Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Kyle Pavone (28) van rockgroep ‘We Came as Romans’ overleden

Zanger Kyle Pavone (28) van rockgroep ‘We Came as Romans’ overleden

https://images3.persgroep.net/rcs/_aPl-XSEe4NwLJqjcYRKpXDcWTI/diocontent/130730822/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Zanger Kyle Pavone van de rockgroep ‘We Came as Romans ’(WCAR) is op 28-jarige leeftijd overleden, zo heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN vandaag op gezag van de Twitteraccount van de band bericht.

Pavone sloot zich in 2008 aan bij de metcalcoreband uit Michigan, nog voor het debuutalbum ‘To Plant a Seed’ uit 2009.

Een visitekaartje van de groep is het uit 2013 daterende album ‘Tracing Back Roots’. De groep zou volgende maand op tournee gaan met de groep ‘Bullet for My Valentine’.

De doodsoorzaak van de zanger is nog onduidelijk. (br.hln)

26-08-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (51)
19-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geen fan van luide beats? Pukkelpop serveert dit jaar ook klassieke muziek

Geen fan van luide beats? Pukkelpop serveert dit jaar ook klassieke muziek

https://www.mupload.nl/img/crlnzicxx.jpg

De Pukkelpoporganisatie verrast. Dit jaar kan je tijdens het festival ook naar klassieke muziek gaan kijken en luisteren in de Marquee-tent. Samen met de bekende pianist en componist Jef Neve werd een programma samengesteld rond hedendaagse klassieke componisten. 

De focus ligt op herkenbaarheid en toegankelijkheid. Het doel is om de clichés rond klassieke muziek op rock-’n-rollmanier te counteren. Voor deze bijzondere gelegenheid staan er maar liefst 25 muzikanten op het podium. Op het programma staan onder meer werk van de Noorse componist en pianist Ola Gjeillo, een stuk van de Oostenrijkse componist Anton Bruckner, de avantgardistische update die Max Richter gaf aan de Vier Seizoenen van Vivaldi en eigen composities van Neve.

“Ik heb een emotionele band met Pukkelpop en om hier nu terug uitgenodigd te worden met een voltallig strijkorkest en een zotte bende trombonisten, dat is een droom die uitkomt. Dat klassiek ook de max kan zijn, zal heel snel duidelijk worden!”, aldus Neve. 

Ook organisator Chokri Mahassine is enthousiast. “Het idee om iets met klassieke muziek te doen circuleert al een aantal jaren binnen onze organisatie”, zegt hij. 

Marquee Ouverture feat. Jef Neve & Crossbones Trombone Collective opent op donderdag 16 augustus in de Marquee-tent op de festivalweide van Pukkelpop.Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be. Met een donderdagticket of combi kan je woensdag vanaf 18.00u op het festivalterrein. (br.hln)

19-06-2018 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers ongerust over fel vermagerde Staf Coppens: wat is er aan de hand?

Kijkers ongerust over fel vermagerde Staf Coppens: wat is er aan de hand?

https://www.mupload.nl/img/qjsmpw245xd.jpg

Voor een nieuw programma is Staf Coppens op zoek naar kinderen tussen vier en zeven jaar en hun ouders. Daarvoor doet hij een oproep via een spotje op VTM, waarin hij enkele kinderen ludieke opdrachten laat uitvoeren. Maar het zijn niet de kinderen noch de opdrachten die de aandacht trekken, wel het feit dat Staf enorm vermagerd is.

