Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie piste naast de pot, Tess of Pascal?

Wie piste naast de pot, Tess of Pascal?

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tess-pascal.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het wordt een vervolgverhaal om van te smullen, maar toch hebben we een bittere nasmaak. Na tien maanden ligt het huwelijk van vtm-gezicht Tess Goossens (26) en Pascal Van Den Beek (32) aan diggelen en de twee vinden het nodig elkaar de schuld in de schoenen te schuiven.

Kevin Janssens
Vorige week beweerde Tess dat Pascal aan de bron van de breuk lag, maar die knalt nu terug: "Hola, hola, zij heeft mij bedrogen en niet omgekeerd, he. Ze heeft met Kevin Janssens gekust tijdens de opnames voor 'Celebrity Shock' in Nieuw-Guinea. Ze sliepen samen in een hut, ze hadden enkel elkaar". Tja, als de melk bij de kat staat...

Afspraken
Tess en Pascal hadden nochtans een duidelijke afspraak: niet verliefd worden op een ander, geen gesmos buiten de echtelijke sponde of het huwelijk is gedaan. Wel, het heeft niet lang mogen duren. Tess verklaarde vorige week in Het Laatste Nieuws dat ze Pascal op ontrouw had betrapt, maar Pascal doet vandaag op zijn beurt zijn zegje in dezelfde krant.

Plat Antwerps
"Nadat ze terugkwam uit Nieuw-Guinea, herkende ik Tess niet meer. Ze deed koel en sprak plots plat Antwerps, net als Kevin, de grootste womanizer van Vlaanderen. Plots was ze een gesloten boek, er moest wel iets gebeurd zijn. In haar slaap praatte ze met Kevin, maar dat schreef ze toe aan de malariapillen. Het regende verwijten. Zij wilde weten wat ik die twee weken had uitgespookt, ik wilde het fijne weten van die Kevin. Ik moest in de logeerkamer gaan slapen, omdat ik volgens haar waanideeën had, maar uiteindelijk biechtte ze het op: ze had Kevin gekust". Die ontkent evenwel, "op het hoofd van mijn moeder". Ai ai, dat zijn zware woorden.

Welke Tess?
Maar wie spreekt nu eigenlijk de waarheid? Zullen we het ooit weten? Weet u het? Bel ons, schrijf ons, mail ons. Want dit is een ernstige situatie. De twee echtelieden herkennen elkaar namelijk niet meer. In beide kampen hoor je hetzelfde: 'Ik herken Pascal niet meer' en 'Dat is niet de Tess die ik ken'.

Muteerde Tess in de jungle in een nymfomane roofpoes? Heeft Pascal zich danig op zijn werk gestort dat hij het zich niet meer herinnert dat hij een scheve schaats reed? Welke therapie zou u hen voorstellen? Reageer, en snel, want dit heen en weer geslinger van verwijten is nergens goed voor. Tenzij mijn en uw vermaak, maar dat strookt niet met onze moraal. Toch?

21-04-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina trouwen in juni

Brad en Angelina trouwen in juni

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-angelina.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt en Angelina Jolie gaan in juni trouwen. Het wordt een niet-religieuze ceremonie voor familie en vrienden in hun huis in Santa Barbara.

Vader John Voight
In een poging de verzuurde relatie met haar vader te herstellen, wil Angelina acteur John Voight vragen haar weg te geven. Zwangere Angelina heeft amper contact gehad met haar vader sinds hij in 2002 opmerkte dat zijn dochter geestelijke problemen heeft. "Sinds januari hebben ze elkaar enkele keren aan de telefoon gesproken. Toen Brad en Angelina over een huwelijk begonnen, kwam de relatie met haar vader telkens weer ter sprake", aldus een bron.

George Clooney en Matt Damon
Brad (44) en Angelina (32) willen ook enkele bekende vrienden inviteren, onder wie George Clooney en Matt Damon. "Maar ze mogen niet weten dat het om een huwelijk gaat. Brad en Angelina zullen hen uitnodigen op een barbecue voor het gezamenlijke verjaardagsfeest van Angelina en dochter Shiloh".

