Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Peleman
Axl Peleman
Om 't Kiel Trekt Op Een Kleurdoos te bekijken druk op de foto.


.

Axl Peleman (Antwerpen, 1 februari 1971) is een Vlaams muzikant en televisiefiguur.

In 1990 richtte Axl Peleman samen met twee schoolvrienden de groep Ashbury Faith op. In een tijdspanne van 8 jaar maakten ze drie albums. In 1998 besloot hij om te stoppen met dit project waarna hij nog meespeelde in andere groepjes. In 1999 kwam Peleman met een nieuw initiatief, de nu nog altijd actieve rockgroep Camden. In 2001 brachten ze hun eerste full-CD uit, Miscellaneous. Tot nu toe heeft Camden drie albums uitgebracht. Voorts startte hij in 2001 samen met Luc De Vos en de overige leden van Ashbury Faith het gelegenheidsproject Automatic Buffalo. Tegenwoordig speelt Axl Peleman basgitaar bij De Kreuners

Ook heeft Axl Peleman al meerdere keren zijn opwachting gemaakt in televisieprogramma's van de VRT. Zo was hij reeds vaste gast in de talkshows Aan Tafel en Zomer 2007, en was hij ploegleider in de quiz De Tabel van Mendelejev.

Peleman is getrouwd met Wen met wie hij een zoontje heeft, Thor.


27-04-2008 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Candy Dulfer
Candy Dulfer
Om Lily Was Here te bekijken druk op de foto.


.
Candy Dulfer (Amsterdam, 19 september 1969) is een Nederlands saxofoniste.

Candy Dulfer is dochter van Hans Dulfer, ook een bekend saxofonist. Al op jonge leeftijd treedt ze op met haar vader. Op 11-jarige leeftijd maakt ze haar eerste plaat met hem. In 1982 treedt ze met haar band Own Cultivation op, op het North Sea Jazzfestival. Met drummer Joost Kesselaar, bassist Tom Jaburg (broer van de eveneens bekende Bas Jaburg), gitarist Eddy Polak (Tup) en trompettist/zanger Winfried Splinter schrijft ze geschiedenis: De Faya Lobbi zaal is bomvol om de jongste band uit de geschiedenis van het North Sea te zien. Drie jaar later richt ze haar eigen band op, de Funky Stuff. Vrij snel hierna treedt ze regelmatig op voor radio en televisie. Ook speelt ze mee op de soundtrack van Een Maand Later.

In 1987 speelt Candy Dulfer in het voorprogramma van Madonna in het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Later vraagt ook Prince haar om op te treden in zijn voorprogramma voor zijn concerten in Nederland. Drie dagen voor het optreden zegt Prince de Funky Stuff onverwachts af. Na een boze brief van Candy Dulfer, mag ze een nummer met hem spelen, dat zo'n indruk op Prince maakt dat hij haar vraagt om met hem aan enkele projecten in de Verenigde Staten te werken. In 1989 maakt Candy Dulfer enkele nummers met Dave Stewart, gitarist van Eurythmics. Eén van deze nummers, Lily was here, de titeltrack van de Nederlandse speelfilm De Kassière, wordt eind 1989 een nummer 1-hit in Nederland.

Een jaar later komt een debuut soloalbum, getiteld Saxuality uit. Op dit album, waarvan er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren worden verkocht, staan enkele grote hits. In 1993 verschijnt het album Sax-A-Go-Go, gevolgd door Big Girl in 1995 (de titel Big Girl is een knipoog naar een vroeger album van haar vader, dat Big Boy heette). Tussen al haar eigen promoactiviteiten door speelt Candy opnieuw met grootheden als Prince en Van Morrison tijdens hun concerten. Het vierde studioalbum For The Love Of You ziet in 1996 het levenslicht en bevat bijdragen van o.a. Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis. Het album wordt een succes in Nederland, Japan en de VS. Opnieuw tourt Dulfer de halve wereld af om haar nieuwe materiaal aan de man te brengen. In de navolgende jaren volgen de albums Girls Night Out, Live in Amsterdam en Right In My Soul, allemaal met wisselend succes. In 2005 speelt Candy mee op enkele nummers van het album Grip van Lohues & the Louisiana Blues Club. Candy's nieuwe studioalbum Candy Store wordt in 2007 uitgebracht door haar nieuwe platenmaatschappij Heads Up International, één van de meest toonaangevende hedendaagse jazzlabels ter wereld. Candy Store verschijnt in Nederland, België en Zwitserland op 22 juni, in Spanje op 18 juni, in Duitsland en Oostenrijk op 29 juni, in Frankrijk begin juli, in Japan op 25 juli en in de Verenigde Staten op 18 september.


