Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




11-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweetgeurtje maakt mannen aantrekkelijker


Zweetgeurtje maakt mannen aantrekkelijker





Enige schaamte voor een zweetgeurtje hoeven mannen niet langer te hebben. Een natuurlijke, chemische stof in het mannelijk zweet werkt als een ware liefdesdrank voor jonge vrouwen.
 
Eerste indruk
De stof is afkomstig van het mannelijke hormoon testosteron en beïnvloedt de eerste indruk die vrouwen krijgen van mannen. Dat is gebleken uit een onderzoek aan de Schotse universiteit St Andrews.


Onderzoek
Vooral jonge vrouwen tussen 18 en 22 jaar zijn blijkbaar gevoelig voor een mannelijk zweetgeurtje. Voor een avondje uit met verschillende mannen kregen vijftig vrouwen een druppeltje pure kruidnagelolie, een druppeltje van die olie vermengd met androstadienone, een afbraakproduct van testosteron, of een waterdruppeltje op hun bovenlip.







 
Vrouwen die het mannelijke hormoon opsnuifden, vonden hun dates aantrekkelijker dan de vrouwen uit de twee andere onderzoeksgroepen. "Sommige mensen ruiken androstadienone helemaal niet", stelt onderzoeker Tamsin Saxton. "Anderen zeggen dat het goed of een beetje naar zweet geurt, terwijl een aantal het geurtje associeert met babyluiers".



Aantrekking
Of feromoon, een chemische stof die boodschappen brengt tussen mensen, er voor iets tussen zit, betwijfelt de wetenschapster.
"Mensen houden wel degelijk rekening met de natuurlijke lichaamsgeur van anderen. Hoe je ruikt, bepaalt dus in grote mate je aantrekkelijkheid".




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin gaat in piepklein Waals dorpje wonen

Henin gaat in piepklein Waals dorpje wonen




Justine Henin gaat zich vestigen in het piepkleine dorpje Ave-et-Auffe, nabij Rochefort. Onze landgenote heeft er zes maanden geleden een huis op de kop getikt en wil er bovendien haar vaste verblijfplaats van maken. De werken aan het huis lopen momenteel op hun laatste benen zodat Ave-et-Auffe plotsklaps beroemd wordt. Mogelijk wordt het plaatsje binnenkort een bedevaartsoord als Henin haar comeback in het tennis zou aankondigen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste vrouw ter wereld op 115-jarige leeftijd gestorven


Oudste vrouw ter wereld op 115-jarige leeftijd gestorven


http://img9.imageshack.us/img9/781/lelie.jpg



De oudste vrouw en mens ter wereld, de Amerikaanse Gertrude Baines, is op 115-jarige leeftijd gestorven in het Californische Los Angeles, zo heeft het Western Convalescent ziekenhuis  bekendgemaakt. Ze bezweek wellicht aan een hartaanval. Een lijkschouwing moet dit nog bevestigen.
 
Baines werd in 1894 geboren in Shellman in de staat Georgia. Toen in januari in Portugal Maria de Jesus overleed werd Baines de oudste vrouw en mens ter wereld. Toen zij op 6 april haar 115e verjaardag vierde, kreeg zij van president Barack Obama een brief, aldus ABC.

De oudste mens ter wereld is nu de 114-jaar oude Kama Chinen, die in Japan leeft, voegde de omroep eraan toe op gezag van een onderzoeksteam naar gerontologie aan de Universiteit van Californië.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenschapsscholen voeren verbod hoofddoeken in

Gemeenschapsscholen voeren verbod hoofddoeken in


http://img24.imageshack.us/img24/7154/hoofddoekenverbod.jpg



De Raad van het Gemeenschapsonderwijs (Raad GO!) heeft vandaag beslist dat het dragen van hoofddoeken in alle instellingen van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap met onmiddellijke ingang verboden is. Dat meldt de Raad GO! vandaag in een persbericht.
 
Voor het lopende schooljaar is er een overgangsmaatregel voorzien voor die scholen, centra en instellingen die geen verbod op het dragen van levensbeschouwelijke kentekens hadden aangekondigd.
 
Uitzondering
Een uitzondering wordt toegestaan aan leerkrachten van levensbeschouwelijke vakken, die deze uitsluitend mogen dragen tijdens het vak. Tijdens de levensbeschouwelijke vakken mogen ook de leerlingen deze kentekens dragen.
 
