Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan hekelt kritiek vader

Lindsay Lohan hekelt kritiek vader

De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/5085/lohan211024x768id2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan wordt er gek van dat haar vader zich te pas en te onpas over haar uitlaat in de media. Dat vertelde de actrice in de Amerikaanse radioshow The Billy Bush Show. "Ik zou willen dat hij niet meer naar de media stapt", zei ze. De 21-jarige Lohan heeft geen idee waarom haar vader de behoefte heeft de media op te zoeken.

"Ik vind het maar niets, ik word er verdrietig van en zou willen dat hij ermee stopt", verklaarde ze. "Ik houd van mijn vader, maar ik snap niet waarom hij doet wat hij doet. Het is een rare situatie, het is heel gek." Vader en dochter hadden jarenlang slechts sporadisch contact, onder meer omdat de 47-jarige Michael Lohan lange tijd in de gevangenis zat wegens mishandeling en rijden onder invloed. In de periode dat ze slecht contact hadden, sprak Michael in interviews meerdere malen zijn zorgen uit over de levensstijl van zijn dochter.

Sinds september hadden ze hun band weer aangehaald. Maar eind vorige maand voelde vader Lohan zich genoodzaakt om in het tijdschrift Us Weekly zijn gal te spuwen over de filmkeuze van Lindsay, die binnenkort in een film over sekteleider en moordenaar Charles Manson gaat spelen. "Ik hoop echt dat Lindsay terugkeert naar het soort films dat tot haar succes heeft geleid", zei hij. "Ik zou het fijn vinden als ze meer mainstreamfilms zou maken."

19-04-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerechtshof Amsterdam spreekt Madonna vrij na kruisigingsact

Gerechtshof Amsterdam spreekt Madonna vrij na kruisigingsact

Om Madonna ft.Justin Timberlake te bekijken druk op de foto.
.
De kruisigingsscène die de Amerikaanse popster Madonna uitvoerde tijdens een concert was niet strafbaar. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) hoeft de aangifte van de SGP-jongeren tegen haar niet in behandeling te nemen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald, zo schrijft het Reformatorisch Dagblad. De jongeren van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) meenden dat Madonna zich tijdens haar optreden in de Amsterdam ArenA in september 2006 schuldig had gemaakt aan godslastering en belediging van christenen. Maar daarvan is volgens het hof geen sprake.

Kwetsen
De SGP-jongeren zijn teleurgesteld over de uitspraak, die volgens hen een "vrijbrief" om te kwetsen lijkt te zijn. Ze verzetten zich vooral tegen de act tijdens het nummer "Live To Tell", waarin Madonna aan een kruis hing met een doornenkroon op haar hoofd. De jongerenorganisatie deed daarop aangifte bij het OM. Maar dat besloot niet tot vervolging over te gaan.

Godslastering
De jonge SGP'ers begonnen vervolgens een speciale procedure bij het gerechtshof in Amsterdam om het OM alsnog te dwingen Madonna te vervolgen. Het hof heeft dat beklag echter afgewezen. Madonna zelf heeft altijd ontkend dat de kruisigingsact godslasterlijk was bedoeld. Uit christelijke hoek kwamen destijds meer protesten.

Gemiste kans
De SGP-jongeren vinden het een "gemiste kans" om artikel 147 (verbod op godslastering) van het Wetboek van Strafrecht "niet van de broodnodige jurisprudentie" te voorzien. Een meerderheid in de Tweede Kamer van PvdA, SP, VVD, GroenLinks en D66 wil dat artikel overigens uit het wetboek schrappen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

19-04-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak uw eigen puzzel
Maak uw eigen puzzel




provided by flash-gear.com


19-04-2008 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting beschuldigd van plagiaat

Sting beschuldigd van plagiaat

Om Fields Of Gold te bekijken druk op de foto.

