Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super Tuesday is een peperdure uitputtingsslag

Super Tuesday is een peperdure uitputtingsslag

De afbeelding “http://img161.imageshack.us/img161/7914/large282181ov3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De dagen voor Super Tuesday draaiden de presidentskandidaten overuren. Hillary Clinton, Barack Obama, John McCain en Mitt Romney vlogen het hele land rond om zoveel mogelijk zieltjes te winnen en kiezers te trekken voor de o zo belangrijke verkiezing van vandaag.
Wervelwind
Kriskras trokken de kandidaten door Amerika om hun boodschap te verkondigen. Clinton trok zaterdag door Californië, Arizona en New Mexico en vervolgde met een 'wervelwindtoer' van Missouri naar Massachusetts en Connecticut. Ze eindigde met tv-optredens in de programma's van Tyra Banks en in de belangrijk talkshow van David Letterman.

Superbowl
Obama gaf zaterdag acte de présence in Idaho, Minnesota en vloog naar Missouri. Zondag was het al niet anders. Even snel naar Delaware voordat hij naar huis vloog in Chicago om daar de Superbowl op tv te bekijken, de belangrijkste American footballwedstrijd van het jaar. Daarna was er ook voor hem nog een trip naar de Oostkust.

Volle zalen
Overal waar ze komen trekken de kandidaten trouwens volle zalen. Duizenden studenten hoorden Hillary in het zuiden van Californië aan en Obama verbreekt keer op keer bezoekersrecords.

In Boise, Idaho, stond de teller zaterdag op 12.000 nadat er eerder in de week al meer dan 15.000 toeschouwers waren in Denver, Colorado, en circa 13.000 in Phoenix, Arizona. Maar ook als Hillary of Obama niet in de buurt zijn wordt er driftig campagne gevoerd, en niet alleen op televisie.

Bill & Oprah
Oud-president Bill Clinton moest maandag uit naam van zijn vrouw de menigte vermaken in Californië. Talkshowkoningin Oprah Winfrey en de dochter van wijlen president Kennedy doen hetzelfde voor Barack Obama.

Mochten de kandidaten en hun medestanders toevallig een keer niet in de buurt zijn, dan doen lawines aan reclameboodschappen hun werk. In de aanloop naar Super Tuesday zijn Obama en Hillary een mediablitz begonnen die on-Amerikaanse proporties heeft aangenomen.

190 miljoen
Nooit eerder werden er tijdens voorverkiezingen in zoveel staten reclamespotjes uitgezonden voor zo'n astronomisch bedrag. In bijna alle 22 staten waar dinsdag Democratische voorverkiezingen plaatshebben verspreidden ze hun boodschap in een 190 miljoen dollar kostende campagne.

05-02-2008 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan De Man als eerste naar huis gestuurd door Phaedra Hoste

Jan De Man als eerste naar huis gestuurd door Phaedra Hoste

De afbeelding “http://img166.imageshack.us/img166/1130/gotchasnapshotfm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De afbeelding “http://img217.imageshack.us/img217/4662/jandemantj3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
‘Er was totaal geen vonk’

Hij had er de naam voor, maar niet het profiel: Jan De Man is als eerste naar huis gestuurd in Wie wordt de man van Phaedra? ‘Ik ben opgelucht.’

Het mocht niet zijn voor Jan De Man, de 31-jarige architect met het tekenbureau uit Gent. Hij werd samen met kelner Joost naar huis gestuurd door Phaedra Hoste. ‘Ik ben eerder opgelucht dan teleurgesteld,’ zegt hij. ‘Ik werd toch een beetje ongemakkelijk van al die camera’s in de villa waar ik met de kandidaten verbleef. Als een gesprek interessant begon te worden, schoten de camera’s in actie. Waarop het gesprek stilviel, natuurlijk.’

Jan was door een vriend ingeschreven voor het programma. ‘Ik vond het wel interessant en wou bovendien mijn reis onder de aandacht brengen. Op 1 december vertrek ik met een vriend naar China. We gaan het land zes maanden doorkruisen met een Porsche 911 uit 1969. Over Phaedra maakte ik me geen illusies. Ik ben vijf jaar jonger en onze leefwereld is totaal verschillend. Op tv verliefd worden zal mij nooit overkomen, trouwens.’

Drie dagen verbleef Jan in de villa met elf andere mannen en Phaedra. ‘Ik vond Phaedra vriendelijk, luisterbereid en ongelooflijk vlot, maar er was totaal geen vonk tussen ons. Toch snap ik nog altijd niet waarom ze aan dit programma meedoet. Wendy Van Wanten is erin geslaagd een man te vinden, maar naar de beweegreden van Phaedra heb ik het raden.’

Ondanks zijn vroege afscheid vond Jan het een fantastische ervaring. ‘Het ligt totaal niet in mijn natuur om aan dit soort programma’s mee te doen, maar het was een leuke overwinning op mezelf. Ik ben nog altijd vrijgezel en niet actief op zoek naar een relatie. Daarvoor heb ik het te druk. Als er iemand in mijn leven komt, zal ik niet nee zeggen. De reacties van andere vrouwen zijn eerder positief. Uiteindelijk was ik toch één van de twaalf uit een stuk of zevenhonderd: ik zal toch wel íets hebben.’ (lacht)

Kelner Joost: ‘Ik oppervlakkig?’

Ook voor kelner Joost Dauwe (40) uit Ekeren was het inpakken en wegwezen in Wie wordt de man van Phaedra? Een verrassing, zegt hij. ‘Ik had gedacht dat ik minstens een week in die villa zou blijven. Na drie dagen knal eruit was onverwacht. Er werd gezegd dat ik te oppervlakkig was. Terwijl ik gewoon mezelf niet was. Al die camera’s: ik heb het onderschat. Dan zeggen ze: jij krijgt nú vijftien minuten om met Phaedra te praten. Dan is het zo goed als onmogelijk een normaal gesprek te voeren.’