Het GO! garandeert iedere leerling of cursist het recht op kwaliteitsvol en open onderwijs. Deze beslissing versterkt hun recht op gelijke onderwijskansen en op een objectieve, verantwoorde studiekeuze op basis van hun persoonlijkheid, interesses en talenten, zo luidt het in het persbericht.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemleraar verkrachtte zelfs kindje met downsyndroom

Zwemleraar verkrachtte zelfs kindje met downsyndroom


Zwempedo Benno L. zou 98 meisjes hebben misbruikt.



Zwemleraar Benno L. uit het Nederlandse Den Bosch, die wordt verdacht van grootschalige misbruik van kinderen in zijn zwemklasjes, wordt er nu ook van verdacht dat hij een meisje heeft verkracht met het downsyndroom. De man zou ontuchtige handelingen hebben gepleegd met maar liefst 98 meisjes die de afgelopen jaren zwemles bij hem hebben gehad.


L. zou een meisje met het downsyndroom hebben verkracht terwijl zij in het water van het zwembad was en nauwelijks kon zwemmen. Hij heeft daarbij volgens justitie misbruik gemaakt van het geestelijk en lichamelijk overwicht dat hij had.


98 slachtoffertjes

Op de tenlastelegging staat ook de verdenking dat L. ontuchtige handelingen heeft gepleegd met 98 meisjes die de afgelopen jaren zwemles bij hem hebben gehad.


Tienduizenden foto's

Benno L. had tienduizenden foto's van kinderen op computers staan. Op die foto's op vijf computers met acht harde schijven zijn meisjes te zien tussen de 6 en 16 jaar die zijn gefotografeerd in en om zwembaden in Den Bosch, Vught, Vlijmen en Sint-Michielsgestel.  Op sommige foto's zijn de meisjes te zien in seksuele poses, op andere zou sprake zijn van seksuele handelingen.


De pedofiel was in 2004 al eens het onderwerp van een onderzoek na geruchten over ontucht met kinderen, maar dat onderzoek draaide op niks uit.


Voorvechter

De 59-jarige zwemschoolhouder gold als een voorvechter van de integratie van kinderen met een handicap en was onder meer gespecialiseerd in het lesgeven van kinderen met een beperking. Daarnaast was hij bestuurslid van de door hemzelf opgerichte 'katholieke stichting zwemintegratie'. Komende vrijdag is bij de rechtbank in Den Bosch een niet-inhoudelijke zitting over de ontuchtzaak.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 slechte manieren om haar ten huwelijk te vragen

7 slechte manieren om haar ten huwelijk te vragen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/huwelijksaanzoek.jpg?t=1252672959



Hoe iemand ten huwelijk vragen? Veel mannen breken er zich het hoofd over. Sommige zijn hypercreatief, anderen blijven hangen in clichés. Voor wie wel eens naar een romantische komedie kijkt om de aanstaande te plezieren: vergeet de ideeën die je daar krijgt. En deze ook:

1) In een restaurant of fastfoodketen
Ten eerste is het een cliché, en ten tweede is er altijd een publiek. Dat betekent veel potentiële schaamte (bij tranen of een afwijzing) en ook veel sociale druk op de gevraagde om het aanbod te accepteren. Je wil toch niet dat het leidt tot een gecancelled huwelijk? Ook al was dit restaurant (of godbetert de fastfoodketen) de plaats van jullie eerste date: je kan vast iets beter bedenken.

2) Met familie en vrienden in de buurt
Het lijkt een gemakkelijke manier om iedereen op de hoogte te stellen, maar het stelt ook allerlei problemen. Zoals: wat als je afgewezen wordt? Wat als iemand het verklapt? Of als het een verrassing is: negatief reageert? Of je onderbreekt? Bovendien wordt het dan wel een heel emotioneel en geladen moment met veel tranen ¿ en je hebt géén tijd voor jullie als koppel, omdat je door iedereen aangeklampt wordt?

3) De ring in eten verstoppen
Het is al een miljoen keren gedaan in films, maar dat maakt het nog geen goed idee. Zo is voedsel vaak plakkerig of vet ¿ dat hangt ook allemaal aan de ring. En wat doe je als de ring wordt doorgeslikt? Of tanden worden stukgebeten? Of hij/zij zich verslikt? Bovendien kan de ring zo niet gedragen worden. De ring in wat plastic beschermen gaat ook het hele principe tegen.

