Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira:

Shakira: "Mijn sexy lijntje heb ik te danken aan chocola"

Klik op de foto om 'Sexy Shakira' te beluisteren





Shakira heeft haar sexy lijntje -naar eigen zeggen toch- te danken aan... chocola. De zangeres legt zichzelf een strikt dieet en harde fitnessoefeningen op, maar wil de geneugten van het leven ook niet helemaal opgeven. "Een evenwicht daarin vinden, is heel belangrijk. Ik eet heel graag en aan chocola en andere zoete dingen ben ik helemaal verslaafd."


De 32-jarige Colombiaanse wijst ook op de veranderingen die ze als persoon ondergaat. "Als bij mijn laatste album 'She Wolf' de klemtoon ligt op seks komt dat omdat ik me op dit moment een seksueler wezen voel dan toen ik een twintiger was. Zo werkt het leven nu eenmaal. Je verandert constant en je bent steeds op zoek naar een betere versie van jezelf. Eén ding zal echter altijd hetzelfde blijven: de band tussen mijn muziek en mijn ziel. Mijn optredens zijn altijd een weerspiegeling van hoe ik me voel. Nu ben ik sensueler omdat dat aspect een grotere rol speelt in mijn leven dan tien jaar geleden. Ik ben een vrouw en die vrouwelijkheid vind je perfect terug in mijn album."



16-12-2009 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriet Hermans wil opnieuw gaan zingen

Margriet Hermans wil opnieuw gaan zingen

Klik op de foto om 'Laisse roullez les bon temps Jacqueline' te beluisteren






Margriet Hermans voelt het opnieuw kriebelen. De ex-politica van Open Vld is al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaat nu weer gaan zingen. Komende zomer zal ze op festivals en dorpspleinen een twintigtal meezingers brengen, onder meer uit het rijke oeuvre van artiesten als André Hazes. Daarnaast zal de Kempense 'diva' ook eigen nummers voorstellen, voornamelijk in het Nederlands. Ze vond immers dat dat genre tanende was. Hermans geraakte bij de verkiezingen van 7 juni 2009 niet terug verkozen in het Vlaamse parlement, waardoor ze ontslag moest nemen als gemeenschapssenator.



16-12-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse actrice Vera Mann speelt hoofdrol in Nederland

Vlaamse actrice Vera Mann speelt hoofdrol in Nederland


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/vera-mann.jpg?t=1260966419


De Vlaamse actrice Vera Mann (Les Misérables, Evita) heeft de hoofdrol te pakken in het toneelstuk 'Duet for One'. De regie is in handen van Paul van Ewijk. 'Duet for One' gaat op 28 september 2010 in première in de Leidse Schouwburg.


Britse celliste
Het toneelstuk is gebaseerd op het leven van de beroemde Britse celliste Jacqueline du Pré, bij wie op het toppunt van haar carrière MS werd geconstateerd. Het toneelstuk gaat over een vioolsoliste, die door de voortschrijdende ziekte nooit meer in staat zal zijn viool te spelen. Met haar psychiater bespreekt ze of haar leven nog wel zin heeft en met hem bouwt ze een zeer complexe relatie op.


Julie Andrews
'Duet for One' van Tom Kempinski ging in 1983 in Londen in première en is sinds mei dit jaar weer te zien op West End. Het toneelstuk werd verfilmd met Julie Andrews in de hoofdrol. Het Nederlandse toneelstuk is van september 2010 tot en met januari 2011 in de Nederlandse theaters te zien.



16-12-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldpremières Polanski en Scorsese op 60ste Berlinale

Wereldpremières Polanski en Scorsese op 60ste Berlinale


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Leonardo-DiCaprio.jpg?t=1260964426
Leonardo DiCaprio, een van de sterren in Scorseses jongste film 'Shutter Island'.


De nieuwe films van Roman Polanski en Martin Scorsese gaan op de 60ste Berlinale, dat volgend jaar van 11 tot 21 februari plaatsvindt, in wereldpremière.
 
Politieke Polanski
Van Polanski wordt de Duits-Frans-Britse coproductie 'The Ghost Writer' vertoond. In de prent naar de bestseller van de Britse auteur Robert Harris, een politieke thriller, spelen Pierce Brosnan, Kim Cattrall en Ewan McGregor de hoofdrollen.
 
De New Yorkse meester Martin Scorsese tekent present met 'Shutter Island', een thriller die zich in de jaren '50 op een Amerikaans gevangeniseiland afspeelt. Hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio, Ben Kingsley en Max von Sydow.