Ongeruste kijkers vragen zich af wat er met de jongste van de Coppens-broers aan de hand is. Maar dat is nergens voor nodig. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken”, zegt Staf meteen. “Ik ben inderdaad wat kilootjes kwijtgeraakt bij een experiment voor het nieuwe, alweer zesde seizoen van ‘Het Lichaam Van Coppens’ dat dit najaar op VTM te zien zal zijn. Meer is het niet, hoor, al vind ik het wel lief dat mensen zo begaan met me zijn.” (br.hln)

19-06-2018 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby-verbouwing William en Kate kost 5 miljoen euro

Baby-verbouwing William en Kate kost 5 miljoen euro

https://www.mupload.nl/img/j933f0sw023d.jpg

Voordat het nieuwe prinsje Louis zijn intrede deed in Kensington Palace, hebben prins William en zijn vrouw Kate hun ‘appartement’ grondig verbouwd. Er zou maar liefst 5 miljoen euro zijn uitgetrokken om het woonvertrek aangenamer te maken voor het stel en hun kinderen George, Charlotte en Louis. Dit meldt Closer Magazine.

Volgens het tijdschrift is het huis nu volledig gedecoreerd met foto’s van George en Charlotte. De babykamer zou ingericht zijn met een Peter Rabbit ontwerp, een van Engeland’s bekendste kinderboekfiguren. Er ‘wonen’ bovendien ook vele knuffelbeesten in het kamertje van de jongste telg. De term appartement is een beetje misplaatst in deze, omdat het een huis van vier verdiepingen betreft. Na een eerste grondige renovatie in 2011 werd het aantal kamers terug gebracht van 30 naar 20, omdat William en Kate flink wat muren hebben laten verwijderen, om zo meer ruimte te creëren.

Hoewel het stel dagelijks hulp krijgt van een aantal nanny’s, staat prins William erop om zijn oudste zoon en dochter dagelijks zelf naar school te brengen, indien zijn agenda het toelaat. Kate bekommert zich momenteel vooral om de jongste spruit, prins Louis.  (br.hln)

02-05-2018 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (25)
01-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechische songfestivalzanger raakt gewond tijdens repetities: “Ik kan niet meer lopen”

Tsjechische songfestivalzanger raakt gewond tijdens repetities: “Ik kan niet meer lopen”

https://www.mupload.nl/img/safzm0p7byfr.jpg

De Tsjechische deelnemer aan het Eurovisiesongfestival ligt in het ziekenhuis in Lissabon. Mikolas Josef is gewond geraakt tijdens een repetitie, bevestigt hij op Instagram.

De 22-jarige zanger maakte tijdens de act rond zijn lied ‘Lie To Me’ een acrobatische sprong. Hij kreeg na afloop van de eerste repetities last van zijn rug en werd voor de zekerheid door de arts op het songfestivalterrein doorverwezen naar het ziekenhuis voor een check-up.

“Ik kan bevestigen dat ik gewond ben geraakt tijdens de repetitie en na een aantal uren werd de situatie alleen maar erger. Ik kan nu niet eens meer lopen”, schrijft Mikolas bij een foto op Instagram. De Tsjechische zanger is doorverwezen naar een ander ziekenhuis in de Portugese hoofdstad. “Dank voor alle beterschapwensen en gebeden. We doen onze uiterste best om me snel weer op de been te krijgen.”

Mikolas doet mee aan de eerste halve finale op dinsdag 8 mei en is vastbesloten op tijd opgeknapt te zijn. “Ik treed op, wat er ook gebeurt.” (br.hln)

01-05-2018 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple koopt rechten Ed Sheeran-documentaire, gemaakt door zijn neef

Apple koopt rechten Ed Sheeran-documentaire, gemaakt door zijn neef: “We begonnen te filmen als grap toen hij onbekend was, maar nu is het een fortuin waard”

https://www.mupload.nl/img/dul9k43hxu.jpg

Apple heeft de streamingrechten gekocht van Songwriter, een documentaire over het creatieve proces van Ed Sheeran (27). Daar had het bedrijf meer dan een miljoen dollar voor over, zo berichten Britse media. 

De regisseur van de film is Murray Cummings, een neef van Sheeran. Hij begon te filmen toen de ‘Shape Of You’-zanger nog onbekend was. “Het was voor mij een manier om beter te leren filmen en hij kon het gebruiken voor zijn MySpace en YouTube”, verklaarde Murray afgelopen week tegenover Billboard. “Toen hij zijn eerste platendeal tekende, grapten we nog dat dit op een dag een grote documentaire zou worden. Het is echt begonnen als grap, maar op een gegeven moment hadden we gewoon heel veel coole beelden.”

