Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemers 'Slimste mens' gaan door de hel

Deelnemers 'Slimste mens' gaan door de hel


http://img685.imageshack.us/img685/8973/deslimstemensterwereld.jpg


Net voor het slapengaan zakt Vlaanderen nog even gezellig onderuit voor een rondje 'Slimste mens', maar voor de deelnemers is de quiz bittere ernst. Achter de schermen van het kijkcijferkanon is de spanning te snijden.
'Ik had écht schrik om af te gaan.' Vijf jaar na haar deelname herinnert ex-Miss België Ann Van Elsen het zich nog goed. 'Ik had het gevoel dat ik als klein meisje iets te bewijzen had tegenover die politici. Alsof iedereen op een uitschuiver zat te wachten, terwijl dat natuurlijk niet zo is.'

Ze is lang niet de enige die tijdens de opnames van De slimste mens even door de hel ging. Misschien herinnert u zich nog het zweet dat in 2005 parelde op het voorhoofd van David Davidse, of de grapjes die een gespannen Bart De Wever vorig jaar een flinke boost gaven in de populariteitspolls. En begin deze maand werd Maaike Cafmeyer na haar deelname nog naar het ziekenhuis afgevoerd met valse weeën.

Johan Desmadryl, sportpsycholoog bij Anderlecht, herkent de symptomen: 'Eigenlijk is De slimste mens goed te vergelijken met een voetbalwedstrijd. Net als topsporters moeten de kandidaten bovenal geconcentreerd zijn. En daar loopt het vaak mis.'

'De grootste fout die deelnemers kunnen maken, is dat ze te veel bezig zijn met zichzelf. Dat is niet efficiënt. Denk aan de voetballer die een cruciale strafschop moet trappen en absoluut niet mag missen. Als die faalt, dan komt dat vaak doordat hij te veel bezig is met de gevolgen van zijn acties. Dat geldt ook voor de politicus die koste wat het kost overal het antwoord op wil weten omdat hij anders dom overkomt.'

De Graeve herinnert zich nog hoe Ann Van Elsen verbazend veel wist, maar uiteindelijk door de stress werd verlamd. 'Ik wilde vooral gespaard blijven van de afgang om er de eerste keer al uit te liggen', zegt ze daarover. 'Maar dat is geen goede ingesteldheid: daar blokkeer je uiteindelijk door. Ik haalde het uiteindelijk wel, maar was na de opnames van de eerste aflevering zó op, dat ik er niet meer aan te pas kwam in de tweede.'

Het team van De slimste mens doet er alles aan om de stress bij de kandidaten zoveel mogelijk in te dijken. 'We geven hen vooraf vragen uit het verleden en laten hen een gefingeerde finale spelen in een lege studio, zodat ze al eens op de stoel hebben gezeten en de computer weten staan. Zo kunnen de deelnemers zich volledig concentreren op het spel wanneer het er toe doet. Het is allerminst onze bedoeling dat ze zich belachelijk maken.'

Maar uiteindelijk blijft het moment zelf het belangrijkste. 'Geniet ervan, luister naar de jury en lach met hun grapjes, zo zal je het verst raken', dat is de raad van Desmadryl. En voor wie het echt lastig heeft: buikademhalingsoefeningen schijnen ook erg effectieve stressverjagers te zijn. (br.Het Nieuwsblad)



20-12-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodster voor regisseur van Avatar

Hollywoodster voor regisseur van Avatar


http://img693.imageshack.us/img693/8505/jamescameronenarnoldsch.jpg
James Cameron en Arnold Schwarzenegger.


De Canadese regisseur James Cameron is gisteren onsterfelijk geworden nadat hij op de Hollywood Walk of Fame in het noordwesten van Los Angeles zijn ster mocht inhuldigen, op dezelfde dag dat in de Verenigde Staten zijn superproductie 'Avatar' in de zalen verscheen.


