oud is. Deze keer in mijn thuisstad. Hoeveel kinderen moeten er nog doodgaan? Hoe vaak moeten we nog aanhoren dat ‘dit niet het moment is het daarover te hebben’? Tientallen? Honderden? Duizenden? Maak het ooit uit?”. 

Ook Gloria Estefan uitte haar afschuw over het drama dat op Valentijnsdag plaatsvond. “Op deze dag waarop we de liefde zouden moeten vieren, is mijn geliefde Florida opnieuw slachtoffer van wapengeweld. Opnieuw een tragedie voor de geliefden van onschuldige slachtoffers wiens grootste angst zou moeten zijn dat ze hun huiswerk niet af hebben. Wat nu?”

Will & Grace-ster Eric McCormack tweette: “Ik haat wapens. Ik haat dat mensen wapens goedpraten. Ik haat de NRA. Ik haat het om kinderen doodsbang uit een school geleid te zien worden. Ik haat het dat hun vrienden dood zijn. Ik haat dat het snel weer zal gebeuren. Ik haat dat daar niets aan wordt gedaan. Wat een vreselijk klerezooi.”

15-02-2018 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

tl192dnqqj5.jpg (650×365)

Pech voor Karen Damen, de ex-rosse van K3. Haar jeugddroom om een soloplaat te maken is na een al niet echt succesvolle start, woensdagavond helemaal geïmplodeerd. Amper 176.000 kijkers wilden kijken naar de verwoede pogingen van Karen om goeie songs bij elkaar te sprokkelen. 

De zangeres werd uiteraard flink dwars gezeten door de uitstekende Champions League-wedstrijd Real Madrid-Paris Saint-Germain die op Q2 werd gevolgd door 533.000 voetbalfans. ‘Gent West’, de VIER-fictiereeks had een tikkeltje minder last van het voetbal en scoorde toch nog 235.000 kijkers.

Op VTM haalde ‘De Zonen van Van As’ 514.000 kijkers. De laatste fysieke inspanning van Saartje Vandendriessche in ‘Op de man af’ haalde 687.000 fans. 

15-02-2018 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers sluiten de vrijdag van Rock Werchter af

The Killers sluiten de vrijdag van Rock Werchter af

https://www.mupload.nl/img/isjqklh8qkdv.jpg

The Killers komen naar Rock Werchter. De band rond zanger Brandon Flowers zal op vrijdag 6 juli de affiche headlinen. 

The Killers braken in 2004 met hun album ‘Hot Fuss’. Vandaag hebben ze meer dan 25 miljoen albums verkocht wereldwijd. Hun nieuwste studio album ‘Wonderful Wonderful’ kwam in september 2017 uit. Ze braken daarmee een indrukwekkend record. Als eerste groep ooit prijken ze er met hun eerste vijf albums op de hoogste plek van de hitparade.

De band uit Las Vegas is bekend van hits als ‘Mr. Brightside’, ‘Somebody Told Me’, ‘When You Were Young’, ‘Human’ en meer recente songs ‘The Man’ en ‘Run For Cover’. Begin maart staan The Killers ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Op vrijdag 6 juli headlinen ze Rock Werchter. En dat is best lang geleden. Hun vorige passages dateren van 2007 en 2009. 

Nog op de affiche op vrijdag staan onder meer London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard en The Kooks.

De dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

14-02-2018 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: “Puurder worden mensen niet gemaakt”

Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: “Puurder worden mensen niet gemaakt”

https://www.mupload.nl/img/p2rc1j6f.jpg

Eerder was er ‘Tytgat Chocolat’, maar met ‘Down the Road’ wil Dieter Coppens op het scherm tonen “hoe puur mensen met downsyndroom in het écht zijn”. Over twee weken ziet Vlaanderen hem op reis vertrekken met 6 twintigers en dertigers met down in zijn kielzog, ieder van hen op een kruispunt in hun leven. “De reis heeft van ons betere mensen gemaakt.”