De docu ging in februari in première op het filmfestival in Berlijn, en werd gisteren voor het eerst getoond in Noord-Amerika, op Tribeca Film Festival in New York. Apple brengt Songwriter volgens Deadline beperkt uit in bioscopen, waarna de documentaire op de verschillende platformen van het bedrijf te zien zal zijn. (br.hln)

24-04-2018 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
13-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces van start na valse beschuldigingen kindermisbruik: “Inval bij Cliff Richard was ernstige inbreuk op privacy”

Proces van start na valse beschuldigingen kindermisbruik: “Inval bij Cliff Richard was ernstige inbreuk op privacy”

https://www.mupload.nl/img/1hsq6wkpnfr.jpg

De politie-inval in de woning van Cliff Richard in 2014 was een “ernstige inbreuk” op de privacy van de Britse zanger. Dat betoogde zijn advocaat Justin Rushbrooke donderdag op de eerste dag van het proces tegen de BBC, die de inval live op televisie uitzond.

Richard heeft een zaak tegen de Britse publieke omroep aangespannen omdat beelden van de inval waren uitgezonden. De zanger werd beschuldigd van kindermisbruik maar na onderzoek bleken die aantijgingen onterecht.

“Het is moeilijk het gevoel van paniek en machteloosheid onder woorden te brengen wat mijn cliënt op 14 augustus 2014 heeft moeten voelen toen hij realiseerde dat de BBC de inval onmiddellijk over de hele wereld uitzond”, aldus Rushbrooke. “Het ging om zeer gevoelige en schadelijke informatie, allemaal gebaseerd op één bewering en waarvan mijn cliënt wist dat het absoluut niet klopte.”

Opdringerig

Rushbrooke hekelde de “opdringerige” manier van werken van de BBC en eist een “zeer substantiële” schadevergoeding van de Britse publieke omroep. “De details van het onderzoek waren samen met de videobeelden van zijn doorzochte appartement privé-informatie en er was geen openbaar belang bij openbaarmaking”, aldus de advocaat.

Een onderzoekscommissie oordeelde in 2015 al dat de politie in de fout was gegaan door informatie door te spelen aan de zender. Een verslaggever van de BBC had de politie benaderd en gezegd te weten van het onderzoek naar Richard. Daarna werd de informatie over de inval gedeeld. Vorig jaar mei schikte Richard al met de politie.

Het proces duurt naar verwachting tien dagen. Vrijdag komt de betrokken politie aan het woord en wordt ook Cliff Richard zelf verhoord. (br.hln)

13-04-2018 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
02-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Jack White op 1 in VS

Nieuw album Jack White op 1 in VS

https://www.mupload.nl/img/7u821x6i.jpg

Fans die tickets hebben voor Rock Werchter op zaterdag 7 juli hebben goud in handen: het optreden van Jack White zal immers niet teleurstellen. Zijn nieuwste soloalbum ‘Boarding House Reach’ komt namelijk binnen op 1 in de Billboard Album Top 200. 

In de eerste week na de release van de plaat werden er 124.000 stuks verkocht, meldt marktonderzoeker Nielsen Music.

Onder verkopen verstaat Nielsen Music fysieke verkoop van cd’s en vinyl alsmede downloads en streams. Het aantal is tot hier toe een jaarrecord voor een rockalbum. Dat de verkoop zo goed is, heeft te maken met koppelverkoop. Mensen die een kaartje kochten voor het optreden kregen het album erbij, meldt Billboard.

Maar dat hoeft geen afbreuk te doen aan de kwaliteit. Als frontman van ‘The White Stripes’ en ‘The Raconteurs’ is White één van de meest veelzijdige rockmuzikanten van z’n generatie. ‘Boarding House Reach’ is het derde soloalbum na ‘Blunderbuss’ uit 2012 en ‘Lazaretto’ uit 2014. Die albums haalden ook de eerste plek in de albumlijst.