.
Sting zou ideeën voor enkele van de grootste hits van The Police "gestolen" hebben van een Amerikaanse zanger, Roy Smith uit Nevada.

'Roxanne' en 'Message In A Bottle'
In een aangifte bij de politie verklaart Smith dat Sting 'Roxanne' en 'Message In A Bottle' heeft geschreven nadat de twee in de jaren zeventig een lang gesprek hadden over het leven van Smith. Die had het onder meer over zijn vriendschap met een hoertje dat Roxanne heette. Volgens Smith was hij met Sting overeengekomen dat The Police hem royalties zou afstaan, maar hij heeft nooit een cent gezien.

Verjaard
Een woordvoerder van de politie: "Een voorlopig onderzoek van het rapport doet vermoeden dat het eventuele misdrijf inmiddels verjaard is om strafrechterlijk behandeld te worden. Het veronderstelde slachtoffer zal de zaak aanhangig moeten maken voor een burgerlijke rechtbank". De advocaten van Sting ontkennen de beweringen van Smith.

Bier hijsen, boodschappen in een fles
Smith beweert dat Sting hem heeft horen zingen in Molly's Garden Restaurant in Reno in 1977, en hem na het optreden aanbood samen een glas te drinken. Nadat ze biertjes haalden in de lokale 7-Eleven, gingen de twee naar het kelderappartement waar Sting verbleef. Daar onderhield Smith Sting met verhalen over zijn leven. Zo vertelde hij dat hij na de dood van zijn vader boodschappen voor hem in een fles stopte.

18-04-2008 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Er sterft hoofdpersonage in film 'Sex and the City'"

"Er sterft hoofdpersonage in film 'Sex and the City'"

De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/4559/large368666es6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Cynthia Nixon, die advocate Miranda Hobbes speelt in 'Sex and the City', heeft onthuld dat een hoofdpersonage uit de reeks het hoekje om gaat in de film, die volgende maand uitkomt.

Klap voor Carrie
Nixon, die deze week bekendmaakte dat ze twee jaar geleden borstkanker had, wilde echter niet verklappen wie het onfortuinlijke personage is. Wel voegde ze eraan toe dat het verlies een enorme klap is voor hoofdpersonage Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker. "Het gebeuren is zo ingrijpend voor Carrie, dat het haar dwingt zich essentiële vragen te stellen over zichzelf".

Speculaties
Inmiddels wordt druk gespeculeerd wie de pijp aan Maarten zou kunnen geven: Charlotte York-Goldenblatt (gespeeld door Kristin Davis)? Zij wordt zwanger, en misschien treden er complicaties op. Of is het mannenverslindster Samantha Jones (gespeeld door Kim Cattrall), die in de laatste reeks borstkanker kreeg? In een van de laatste episodes moet Carrie's vriend Mr. Big, van wie gefluisterd wordt dat ze in de film met hem trouwt, een openhartoperatie ondergaan.

18-04-2008 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen in vierde 'Austin Powers'

Gisele Bundchen in vierde 'Austin Powers'

De afbeelding “http://img413.imageshack.us/img413/4712/large367680wr0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Braziliaanse supermodel Gisele Bundchen gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in de nieuwe 'Austin Powers'-film. Bundchen heeft het script al gelezen en gaat samenzitten met Mike Myers, de scenarist en tevens hoofdrolspeler, en regisseur Jay Roach.

Goed gezelschap
Daarmee treedt Bundchen in de voetsporen van Elizabeth Hurley, Heather Graham en Beyoncé Knowles, die in de vorige films de hormonen van de Britse spion op hol lieten slaan.

Geen debuut
Dit wordt niet de eerste filmrol van Bundchen. In 2004 speelde ze naast Queen Latifah in 'Taxi', en in 2006 had ze een rolletje in 'The Devil Wears Prada'.

Dr. Evil
De titel van de vierde 'Austin Powers' is nog niet bekend, maar Myers heeft wel al onthuld dat hij zal focussen op Dr. Evil, de vijand van Powers die ook door Myers wordt gespeeld.