Joost heeft zichzelf niet ingeschreven voor het programma, hij werd aangesproken. ‘Ik ken er nog drie die op die manier in het programma zijn beland. Why not, dacht ik. Het was een ervaring. Mijn mening over Phaedra? Chapeau, je moet er lef voor hebben. In het dagelijkse leven durven mannen haar niet aanspreken, op café zou ik het ook niet durven. Ik wens de winnaar een goeie relatie met Phaedra? Of ik weet wie het is? We hebben een vermoeden, maar we zwijgen.’

05-02-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezinsleven
Het gezinsleven
De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/483/babyfam3648me0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De open hemel
Zorgend voor een opgewekte sfeer
Moeder zorgt
Voor de kinderen en het huishouden

Vader is nog steeds werken
De kinderen komen terug van school
Samen met vriendjes
De orde maakt plaats voor chaos

Het eerste vuiltje
Aan de strakblauwe lucht
Met dank aan de kinderen
En hun speelkameraden

Vader komt thuis
Ook hij raakt
Door de kids geïrriteerd
De lucht wordt alsmaar donkerder

Dan zijn de vriendjes naar huis
En de kinderen naar bed
Vader en moeder zitten knus op de bank
En kijken naar buiten…
Naar de heldere sterrenhemel

05-02-2008 om 03:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen heeft concrete trouwplannen

Ann Van Elsen heeft concrete trouwplannen

De afbeelding “http://img523.imageshack.us/img523/8346/large280724wc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ex-miss België Ann Van Elsen en voetballer Gunther Vanhandenhoven hebben concrete trouwplannen. Ann Van Elsen en haar management wilden het nieuws vandaag niet bevestigen, maar ontkenden het ook niet.

Feit is dat Van Elsen eerstdaags opnieuw naar Qatar vliegt om haar vriend te bezoeken. Er is een sterk vermoeden dat Gunther haar daar ten huwelijk zal vragen.

04-02-2008 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ishtar en Tanja Dexters winnen tweede ronde Eurosong

Ishtar en Tanja Dexters winnen tweede ronde Eurosong

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/2030/large280099oi6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tanja Dexters en Ishtar hebben de tweede voorronde van Eurosong gewonnen, en stoten door naar de halve finales. Ishtar won, Tanja Dexters eindigde op de tweede plaats. E.F.R. en Kenza moeten met hun derde en vierde plaats nog hopen op een wildcard, 'Idool 2007'-finaliste Esther valt, met het enige Nederlandstalige nummer in de wedstrijd, onherroepelijk af.

Programma
Presentator Bart Peeters, die in de eerste voorronde een beetje moeizaam op gang kwam, vloog er deze keer meteen in. Het rare is dat hij dan steeds op zijn personage Jos Bosmans begint te lijken. Hij zegt dan vijftien keer "dames en heren" op een halve minuut, en dingen als "we beginnen euh, bij het begin".

Peeters werd ook deze keer weer bijgestaan door twee 'Servische' dames, die alle introfilmpjes van de kandidaten inspreken, en voor de rest de hele tijd bijzonder streng kijken. Hun Servische afkomst wordt geïllustreerd met een berenmuts op hun hoofd, en een zweep in hun handen. Daarnaast laten ze geen gelegenheid onbenut om sterke drank uit de fles te drinken. Daar is ongetwijfeld bijzonder lang over gebrainstormd bij de openbare omroep. Misschien een idee voor een 'achter de schermen'-filmpje bij de editie van 2010. Als ons land dan mag meedoen natuurlijk.

Kenza
De Mechelse Kenza mocht beginnen met 'Breaking all the rules'. De zangeres bracht een (te?) hoog gezongen r&b-nummer, vergezeld van vier danseressen en een achtergrondzangeres. Het nummer was vocaal doorspekt met veel 'oh yeah's en het lijkt, ook vanwege de drukke kadans in de tekst, wat voort te hobbelen, waardoor er bij ons niet veel van bleef hangen.

Jurylid Katrina zag een kruising tussen Céline Dion en Tori Spelling, maar vond het genre niet geschikt voor Eurosong. Kris Wauters bleef als muzikant op zijn honger zitten. Hij vond de groove wel tof, maar werd niet meegenomen door hetgeen erbij gezongen werd. Hij vond het ook niet sexy genoeg. Marcel Vanthilt voelde zich niet geëntertaind: "Beyoncé op je kamer nadoen is voor mij prima, maar hier had je dat nu niet moeten komen doen", was het harde verdict. Vanthilt had zijn oranje kostuum van vorige week gelukkig thuisgelaten, misschien omdat er vandaag geen Hollander won in het veldrijden. Zijn pistachekleur deed vanavond gelukkig iets minder pijn aan de ogen.Tanja Dexters en Ishtar hebben de tweede voorronde van Eurosong gewonnen, en stoten door naar de halve finales. Ishtar won, Tanja Dexters eindigde op de tweede plaats. E.F.R. en Kenza moeten met hun derde en vierde plaats nog hopen op een wildcard, 'Idool 2007'-finaliste Esther valt, met het enige Nederlandstalige nummer in de wedstrijd, onherroepelijk af.