3,5 miljoen
Een 200-tal mensen woonde de plechtigheid bij, onder hen twee van zijn topacteurs, Arnold Schwarzenegger en Sigourney Weaver. Cameron kreeg de onderscheiding enkele uren vooraleer op Amerikaanse bodem zijn prent 'Avatar' in première ging. De film heeft volgens het vakblad Variety nu al, enkel in de VS, 3,5 miljoen dollar opgebracht.


Golden Globes
De 55-jarige regisseur, die vergezeld was door zijn echtgenote en zoon, ontving de 2.396ste ster op de Walk of Fame, vier dagen nadat hij vier nominaties in de wacht sleepte voor de Golden Globes, die op 17 januari worden uitgereikt in Beverly Hills.



20-12-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay zet samen met Leonardo de bloemetjes buiten

Lindsay zet samen met Leonardo de bloemetjes buiten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lindsay-lohan-4.jpg?t=1261313899



De geruchten over een romance tussen Lindsay Lohan en Leonardo DiCaprio zwellen aan. De twee komen elkaar steeds vaker 'toevallig' tegen in het nachtleven van Hollywood, donderdag zetten ze weer samen de bloemetjes buiten.


Samen feesten
De Amerikaanse pers speculeert al langer over een romance tussen de acteur en socialite, de twee stimuleren dit alleen maar door steeds vaker samen op stap te gaan. Ze startten hun avondje in de nachtclub Voyeur om het dan verder te zetten op een kerstfeestje van een baseballspeler, ze vertrokken pas in de vroege uurtjes huiswaarts. Verder was ook acteur Kevin Connolly aanwezig, ook hij zou al een avontuurtje met Lindsay beleefd hebben. In November feestten Lindsay en Leo ook in dezelfde club, achteraf zetten ze hun activiteiten verder in zijn villa. In april werden ze gespot in een nachtclub in LA.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/leonardo_dicaprio.jpg?t=1261313987


Sexy outfit
Lindsay was duidelijk iets van plan, ze zette alles op alles met een sexy outfit. Haar ondergoed was duidelijk zichtbaar onder haar transparante, zwarte jurk en ze koos voor dijenhoge laarzen. Volgens andere geruchten zou ze nog steeds met haar ex Samantha Ronson samen zijn. Leonardo is single na zijn breuk met het Israelische model Bar Refaeli.



20-12-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday daagt chirurg voor rechtbank

Johnny Hallyday daagt chirurg voor rechtbank

Klik op de foto om 'Je ne suis pas un héros!' te beluisteren





Johnny Hallyday heeft zijn Franse chirurg Stéphane Delajoux aangeklaagd. Dat hebben de zakelijke waarnemers van de Franse zanger bekendgemaakt.

Op 23 november werd Hallyday geopereerd aan een hernia in een ziekenhuis in Parijs. De zanger bleef echter last hebben van zijn rug en uit onderzoek bleek dat hij een infectie had opgelopen. Op 7 december werd Hallyday opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Daar werd hij in kunstmatige coma gehouden om de nodige operaties uit te voeren.

Hallyday eist nu dat een raad van expert onderzoekt of chirurg Stéphane Delajoux de operatie wel correct heeft uitgevoerd. De advocaat van Delajoux zegt vertrouwen in het onderzoek te hebben. Volgens hem is er geen sprake van verzuim of nalatigheid.




20-12-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingsconcert Michael Jackson gaat niet door

Herdenkingsconcert Michael Jackson gaat niet door

Klik op de foto om 'triller' te beluisteren





Het herdenkingsconcert van Michael Jackson, dat al in september werd uitgesteld, zal niet doorgaan. De organisator World Awards Media gaat er mee te stoppen en de belangrijkste sponsor haakte af.

Broer
Jermain Jackson, de broer van de overleden zanger, nam het initiatief voor het concert. Het is niet zeker of hij nog gaat proberen alsnog een muzikaal evenement om Michael te eren gaat organiseren.