Myers oogstte succes als de bebrilde geheimagent in 'Austin Powers: International Man of Mystery', 'Austin Powers: The Spy Who Shagged Me' en 'Austin Powers in Goldmember'.

17-04-2008 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katie Holmes op de vlucht voor Tom Cruise"

"Katie Holmes op de vlucht voor Tom Cruise"

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/3027/large367454hc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katie Holmes zou de controlerende maniertjes van manlief Tom Cruise zo zat zijn dat ze wil ontsnappen naar New York. Mét dochter Suri.

Katie wil een rol op Broadway aannemen zodat ze even op zichzelf kan zijn, maar dat ziet Tom helemaal niet zitten. "Katie heeft het verschrikkelijk hard nodig om even op zichzelf te zijn", vertelt een bron aan Star Magazine. "Maar Tom zal haar met geen mogelijkheid Suri laten meenemen. Hij zal dat echt nooit toestaan."

Tom houdt zijn twee meisjes graag in de buurt. "Hij wil Katie en Suri niet te lang alleen laten. Hij heeft Katie gezegd dat het prima is als ze naar New York gaat, maar niet zonder hem. Tom wil graag álles bepaen als het om Suri gaat en heeft veel regels. Er is zeker sprake van onenigheid." (lb)

17-04-2008 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Céline Dion hebben zelfde voorouder

Madonna en Céline Dion hebben zelfde voorouder

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna1811024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dion151024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zowel popzangeressen Madonna en Céline Dion als de vrouw van de Britse troonopvolger prins Charles, Camilla, hebben een gemeenschappelijke voorouder: een Franse timmerman, blijkt uit een onderzoek van Canadese stamboomdeskundigen.

Ook Canadese ex-premier
De uitbaters van de website Ancestry.co.uk onderzochten documenten die teruggaan tot 1621 en kwamen tot de conclusie dat handarbeider Zacharie Cloutier een voorouder is van alledrie de dames. Maar daar stopte het onderzoek niet bij. Ook blijkt de voormalige Canadese premier Pierre Trudeau een afstammeling te zijn van de Franse timmerman.

16-04-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde bevallen van dochtertje Eléonore

Prinses Mathilde bevallen van dochtertje Eléonore

De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/9789/large366569sg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Prinses Mathilde is vanochtend bevallen van een dochter. De prinses beviel om 04.50 uur in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Het kindje krijgt de voornamen Eléonore Fabiola Victoria Anne Marie. Het kindje weegt 3,210 kg en is 50 cm groot. De prinses en haar dochter stellen het goed. De trotse vader krijgt een laat verjaardagsgeschenk, want gisteren werd Prins Filip 48. Prinses Mathilde is 13 jaar jonger.

Prinses Elisabeth, Prins Gabriël en Prins Emmanuel krijgen er dus een zusje bij. Meters van Eléonore worden kroonprinses Victoria van Zweden en prinses Claire van België. Peter wordt Graaf Sébastien von Westphalen zu Fürstenberg, aldus het Paleis.

16-04-2008 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti zingt op Talenfeest in Brussel

Helmut Lotti zingt op Talenfeest in Brussel

Om Suspicious Minds te bekijken druk op de foto.


.
De vzw het Animatiecentrum voor Talen organiseert op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april voor de 31ste keer haar Talenfeest. Hiermee wil de vzw jong en oud aanmoedigen om een taal te leren en te durven spreken. Onder meer Helmut Lotti verleent zijn medewerking aan het evenement, melden de organisatoren.

Rond Warandepark
Het Talenfeest gaat door in de gebouwen van het Federaal Parlement, het Parlement van de Franstalige Gemeenschap en het Vlaams Parlement. Daarnaast openen verschillende culturele hotspots rond het Warandepark hun deuren.