27-04-2008 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw steekt vrouw met mes tijdens America's Next Topmodel

Vrouw steekt vrouw met mes tijdens America's Next Topmodel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_376008.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Alweer opschudding in de Verenigde Staten over de populaire maar controversiële tv-show van Tyra Banks, America's Next Topmodel (ANTM).

Gezellig samen
Zoals bij ons mannen al eens gezellig plegen samen te komen om een voetbalmatch te bekijken, doen vrouwen dat in Amerika ook woensdagavond voor ANTM. Niks mis mee, maar toen een dame wat te luid commentaar gaf bij het programma en - na een verwittiging vanwege haar vriendin daaromtrent - maar blééf verder kakelen, werd het een andere Amerikaanse vrouw blijkbaar even te veel. Ze greep een mes, dat in een appel zat, en stak er haar slachtoffer verscheidene keren mee in het lichaam.

Levensbedreigend
De vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen met levensbedreigende snijwonden in de hals- en borststreek. De dader - afhankelijk van de geraadpleegde bronnen een die hard fan of net een ANTM-haatster - vluchtte weg en is spoorloos.

27-04-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana Ross
Diana Ross
Om Home te bekijken druk op de foto.


.
Diane Earle (Diana) Ross (Detroit, Michigan, 26 maart 1944) is een Amerikaanse soulzangeres. Ze werd bekend met The Supremes en heeft daarna een uiterst succesvolle solocarrière gehad.

Ze werd geboren als tweede in een gezin met zes kinderen. Dochter van Fred Ross (overleden, 19 november 2007). Samen met Mary Wilson, Florence Ballard en Barbara Martin vormde ze The Primettes in 1959. Nadat ze in 1960 een contract kregen bij Motown, veranderden ze de naam van de groep naar The Supremes in 1961. Barbara Martin verliet de groep kort daarna. In 1967 werden ze Diana Ross and the Supremes. Florence Ballard verliet de groep, waarna Cindy Birdsong erbij kwam en ze weer weer een zingend trio vormden. De groep nam 12 grote hits op in deze periode.

In oktober 1969 verliet Ross de groep en begon aan een solocarrière die ook succesvol bleek. Haar eerste grote hit was het lied Ain't No Mountain High Enough in 1970. Daarna speelde ze in een verfilming van het leven van Billie Holiday, Lady Sings the Blues en kreeg een Oscarnominatie voor die rol.

Ze bracht een album met duetten uit met Marvin Gaye in 1973, met de titel Diana and Marvin en scoorde een aantal grote hits. In 1975 kwam ze terug op het witte scherm in de film Mahogany en de titelsong Do You Know Where You're Going To werd een nummer 1 hit. Haar tweede, zelfgetitelde album kwam in de top 10 terecht.

Haar duet met Lionel Richie, Endless Love, uit 1981 bleek de bestverkopende single uit haar carrière te zijn en was haar laatste hit op het Motown label. Ze had hierna een contract met RCA en na een paar succesvolle, en wat minder succesvolle albums keerde ze eind jaren '80 weer terug naar Motown, waar ze tot 2001 een contract mee had.


27-04-2008 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff gevraagd voor Beverly Hills 90210

Hilary Duff gevraagd voor Beverly Hills 90210

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/duff5351024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Actrice Hilary Duff is gevraagd om een rol te vervullen in de spin-off van de televisieserie Beverly Hills 90210. Het zou gaan om het personage Annie, de dochter van de rector van Beverly Hills High. Dat meldt de Amerikaanse televisiezender E!. Onbekend is of Duff de rol serieus overweegt.

