Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




16-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander geeft miljoen euro voor tip over overval

Nederlander geeft miljoen euro voor tip over overval


http://oi45.tinypic.com/ivfrlj.jpg


De Nederlandse multimiljonair Wim Zegwaard looft een miljoen euro uit voor informatie over criminelen die hem dit voorjaar overvielen in zijn zwaarbeveiligd woonhuis in Rijswijk. Dat meldt de krant De Telegraaf.

De totale beloning kan oplopen tot ruim een miljoen euro, meldt volgens de krant zijn advocaat Cees van Bavel.

Zegwaard en zijn partner werden eind maart door twee mannen bedreigd en gekneveld tijdens een brutale roofoverval. De daders gingen ervandoor met zo'n tien miljoen aan exclusieve horloges en sieraden.

Eerder meldde De Telegraaf dat geroofde horloges kort na de overval in het Antwerpse criminele circuit waren aangeboden. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 300 miljoen landbouwvogels verdwenen sinds 1980

300 miljoen landbouwvogels verdwenen sinds 1980


http://oi48.tinypic.com/2da0rbq.jpg


Typische Europese landbouwvogelsoorten, zoals de veldleeuwerik, gaan aan een ijltempo achteruit. Sinds 1980 verdwenen 300 miljoen landbouwvogels. Dat blijkt uit de laatste wetenschappelijke data van Birdlife International en de European Bird Census Council, zo meldt Natuurpunt.

Van de 37 Europese landbouwvogelsoorten in de Farmland Bird Index, zijn er 22 die sterk in aantal achteruitgaan en slechts zes die er op vooruit gaan. In totaal daalde het aantal landbouwvogels met 52 procent sinds 1980. Dat komt overeen met 300 miljoen vogels die de laatste drie decennia verdwenen.

Oorzaak volgens de natuurorganisatie is de sterke achteruitgang van de akkerfauna in Europa door de intensivering van de landbouw. Monoculturen nemen het landschap over en bloemrijke akkerranden worden omgeploegd. Verder worden er veel meer kunstmest en pesticiden gebruikt. Daardoor is er voor veel soorten onvoldoende nest- en voedselgelegenheid, voert Natuurpunt aan.

De veldleeuwerik is één van de landbouwvogels die zijn leefgebied drastisch achteruit zag gaan. Het gevolg is een daling met 48 pct van het aantal veldleeuweriken de afgelopen 30 jaar. Voor Vlaanderen zijn de cijfers nog dramatischer: de populatie kende een achteruitgang van 95 pct. Ook de geelgors boert sterk achteruit. Sinds 1980 daalde de populatie met 42 pct in Europa en met 60 tot 70 pct in Vlaanderen.

"Momenteel onderhandelen het Europees Parlement en de lidstaten over de hervorming van het Europees landbouwbeleid. Zij hebben de sleutel in handen om deze neerwaartse trend te stoppen", zegt Annelore Nys, landbouwexpert bij Natuurpunt. "Als we nu niet ingrijpen, is het voor veel soorten te laat. Enkel een echte vergroening van het landbouwbeleid op basis van het principe 'publiek geld voor publieke diensten' kan het tij doen keren."

Natuurpunt wil dat directe inkomenssteun aan landbouwers wordt gekoppeld aan basisdiensten zoals ruimte voor hagen, poelen en bloemrijke zomen in het landbouwgebied, en extra vergoedingen voor landbouwers die meer inspanningen leveren voor natuur en milieu.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd heeft beste tijd gehad

"Dvd heeft beste tijd gehad"


http://oi47.tinypic.com/opcpbo.jpg


Steeds minder mensen kijken films en series op dvd. Ze kiezen er vaker voor om te kijken via de 'video on demand'-dienst van hun digitale tv-aanbieder. "De ontwikkeling van de dvd is vergelijkbaar met die van muziek", zegt Paul Solleveld, directeur van de branchevereniging NVPI, vandaag in het Algemeen Dagblad.

Uit recente voorspellingen van SEO Economisch Onderzoek blijkt dat de videotheek zijn langste tijd heeft gehad en dat de dvd langzaam zal verdwijnen. De omzet van dvd's was vorig jaar nog 227 miljoen euro. Dit jaar zal de jaaromzet waarschijnlijk dalen tot 165 miljoen en in 2015 is de verwachte omzet nog maar 74 miljoen euro.

Daar tegenover staat de opkomst van 'video on demand', waarbij de kijker tv-programma's of films en tv-series (tegen betaling) bestelt, om te bekijken wanneer dat hem het beste uitkomst. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alvin Lee - I Hear You Knocking

Alvin Lee - I Hear You Knocking

Klik op de foto om hem te beluisteren





De legendarische Engelse gitarist en zanger Alvin Lee werd in de jaren ’60 beroemd als frontman van de band Ten Years After. Met deze band speelde hij op onder andere het legendarische festival Woodstock. Sinds begin jaren ’70 is hij solo gegaan en sindsdien staat hij aan de top in de blueswereld.