Op aandringen van mama
Naar verluidt was het vooral de moeder van Brad die aandrong op een huwelijk. Het koppel heeft drie geadopteerde kinderen: Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) en een biologische dochter, Shiloh (22 maanden).

21-04-2008 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The mama's & the papas
The mama's & the papas
Om California Dreaming te bekijken druk op de foto.



The Mamas and The Papas was een toonaangevende Amerikaanse zanggroep uit het midden van de jaren zestig. Samen met The Beach Boys behoorden ze tot de weinige Amerikanen die succes hadden tijdens de zogenaamde Britse invasie.

John Phillips, Cass Elliot, Denny Doherty en Michelle Phillips formeerden de groep nadat voorgaande pogingen tot het opzetten van een folk-groep hadden gefaald. Ze hadden al direct een reusachtige hit met California Dreamin' , wat nog steeds hun bekendste nummer is.

De naam werd geïnspireerd door een praatprogramma op televisie. Voor het uitbrengen van hun eerste album was de band bekend onder de naam The New Journeymen maar ze zochten een makkelijker in het gehoor liggende naam. Tijdens een brainstorm-sessie zette iemand de televisie aan. In het programma werd een gesprek gevoerd met een Hell's Angel. De eerste zin die ze hoorden was "Now hold on there, Hoss. Some people call our women cheap, but we just call them our Mamas". ("Ho even, Hoss. Sommige mensen betitelen onze vrouwen als 'goedkoop' maar wij noemen ze gewoon 'Mama'"). Cass sprong op en riep uit "Ja! Ik wil een 'Mama' zijn!" Michelle stemde daarmee in en wilde ook een 'Mama' zijn. John en Denny keken elkaar aan en John zei "Papas? Okay, probleem opgelost". De band had haar nieuwe naam.

In interviews geven de bandleden grif toe dat tijdens hun opnamesessies (en eigenlijk ook de rest van hun leven) veel gebruik werd gemaakt van drugs, er was altijd veel marihuana en andere populaire drugs uit die tijd voorhanden. Ze geven zelfs toe dat zij de drugs gebruikten voor de ogen van hun kinderen, die ook vaak bij de opnamesessies aanwezig waren.

Het verhaal van het einde van de band lijkt wel wat op het klassieke Koning Arthur verhaal, vanwege de intriges tussen, en het effect daarvan op, de bandleden. Al lang voor het ontstaan van de band waren John en Michelle getrouwd, toen zij pas zeventien jaar oud was. Vroeg in het bestaan van de band, toen ze nog The Journeymen heetten en Cass er nog niet bij was, begonnen Michelle en Doherty een verhouding. Dit wisten ze lange tijd voor de andere twee bandleden verborgen te houden. Tijdens een reis door Mexico vertelde Denny aan Cass over de verhouding. Cass was woedend omdat ze in stilte verliefd was op Denny. Enige tijd later betrapte John de twee op heterdaad en verliet het huis waar ze samen in woonden.

John kon niet langer samenwonen met Michelle en trok in bij Denny. Beiden heren waren nog steeds verliefd op Michelle en confronteerden haar op een dag met het verzoek om een keuze te maken. Na enige besluiteloosheid koos ze voor John en ging weer met hem samenwonen. Dit hield echter niet lang stand waarna Michelle haar toevlucht zocht in de armen van Gene Clark, lid van de bevriende en concurrerende band The Byrds. Na een concert waarbij Michelle kushandjes blies in de richting van Clark die op de eerste rij zat was de maat voor John Phillips vol. Hij zei dat hij niet langer met Michelle samen kon optreden. Samen met een advocaat stelden ze een verklaring op dat Michelle uit de band werd gezet.

Jill Gibson, een vriendin van hun producer, werd ingehuurd om de plaats van Michelle in te nemen. Gibson was geen zangeres (volgens sommigen was Michelle dat ook niet) maar leerde in enkele weken de nummers goed te vertolken. Haar belangrijkste bijdrage was echter dat ze vooral uiterlijk erg op Michelle leek: lang blond haar, slank, knap gezicht.