‘De zes’ lopen heen en weer, schuifelen op hun stoel. Ze zien er uitgedost en fris gekapt uit, want samen met pers en toeschouwers krijgen ze de eerste aflevering van ‘Down the Road’ te zien, vanaf 28 februari op één. Het is een programma van Roses are blue, het productiehuis van onder anderen Mathias Coppens. In de reeks neemt neef Dieter plaats op de bestuurdersstoel van een busje en doorkruist zeven landen, samen met zes mensen met het syndroom van Down: in eigen land, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Italië duiken ze pál het avontuur in. “Zonder ouders!”, vat Lore (33) enthousiast het gevoel van de hele bende samen.

Die ouders hadden het vaak moeilijker met hun vertrek dan zijzelf, vertellen ze, voor sommigen was het zelfs de eerste keer. Het werd de reis van hun leven, op een moment waarop ze allemaal een keuze moesten maken. Sommigen wonen nog in bij hun ouders, anderen alleen, of verblijven in een dagcentrum. Allen moesten ze beslissen: hoe ga ik verder met de toekomst? Hoe word ik zelfstandig? “Dan is het belangrijk dat ze vrienden hebben, die ze ook buiten hun dagelijkse leven kunnen ontmoeten”, zegt Coppens.

Met het programma wil hij de deelnemers niet alleen richting zelfstandigheid loodsen, hij wil ook een actueel thema aansnijden. “Nu de NIPT-test voor iedereen beschikbaar is geworden, zullen er jaarlijks minder mensen met down geboren worden. We wilden daarom laten zien hoé ze zijn, met hun schone en hun minder schone kanten, welke meerwaarde ze hebben. Iedereen kent wel iemand met down in z’n omgeving, maar vaak weten we niet goed hoe we hen moeten aanspreken. Het thema moest bespreekbaar worden, zonder een specialist of ouders aan het woord te laten die óver hen praat. Kijk: dit zijn ze.”

Goeiemorgen, goeiemiddag

Hoe grappig en aandoenlijk ook, Vlaanderen wordt intussen overspoeld met programma’s over mensen met een beperking. Na ‘Tytgat Chocolade’ was er ‘Camping Karen en James’, later kwam er ‘Taboe’. “Eindelijk komt er wat meer aandacht”, zegt Linda Schepers, mama van Hélène. “En natuurlijk mag er gelachen worden: wij doen dat toch ook? Maar zij kúnnen wel iets, hé, het is een verrijking.”

VRT probeert een degelijk diversiteitsbeleid te voeren, klinkt het. “Zolang het goed gemaakte programma’s zijn, die de Vlaming mee op sleeptouw nemen.” En tv-makers voelen nu eenmaal aan wat er leeft, denkt Coppens. “Ik wist dat ‘Tytgat Chocolat’ kwam, en toch kreeg ik van de VRT alle ruimte om dit programma te maken. Zij werkten met acteurs, wat geweldig was, maar in ‘Down the Road’ zie je hoe ze écht zijn. Puur. Het venster naar hun ziel staat open. De dankbaarheid die ik heb mogen ontvangen, is onbeschrijfelijk. Op een ochtend - het was een mooie dag - kwam Kevin naast me staan: ‘Allez jong, hoe zálig is dit, wéér een nieuwe dag!’ Konden wij dat maar zeggen.” De bende is intussen een grote vriendengroep geworden. “En dankzij Kevin weet ik elke dag of het ochtend, middag of avond is”, zegt Coppens nog. ‘Goeiemorgen, goeiemiddag, tot morgen!’ Elke dag stuurt hij berichtjes.”

Pieter (29)

Woont alleen in Leuven. Hij kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de reis was. In het programma wilde hij vooral op zoek naar nieuwe vriendschappen.

Lisa (26)

Woont samen met haar mama in Wachtebeke, vier dagen per week werkt ze in een dagcentrum.