De spin-off van de populaire serie uit de jaren negentig is momenteel druk acteurs aan het casten. Zo maakten Amerikaanse media al eerder bekend dat Dustin Milligard en de 'Nip/Tuck'-actrice AnnaLynne McCord een personage spelen in de tienerserie.

In de oude versie van de serie ging het over dramatische gebeurtenissen in een vriendenkring, die allemaal naar school gaan en wonen in Beverly Hills. Het betekende een grote doorbraak voor acteurs als Jason Priestly, Shannen Doherty en Tori Spelling. Een bijrol in de serie werd gespeeld door Hilary Swank, die in 1999 een Oscar won voor haar rol in 'Boys don't cry' en in 2004 voor 'Million dollar baby'.

De 20-jarige Duff is de komende tijd ook vaker op het witte doek te zien. Zo speelt ze naast John Cusack in de film 'War, inc.', die in september in Nederlandse bioscopen draait. Ook is ze samen met Ellen Burstyn in de film 'Greta' te zien. Duff werd bekend van haar rol in de televisieserie Lizzie McGuire en scoorde hits met de singles 'From yesterday' en 'Come clean'.

26-04-2008 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins gaat met pensioen

Phil Collins gaat met pensioen

Om Can't Stop You te bekijken druk op de foto.

.
Phil Collins gaat met pensioen, meldt het Britse dagblad The Times. De zanger heeft zojuist zijn reünietoer met Genesis afgerond en is niet van plan de studio nog in te duiken. Wel gaat hij nog door met het schrijven van liedjes, omdat hij daar naar eigen zeggen niet mee kan stoppen.

Musical Tarzan
Collins ging in verschillende landen op zoek naar de hoofdrol in de musical 'Tarzan', waarvoor hij eigenhandig Ron Link koos. De zanger verwierf wereldwijde bekendheid door de band Genesis. Solo deed Collins het ook erg goed. Hij had grote hits met onder meer 'In the air tonight' en 'Against all odds'

26-04-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse gearresteerd na slag en kopstoot

Amy Winehouse gearresteerd na slag en kopstoot

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
De Britse zangeres Amy Winehouse is vrijdag gearresteerd op verdenking van geweldplegingen eerder deze week. Dat bevestigt Scotland Yard. Winehouse zou een man hebben geslagen en een andere een kopstoot hebben gegeven. De 24-jarige zangeres werd vandaag ondervraagd in een Londens politiekantoor. Volgens haar woordvoerder is ze vrijwillig naar de politie gestapt.

Pooltafel
Volgens de Britse boulevardkrant The Sun begon de wilde dinsdagnacht van Amy in een kroeg, waar een jongen weigerde haar bij de pooltafel te laten. Vervolgens zou Winehouse, die onder invloed zou zijn geweest van harddrugs, de jongen hebben geslagen. Het woedende slachtoffer sloeg haar niet terug omdat ze een vrouw is, verklaarde hij tegenover het tabloid.

Aanranding
Toen Amy de kroeg verliet, hield een man een taxi voor haar aan. Terwijl zij in de taxi werd geholpen, was ze kennelijk in de veronderstelling dat de man haar wilde aanranden, waarna ze hem op een kopstoot trakteerde. Het 38-jarige slachtoffer deed diezelfde avond nog aangifte.

127 miljoen
Woensdag schreven de Britse media dat het enorme succes van haar laatste plaat Winehouse al 100 miljoen pond (127 miljoen euro) heeft opgeleverd.

26-04-2008 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gloria Gaynor
Gloria Gaynor
Om Never Can Say Goodbye te bekijken druk op de foto.


.

Gloria Gaynor (New Jersey, 7 september 1949) is een Amerikaans zangeres, bekend door de discohit I Will Survive (1979) en Never Can Say Goodbye (1973).

Gaynor was zangeres bij de Soul Satisfiers, een jazz/pop-band, uit de jaren '60. Haar eerste solosingle was She'll Be Sorry/Let Me Go Baby (1965).