Al snel nadat ze weer begonnen op treden bleken de fans niet gelukkig met deze vervanging. Tijdens ieder optreden riepen de fans "Where is Mama Michelle?" en "We want Mama Michelle". Kort daarop werd Michelle weer in de band opgenomen en kon Jill vertrekken.

Alles leek weer bij het oude: John en Michelle waren weer samen en de band was weer aan het werk. Kenny Doherty was echter zwaar aan het drinken geslagen om Michelle maar te vergeten en had het er heel moeilijk mee haar samen met John te zien. De band trad aan als afsluiter van het eerste Monterey Pop Festival maar het optreden was geen succes.

De band probeerde te werken aan een nieuw album (wat ze contractueel verplicht waren) maar vorderden nauwelijks. Om hun creativiteit aan te slingeren maakten ze een trip naar Engeland. Op een feestje aangeboden door hun platenmaatschappij raakte Cass in gesprek met Mick Jagger. John kwam er bij en maakte een grove beledigende opmerking over haar ten overstaan van de aanwezigen. Beledigd en teleurgesteld rende Cass de kamer uit en verliet direct daarop de band. Als lapmiddel bracht de platenmaatschappij daarop een "Greatest Hits" album uit. Cass was contractueel verplicht mee te werken aan het volgende album en werkte dus mee aan The Papas & the Mamas.

Kort daarna, in juli 1968, hield de band op te bestaan.

Cass Elliot begon aan een zeer succesvolle solocarrière en toerde door de U.S. en Europa. Bij het nazien van de contracten besloot de platenmaatschappij dat ze nog een album te goed hadden van de band. Na bijna een jaar uit elkaar geweest te zijn kwamen de bandleden weer samen om hun laatste album"People Like Us (1971) op te nemen.

Mama Cass Elliot stierf tijdens een tournee aan een hartaanval op 29 juli 1974. Papa John Phillips stierf aan een hartstilstand op 18 maart 2001. Papa Denny Doherty overleed op 66-jarige leeftijd op 19 januari 2007 in de Canadese stad Mississauga aan de gevolgen van problemen aan de nieren. Mama Michelle Phillips is als enige nog in leven; zij heeft een succesvolle acteercarrière achter de rug.

De eerste dochter van John, Mackenzie Phillips, had een tiener-rol in de jaren zeventig televisieserie One Day at a Time. De dochter van John en Michelle, Chynna, formeerde de band Wilson Phillips samen met de dochters van Beach Boy Brian Wilson met wie zij al van jongs af aan bevriend was. De derde en laatste dochter van John, Bijou Phillips, is een succesvol actrice.

In 1998 werden The Mamas & the Papas ingevoerd in de Rock & Roll Hall of Fame en in 2000 gebeurde datzelfde voor de Vocal Group Hall of Fame.


21-04-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooit dacht ik
Ooit dacht ik

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zooey1431024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 ooit dacht ik.

ik zal er wel komen,

maar dit blijven dromen.

ooit dacht ik.

ik zal wel winnen,

maar 't is niet te overwinnen.

ooit geloofde ik.

in de vrijheid,

maar die ben ik kwijt.

ooit geloofde ik.

in mijn therapeut,

en ik ben nu de pineut.

ooit vertrouwde ik.

mijn eigen kracht,

maar die is versmacht.

hoop,geloof,vertrouwen alles verloren,

was ik maar nooit vervloekt geboren.

20-04-2008 om 23:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Bob Geldof steelt jurk

Dochter Bob Geldof steelt jurk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/art_large_369917.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Peaches Geldof, de negentienjarige dochter van Bob Geldof, is betrapt op het stelen van een jurk. Dat meldt de Engelse krant The Sun.

Ontwerpster Mei Hui Liu
Peaches bezocht in Londen een modeboetiek, waar ze de ontwerpster Mei Hui Liu vertelde onder de indruk te zijn van haar creaties. Nadat ze het visitekaartje van de ontwerpster kreeg, liep de 19-jarige Peaches met een jurk onder haar jas de winkel uit, vertelde Hui Liu aan The Sun. "Het was nogal vervelend omdat ik al weken aan de jurken werk, die gemaakt worden voor een modeshow. Ze liep de deur uit met een van mijn beste creaties."