'Pumpgun-Ronnie'
Uit eigen (Duits)land komt de film 'Der Räuber' van regisseur Benjamin Heisenberg, een film over een bankrover die in de jaren '80 furore maakte als 'Pumpgun-Ronnie': hij pleegde zijn overvallen immers steeds met een Reagan-masker op.


Met de Bosnische cineaste Jasmila Zbanic verwelkomt de Berlinale een oud-winnares. Na de met de Gouden Beer bekroonde 'Grbavica' is zij in Berlijn met "Na putu" (Op weg). Ook de Iraanse regisseur Rafi Pitts, een vaste naam in het festivalcircuit, is van de partij, en dat met de Duits-Iraanse coproductie 'Shekarchi' ('The Hunter'). Laatste tot dusver bekende naam is de Turk Semih Kaplanoglu, met 'Bal' ('Honing').



16-12-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless foto's Rihanna in Amerikaans tijdschrift

Topless foto's Rihanna in Amerikaans tijdschrift


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Topless-fotos-Rihanna.jpg?t=1260963477


Gisteren nog Mad Max, vandaag een sensuele dame die topless poseert op de cover van het Amerikaanse tijdschrift GQ. Het moge duidelijk zijn: die mishandeling van ex-vriend Chris Brown heeft geen sporen meer nagelaten.

"Supersexy"
Ook op liefdesvlak probeert de zangeres weer de draad op te pikken. Ze heeft haar zinnen gezet op Marvin van de Britse boysband JLS. Tijdens een nachtje uit in Londen liep Rihanna hem net mis, maar dat wil ze eigenhandig goedmaken. "JLS barst van het talent en is supersexy. Ik had het leuk gevonden als Marvin even goeiedag was komen zeggen. Volgende keer beter. Als ze naar de VS komen bijvoorbeeld, dan kunnen we kennismaken", knipoogt de R&B-ster.

Marvin zelf liet recent echter weten dat hij vooral Cheryl Cole (van Girls Aloud) en Rochelle Wiseman (van The Saturdays) ziet zitten. "Het is geen geheim dat ik helemaal wild loop van Cheryl", aldus de zanger. "Ze is perfect, maar jammer genoeg is ze al getrouwd. We zouden geweldige minnaars zijn. Ook Rochelle, die ik onlangs nog tegen het lijf liep, ziet er heet uit."



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Topless-fotos-Rihanna-1.jpg?t=1260963701



"Wie kan je vertrouwen?"
Een vaste vriendin blijft voor Marvin voorlopig echter een utopie. "Meisjes gooien zich aan onze voeten, maar wie van hen kan je vertrouwen? Conclusie: het is winter en we kruipen elke avond alleen in onze koude bedden."

JLS raakte bekend via de Britse X-Factor, waarin ze vorig jaar tweede eindigden. De groep moest in de finale normaal een duet brengen met Rihanna, maar die trok zich op het laatste moment terug. Waarop de Ierse boysband Westlife dan maar de meubelen moest komen redden.



16-12-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Wauters is opnieuw single

Kris Wauters is opnieuw single

Klik op de foto om 'Wishband Jersey Girl' te beluisteren




Kris Wauters van Clouseau is weer vrijgezel. De breuk met zijn vriendin Suzy Van de Pol (31) zou dateren van vorige week.


Het koppel was al enkele jaren samen, maar u zal zich haar wellicht niet voor de geest kunnen halen: in tegenstelling tot zijn broer Koen waakt Kris Wauters angstvallig over zijn privéleven, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. In een interview eind vorig jaar sprak Kris uitzonderlijk over zijn relatie met Suzy. "Mijn leven is nu helemaal in evenwicht", klonk het toen. "Ik werk nog steeds met hart en ziel, maar ik slaag er ook in een perfecte relatie te hebben. Ik geniet als peter van Zita mee van Koens gezinsgeluk. Mijn leven is anders gelopen dan dat van Koen, waardoor ik nu nog geen kinderen heb. Maar die komen er zeker. Ik ben klaar om papa te worden."


Facebookstatus
In een ver verleden, nog voor Clouseau, was Kris Wauters al eens getrouwd. De reden van zijn breuk met Suzy, die vroeger nog werkte als danseres in 'Het Swingpaleis', is niet gekend. Op de première van de nieuwe Clouseau-show '10x10', op 5 december in het Sportpaleis, werd de knappe blondine alleszins nog backstage gesignaleerd. Twee dagen later kondigde ze op haar Facebookpagina echter aan dat ze weer single was. Het management van Kris Wauters was niet bereikbaar voor een reactie. Dit jaar speelt Clouseau nog drie keer in het Sportpaleis.