04-02-2008 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balletgezelschap voert Britney Spears op

Balletgezelschap voert Britney Spears op

De afbeelding “http://img263.imageshack.us/img263/5139/large278732lb9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het turbulente leven van Britney Spears is niet meer alleen voer voor de tabloids, maar nu ook voor een balletgezelschap. De dramatische ontwikkelingen in het leven van de gevallen popprinses zijn verwerkt in een moderne choreografie door de gerenommeerde Rambert Dance Company, meldt de BBC. De première van de voorstelling was in de Queen Elizabeth Hall in Londen.

"Hedendaagse tragedie"
De zestien minuten durende moderne dansvoorstelling, 'Meltdown' genaamd, liet zien hoe de getroebleerde popprinses de paparazzi ontvlucht, haar hoofd kaalscheert en wordt afgevoerd op een stretcher. Choreograaf Hubert Essakow vertelt dat hij, net zoals velen, gepassioneerd raakte door de problemen van de popster, en zich bijgevolg heeft laten inspireren voor het balletstuk. "Dit is een hedendaagse tragedie. Een hommage aan Britney."

Jerry Springer
De muziek is geschreven door componist Richard Thomas, die eerder al verantwoordelijk was voor de compositie van het stuk 'Jerry Springer, the opera'.

03-02-2008 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls stoppen met tournee door Posh

Spice Girls stoppen met tournee door Posh

De afbeelding “http://img132.imageshack.us/img132/5940/large279543sr2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham heeft ervoor gezorgd dat de Spice Girls Australië, China, Zuid-Afrika en Argentinië van hun wereldtournee schrappen. "Ik heb er lang over nagedacht", vertelt Posh in de Britse zondagskrant News of the World. "Ik zit gewoon niet meer in de muziekindustrie, ik zit in de modewereld."

"Mama was ooit popster"
Beckham bekent dat haar kinderen Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) de enige reden zijn dat ze instemde met de reünie van de Britse meidengroep. "Ik wilde ze laten zien dat mama ooit een popster was", vertelt ze.

Laatste kans
De Spice Girls maakten vrijdag bekend dat het optreden in Toronto in Canada op 26 februari het laatste is. "Dat is de laatste kans om de Spice Girls samen te zien", zegt Posh. De meidengroep voerde persoonlijke en familieverplichtingen op als reden voor het besluit.

Modewereld
Victoria hangt haar microfoon na de laatste show voorgoed aan de wilgen en gaat zich volledig richten op een carrière in de modewereld. "Ik ben al bezig met het samenstellen van een team van mensen", bekent de modebewuste diva, die al de spijkerbroekenlijn DVB Jeans op haar naam heeft staan en zonnebrillen ontwierp.

03-02-2008 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen broers weer in de prijzen

Coen broers weer in de prijzen

De afbeelding “http://img207.imageshack.us/img207/2825/large279508ug5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amerikaanse filmproducers vinden 'No country for old men' de beste film die vorig jaar is gemaakt. Producent Scott Rudin en regisseur Joel Coen kregen zaterdagavond de award voor beste film uitgereikt door de Producers Guild of America (PGA).

De film versloeg 'Juno', 'There will be blood', 'Michael Clayton' en 'The diving bell and the butterfly'.

'No country for old men' kreeg eerder al een prijs van de Directors Guild of America en werd beloond met een SAG Award voor beste film. De film maakt kans op acht Oscars.

03-02-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert wint autoritair in Lille, Boom geeft op

Albert wint autoritair in Lille, Boom geeft op

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/6674/large278821mw4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Niels Albert (Palmans-Cras) heeft op autoritaire wijze de Krawatencross in Lille gewonnen. De 22-jarige wereldkampioen bij de beloften finishte 31 seconden voor Bart Wellens, die Sven Nys in een sprintje om de tweede plaats achter zich liet.

Nys had aan zijn derde plaats genoeg om voor de vijfde keer de eindzege in de Gazet van Antwerpen-trofee op zak te steken. De Nederlandse wereldkampioen Lars Boom, die tweede stond in het regelmatigheidscriterium, gaf op.

Stybar met blitzstart
Het was de Tsjech Zdenek Stybar die het hele pak op sleeptouw nam richting het veld. Al snel kregen we vier leiders. Dat waren Sven Nys, Bart Wellens, Sven Vanthourenhout en Stybar. Erwin Vervecken volgde wat verderop, met in zijn zog onder andere Lars Boom. Niels Albert overbrugde in zijn eentje de kloof naar de vier leiders.

Opnieuw vier leiders
Deze vijf maakten de eerste ronde vol. De rest volgde dan al op negen seconden. Toch slaagde de Nederlander Richard Groenendaal erin aansluiting te vinden bij de vijf leiders met in zijn wiel Bart Aernouts. Niet voor lang evenwel. Bij een tempoversnelling van Nys hadden enkel Albert, Vanthourenhout en Wellens een passend antwoord waardoor we opnieuw vier leiders kregen.

Nys-Albert
In de tussensprint was Sven Nys er als de kippen bij om de drie punten voor het klassement weg te kapen voor Wellens en Albert. De twee mannen uit Baal muisden er dan plots vanonder. Wellens en Vanthourenhout volgden al snel op zowat tien seconden.

Val Nys
Boom nam zowat elf renners op sleeptouw in de achtervolging op het leidende duo. Met nog vijf ronden te rijden, sprokkelden Nys en Albert vijf seconden op het tweetal Wellens en Vanthourenhout. Albert sloeg Nys van zich af nadat die een stuurfout maakte. Nys werd op zijn beurt in de steek gelaten door Bart Wellens en Sven Vanthourenhout. De Belgische kampioen smakte dan tegen de grond, waardoor hij moederziel alleen op de vierde plaats kwam te liggen.