"Per ongeluk"
Na een aantal telefoontjes aan haar management keerde Peaches naar de boetiek terug met de jurk, waar ze het label uitgescheurd had. Haar management verklaarde volgens Hui Liu dat alles volledig per ongeluk was gegaan. Peaches zou de jurk hebben verward met haar sjaal, die dezelfde kleur heeft. Ze betaalde uiteindelijk voor de beschadigde jurk, zodat ze hem ook kon houden.

Het is niet de eerste keer dat Peaches betrapt wordt op het stelen van kleding. Zo werd ze in 2006 in een kledingwinkel aangehouden door een beveiliger, die dacht dat ze een jas achterover had gedrukt.

Tv-programma
De dochter van de Band Aid-oprichter is momenteel druk bezig met de opnamen voor het televisieprogramma 'Glamour's Best Dressed List'. Dat presenteert ze met Daisy Lowe, de dochter van Bush-zanger Gavin Rosdale.

20-04-2008 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elkie Brooks
Elkie Brooks
Om Pearl's A Singer te bekijken druk op de foto.

.

20-04-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ben X' wint prijs in Istanboel

'Ben X' wint prijs in Istanboel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_369834.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Ben X', het regiedebuut van Nic Balthazar, heeft op het 27ste Internationaal Filmfestival van Istanboel de Fipresci Prijs van de Internationale Filmkritiek gewonnen. Acteur Greg Timmermans nam ter plaatse de prijs in ontvangst.

De Fipresci jury prijst 'Ben X' voor zijn "sterke cinematografische expressie van de beklemming en razernij zoals die door een autistische tiener worden beleefd". De Belgische film ging vorig jaar in wereldpremière op het Wereldfilmfestival van Montreal. De film kaapte er drie prijzen weg, waaronder de Grote Prijs en de Publieksprijs. Vervolgens werd de film geselecteerd voor de festivals in onder meer Abu Dhabi, Palm Springs en Berlijn.

In België gingen al meer dan 278.000 bioscoopbezoekers naar de film kijken, waardoor 'Ben X' in België de best lopende lokale filmproductie van 2007 is. Internationaal is de film aan een 40-tal landen verkocht. Tijdens het Filmfestival van Cannes in mei wordt 'Ben X' speciaal aangeboden aan Aziatische landen. Verder zijn er concrete plannen voor een Amerikaanse remake. In België is 'Ben X' sinds deze week te koop op dvd.

20-04-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgen
Zwijgen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zwijgen.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

19-04-2008 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan hekelt kritiek vader

Lindsay Lohan hekelt kritiek vader

De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/5085/lohan211024x768id2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan wordt er gek van dat haar vader zich te pas en te onpas over haar uitlaat in de media. Dat vertelde de actrice in de Amerikaanse radioshow The Billy Bush Show. "Ik zou willen dat hij niet meer naar de media stapt", zei ze. De 21-jarige Lohan heeft geen idee waarom haar vader de behoefte heeft de media op te zoeken.

"Ik vind het maar niets, ik word er verdrietig van en zou willen dat hij ermee stopt", verklaarde ze. "Ik houd van mijn vader, maar ik snap niet waarom hij doet wat hij doet. Het is een rare situatie, het is heel gek." Vader en dochter hadden jarenlang slechts sporadisch contact, onder meer omdat de 47-jarige Michael Lohan lange tijd in de gevangenis zat wegens mishandeling en rijden onder invloed. In de periode dat ze slecht contact hadden, sprak Michael in interviews meerdere malen zijn zorgen uit over de levensstijl van zijn dochter.

Sinds september hadden ze hun band weer aangehaald. Maar eind vorige maand voelde vader Lohan zich genoodzaakt om in het tijdschrift Us Weekly zijn gal te spuwen over de filmkeuze van Lindsay, die binnenkort in een film over sekteleider en moordenaar Charles Manson gaat spelen. "Ik hoop echt dat Lindsay terugkeert naar het soort films dat tot haar succes heeft geleid", zei hij. "Ik zou het fijn vinden als ze meer mainstreamfilms zou maken."