Belgisch concert uitverkocht

Half april begint Jack White met zijn tournee in de Verenigde Staten. Op zaterdag 7 juli komt hij zijn album voorstellen op Rock Werchter waar hij sinds 2012 niet meer geweest is. Het wordt de enige Belgische stop voor White. De tickets voor die dag zijn dan ook uitverkocht. Voor zij die leven op goede hoop is er wel een wachtlijst beschikbaar. 

Eerder werden onder meer al Queens of the Stone Age, Gorillaz en Pearl Jam bekendgemaakt als headliners voor het festival dat plaatsvindt van 5 tot en met 8 juli 2018. Nieuwe namen volgen binnenkort. (br.hln)


 

02-04-2018 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol en The Offspring komen naar Pinkpop

Snow Patrol en The Offspring komen naar Pinkpop

https://www.mupload.nl/img/88zepdpyi.jpg

Pinkpop biedt ook dit jaar een brede line-up. De headliners waren al bekend: Pearl Jam (vrijdag), Foo Fighters (zaterdag) en Bruno Mars (zondag), maar woensdag werden in Paradiso in Amsterdam ook de overige acts bekendgemaakt. Op de eerste festivaldag kan het publiek genieten van Bløf, The Offspring, Lil’Kleine, Oliver Heldens, Blaudzun en - terug van weggeweest - Snow Patrol.

Zaterdag is het onder meer de beurt aan Sevn Alias, Miss Montreal, De Likt, The Script en Noel Gallagher (vorig jaar trad zijn broer Liam al op). De laatste dag, zondag, worden de podia bemand door onder meer Editors, Oscar and the Wolf, Sigrid, Don Diablo, Milky Chance, Triggerfinger, Jessie J, Ronnie Flex & Deuxperience en The Kooks.

Het programma biedt weer meer rock en pop dan de editie van 2017. Vorig jaar leek een koerswijziging te zijn ingezet met artiesten als Justin Bieber en Martin Garrix, maar dat pakte toevallig zo uit, zei ‘Mr Pinkpop’ Jan Smeets toen al. Hij beloofde de rock niet te zullen verloochenen.

De 49e editie van Pinkpop is van 15 tot en met 17 juni op evenemententerrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop begint komende zaterdag om 10 uur. De tickets pakken overigens duurder uit dan vorig jaar: de dagkaarten kosten 100 euro, de weekendkaarten 220 euro. Volgens Smeets komt dat doordat de bands duurder zijn geworden.

21-02-2018 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (21)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere gaat grote dansuitdaging aan in nieuw Canvas-programma

VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere gaat grote dansuitdaging aan in nieuw Canvas-programma

https://www.mupload.nl/img/9vs689jkeh3.jpg

In navolging van Thomas Vanderveken (36) die vorig jaar een aartsmoeilijk pianoconcerto van Grieg live tot een goed einde wilde brengen, gaat Hanne Decoutere (38) in ‘Hanne Danst’ nu een persoonlijke uitdaging aan. Het Journaalanker, met heel wat danservaring, zal een jaar lang alles op alles zetten om ballerina te worden.

De opnames van ‘Hanne Danst’ gaan donderdag van start en echt veel over haar uitdaging weet het Journaalanker nog niet, vertelde ze op Qmusic. “Ik zie mijn coach morgen voor het eerst en dan zal hij bepalen wat er allemaal mogelijk is. Het Ballet Vlaanderen heeft uiteindelijk het laatste woord. Als zij op het einde zeggen dat ik niet goed genoeg dans, zal ik niet mee dansen in hun voorstelling”, klonk het.