» Reageer (0)
14-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pantertweeling voorgesteld aan de wereld

Pantertweeling voorgesteld aan de wereld


http://oi46.tinypic.com/2qvqxpk.jpg


In Berlijn is de zwartepantertweeling Remaong en Farra voorgesteld aan het grote publiek.

Ze werden eind april geboren in het Tierpark.

De blauwogige panterwelpen bleven eerst nog wat braafjes in de rieten mand zitten, maar gingen uiteindelijk wel op verkenning en klauterden op boomstammen.

Zwarte panters zijn heel zeldzaam en nauwelijks te onderscheiden van zwarte luipaarden of zwarte cougars.  (br.hln - foto reuters)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loopneus? Dat rood wijntje is misschien de boosdoener

Loopneus? Dat rood wijntje is misschien de boosdoener


http://oi45.tinypic.com/1ih1g9.jpg


Nu hooikoorts hoogtij viert, schuiven velen hun symptomen snel af op pollen, maar als we de resultaten van een nieuwe Duitse studie mogen geloven, hebben heel wat mensen hun loopneus te danken aan rode wijn.

Onderzoekers van de Johannes Gutenberg universiteit in Mainz onderzochten informatie van 950 Duitsers die in de westelijke wijnregio van het land leven. Een goede 25 procent van de wijndrinkers bleek achteraf een milde vorm van alcoholintolerentie te hebben.

De allergieopwekkers in rode wijn zijn volgens de onderzoeker Heinz Decker vooral de proteïne 'LTP' in de druivenschil, gist en verschillende types bacteriën. Ook andere soorten alcohol zouden een gelijkaardige reactie kunnen uitlokken. "Ethanol in jouw favoriete drankje zorgt ervoor dat je bloedvaten uitzetten, wat de absorptie van irriterende allergenen veel gemakkelijker maakt", klinkt het.

De voornaamste symptomen zijn onder meer een loopneus, rode of jeukende huid, diarree en een versnelde hartslag. Herkenbaar? Dan hoef je bij een milde intolerantie je glaasje wijn niet noodzakelijk te laten. Experten stellen dat je best kan overschakelen naar witte wijn. De druivenschil wordt namelijk niet gebruikt bij het maken ervan, wat een rem zet op het allergeen 'LTP'. Ook bij bier en zwaardere dranken wordt aangeraden om gewoon eens een ander merk te proberen.

Een zwaardere vorm van alcoholintolerantie kan zich uiten door hevig braken, ademhalingsproblemen en gezwollen lippen, mond en keel. Wie dit ervaart, raadpleegt best zo snel mogelijk een arts én laat elke vorm van alcohol beter achterwege. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Scabs - Don't You Know

  The Scabs - Don't You Know

Om hun te beluisteren klik op de foto






The Scabs is een Vlaamse rockband, waarvan de eerste line-up bestond uit Guy Swinnen (zang, gitaar), Berre Bergen (bas), Francis Vangeel (gitaar) en Frankie Saenen (drums).

The Scabs ontstonden in 1982 in Diest. In hun beginperiode werden ze vergeleken met The Clash. Al snel staan ze op het Torhout-Werchter-festival.

In 1988 wordt Francis Vangeel vervangen door Willy Willy, die daarvoor het succesvolle Vaya con Dios verlaat en waardoor de groep een nieuwe richting inslaat. In 1989 komt Fons Symons Berre Bergen vervangen die de overstap maakte naar De Kreuners De albums Royalty in Exile (1990), met hun bekendste nummer Hard Times, en Jumping the tracks (1991) zijn van hoog niveau.

Willy Willy wordt uit de band gegooid in 1994 en wordt vervangen door Tjenne Berghmans (Betty Goes Green, Clouseau). In 1996 wordt de band ontbonden.

The Scabs vierden hun 25-jarig bestaan in 2007 met drie reünieconcerten in de Ancienne Belgique in Brussel. Tijdens de optredens speelden ze het album "Royalty in Exile" integraal, in de line-up die dat album maakte (dus met Willy Willy, zonder Tjenne Berghmans). Op 7 juni 2008 speelden The Scabs op het festival TW Classic.

In de zomer van 2009 spelen The Scabs op een aantal Belgische festivals waaronder Lokerse_feesten en Suikerrock.

Op 19 oktober 2009 was op Canvas_(televisiezender) een documentaire over de band te zien in het programma Belpop.

De naam van de band komt van het Engelse woord "scab" wat "stakingsbreker" betekend. Deze naam wordt door Guy Swinnen gekozen na het zien van een een reportage op de BBC over de mijnstakingen in the UK. Op een bepaald moment rijdt er een wit busje door de stakende menigte en roept die menigte "scab! scab! scab!". The Scabs waren nu een feit.