Wenen
Het herdenkingsconcert zou aanvankelijk in het Schoenbrunn Palace te Wenen in september plaatsvinden. Dat werd uitgesteld omdat artiesten als Mary J. Blige en Chris Brown geen gaatje in hun agenda konden vinden en dus ook niet konden optreden tijdens het concert.



20-12-2009 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams in bed met Peter Van de Veire

Robbie Williams in bed met Peter Van de Veire

Klik op de foto om ' You know me' te beluisteren






De Britse popster Robbie Williams (35) heeft deze avond zijn opwachting gemaakt in het muziekprogramma 'Peter Live' van Peter Van de Veire op Eén. De presentator kreeg het ene complimentje na het andere over zijn uiterlijk, en leek daar op het einde, toen ze samen in Peters grote bed lagen, zelfs wat ongemakkelijk bij te worden.

De voormalige zanger van Take That is momenteel op tournee om zijn cd 'Reality killed the Videostar' voor te stellen en maakte een stop in België. Hij stelde 'You know me' voor aan het enthousiaste publiek van 'Peter Live'. Nadien tekende hij ook een platina-album voor de benefietactie Music For Life van Studio Brussel.



19-12-2009 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De Slimste Mens ter Wereld: Wim Helsen valt door de mand

De Slimste Mens ter Wereld: Wim Helsen valt door de mand


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/de-slimste-mens-ter-wereld.jpg?t=1261229615


Bij zijn eerste deelname werd hij meteen de Slimste Mens voor één dag. Bij zijn tweede deelname viel hij door de mand. Wim Helsen moest gisteren naar huis en had dat eigenlijk enkel aan zichzelf te danken.


'Andorra is een belastingparadijs.' Slechts één antwoord op de laatste vraag was voldoende voor nieuwkomer Bent Van Looy om Wim Helsen de das om te doen. In een weinig spannende finale verloor Helsen al zijn punten door zeer weinig goede antwoorden te geven. Bent Van Looy zat erbij en keek ernaar.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wim-Helsen.jpg?t=1261229659
Wim Helsen


Jozef Stalin
Helsen verloor vooral veel punten bij een vraag over Stalin. Hij wist tientallen dingen te vertellen over de communistische leider maar zo goed als niets wat Erik Van Looy wilde horen. Dat de man een snor had bijvoorbeeld, dat had hem wel punten opgeleverd. Of dat zijn voornaam Jozef was. Bij De Slimste Mens moet je het vaak niet te ver gaan zoeken.

Michael Jackson
Wim Helsen speelde voordien ook al een matige heenronde. In die ronde werd Linda De Win voor de tweede keer Slimste Mens voor één dag en dat terwijl ze geen enkel punt scoorde op de filmvraag. Die ging over de dokter van Michael Jackson die na het overlijden van de popster beschuldigd werd van doodslag omdat hij hem een overdosis zou hebben toegediend.

De Win herkende de man niet en moest alle filmpunten laten liggen, maar de andere kandidaten konden dat verlies niet verzilveren.

Bent Van Looy nam een aarzelende start, speelde een steengoede puzzelronde en mocht tijdens de finale achteroverleunen en toekijken hoe Wim Helsen zichzelf de vernieling in speelde.




19-12-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent opent Music for Life vanuit Glazen Huis

Prins Laurent opent Music for Life vanuit Glazen Huis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Prins-Laurent-2.jpg?t=1261169000


Het was Prins Laurent die de liefdadigheidsactie Music for Life officieel heeft geopend. Hij deed dat vanuit het Glazen Huis in Gent met de hit Viva la Vida van Coldplay, een van de favoriete bands van de prins, zo liet Zijne Hoogheid weten.

Roos Van Acker mocht aftellen op het Wilson Woodrowplein, samen met Gents burgemeester Daniël Termont, om de vierde editie van Music for Life in gang te zetten. De jaarlijkse kerstactie van jeugdzender Studio Brussel staat ditmaal in het teken van de strijd tegen malaria.