16-12-2009 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA, Genesis en Stooges in Rock and Roll Hall of Fame

ABBA, Genesis en Stooges in Rock and Roll Hall of Fame

Klik op de foto om 'Happy New Year' te beluisteren





De Zweedse popgroep ABBA, die in de jaren '70 megasuccessen boekte, wordt opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Treden ook toe tot het walhalla van de rock: de Britse progressieve rockgroep Genesis, reggaepionier Jimmy Cliff, de Britse sixtiesband The Hollies en de punkrockers van The Stooges.


Geen reünie van ABBA
ABBA is vooral bekend om zijn catchy popdeunen en sommigen zullen die nummers wellicht iets te glad vinden om over rock te  spreken. Toch was Benny Andersson, de medeoprichter van de Zweedse supergroep, fier. "Als vreemdeling van de Noordpool voelt dit echt goed", zei hij.
 

ABBA was, net als The Stooges, vorig jaar al genomineerd, maar kreeg de deuren naar de befaamde hal toen niet open. Wie nu op een reünie van Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid hoopt, is eraan voor de moeite. "Ik denk dat we de mensen die echt van ABBA hielden voor wat we deden, een gunst bewijzen door dat niet te doen", aldus Benny Andersson.
 

Om kans te maken op lidmaatschap van de Rock and Roll Hall of Fame, moet een artiest zijn eerste single of album uitgebracht hebben 25 jaar voor de nominatie. Elk jaar worden vijf rockiconen tot de hal toegelaten. De jaarlijkse inwijdingsceremonie is gepland op 15 maart 2010 in New York.



16-12-2009 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
15-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna is de vrouwelijke Mad Max

Rihanna is de vrouwelijke Mad Max

Klik op de foto om 'Disturbia' te beluisteren





Voor wie dacht dat we van Rihanna alles al gezien hadden: forget it. In haar nieuwe single 'Hard' ziet ze er simpelweg vervaarlijk uit als de vrouwelijke versie van Mad Max.


In België worden we voorlopig nog om de oren geslagen met 'Russian Roulette', maar de opvolger belooft -visueel althans- een bom te worden. Of het deuntje zelf in de smaak zal vallen, is echter een andere vraag: in Groot-Brittannië slaagt Rihanna er samen met de Amerikaanse rapper Young Jeezy voorlopig nog niet in de top-tien binnen te sluipen.



15-12-2009 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Up in the Air' grootste kanshebber Golden Globes

'Up in the Air' grootste kanshebber Golden Globes

Om de trailer 'Up in the Air' te bekijken druk op de foto



John Krasinski, Diane Kruger en Justin Timberlake maakten de nominaties bekend.


'Up in the Air', de tragikomedie van Jason Reitman, bekend van 'Juno', is zes keer genomineerd voor een Golden Globe. Daarmee wordt de film meteen gebombardeerd tot topfavoriet bij de op een na belangrijkste filmprijzen in de VS, tevens een graadmeter voor de Oscars.

De film is onder meer kandidaat voor beste film. George Clooney is genomineerd voor beste acteur en actrices Vera Farmiga en Anna Kendrick zijn beide genomineerd voor beste bijrol.
 
Droomvrouw
In 'Up in the Air' speelt Clooney de rol van zakenman Ryan Bingham, die dag en nacht de wereld rondreist. Nooit heeft hij een lange relatie of zelfs maar een serieus gesprek met iemand, want hij is altijd onderweg. Pas als hij tijdens een zakenvlucht zijn droomvrouw tegenkomt, wil hij vastigheid.
 
Ook de musical 'Nine', James Camerons langverwachte sciencefictionspektakel 'Avatar' en de oorlogsfilm 'Inglourious Basterds' van Quentin Tarantino sleepten verschillende nominaties in de wacht.


'Helaasheid der Dingen' niet weerhouden

'De Helaasheid der Dingen" van regisseur Felix Van Groeningen werd niet weerhouden voor de shortlist van beste niet-Engelstalige films. De vijf films die het wel haalden, zijn 'Baaria' van de Italiaan Giuseppe Tornatore, 'Los abrazos rotos' van Pedro Almodovar, 'La nana' van de Chileen Sebastián Silva, 'Un prophète' van de Fransman Jacques Audiard en 'Das weisse Band' van de Oostenrijker Michael Haneke.
Naast prijzen voor films worden er ook Golden Globes uitgereikt aan televisieprogramma's.
 