4) Op gevaarlijke plaatsen
Okee, we weten dat adrenaline mensen 'bij elkaar' kan brengen. De verhoogde bloedstroom vloeit immers ook naar de geslachtsdelen met de bekende gevolgen vandien. Maar hou ook rekening met de verrassing én de reactie die zo'n aanzoek teweeg kunnen brengen. Iemand kan een stap naar achter doen, en van een rots of in het water vallen. De sterke emoties die het aanzoek teweeg brengen kunnen iemand ook slapjes maken en licht in het hoofd, met valpartijen tot gevolg. Wacht tot de wandeling is afgerond, bijvoorbeeld.

5) Op televisie
Tijdens een televisieprogramma, een sportwedstrijd, een radiogesprek of per sms tijdens een festival: denk er twee keer over na. Hier is nog véél méér publiek dan in een restaurant dus de afgang, de schaamte en het onbedoelde tweede leven op youtube is nog veel groter. Bovendien is het ook niet leuk voor de persoon aan wie het aanzoek is gericht: als ze thuis zit, kan ze niet antwoorden, als ze in de ether zit, wordt een eerlijk antwoord ook moeilijk en die sms kan ze gewoon missen.

6) De ring recycleren
Gebruik geen ring die je eerder al gebruikte voor een ander aanzoek. Okee, we begrijpen het principe: een ring kost geld en hij ligt daar toch. Maar dat je hem niet voor hem/haar hebt uitgekozen, lijkt ons een slecht begin voor een huwelijk.

7) Seks
Een gevaarlijke route. Iedereen kent de intense gevoelens die ons (soms) overspoelen na seks. Een spontaan aanzoek: daar krijg je spijt van. Een niet-spontaan aanzoek: cliché! En zegt zij wel ja omdat ze het wil of door de gevoelens na seks? Hmmm...





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chuck Berry & Keith Richards - Oh Carol


Chuck Berry & Keith Richards - Oh Carol

Om hun te beluisteren druk op de foto









» Reageer (0)
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kleine dingens des levens die je gelukkig maken

De kleine dingens des levens die je gelukkig maken





"Het geluk zit in de kleine dingen." Zeggen ze toch. En we weten het ook wel, maar toch laten we ons meeslepen door de strijd om carrière te maken, dingen te kopen en slanker te worden dan gezond voor ons is.  Wij pleiten voor een terugkeer naar die kleine dingen, die je helpen relativeren en het algemene gelukgevoel vergroten. Dat kan bijvoorbeeld met:


a) (Paar-)dansen


Dansen met of zonder partner bezorgt heel wat mensen heel wat plezier. Je verliest jezelf in tijd en ruimte, en je kan het zowel op je eentje, als per koppel of in een hele grote groep beleven. Voor wie verlangt naar 'de goeie oude tijd', waarin dansen altijd per koppel was en er een vaag erotisch sfeertje bijhoorde, zijn er de Boombal- of Radio Modern-fuiven. 


b) De geur van...


Verse koffie, gemaaid gras, nog warme croissants, de aarde na een regenbui. Het is bewezen dat mensen gelukkig worden van deze geuren. Wat je graag ruikt, is afhankelijk van persoon tot persoon. Sommigen zullen spek met eieren op één zetten, anderen gist of taart. Het leukste is nog dat je dit genot zelf in handen hebt: ga vroeger naar de bakker, bak vaker taart of koop ongemalen koffie en breng een stukje geluk naar huis. Ook reizen kunnen je overweldigen met geuren, en een geur die je er aan herinnert, kan je gevoel weer helemaal oproepen.


c) Een perfect gemixt drankje


Het leven kan simpel zijn: de perfecte mojito, een zalige gin-tonic of een hemelse Cosmopolitan. Maar nemen we nog wel de tijd om het genot van die perfect mix tot ons door te laten dringen? Drinken we niet te vaak, te snel, te veel om het nog op te merken? Hou het speciaal, beperk de consumptie en neem er de tijd voor.


d) bezoek een waarzegger


Nuchtere zielen zullen hun wenkbrauwen fronsen bij deze tip, maar wie niet gelooft in waarzeggerij kan misschien nog het meest fun beleven. En wel hierom: voor even ben je het middelpunt van de aandacht én je blijkt plots de heroïsche hoofdrol te spelen in je eigen leven. Dat was je al even weer vergeten. Voelt goed, nee?