» Reageer (0)
13-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polderdorp Doel per wagen 's nachts enkel bereikbaar met eID

Polderdorp Doel per wagen 's nachts enkel bereikbaar met eID

http://oi45.tinypic.com/aenmmb.jpg


Het bedreigde polderdorp Doel is vanaf deze avond, en voortaan elke nacht, te bereiken via een geautomatiseerde slagboom die enkel opent met een eID. Dat meldt de gemeente Beveren. De slagboom staat op het verkeerseiland in de Engelstesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Oostlangeweg.

De slagboom om Doel binnen te rijden wordt van 22 uur tot 6 uur automatisch gesloten. "Zo willen we 's nachts de toegang afraden aan bezoekers die er op dat tijdstip geen echt belang bij hebben", aldus burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V). "Wie binnen die tijdspanne toch Doel wil binnenrijden, moet zich aan de toegangszuil laten registreren met zijn eID. De geregistreerde gegevens worden doorgestuurd naar de lokale politie van Beveren."

Wie geen eID heeft, kan naar het nummer van de lokale politie bellen. Een operator zal na enkele controlevragen beslissen of de slagboom vanop afstand geopend wordt.

Voorts patrouilleert de lokale politie in het polderdorp en is er een regelmatige controle door een private bewakingsfirma.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede olifantje Ming Jung arriveert in Zoo Antwerpen

Tweede olifantje Ming Jung arriveert in Zoo Antwerpen


http://oi45.tinypic.com/2qir7lc.jpg


Na de komst van het eerste olifantenstiertje Budi vorige week is nu ook het tweede, Ming Jung, aangekomen in de Antwerpse Zoo. Ming Jung is een puber van vijf jaar oud en komt uit de Zoo van Keulen.

Net als Budi heeft ook Ming Jung slagtanden, zij het iets kleinere. Het puberolifantje herken je ook aan zijn korte staart en naar achter geklapte oren. De verzorgers in Keulen lieten alvast weten dat hij soms een echte deugniet kan zijn, die op tijd en stond laat zien wie de baas is. Maar hij is ook heel gericht op mensen, en blijkt de vriendelijkheid zelve.

Overigens is zijn collega Budi een zeer actieve jongeman en een echte waterrat. De dieren houden ervan om na een duik in het grondig gepoetste bassin een zandbad te nemen. Dat helpt tegen kriebelende insecten en doet dienst als natuurlijke handdoek.

Een leembad is dan weer goed voor de huid en een hapje ervan bevordert de spijsvertering. Nadien kunnen ze heerlijk gaan aanschurken tegen de gloednieuwe scrubbomen die in het perk geplaatst werden.

Budi en Ming Jung zullen onderling nog moeten uitmaken wie er de baas gaat spelen. Later dit jaar (in de herfst) komt ook Bun aan, uit de Zoo van Tbilisi in Georgië. Ook tussen stieren is er een rangorde. Ze zullen heel vaak spelenderwijs met elkaar gaan sparren wat voor olifanten van die leeftijd volstrekt normaal is.

Budi is op doorreis naar Denver, en verlaat Zoo Antwerpen waarschijnlijk in de loop van de winter 2012-2013. Ming Jung en Bun zullen tot de leeftijd van 10 jaar in de Zoo blijven. Dan zijn olifanten geslachtsrijp en mogen ze zich voortplanten. Diergaarde Blijdorp, de stamboekhouder van de soort, zal bepalen welke olifanten door de heren bevrucht mogen worden en in welke dierentuin.

Van de Aziatische olifant, de diersoort waarvan Budi, Ming Jung en Bun de trotse ambassadeur zijn, lopen er naar schatting nog slechts 40.000 exemplaren in de natuur rond. Door versnippering van hun leefgebied, ivoorjacht en concurrentie met de lokale bevolking om ruimte zijn de dikhuiden met uitsterven bedreigd. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Schreeuw in handen van Leon Black

De Schreeuw in handen van Leon Black


http://oi46.tinypic.com/5ui6a9.jpg


De Amerikaanse miljardair Leon Black is de mysterieuze koper die afgelopen mei een recordbedrag van ruim 91 miljoen euro betaalde voor Edvard Munch's schilderij De Schreeuw. Dat schrijft de Wall Street Journal.

Volgens bronnen rond Black, een New Yorkse zakenman en fervent kunstverzamelaar, was hij degene die tijdens de veiling in het veilinghuis Sotheby's in Londen na twaalf minuten telefonisch het doek kocht. Nooit eerder werd op een veiling meer betaald voor een kunstwerk.

Sotheby's en Black weigeren commentaar te geven op het gerucht.