Dansmicrobe

Decoutere is al sinds haar jeugd gebeten door de dansmicrobe. Tot haar 22ste danste ze intensief klassiek ballet maar toen ze nadien aan de slag ging bij de VRT en later ook twee kinderen kreeg, bleef er amper tijd over om te dansen. In ‘Hanne Danst’ zal ze nu dus proberen om een echte ballerina te worden. “Toen ik voor het eerst over dit project hoorde, moest ik een traantje wegpinken”, zegt Decoutere. “Want hoe blij ik ook ben met mijn job bij de nieuwsdienst, klassiek ballet is en blijft mijn grote passie.”

‘Hanne danst’ is de opvolger van ‘Thomas speelt het hard’, waarin presentator Thomas Vanderveken vorig jaar een jaar lang oefende op het aartsmoeilijke pianoconcerto van Edvard Grieg.

21-02-2018 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste nachtmerrie van Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ wordt werkelijkheid: haar ex neemt hun twee kinderen mee naar Spanje

Grootste nachtmerrie van Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ wordt werkelijkheid: haar ex neemt hun twee kinderen mee naar Spanje

https://www.mupload.nl/img/qv7dc53i1y.jpg

Samantha de Jong (28), de Nederlandse realityster uit ‘Oh Oh Cherso’ die beter bekend is onder de naam Barbie, moet (even) afscheid nemen van haar twee kinderen. In overleg met jeugdzorg heeft Michael, de ex-man van Barbie, beslist om hun kinderen mee te nemen naar Spanje, waar hij woont. De beslissing komt er nadat Barbie onlangs een zelfmoordpoging ondernam. Dat haar kinderen van haar afgenomen zouden worden, was de grootste nachtmerrie van de realityster.

“Het is een moeilijke keuze, maar wel de beste keuze”, vertelt Michael in een interview met Privé. “Het is niet dat ze de kinderen definitief loslaat, ze weet dat ze bij mij in goede handen zijn. Als geen ander weet ze dat het belangrijk is dat ze nu voor zichzelf kiest. Hoe zwaar dit besluit ook valt. Er zal een tijd komen dat ze weer een goede moeder is die ze altijd is geweest. Het is een moeilijke keuze, maar wel de beste keuze.”

De kinderen zullen in elk geval al zeker een half jaar in Spanje doorbrengen met hun vader en zijn nieuwe vriendin. ”Voor mij gaat er binnenkort een seizoen aanbreken in Carihuela, waar ik mijn café Voom Voom heb. Omdat de thuissituatie niet optimaal was, moest er wat gebeuren voor de kinderen. Ze waren vaak bij de opa’s en oma’s of bij Naomi, mijn huidige vriendin. Zelf was ik aan het werk in Oostenrijk. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen een stabiel leven krijgen.” Dochtertje Angelina krijgt de komende tijd thuis les van de vriendin van Michael. “Met haar school hebben we een plan opgesteld en dat gaat helemaal goed komen. Dit is helemaal in overleg gegaan met de onderwijsinspectie. In grote lijnen staat alles op papier. Misschien dat Angelina toch nog één of twee dagen naar een Spaanse school moet maar in principe zal Naomi haar les geven. Ze heeft daar een opleiding voor gevolgd en die is goedgekeurd door de inspectie.”

21-02-2018 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom haar muzikale droom de kijker niet bekoort? Karen doet van alles, behalve een plaat maken

Waarom haar muzikale droom de kijker niet bekoort? Karen doet van alles, behalve een plaat maken

https://www.mupload.nl/img/gg7lz16.jpg

Welgeteld 176.442 kijkers stemden vorige week dinsdag af op ‘Karen maakt een plaat’. Een afknapper na de ook al tegenvallende start een week eerder, met 250.000 gegadigden. Meteen lijkt ook de toekomst van Damens ­eerste soloplaat ‘Een ander spoor’ in gevaar. Waarom Vlaanderen niet storm loopt voor het programma? Omdat Karen van alles doet, ­behalve een plaat maken.