In het Glazen Huis zullen StuBru-presentatoren Siska Schoeters, Sofie Lemaire en nieuwkomer Sam De Bruyn tot kerstavond plaatjes draaien tegen betaling en moeten ze overleven op fruit- en groentensapjes in plaats van echt voedsel.



    http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/het-glazen-huis.jpg?t=1261169087


De opbrengst gaat integraal naar het Rode Kruis en diens strijd tegen malaria. Deze vreselijke ziekte staat, met meer dan een miljoen slachtoffers per jaar, op de vijfde plaats van alle doodsoorzaken ter wereld.



19-12-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga scoort met 'Poker Face' grootste hit van 2009

Lady Gaga scoort met 'Poker Face' grootste hit van 2009

Klik op de foto om 'Poker Face' te beluisteren





'Poker Face' van Lady Gaga is de bestverkochte single van het jaar. Met nog eens vijf noteringen in de top 100 maakt de Amerikaanse haar bijnaam 'New Queen of Pop' helemaal waar. Opvallend is de opmars van alternatieve groepen in de singleslijst. Kings of Leon voert de lijst van bestverkochte albums aan, schrijft Het Laatste Nieuws.


Ook Black Eyed Peas scoren
Lady Gaga beleeft een geweldig jaar en dat vertaalt zich in het overzicht van Ultratop, de officiële hitlijst op basis van platenverkoop en officiële downloads. 'Poker Face' is in 2009 zowel in Vlaanderen als Wallonië de bestverkochte single. De vier andere liedjes die Lady Gaga dit jaar uitbracht, halen allemaal de Vlaamse Top 100. Dat doet niemand haar na. Al is het voor Black Eyed Peas zeker een even opmerkelijk jaar. De drie singles die de band uitbracht, haalden stuk voor stuk een eerste plaats. In de overzichtstop 10 vallen de namen op van Kings of Leon, Lily Allen, Gossip en Emiliana Torrini.


"Alternatieve groepen scoren voor het eerst sinds onze noteringen heel goed in de singles-charts", aldus Ultratopwoordvoerder Sam Jaspers in Het Laatste Nieuws. "Dat heeft alles te maken met de downloads, voorheen werden de lijsten gedomineerd door een beperkt publiek dat singles kocht in de winkel."


25 Belgische groepen
In de top 100 van bestverkochte singles, met naast veel alternatieve nummers ook heel wat dance, vinden we 25 Belgische groepen, tegenover 26 vorig jaar. K3 ('MaMaSé) staat op twee, Lady Linn ('I don't wanna dance') op veertien en Milk Inc ('Black Out') bezet de 22ste plaats.


De Belgische inbreng in het overzicht van bestverkochte albums is daarentegen wat minder. Twee jaar geleden was er een record, met bijna de helft van de albums van Belgische makelij, nu is dat nog een derde. Die lijst wordt aangevoerd door Kings of Leon ('Only by the night'). Ook hier moet K3 (MaMaSé!) tevreden zijn met het zilver. Lady Linn and her Magnificent Seven ('Here we go again') stranden op een derde plaats. Michael Jackson, op 25 juni overleden, staat drie keer in de lijst. (adv)


Best verkochte singles

1. Lady Gaga - Poker Face
2. K3 - MaMaSé!
3. Kings of Leon - Use Somebody
4. Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
5. Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
6. Lily Allen - Fuck You
7. Discobitch - C'est beau La Bourgeoisie
8. Paul & Fritz Kalkbrenner - Sky and Sand
9. Gossip - Heavy Cross
10. Kid Cudi vs Crookers - Day 'n' Nite




19-12-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik vond jou

Ik vond jou


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/neve_campbell_10.jpg



19-12-2009 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
18-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Melanie Griffith behandeld voor huidkanker

Actrice Melanie Griffith behandeld voor huidkanker


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Melanie-Griffith.jpg?t=1261156450
Melanie Griffith met echtgenoot Antonio Banderas.