De Golden Globes, die door velen beschouwd worden als een goede waardemeter voor de Oscars, worden op 17 januari uitgereikt. Presentator van dienst is Ricky Gervais.



15-12-2009 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni goede vriendjes met dakloze Denis

Carla Bruni goede vriendjes met dakloze Denis

Klik op de foto om 'Quelqu'un m'a dit' te beluisteren





De Franse presidentsvrouw Carla Sarkozy is naar verluidt bevriend geraakt met een dakloze. Naar eigen zeggen slaat de zangeres en multimiljonaire regelmatig een praatje met 'Denis' in het chique 16de arrondissement van Parijs. Dat berichtte de krant Le Parisien. "Met de tijd hebben we vriendschappelijke banden aangeknoopt", wordt Bruni uit de daklozenkrant Macadam geciteerd.
 

"Ik blijf soms staan om hem goeiedag te zeggen, en zeer vlug praten we dan over literatuur en muziek", aldus 'la belle Carla'. Ook op televisie heeft de presidentsvrouw al over haar vriend Denis gesproken. Volgens Le Parisien bood ze de dakloze voor de winter een verblijf in een hotel aan. Dat zag Denis echter niet zitten. "Men kan de daklozen niet tegen hun wil verzorgen en redden. Men moet hun keuze aanvaarden", aldus nog Bruni.



15-12-2009 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frusciante stapt uit Red Hot Chili Peppers

Frusciante stapt uit Red Hot Chili Peppers

Klik op de foto om 'Anne' te beluisteren






Red Hot Chili Peppers-gitarist John Frusciante zou de band verlaten hebben. Dat schrijven meerdere muziekwebsites. Volgens MusicRadar.com is hij zelfs al vervangen door Josh Klinghoffer.


Klinghoffer tourde in 2007 ook al met de Peppers;toen was Frusciante er zelf ook bij. Volgens een bron dichtbij de band was Frusciante er met z'n hoofd al een tijd niet meer bij." Hij wil zijn eigen ding doen en zijn eigen albums maken, een grote rockband spreekt hem gewoon niet meer aan", zou de bron gezegd hebben.


Klinghoffer heeft eerder ook meegewerkt aan Frusciantes soloprojecten. Frusciante had in de jaren negentig te kampen met een heroïneverslaving, toen werd hij bij de Peppers vervangen door Dave Navarro. In 1999 vervoegde hij opnieuw de groep voor het magistrale album Californication.


15-12-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentblogt opnieuw te koop voor Music for Life

Gentblogt opnieuw te koop voor Music for Life


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Gentblogt.jpg?t=1260878336
Het trio dat het glazen huis zal betreden.


De redactie van Gentblogt biedt haar site te koop aan in het kader van de Studio Brussel-inzamelactie Music for Life. Dat gebeurt een dag nadat de oudste stadsblog van Vlaanderen door Clickx verkozen werd tot 'Site van het Jaar' in de categorie Stadsblogs. "Net als vorig jaar stellen we exclusief onze website ter beschikking van adverteerders met een warm hart voor Music for Life", klinkt het. Vorig jaar bracht de verkoop 2.302 euro op, en dit jaar mikken ze bij Gentblogt nog hoger.
 

Malaria
De jaarlijkse inzamelactie van Studio Brussel en het Rode Kruis Vlaanderen staat dit jaar in het teken van malaria. Van 18 tot en met 24 december sluiten drie radiomakers zich op in een glazen huis op het Woodrow Wilsonplein en zamelen luisteraars geld in om hun favoriete plaat aan te vragen. Bedrijven kunnen hun reclame in een van de banners kwijt, maar kunnen ook tegen betaling een artikel krijgen.
 

De actie loopt in samenwerking met de blog-reclameregie Adhese, eveneens een Gents bedrijf. Geïnteresseerde bedrijven kunnen de redactie contacteren via redactie@gentblogt.be.



15-12-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paparazzi jagen Nicole Kidman weg uit Sydney

Paparazzi jagen Nicole Kidman weg uit Sydney


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nicole-Kidman.jpg?t=1260876785


De actrice is de paparazzi rond haar stulpje in Sydney kotsbeu. Ze vindt het jammer voor haar vrienden en familie, maar ze kan niet langer leven in de Australische stad. Kidman kan het niet langer hebben dat de fotografen haar op de bleke huid zitten. De actrice kan naar eigen zeggen geen stap meer verzetten of ze wordt achtervolgd door fotografen. "Paparazzi maken sommige steden zoals Sydney gewoon onmogelijk om in te leven", aldus Kidman.

