Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je hond niet jaloers: ook hij heeft een eigen ik


Maak je hond niet jaloers: ook hij heeft een eigen ik

Dit geldt niet alleen voor honden maar ook voor andere dieren ...




De term 'een hondenleven' heeft een nieuwe dimensie gekregen nu psychologen tot de ontdekking zijn gekomen dat die viervoeters, net als sommige andere dieren, vaak last hebben van complexe, onaangename gevoelens zoals jaloezie en naijver.

Paul Morris, een psycholoog die verbonden is aan de universiteit van Portsmouth, ontdekte namelijk dat honden, maar ook paarden en vermoedelijk andere dieren, "emotioneel gezien veel ingewikkelder in elkaar zitten dan we tot dusver dachten. Ze kunnen ook last hebben van een heleboel gevoelens en emotionele problemen waarvan wij aannamen dat alleen primaten er ervaring mee hebben".

Het eigen ik
Tot nog toe werd ervan uitgegaan dat dieren niet beschikken over "het gevoel van het eigen ik" dat nodig is om zogenaamde secondaire emoties te voelen zoals jaloezie of schaamte, emoties die complexer zijn dan "primaire" gevoelens zoals woede of vreugde.
De nieuwe Britse studie toont, net als recent onderzoek door dr. Friederike Range van de faculteit Neurobiologie van de universiteit van Wenen, echter dat honden, katten, schapen en koeien wel degelijk kunnen kampen met die gevoelens.

Incidenten
Zo beschrijft de Oostenrijkse vorser dat honden niet graag zien dat hun baasje affectie toont voor andere dieren, vooral dan voor andere honden, en er zelfs vaak bezwaar tegen hebben wanneer de baas een nieuwe vriend of vriendin mee naar huis brengt, mogelijk uit vrees dat die hen naar het achterplan zal verdringen.

Ook dr. Morris maakt melding van talrijke incidenten waaruit blijkt dat honden erg jaloers kunnen zijn, en soms zelfs fysiek proberen tussen de baas en zijn of haar nieuwe kennis te gaan staan. (br.hln)




» Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouwen dragen slechts 30 procent uit hun kleerkast


Vrouwen dragen slechts 30 procent uit hun kleerkast




Al hangt de kleerkast vol, vrouwen dragen slechts 30 procent van hun hele garderobe. Een Brits onderzoek toont aan dat onze kleerkast vol met oudere spullen hangt. Gemiddeld puilt deze uit met 100 stuks en al die kleding houden we gedurende twaalf jaar lang bij.

Reden
Het lijkt er sterk op dat vrouwen een sterke affiniteit met hun kleerkast hebben. Twaalf jaar lang wordt kleding bijgehouden. Vaak zijn dames deze kleding beu gedragen, zijn het geen trendy spullen of passen ze simpelweg niet meer. De reden waarom ze dan nog een plaatsje verdienen? Bij velen roept het mooie herinneringen op, anderen hopen dan weer dat ze terug in de mode raken of denken er ooit terug in te kunnen.

Niet duur
De bijgehouden spulletjes hoeven daarom niet duur te zijn. Het meest gedragen en favoriete kledingstuk bedraagt vaak minder dan 60 euro, zo blijkt nog uit het onderzoek.

Drang naar stijl
Volgens Cosmopolitan.uk speelt de drang en de zoektocht naar hippe kleding een grote rol. Vrouwen gaan graag op zoek naar stijl en modegevoelige items.