De Noorse schilder Edvard Munch (1863-1944) maakte in totaal vier versies van De Schreeuw. Het werk dat vermoedelijk gekocht is door Black, is als enige in particuliere handen. De vorige eigenaar was een Noorse zakenman, wiens vader bevriend was met Munch. De andere drie Schreeuwen hangen in Noorse musea. Eén ervan werd in 2004 gestolen en twee jaar later teruggevonden.  (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben zwanger, maar het is mijn hond die raar doet

"Ik ben zwanger, maar het is mijn hond die raar doet"


http://oi47.tinypic.com/2610kzn.jpg


Het was al gekend dat mannen (ook) zwangerschapskwaaltjes kunnen vertonen: 1 op vijf leeft zelfs zover mee dat ook zij misselijk en moe zijn en rare goestingskes hebben. Maar bij de zwangere Rachel Rounds (41 j, 29 weken zwanger) gebeurde er iets anders: "Zodra mijn buik begon te groeien, veranderde het gedrag van onze wijfjeslabrador Maxi helemaal."

Maxi is 7 jaar en heeft zelf nog nooit puppies gehad. "Het begon allemaal enkele weken terug toen ik op dokters voorschrift aan het rusten was in de zetel, en ik in slaap viel. Toen ik wakker werd probeerde ze op mij te zitten. Dat mag misschien normaal klinken, maar Maxi mag helemaal niet in de zetel én ze weegt 25 kilogram. In de maanden voordien had ze ook nog nooit zulk gedrag vertoond."

Normale reactie? Hond wegduwen. Dat deed ook Rachel, met alweer een onverwacht effect: "Ze begon te janken en te blaffen en ze 'kneedde' mijn buik met haar poten. Op een ander moment onbtlootte ik mijn buik, en weer begon ze te janken, likte ze mijn buik, liep enkele rondjes en plaatste ten slotte weer haar poot op mijn buik."

Het was geen toevallig gedrag: sindsdien is de hond niet weg te slaan van zijn zwangere baasje: ze volgt haar overal, tot in het toilet toe. Ze reageert beschermend en is veranderd van een hond die nooit een geluid maakte, naar iemand die blaft en gromt naar iedereen die aan de deur durft te komen.

"Ze is altijd al een knuffelhond geweest en ik ben duidelijk haar favoriet, maar ze heeft nog nooit zo geplakt of zo gereageerd. Als we wandelen keek ze zelfs niet naar andere honden, ze speelde ook niet met ons, ze liep gewoon kwispelend rond in haar eigen wereldje. Nog nooit had ze één agressieve reactie, naar mensen of andere honden. Tot nu dus."

Rachel is niet de enige. Een kleine internetzoektocht leert dat honden (en soms ook katten) van allerlei rassen en karakters geobsedeerd worden door de buik en hun baasje extreme gaan beschermen. Zo extreem dat in sommige gevallen de partner niet meer in de buurt van de vrouw in verwachting kan komen. Het omgekeerde bestaat ook, maar is minder gedocumenteerd: huisdieren die expres wegblijven van de zwangere vrouw, haar negeren of zelfs weglopen.

Wetenschappelijk bewijs is er niet, maar het overweldigend aantal forumposts vraagt toch om een mogelijke verklaring. Of honden weten dat je zwanger bent is nog maar de vraag, maar zeker lijkt wel dat ze oppikken dat er 'iets' is.

Honden hebben een scherpe geurzin, wat (deels?) een verklaring kan zijn voor het feit dat ze bijvoorbeeld onweer voelen aankomen of getraind kunnen worden om drugs, lijken, kanker of zelfs hypoglycemie op te sporen.

Volgens deze vaardigheid kunnen honden dus misschien het zwangerschapshormoon HCG waarnemen, sommigen gaan zover om te beweren dat dit zelfs kan nog voor de vrouw zelf weet dat ze zwanger is. De meeste gedragswijzigingen lijken zich echter een paar maanden in de zwangerschap voor te doen.

Honden zijn ook heel gevoelig aan gedragsverandering. Zonder dat je je ervan bewust bent, verandert er heel wat in je gedrag en bewegingen. Je zit of slaapt meer, je krijgt meer aandacht, je wandelt anders, je beweegt anders. Uit voorzichtigheid of omdat de buik in de weg zit. Ook dit visuele signaal vertelt je hond dat er 'iets' aan de hand is. En omdat honden goede imitators zijn, zullen ze even opgewonden zijn als jij en je partner dat erg uitdragen.

Of ook het omgekeerde geldt, een depressieve hond bij vrouwen met depressieve neigingen tijdens de zwangerschap is niet gedocumenteerd.

De extra warmte die uitstraalt van de babybuik of zelfs de hartslag van je baby kunnen ook waargenomen worden door de hond.
"Het zou pas choquerend zijn moest je hond niét doorhebben dat er iets aan de hand was", argumenteert hondengedragsdeskundige Dr London.

Hoe zorg je ervoor dat de hond die zo lief was voor jou tijdens de zwangerschap, ook lief blijft voor jouw bundeltje huilerige liefde?