Hélène (21)

Woont met haar ouders in Hemiksem en werkt in een brasserie en kindercrèche. Toch is ze klaar voor de volgende stap in haar leven: zelfstandig wonen.

Kevin (33)

Man met bakken humor en een peperkoeken hart. Wanneer hij niet thuis is bij z’n ouders in Boutersem, werkt hij onder andere in een rusthuis.

Lore (33)

Zij is niet op haar mond gevallen en staat altijd klaar voor de uitdaging. In Keerbergen woont ze zelfstandig begeleid.

Martijn (32)

Woont met zijn ouders in Maaseik. Hij heeft al 15 jaar een vriendin en kent álles van autosport en voetbal.

14-02-2018 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

https://www.mupload.nl/img/duuw1g753yx1.jpg

Model staan voor Sports Illustrated omhelst veel dingen. Je moet goed kunnen poseren en de juiste maten hebben, maar je moet blijkbaar ook een waaghals zijn. Dat ondervond model en actrice Kate Upton (25). Tijdens een topless shoot werd ze door een golf de zee geslagen.

Het covermodel reisde af naar de stranden van Aruba om daar voor de zwoele kiekjes te zorgen. Dat liep echter niet van een leien dakje. Ze stond voor de shoot letterlijk op een rots in de branding, toen ze verrast werd door een golf. Iemand van de productie zag het gevaar aankomen, maar kwam te laat.

“Vooraf begreep ik maar al te goed dat het een mooie foto zou worden, maar ik dacht meteen dat dit ook weleens fout kon aflopen”, lacht Upton. “Als ik eraan terugdenk zouden we die pose evengoed op de rots hebben kunnen photoshoppen”, grapt ze in een video waarin ze terugkijkt op de shoot.

14-02-2018 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

https://www.mupload.nl/img/krn9940eh3.jpg

Het was een opmerkelijk, maar best ook wel grappig berichtje dat Lesley-Ann Poppe dinsdagmorgen op haar Instagram-account plaatste. Ze toonde een foto waarop te zien was hoe haar ex-man Benjamin Ruyters een negatieve aanbeveling gaf op Google. “Jaloerse concurrent”, lachte ze. Maar het blijkt niet de eerste keer dat de zakenvrouw slachtoffer werd van zijn pesterijen.

“Het is allemaal een beetje kinderachtig”, reageert Lesley-Ann. “Gisteren kreeg ik een melding van Google dat er een beoordeling was gegeven op mijn schoonheidsschool en toen zag ik dat die 1-ster-recensie van hem kwam. Jammer, want voor de rest zijn de reacties uitsluitend lovend. Het is een beetje zielig allemaal.”

Het is trouwens niet de eerst keer dat haar ex-man Lesley-Ann lastigvalt met pesterijnen. “Onlangs nog heeft hij de parkeerborden, die gereserveerd zijn voor het personeel van de Beauty-school, verwijderd.”

Veel verder wil Lesley-Ann er echter niet op ingaan. “We hebben samen nog een zoon die naar school gaat, voor hem is dat natuurlijk allemaal niet erg bevorderlijk.” De recensies op Google buiten beschouwing gelaten, heeft Lesley-Ann helemaal geen contact meer met haar ex Benjamin. “Voor de rest ben ik heel gelukkig en ook volop bezig met nieuwe projecten, waaronder mijn eigen beauty-producten.”

Proces

Ondertussen ligt Lesley-Ann ook nog altijd juridisch in de clinch met haar ex-man. Hij had haar naam geponeerd als zijn merk en gebruikte die voor zijn schoonheidsscholen, maar na een eerste rechtszaak werd dit hem verboden. In maart volgt nu een definitieve uitspraak. Als Benjamin die opnieuw verliest, zal hij een aanzienlijke schadevergoeding moeten betalen.