Voor Melanie Griffith wordt het dit jaar een minder leuke kerstperiode. De 52-jarige actrice heeft onlangs te horen gekregen dat ze huidkanker heeft. Gelukkig voor Griffith werd de kanker in een vroeg stadium vastgesteld. De actrice is ondertussen ook al onder het mes gegaan.

Griffith, die volgend jaar te zien is in de populaire serie Nip/Tuck, heeft aan de operatie enkel een blauw oog overgehouden. De actrice is getrouwd met acteur Antonio Banderas. Het koppel heeft samen een dochter van 12 jaar.



18-12-2009 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordaantal bezoekers voor Nocturnes Brusselse musea

Recordaantal bezoekers voor Nocturnes Brusselse musea


http://img51.imageshack.us/img51/6791/nocturnesbrusselsemusea.jpg
Het Speelgoedmuseum in Brussel.


De negende editie van de Nocturnes van de Brusselse Musea heeft een recordaantal van 18.000 bezoekers getrokken. Gedurende dertien donderdagavonden waren de musea open voor bezoekers. Dat meldt de organisatie in een communiqué. Dit jaar organiseerden 53 verschillende musea samen 77 nocturnes.

Speelgoedmuseum
De gratis openingsnocturne lokte op 24 september meer dan 1.600 bezoekers naar het Jubelparkmuseum. Het was de eerste keer in het negenjarige bestaan van de Nocturnes dat een museum zo veel volk over de vloer kreeg op één avond. Een andere topper was de nocturne van 12 november, toen de drie musea van het Jubelpark (KMKG, Autoworld en het Legermuseum), het Magrittemuseum in Jette, het Speelgoedmuseum, het Charliermuseum en de Botanique samen 2.500 bezoekers trokken.


Geen museumgangers
Het is opmerkelijk dat bijna de helft van de Nocturnes-bezoekers anders zelden of nooit binnenstapt in een Brussels museum, zo bleek uit een publieksonderzoek. In 2010 komt er een speciale jubileumeditie naar aanleiding van de tiende verjaardag van de Nocturnes.



18-12-2009 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische muziekfestivals genomineerd voor Europese Festival Awards

Belgische muziekfestivals genomineerd voor Europese Festival Awards


http://img705.imageshack.us/img705/6489/belgischemuziekfestival.jpg


Zeven Belgische muziekfestivals zijn genomineerd voor de eerste editie van de Europese Festival Awards 2010 die plaatsvinden tijdens het Europese showcasefestival Eurosonic-Noorderslag in het Nederlandse Groningen op 13 januari.
 
Samenwerking
De plechtigheid is het resultaat van een samenwerking tussen de Europese festivalfederatie Yourope en festivalportaal Virtual Festivals.
 
Genomineerd
De zeven genomineerde Belgische festivals zijn Rock Werchter, Couleur Café, Dour, Pukkelpop, Cactus Festival, Zeverrock en Les Ardentes. De prijzen worden verdeeld over de categorieën "Best Major Festival", "Best Medium Sized Festival" en "Best Small Festival".
 
Op het festival wordt verder onder meer het festival met de beste affiche en het beste nieuwe festival bekroond.



18-12-2009 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude' Demi Moore bijt van zich af:

'Oude' Demi Moore bijt van zich af: "Ik ben 47 jaar hoor!"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Demi-Moore-1.jpg?t=1261145674



Demi Moore is ondertussen een habitué geworden op Twitter. De actrice zal het zich waarschijnlijk af en toe wel beklagen dat ze zo open is tegen haar fans. Zeker nu een 'fan', die haar volgt op Twitter, laten weten heeft dat ze oud geworden is. Op een foto van Demi reageerde de man: "sorry, maar je bent oud geworden. Vooral je nek en kaken verraden je leeftijd. Het spijt me dat ik het zeg."