e) Toneelspelen


In een rol kruipen, jezelf (en je problemen) even vergeten en in groepsverband iets doen slagen: moeilijk is het niet om te zien waarom dit een geluksfactor is. Al kan voor sommigen theater (of film) bekijken, hetzelfde effect hebben


f) Een krant in de zon


Een schone weekenddag, waarop je niets te doen hebt. De ochtend begint op het terras, met een uitgebreid ontbijt en verzinkt vervolgens in het lezen van de krant. De tijd kruipt voorbij en je hebt je nog nooit zo gelukkig gevoeld.


g) 'Niet gaan' naar een event


Als je jong bent, is het pijnlijk om niet te mogen gaan naar dat feestje, die filmavond of die politieke bijeenkomst. Met het ouder worden, is het soms een last. Je hebt toegezegd, maar op het laatste moment besluit je toch maar niet te gaan. Je weet toch dat je weinig mist. En je ontdekt dat je enorm geniet van deze 'gestolen' tijd. Let wel: te veel thuisblijven zal het omgekeerde effect hebben, en kan je erg ongelukkig maken.


h) Fonteinen


Fascinerend voor kinderen, blijken ze ook een bron van geluk en plezier voor volwassenen. Verfrissend om warme dagen, iets om naar te kijken bij een wandeling door het park of van te genieten 's avonds als ze verlicht zijn.


i) Buiten eten en koken


Picknicken, barbecuen... op een zomerse dag, in een park, een tuin of op een terras. Het is een waar genoegen om niet eens binnen te moeten zitten!


j) Een heet bad nemen


Sommigen kunnen niet tegen het 'nietsdoen' van een bad, voelen zich opgesloten of worden gek van hun voortmalende ideeën, anderen vinden het het toppunt van genot en ontspanning. We durven toch stellen dat het voor meer mensen 'geluk' betekent dan dat er mensen zijn die het een nachtmerrie noemen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommige Britse kinderen nog even arm als Oliver Twist


Sommige Britse kinderen nog even arm als Oliver Twist





Heel wat Britse kinderen worden ook in de 21ste eeuw nog geconfronteerd met enorme armoede. Volgens een bond van leerkrachten is de achtergrond van sommige kinderen vergelijkbaar met de schrijnende schetsen van Charles Dickens. Die klaagde in zijn boeken de wantoestanden van de 19de eeuw aan. Toen moesten weeskinderen, zoals 'Oliver Twist', in werkhuizen ploeteren om voedsel en onderdak te verdienen.

Armoede
Die kinderarbeid is intussen gelukkig verdwenen, maar voor sommige kinderen is de huidige leefsituatie niet veel beter. "Het zijn kerngezonde kinderen die nog niet eens zelfstandig naar toilet kunnen gaan als ze op school komen", zegt Lesley Ward, voorzitter van de 'Association of Teachers and Lecturers', aan Reuters. "Kinderen die zichzelf niet kunnen aankleden. Kinderen die enkel met een lepel kunnen eten en nog nooit van een degelijke maaltijd met het gezin hebben genoten. Kinderen die niet weten wie er thuis op hen zal wachten als ze van school komen, als er al iemand is..."

Handboeien
Ward vertelt dat ze ooit een leerling had die vanuit het raam van de klas toekeek hoe zijn vader met handboeien uit hun huis werd geleid. Nochtans komen zes op tien arme kinderen uit gezinnen waar iemand werkt en geld verdient. "En dan nog leven ze ver onder de armoedegrens. Dit is ongelooflijk en heeft veel weg van het leven in de boeken van Dickens." Veel ouders zien dan ook weinig nut in een opleiding voor hun kinderen.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Cougars' zoeken jonge toyboy

'Cougars' zoeken jonge toyboy





Ook oudere dames lusten een groen blaadje. Steeds meer dames verkiezen een jonge 'toy boy', zo staat op Ze.nl.  Voor hen werd een nieuwe term bedacht: de 'cougars', letterlijk vertaald als 'poema' of roofdier.

