Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen

Queen


Om We Will Rock You te beluisteren
druk op de foto








» Reageer (0)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dance with me...


De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/607/marylin30junirl2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Dance! Hear the music
Let yourself go, dont be shy,
It doesn't matter what you do.
 
Let the sun touch you like she is your lover
Let the cold wind play with your hair.
 
Come my beautiful people,
dance with Daya...
dance with me...



» Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar geen kapper


30 jaar zonder naar de  kapper te gaan levert lokken van 2,1 meter op




In China pronkt een vrouw elke dag met haar lange haren in het restaurant dat ze uitbaat. De vrouw is niet meer naar de kapper geweest sinds ze tien jaar was. Het resultaat? Wapperende lokken van maar liefst 2,1 meter.

Hoe lang het duurt vooraleer de 40-jarige vrouw haar haren gekamd heeft, is niet geweten. Wel weten we dat ze er in elk geval de nodige hulp voor nodig heeft. Praktisch lijkt het ons niet echt, maar het is in elk geval een bezienswaardigheid. (br.hln)




» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink je slank


Drink je slank


http://www.eddas-menu.com/kook/groenethee/theeplantage.jpg
Groene thee helpt de vetverbranding.


http://www.profitpeople.net/pics/glas-water-200.jpg
Water is de beste keuze.



Cocktails kunnen ware caloriebommen zijn.
Cocktails kunnen ware caloriebommen zijn.


Smoothies kunnen met mate en als ze vers en met magere melk gemaakt zijn.
Smoothies kunnen met mate en als ze vers en met magere melk gemaakt zijn.


Zwarte koffie kan, maar pas op met extraatjes!
Zwarte koffie kan, maar pas op met extraatjes!

Niet alleen wat je eet is van belang bij een dieet, ook wat je drinkt. De juiste drankjes kunnen je metabolisme helpen, je hongergevoel verminderen én je calorie-inname drastisch verminderen.


Met deze drankjes drink je je dik:



1) Frisdrank
Deze lege calorieën helpen je niets vooruit. Overschakelen op light frisdrank lijkt logisch, maar helpt niet noodzakelijk afvallen omdat het je zin naar zoet in stand houdt.

2) Energiedrankjes
Sport- en energiedrankjes zijn caloriebommen die je lichaam meer kwaad dan goed doen. Behalve wanneer je intensief en professioneel sport, heb je geen speciale sportdrankjes nodig. Vermijd energiedrankjes: ze doen het risico op hartproblemen stijgen.

3) Koffiedrankjes
Elke koffiedrank met 'leuke' extraatjes als melk, suiker, caramel, slagroom en dergelijke zorgen voor veel calorieën.

4) Wijn
Wijn is geen goede keuze voor je lijn. Een glas is algauw 100 calorieën, en samen met een rijke maaltijd zijn deze er echt te veel aan. Kan je niet zonder, mix de wijn dan met bruisend water.

5) Cocktails
Eén shot sterke drank bevat minder calorieën dan wijn, maar zodra er frisdrank of room bijkomt is dat duidelijk niet meer het geval. Een white russian (wodka met room) kan oplopen tot 700 calorieën per glas. Wil je een 'light' cocktail, mix dan rum of wodka met light frisdrank.

6) Bier
Net als bij wijn lopen de calorieën met een paar pinten hoog op. Eventueel kan je voor light bier kiezen, dat een derde minder calorieën bevat (maar wel ongeveer evenveel als een glas wijn). Wil je toch alcohol drinken, wissel dan regelmatig af met water. Je lijf zal je op veel verschillende manieren dankbaar zijn.


Deze drankjes maken je slank(er)


1) Water
Vervang de frisdranken door water en je slaat twee vliegen in één klap: je vermindert je calorie-inname én je maakt dat je maag zich vol voelt. Bovendien zou het ook je metabolisme positief beïnvloeden.

2) Fruitsap
Indien je niet meer dan één tot twee glazen fruitsap per dag drinkt, is het best een goede manier om wat vitamines op te nemen. Kies voor ongezoete fruitsappen met veel vitamine C en ga voor vers en met pulp wanneer dat kan. Let wel: hoeveel fruitsap je ook drinkt, het kan maar één fruitportie per dag vervangen.

3) Groentensap
Groentensapjes tellen evenveel vitamines als fruitsap en maar de helft van het aantal calorieën. Hierop overschakelen helpt dus zowel je gewicht als je gezondheid vooruit.