Nochtans heeft de actrice al duizenden euro's uitgegeven aan plastische chirurgie om er jong te blijven uitzien. Gelukkig liet Moore zich niet doen en reageerde ze: "Ik ben 47 jaar, hoe zou ik er dan moeten uitzien misschien?" Ook andere fans stonden meteen klaar om de wederhelft van Ashton Kutcher te verdedigen.

"Demi, je ziet er nog steeds schitterend uit. Heel zielig dat sommige mensen anderen moeten beledigen om zich zelf beter te voelen." De actrice nam het sportief op, want de belediging hield haar niet tegen om meer foto"s van zichzelf te twitteren. Ook haar 31-jarige echtgenoot Ashton Kutcher is een regelmatige gebruiker van Twitter. Het koppel communiceert soms zelf via Twitter ook al bevinden ze zich op dat moment samen in hun huis in Los Angeles.



18-12-2009 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60-jarige Patricia Paay sluit nieuwe zwangerschap niet uit

60-jarige Patricia Paay sluit nieuwe zwangerschap niet uit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Patricia-Paay-3.jpg?t=1261133092



Patricia Paay heeft nog steeds een vurige kinderwens. De 60-jarige Paay vindt het jammer dat ze maar één kind op de wereld heeft gezet en sluit een zwangerschap ondanks haar leeftijd dan ook niet uit. "Ik mag dan wel 60 jaar zijn, mijn lijf is nog prima in vorm. Natuurlijk heb ik dan wel een eiceldonor nodig", aldus Paay in een interview met De Telegraaf.


"In Italië heb je dokters die je daarbij kunnen en willen helpen. Het schijnt trouwens ook heel gezond te zijn om op oudere leeftijd nog een kind te baren. Die hormonen houden je vers". Paay zou een zwangerschap enkel overwegen als ze een man met een sterke kinderwens zou ontmoeten.



18-12-2009 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnares Jennifer Jones overleden

Oscarwinnares Jennifer Jones overleden


Jennifer Jones met de Oscar voor beste actrice die ze in 1943 won.
Jennifer Jones met de Oscar voor beste actrice die ze in 1943 won.


De Amerikaanse actrice Jennifer Jones, die in 1943 de Oscar van beste actrice won voor haar rol in de film 'The Song of Bernadette', is overleden. Ze was 90 jaar oud. Dat meldt de Los Angeles Times. Jones stierf een natuurlijke dood.



In 'Song of Bernadette'.
In 'Song of Bernadette'.



18-12-2009 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmpje Susan Boyle meest bekeken op YouTube

Filmpje Susan Boyle meest bekeken op YouTube

Klik op de foto om clip te bekijken





"If you can make it on YouTube, you can make it anywhere". Susan Boyle, pas opgedoken in de wereld van de showbizz, is meteen goed voor meer dan 120 miljoen hits op filmpjessite YouTube. Jawel, dat is 120 miljoen!
Een geweldig leuk lijstje, die top vijf van meest bekeken video's op YouTube in 2009. Het publiek liegt namelijk niet! Dat mogen we bij HLN.BE, de grootste nieuwssite van het land, zelf dagelijks ondervinden.


Schotse huisvrouw
Afgescheiden op nummer één: Susan Boyle. De onbevlekte Schotse huisvrouw trapte het van absolute nobody tot wereldbefaamde zangeres. En of ze kan zingen! Wij herinneren ons nog scherp haar eerste noten in Britain's Got Talent en moesten toch ook effe slikken. Enkel haar depressieve kant kan nog roet in het eten van haar succes strooien.


Kleine David
Op de tweede plaats - met 37 miljoen kijkers toch wel op een gigantische achterstand van Boyle - prijkt het filmpje van de kleine David, die wat duizelig bleek na een bezoekje aan de tandarts. En papa maar filmen!