Hergroepering achter Albert
Albert bleef verder doortrekken en sprokkelde op drie ronden van het einde zelfs al 27 seconden voorsprong op Wellens en Vanthourenhout. Nys volgde dan al op 35 seconden. Wellens ging vervolgens, met nog twee ronden voor de boeg, alleen op jacht naar Albert. Tevergeefs, want de drie achtervolgers kwamen na verloop van tijd opnieuw samen.

Boom geeft op
Net op dat moment hield kersvers wereldkampioen Lars Boom het voor bekeken en stapte uit de wedstrijd. Albert had bij het ingaan van de allerlaatste ronde veertig seconden voorsprong op het duo Wellens-Nys. Vanthourenhout verzekerde zich van de vierde plaats op een kleine minuut. Albert haalde het uiteindelijk met een halve minuut op Wellens en Sven Nys, die derde werd.

Van Amerongen bij beloften
Eerder op de dag won de Nederlander Tijs Van Amerongen na een lange solo de wedstrijd bij de beloften. Hij haalde het voor de Duitser Philipp Walsleben en de Luxemburger Jempy Drucker. Beste Belg was vincent Baestaens met een vierde plaats. Tom Meeusen blijft leider in het tussenklassement


03-02-2008 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy en Bruni vanochtend getrouwd in het Elysée

Sarkozy en Bruni vanochtend getrouwd in het Elysée

De afbeelding “http://img340.imageshack.us/img340/8978/large278580tg6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Frans president Nicolas Sarkozy is vanochtend in het Elysée getrouwd met zangeres en ex-topmodel Carla Bruni. Dat meldt RTL France op zijn website. Het nieuws werd bevestigd door de burgemeester van het achtste arrondissement in Parijs, François Lebel, die de twee in de echt zou hebben verbonden.

"Ik heb twee kiezers van het achtste arrondissement, die in de Rue Faubourg Saint Honoré 55 wonen, getrouwd. Dat is het adres van het presidentieel paleis", aldus Lebel in een gesprek met radio Europe 1.

Het is de eerste keer dat een president in functie trouwt. De 53-jarige Sarkozy scheidde in oktober na elf jaar huwelijk van Cécilia Ciganer-Albeniz. In december maakte hij zijn relatie met de veertigjarige zangeres Carla Bruni bekend.

Nicolas Bazire, voormalige medewerker van Edouard Balladur en hoge verantwoordelijke van de groep LVMH, zou de getuige geweest zijn van de president en Mathilde Agostinelli, communicatieverantwoordelijke bij Prada France, de getuige van Bruni.

02-02-2008 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgedroogde Amy Winehouse

Uitgedroogde Amy Winehouse met spoed naar ziekenhuis

De afbeelding “http://img503.imageshack.us/img503/3453/amyjw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Winehouse checkt in het Capio Nightingale ziekenhuis in.

Niets dat niet dubbelzinnig is in het leven van Amy Winehouse: terwijl ze momenteel wereldwijd scoort met haar single 'Valerie', is Amy woensdagavond nog nog met uitdrogingsverschijnselen opgenomen in een ziekenhuis. Winehouse verbleef in het Capio Nightingale ziekenhuis om cold turkey af te kicken van haar drugs- en drankverslaving. Alleen vergat ze wel nog water te drinken.

Verschrikkelijke afkickverschijnselen
De Britse zangeres werd met spoed naar een privékliniek vervoerd en daar aan het infuus gelegd. "Ze zag er ontzettend dun, bleek en oververmoeid uit", vertelt een bron aan The Sun. "Ik hoop dat dit niet het begin van het einde is". Gisteren vertelde Amy's vader, Mitch, dat Amy lijdt onder 'verschrikkelijke' afkickverschijnselen "Het gaat redelijk goed met Amy, maar ze zal nog een hele lange tijd in de kliniek moeten blijven."

Grammy's
De Grammy's, waarvoor Amy met haar hitalbum 'Back to Black' genomineerd is in zes categorieën en die op 10 februari in Los Angeles plaatsvinden, lijkt Winehouse dus wel op de buik te kunnen schrijven. "Ik wil in ieder geval niet dat ze gaat. Daar is nog het te vroeg voor", besluit Mitch. Amy's platenlabel heeft dan weer laten weten dat haar geplande optreden tijdens de Grammy's gewoon doorgaat. (odbs)

02-02-2008 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson brengt album uit met Tom Waits-covers

Scarlett Johansson brengt album uit met Tom Waits-covers

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/4696/large267891yn7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Scarlett Johansson is trots op haar debuutalbum 'Anywhere I lay my head'. "Het was een heel mooi en geïnspireerd proces om dit album te maken", vertelt de actrice, die de sound van het album dromerig en etherisch noemt.

Yeah Yeah Yeahs
De 'Lost in Translation'-actrice werkte samen met Yeah Yeah Yeahs-gitarist Nick Zinner en Sean Antanaitis van de indierockband Celebration. Het album bevat tien covers van Tom Waits-songs en een nieuw nummer.

Justin Timberlake
Het is niet de eerste keer dat de 23-jarige blondine een uitstapje naar de muziekwereld maakt. Eerder speelde ze een rolletje in de videoclip van het nummer 'What goes around' van Justin Timberlake. Ook trad ze vorig jaar op met The Jesus and Mary Chain tijdens een muziekfestival in Coachella, Californië.

02-02-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham toont naakte Posh op t-shirt

Beckham toont naakte Posh op t-shirt

De afbeelding “http://img82.imageshack.us/img82/1153/large273748hy0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zelfs tijdens een trip naar Brazilië toont David Beckham dat zijn Victoria hem nauw aan het hart ligt. Becks toonde in Zuid-Amerika, waar hij na Londen en Los Angeles een derde voetbalschool oprichtte, het nieuwste t-shirt van Victoria voor het goede doel. Posh poseerde naakt, om de gevaren van huidkanker onder de aandacht te brengen. Marc Jacobs is verantwoordelijk voor de creatie.

