Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




10-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zij danst



De afbeelding “http://img86.imageshack.us/img86/4157/filippaur2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Zij danst
luchtige kleedjes
zwierig in de maat.
Langgerekte stroken
strelen
haar slanke benen.

Zij draait en tolt
en keert
in een kleurlijk gewaad.
Vrij en onbezorgd
Langzaam stappend wadend door muziek
draai je naar de maan als een
lichtspiraal
en betovert me met je dans.

Kleine fee,
sla me in je ban, neem me mee
naar waar ik zelf niet gaan kan.
Leer me hoe ik net zo zwierig,
zwaaierig als jij op de toppen
van mijn tenen genieten kan.

Dans met mij naar het midden van
de aarde, want als ik toch sterven
moet laat het dan zijn met jou aan
mijn zijde,
omringd door passie en vuur



» Reageer (0)
09-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plagen is positief voor slachtoffer


Plagen is positief voor slachtoffer




Blijkbaar hoeven plagerijen niet altijd een slechte invloed op het slachtoffer te hebben, daarom zeggen experts dat pesterijen niet altijd afgeleerd moeten worden. Het leert kinderen namelijk hoe met conflicten en genegenheid om te springen.

Verschil plagen en pesten
Kinderen begrijpen op heel jonge leeftijd al het verschil tussen plaag- en pestgedrag, meldt nu.nl. Experts spreken van pesten wanneer het slachtoffer aangeeft zich er er niet meer goed bij te voelen. Als beide partijen lachen en er slechts sprake is van lichte irritatie, dan moet er volgens experts niet door ouders of leerkrachten opgetreden worden.

Positief
Plagerijen kunnen zelfs het slachtoffer helpen om op latere leeftijd een betere band met collega's te scheppen of beter je liefde voor je partner uit te drukken. Daarom moeten opvoeders pestgedrag niet proberen uit te roeien. Het is beter kinderen het verschil tussen plagen en pesten te leren.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro


Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro


http://img6.imageshack.us/img6/999/cham1.jpg
(foto ter illustratie)


Op een veiling bij Acker Merrall & Condit in Hongkong is een Krug 1928 verkocht voor 164.560 HK-dollar (circa 16.047 euro), meteen de duurste fles champagne die ooit is verkocht. Dat meldt het in 1843 gestichte wijnhuis. De verkoop dateert van 28 maart.

Na verscheidene veilingronden behaalde de Krug Collection 1928 164.560 HK-dollar. Dat is een eind boven de hoogste schatting van 120.000 HK-dollar. De identiteit van de koper werd niet onthuld. Krug maakt al zes generaties champagne en behoort sinds 1999 tot het Franse luxeconcern LVMH (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cristina Aguilera & Andrea Bocelli

Cristina Aguilera & Andrea Bocelli

Druk op de foto om het duo te beluisteren




http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20070626/293.aguilera.christina.0626.jpg




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenshaasje met jenever

Varkenshaasje met jenever


http://static.flickr.com/68/199798060_2bff22899b.jpg
foto ellen bouckaert


Ingrediënten

varkenshaasje
jenever
1 eetlepel jeneverbessen
boter
1 dl room
peper en zout


Bereiding
Plet de jeneverbessen in een vijzel of onder het lemmet van een groot mes. Kruid het varkenshaasje met peper en zout  .
Schroei het varkenshaasje dicht in hete boter en bestrooi de bovenzijde met de jeneverbessen. Blus met een scheutje jenever en water. Bak 15 minuten rustig verder onder gesloten deksel en verwijder het vlees. Laat het haasje rusten onder aluminiumfolie.
Ontvet de pan, blus met nog een scheutje jenever en giet er de room bij. Laat inkoken tot sausdikte en werk af met enkele klontjes koude boter. Giet de saus door een zeef.
Serveer het vlees met de saus . Serveer met verse groentjes naar keuze




» Reageer (0)
08-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Val Saint Lambert zoekt designers


Val Saint Lambert zoekt designers


http://www.antiek-ambrosia.be/foto%27s%20glas/glas%20groot/vaas%20groen%20val.jpg
(bruidsglas uit eigen collectie)


Kristalfabriek Val Saint Lambert wil de grote namen uit de designwereld opnieuw naar Seraing halen om een productielijn te ontwerpen en het merk "Val Saint Lambert" te herlanceren. Met dat doel had dinsdag in de fabriek een 'designerdag' plaats.

De kristalfabriek werd in augustus vorig jaar failliet verklaard. In november werd ze overgenomen door Justin Onclin en Pierre Grivegnée. De nieuwe directie wil het merk Val Saint Lambert opnieuw op wereldschaal in markt plaatsen en hoopt daarvoor de grote namen uit de designwereld terug naar Seraing te lokken.

Het bedrijf lanceert een projectoproep voor een nieuwe productielijn van glazen (wijnglazen, champagneglazen en karaffen). Dinsdag konden designers alvast de vestiging van Val Saint Lambert bezoeken en kennis maken met de kunst van het kristal bewerken.