"In Tennessee worden we veel beter behandeld en daar is het ook beter leven voor ons kind." Sinds haar huwelijk met zanger Keith Urban en de geboorte van haar dochtertje Sunday Rose leidt de Oscarwinnares een ander leven. Voortaan staat bijna alles in het teken van de privacy van haar familie.

Indringers
De Australische verkocht in mei al haar optrekje in Darling Point. De exclusieve plek kreeg voor haar een vieze bijsmaak nadat fotograaf Jamie Fawcett haar eigendom binnengedrongen was om er afluisterapparatuur aan te brengen. Kidman wil ook haar buitenverblijf in Batemans Bay verkopen. Ook daar heeft een paparazzo haar eigendom betreden toen ze naar de kermis ging.



15-12-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio speelt Noorman in historisch drama van Mel Gibson

DiCaprio speelt Noorman in historisch drama van Mel Gibson


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Noorman.jpg?t=1260877791


Mel Gibson heeft voor zijn nieuwste project, nog eens een historisch drama, weer een heuse ster gestrikt. In een voorlopig nog naamloos project over de Vikings mag Leonardo DiCaprio zich wagen aan de impersonificatie van een ruwe Noorman.
 

Compromisloos
Het scenario is, aldus het vakblad Variety, van de hand van Oscarwinnaar William Monahan ('Departed'). Met de opnames wordt eind volgend jaar begonnen. Net als in zijn vorige historische prenten -'Braveheart', 'The Last Passion of Christ' en 'Apocalypto'- wil Gibson zijn visie op de geschiedenis weer compromisloos aan de bioscoopganger tonen.
 

Voordat 'pretty face' DiCaprio te zien is met aangeplakte baard en hoorns op het hoofd, zullen de fans hem nog kunnen bewonderen in de sf-prent 'Inception' van Christopher Nolan en in Martin Scorsese's 'Shutter Island'. Om Gibson nog eens voor de camera te zien, moet je een ticket kopen voor 'The Beaver', een zwarte komedie van Jodie Foster waarin Mel een depressieveling speelt.


15-12-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday opnieuw uit kunstmatige coma

Johnny Hallyday opnieuw uit kunstmatige coma


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Johnny-Hallyday.jpg


De Franse zanger Johnny Hallyday is ontwaakt uit de kunstmatige coma waarin hij sinds vrijdag werd gehouden. Hij sprak met zijn naasten die allen naar Los Angeles zijn gekomen. Een beslissing over het vervolg van zijn tournee valt een van de volgende dagen te verwachten.

Johnny Hallyday (66) werd vrijdag voor de tweede keer in een week tijd in een kunstmatige coma gebracht om zijn lijden te verzachten en de behandeling te vergemakkelijken. Johnny Halliday werd op 7 december opgenomen in het ziekenhuis in Los Angeles. Hij werd geopereerd voor complicaties die hij opliep na een rugoperatie eerder dit jaar.
 

Zondagavond arriveerden zijn dochter, Laura Smet, en zijn ex-partner, actrice Nathalie Baye, in Los Angeles. Dinsdag vervoegde ook zijn producer Jean-Claude Camus de naasten van de zanger.
 

Over het vervolg van de tournee 'Tour 66' maakt Camus zich nog zorgen "na zo'n lange coma". Morgen zal hierover een beslissing vallen. De herneming van de tour is voorzien op 8 januari in Amiens. 24 concerten staan nog op het programma tot aan het slotconcert op 13 februari in Parijs.



15-12-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Ronnie Wood: Hij is een irritante Goblin King

Ex Ronnie Wood: "Hij is een irritante Goblin King"

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren






Ekaterina Ivanova (21), de intussen zoveelste ex-vriendin van Ronnie Wood, heeft geen goed woord meer over voor de Rolling Stones-gitarist. "Hij is een enge Goblin King", zo omschrijft ze hem liefkozend.

De Russische schone beschrijft Wood als Jekyll and Hyde. "Het begon allemaal als een sprookje, maar eindigde als een horrorfilm. Toen Ronnie en ik naar een woontoren verhuisden maakten mijn vrienden grapjes. Ze vergeleken mij met een prinses die opgesloten zat in haar toren."