Victoria bedekt haar borsten met de handen, waaronder de tekst 'Protect the skin you're in' staat te lezen. Met het shirt steunt Posh de Interdisciplinary Melanoma Cooperative Group. Al vinden we dat die met Victoria als uithangbord een nogal rare keuze heeft gemaakt. De Spice Girl vertoont zich op de rode loper bijna steevast met een door de zonnebank gebruinde huid.

Maar volgens Posh is haar houding rond de zaak veranderd, nu ze in Los Angeles woont. "Ik besef nu hoe belangrijk het is om veilig te zonnen, net zoals ik ervoor zorg dat mijn drie jongens niet te veel blootgesteld worden aan de zon", aldus Victoria.

31-01-2008 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy en Bruni vervolgen Ryanair voor reclame

Sarkozy en Bruni vervolgen Ryanair voor reclame

De afbeelding “http://img134.imageshack.us/img134/1197/large273789rw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een advocaat van de Franse president Nicolas Sarkozy heeft twee rechtszaken aangespannen tegen lagekostenmaatschappij Ryanair. De maatschappij heeft voor een advertentie een foto gebruikt van de Franse president en zijn vriendin Carla Bruni. Dat meldt de website van de Franse krant Le Monde.

Voor de schending van de rechten op zijn afbeelding zonder toestemming en met het doel tot reclame vroeg Sarkozy een euro schadevergoeding met interest en het verbod op het commercialiseren van zijn beeld. Bruni vraagt 500.000 euro tegen mogelijke toekomstige schade met interest. Thierry Herzog, de advocaat van Sarkozy, zei dat Bruni's eis gebaseerd was op haar werk als model. "Ze heeft reclamecontracten met merken die haar veel betalen om hen te vertegenwoordigen", aldus Herzog. "Een foto van Carla Bruni, dat kost 500.000 euro."

De reclame verscheen eerder deze week in de krant Le Parisien en toont een lachende Sarkozy en Bruni. Boven Bruni's hoofd prijkt een gedachteballonnetje waarin staat: "Met Ryanair kan mijn hele familie naar mijn huwelijk komen". Volgens verschillende media zouden Sarkozy en Bruni in februari in het huwelijksbootje stappen.


31-01-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

De afbeelding “http://img100.imageshack.us/img100/8529/large274151qd7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dr. Phil heeft er spijt van dat hij Britney Spears ooit heeft willen helpen. Dat verklaarde hij in het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America.

Pers
De tv-psycholoog bracht onlangs op verzoek van haar familie een bezoekje aan de zangeres tijdens haar recente opname in een ziekenhuis in Los Angeles. Na afloop liet hij aan de pers weten te geloven dat Britney dringend "medische en psychologische hulp" nodig heeft. Dit zorgde voor grote woede bij de familie Spears. "De familie vroeg hem in vertrouwen om steun, niet om verklaringen aan de pers te doen", verklaarde een woordvoerder destijds.

Spijt
Dr. Phil heeft nu aangegeven spijt te hebben van zijn uitlatingen. "Ik heb spijt van mijn verklaring. Het heeft niets geholpen. Het heeft geen nut gehad." Eerder zag hij al af van zijn plan een uitzending van zijn show te wijden aan de problemen van de zangeres.

Vergunning
Het therapeutische bezoekje van Dr. Phil aan Britney zorgde niet alleen voor vraagtekens bij de familie Spears. De California Board of Psychology diende een aanklacht tegen hem in omdat zijn hulp aan de popprinses illegaal zou zijn; hij beschikt niet over een vergunning om in Californië te mogen werken.

31-01-2008 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ma Amy Winehouse:

Ma Amy Winehouse: "Bang dat ze nog dit jaar de pijp uitgaat"

De afbeelding “http://img444.imageshack.us/img444/1381/large270114io4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hoewel haar dochter nu al vier dagen in de afkickkliniek verblijft en de dokters blij zijn met haar vooruitgang, vreest de moeder van Amy Winehouse dat de zangeres nog dit jaar overlijdt.

Zelfde weg op als Britney Spears
Janis Winehouse is bang dat het te laat is om haar dochter nog te redden. "Ze gaat dezelfde weg op als Britney Spears", verklaart ze in de Sunday Mirror. Zes dagen nadat The Sun een video uitbracht waarop Amy Winehouse crack rookt, liet ze zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Begrafenis
"Ik wist dat mijn dochter problemen had met drugs. Maar het zo te zien, was hartverscheurend. Ik besef heel goed dat mijn dochter binnen het jaar dood kan zijn. We kijken toe hoe ze zich stilletjesaan van kant maakt. Ik heb al vrede genomen met haar dood. Ik heb haar zelfs al gevraagd waar ze begraven wil worden. Ze heeft me uitgenodigd op de uitreiking van de Grammy Awards over enkele weken, maar iets zegt me dat ze dan niet meer zal leven. Ik kijk naar Heath Ledger en Britney Spears en stel vast dat Amy dezelfde weg opgaat. Het is alsof ik zit toe te kijken hoe een auto crasht, zonder dat ik er iets aan kan verhelpen".

Ontwenningsverschijnselen
Een familievriend ziet het allemaal minder dramatisch. "Ze bekijkt het dag aan dag, maar ze heeft die moeilijke stap om te gaan afkicken toch genomen. Ze is de voorbije dagen ziek geweest en ze lijdt aan ontwenningsverschijnselen, maar ze houdt vol. We hopen dat er eindelijk licht schijnt aan het eind van de tunnel. Ze zal zo lang als nodig is in de kliniek blijven en dat kan oplopen tot drie of vier weken".