14-02-2018 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Ideale Wereld’ maakt een eigen reclamecampagne voor Oxfam en het resultaat is subliem

‘De Ideale Wereld’ maakt een eigen reclamecampagne voor Oxfam en het resultaat is subliem

https://www.mupload.nl/img/t07hm9lnx5.jpg

De internationale hulporganisatie Oxfam is in nauwe schoentjes terechtgekomen; vorige week raakte bekend dat medewerkers van Oxfam, onder wie ook een Belg, een paar jaar geleden seksfeestjes hebben georganiseerd met prostituees in Tsjaad en Haïti - op kosten van de organisatie. Dat doet niets af aan het werk van Oxfam, maar het zorgde er wel voor dat ze hun reclamecampagne een tikkie moesten wijzigen.

14-02-2018 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana’s butler brengt eindelijk duidelijkheid: is James Hewitt de vader van prins Harry?

Diana’s butler brengt eindelijk duidelijkheid: is James Hewitt de vader van prins Harry?

https://www.mupload.nl/img/lvzbrpw96l2.jpg

Met zijn rosse haardos lijkt de Britse prins Harry weinig op zijn vader, prins Charles. Er wordt dan ook al decennialang gefluisterd dat de kroonprins niet de biologische vader is van Diana’s tweede zoon. Haar voormalige butler, Paul Burrell, helpt dat gerucht nu echter voor eens en altijd de wereld uit.

Burrell is momenteel te zien in de Australische versie van het tv-programma ‘I’m a Celebrity... Get Me Out of Here’, waarbij bekende koppen in de wildernis gedropt worden. Daar peilde een van de andere beroemdheden naar zijn verleden als butler van Diana. “Geloof jij dat prins Harry een kind is van Charles?”, klonk de vraag. 

Velen vermoeden immers dat niet Charles, maar James Hewitt de vader is van Harry. Die had immers een affaire met de prinses terwijl ze nog getrouwd was met de kroonprins én hij heeft ros haar. Maar Burrell maakte komaf met dat verhaal. “Ze kende Hewitt nog niet toen Harry geboren werd. Dat is een feit. Ze kreeg Harry toen ze vijf jaar getrouwd was met Charles en leerde hem pas daarna kennen.” Volgens de butler, die tien jaar lang de steun en toeverlaat was van Diana, is Charles wel degelijk de vader van zowel William als Harry.

13-02-2018 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian showt abnormaal slank figuur op ‘vergeten’ foto

Kim Kardashian showt abnormaal slank figuur op ‘vergeten’ foto

https://www.mupload.nl/img/6d5id82751h8.jpg

Kim Kardashian heeft de wereld nog maar eens haar zandloperfiguur getoond op Instagram. “Gisteravond vergeten te posten”, schrijft de 37-jarige realityster, dit keer gekleed in alleen een zwarte bikini, erbij.

e foto komt slechts een dag nadat Kim in een filmpje op haar app had onthuld dat haar taille nog nooit zo smal is geweest. Haar zus Kourtney, die ook in de video figureert, vraagt Kim er op een gegeven moment naar. “Ik kan je heupen echt niet meer serieus nemen... je taille is zo klein en je heupen zo groot”, zegt ze vol ongeloof.

Kim onthult verv
olgens dat haar taille 24 inches is, zo’n 61 centimeter. Haar heupen hebben een omtrek van 39 inches, ruim 99 centimeter.

Kim vindt het totaal geen probleem om schaarsgeklede foto’s de wereld in te slingeren. Haar 107 miljoen Instagram-volgers worden bijna iedere week wel getrakteerd op een halfnaakte foto. Vorige week ontstond er nog ophef over een kiekje waarop Kim haar beha uittrekt voor de spiegel. De foto was genomen door Kims oudste dochter North, die op de achtergrond te zien was. Veel volgers vonden het zeer ongepast dat de vierjarige was ingeschakeld voor een toplessfoto van haar moeder.

13-02-2018 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt”: ruzie achter de schermen bij ‘Big Bang Theory’

“Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt”: ruzie achter de schermen bij ‘Big Bang Theory’

https://www.mupload.nl/img/gnjqipf.jpg

Het zit er bovenarms op tussen de castleden van de populaire reeks ’The Big Bang Theory, meldt het Duitse blad OK!. Hoewel de bende op tv een hechte vriendengroep lijkt, zou er in het echt vooral sprake zijn van haat, afgunst en jaloezie. 