19-04-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerechtshof Amsterdam spreekt Madonna vrij na kruisigingsact

Gerechtshof Amsterdam spreekt Madonna vrij na kruisigingsact

Om Madonna ft.Justin Timberlake te bekijken druk op de foto.
.
De kruisigingsscène die de Amerikaanse popster Madonna uitvoerde tijdens een concert was niet strafbaar. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) hoeft de aangifte van de SGP-jongeren tegen haar niet in behandeling te nemen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald, zo schrijft het Reformatorisch Dagblad. De jongeren van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) meenden dat Madonna zich tijdens haar optreden in de Amsterdam ArenA in september 2006 schuldig had gemaakt aan godslastering en belediging van christenen. Maar daarvan is volgens het hof geen sprake.

Kwetsen
De SGP-jongeren zijn teleurgesteld over de uitspraak, die volgens hen een "vrijbrief" om te kwetsen lijkt te zijn. Ze verzetten zich vooral tegen de act tijdens het nummer "Live To Tell", waarin Madonna aan een kruis hing met een doornenkroon op haar hoofd. De jongerenorganisatie deed daarop aangifte bij het OM. Maar dat besloot niet tot vervolging over te gaan.

Godslastering
De jonge SGP'ers begonnen vervolgens een speciale procedure bij het gerechtshof in Amsterdam om het OM alsnog te dwingen Madonna te vervolgen. Het hof heeft dat beklag echter afgewezen. Madonna zelf heeft altijd ontkend dat de kruisigingsact godslasterlijk was bedoeld. Uit christelijke hoek kwamen destijds meer protesten.

Gemiste kans
De SGP-jongeren vinden het een "gemiste kans" om artikel 147 (verbod op godslastering) van het Wetboek van Strafrecht "niet van de broodnodige jurisprudentie" te voorzien. Een meerderheid in de Tweede Kamer van PvdA, SP, VVD, GroenLinks en D66 wil dat artikel overigens uit het wetboek schrappen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

19-04-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak uw eigen puzzel
Maak uw eigen puzzel




provided by flash-gear.com


19-04-2008 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting beschuldigd van plagiaat

Sting beschuldigd van plagiaat

Om Fields Of Gold te bekijken druk op de foto.

.
Sting zou ideeën voor enkele van de grootste hits van The Police "gestolen" hebben van een Amerikaanse zanger, Roy Smith uit Nevada.

'Roxanne' en 'Message In A Bottle'
In een aangifte bij de politie verklaart Smith dat Sting 'Roxanne' en 'Message In A Bottle' heeft geschreven nadat de twee in de jaren zeventig een lang gesprek hadden over het leven van Smith. Die had het onder meer over zijn vriendschap met een hoertje dat Roxanne heette. Volgens Smith was hij met Sting overeengekomen dat The Police hem royalties zou afstaan, maar hij heeft nooit een cent gezien.

Verjaard
Een woordvoerder van de politie: "Een voorlopig onderzoek van het rapport doet vermoeden dat het eventuele misdrijf inmiddels verjaard is om strafrechterlijk behandeld te worden. Het veronderstelde slachtoffer zal de zaak aanhangig moeten maken voor een burgerlijke rechtbank". De advocaten van Sting ontkennen de beweringen van Smith.

Bier hijsen, boodschappen in een fles
Smith beweert dat Sting hem heeft horen zingen in Molly's Garden Restaurant in Reno in 1977, en hem na het optreden aanbood samen een glas te drinken. Nadat ze biertjes haalden in de lokale 7-Eleven, gingen de twee naar het kelderappartement waar Sting verbleef. Daar onderhield Smith Sting met verhalen over zijn leven. Zo vertelde hij dat hij na de dood van zijn vader boodschappen voor hem in een fles stopte.

18-04-2008 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Er sterft hoofdpersonage in film 'Sex and the City'"

"Er sterft hoofdpersonage in film 'Sex and the City'"

De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/4559/large368666es6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Cynthia Nixon, die advocate Miranda Hobbes speelt in 'Sex and the City', heeft onthuld dat een hoofdpersonage uit de reeks het hoekje om gaat in de film, die volgende maand uitkomt.