4) Smoothies
Een smoothie is best gezond als je vers fruit (en magere melk) gebruikt. Een versie zonder melk bevat minder calorieën, maar helpt je calciumopname niet vooruit. Vermijd 'commerciële' smoothies omdat er te vette melk en te veel suiker kan inzitten, tenzij het gaat om pure vruchtensapjes.

5) Magere melk
Er is maar weinig bewijs dat caclium helpt om gewicht te verliezen, zoals sommige studies beweren. Toch heeft je lichaam calcium nodig , en dus is het sowieso slim om te kiezen voor magere melk, yoghurt en kaas.

6) Zwarte koffie
Als je cafeïne nodig hebt, kies dan voor koffie in plaats van voor cola of energiedrankjes. Koffie bevat immers geen calorieën en het bevat ook nog anti-oxidanten. Wil je toch melk en zoetstof in je koffie, kies dan voor (een beetje!) magere melk en calorievrije zoetstoffen.

Toch moet je opletten met een overdosis koffie: voor vrouwen beïnvloedt het de vruchtbaarheid én koffie dehydrateert, waardoor je 'afvalt' (door vochtverlies) maar je tegelijk je lichaam extreem dorstig maakt. Drink dus zeker tussendoor water! Het is overigens een mythe dat je beter presteert met koffie. Voel je je mentaal verslaafd, probeer de koffie dan zeker af te bouwen.

7) Groene thee
Ook groene thee bevat een beetje cafeine, een boel anti-oxidanten en géén calorieën. Ook kunnen speciale stoffen in de thee ervoor zorgen dat je meer vet verbrandt én je metabolisme een versnelling hoger schakelt. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-jakobsnootjes


Sint-jakobsnootjes met bospaddenstoelen en balsamicosiroop




Ingrediënten voor 6 personen:

24 sint-jakobsnootjes
boter
peper en zout
balsamicosiroop
350 g gemengde bospaddenstoelen, schoongemaakt
olijfolie
een scheut droge sherry
een half bosje waterkers, blaadjes geplukt



Bereidingswijze:

Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in olijfolie, blus met sherry en laat droog bakken. Kruid met zout en peper.

Bak de sint-jakobsnootjes in een klontje boter kort aan beide kanten . Kruid met peper en zout.

Leg de paddenstoelen op de borden, verdeel de sint-jakobsvruchten erover, besprenkel met wat balsamicosiroop en strooi er de waterkersblaadjes over. (br.Nina)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen kunnen niet dansen


"Mannen kunnen niet dansen, probeer het niet"


http://www.zeeburg.amsterdam.nl/contents/pages/7983/uitmarkt-dansen.jpg


Haast geen enkele man is gezegend met de talenten van John Travolta.
Haast geen enkele man is gezegend met de talenten van John Travolta.


Fred Astaire
Fred Astaire


http://www.universaldancecreations.com/images/breakdance/breakdance-somersault.jpg
Breakdancen


Dansen won de laatste jaren enorm aan populariteit, programma's als 'Sterren op de Dansvloer' zorgden hiervoor. "Mannen blijven beter van de dansvloer, 99,9 procent van hen heeft geen gevoel voor ritme, timing of beweging", dat beweert althans de Britse journaliste Claudia Cornelle. "Er zijn maar enkele mannen die zich niet belachelijk maken wanneer ze dansen: Fred Astaire, John Travolta en Michael Jackson (hoewel die laatste nog discussieerbaar is)."

Verkeerde kledij
Claudia Cornelle: "Er zijn bepaalde mijlpalen in een relatie: de eerste kus, de eerste ontmoeting met zijn familie, de eerste vakantie samen en de eerste keer dat je hem ziet dansen. Ik vind dat mannen zich gewoon beter niet op de dansvloer kunnen wagen, het merendeel ziet er gewoon belachelijk uit. Het begint al met hun kledij. De meeste mannen dragen een kostuum als ze dansen, alles behalve geschikt: de das zwiert dan alle kanten op, de broek onthult af en toe spuuglelijke sokken terwijl zijn okselvijvers steeds groter worden."

Mannen versus vrouwen
"Ik beweer niet dat alle vrouwen natuurlijke ballerina's zijn. Maar ze lijken toch meer op de dansvloer thuis te horen. Het is hetzelfde als je een vrouw laat voetballen, mannen doen dat nu eenmaal beter. Een vrouw neemt zichzelf niet zo serieus op de dansvloer en ze weet ook van zichzelf dat ze niet de beste danseres is. In tegenstelling tot de mannen, ze zien er de humor niet van in. Het is net alsof ze hun pasjes op voorhand hebben ingestudeerd", aldus Cornelle.