Seks
Uit eerder onderzoek van het blad, blijkt dat de meeste dames met dezelfde frequentie aan shoppen denken dan mannen over seks. Drie op de vier dames dagdromen om de 60 seconden over een handtas of een ander kledingstuk. Shoppingtrips dwalen tientallen keren per dag in de gedachten van vrouwen. Van de 778 ondervraagde vrouwen, beweert 74 procent om de minuut aan winkelen te denken. Deze frequentie is vergelijkbaar met de gedachte aan seks bij mannen, alleen dromen zij niet over wat ze straks zullen dragen. (br.hln)



» Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laat me even dromen




http://triton.imageshack.us/Himg223/scaled.php?server=223&filename=roodrc2.jpg&xsize=578&ysize=480



laat me even dromen
dat alles nog beginnen moet
dat het mooiste
nog gaat komen
het geeft kleur
aan mijn leven
dan verbleekt het grauwe
verschijnt weer de zon
laat me nog even dromen
vol liefde en geluk
zodat ik positief kan denken
het nare achter mij latend
dromen over lieve ogen
die niet liegen
dromen over
een mooie toekomst



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Brightman


Om het Ave Maria van Sarah Brightman
te beluisteren druk op foto







» Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik vlieg



De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/8312/nugsa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik vlieg
ver voorbij mijn verbeelding
over de zachtste wolken
met de witste duiven
over de wind van hemelse liefde
voorbij duizenden sterren
en planeten

ik vlieg
mijn eindeloze reis is begonnen
mijn vrolijkheid gaat mee
naar de andere kant
waar voor altijd rust heerst
en ik vast kan houden aan
al mijn mooie herinneringen

ik vlieg
geen ademhaling of traan zal ik verspillen
mijn hart is zo puur
mijn ziel is vrij
boven het universum zal ik uitstijgen
ver weg
naar een tijdloos bestaan

ik vlieg
naar waar de engelen zingen
laat deze eenzame wereld achter me
ontsnap aan pijn en verdriet
mijn tijd is daar
de tocht naar het licht begint
ik vlieg




» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelfportrert Rembrandt geveild voor ruim 20.000 euro


Laatste geëtste zelfportrert Rembrandt geveild voor ruim 20.000 euro


De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/6762/rem1qz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een ander zelfportret van Rembrandt.


Bij veilinghuis Christie's in Londen is de prent 'Jezus gekruisigd tussen de twee Dieven' van Rembrandt geveild voor 491.374 euro. De ets was daarmee het duurste werk in de 'Old Masters Prints'-veiling van Christie's. Onder de 39 werken op de veiling bevond zich ook het laatste geëtste zelfportret van Rembrandt, goed voor 17.500 pond of 20.402 euro.

"De Leidse molenaarszoon beeldde zich meestal af als vrolijke bonhomme, maar dit werk uit 1648 toont een 42-jarige man getekend door de dood van zijn geliefde vrouw Saskia, geldgebrek en de rechtszaak die minnares Geertje Dircx tegen hem aanspande", zo omschreef het veilinghuis de prent.

De 'Old Masters Prints'-veiling bracht in totaal 1.642.650 pond op. Naast werken van Rembrandt, waren er ook prenten van onder meer Albrecht Dürer en William Blake te koop. (br.hln)



» Reageer (0)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste Vlaamse plafondschildering


Grootste Vlaamse plafondschildering naar restauratieplek


(foto Erfgoed Vlaanderen)
(foto Erfgoed Vlaanderen)


In Antwerpen is gisteravond de grootste plafondschildering van Vlaanderen verplaatst van haar thuisbasis naar de plaats waar het gerestaureerd zal worden. Het doek van 65 vierkante meter uit 1772 werd vorige week van haar rustplaats aan het plafond in 'De Hofkamer"'aan de Oude Beurs gehaald. 's Avonds laat begon dan de verhuisoperatie naar het ING-gebouw in de Lange Gasthuisstraat. De bedoeling is om het kunstwerk daar te restaureren en het grote publiek te laten kennismaken met het werk dat de Griekse goden op de Olympusberg afbeeldt.

Het transport was geen sinecure. Naast het zeer delicate doek, moest ook de dragende constructie van meer dan 400 kilogram overgebracht worden onder escorte van de politie. Maar alles verliep volgens plan en het doek kwam onbeschadigd aan op de plaats van bestemming. (br.hln)



» Reageer (0)
28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden bladwijzer Hitler


Gestolen gouden bladwijzer Hitler in VS teruggevonden


Adolf Hitler had de bladwijzer cadeau gekregen van Eva Braun.