Volgens insiders zou de roem Kaley Cuoco, die in de serie in de de huid van blondine Penny kruipt, naar het hoofd gestegen zijn. Zij en collega Mayim Bialik, die Amy speelt, zouden elkaar op de set haast letterlijk in de haren gevlogen zijn, nadat Bialik opslag zou geëist hebben.

Ter vergelijking: Kaley Cuoco verdient per aflevering dan ook 1 miljoen dollar, terwijl Mayim Bialik het met ‘amper’ 200.000 dollar per aflevering moet doen. Intussen zouden er toegevingen gedaan zijn, maar zou het verschil in loon alsnog de gemoederen verhitten. 

Vogens de insiders zou Mayim Bialik het bovendien “erg storend” vinden dat Penny zo populair is. Iets wat ook Kaley Cuoco zélf maar al te goed zou beseffen: zij zou zich als een rasechte diva gedragen op de set. ”Het is geen geheim dat Kaley denkt dat ze de ster van de show is . Bij de visagie, de styling en de catering komt ze voortdurend met extra wensen en ze commandeert andere werknemers in het rond”, klinkt het. Het zou de relatie met de andere acteurs stevig onder druk hebben gezet. 

Johnny Galecki vs. Jim Parsons

Ook Johnny Galecki, die Leonard Hofstadter speelt, en Jim Parsons, die Sheldon vertolkt, zouden niet langer door één deur kunnen. Ze waren nochtans goede vrienden. Galecki zou er moeite mee hebben dat Parsons zijn eigen populariteit al heeft overstijgt. “Jim is de hoofdrolspeler in ‘Big Bang’. Johnny speelt altijd de tweede viool, en zijn ego kan het niet uitstaan”, luidt het. Jim ‘Sheldon’ Parsons is met 27 miljoen dollar per jaar dan ook de bestbetaalde tv-acteur, en heeft net een eigen spin-off gekregen: ‘Young Sheldon’. 

Eerder liet Johnny Galecki al optekenen het de beste optie te vinden een einde te breien aan het twaalfde seizoen van ‘The Big Bang Theory’. De problemen achter de schermen hebben daar mogelijk mee te maken: “De cast heeft er vrede mee om naar huis te gaan en hun familie weer te zien”, klonk het toen.

13-02-2018 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

https://www.mupload.nl/img/z8btcn0zw0c.jpg

Voor de royaltyfans is het jaar na jaar uitkijken naar de foto’s van Filip en Mathilde op de latten in het Zwitserse Verbier. Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf uit om innige beelden te schieten in de sneeuw. Wat hun lenzen evenwel niet vastleggen: het prachtige interieur van hun verblijf in de sneeuw. Want Filip, Mathilde en hun kroost gaan niet op hotel, maar trekken naar de chique chalet van een familievriend.

Volgens kenners zijn Filip en koningin Mathilde ook dit jaar weer met hun kinderen Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eléonore, naar de chique chalet van baron Guy Ullens de Schooten getrokken. Die is al jaar en dag een vriend aan huis in het Paleis van Laken. De baron, die samen met zijn vrouw een waardevolle kunstcollectie bezit, behoort bovendien tot de rijkste burgers van België.

Baden in luxe

Toen de baron jaren geleden een domein in Verbier kocht, liet hij er prompt zijn droomchalet bouwen. De riante villa is een architecturaal pareltje in de bergen geworden: de ideale locatie voor ons vorstenpaar om even tot rust te komen. Na een heerlijke dag op de latten konden ze er ’s avonds genieten van een gezellig vuur in de imposante open haard. Moest er toch gewerkt worden? Dan kon Filip zich terugtrekken in de werkruimte met bibliotheek. 