30-01-2008 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Heath Ledger stierf een natuurlijke dood"

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/4241/large269617hn4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bronnen dichtbij het onderzoek beweren dat de dood van acteur Heath Ledger een natuurlijke oorzaak kan hebben gehad. De Amerikaanse nieuwssite TMZ.com beweert dat de graad van intoxicate door medicijnen in het bloed van Ledger zo laag was dat het onwaarschijnlijk is dat die zijn dood zou hebben veroorzaakt.

Verhaal masseuse klopt niet
TMZ meldt ook dat de onderzoekers niet geloven dat de masseuse Heath heeft horen snurken toen ze rond één uur 's nachts in zijn slaapkamer kwam. Volgens bepaalde bronnen stelde een brandweerman rond drie uur rigor mortis (lijkstijfheid) aan Ledgers kaak vast. Aangenomen wordt dat Ledger toen al drie uur dood was, dus is het zeer onwaarschijnlijk dat zijn masseuse hem om één uur heeft horen snurken.

Drugs opgeruimd?
Geruchten als zou de masseuse een plot hebben beraamd met de lijfwacht van Mary-Kate Olsen, om illegale drugs uit het appartement te verwijderen, worden niet bevestigd door het onderzoek. Dat zou volgens de politie onmogelijk geweest zijn omdat de politie erbij was toen de lijfwacht ter plekke was. Naar eigen zeggen contacteerde de masseuse de lijfwacht omdat ze wist dat hij een erkende verpleger was.

30-01-2008 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pps over ballet
PPs over ballet




Ballet is een dansvorm. Het wordt meestal op klassieke muziek gedanst en is van oorsprong Italiaans. Meestal worden er in het ballet bepaalde historische of mythische verhalen uitgebeeld al dansend. Vooral in Rusland werd het ballet zeer populair. De hele bekende balletdansers van vroeger waren dan ook vaak Russen. De eerste balletvoorstellingen waren een hele belevenis. Het waren nooit geziene spektakels. In één voorstelling deden er honderden dansers, muzikanten, zangers, zangeressen en zelfs schilders mee...

Al van sinds hun bestaan dansen mensen ter ere van hun goden. Ze dansten voor regen, om een goede jacht te hebben, om genezing af te smeken, enz... Op rotstekeningen kunnen we zien dat de mensen al van sinds de oertijd dansten. De mooiste rotstekeningen van dansende mensen zijn te zien in de grot van Trois-Frères in Frankrijk....

In filmland bestaan er westerns, animatiefilms, oorlogsfilms, komedies, thrillers,... maar ook musicals. Deze muzikale films waarin er ook duchtig gedanst wordt, ontstonden samen met de geluidsfilm. In 1927 was dat. De eerste musical was getiteld The Jazz Singer. De volgende musical op het witte doek had een hele sprekende titel en vertelde precies over wat het ging: All talking! All singing! All dancing!. En ook nu is musical nog altijd populair zowel in de bioscoop als op het witte doek. Denk maar aan de fantastische film Moulin Rouge of aan de Vlaamse theaterproductie Kuifje en de Zonnetempel...


29-01-2008 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
28-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B ging maar drie keer met Eddie Murphy naar bed

Mel B ging maar drie keer met Eddie Murphy naar bed


Naar verluidt is Spice Girl Mel B slechts drie keer van de grond geweest met Eddie Murphy, maar dat was voldoende om haar zwanger te maken. De twee waren maar drie maanden samen. Dat meent News of the World.

Niet verliefd
De krant sprak met een familielid van Murphy. "Die twee lusten elkaar rauw, maar Eddie is nooit verliefd geweest op Mel B. Nu probeert ze hem te pluimen. Ze eist een huis in Malibu van 7 miljoen euro en achttien jaar lang alimentatie".

Erin geluisd
Zeer passioneel was de relatie tussen Mel B en Eddie Murphy niet. "Ze gingen maar drie keer met elkaar naar bed, en Eddie was dan ook enorm verrast toen ze aankondigde dat ze zwanger was van hem. Dat was nadat ze al uit elkaar waren. Hij kon echt niet geloven dat het zijn kind was. Bovendien had ze hem verzekerd dat ze een spiraaltje had. Sinds een DNA-test uitwees dat hij echt wel de vader is, is het tot Eddie doorgedrongen dat hij erin geluisd is".

Beroemde vent binnendoen
"Van zodra ze aan Eddie voorgesteld werd, smolt ze weg en begon ze haar vrienden te vertellen dat ze met hem zou trouwen. Het was duidelijk dat ze, net als Posh, een bekende vent aan de haak wilde slaan. Ze wilde faam en fortuin, maar meer nog wilde ze een rijke en beroemde vent".

Murphy betaalt maandelijks ruim 11.000 euro onderhoudsgeld voor zijn nu negen maanden oude dochter Angel Iris, maar hij weigert elk contact met Mel B.

Triootje
Volgens de bron wist Murphy al voordat Mel zei dat ze zwanger was, dat er stront aan de knikker was. "Op een van hun eerste afspraakjes vertelde ze Eddie dat ze fantaseerde over een triootje met een vrouw die ze kende. Eddie geloofde zijn oren niet. Het was meteen duidelijk dat ze een sterke seksuele appetijt heeft. Maar Eddie heeft enorme smetvrees en seks met een vreemde vrouw, dat ziet hij niet zitten".