"Geef hem veel positieve aandacht en beloningen als hij zich goed gedraagt rond de baby, zo weten ze dat de baby iets 'goed' is. Forceer niets, laat je hond kiezen wanneer hij de baby komt verkennen. Laat je kind en huisdier echter nooit samen alleen: hoe vriendelijk je hond ook is, ze kunnen je op heel negatieve manieren verrassen", vat dierengedragsdeskundige Pippa Hutchison samen. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekteleden eten hersenen slachtoffers op en koken soep van geslachtsdelen

Sekteleden eten hersenen slachtoffers op en koken soep van geslachtsdelen


http://oi45.tinypic.com/aadh1g.jpg


In Papoea-Nieuw-Guinea heeft de politie een dertigtal leden van een sekte opgepakt die ervan worden beschuldigd minstens zeven mensen te hebben gedood. Ze zouden de hersenen van hun slachtoffers hebben opgegeten en soep hebben gemaakt van hun geslachtsdelen, schrijft een plaatselijke krant.

De 29 opgepakte personen, onder wie acht vrouwen, behoren tot een sekte die de strijd aangaat met kwaadaardige heksen. In Papoea-Nieuw-Guinea is het vrij gebruikelijk om te geloven in hekserij en veel mensen wenden zich tot heksen bij ziekte, sterfgevallen of financiële problemen. Een heks vraagt in ruil voor de bewezen diensten meestal 1.000 kina (omgerekend 387 euro), een varken en een zak rijst. Sommigen gaan verder en willen seksuele betrekkingen met de vrouwen in de familie van de 'patiënt', een praktijk waar de sekte zich erg tegen verzet, zo blijkt uit een interview met de krant.

Volgens de krant hebben de leden van de sekte sinds april al zeven mensen gedood. Dat deden ze met behulp van messen die, zo geloven ze, bovennatuurlijke krachten hebben.

"We hebben hun hersenen rauw gegeten en sommige van hun ledematen zoals de lever, het hart, de penis naar de 'hausman' (het huis van de mannen van het dorp, nvdr) gedragen opdat onze chefs er kracht uit zouden kunnen halen", luidt het. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joey Dyser - 100 Years

Joey Dyser - 100 Years

Klik op de foto om haar te beluisteren






Joey Dyser, pseudoniem van Josje Duister - Van Stelten (° 1944) is een Nederlandse zangeres. Ze is enkel bekend van de hit 100 years uit 1975.

In 1973 vroeg de buurman van journaliste en kinderboeken-recensente Josje Duister even iets in te zingen om zijn nieuwe studio-apparatuur uit te testen.[1] Josje zong haar zelfgeschreven liedje 100 years. Later belandde de opname als bij toeval bij een producent van de platenmaatschappij Delta, die er wel wat in zag. Onder het pseudoniem Joey Dyser werd het liedje in januari 1975 op single  uitgebracht. Het werd onmiddellijk een groot succes in Nederland en Vlaanderen, waar het de top van de hitparades haalde, en meteen goed was voor goud. Ook de Duitse versie van het nummer (Was ist denn bloss gescheh'n) deed het in Duitsland goed.[2]

Na enig aandringen werd de zangeres bereid gevonden om een langspeelplaat op te nemen (Who's a fulltime saint?). Uit dit album werd in de zomer van 1975 een tweede single uitgebracht, Let the sun shine in (on my world again), maar die haalde de hitparades niet. Na een derde single (War is over), en een vierde mislukte poging in 1977 met de single Paul houdt Joey Dyser het voor bekeken in de showbusiness. Sindsdien wijdt ze zich volledig aan haar gezin en haar werk in een Amsterdamse kunstgalerij.

Joey Dyser staat bekend als één van de meest markante eendagsvliegen uit de Nederlandse popmuziek.

In de musical Dromen Zijn Bedrog (première 15.10.2009), waarin vele Nederlandse popsongs verwerkt zijn, wordt 100 years vertolkt door Heddy Lester.




» Reageer (0)
12-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borstverkleining in een fles:

Borstverkleining in een fles: "cupmaat minder in 8 weken"


http://oi46.tinypic.com/ab0cpf.jpg


Het is eens iets anders tussen al die implantaten en push-ups door. De crème, genaamd 'Boobs Minus', belooft dames een cupmaat minder in slechts acht weken. Maker en behaontwerper Michelle Mone claimt hiermee de eerste 'boobjob' in een fles op de markt te brengen.

Doorgaans helpt Michelle Mone miljoenen vrouwen bij het vieren van hun boezem met haar behamerk 'Ultimo'. Nu net zoals de wetenschap, ook verkoopsanalyses bevestigen dat borsten steeds groter worden (met een verdubbeling van verkochte D-cups de voorbije drie jaar), mikt ze op vrouwen die liever een maatje minder zouden hebben zonder een plastische chirurg in het spel.

In het Verenigd Koninkrijk alleen al werden in 2011 meer dan 5.200 borstverkleiningen uitgevoerd, een stijging met 6,2 procent in vergelijking met 2010. Geschat wordt dat nog eens honderden vrouwen de operatie in het buitenland lieten uitvoeren. 