Welpjes
Cougars zijn eerder succesvolle zakenvrouwen van 35 tot 65 jaar. Onafhankelijk en sterk als ze zijn, verkiezen ze eerder een jonge man. Omdat ze zichzelf nog goed in hun vel voelen, willen ze liever een energieke, attente en geweldige minnaar. Hun jonge toyboys worden 'cubs' genoemd, in het Nederlands te begrijpen als 'welpjes'.

Seks
Ook op seksueel vlak lijkt de combinatie te werken. Vrouwen beleven hun seksuele hoogtepunt rond hun 35ste, vanaf dan voelen dames zich ongeremder en zelfzekerder. Hoe ouder ze worden, hoe beter ze weten wat ze willen.
 
Voordelen
Niet enkel de cougar, maar ook de jonge 'cub' vaart er wel bij. Ouder maakt wijzer, minder onzeker en ongeremder in bed. Gezeur over hun lichaam is er steeds minder bij. Omdat hun rijpere dames meestal zelf voldoende geld verdienen, hoeven ze bovendien niet op te draaien voor vrouwlief.

Celebs
De showbizz loopt intussen vol met 'cougars. Voorbeelden zijn Demi Moore(46)  met Ashton Kutcher (31), Madonna (51) en Jesus (22). Amerika speelt intussen gretig in op de trend en heeft al speciale datingbureau's en speeddatings voor deze dames opgericht.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw spendeert 475.000 euro aan 'onbetaalbare' hond

Vrouw spendeert 475.000 euro aan 'onbetaalbare' hond



http://img41.imageshack.us/img41/4359/onbetaalbarehond.jpg



Een Chinese millionaire kijkt niet op een euro als ze iets in haar hoofd heeft. De vrouw betaalde maar liefst 475.000 euro voor een hond en liet 30 luxueuze Mercedessen aanrukken om haar en haar nieuwe viervoeter op te halen aan de luchthaven.

Onbetaalbaar
De Tibetaanse mastiff zal nog even moeten wennen aan zijn nieuwe leven, maar kreeg alvast een warm welkom op de luchthaven. Dierenliefhebbers hadden postgevat met een spandoek om het diertje welkom te heten.

De vrouw was dolgelukkig met haar nieuwe aankoop aangezien ze lang had moeten zoeken om een originele Tibetaanse mastiff te vinden. "Goud heeft zijn prijs, maar deze Tibetaanse mastiff niet", liet ze optekenen.

Bloeiende economie
De Chinese economie heeft zich sterk en snel ontwikkeld met een groot aantal millionairs als gevolg. De meerderheid gaf ook te kennen dat de economische crisis geen impact heeft op hun levensstijl.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het verkeerd om te dichten



http://dimieken.googlepages.com/Kath-5juli.jpg/Kath-5juli-custom;size:500,400.jpg

.


» Reageer (0)
09-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderbroek Queen Victoria terug in koninklijk paleis

Onderbroek Queen Victoria terug in koninklijk paleis






Een royaal bemeten onderbroek van wijlen de Britse koningin Victoria is terug op koninklijk grondgebied. Het ondergoed is eerder deze zomer voor 630 euro aangekocht door het museum van koninklijke kledij in Kensington Palace. Dat liet de curator vandaag weten.

Initialen
De onderbroek, met bijpassend hemdje, is gemaakt van kant met de initialen van Victoria 'VR' daarin gestikt. De broek heeft een tailleomvang van maar liefst 142 centimeter en stamt uit de jaren 1890.





In de broek zijn de initialen van Queen Victoria geborduurd.
In de broek zijn de initialen van Queen Victoria geborduurd.



Flink aangekomen
Als jonge vrouw had Victoria nog een middel van slechts 51 centimeter, maar dat veranderde in de loop der jaren drastisch, vooral nadat zij negen kinderen had gebaard. Waarschijnlijk is het ondergoed na de dood van de koningin overgegaan op een bediende.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/7/10/media_xl_1455445.jpg
Ook het bijhorende 'hemdje' is terecht.






» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je baby gelukkig: zing een slaapliedje

Maak je baby gelukkig: zing een slaapliedje


http://img186.imageshack.us/img186/8061/slaapliedje.jpg



Slaapliedjes doen wat met een baby. "Dat moment van rust is zeer belangrijk voor een kleintje", zo stelt muziekdocente Lin de Laat op Telegraaf.nl. Volgens haar verschijnen er gelukkig regelmatig nieuwe slaapliedjes. Al moeten die wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Eisen
"Een slaapliedje zingen is een speciaal moment voor een baby", stelt de Tilburgse docente. "Het is dan even samen met de ouder of verzorger. Zo kan het geborgen en rustig in slaap vallen". Voorwaarde is wel dat het slaapdeuntje aan een aantal vereisten voldoet.