Gratis bezoek Parlement
Op zaterdag kan het publiek het Federaal Parlement gratis bezoeken en een twintigtal Belgische zangers, waaronder Helmut Lotti en de Franstalige Maurane, geven het beste van zichzelf in de Senaat.

15-04-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey viel af door 'kruimeldieet'

Mariah Carey viel af door 'kruimeldieet'

Om Oprah Show te bekijken druk op de foto.


.
Mariah Carey speelde kilo's kwijt door niet meer dan een paar kruimeltjes te eten van caloriebommen. "Het is een dieet dat ik zelf bedacht, want ik had het moeilijk om macaroni en kaas en gefrituurd eten op te geven", vertelde ze maandag in de talkshow van Oprah Winfrey.

Diëtiste en sportregime
Haar 'kruimeldieet' is niet het enige geheim achter haar gewichtsverlies. Om gemotiveerd te blijven riep de 38-jarige Carey de hulp in van een Franse diëtiste. Zij bereidt haar maaltijden met veel groenten en weinig vet. Ook stippelde de Française een sportregime uit voor de artieste, die onlangs haar nieuwe album 'E=MC2' uitbracht.
Door haar gezonde levensstijl heeft Carey nu dezelfde kledingmaat als ze als puber had . "Ik pas weer in de jeans van toen ik 16 was.", zei ze tegen Oprah.

Hoewel ze blij is met haar nieuwe figuur, wil Carey niet toe geven aan de trend van broodmagere actrices en zangeressen. "De frustraties van vrouwen over hun lichaam zijn absurd. Het is onrealistisch van iedereen te verwachten zo dun te zijn

15-04-2008 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna over twee weken naar Malawi voor adoptiezaak

Madonna over twee weken naar Malawi voor adoptiezaak

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna zal persoonlijk aanwezig zijn op de rechtzaak in het Afrikaanse Malawi over de adoptie van de kleine David Banda. De rechter zal beslissen of ze de jongen al dan niet mag houden.

De Amerikaanse zangeres zag de kleine David toen ze anderhalf jaar geleden een weeshuis bezocht in Malawi en besloot hem te adopteren. Ze liet de kleine overkomen naar haar thuis in Londen.

De vader van het kind - de moeder is overleden - liet dat in eerste instantie gebeuren, maar bedacht zich en begon een rechtzaak. De regering in Malawi steunt Madonna in de zaak en heeft het hooggerechtshof aanbevolen de adoptie goed te keuren.

15-04-2008 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra en Pascal zijn geen koppel

Phaedra en Pascal zijn geen koppel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_365659.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Phaedra Hoste houdt aan het vtm-programma 'Wie Wordt de Man van Phaedra' niet haar ware Jacob over. In de laatste aflevering gaven Phaedra en Pascal toe dat ze geen koppel zijn. Tijdens een droomvakantie in Marrakech groeiden Phaedra en de winnaar van het programma Pascal Durant wel naar elkaar toe en leek er elektriciteit in de lucht te hangen, maar eens terug thuis bleek er van echte liefde geen sprake. "De klik was er niet", aldus Pascal. Dat beaamde ook Phaedra: "Er was wel 'iets', maar niet voldoende om ook in het dagelijkse leven stand te houden."

Sprookjesomgeving
In het bijzijn van de andere mannen die deelnamen aan 'Wie Wordt de Man van' legden Phaedra en Pascal uit waarom het op niets uitdraaide. "In Marrakech beleefde we veel toffe momenten en leek die vonk er wel te zijn, maar eens terug thuis besef je dat het een sprookjesomgeving was en niet de echte leefwereld", legde Pascal uit.

Vrienden voor het leven
"Dan volgt de ontnuchtering snel. Ondanks dat we het beiden druk hadden om ons gewone leven weer op te pakken, spraken we nog wel enkele keren af. Maar als die klik er niet is, hou je dat niet vol. Phaedra blijft echter een ongelofelijk 'toffe madam'. We zijn ongetwijfeld vrienden voor het leven".