Een aanhoudend succes betekent niet dat je ­ongestraft je willetje mag opdringen aan je fans. Vraag dat maar aan Helmut Lotti. Jarenlang ­‘Classics’-koning, maar afgestraft toen hij ­Vlaanderen met ‘Mijn hart & mijn lijf’ het “betere en meer poëtische werk” wilde aansmeren. En nu lijkt Karen Damen in hetzelfde bedje ziek. Na jaren van ‘Oya Lélés’ en ‘Heyah Mama’s’ bij K3, wilde ze haar jeugddroom realiseren: een eigen plaat ­maken. Met muziek waar zij — en haar man en ­muzikale raadgever Antony Van der Wee — weg van zijn. Een mengelmoes van kleuren en stijlen. Van Hooverphonic tot Marco Borsato. Van trance en folkpop tot rock en country. En met Nederlandstalige teksten met een ferme Antwerpse tongval.

21-02-2018 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse meidengroep rond Isabelle A houdt ermee op: “Te veel ruzie, splitten was enige optie”

Vlaamse meidengroep rond Isabelle A houdt ermee op: “Te veel ruzie, splitten was enige optie”

https://www.mupload.nl/img/lwt15fln4dgj.jpg

Heibel bij de Vlaamse meidengroep De Grietjes. Isabelle A, Anneke van Hooff en Ianthe Tavernier — bekend als Floor uit ‘De Buurtpolitie’ — keken aan tegen een welgevulde agenda, maar zijn in alle stilte gesplit. “Een interne kwestie”, aldus stichtend lid Isabelle A. “Maar we zoeken naar een oplossing voor de geplande optredens.”

Jarenlang was het een komen en gaan van nieuwe gezichten, maar nu lijken de brokken niet meer te lijmen. De olijke dames van De Grietjes zullen in de toekomst geen feesttent meer vullen. “We zijn inderdaad gesplit”, aldus Isabelle A. “Er waren te veel strubbelingen binnen de band.” Vreemd, want de partyband toonde zich in het verleden bijzonder flexibel. Zo kwam Silvy De Bie al Evi Goffin vervangen toen die zwanger werd, nam Esther Sels de plaats in van Silvy en werd zij op haar beurt vervangen door het populaire tv-gezicht Ianthe Tavernier. Voor wie het niet weet: dat is Floor uit ‘De Buurtpolitie’. Een duiventil dus, die Grietjes, maar nergens viel daarbij ooit een wrange glimlach te bespeuren.

Amoureuze perikelen

Die is er nu wel. Verhalen van amoureuze perikelen binnen het trio en geruchten omtrent overspel worden op een zucht onthaald. “Dat klopt niet”, aldus Isabelle A. “Die verhalen doen al lang de ronde, maar dan moet er iemand binnen de entourage zijn die dat rondbazuint. Sorry, ik wil er niet te veel over kwijt. Er gebeuren nu eenmaal dingen in een band en we hebben al heel veel wissels binnen de formatie doorgevoerd. Maar nu was splitten de enige juiste keuze. Bovendien wil ik voorzichtig blijven. Dus wil ik er niet verder op ingaan.”

Andere naam

Opmerkelijk is dat binnen de drie nog wel degelijk vriendschappen overeind blijven. “Met Ianthe wil ik in de toekomst nog zeker samenwerken”, aldus de zangeres. “En daarnaast werk ik ook nog aan een ander project. Bovendien zijn er ook nog de geplande shows met De Grietjes. We hebben er twee moeten annuleren, maar ons boekingskantoor werkt volop aan een oplossing voor de overige shows. Die zullen we vinden. In een andere bezetting? Dat kan. Daar zijn we nog niet uit. Wat wel vaststaat, is dat het niet meer onder de naam De Grietjes zal zijn. Dat is enigszins jammer, maar intussen hoorde ik toch al vaak dat mensen dat maar een onnozele naam vinden. (lacht) Maar we raken er wel uit. Ik heb die band destijds opgericht, dus prettig is dit allerminst, maar we vinden wel een oplossing.”

21-02-2018 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is feest ten huize Karen Damen

Het is feest ten huize Karen Damen

https://www.mupload.nl/img/ztkz4aeik6xfv.jpg

Vandaag heeft Karen Damen een heel goede reden om te vieren. Haar zoon Sky wordt vandaag 8 jaar oud. Karen deelde het nieuws op haar Instagram.