-Een groot bereik van tonen is niet nodig. Dat betekent dat je niet van hoog naar laag of omgekeerd, moet zingen. 






-Beter is een lage stem dan een hoge want dat maakt kinderen alerter. Niet meteen aangewezen als hij of zij de slaap moet vatten.

-Een slaapdeuntje hoeft geen instumenten te bevatten. Een stem is voldoende, want de muziek mag niet te druk zijn. Het maakt de kleintjes drukker.

-Een driekwartsmaat is het best. Wieg je een baby op de arm, dan ga je automatisch in drieën op en neer".

-Wat je zingt, is niet belangrijk. De baby is content met de klank van de stem. Na anderhalf jaar wordt de tekst wel belangrijk. Al mag dat ook niet te ingewikkeld worden, want dan gaat de kleine liggen nadenken.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen meisjes twee maanden lang misbruikt door valse Big Brother


Negen meisjes twee maanden lang misbruikt door valse Big Brother





Negen meisjes zijn door de Turkse politie bevrijd uit een villa waar ze al twee maanden werden vastgehouden en misbruikt in een neppe reality show. De meisjes waren naar een villa gelokt in Beykoz, een sjieke voorstad in het noordoosten van Istanboel, om mee te doen aan een show.

Contract
In een krantenadvertentie werden deelnemers opgeroepen mee te doen aan een soort Big Brother dat zou worden uitgezonden door FX TV. Kandidaten konden zich melden voor een sollicitatiegesprek. Negen meisjes werd vervolgens wijsgemaakt dat ze waren uitgekozen om aan het programma mee te doen. Ze tekenden daarvoor een contract waarin contact met de buitenwereld werd verboden.

Beelden verkocht
Ze waren vervolgens twee maanden lang van de buitenwereld afgesloten en werden in de villa gefilmd. De beelden werden verkocht. Sommige slachtoffers doorzagen de 'producenten' en wilden weggaan. Maar de criminelen die hen vastshielden, verhinderden dat. De villa bleek goed van de buitenwereld afgeschermd.

Bevrijd
De ouders van een 16-jarig meisje hebben uiteindelijk de politie ingeschakeld omdat ze de organisatie en de omroep niet konden traceren. Ze kenden wel de plaats van de 'televisieopnames'. Toen de politie arriveerde, hoorden agenten hulpgeroep. Bij de inval is een man aangehouden, maar het onderzoek naar 'de show' duurt voort.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongste wereldzeilster (16) moet recordpoging staken

Jongste wereldzeilster (16) moet recordpoging staken na aanvaring met vrachtschip





De Australische Jessica Watson (16) wil net als de Nederlandse Laura Dekker (13) als jongste zeiler ooit een soloreis maken rond de wereld. Maar nog geen 24 uur na de start van haar poging is ze met haar zeilboot tegen een vrachtschip aan gevaren.

Flinke schade
Jessica vertrok maandagochtend vanuit het Australische Mooloolaba met als enige doel de jongste solozeiler - rond de wereld - ooit te worden.




http://img178.imageshack.us/img178/184/jongstewereldzeilster.jpg



Haar droom viel al snel in duigen. Voor de kust van Stradbroke Island, vlakbij Brisbane, raakte ze een enorm vrachtschip. Jessica's boot liep flinke schade op door het ongeluk, de jonge zeilster bleef zelf ongedeerd. De politie van Queensland begeleidt Jessica nu terug naar huis. Of en wanneer de 16-jarige een nieuwe poging zal gaan wagen, is onbekend.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George - Bow Down Mister


Boy George - Bow Down Mister

Om hem te beluisteren druk op de foto






George Alan O'Dowd (Eltham, 14 juni 1961) is een Brits zanger en diskjockey, beter bekend onder zijn artiestennaam Boy George.

Boy George viel op door zijn openlijke homoseksualiteit en androgyn uiterlijk, getuige zijn extravagante kleding en uitbundige make-up. Zijn drugsverslaving werd hem in 1986 bijna noodlottig, waarna hij afkickte.