15-04-2008 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente
Lente
De afbeelding “http://img501.imageshack.us/img501/1222/lente2qf4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

13-04-2008 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis is een verdoken rock chick

Leona Lewis is een verdoken rock chick

Om Bleeding love te bekijken druk op de foto.

.
Leona Lewis, de ster uit de Engelse X-factor die het momenteel helemaal maakt in Amerika met haar hitsingle 'Bleeding Love', verklapt dat ze eigenlijk veel liever naar bands als Radiohead en Foo Fighters luistert of naar het heavy metal van System of a Down, dan naar de popmuziek die ze zelf brengt. "Ik hou van Radiohead", stelt Lewis. "Ze zijn zo innovatief. Ik vind nog altijd dat ze hun tijd ver vooruit zijn. Ik ben eigenlijk veel meer een rock- dan een popliefhebber. De laatste weken luister ik vooral naar System of a Down, Foo Fighters en Snow Patrol."

Beyonce, Mariah en Rihanna
Leona maakte van de gelegenheid ook gebruik om de sterren te bedanken die haar hielpen met het maken van een Amerikaanse versie van haar debuutalbum 'Spirit', die sinds dinsdag in de States te verkrijgen is. "Ik kon werken met Akon, Ne-Yo en Ryan Tedder. Dat was een grote eer. Het is ook ongelofelijk dat toppers als Beyonce Knowles, Mariah Carey en Rihanna, die enkele maanden geleden nog niet eens wisten wie ik was, nummers geschreven hebben voor het album."

12-04-2008 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse premier bewierookt J.K. Rowling

Britse premier bewierookt J.K. Rowling

De afbeelding “http://img204.imageshack.us/img204/1409/large362355ri0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
J.K. Rowling, de geestelijke moeder van Harry Potter, is tijdens de ceremonie van de Galaxy British Book Awards geëerd voor haar uitzonderlijke prestaties in de boekenwereld. De Britse premier Gordon Brown prees Rowling in een videoboodschap. Volgens hem heeft ze het hele land aan het lezen gekregen. Rowling benadrukte in een dankwoord dat haar carrière nog lang niet over is.

Ewan McGregor
Acteur Ewan McGregor kaapte ook een prijs weg. Het op zijn documentaireserie 'Long Way Down' gebaseerde boek won de prijs voor beste non-fictieboek. De serie draait om een reis door Zuid-Afrika die McGregor samen met vriend Charley Boorman op een motor maakte.

Onder de overige winnaars bevond zich de Afghaanse schrijver Khaled Hosseini, die met zijn boek 'Duizend Schitterende Zonnen' de prijs voor 'Best Read' mee naar huis nam. Ian McEwan, wiens boek 'Atonement' werd verfilmd en veelvuldig bekroond, won voor zijn nieuwe boek 'On Chesil Beach' de 'Galaxy Book of the Year'.

10-04-2008 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusje Jessica Simpson verloofd

Zusje Jessica Simpson verloofd

De afbeelding “http://img91.imageshack.us/img91/9632/large362088jc8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ashlee Simpson en Pete Wentz hebben zicht verloofd. "Ja, we zijn dolgelukkig dat we kunnen vertellen dat we verloofd zijn", vertelt de zangeres in een verklaring op de website Friends or Enemies. "We weten dat er de laatste tijd veel gespeculeerd wordt over Pete en mij en we wilden dat onze fans de eersten zijn die het van ons horen."

Gelukkige vader
Joe Simpson, de vader van Ashlee, is 'blij dat Pete deel van de familie wordt', zo laat hij weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We zijn gezegend."

"Een schatje"
De 23-jarige Simpson en de 28-jarige Wentz zijn sinds de herfst van 2006 een stelletje. "We voelden ons meteen tot elkaar aangetrokken", vertelde het zusje van Jessica Simpson in een recent interview. "Het is een schatje en hij haalt het beste in mij naar boven."