Sky, het zoontje van Karen Damen en haar man Antony Van der Wee, is vandaag jarig. Hij mag acht kaarsjes uitblazen, maar kreeg er wat meer op zijn taart. Karen deelde de YouTube-taart die Sky vandaag voor zijn verjaardag krijgt via Instagram.

18-02-2018 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: “Mama, je bent je broek vergeten!”

Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: “Mama, je bent je broek vergeten!”

https://www.mupload.nl/img/sja7sffxdi.jpg

James Reynolds is nog maar drie jaar oud, maar helpt haar mama nu al met modekeuzes. Zo riep ze haar mama na toen die “haar broek vergat”. Lively deelde het verhaal op Instagram.

Toen Blake Lively, modekoningin, het huis wou verlaten in een wollen kleed en hoge laarzen, vond dochter James het tijd om in te grijpen. Toen de lift sloot, riep de kleine telg: “Oh, nee, mama, je bent je broek vergeten!” 

Lively vond die gebeurtenis zelf zodanig grappig dat ze het verhaal deelde via Instagram. We gaan ervan uit dat het hier gaat om dochtertje James, drie jaar oud en niet Ines, die pas 16 maanden oud is.

18-02-2018 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Control Pedro: Evi Hanssen biedt zich aan op Tweedehands.be

Control Pedro: Evi Hanssen biedt zich aan op Tweedehands.be

https://www.mupload.nl/img/rcwkqr0w0oz7.jpg

Vroeger was het mogelijk om op zoek te gaan naar liefde op Tweedehands.be. Hoog tijd om die functie terug te brengen, vond Pedro in ‘Control Pedro’ op VIER. 

In ‘Control Pedro’ op VIER vindt Pedro dat het tijd is om liefde opnieuw vindbaar te maken via zoekertjeswebsite Tweedehands.be. Vroeger had die website namelijk een dating-afdeling, maar die is intussen geschrapt. Doodzonde, vindt Pedro.

  Evi Hanssen stelt zich kandidaat en Rik Verheye zorgt voor een hilarisch zoekertje. “Prijs mij niet te duur aan”, is de tip die Evi Hanssen voor haar eigen verkoop aanbiedt.

18-02-2018 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldig: rappende oma verbaast in ‘Belgium’s Got Talent’

Geweldig: rappende oma verbaast in ‘Belgium’s Got Talent’

https://www.mupload.nl/img/7o183v.jpg

Terwijl een zingende oma hoge toppen scheert in ‘Ireland’s Got Talent’, is het ook in ‘Belgium’s Got Talent’ uitkijken naar een oma met talent. Juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Stan Van Samang en Dan Karaty zetten zich schrap voor de 66-jarige rappende oma Liliane. Als MC Lily verrast zij de hele zaal met haar song over diversiteit. “Is er een wet die zegt dat je maar tot een bepaalde leeftijd mag rappen misschien?”, aldus Liliane. Maar kan ze ook rekenen op een ‘ja’ van de jury? Belgium’s Got Talent’, vanaf vrijdag 23 februari om 20u40 bij VTM.

18-02-2018 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

https://www.mupload.nl/img/jikesaaji.jpg

In de nieuwe gevangenisserie Gent West op VIER zien we Tayana Beloy vaak naakt opduiken. Hoe gaat haar vriend om met de vele lesbische seksscènes die Tatyana moet spelen?

Gent West, de nieuwe gevangenisserie op VIER, speelt zich af in een vrouwengevangenis. Er spelen zich heel wat pikante, lesbische seksscènes af waarin we actrice Tayana Beloy naakt te zien krijgen. 

De eerste aflevering is nog maar goed en wel begonnen of we zien Tatyana al van bil gaan met tegenspeelster Charlotte Anne Bongaerts. Heel gemakkelijk was dat niet, geven de actrices toe, want ze kenden elkaar amper en moesten meteen volledig naakt gaan met elkaar. Ze vertellen zelf dat het een kwestie is van het knopje om te draaien. Het naakt gaan op zich vindt Tatyana niet zo moeilijk.