In de jaren tachtig werd hij bekend als leadzanger van de band Culture Club. Met deze band scoorde hij zijn grootste hits met de nummers Do You Really Want to Hurt Me?, Time, Church Of The Poison Mind en Karma Chameleon, een single die in 1983 in o.a. Engeland de best verkochte single werd.

Nadat hij eerst een solocarrière begon, was hij enige tijd leider van de band Jesus Loves You waarna hij weer solo verder ging. Als soloartiest bracht hij meerdere albums uit en had hij ook een paar hits, waarvan Everything I Own uit 1987 de grootste was. Daarnaast kreeg hij een tweede carrière als deejay. Als deejay bracht hij ook een reeks (mix)albums uit. Tevens werkte hij samen met meerdere artiesten, zoals Antony and the Johnsons, Faithless en Sash!.

In de door de BBC in 2002 gehouden nationale opiniepeiling voor de 100 grootste Britten aller tijden eindigde Boy George op de 46e plaats, hoger dan o.a. Francis Drake, Koning Arthur, Florence Nightingale, Jane Austen, James Maxwell en maarschalk Montgomery. Ook speelde hij een gastrol in één van de afleveringen van The A-Team.


Boy George is diverse keren in aanvaring gekomen met justitie. In juli 1986 werd hij aangehouden wegens het bezit van heroïne. In augustus 1986 werd Michael Rudetsky, een goede vriend en collega tekstschrijver, gevonden in een huis van Boy George nadat hij was overleden aan een overdosis.

In 1995 werd Boy George aangeklaagd door Kirk Brandon omdat Boy George onterecht melding maakte van een relatie tussen Brandon en hemzelf in zijn autobiografie Take it like a man. Brandon verloor het proces en moest 200.000 pond betalen. Brandon liet zich echter failliet verklaren waardoor Boy George bleef zitten met 60.000 pond juridische kosten.

Op 7 oktober 2005 werd Boy George aangehouden in Manhattan verdacht van illegaal bezit van cocaine.

In 2006 kwam hij weer in het nieuws omdat hij een boete en een taakstraf opgelegd had gekregen wegens drugsbezit. Hij moest vijf dagen werken als straatveger op de openbare weg in New York, maar vanwege de enorme publiciteit mocht hij zijn taakstraf binnen de muren van het terrein van de gemeentereiniging voldoen.

Op 5 december 2008 verklaarde een rechter Boy George schuldig aan vrijheidsberoving en mishandeling van een Noorse mannelijke escort. Boy George zou deze escort na een (naakt)foto sessie vastgeketend hebben en vervolgens mishandeld. De feiten zouden gepleegd zijn onder invloed van drugs.. Op 16 januari 2009 werd Boy George veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf.[ De zanger en DJ zat zijn straf uit in HMP Edmunds Hill in Newmarket, Suffolk.[ Alwaar hij op 11 mei 2009 vervroegd werd vrijgelaten, hij staat nog wel tot maart 2010 onder elektronisch toezicht door middel van een enkelband.Deze enkelband belet hem om tijdens The Night of the Proms in Antwerpen 2009 een come-back zou maken. Het plan was om hem in de loop van augustus als act aan te kondigen. Zijn ‘probation officer’ geeft hem echter geen toestemming




» Reageer (0)
08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters:

Kim Clijsters: "Dit nooit durven dromen"


http://img70.imageshack.us/img70/2241/kimclijstersa.jpg



Amper een maand na haar terugkeer staat Kim Clijsters al in de halve finale van de US Open. Dat maakt haar comeback tot één van de strafste stoten in de geschiedenis van deze mondiale sport. "Dit had ik nooit durven te dromen," glundert de Limburgse in New York na haar vlotte zege in de kwartfinale tegen de Chinese Na Li.

Twee sets
"Ik ben heel blij dat ik het in twee sets kon afmaken. Het domste wat ik kon doen, was die topprestatie tegen Venus Williams vergooien door slecht te spelen tegen Na Li. Dat was toch een goeie loting voor een kwartfinale op een grandslamtoernooi. Ik moest dus extra gefocust zijn en dat is gelukt."

Yanina
"Ik ben ook heel blij dat Yanina het zo goed doet. Veel tips kan ik haar niet geven, maar ze mag zeker niet denken dat alles vanzelf zal gaan en zo haar focus verliezen. Ze is dat sowieso al goed in, ze laat zich niet zo snel meeslepen."