Mathilde kon intussen genieten van een wellnessmoment in het ligbad van marmer met jetstream. Zin in een wijntje? Aan keuze geen gebrek in de authentieke wijnkelder. Ook de kinderen van Filip en Mathilde zullen een leuke week achter de rug hebben. Zij sliepen in stapelbedden in de logeerkamer. Iets zegt ons dat daar wel eens een ‘royaal’ kussengevecht is uitgebroken! 

Speciale band

Filip heeft overigens een speciale band met Zwitserland. “Zoals jullie weten, heeft mijn overgrootvader (koning Albert I, alpinist in zijn vrije tijd) bijna elke top hier beklommen. Hij was zeer bekend in jullie land. En mijn grootmoeder (koningin Astrid) is hier jammer genoeg om het leven gekomen in een auto-ongeval. Twee jaar geleden in Küssnacht zag ik hoe jullie mensen zorg droegen voor de plek waar ze is gestorven. Dat was zeer emotioneel. Bedankt daarvoor”, zei Filip vorig jaar nog tijdens een werkbezoek aan het land.

13-02-2018 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderlijk: zíj is dus de stem van Siri op je iPhone

Wonderlijk: zíj is dus de stem van Siri op je iPhone

https://www.mupload.nl/img/a3s2g1wl9zpl.jpg

De meesten onder ons kennen ze wel, de altijd hulpvaardige en steeds probleemoplossende iPhonestem van Siri. Maar van wie is die stem eigenlijk? Van een zekere Libelia Desplenter, zo blijkt uit het programma ‘Control Pedro’. “Ik wist niet eens dat Apple mijn stem ervoor gebruikte”, zegt Libelia.  Libelia presenteerde in de jaren negentig jarenlang op Studio Brussel.

13-02-2018 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

https://www.mupload.nl/img/493pc9m4.jpg

En of het gewaagd is. Nadat de Nederlandse koningin Máxima een pak kritiek over zich heen kreeg omdat ze tijdens een staatsbezoek in december slippers aan de voeten droeg, deed ze het vandaag opnieuw, op Sumatra. “Geen koninklijk schoeisel”, vinden velen.

Het is ook nooit goed, zou je denken. Gedragen koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen zich té koninklijk, dan zijn ze niet meer van deze wereld. Maar ook als ze zich voordoen als ‘gewone’ mens - u en ik dus - is het niet goed. Dat bewijzen onze noorderburen.

Het Nederlandse vorstenpaar bezocht in december de Bovenwindse Eilanden, op de Antillen. De koning en koningin wilden met eigen ogen zien hoeveel schade orkaan Irma er had aangericht, maar al snel ging het dus over iets helemaal anders: het schoeisel van Máxima. Die stapte het vliegtuig niet uit op torenhoge naaldhakken, wel op slippers. De kopjes van de aanwezige fotografen gingen al snel naar omlaag. Gevolg: de koningin kreeg een pak kritiek over zich heen, want slippers zijn niet koninklijk, klonk het. Dat was de prijs nochtans wél: liefst 500 euro. 

Die storm heeft Máxima duidelijk niets gedaan, want vandaag verscheen ze opnieuw met plat, open schoeisel. Voor een tochtje naar de maïsboeren op Sumatra, Indonesië. Omdat iedereen er met slippers loopt, trok ze ook haar zwarte, lederen exemplaren aan. Het is trouwens niet de eerste keer dat de koningin haar zwarte slippers droeg. Ook in september vorig jaar, tijdens de uitreiking van LOEY Awards (Leading Online Entrepreneur of the Year), koos ze voor de makkelijke schoenen. Zelfs in het gure weer. Voor zover we weten, zagen we bij koningin Mathilde nog geen slippers aan de voeten.

12-02-2018 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische crooner Vic Damone overleden

Legendarische crooner Vic Damone overleden

https://www.mupload.nl/img/p0an8d6i.jpg

De Amerikaanse zanger Vic Damone is gisteren op 89-jarige leeftijd in Miami Beach overleden. Dat melden Amerikaanse media.