Rondjes draaien
"Veel vrouwen vinden het ook verschrikkelijk dat als ze tussen haar vriendinnen leuk staat te dansen, er plots een zwetende man haar hand neemt en haar wilt laten rond draaien. Het ziet er alles behalve elegant uit", zegt Cornelle. "Ze zijn te vriendelijk om deze man af te wijzen. Dus draait ze rondjes tot ze ziek is of een ontwrichte schouder heeft. Dus een tip voor de mannen die zich toch op de dansvloer willen begeven: laat de vrouwen met rust en dans alleen."

"Ik geef toe, het is niet echt modern zo te denken, maar dansende mannen zien er allesbehalve mannelijk uit", besluit de journaliste.

Slechtste moves
We gingen op zoek naar de dansmoves waarbij de meeste mannen in de fout gaan. Om blunders op de dansvloer te vermijden, waag je je hier beter niet aan:

Breakdancen
Toegegeven, het ziet er cool uit als je rappers ronddraaien op de vloer. Maar je vergeet dat breakdancers ontzettend veel oefenen. De gemiddelde man lijkt bij het breakdancen gewoon wat te stuntelen op de grond. Achteraf zit je met een geruïneerde outfit en hoogstwaarschijnlijk een blessure.

Lopen
Veel mannen lijken te joggen als ze op de dansvloer staan. Het is een makkelijk pasje, maar het ziet er allesbehalve cool uit.

Moonwalk
De moonwalk maakte Michael Jackson beroemd, maar dat is lang geleden, tegenwoordig is dit pasje allesbehalve hip. De moonwalk is een moeilijke move en als je het niet goed doet, zie je er ronduit stom uit. (br.hln)




» Reageer (0)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische diamant voor 18 miljoen geveild in Londen


Historische diamant voor 18 miljoen geveild in Londen




Een historische blauwe diamant met een Europese koninklijke geschiedenis van meer dan 300 jaar oud, is op een veiling bij Christie's in Londen verkocht voor ruim 18 miljoen euro.

De Wittelsbach Diamant, een extreem zeldzaam blauw exemplaar van 35,65 karaat, werd voor het eerst in tachtig jaar aangeboden op de internationale markt. Er werd geschat dat hij maximum 10 miljoen euro zou opbrengen.

Geschenk
De diamant, die afkomstig zou zijn uit India, werd gekozen door de Spaanse koning Filips IV als een cadeau voor zijn dochter Margarita Teresa.

Daarna werd hij eigendom van de Oostenrijkse koninklijke familie en werd overgeleverd aan het Beierse vorstenhuis Wittelsbach in 1722. De diamant behoorde sinds 1964 tot een privé-collectie. (br.hln)



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey Without You

Mariah Carey Without You

Om het te beluisteren druk op de foto








» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones


Stones krijgen dertien straatnamen in geboortestad




Mick Jagger en Keith Richards worden gelauwerd met dertien straten die naar nummers van de Rolling Stones zullen genoemd worden in hun geboortedorp. Jagger en Richards groeiden allebei op in Dartford, Kent. Dat stadje krijgt straatnamen als Satisfaction Street, Ruby Tuesday Drive, Stones Avenue en Angie Mews.

De inwoners zijn ervan overtuigd dat Jagger en Richards gevleid zullen zijn door het gebaar. "Voor een keer is het stadsbestuur met iets voor de dag gekomen dat tenminste een beetje zinvol is", oordeelt de 42-jarige John Warner.
De politie heeft het stadsbestuur al gewaarschuwd dat de nieuwe wijk ten prooi zal vallen aan dieven die aan de haal gaan met de naamborden. Dat gebeurde ook met de straatborden van Abbey Road en Penny Lane, plaatsnamen die naar de erfenis van The Beatles verwijzen. (br.hln)



» Reageer (0)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox

Annie Lennox

Om het mooie liedje Why te beluisteren
druk op de foto








» Reageer (0)
11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wie danst er mee

 Wie danst er mee



» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nat King Cole & Natalie Cole

Nat King Cole & Natalie Cole

Om Unforgettable te beluisteren druk op de foto





Unforgettable, That's what you are.
Unforgettable, Though near or far.
Like a song of love that clings to me,
How the thought of you does things to me.
Never before has someone been born.
.
Unforgettable in every way.
And forevermore that's how you'll stay.
That's why darling it's incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am unforgettable, too.
.
No never before has someone been born.
Unforgettable in every way.
And forevermore that's how you'll stay.
That's why darling it's incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am unfogrettable, too


http://www.stevebeyerproductions.com/images/Nat%20King%20Cole.gif




» Reageer (0)
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je hond niet jaloers: ook hij heeft een eigen ik


Maak je hond niet jaloers: ook hij heeft een eigen ik

Dit geldt niet alleen voor honden maar ook voor andere dieren ...