Bevallen op Murphy's verjaardag
Bovendien is Murphy ervan overtuigd dat Mel B opzettelijk beviel op zijn verjaardag om hem een oor aan te naaien. "De bevalling was uitgerekend voor 15 april, en Eddie's verjaardag is op 3 april. Hij is van oordeel dat ze een afspraak maakte om op die dag een vroegtijdige keizersnee te krijgen zodat zijn dochter op zijn verjaardag zou geboren worden. Nu zal hij nooit meer van zijn verjaardag kunnen genieten. Die dag kan hij enkel nog denken aan het leed dat ze hem heeft berokkend". Poor, poor Eddie. Straks moeten we nog onze zakdoeken bovenhalen.

28-01-2008 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Satyn wint eerste voorronde Eurosong

Katy Satyn wint eerste voorronde Eurosong

De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/4475/large269238lq0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katy Satyn heeft de eerste voorronde van Eurosong 2008 gewonnen. Haar nummer 'Magical Sensation' kon de Eén-kijkers het meest bekoren, en is samen met 'What I like about you' van oudgediende Brahim al zeker van een plaats in één van de twee halve finales. Femme Fatale en Raeven kunnen nog een wildcard krijgen, Eva Darche ligt uit de wedstrijd.

Wedstrijd
Twee jaar na de deelname van Kate Ryan, mocht Vlaanderen de Belgische Songfestivalvertegenwoordiger nog eens kiezen. Na de magere oogst van de jongste edities, vond een meerderheid van de HLN.BE-bezoekers dat België beter niet meer deelnam aan de grootste liedjeswedstrijd ter wereld. De wedstrijd zou immers doorgestoken kaart zijn, daar buurlanden te veel op elkaar zouden stemmen.

Tijd heelt echter alle wonden, dus het circus mocht opnieuw van start gaan. Uit honderden inzendingen selecteerde de VRT in opperste discretie twintig kandidaten, die naar de gunst van de kijker mogen dingen in vier voorrondes, twee halve finales en een finale.

Een wedstrijd op televisie kan niet zonder een jury. Marcel Vanthilt was weer van de partij, Eurosongkenner André Vermeulen vreemd genoeg niet. Kris Wauters nam zijn plaats in, terwijl Katrina 'and the Waves' Leskanich als voormalig Songfestivalwinnares de plaats van Johnny Logan als 'lieve, zalvende stem' leek in te nemen. Leek, want de zangeres is zeker niet op haar mondje gevallen.

Katy Satyn
Star Academy-deelneemster Katy Satyn kreeg de moeilijke opdracht de eerste voorronde af te trappen. "Toen ik vier jaar was, ben ik eens naar school gegaan zonder onderbroek", was het eerste dat we over haar vernamen in het promofilmpje. Ach ja, tegenwoordig komen wel meer zangeressen zonder ondergoed op straat.

Haar nummer 'Magical Sensation' heeft als basis een dwarsfluitriedeltje met een vette beat eronder, een beetje Milk Inc. meets Riverdance. De verschillende invloeden en het pakkende refrein maken het nummer 'helemaal Eurosong', en dat is een goede reden om het te sturen. Of net niet natuurlijk, als de andere landen ook 'typische' Eurosongnummers sturen.

Vier acrobatische dansers huppelden rond Katy, die goed zong en er natuurlijk ook goed uitziet. "Een lekkere brok", zei Marcel Vanthilt daarover, terwijl Kris Wauters niet verder kwam dan "de mooiste artieste na La Esterella". Kris werd wel niet heel koud of warm van de song, maar vond hem goed gemaakt. Wauters vroeg zich ook terecht af hoe de koortjes en de vele backingvocals zouden worden opgevangen, mocht Satyn ooit op het uiteindelijke festival in Belgrado geraken. Daar moet alles immers live gezongen worden. Misschien kan Katy de hulp inroepen van de twee Zweedse vrouwen die Kate Ryan twee jaar geleden vocaal bijstonden.

Raeven
Iets steviger ging het eraan toe bij Raeven, een tweeling uit Houthalen die als 'Twin Girls' vijf jaar geleden al eens deelnam aan Eurosong for Kids. De meisjes gingen meteen pakkend van start met een 'para pararaah'-zangstukje dat zich meteen tussen je oren nestelt. De dames deden het zonder huppelende dansers, maar met een heuse groep. Rechttoe rechtaan, met een degelijk nummer zonder een uitgekiende choreografie, dat mag ook wel eens. De groepsleden liepen er echter wel héél gewoontjes bij, wat wel afstak tegen het flashy roodzwart van de zangeressen. We zagen dus bijzonder weinig showelementen bij de meisjes van Raeven, die bij het einde van het nummer dan toch een poging tot gimmick bovenhaalden door het shirt van de gitarist zijn lijf te trekken. De gitarist heeft namelijk een grote tatoeage op zijn rug, wat dan bijzonder stoer mag zijn aan het zwembad, bij de preselecties van Eurosong is het gewoon verschrikkelijk lullig.

De meisjes oogstten wel sympathie bij de jury. Kris Wauters geloofde het nummer, en ook Katrina vond het een prima popsong, ondanks de boodschap over de opwarming van de aarde die erin verpakt zit. "Jullie hebben nog maar kleine ballen," vond ze. "Jullie moeten echt grote, harige ballen krijgen", ging ze verder. Johnny Logan had zoiets ongetwijfeld nooit over zijn lippen gekregen. Katrina blijkt dan, ondanks het feit dat ze het Songfestival ooit won voor Groot-Brittannië, gewoon een Amerikaanse te zijn. Ze zal blij zijn dat ze op de Belgische televisie het woord 'ballen' niet wegbliepen, denken we dan maar.

Marcel Vanthilt herinnerde zich dat rocknummers het niet zo goed doen op het Songfestival, en nam daar Sergio met 'Sister' als voorbeeld van. Vanthilt vond ook het trucje met de tatoeage nogal flauw. Hij had liever "een vlam die uit zijn reet komt" gezien, misschien iets voor in de halve finale. Raeven heeft al wel een flinke radiohit te pakken, besloot Marcel.