Serena
"Mocht ik zelf Serena treffen in de halve finale, dan is het zeker een voordeel dat ik al vaak tegen haar heb gespeeld.  Als je op de baan staat, komen de herinneringen van vroeger naar boven. Soms moet ik wel diep graven."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 4 vrouwen kampt met urineverlies


1 op 4 vrouwen kampt met urineverlies


http://img522.imageshack.us/img522/1930/slipje1.jpg



Eén op de vier dames ouder dan 18 jaar, lijdt aan urine-incontinentie. Recent Frans onderzoek toont dat aan, zo staat te lezen op gezondheid.be. De kans op urineverlies neemt toe met de leeftijd, het gewicht en het aantal bevallingen.

Bekkenbodem
Urineverlies komt voor doordat de bekkenbodemspieren niet meer naar behoren werken. Heel wat klachten wijzen op een slechte werking van de bekkenbodem. Het gevoel hebben dat er iets uit de schede zakt, aan verstopping lijden of juist urine verliezen: heel vaak komen al deze verschillende klachten tegelijkertijd voor.

Schaamte
Dergelijke klachten tasten de levenskwaliteit sterk aan. Gevoelens van schaamte steken de kop op, net als je vies voelen, de geur van urine of ontlasting, de angst dat iemand het ontdekt, geen seks meer willen of geen deskundige hulp vragen.

Soorten
Lang niet altijd is het urineverlies ernstig. Dagelijks voorkomend urineverlies komt slechts voor bij 6% van alle vrouwen. Zo komt inspannings-incontinentie of stress-incontinentie voor bij inspanningen als tillen, sporten of springen. Vandaar ook 'stress-incontinentie' omdat het urineverlies optreedt als de druk in de buikholte plotseling toeneemt door het aanspannen van de buikspieren. Niezen, hoesten, lachen, tillen, sporten of plotseling opstaan, doen dan urine verliezen.

Bij aandrang-incontinentie of urge-incontinentie, krijg je zeer vaak de aandrang om te plassen. Soms is de aandrang zo sterk of plotseling dat je het toilet niet op tijd haalt. Verandering van lichaamshouding, lopen of het horen van stromend water veroorzaakt soms ook urineverlies. Dat kan ook 's nachts. Een zwakke bekkenbodem heeft met deze vorm meestal niets te maken, eerder door een stoornis van de blaas of van de zenuwvoorziening van de blaas.

Gemengde incontinentie
Nogal wat vrouwen hebben zowel last van aandrang- als van inspanningsincontinentie. Voor de behandeling is het belangrijk te onderzoeken welke vorm het zwaarst weegt.

Hulp
Raadpleeg steeds een arts en tracht de klachten zo goed mogelijk te omschrijven. Enkel zo kan hij specifieke onderzoeken laten uitvoeren of de juiste medicatie voorschrijven.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 nieuwe dieren ontdekt op tropisch vulkaaneiland


40 nieuwe dieren ontdekt op tropisch vulkaaneiland


Een rat zo groot als een kat.



Wetenschappers hebben een veertigtal nieuwe diersoorten ontdekt in de krater van de uitgedoofde Bosavi-vulkaan op een eiland in de buurt van Papua Nieuw Guinea. De opvallendste zijn een gigantische rat, een kikker met dracula-achtige tanden en een vis die gromt.

De wondere wereld valt vanaf deze week op de BBC te bewonderen in een documentaire die de Lost land of the Volcano heet.







Rat zo groot als kat

De Bosavi rat is één van de meest tot de verbeelding sprekende beesten die ontdekt werden. Het gaat om een rat die zo groot is al een doorsnee huiskat en anderhalve kilo weegt. Het dier leeft een kilometer diep in de krater van de vulkaan en is vegetarisch.

Vis die grolt
Een ander raar geval is de henamo grunter, een vis die een grollend geluid maakt. Daarnaast vonden de wetenschappers zestien nieuwe soorten kikkers, 20 soorten insecten en spinnen en een nieuw soort vleermuis. Verder: een nieuw soort kangeroe dat in bomen leeft en een hoop geckos en varanen.







Het vulkaaneiland is volgens het team van ondermeer Oxford University quasi onaangeroerd de jongste 200.000 jaar, toen de vulkaan uitdoofde.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/3/14/media_xl_1454489.jpg





» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!