Net daarachter en goed voor 33 miljoen clicks: het jonge koppeltje dat zich al dansend naar het huwelijksaltaar begaf. Het is inmiddels enorm populair om je zo voor te bereiden op het ja-woord aan je geliefde.


Reclame
Op de vierde en vijfde stek staan reclameboodschappen. Eerst de trailer van het tweede deel van de immens populaire Twilight-saga, 'New Moon', die 31 miljoen tieners (en anderen?) kon lokken. Gevolgd door de ook bij ons bekende publiciteitsspot van Evian, met de grappige baby's op rollerblades.


Natuurlijk laten wij u hier nog eens meegenieten van die onverwoestbaar leutige filmpjes.



18-12-2009 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roisin Murphy bevallen van dochter

Roisin Murphy bevallen van dochter

Klik op de foto om 'Sing it Back' te beluisteren





Roisin Murphy (36), de voormalige zangeres van Moloko, is eergisteren bevallen van een dochter, Clodagh. Het is het eerste kind voor Roisin en haar partner Simon Henwood.

De 'Sing it Back'-zangeres brengt binnenkort haar derde soloalbum uit.



17-12-2009 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-Familie mag artikel over Pfaffs toch publiceren

TV-Familie mag artikel over Pfaffs toch publiceren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/pfaffs.jpg?t=1261074968


Het eerder opgelegde publicatieverbod aan het weekblad TV-Familie, dat een artikel wilde publiceren over de financiële situatie van de familie Pfaff, is door de Antwerpse kortgedingrechter verbroken. TV-Familie mag het stuk dus publiceren.
 

Overspel en alcohol
Alles begon met een artikel waar TV-Familie op 16 september mee uitpakte. Daarin werd beweerd dat Jean-Marie Pfaff zijn vrouw Carmen bedroog met andere vrouwen en dat zij niet meer zonder alcohol kon. In het stuk werd ook aangekondigd dat er de week daarop een vervolg zou komen over de financiële situatie van de Pfaffs. De bekendste familie van Vlaanderen trok met een eenzijdig verzoekschrift naar de rechter en kon de publicatie tegenhouden.
 

Derdenverzet
TV-Familie tekende echter derdenverzet aan. De familie Pfaff vroeg de bevestiging van het eerder opgelegde publicatieverbod en een dwangsom van 250.000 euro per overtreding, maar kreeg deze keer geen gelijk. De Pfaffs moeten ook opdraaien voor de 1.200 euro advocaat- en gerechtskosten.



17-12-2009 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 neemt zwarte markt beet

U2 neemt zwarte markt beet

Klik op de foto om 'with or without you' te beluisteren






De tickets voor de twee U2-concerten in het Koning Boudewijnstadion worden voorlopig niet opgestuurd. Teleticketservice heeft te veel aanwijzingen dat de zwarte markt ongeduldig op de kaartjes zit te wachten.
 

"Nerveuze telefoontjes"
Wie tickets bestelde voor één van de twee concerten, op 22 en 23 september, kreeg deze week een mail waarin Teleticketservice waarschuwt dat de kaartjes pas komende zomer worden opgestuurd.
"We krijgen de laatste tijd wel vaker nerveuze telefoontjes van personen die eisen dat de tickets onmiddellijk worden opgestuurd", zegt Stefan Esselens. "We vermoeden dat een groot deel van de tickets zal worden doorverkocht aan woekerprijzen. Bij het vorige U2-concert in België bleek 14 procent van de toeschouwers zijn kaarten via de doorverkoop te hebben aangeschaft."
 

Om de zwarte markt een stapje voor te blijven, werd dus beslist om de tickets nog even in te houden. De organisator hoopt ook dat het wetsvoorstel van vijf kamerleden nog voor de verzending zal worden goedgekeurd. Dat voorstel verbiedt het doorverkopen van kaartjes met meer dan 10 procent winst.



17-12-2009 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!