Adolf Hitler had de bladwijzer cadeau gekregen van Eva Braun.



De Amerikaanse autoriteiten hebben een gestolen achttien karaats gouden bladwijzer teruggevonden die ooit aan Adolf Hitler toebehoorde. Een Roemeense verdachte is aangehouden. Christian Popescu, had een clandestiene ontmoeting geregeld om de boekenlegger te verkopen. Popescu wilde naar verluidt 100.000 dollar (bijna 80.000 euro) voor de boekenlegger ontvangen. Het kleinood werd zes jaar geleden gestolen, vlak voor het in Spanje geveild werd.

Waarschijnlijk heeft Hitlers maîtresse Eva Braun de dictator de bladwijzer bladwijzer in 1943 geschonken. Volgens de Amerikaanse douane staan de woorden "Mijn Adolf, maak je geen zorgen" in het voorwerp gegraveerd. Daarnaast zei ze hem dat een recente nederlaag "slechts een ongemak is, die je niet van de zekerheid van de overwinning zal afhouden". (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ave Maria van Pavarotti & Bono

Om het Ave Maria van Pavarotti & Bono

te beluisteren  druk op de afbeelding









» Reageer (0)
27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingen maakt gezonder


Zingen maakt gezonder


De afbeelding “http://img399.imageshack.us/img399/6863/zingensz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




Zingen doet wat met een mens. Niet alleen is het, vooral in groep, een aangenaam en gezellig tijdverdrijf, bovenal is het zeer gezond. Zingen verhoogt de weerstand en is ideaal tegen stress. Dat blijkt uit een onderzoek aan de Universiteit van Frankfurt.

Voordelen
Koorleden werden verzocht deel te nemen aan een wetenschappelijk onderzoek. Daarbij werd hun bloed onderzocht. Uit de analyse blijkt dat de concentratie immuunglobuline A, proteïnen die als afweerstof werken, sterk toenemen tijdens het zingen. Ook het antistress-hormoon Cortison, krijgt een ware boost bij wie de keel openzet.

Wie zingt, heeft extra lucht en adem nodig en dat is heilzaam voor de bloedsomloop. Om nog maar te zwijgen over het plezier dat de stress meteen doet inkrimpen.

Water
Hoe kan je de stem verzorgen? Om overbelasting van de stem tegen te gaan, is het aangewezen om door de neus te ademen. Drink daarbij voldoende water. Droogt het slijnmvlies uit, is het kwetsbaar. Forceer de stem niet bij een verkoudheid. Tracht niet te kuchen, schrapen, fluisteren of te schreeuwen. Ook roken is slecht voor de stembanden. (br.hln)




» Reageer (0)
24-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter pracht




De afbeelding “http://img48.imageshack.us/img48/386/sneeuw3mz0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De winter pracht
weer even terug
Alles met sneeuw bedekt
heb je het gevoel
in een andere wereld te zijn.
De sneeuwvlokjes dwarrelen rond
Dan eens snel en dan bijna niet.
De wereld even tot rust gekomen
Dit geeft me een magisch gevoel
waar in alles kan.




» Reageer (0)
22-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brownies


Brownies


Ingrediënten voor 8 à 10 personen:


250 g boter

200 g pure chocolade (70%), in stukjes gebroken
350 g suiker
65 g bloem, gezeefd
150 g gehakte noten
80 g cacaopoeder, gezeefd
1 tl bakpoeder
4 grote biologische of scharreleieren

Bereidingswijze:
Bekleed een rechthoekig bakblik van 30 cm met bakpapier.