De term 'een hondenleven' heeft een nieuwe dimensie gekregen nu psychologen tot de ontdekking zijn gekomen dat die viervoeters, net als sommige andere dieren, vaak last hebben van complexe, onaangename gevoelens zoals jaloezie en naijver.

Paul Morris, een psycholoog die verbonden is aan de universiteit van Portsmouth, ontdekte namelijk dat honden, maar ook paarden en vermoedelijk andere dieren, "emotioneel gezien veel ingewikkelder in elkaar zitten dan we tot dusver dachten. Ze kunnen ook last hebben van een heleboel gevoelens en emotionele problemen waarvan wij aannamen dat alleen primaten er ervaring mee hebben".

Het eigen ik
Tot nog toe werd ervan uitgegaan dat dieren niet beschikken over "het gevoel van het eigen ik" dat nodig is om zogenaamde secondaire emoties te voelen zoals jaloezie of schaamte, emoties die complexer zijn dan "primaire" gevoelens zoals woede of vreugde.
De nieuwe Britse studie toont, net als recent onderzoek door dr. Friederike Range van de faculteit Neurobiologie van de universiteit van Wenen, echter dat honden, katten, schapen en koeien wel degelijk kunnen kampen met die gevoelens.

Incidenten
Zo beschrijft de Oostenrijkse vorser dat honden niet graag zien dat hun baasje affectie toont voor andere dieren, vooral dan voor andere honden, en er zelfs vaak bezwaar tegen hebben wanneer de baas een nieuwe vriend of vriendin mee naar huis brengt, mogelijk uit vrees dat die hen naar het achterplan zal verdringen.

Ook dr. Morris maakt melding van talrijke incidenten waaruit blijkt dat honden erg jaloers kunnen zijn, en soms zelfs fysiek proberen tussen de baas en zijn of haar nieuwe kennis te gaan staan. (br.hln)




» Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouwen dragen slechts 30 procent uit hun kleerkast


Vrouwen dragen slechts 30 procent uit hun kleerkast




Al hangt de kleerkast vol, vrouwen dragen slechts 30 procent van hun hele garderobe. Een Brits onderzoek toont aan dat onze kleerkast vol met oudere spullen hangt. Gemiddeld puilt deze uit met 100 stuks en al die kleding houden we gedurende twaalf jaar lang bij.

Reden
Het lijkt er sterk op dat vrouwen een sterke affiniteit met hun kleerkast hebben. Twaalf jaar lang wordt kleding bijgehouden. Vaak zijn dames deze kleding beu gedragen, zijn het geen trendy spullen of passen ze simpelweg niet meer. De reden waarom ze dan nog een plaatsje verdienen? Bij velen roept het mooie herinneringen op, anderen hopen dan weer dat ze terug in de mode raken of denken er ooit terug in te kunnen.

Niet duur
De bijgehouden spulletjes hoeven daarom niet duur te zijn. Het meest gedragen en favoriete kledingstuk bedraagt vaak minder dan 60 euro, zo blijkt nog uit het onderzoek.

Drang naar stijl
Volgens Cosmopolitan.uk speelt de drang en de zoektocht naar hippe kleding een grote rol. Vrouwen gaan graag op zoek naar stijl en modegevoelige items.

Seks
Uit eerder onderzoek van het blad, blijkt dat de meeste dames met dezelfde frequentie aan shoppen denken dan mannen over seks. Drie op de vier dames dagdromen om de 60 seconden over een handtas of een ander kledingstuk. Shoppingtrips dwalen tientallen keren per dag in de gedachten van vrouwen. Van de 778 ondervraagde vrouwen, beweert 74 procent om de minuut aan winkelen te denken. Deze frequentie is vergelijkbaar met de gedachte aan seks bij mannen, alleen dromen zij niet over wat ze straks zullen dragen. (br.hln)



» Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laat me even dromen




http://triton.imageshack.us/Himg223/scaled.php?server=223&filename=roodrc2.jpg&xsize=578&ysize=480



laat me even dromen
dat alles nog beginnen moet
dat het mooiste
nog gaat komen
het geeft kleur
aan mijn leven
dan verbleekt het grauwe
verschijnt weer de zon
laat me nog even dromen
vol liefde en geluk
zodat ik positief kan denken
het nare achter mij latend
dromen over lieve ogen
die niet liegen
dromen over
een mooie toekomst