Val Saint Lambert werkte in het verleden al samen met verscheidene bekende namen. Onder andere hoedenmaker Christophe Coppens ontwierp een tafelcollectie voor de cristallerie.

Ann Heylens. (br.Knack)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jef Geeraerts bereidt boek voor over overleden vrouw Eleonore


Jef Geeraerts bereidt boek voor over overleden vrouw Eleonore


http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/3/7/11/media_xl_465161.jpg


Jef Geeraerts (79), die vorig jaar zijn vrouw Eleonore Vigenon verloor, heeft plannen om een boek over haar te schrijven. De schrijver, wiens politiethriller Dossier K binnenkort wordt verfilmd door Jan Verheyen, zegt in Dag Allemaal nog lang niet over het verlies van zijn vrouw heen te zijn en daarom voorlopig nog niet aan het boek te kunnen schrijven.

'Ik ben wel elke dag bezig met de voorbereiding in mijn hoofd', zegt Geeraerts die er aan toevoegt dat hij het boek allicht dit jaar niet meer rond zal krijgen. 'Het wordt een volledig autobiografisch boek en precies daarom vergt het zo enorm veel van me', aldus Geeraerts.

Eleonore Vigenon stierf op 5 augustus 2008 aan kanker en was acht jaar jonger dan haar man. Ze trouwden in 1978.  (br.Het Nieuwsblad)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chimpansees ruilen eten voor seks

Chimpansees ruilen eten voor seks





Vrouwelijke chimpansees paren vaker met soortgenoten die regelmatig hun eten met hen delen, dan met soortgenoten die dat niet doen. Dat melden primatenkenners van het Max Planck Instituut in Leipzig aan het Amerikaanse vakblad 'PLoS ONE'. De auteurs Cristina M. Gomes en Christophe Boesh hebben de chimpansees van het Tai nationale park in Ivoorkust in totaal 3.000 uren geobserveerd.

Geheugen
Mannelijke chimpansees die hun buit delen, hebben twee keer zoveel partners als chimpansees die dat niet doen. "Vrouwelijke chimpansees die niet in staat zijn zelf te jagen kunnen zo calorieën opnemen zonder dat ze te veel energie verbruiken", zegt Gomes. "Er zijn steeds meer aanwijzingen dat chimpansees dingen uit het verleden onthouden en op die manier rekening houden met de toekomst".

Geschenken
Schotse onderzoekers in het West-Afrikaanse Guinea hebben ook al waargenomen dat wilde chimpansees lekkere vruchten uit velden en tuinen stelen om ze als geschenk te geven aan vrouwtjes. Op deze manier kunnen de mannetjes zich zelfs meer voortplanten dan de leider van de groep.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aparte ophaling luiers heeft geen zin


"Aparte ophaling luiers heeft geen zin"



Zowel de kostprijs als de milieu-impact van selectieve huis-aan-huisophaling van luiers voor recyclage komt negatief uit. Dat blijkt uit een studie die de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) liet uitvoeren.

Recyclage
"Huis-aan-huisinzameling komt 6 tot 25% duurder uit dan de klassieke methode, en de milieuvoordelen zijn voor alle verwerkingsmethoden nihil", zegt woordvoerder Jan Verheyen van OVAM. Hetzelfde geldt voor de inzameling samen met het GFT-afval. De inzameling van luiers op het containerpark zorgt voor een meerkost van ongeveer 6%, maar hierbij is wel milieuwinst mogelijk als de luiers via materiaalrecyclage worden verwerkt. Het probleem is dat daar momenteel geen geschikte verwerkingsinfrastructuur voor bestaat.

"Ons advies aan de gemeenten is dan ook om even te wachten met de selectieve inzameling van luiers tot die infrastructuur er wel is. Gemeenten die al aan huis-aan-huisophaling of GFT-ophaling doen, raden we aan dit op termijn stop te zetten. Zij die luiers nu al inzamelen in containerparken, kunnen dat verder blijven doen", aldus Verheyen.

Universitair onderzoek
OVAM liet een team van de Gentse universiteit, onder leiding van professor Xavier Gellynck van de vakgroep Landbouweconomie, de economische en ecologische voor- en nadelen onderzoeken van verschillende inzamel- en verwerkingstechnieken. De selectieve inzameling via aparte huis-aan-huisophaling, met het GFT-afval, of in de containerparken werd vergeleken met de klassieke ophaling waarbij luiers bij het restafval zitten.

Het onderzoek nam ook de verschillende verwerkingsmethoden onder de loep. Luiers kunnen samen met het GFT-afval worden vergist, gedroogd en verbrand met het restafval of de kunststof kan worden gerecupereerd en de organische delen vergist.