Smelt de boter en de chocolade in een grote kom boven een pan kokend water en roer tot alles gesmolten is. Roer er de noten door. Meng in een andere kom de cacao, bloem, bakpoeder en suiker en roer die door het chocolademengsel.
Klop de eieren los en meng ze ook door het beslag. Het moet een mooi glad beslag zijn. Giet het browniemengsel in de bakvorm en zet het ca. 25 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C. Het gebak mag niet te gaar worden. Brownies moeten aan de buitenkant droog en veerkrachtig zijn, maar nog kleverig binnenin.

Laat het gebak in de vorm afkoelen, leg het vervolgens voorzichtig op een snijplank en snijd het in stukken.




» Reageer (0)
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonheid



De afbeelding “http://img230.imageshack.us/img230/3919/18novnuhh8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


zwarte schoonheid
haar gitzwarte haren langs haar gezicht
ze is veel te mooi voor een gedicht
haar ogen zo bruin als chocola
een die blikken van haar zo puur van passie
waar je  kippenvel van krijgt
haar mooie lach, wat alles doet stralen
waarin je zo  kan verdwalen
een stem zo lief en zacht
geeft je kracht
ze is in één woord perfect om van te dromen
het is een bloem van een meid
van top tot teen een schoonheid



» Reageer (0)
18-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn varkentje



De afbeelding “http://img514.imageshack.us/img514/782/halleberry64rj5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Jij was altijd alles in mijn leven
maar dat geld nu niet meer voor mij
ik wilde je alles geven
maar dat kan niet meer het is nu voorbij

samen wandelen over het strand
die dingen uit ons verleden
samen door het zand
het word nooit meer heden

het is zo’n akelig gevoel
zo’n groot verdriet
je snapt wel wat ik bedoel
maar daarmee krijg ik jou hier niet

we wisten beide dat het niet meer kon
kon je maar opnieuw leven
het doet zo zeer
Oh mijn lief varkentje
ik zou zo graag je leven terug geven

in de stal mis ik iets
Jij was er ooit
maar je lijkt wel verdwenen in het niets
want terugkomen dat kan niet meer

veel mensen denken het was maar een varken
wat hindert dat nou
maar voor mij ben je heel veel waard
ik hou zo veel van jou

ik wou je niet kwijt
ik ga je missen
en ik zal je nooit vergeten
mijn lief vriendje



» Reageer (0)
17-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regendruppels



De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/1096/regen1je0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Regendruppels
ze vallen
uit de lucht
Ik zucht

Kijk naar buiten
zie de regendruppels
ze kletsen
tegen de ruiten

De druppels facineren mij
vroeger danste ik
naakt in de regen
dat maakte me zo blij

Nu kijk ik
naar de druppels die vallen
luister ik
naar de druppels die neerknallen

Regen
zo mooi
maar toch niet altijd leuk




» Reageer (0)
16-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dag



De afbeelding “http://img390.imageshack.us/img390/9731/18meizm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

.


» Reageer (0)
12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doordenkertje



De overeenkomst tussen alles geloven en niets geloven, is dat je in beide gevallen niet hoeft na te denken.


De afbeelding “http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002/614/713/20080721/dyn008_original_375_500_pjpeg_2614713_f033ee60dc9295e9758dd05dda69b93a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peruaanse naakthond


Wordt dit haarloos beest de hond van de Obama's?

Pracht van een hond ! ! !


De afbeelding “http://www.infor.nl/honden/images/peru1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Na zijn verkiezing tot nieuwe Amerikaanse president had Barack Obama zijn dochters Malia (10) en Sasha (7) een puppy beloofd. Probleem is echter dat Malia allergisch is tegen de meeste hondenrassen.

Er lijkt echter een oplossing in de maak. Een Peruaanse vereniging heeft de familie Obama een puppy van het 3.000 jaar oude ras Peruaanse naakthond aangeboden, dat al populair was bij de Inka-koningen.

Geen allergie
"Peruaanse naakthonden veroorzaken geen enkel type allergie en zijn zeer vriendelijk en lief", aldus Claudia Galvez. Zij is directeur van de Vereniging van Vrienden van de Peruaanse Naakthond. Galvez heeft maandag een brief met de details van het aanbod bezorgd bij de Amerikaanse ambassade in Lima en hoopt dat Obama het aanbod aanneemt.