Klap voor Carrie
Nixon, die deze week bekendmaakte dat ze twee jaar geleden borstkanker had, wilde echter niet verklappen wie het onfortuinlijke personage is. Wel voegde ze eraan toe dat het verlies een enorme klap is voor hoofdpersonage Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker. "Het gebeuren is zo ingrijpend voor Carrie, dat het haar dwingt zich essentiële vragen te stellen over zichzelf".

Speculaties
Inmiddels wordt druk gespeculeerd wie de pijp aan Maarten zou kunnen geven: Charlotte York-Goldenblatt (gespeeld door Kristin Davis)? Zij wordt zwanger, en misschien treden er complicaties op. Of is het mannenverslindster Samantha Jones (gespeeld door Kim Cattrall), die in de laatste reeks borstkanker kreeg? In een van de laatste episodes moet Carrie's vriend Mr. Big, van wie gefluisterd wordt dat ze in de film met hem trouwt, een openhartoperatie ondergaan.

18-04-2008 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen in vierde 'Austin Powers'

Gisele Bundchen in vierde 'Austin Powers'

De afbeelding “http://img413.imageshack.us/img413/4712/large367680wr0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Braziliaanse supermodel Gisele Bundchen gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in de nieuwe 'Austin Powers'-film. Bundchen heeft het script al gelezen en gaat samenzitten met Mike Myers, de scenarist en tevens hoofdrolspeler, en regisseur Jay Roach.

Goed gezelschap
Daarmee treedt Bundchen in de voetsporen van Elizabeth Hurley, Heather Graham en Beyoncé Knowles, die in de vorige films de hormonen van de Britse spion op hol lieten slaan.

Geen debuut
Dit wordt niet de eerste filmrol van Bundchen. In 2004 speelde ze naast Queen Latifah in 'Taxi', en in 2006 had ze een rolletje in 'The Devil Wears Prada'.

Dr. Evil
De titel van de vierde 'Austin Powers' is nog niet bekend, maar Myers heeft wel al onthuld dat hij zal focussen op Dr. Evil, de vijand van Powers die ook door Myers wordt gespeeld.

Myers oogstte succes als de bebrilde geheimagent in 'Austin Powers: International Man of Mystery', 'Austin Powers: The Spy Who Shagged Me' en 'Austin Powers in Goldmember'.

17-04-2008 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katie Holmes op de vlucht voor Tom Cruise"

"Katie Holmes op de vlucht voor Tom Cruise"

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/3027/large367454hc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katie Holmes zou de controlerende maniertjes van manlief Tom Cruise zo zat zijn dat ze wil ontsnappen naar New York. Mét dochter Suri.

Katie wil een rol op Broadway aannemen zodat ze even op zichzelf kan zijn, maar dat ziet Tom helemaal niet zitten. "Katie heeft het verschrikkelijk hard nodig om even op zichzelf te zijn", vertelt een bron aan Star Magazine. "Maar Tom zal haar met geen mogelijkheid Suri laten meenemen. Hij zal dat echt nooit toestaan."

Tom houdt zijn twee meisjes graag in de buurt. "Hij wil Katie en Suri niet te lang alleen laten. Hij heeft Katie gezegd dat het prima is als ze naar New York gaat, maar niet zonder hem. Tom wil graag álles bepaen als het om Suri gaat en heeft veel regels. Er is zeker sprake van onenigheid." (lb)

17-04-2008 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Céline Dion hebben zelfde voorouder

Madonna en Céline Dion hebben zelfde voorouder

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna1811024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dion151024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zowel popzangeressen Madonna en Céline Dion als de vrouw van de Britse troonopvolger prins Charles, Camilla, hebben een gemeenschappelijke voorouder: een Franse timmerman, blijkt uit een onderzoek van Canadese stamboomdeskundigen.

Ook Canadese ex-premier
De uitbaters van de website Ancestry.co.uk onderzochten documenten die teruggaan tot 1621 en kwamen tot de conclusie dat handarbeider Zacharie Cloutier een voorouder is van alledrie de dames. Maar daar stopte het onderzoek niet bij. Ook blijkt de voormalige Canadese premier Pierre Trudeau een afstammeling te zijn van de Franse timmerman.