"Ik ben zo enthousiast over het nieuwe gamma 'USculpt'. We hebben drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling van 'Boob Minus' en spendeerden al meer dan een miljoen pond om tot de lancering te komen. Ik heb het product zelf uitgetest en heb al fantastische resultaten gezien. Door het twee keer per dag te gebruiken gedurende vier weken, ben ik al een halve cupmaat kwijt", aldus Michelle Mone. En cijfermateriaal van de testfase bij klanten? Neen, dat is er blijkbaar 'nog' niet.

Het product zou verstevigende bestanddelen bevatten zoals fruitextracten uit het Regenwoud, waaronder acaï, maracuja en cupuaçu. Het hoofdingrediënt is echter wilde indigo, een kruid dat cellen activeert die vet afbreken in het lichaam. Het "wondermiddel" bevat ook nog gouden kamille, een antioxidant dat de opslag van vet tegengaat en eveneens de afbraak ervan bevordert.

Het zal u wellicht niet verbazen dat er ook een tegenhanger gepromoot wordt. 'Boobs Plus' zou, zoals de naam al doet vermoeden, voor een grotere boezem zorgen. "Het werd ontwikkeld om borsten voller en steviger te maken én een lift te geven", klinkt het. Tot slot is er ook nog het 'B.L.T.'-product, gericht op het perfectioneren van buik, kont en billen. Benieuwd of dit meer is dan lucht in een fles. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse drinkt 25 liter water per dag

Britse drinkt 25 liter water per dag


http://oi45.tinypic.com/2nrohli.jpg


Veel water drinken mag dan wel gezond zijn, toch houdt de 26-jarige Sasha Kennedy er een erg vreemde verslaving op na. De Britse drinkt niet minder dan 25 liter water per dag.

Al dat drinken blijft echter niet zonder gevolgen. Sasha brengt dagelijks een 40-tal bezoekjes aan het toilet. Ook 's nachts beheerst de verslaving haar leven en moet ze meermaals opstaan om enkele slokjes te nuttigen. Ze getuigt: "Ik heb de hele dag door dorst. Ik voel mijn mond droog worden en moet zo snel mogelijk een fles water leegdrinken. Het is het enige waar ik op dat moment nog kan aan denken."

Sasha houdt er dan ook een verstoorde nachtrust op na. "Mijn record is anderhalf uur slaap. Ik moet telkens opstaan om te drinken of naar het toilet te hollen", vertelt ze. Al sinds haar tweede heeft ze last van deze vreemde gewoonte. Haar ouders namen haar mee naar de dokter, maar die stelde vast dat er niets mis was met haar.

Haar verslaving werd erger naarmate ze ouder werd. Toen ze zes jaar oud was, moest haar moeder een fles water naast haar bed zetten. Al gauw stond Sasha elke nacht op om de fles bij te vullen - waardoor ze haar nachtelijke inname verdubbelde. Ook op school had ze steeds een fles water bij zich. Terwijl de andere kinderen gingen ravotten op de speelplaats, zat zij gekluisterd aan de waterfontein.

Tegen haar dertiende dronk ze al 15 liter per dag. "Op dat moment was de fles naast mijn bed al vervangen door een vat van 5 liter. Zelfs dat vulde ik gedurende de nacht bij. In mijn tienerjaren begon ik te roken, wat het alleen maar eger maaktte. Ik had vaker last van een droge mond", aldus Sasha.

Toen ze 16 was, stopte ze met school en ging ze werken. "De waterkoeler werd naast mij geplaatst, omdat mensen het beu waren het water steeds te moeten bijvullen. De job die ik daarna had, gaf ik op omdat het drinkwater van slechte kwaliteit was. Daarna ging ik thuis werken. Daardoor kon ik nog meer gaan drinken, waardoor ik nu tussen de 18 à 25 liter per dag opdrink."

Ook op reis gaan is een nachtmerrie. "Als ik op vakantie ga naar een warm land als Spanje moet ik mij voorzien op een heuse watervoorraad. Een dure grap." Sasha liet zich onlangs nog maar eens testen, maar opnieuw zonder resultaat. "De artsen hebben er geen verklaring voor. Ik weet één ding: als ik niets drink, word ik ziek. Door 25 liter water te drinken, voel ik me prima in mijn vel."



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste man ligt gewoon twee weken in ziekenhuis

Vermiste man ligt gewoon twee weken in ziekenhuis


http://oi48.tinypic.com/2nh48q0.jpg


Twee weken lang heeft een familie gezocht naar een vermiste man. Groot was de opluchting toen ze vernamen dat hij 'gewoon' in het ziekenhuis lag.

De familie van Leif Vinberg contacteerde de politie. De 62-jarige man was al enkele dagen verdwenen. De politie belde meteen een paar ziekenhuizen in de buurt van Holmsund af, de woonplaats van de man maar zonder resultaat. "Toen ook de politie hem niet meteen kon vinden, vreesden we het ergste", zegt zijn dochter in de krant Västerbotten-Kuriren.