Hond zonder tanden
De Peruaanse naakthond is echter niet altijd moeders mooiste: hij niet alleen haarloos, maar ook vaak tandloos.

In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo, Perro Chimú, Perro Calato. In het Engels staat het ras bekend als de Peruvian Inca Orchid of de Peruvian Hairless Dog. In het Frans heet de hond "chien nu de Perou"



http://blogsimages.skynet.be/images_v2/000/002/361/20080215/dyn002_original_497_373_pjpeg_2361_d6c45975cd471bcd9aacee1a17f8c636.jpg



Verboden

De hond is geen "Incahond". Hoewel de Inca's het ras meenamen naar huis, is de natuurlijke leefomgeving in de bergen van Perú te koud, voor het ras.

In de tijd van de Spaanse verovering, werd uit religieuze overwegingen de hond in de ban gedaan. Iedere naakthond die bekend was werd afgemaakt. De boeren aan de kust geloofden in de speciale gaven van de hond en beschermden hem. Ook heden ten dage heeft de Peruaanse naakthond in Perú geen goede naam. De hond wordt door het overgrote deel van de bevolking gezien als lelijk. Maar tegelijk is er respect, vanwege de vermeende genezende gaven.

Om de hond te beschermen tegen uitsterven is er in Peru veel werk verzet. Het dier geniet een beschermde status. Volgens de wet moeten er op ieder historische plek aan de kust naakthonden worden gehouden. (br.hln)



De afbeelding “http://www.infor.nl/honden/images/peru3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




» Reageer (0)
11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wannes Van de Velde (71) overleden


Wannes Van de Velde (71) overleden

Om ik wil deze nacht in de straten te beluisteren
druk op de foto







De Antwerpse volkszanger, kunstenaar en schrijver Wannes Van de Velde is op 71-jarige leeftijd overleden. De zanger kampte al jaren met een wankele gezondheid. 'Ik wil deze nacht in de straten verdwalen' en 'De brug van Willebroek' zijn de bekendste nummers uit zijn carrière, die meer dan 40 jaar omvatte.

De drie W's
Van de Velde behoorde eind jaren zestig samen met Walter De Buck en Willem Vermandere tot 'de drie W's'. Volkszangers die in hun repertoire resoluut voor teksten in het dialect kozen. Van de Velde was daarnaast ook een begaafd flamenco-gitarist.

Leukemie
In 2000 werd er leukemie bij hem vastgesteld, die hij overwon. In september 2006 was hij in staat om terug op te treden, onder meer op de Antwerpse editie van de 0110-concerten. In dat jaar verscheen ook zijn laatste cd 'In de Maat van de Seizoenen'. Zijn ziekte werd hem nu toch fataal. (hln)




» Reageer (0)
08-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langer leven in groene omgeving


Langer leven in groene omgeving


De afbeelding “http://img60.imageshack.us/img60/656/buitenme3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Wie in de nabijheid van park, bos of een groene ruimte woont, heeft een stapje voor. Nieuw onderzoek toont aan dat deze groene oases de gezondheid beter én het leven langer maken. Een groene omgeving maakt de gezondheidskloof tussen rijk en arm heel wat kleiner.

Onderzoek
Richard Mitchell van de universiteit in Glasgow is uiterst opgetogen met deze resultaten. De vorsers deelden Engeland op in vijf sectoren, al naargelang de groene zones. Daarbij bekeken ze de sterftecijfers.

Hartklachten
De resultaten lieten er geen twijfel over bestaan. De sterftekans lag opmerkelijk lager in de groenste gebieden. Volgens de onderzoekers verminderen rust en groen de stress. Ook zouden mensen meer bewegen in een rustige omgeving. Deze twee factoren maken dat hartklachten minder optreden. br.hln)




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!