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Brightman


Om het Ave Maria van Sarah Brightman
te beluisteren druk op foto







» Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik vlieg



De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/8312/nugsa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik vlieg
ver voorbij mijn verbeelding
over de zachtste wolken
met de witste duiven
over de wind van hemelse liefde
voorbij duizenden sterren
en planeten

ik vlieg
mijn eindeloze reis is begonnen
mijn vrolijkheid gaat mee
naar de andere kant
waar voor altijd rust heerst
en ik vast kan houden aan
al mijn mooie herinneringen

ik vlieg
geen ademhaling of traan zal ik verspillen
mijn hart is zo puur
mijn ziel is vrij
boven het universum zal ik uitstijgen
ver weg
naar een tijdloos bestaan

ik vlieg
naar waar de engelen zingen
laat deze eenzame wereld achter me
ontsnap aan pijn en verdriet
mijn tijd is daar
de tocht naar het licht begint
ik vlieg




» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelfportrert Rembrandt geveild voor ruim 20.000 euro


Laatste geëtste zelfportrert Rembrandt geveild voor ruim 20.000 euro


De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/6762/rem1qz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een ander zelfportret van Rembrandt.


Bij veilinghuis Christie's in Londen is de prent 'Jezus gekruisigd tussen de twee Dieven' van Rembrandt geveild voor 491.374 euro. De ets was daarmee het duurste werk in de 'Old Masters Prints'-veiling van Christie's. Onder de 39 werken op de veiling bevond zich ook het laatste geëtste zelfportret van Rembrandt, goed voor 17.500 pond of 20.402 euro.

"De Leidse molenaarszoon beeldde zich meestal af als vrolijke bonhomme, maar dit werk uit 1648 toont een 42-jarige man getekend door de dood van zijn geliefde vrouw Saskia, geldgebrek en de rechtszaak die minnares Geertje Dircx tegen hem aanspande", zo omschreef het veilinghuis de prent.

De 'Old Masters Prints'-veiling bracht in totaal 1.642.650 pond op. Naast werken van Rembrandt, waren er ook prenten van onder meer Albrecht Dürer en William Blake te koop. (br.hln)



» Reageer (0)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste Vlaamse plafondschildering


Grootste Vlaamse plafondschildering naar restauratieplek


(foto Erfgoed Vlaanderen)
(foto Erfgoed Vlaanderen)


In Antwerpen is gisteravond de grootste plafondschildering van Vlaanderen verplaatst van haar thuisbasis naar de plaats waar het gerestaureerd zal worden. Het doek van 65 vierkante meter uit 1772 werd vorige week van haar rustplaats aan het plafond in 'De Hofkamer"'aan de Oude Beurs gehaald. 's Avonds laat begon dan de verhuisoperatie naar het ING-gebouw in de Lange Gasthuisstraat. De bedoeling is om het kunstwerk daar te restaureren en het grote publiek te laten kennismaken met het werk dat de Griekse goden op de Olympusberg afbeeldt.

Het transport was geen sinecure. Naast het zeer delicate doek, moest ook de dragende constructie van meer dan 400 kilogram overgebracht worden onder escorte van de politie. Maar alles verliep volgens plan en het doek kwam onbeschadigd aan op de plaats van bestemming. (br.hln)



» Reageer (0)
28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden bladwijzer Hitler


Gestolen gouden bladwijzer Hitler in VS teruggevonden


Adolf Hitler had de bladwijzer cadeau gekregen van Eva Braun.

Adolf Hitler had de bladwijzer cadeau gekregen van Eva Braun.



De Amerikaanse autoriteiten hebben een gestolen achttien karaats gouden bladwijzer teruggevonden die ooit aan Adolf Hitler toebehoorde. Een Roemeense verdachte is aangehouden. Christian Popescu, had een clandestiene ontmoeting geregeld om de boekenlegger te verkopen. Popescu wilde naar verluidt 100.000 dollar (bijna 80.000 euro) voor de boekenlegger ontvangen. Het kleinood werd zes jaar geleden gestolen, vlak voor het in Spanje geveild werd.

Waarschijnlijk heeft Hitlers maîtresse Eva Braun de dictator de bladwijzer bladwijzer in 1943 geschonken. Volgens de Amerikaanse douane staan de woorden "Mijn Adolf, maak je geen zorgen" in het voorwerp gegraveerd. Daarnaast zei ze hem dat een recente nederlaag "slechts een ongemak is, die je niet van de zekerheid van de overwinning zal afhouden". (br.hln)




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!