De crooner scoorde tientallen hits, waaronder ‘You’re breaking my heart’, ‘On the street where you live’ en ‘My heart cries for you’. Dat hij met zijn jongensachtige uiterlijk menig meisjeshart harder deed slaan, legde hem geen windeieren. Uiteindelijk trouwde hij ook vijf keer. 

Damone inspireeerde zich op nog grotere iconen als Perry Como en Frank Sinatra. Ole Blue Eyes bestempelde hem ooit als de man met “de beste longen in de business”. Andere overeenkomst met Sinatra: ook Damone had banden met de georganiseerde maffia. De legende wil dat zijn leven ooit aan een zijden draadje hing, maar dat maffiabaas Frank Costello in zijn voordeel optrad.

Covers
Damone nam in totaal meer dan 2.000 liedjes op. Hij bracht ook coverversies van andere nummers, waaronder ‘Let’s face the music and dance’ van Irving Berlin. Damones filmcarrière oogde een stuk magerder, al trad hij op in twee bekende musicals: ‘Hit the Deck’ en ‘Kismet’.

Op televisie presenteerde hij twee jaar lang de naar hem genoemde Vic Damone Show. Hij had ook jarenlang een talkshow op de radio. Toen daar in de late jaren zestig een einde aan kwam, werd hij een publiekstrekker met shows in Las Vegas.

12-02-2018 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

https://www.mupload.nl/img/rsnjanql59.jpg

Twee kinderen van Johnny Hallyday, David Hallyday en Laura Smet, zullen bij justitie het testament van hun vader aanvechten, zo is van hun advocaten vernomen. De Frans-Belgische oerrrocker heeft al zijn bezittingen en rechten als artiest aan zijn echtgenote Laeticia nagelaten.

Laura Smet heeft haar raadslieden opgedragen “alle rechtsmiddelen te gebruiken” om de schikkingen aan te vechten die onder het recht van Californië zijn neergelegd. In die Amerikaanse staat woonde Jean-Philippe Smet (de echte naam van Hallyday) een groot deel van het jaar, samen met Laeticia en hun twee geadopteerde minderjarige dochters Joy en Jade.

Volgens zijn advocaat Jean Veil is David Hallyday, broer van Laura Smet, “mede vragende partij”.

“Laura Smet heeft met verbazing en pijn het testament van haar vader Johnny Hallyday gevonden. Het voorziet dat heel zijn patrimonium en al zijn rechten als artiest onder de Californische wet enkel naar zijn echtgenote Laeticia gaan”, aldus een communiqué van de meesters Emmanuel Ravanas, Pierre-Olivier Sur en Hervé Témime dat maandag aan het Franse persbureau AFP is bezorgd.

De wilsbeschikking stelt ook dat in geval van overlijden van Laeticia alle bezittingen van de zanger exclusief naar Joy en Jade gaan. Volgens de raadslieden stroken de testamentaire beschikkingen “manifest” niet met het Franse recht.

Hallyday is op 6 december op 74-jarige leeftijd ten gevolge van kanker overleden. Hij heeft vier kinderen: David als oudste en met als moeder zangeres Sylvie Vartan, Laura Smet uit zijn verbintenis met zangeres Nathalie Baye, en Jade en Joy.

12-02-2018 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

https://www.mupload.nl/img/larukx4k4v.jpg

Terwijl de ‘Thuis’-fans nog volop aan het bekomen zijn van de dood van baby Magaly en de euthanasie-aanvraag van Luc, krijgen de kijkers van de VTM-soap ‘Familie’ vanaf vanavond volop te maken met de problematiek van de illegale vluchtelingen. Ayo Buhari, op de vlucht voor de terreurgroep Boko Haram, stapt immers zomaar het leven van Benny en Stefanie binnen. Het is acteur-regisseur Adams Mensah, een Ghanese Belg, die in de huid van Ayo kruipt.