De Zweed werd gisteren eindelijk gevonden. Hij lag al die tijd in het uniefziekenhuis van Norrland in Umeå. Blijkt nu dat de man gevallen was en met een ziekenwagen naar een ziekenhuis gebracht werd. Niemand van het personeel deed de moeite om de familie van de man te contacteren. Het personeel was ook niet in staat, zo blijkt om de politie in te lichten toen die informeerde naar de man. Het ziekenhuis heeft nu een onderzoek geopend naar het falende communicatiebeleid. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tears for Fears - Woman in Chains

Tears for Fears - Woman in Chains

Klik op de foto om ze te beluisteren






Tears for Fears is een Brits popduo gevormd door Roland Orzabal en Curt Smith.

De band werd opgericht in de vroege jaren tachtig. Oorspronkelijk begon Tears for Fears als newwave- en newromantic-groep.

De naam van de groep is afgeleid van een therapie bedacht door Arthur Janov waarbij patiënten wordt aangemoedigd te schreeuwen, huilen en te slaan naar voorwerpen om hun gevoelens te uiten. Vandaar de naam "Tears for Fears".

Tears for Fears kwam in 1983 met hun debuutalbum The Hurting. Veel liedjes op deze LP gingen over slechte jeugdervaringen van beide jongens. In 1985 verscheen het tweede album Songs from the Big Chair. Van dit album kwamen de succesvolle singles Shout (een nummer 1-hit in onder meer Nederland), Everybody Wants to Rule the World, Head Over Heels en I Believe. De titel van het album was afgeleid van een serie genaamd Sybil, die ging over een vrouw met 16 verschillende persoonlijkheden. De 'Big chair' is de stoel van haar psychiater. Ze maakten ook nog nummer daaromheen, het lied The Big Chair, de b-kant van de single Shout. Dit nummer stond overigens niet op het album.

In 1986 werd de single Everybody Wants to Rule the World in iets gewijzigde versie (Everybody Wants to Run the World) opnieuw uitgebracht in het kader van het project I Run the World, een liefdadigheidsinitiatief op geld op te halen voor projecten in Afrika.

Het derde album The Seeds of Love kwam uit in 1989. Op dit album stonden onder meer de singles Sowing the Seeds of Love en Woman in Chains. Dit laatste nummer werd gezongen door Oleta Adams met Phil Collins op de drums.

Na het derde album gingen Orzabal en Smith met ruzie uit elkaar. Orzabal beweerde dat Smith de passie voor het muziekmaken verloren had en Smith beweerde dat Orzabal volledig geobsedeerd was door astrologie, hij nam zelfs astrologieboeken mee de studio in. Smith bracht een soloalbum uit, dat geen succes had. Orzabal kwam in 1993 met een album onder de naam Tears for Fears. Op dit album, Elemental stond de hit Break it down again. In 1995 kwam hij met een tweede soloalbum onder de naam Tears for Fears, Raoul and the Kings of Spain (Raoul was de naam die zijn ouders hem oorspronkelijk hadden willen geven), en nog een verzamelalbum van verschillende, nooit uitgebrachte B-sides, Saturnine, Martial & Lunatic wat ook niet goed verkocht. Na enige jaren van inactiviteit bracht Roland Orzabal in 2000 een album onder zijn eigen naam uit, TomCats Screaming outside. Smith speelde eind jaren 1990 en in het nieuwe millennium met zijn band Mayfield (vernoemd naar het woordgrapje 'Curt is Mayfield') voornamelijk in kleine clubs.

Gary Jules en Michael Andrews scoorden in december 2003 een grote hit met een remake van de debuutsingle van Tears for Fears, Mad World uit 1982.

In 2004 kwam Tears for Fears onverwachts weer bij elkaar. Het album Everybody Loves a Happy Ending verscheen in september 2004. De band ging op wereldtournee in 2004 en 2005. Het live album Secret World, uitgebracht in 2006 in delen van Europa, bevat een optreden in Parijs en drie studionummers (waaronder één nummer van Mayfield) als bonustracks, alsmede een extra dvd met daarop het zelfde optreden als de cd.

In oktober en december 2006 maakten Smith en Orzabal deel uit van de Night of the Proms concerten in Antwerpen en Rotterdam, waar ze, begeleid door orkest en koor, vijf nummers speelden: Mad World, Shout, Seeds of Love, Everybody Wants To Rule The World en Woman In Chains.



» Reageer (0)
11-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Voortaan mogelijk om contactloos te betalen in België

Voortaan mogelijk om contactloos te betalen in België


http://oi45.tinypic.com/5zmyo8.jpg


In België is het voortaan mogelijk om met een bankkaart in een winkel een bedrag onder de 25 euro te betalen zonder de kaart in een terminal te steken of een geheime code in te voeren. Dat heeft het Belgische bedrijf Keyware vandaag aangekondigd op een persconferentie. Tussen 2.000 en 3.000 handelaren zijn al uitgerust met een terminal die contactloos betalen mogelijk maakt.