Het is volgens Ivanova vooral Woods liefde voor de fles die aan de basis ligt van hun breuk. "Ik denk dat hij niet zo goed tegen de alcohol kon. Hij werd niet agressief, maar viel in herhaling. Dat werd op een gegeven moment redelijk irritant. Ik kon hem niet bijhouden met het drinken."

"We zijn uit elkaar gegroeid. Wat heeft het voor zin om met een oudere man te zijn als hij zich gedraagt als een kind van 12? Ik heb veel respect gekregen voor zijn ex Jo. Want je hebt echt je handen vol aan Ronnie", besluit ze.



15-12-2009 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zal vanavond weer aan de voordeur staan

Ik zal vanavond weer aan de voordeur staan


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kylie-minogue.jpg


Iedere morgen voor ik vertrek
is er een moment dat ik nog even met jou aan de voordeur sta
nog snel een kus
je armen om me heen
ik zeg dan, ik hou van jou
en dat is wat ik meen
ik wil wel blijven, maar ik moet nu gaan.
maar een ding weet ik
ik zal vanavond weer aan de voordeur staan



15-12-2009 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
14-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John maakt danceplaat

Elton John maakt danceplaat

Klik op de foto om 'can you feel the love tonight' te beluisteren






Of er iemand op zat te wachten, is ons niet meteen duidelijk, maar Elton John heeft het in zijn hoofd gehaald om een danceplaat te maken. En verschillende platenmaatschappijen zouden elkaar naar verluidt al naar het leven staan om zijn nieuwe materiaal uit te brengen.


De zanger zelf noemt zijn nieuwe werk "het meest opwindende dat hij sinds decennia heeft geschreven". Hij werkte voor zijn nieuwe album samen met de Australische producers P'Nau, die beroemd zijn vanwege hun werk voor Empire of the Sun.


14-12-2009 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter en ex bezoeken Hallyday in ziekenhuis

Dochter en ex bezoeken Hallyday in ziekenhuis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hallyday.jpg?t=1260813415
Hallyday -toen nog jong en sterk- sukkelt vandaag met zijn rug.


Laura Smet, de dochter van Johnny Hallyday, en zijn ex-vriendin Nathalie Baye zijn in Los Angeles aangekomen om een bezoek te brengen aan de rockzanger in het ziekenhuis van Cedars-Sinai. Ze wilden geen commentaar geven over zijn gezondheidstoestand.

Nathalie Baye en haar dochter werden op het vliegveld van Los Angeles opgewacht door een zwerm journalisten, fotografen en paparazzi.

Tumult op luchthaven
Er volgde groot tumult op de luchthaven. Nathalie Baye, haar ogen bedekt achter een zwarte zonnebril, pakte haar dochter goed vast en vroeg haar: "gaat het, gaat het, blijf bij mij". Ze gaven geen verklaringen aan de pers en slaagden erin de luchthaven te verlaten. Met een taxi zetten ze hun reis verder. Nathalie Baye was samen met Johnny Hallyday in het begin van de jaren '80. Hun dochter Laura is geboren in 1983.
 
Rugproblemen
Johnny Hallyday werd maandag opgenomen in het ziekenhuis in Los Angeles. Hij werd geopereerd voor complicaties die hij opliep na een rugoperatie eerder dit jaar.



14-12-2009 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley poseert naakt

Keira Knightley poseert naakt


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/KeiraKnightley.jpg?t=1260813088

Ze heeft het dan toch gedaan. Knigthley heeft de boot lang afgehouden maar ze is uiteindelijk gezwicht en heeft naakt geposeerd. Voor de kunst dan nog wel!




De Britse actrice bracht in het grootste geheim enkele bezoekjes aan de Halcyon galerij waar ze voor een werk van Mitch Griffiths volledig uit de kleren ging. Knightley was er eigenlijk niet zo tuk op om naakt te gaan.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Keira-Knightley-Chanel.jpg?t=1260813233
Knightley: halfnaakt met bijgewerkte boezem voor Chanel.


De actrice heeft een kleine boezem en vond het daarom nooit de moeite waard om zich volledig bloot te geven maar poseren voor Mitch vond ze volgens een vriend toch wel een hele eer. "Griffiths is een gerespecteerd schilder van naakten en hij is bezig met een speciale reeks voor een expo volgend jaar. Hij was dan ook heel blij dat Keira uiteindelijk toestemde", luidt het.



14-12-2009 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!