26-04-2008 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijn verdriet
Schijnverdriet

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ricci1711024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Je voelt soms pijn, die er nog niet is
omdat je, je zorgen maakt
en je door angst voor wat komen kan
uit je evenwicht bent geraakt.
Valt er in je buurt
een verlies te betreuren
dan besef je weer opeens
dat kan ook mij gebeuren.
Je voelt dan al
de pijn en het verdriet
omdat je het
bij andere voelt en ziet.
Het is wel goed
om daar even bij stil te staan
maar het moet
geen eigen leven leiden gaan.
De toekomst is onzeker
die heeft niemand in de hand
zet daarom je zorgen
en ook je angsten aan de kant.
Neem het leven zoals het komt
probeer te genieten van elke dag
want misschien krijg jij
in plaats van tranen
in de toekomst wel een lach!!!

25-04-2008 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Nick Straker Band
The Nick Straker Band
Om A Walk In The Park te bekijken druk op de foto.


.

25-04-2008 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise weer te gast bij Oprah

Tom Cruise weer te gast bij Oprah

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_375041.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tom Cruise is volgende maand te gast bij Oprah Winfrey, drie jaar na zijn veelbesproken verschijning in haar talkshow. Maar liefst twee afleveringen van het populaire programma worden gewijd aan Cruise, die binnenkort zijn 25-jarig jubileum als acteur viert.

In zijn villa
Op 2 mei is een interview te zien dat Oprah afneemt in de villa van Cruise in de stad Telluride. Op 5 mei is hij te gast in de studio van Oprah in Chicago, zo heeft tv-producent Harpo Productions laten weten.

Legendarisch
De 45-jarige acteur was drie jaar geleden het middelpunt van spot toen hij meermaals op de bank van Oprah op en neer sprong. De acteur wilde met zijn uitbundige gedrag zijn liefde benadrukken voor Katie Holmes, met wie hij toen nog maar kort samen was. In talkshows en op het internet verschenen vele parodieën van het inmiddels legendarische televisiemoment.

25-04-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeuvreprijs voor John Hiatt

Oeuvreprijs voor John Hiatt

Om Have A Little Faith te bekijken druk op de foto.


John Hiatt wordt onderscheiden met de oeuvreprijs voor liedjesschrijvers van de Americana Music Association. De 55-jarige songwriter schreef nummers voor artiesten als Bob Dylan, Iggy Pop en B.B. King. Bonnie Raitt scoorde in 1989 een van haar grootste hits met 'Thing called love' van Hiatt.

Bring the family
Hiatt vertrok toen hij 18 was uit zijn geboorteplaats Indianapolis naar Nashville, waar hij als liedjesschrijver aan de slag ging bij Tree Publishing. In 1974 verscheen zijn debuutalbum, maar als uitvoerend artiest had hij aanvankelijk weinig succes. Pas na een gevecht tegen de fles en met zijn achtste album, 'Bring the family' uit 1987, lachte het succes hem toe. Eind mei verschijnt zijn nieuwe album 'Same old man'.

Hiatt heeft altijd meer succes gekend in Europa, en dan vooral in Nederland en België, dan in zijn thuisland. We herinneren ons songparels als 'Have A Little Faith in Me', 'She Loves the Jerk', 'She Said the Same Things to Me', het akelig actuele 'Warming up to the Ice Age' en 'Perfectly Good Guitar'.

Hiatt krijgt de onderscheiding op 18 september uitgereikt in Nashville.

25-04-2008 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tracy Chapman
Tracy Chapman
Om Talking Bout a Revolution te bekijken druk op de foto.


.
Tracy Chapman (Cleveland (Ohio), 30 maart 1964) is een Amerikaans singer-songwriter, bekend van hits als Fast Car, Talkin' Bout A Revolution en Give Me One Reason.

Chapman studeerde aan de Tufts University in Medford (MA), waar ze in 1986 een major haalde in de antropologie en Afrikaanse studies. Tijdens haar studentenjaren begon ze met straatoptredens en speelde ze gitaar in koffiehuizen in Cambridge. Nadat ze tekende bij SBK kwam in 1988 haar titelloze debuutalbum uit. Enkele maanden later bracht ze tijdens een verjaardagsfeest van Nelson Mandela in het Wembley-stadion met enkel haar gitaar een akoestische versie van Talkin' bout a revolution ten gehore. Haar titelloze album werd mede hierdoor een bestseller en met veertien weken op nummer één het langst genoteerde debuutalbum op die positie in Nederland. Een jaar later won ze met dit album 4 Grammy Awards.