"Lekker zoenen"
Wentz, die bassist is van de rockband Fall Out Boy, stak zijn liefde voor Simpson in een eerder interview evenmin onder stoelen of banken. "Het is fantastisch dat je kunt zoenen met je beste vriend." Het is nog onbekend wanneer de bruiloft plaatsvindt.

10-04-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan integraal naakt in nieuwe film

Lindsay Lohan integraal naakt in nieuwe film

De afbeelding “http://img186.imageshack.us/img186/4695/large362223zg4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
"Voor een prikje" onthult Lindsay Lohan haar verjaardagskostuum in een nieuwe film. Lohan hoopt dat ze op die manier aanvaard zal worden als "rijpe actrice".

Nymfomane dienster
In de lowbudgetprent 'Florence' speelt Lindsay een nymfomane dienster. De producer van de film vroeg haar of ze een stomende seksscène topless wilde spelen en diens mond viel open toen Lindsay antwoordde dat ze met plezier al haar kleren zal uittrekken. Daar vraagt ze overigens slechts 50.000 euro voor, een fractie van wat dergelijke ontbloting in een Hollywoodprent zou kosten.

Klaar voor grote rollen
"Het kan Lindsay niet schelen dat ze amper betaald wordt. Met deze film wil ze de wereld erop wijzen dat ze kan acteren en dat ze klaar is voor grote rollen", aldus een insider. "Ze is zich enorm bewust van het potentieel van haar lichaam. Ze wil het imago opbouwen van een rijpe, verantwoordelijke actrice", meent dan weer een vriend van de actrice.

10-04-2008 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbells racistische scheldpartij

Naomi Campbells racistische scheldpartij

De afbeelding “http://img141.imageshack.us/img141/764/large362255dw8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naomi Campbell heeft blanke agenten racistische verwijten naar het hoofd geslingerd toen ze vorige week op de luchthaven van Heatherow werd gearresteerd wegens geweldpleging. Het supermodel noemde de agenten "f**king blanke ezels", aldus een bericht in The Sun.

"Blank neukbeest"
Volgens een bron bij de politie noemde Campbell een agente ook "blank neukbeest" terwijl ze in de boeien werd weggeleid. "De agente verklaarde dat ze 'blanke dit' en 'blanke dat' genoemd werd. Sinds het incident is de vrouw niet meer komen werken".

In mei voor rechter
Driftkikker Campbell werd vorige week aangehouden nadat ze een agent schopte en in het gezicht spuugde. Aanleiding voor het incident was het zoek raken van één van haar tassen in de problematische nieuwe terminal van de Londense luchthaven. Ze werd nog dezelfde dag op borgtocht vrijgelaten en wordt in mei voor de rechter verwacht. Luchtvaartmaatschappij British Ariways heeft het supermodel al een verbod op hun vluchten opgelegd

10-04-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondie
Blondie
Om Heart Of Glass te bekijken fruk op de foto.

.
Blondie is een Amerikaanse popband, die is voortgekomen uit de Newyorkse new-wavescene. De muziek van Blondie is waarschijnlijk te hitparadegevoelig om als voorbeeld van deze provocerende muziekstroming te gelden.

Blondie wordt in 1974 in New York opgericht, waar de groep zijn invloeden in de beroemde punkrockclub CBGBs opdoet. Andy Warhol bedenkt het uiterlijk van Debbie Harry, geblondeerd en slechts gekleed in een wit t-shirt en onderbroekje. Het eerste album, getiteld Blondie, speelt sterk in op het punk-ethos. De muziek doet denken aan meidengroepen uit de jaren zestig, een soort vrouwelijke versie van de Ramones. Blondie maakt zes albums tussen 1976 en 1982, waarvan Parallel lines door velen als het hoogtepunt wordt gezien.