Brahim
Idool 2003-finalist Brahim is tegenwoordig blijkbaar een soulzanger, en is dat naar eigen zeggen eigenlijk altijd al geweest. "Waarom maak je dan al jaren hiphop?", is dan de eerste vraag die bij ons opkomt, maar Bart Peeters wou liever weten hoe het zat met het liefdesleven van de sympathieke Torhoutenaar. Goed nieuws voor de dames: het is blijkbaar vrij triestig. Slecht nieuws: Brahim heeft geen tijd voor een vriendin, die trouwens "een dikke kont moet hebben". Dat herinnert ons er trouwens aan dat Ella en Dorien Leyers niet meer in de uitzending zitten als sidekicks van Bart Peeters. Brahim en Dorien waren na die uitzendingen namelijk even een koppel.

Geen hiphop meer dus bij Brahim, wiens hoedje nu alleszins toch minder onnozel staat dan toen hij nog rapte. Het bestaan als soulzanger gaat hem trouwens bijzonder goed af. Marcel was zwaar onder de indruk, en hoorde onder andere wat Simply Red en Marvin Gaye. Hij vond het nummer wel eerder geschikt voor het feestje nà het eigenlijke festival. "Is het misschien zelfs niet té goed voor het Songfestival", vroeg hij zich hardop af. Ja inderdaad Marcel, laten we een slechter nummer sturen.

Katrina werd dan weer gelijk warm van de act, en vond het nummer in naam van alle vrouwen meteen ook heel sexy. Ze zei er in één adem ook bij dat ze zelf een dik gat heeft, maar achtte het nummer misschien toch ook niet het meest geschikt voor Eurosong.

Kris Wauters loofde vooral de persoonlijkheid van Brahim, "een Belg met multiculturele klasse". Wauters zag Brahim "zeker een hit" scoren met 'What I like about you', en terecht.

Eva Darche
Iets helemaal anders liet Eva Darche dan weer op ons los. Vier danseresjes, die op het eerste zicht gekleed leken in een grote witte onderbroek en een donker topje, zwaaiden zweverig met witte stofjes. De muziek leek dan weer een flauwe rip-off van een Within Tempation zonder zware gitaren. Het nummer bevat veel langgerekte zangstukken, en om die geloofwaardig en toonvast te brengen moet je zangtechnisch al heel straf zijn. En daar wringt het schoentje.

Kris Wauters sloeg de nagel op de kop, toen hij zei er een Vanessa Chinitor-achtig gevoel bij te krijgen. Herinner u haar Eurosong-inzending 'Like the wiiiiiiiiiiiiiind', en vergeet die dan ook maar weer snel. Hij noemde het nummer uiteindelijk "toch een beetje 'boring'", en Marcel Vanthilt dacht er hetzelfde over. Als Marcel een dergelijk nummer op tv ziet, "gaat hij zijn boodschappenlijstje opstellen, zijn vuilnis sorteren of nootjes halen".

Femme Fatale
De laatste kandidate was Betty Owczarek, wereldberoemd in Vlaanderen door haar borsten te ontbloten in de eerste Vlaamse editie van 'Big Brother'. Bart Peeters werd, in tegenstelling tot haar vorige deelname als 'Biba Binoche', niet afgeleid door Betty's "Nicole en Hugo". Je kon er anders moeilijk naast kijken.

"Het nummer is speciaal voor mijn stem geschreven. Vals zingen kan dus niet," zei ze eerder over haar nummer 'Decadence'. Toch wel hoor, Betty. Het nummer zou over SM moeten gaan, wat dus inhield dat er een paar gespierde donkere medemensen het podium moesten opkruipen, slechts gekleed in een broek en een halsband mét ketting. Danser zijn bij Betty is dus wel degelijk een hondenleven. Enfin, we hebben weer goed gelachen.

Kris Wauters had een groot probleem met haar act. "Goede electropop, zeer tof refrein", vond hij. Hij achtte de act zelfs gek genoeg om het songfestival te winnen. "Maar jij bent geen goeie zangeres, en het is onmogelijk om dat weg te stoppen", was zijn oordeel. Marcel Vanthilt is altijd wel te vinden voor iets apart, en herinnerde zich de 'discojeanet' die vorig jaar tweede werd op het Songfestival. Ook Katrina was positief, hoewel ook zij met een probleem bleek te zitten. "Het nummer gaat de hele avond door mijn hoofd spoken", dacht ze. De zangeres loofde ook de "aparte klasse" van de dansers, en bekende verder het ook warm te krijgen van venten 'on all fours'.

Eindoordeel
De jury heeft, in tegenstelling tot de vorige edities, geen beslissende stem meer in de wedstrijd. De juryleden mogen niet stemmen, enkel commentaar geven. Kris Wauters besloot de uitzending met "die zever van 'dat is niet goed genoeg voor Eurosong', vind ik dikke zever". Hij vond Brahim het beste, daarin bijgestaan door Marcel Vanthilt. Katrina loofde het hoge niveau van de inzendingen, maar koos niet voor Brahim, omdat hij toch een carrière zou uitbouwen zonder deze wedstrijd. Marcel Vanthilt zou zeker Eva Darche niet sturen, Katrina dan net weer wel.

De kijkers gaven Marcel (en Kris) uiteindelijk gelijk, en gaven Eva Darche het minste punten. Zij kan dus geen wildcard voor de halve finales in de wacht slepen. Femme Fatale en Raeven kunnen dat nog wel.

28-01-2008 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!