Met haar volgende albums, Crossroads en Matters of the Heart, oogstte ze veel minder succes. Maar in 1995 bleek New Beginning een nieuw begin voor haar carrière. Met de single Give Me One Reason scoorde ze een grote hit in de Verenigde Staten. Haar zevende en meest recente album is Where You Live dat in 2005 werd uitgebracht en waarmee ze de wereld rondtourde.


25-04-2008 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sister Sledge
Sister Sledge
Om We Are Family te bekijken druk op de foto.


.

Sister Sledge is een Amerikaanse muziekgroep uit Philadelphia, opgericht in 1972. Sister Slegde bestaat uit vier zusters, Joni, Kathy, Debbie en Kim Sledge, die allen in de groep zingen. De groep is voornamelijk bekend van discohits als "We Are Family", "He's the Greatest Dancer" en "Lost In Music".

In 1979 scoort de groep grote hits met "He's The Greatest Dancer", "We Are Family" en "Lost In Music". De nummers zijn afkomstig van het album We Are Family, geproduceerd door Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Edwards en Rodgers geproduceerde Love Somebody Today, waarop onder andere het de kleine hit "Got To Love Somebody" staat.

Hierna veranderde de groep van producer en werd Narada Michael Walden aangenomen voor de productie van All American Girls, waarvan de titelnummer een grote hit werd in 1981. In latere jaren nam de populariteit van de groep achter. De laatste originele hit was "Frankie" uit 1985. Wel wisten ze nog succes te bereiken met remixen en opnieuw uitgebrachte nummers: een remix van "Lost In Music" werd bijvoorbeeld een grote hit in 1984.

Sister Sledge heeft in de loop der jaren veel prijzen en onderscheidingen gekregen in zijn bestaan, waaronder Grammy Awards. Kathy bracht in 1992 een soloalbum uit, Heart. En in 1995 de single Another Star een cover van Stevie Wonder.

In 1997 kwam de groep weer bij elkaar om het album African Eyes op te nemen. Debbie Sledge is getrouwd met een Nederlander.


25-04-2008 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even iets recht zetten
Even iets recht zetten
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/buffy.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 vertekend zijn de woorden van begrip,een knuffel
of een kus,gewoon gevoel van naastenliefde
geen sex of plakkerij of een ander soort illusie
neen,gewoon liefde voor de mens

'k ben geen Romeo,'k zou het niet willen zijn
ik heb mijn eigen meisje lief,,,al vijfentwintig jaar
over de bergen heeft ze me gesleept
uit de dalen bevrijdt, neen,
die liefde wil ik nooit meer kwijt

ze is mijn suiker in de thee
ze is zo schoon als een toverfee
het klinkt misschien outbollig
maar ik bedoel het echt niet lollig,,,

24-04-2008 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerry & The Pacemakers
Gerry & The Pacemakers
Om You'll Never Walk Alone te bekijken druk op de foto.


.
Gerry & the Pacemakers is een groep uit de jaren 60 rond Gerry Marsden. In 1962 kregen Gerry and the Pacemakers een contract bij manager Brian Epstein als tweede groep naast de Beatles. Ze kregen hits als Ferry Cross the Mersey en Don't Let the Sun Catch You Crying. Een Rodgers & Hammerstein song, You'll Never Walk Alone, die indruk had gemaakt op Marsden, nadat hij de film Carousel had gezien in zijn jeugd, werd hun grootste hit. Dit lied is vele malen gecovered en is al jaren het club lied van Liverpool FC, de titel van deze hit is ook verwerkt in het officiële embleem van Liverpool FC. Het Nederlandse FC Twente heeft deze versie van de destijds officiële Anfield stadionspeaker George Septhon uitgereikt gekregen op 22 april 1998 tijdens de afscheidswedstrijd van het Diekmanstadion, de song wordt voor elke aftrap luidkeels meegezongen in het stadion.