16-04-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde bevallen van dochtertje Eléonore

Prinses Mathilde bevallen van dochtertje Eléonore

De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/9789/large366569sg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Prinses Mathilde is vanochtend bevallen van een dochter. De prinses beviel om 04.50 uur in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Het kindje krijgt de voornamen Eléonore Fabiola Victoria Anne Marie. Het kindje weegt 3,210 kg en is 50 cm groot. De prinses en haar dochter stellen het goed. De trotse vader krijgt een laat verjaardagsgeschenk, want gisteren werd Prins Filip 48. Prinses Mathilde is 13 jaar jonger.

Prinses Elisabeth, Prins Gabriël en Prins Emmanuel krijgen er dus een zusje bij. Meters van Eléonore worden kroonprinses Victoria van Zweden en prinses Claire van België. Peter wordt Graaf Sébastien von Westphalen zu Fürstenberg, aldus het Paleis.

16-04-2008 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti zingt op Talenfeest in Brussel

Helmut Lotti zingt op Talenfeest in Brussel

Om Suspicious Minds te bekijken druk op de foto.


.
De vzw het Animatiecentrum voor Talen organiseert op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april voor de 31ste keer haar Talenfeest. Hiermee wil de vzw jong en oud aanmoedigen om een taal te leren en te durven spreken. Onder meer Helmut Lotti verleent zijn medewerking aan het evenement, melden de organisatoren.

Rond Warandepark
Het Talenfeest gaat door in de gebouwen van het Federaal Parlement, het Parlement van de Franstalige Gemeenschap en het Vlaams Parlement. Daarnaast openen verschillende culturele hotspots rond het Warandepark hun deuren.

Gratis bezoek Parlement
Op zaterdag kan het publiek het Federaal Parlement gratis bezoeken en een twintigtal Belgische zangers, waaronder Helmut Lotti en de Franstalige Maurane, geven het beste van zichzelf in de Senaat.

15-04-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey viel af door 'kruimeldieet'

Mariah Carey viel af door 'kruimeldieet'

Om Oprah Show te bekijken druk op de foto.


.
Mariah Carey speelde kilo's kwijt door niet meer dan een paar kruimeltjes te eten van caloriebommen. "Het is een dieet dat ik zelf bedacht, want ik had het moeilijk om macaroni en kaas en gefrituurd eten op te geven", vertelde ze maandag in de talkshow van Oprah Winfrey.

Diëtiste en sportregime
Haar 'kruimeldieet' is niet het enige geheim achter haar gewichtsverlies. Om gemotiveerd te blijven riep de 38-jarige Carey de hulp in van een Franse diëtiste. Zij bereidt haar maaltijden met veel groenten en weinig vet. Ook stippelde de Française een sportregime uit voor de artieste, die onlangs haar nieuwe album 'E=MC2' uitbracht.
Door haar gezonde levensstijl heeft Carey nu dezelfde kledingmaat als ze als puber had . "Ik pas weer in de jeans van toen ik 16 was.", zei ze tegen Oprah.

Hoewel ze blij is met haar nieuwe figuur, wil Carey niet toe geven aan de trend van broodmagere actrices en zangeressen. "De frustraties van vrouwen over hun lichaam zijn absurd. Het is onrealistisch van iedereen te verwachten zo dun te zijn

15-04-2008 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna over twee weken naar Malawi voor adoptiezaak

Madonna over twee weken naar Malawi voor adoptiezaak

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna zal persoonlijk aanwezig zijn op de rechtzaak in het Afrikaanse Malawi over de adoptie van de kleine David Banda. De rechter zal beslissen of ze de jongen al dan niet mag houden.

De Amerikaanse zangeres zag de kleine David toen ze anderhalf jaar geleden een weeshuis bezocht in Malawi en besloot hem te adopteren. Ze liet de kleine overkomen naar haar thuis in Londen.

De vader van het kind - de moeder is overleden - liet dat in eerste instantie gebeuren, maar bedacht zich en begon een rechtzaak. De regering in Malawi steunt Madonna in de zaak en heeft het hooggerechtshof aanbevolen de adoptie goed te keuren.

15-04-2008 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!