De handelaar moet over een terminal van Keyware beschikken van de jongste generatie, waarop de functie vanop afstand geactiveerd kan worden. De klant moet op zijn beurt over een kaart beschikken met een kleine microchip en ingebouwde antenne. Momenteel bieden enkel bpost, Axa, Visa en MasterCard zulke kaarten aan.

Om de betaling te doen, volstaat het dat de klant zijn kaart op een afstand van maximaal 4 centimeter van de terminal houdt. De transactie wordt vervolgens online bevestigd en uitgevoerd.

Volgens Keyware-topman Stéphane Vandervelde zorgt het feit dat de klant de kaart in zijn hand blijft houden voor de grootste veiligheid. Verder wordt bij rapportering van verlies of diefstal de kaart meteen geblokkeerd. Daarbij is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Proton, het geld op de kaart niet verloren: dit wordt immers bijgehouden op een online server en niet op de chip.(br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal asielkatten gestegen in 2011: 36.580 dieren opgevangen

Aantal asielkatten gestegen in 2011: 36.580 dieren opgevangen


http://oi45.tinypic.com/2cpt7ag.jpg


Vorig jaar zijn 36.580 katten opgevangen in de 80 asielen die deelnamen aan een bevraging van de dienst Dierenwelzijn van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Dat zijn er 3.000 meer dan in 2010.

Daarnaast werden 26.520 honden opgevangen. Dat ligt in dezelfde lijn als in 2010 (27.465), maar vertoont toch een zichtbare daling tegenover 2009 (32.465).

Opvallend is dat dankzij de elektronische chip bijna tien keer meer verloren honden dan katten aan hun eigenaar konden worden teruggegeven. Meer dan 8.600 honden werden terugbezorgd aan hun eigenaar dankzij de identificatie die sinds 2004 verplicht is.

Iets meer dan 22.000 katten werden gevonden op de openbare weg. Slechts 900 katten konden worden terugbezorgd aan hun baasje. Meer dan 19.534 katten werden geplaatst, maar ook meer dan 12.000 geëuthanaseerd.

Bijna 14.000 honden werden gevonden op de openbare weg. Bijna 18.000 honden werden geadopteerd, 2.700 kregen een dodelijk spuitje.

Net als elk jaar zijn ook deze zomer al massaal veel dieren in asielen gedumpt of ergens achtergelaten omdat de baasjes zonder zorgen op vakantie willen vertrekken. Wie zijn huisdier zomaar achterlaat, riskeert een boete van 6.000 euro.

Om het aantal asielkatten in te dijken en de massale euthanasie van katten te vermijden, lanceerde de dienst Dierenwelzijn van de FOD Volksgezondheid in 2011 het Meerjarenplan voor de Sterilisatie van Katten. De bedoeling is om op termijn alle katten (behalve voor de kweek) te steriliseren en te identificeren. De asielkatten zijn als eerste aan de beurt.  (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort geen bezoekjes meer aan de tandarts?

Binnenkort geen bezoekjes meer aan de tandarts?


http://oi46.tinypic.com/2it659x.jpg


Een nieuwe chemische stof, genaamd 'Keep 32', zou tandartsen wel eens zonder opvulwerk kunnen zetten. De molecule is namelijk in staat om tanden honderd procent weerbaar te maken tegen gaatjes en kan zonder problemen worden toegevoegd aan tandpasta, mondwater en kauwgom.

'Keep 32' werd ontworpen door tandartsen in Chili en dankt zijn naam simpelweg aan de aanwezigheid van 32 tanden in een menselijke mond. De molecule heeft slechts 60 seconden nodig om alle bacteriën te verwijderen die gaatjes veroorzaken. Makkelijk toepasbaar in ons huidig gamma aan mondproducten, zou het 'superpoetsers' op de markt kunnen brengen die de onderliggende oorzaak van tandbederf bestrijden. Experten stellen dat het ook toegevoegd kan worden aan etenswaren om schadelijke bacteriën te stoppen terwijl je kauwt.

De molecule gaat in de strijd tegen 'streptococcus mutans', een bacterie die suiker omzet in melkzuur, de boosdoener bij uitstek voor het verslijten van tandglazuur. Wie een product zou gebruiken met 'Keep 32', is telkens gedurende enkele uren beschermd tegen gaatjes.

Na zeven jaar onderzoek is het product nu klaar om getest te worden op mensen. Uitvinders José Córdoba en Erich Astudillo denken dat het binnen 14 tot 18 maanden op de markt zal zijn. Ze hopen bovendien dat giganten als Procter & Gamble zullen investeren in hun project of misschien zelfs bereid zijn het patent te kopen. (br.hln)



» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!