24-04-2008 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed getrouwd met Laurie Anderson

Lou Reed getrouwd met Laurie Anderson

Om Walk On The Wild Side te bekijken druk op de foto.

.
Lou Reed (66) is met zijn vriendin, de Amerikaanse kunstenares Laurie Anderson (60), in het huwelijksbootje gestapt. Volgens de New York Post gaven de twee elkaar heimelijk het jawoord op 12 april in de staat Colorado.

De oprichter van de invloedrijke band The Velvet Underground en Anderson delen al sinds 1995 lief en leed.


The Velvet Underground was een van de meest invloedrijke rockbands uit de jaren zestig, met ook John Cale in de rangen. In 1971 nam Reed afscheid van de groep en startte een solocarrière. Reeds in hetzelfde jaar scoorde hij zijn grootste hit 'Walk on the Wild Side'. Ook met 'Perfect Day' scoorde hij een hit.

24-04-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Caan verlaat set omwille van koekje

James Caan verlaat set omwille van koekje

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-caan.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Caan is de set van de politieke satire 'Nailed' afgestormd na een discussie over een koekje. Caan, die slechts twee dagen op de set verwacht werd, moest een politicus spelen die stikt in een koekje. Regisseur David O. Russell vroeg hem te hoesten terwijl hij stikte, maar Caan pruttelde tegen en argumenteerde dat hij niet tegelijkertijd kon hoesten en stikken.

Russell stelde dan voor om twee versies van de scène op te nemen. Caan vertrouwde het zaakje niet, uit vrees dat zijn versie geknipt zou worden, en stormde de set af. Een woordvoerder van de Hollywood-veteraan sprak zich niet uit over de details, maar bevestigde al lachend dat er creatieve meningsverschillen waren en dat beide partijen vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan. Het personage van Caan zal nu door iemand anders worden ingenomen.

24-04-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg voor derde keer vader

Mark Wahlberg voor derde keer vader

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mark_wahlberg_1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mark Wahlberg en zijn 29-jarige verloofde Rhea Durham verwachten hun derde kind. De 'Departed'-acteur is nog niet naar buiten getreden met het heuglijke nieuws, maar vrienden van de ster hebben hun mond voorbij gepraat. Volgens het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine verwachten Wahlberg en Durham in september een jongetje.

Dozijn kinderen
Vrienden van de acteur zeggen dat de Oscargenomineerde acteur in de wolken is. "Hij grapte altijd dat hij een dozijn kinderen op de wereld wilde brengen, dus hij lijkt goed op weg", zegt een van zijn vrienden.

Het koppel heeft al twee kinderen, de 4-jarige Ella Rae en de 2-jarige Michael. Ook al is het stel al vier jaar verloofd, Wahlberg lijkt geen haast te hebben Durham te trouwen.

De acteur is de komende tijd in veel films te zien. Zo speelt de 36-jarige Wahlberg in de nieuwe film van horrorregisseur M. Night Shyamalan, 'The Happening'. Ook is hij te zien in de boekverfilming van 'De wijde hemel' van schrijfster Alice Sebold. Die laatste wordt geregisseerd door 'Lord of the rings'-regisseur Peter Jackson.

24-04-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez krijgt eigen realityshow

Jennifer Lopez krijgt eigen realityshow

Om Ain't It Funny te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Lopez komt op de proppen met een eigen reality-soap, zo meldt The Learning Channel (TLC), die de afleveringen met de latinozangeres zal uitzenden.

"Jennifer Lopez is een internationale ster die niet alleen een plekje heeft veroverd in de muziekwereld, maar ook in de mode- en filmindustrie", stelt Angela Shapiro-Mathes van TLC.


"TLC zal aandacht besteden aan het werk van de zangeres en actrice, alsook aan haar nieuwe carrière als moeder", aldus Shapira-Mathes. De opnames zijn gestart.


De 38-jarige Jennifer Lopez is eind februari bevallen van een tweeling. De vader van het jongetje en het meisje is de derde echtgenoot van Lopez, zanger Marc Anthony.


Wanneer het programma op televisie zal verschijnen en hoe het zal heten, is nog niet bekend.

24-04-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!