Ze breken in 1978 door in Europa met het tweede album Plastic letters, met daarop het op de stijl van Buddy Holly geënte liedje Denis (oorspronkelijk van het jaren-zestigduo Randy and the Rainbows alias Vinni Careller en Mike Zero) dat in Nederland drie weken lang op de eerste plaats staat. "Denis" is geschreven door ene "Neil". Het succes wordt vervolgd met Presence dear. Op het derde album Parallel lines staan hun grootste hits Picture this en Hanging on the telephone en het disco-achtige Heart of glass. Daarop volgt het album Autoamerican met de reggaecover The tide is high (oorspronkelijk van The Paragons), dat de vierde plaats haalt in Nederland. Ook maakt Blondie het eerste blanke rapnummer dat een grote hit wordt, Rapture. Nu nog worden ze zeer gewaardeerd door hun zwarte collega's, en menig artiest heeft Rapture gecoverd.

De groep valt in de loop van de jaren tachtig uiteen, met bittere rechtszaken over royalty's als gevolg. Debbie Harry en haar levenspartner Chris Stein waren al die tijd de motor achter de band en de andere bandleden voelen zich door hen financieel benadeeld. Een ernstige ziekte zorgt ervoor dat Stein vanaf eind jaren tachtig helemaal niet meer muzikaal actief kan zijn, en Debbie geeft haar solocarrière op om twee jaar lang voor Stein te zorgen.

In 1998 maakt de groep evenwel een comeback met het album No Exit. Er wordt een wereldtournee ondernomen en men heeft een nummer 1-hit met het nummer Maria. Ze worden de eerste Amerikaanse band die in drie decennia nummer 1-hits scoort. In 1999 zijn ze de hoofdact op het Haagse Parkpop. Hier geven ze een zeer spetterend optreden.

In 2003 komt de opvolger van No exit uit, The Curse of Blondie. De single Good Boys haalt de 7de plaats in de Britse hitlijsten en wederom volgt in 2003 en 2004 een wereldtournee, waarbij ze ook drie uitverkochte concerten in Nederland geven.

In 2004 komen de dvd en cd Live by request uit.

Eind 2005 volgt wederom een wereldtournee en brengt de band in samenwerking met het management van The Doors een nieuwe single uit, genaamd Rapture Riders. Deze single is een mix van het alom bekende Rapture en Riders on the storm (The Doors). Ook verschijnt er een nieuwe Greatest Hits-album met dvd: Sight & Sound. Naast hun bekende hits zal dit album ook een nieuwe uitvoering van In the Flesh bevatten, een nieuwe mix van Good boys (Blow Up-remix), Rapture Riders (single-edit) en daarbij alle video's van X-offender tot Good boys. Het album wordt goud in Europa.

In 2006 krijgt Blondie een plek in de Rock and Roll Hall of Fame. Aan het eind van 2006 Brengt Debbie Harry in samenwerking met Moby een nieuwe single uit: "New York, New York", dat twee wordt in The World dance Charts.

In 2007 volgt er een tour door Europa. Ook is er een nieuw soloalbum van Debbie Harry in de maak.

De kern van de band wordt gevormd door: Deborah Harry, zang, Chris Stein, gitaar, Clem Burke, drums en Jimmy Destri, toetsen. Nigel Harrison is de bassist die het langst heeft meegedraaid bij Blondie, maar Frank Infante heeft er ook een tijd gespeeld. Vandaag de dag spelen bij Blondie, naast Stein, Harry, Burke en Destri:

  • Leigh Foxx (bas) speelde ook eind jaren tachtig en begin jaren negentig mee in de achtergrondband van Deborah's solotours. Ook speelt hij op Deborah's soloalbums Def, Dumb & Blond en Debravation.
  • Paul Carbonara die al een aardig tijdje gitaar meespeelt in de band.
  • Kevin Patrick die sinds de Phasm 8-tour de keyboards voor zijn rekening neemt.

10-04-2008 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!