Achteraf krijgt natuurlijk heel Vlaanderen je naakt te zien. Hoe Tatyana’s vriend daarmee omgaat? Heel simpel. Hij is zelf cameraman en kent dus wat af van het wereldje. “Als je naakt moet gaan, doe dat gewoon en zever er niet over,” is zijn visie.

18-02-2018 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

t598jphtgxni.jpg (650×433)

Monica Bellucci zou graag terugkeren in de nieuwe, nog titelloze James Bond-film. Dat stelt de Italiaanse actrice in een interview met Daily Inquirer.

De 53-jarige actrice speelde mee in het vorige deel Spectre. Haar personage werd niet gedood. “Ik zou graag terugkeren als een maffiabaas en vechten met Bond”, stelt zij in het gesprek. Acteur Daniel Craig (49), die de Britse spion speelt, zei eerder het ook leuk te vinden om nogmaals met Bellucci samen te werken.

Er is nog vrij weinig bekend over de 25e Bond-film, die eind 2019 moet uitkomen. Noorse media meldden eerder vorig jaar dat er plannen zijn om de proloog in de Noorse fjorden te draaien. Daniel Craig zal voor de vijfde maal de rol van geheim agent 007 spelen.

Het is ook nog niet duidelijk wie de film gaat regisseren. Craig heeft laten weten een voorkeur te hebben voor Denis Villeneuve. De Canadese regisseur maakte onlangs het langverwachte en goed ontvangen vervolg op ‘Blade Runner’.

Wat doet Christoph Watlz?

Oscarwinnaar Christoph Waltz heeft in elk geval gemeld niet terug te keren in de nieuwe James Bond-film. Waltz speelde in ‘Spectre’ de aartsvijand van 007, Ernst Stavro Blofeld. Het personage overleefde de film wel.

Of de afwezigheid van Waltz ook betekent dat het personage Blofeld niet terugkeert, is onduidelijk. Blofeld werd in het verleden ook in elke film door een andere acteur gespeeld. Zo vertolkte Donald Pleasence de rol in You Only Live Twice (1967), Telly Savalas in On Her Majesty’s Secret Service (1969), Charles Gray in Diamonds Are Forever (1971) en Max von Sydow in Never Say Never Again (1983).

15-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

oofsugnb.jpg (650×415)

De contracten voor de reünietournee van The Spice Girls zijn getekend, dat schrijft de Amerikaanse website TMZ. Mel B zette haar handtekening afgelopen vrijdag en de rest is intussen gevolgd.

De groep komt terug voor een reeks optredens in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Victoria Beckham vertelde vorige week in Vogue dat er geen tournee zou komen, maar dat weerlegt de website nu. In het contract zouden alle details staan, inclusief de bedragen die ze krijgen, het aantal concerten en de locaties.

Eerder werd bekend dat het minder shows zouden worden dan aanvankelijk gepland, maar wel in de allergrootste zalen. Victoria Beckham zei dat het logistiek het heel moeilijk wordt voor de vijf mama’s om een hele wereldtour in te plannen. De oplossing ligt dus voor de hand: minder, maar grotere shows. Volgens de Britse krant The Sun zou een meerderheid van de Spice Girls het erover eens zijn dat een jaar lang touren te veel van het goede zou zijn. De vijf bleven er wel zin in hebben en dus deze oplossing gedacht.

Televisie

The Sun wist ook dat de muziektour slechts één element zou zijn van hun comeback, er zou ook een televisieprogramma komen. En dat nog op kortere termijn dan het muzikale project. Posh stelde dit weekend nog dat er geen tournee zou komen. “We gaan niet op tournee”, zei ze toen. “De meisjes en ik waren alleen aan het brainstormen.” Daar komt dus nog maar eens verandering in.

15-02-2018 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!