Geen ontvoering, grote verliefdheid, misdaad, verleiding, nijd of haat vanavond in ‘Familie’, wel de intrede van een illegale vluchteling die het leven van sommige personages grondig in de war gaat sturen. In de ‘Jan en Alleman’, het café van Jan Van den Bossche, duikt plots een jonge Nigeriaan op. Het blijkt Ayo Buhari te zijn, die op iemand wacht die maar niet blijkt op te dagen. Dag na dag wacht hij op hem. Als het café dicht is slaapt hij op straat. Benny geraakt met hem aan de praat, leent hem zelfs even zijn gsm en biedt hem uiteindelijk onderdak aan. Tot de politie Ayo onderschept en hij het bevel krijgt het grondgebied te verlaten.

“Toen ik de vraag kreeg of ik de rol van een Nigeriaanse illegale vluchteling wilde spelen heb ik zeker niet onmiddellijk toegehapt”, vertelt Adams Mensah, de Ghanees-Belgische filmregisseur, schrijver en acteur uit Borgerhout die de rol speelt van Ayo. “Alweer in de huid van een vluchteling kruipen…, was mijn eerste gedachte. Ik was net terug van Ghana, waar ik een documentaire had gedraaid. Maar al snel besefte ik dat ik te fel had gereageerd. Voelde ik me plots te goed om deze rol te spelen? Het is eigenlijk een eer om een stem en een gezicht te geven aan die waardevolle mensen. En het is goed en nodig dat ook hun verhalen verteld worden. Als ik daar toe kan bijdragen is dat perfect.”

Adams Mensah belandde op zijn veertiende in België. “Ik word dus binnenkort dertien jaar in mijn nieuwe leven”, lacht de acteur-regisseur en danser. “Ik heb destijds een vlekkeloze overtocht gemaakt. Mijn vader was eerder overgekomen op zoek naar een beter leven. Dat ik hem samen met mijn zus volgde was heel erg logisch. Dat ik hier ging studeren en de Nederlandse taal leerde, was de logica zelf. Ik heb daar zelfs nooit een vraag over gesteld, amper beseft wat er gebeurde. Pas toen ik later terug naar Ghana ging, vooral om mijn moeder te bezoeken die door een beroerte was getroffen en sindsdien niet meer kan praten, is het besef gekomen dat ik een compleet ander leven had.”

“Ik ben heel snel ondergedompeld in dat gewone leven omdat ik hier kon studeren. Zo moest je wel Nederlands leren”, vervolgt Adams. “Ook de stap naar theater en later film gebeurde spontaan dankzij kunstZ, een organisatie die inzet op de opleiding, ondersteuning en begeleiding van acteurs en podiumkunstenaars van verschillende origine. Ik heb heel veel te danken aan hen. Toen ik nog in Ghana woonde deed ik daar ook al mee aan toneeltjes enzo. Ik heb hier tijdens mijn middelbaar de kunstZ-academie gevolgd en nadien film gestudeerd.”

Actueel, realistisch

“Het verhaal van Ayo Buhari is actueel en zeer realistisch”, vertelt creatief directeur Wim Feyaerts. “Hij heeft alles wat zovele vluchtelingen hebben. In ons verhaal komt hij uit Nigeria. Hij is 25 jaar, opgegroeid bij een katholieke vader en moeder. Nigeria wordt niet alleen geteisterd door extreme droogte en hongersnood, maar ook door een gewapend conflict met is islamitische terreurgroep Boko Haram. Nadat zijn vriendin Ifama vermoord wordt door leden van Boko Haram en zijn familie spoorloos is, besluit hij te vluchten. Langs Libië riskeert hij een helse boottochten richting Europa. Wanneer hij uiteindelijk in België belandt durft hij geen asielprocedure aan te vragen. Bovendien is hij blut want zijn geld is gestolen door mensensmokkelaars. Hij besluit onder te duiken en als illegaal aan het werk te gaan. En dan ontmoet hij Benny. En Stefanie.”

12-02-2018 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!