Luiers maken ongeveer 9 procent uit van ons huishoudelijk afval, goed voor 15 kg per persoon op jaarbasis. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld voor zieke Sandra toch niet naar Boudewijnstichting


Geld voor zieke Sandra toch niet naar Boudewijnstichting


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/15/6/large_764301.jpg



Het geld dat werd ingezameld voor Sandra Massart, het zevenjarige meisje met een dodelijke stofwisselingsziekte uit Temse, gaat toch niet naar de Koning Boudewijnstichting. Vader William Massart had dat in januari nochtans beloofd, maar wil het geld nu in een eigen vzw steken, melden de Corelio-kranten.

De ouders van Sandra hadden via de actie 'Red Sandra' geld ingezameld voor een peperduur nieuw medicijn om de ziekte te stabiliseren. Het experimentele medicijn Metazym bevindt zich echter nog nog in een testfase, waardoor farmareus Shire het niet mag vrijgeven. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren

Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren


 


Een Duits koppel viert Pasen op een wel heel bijzondere manier. De man en vrouw hijsen zich in een heus paashaaskostuum en versieren dagenlang hun huis met maar liefst 111 paasfiguurtjes en 2.222 paaseieren.

Bernhard Nermerich, een gepensioneerde mechanieker uit het Beierse Fürth, maakt de bewegende figuurtjes helemaal zelf. Het is al het achtste jaar dat hij en zijn vrouw zich hiermee amuseren.



  


Het koppel onderneemt de actie "om de lichtjes in de kinderoogjes te zien", maar ook voor liefdadigheid. Bezoekers kunnen geld doneren aan een kinderziekenhuis. "Met Kerstmis hebben we zo 22.200 euro opgehaald voor het ziekenhuis", luidt het. (br.hln)



» Reageer (0)
07-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren douchen gemiddeld tien minuten


Jongeren douchen gemiddeld tien minuten





Nederlandse jongeren weten hoe je water ongegeneerd kan laten stromen. Zij staan het langst onder de douche, zo blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse winkelketen Trekpleister onder bijna 800 mensen.

10 minuten
Jongeren lijken zich niets aan te trekken van de waterbesparing, waar energiebedrijven zo op hameren. Zij staan gemiddeld meer dan tien minuten onder de warme straal. Ouderen boven de 65 zeggen tussen vijf en tien minuten nodig te hebben om weer fris en fruitig te zijn, zo blijkt uit de steekproef.

Naakt flaneren
Het slot lijkt van de badkamerdeur te kunnen, want Nederland is de schaamte voorbij als het gaat om 'naakt flaneren' in de badkamer. Ruim driekwart van de Nederlanders schamen zich niet als hun partner of kinderen hen naakt zien. Ruim 80 procent vindt het dan ook niet nodig de deur van de badkamer op slot te doen als zij in bad gaan of onder de douche stappen.

Ergernissen
Mensen ergeren zich in de badkamer aan rommel die door de vorige bezoeker niet is opgeruimd, een natte vloer of rondslingerende vochtige handdoeken. Maar ook haren in het doucheputje blijven mensen afgrijselijk vinden.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raymond en Sigrid getrouwd in Brugge


Raymond en Sigrid getrouwd in Brugge


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/raymond-en-siegfried.jpg?t=1239105900



Raymond van het Groenewoud en Sigrid Spruyt gaven elkaar gisteren onverwacht het officiële jawoord. In het Brugse stadhuis werden ze gehuwd op een, dixit Raymond, 'zonnige en gelukkige dag'.
Verwacht kan je het huwelijk niet noemen. Omdat Raymond het nooit aangekondigd had, omdat hij er al mislukte huwelijken op heeft zitten, en omdat de zanger en het gewezen VRT-nieuwsanker elkaar tenslotte al jaren geleden leerden kennen.

Eind 2004 kwam Van het Groenewoud (59) voor het eerst openlijk uit voor zijn relatie met Spruyt, in De laatste show . Gisteren vond de voltrekking van het huwelijk in alle geborgenheid plaats. Alleen de getuigen waren opvallend: Johan Kerckhofs, manager van Raymond, en Philippe Serruys, chef van het Brugse toprestaurant Den Gouden Harynck , gingen gekleed in roze en groen. Raymond zelf hield het bij zwart en een bolhoed.

De plechtigheid werd door de Brugse burgemeester Patrick Moenaert zelf afgerond. 'Dit is een gelukkige en zonnige dag', aldus een stralende Raymond. Samen met zijn kersverse echtgenote, in stemmig wit, ging Raymond daarna snel naar zijn huis in de Brugse binnenstad, waar een feestje gepland stond.

Sigrid Spruyt, sinds haar afscheid van het scherm actief bij Radio 2, had een dubbele reden om te toasten. Twee weken geleden werd de Antwerpse 45 jaar. (br Het Nieuwsblad)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat overleeft vijf weken in puin Keulens stadsarchief


Kat overleeft vijf weken in puin Keulens stadsarchief

Die vrouw zal wel  blij zijn ! ! !




Baasje Andrea Schroeder was dolblij bij het weerzien van haar dood gewaande kat.
In Keulen hebben reddingswerkers een kat levend vanonder het puin gehaald, vijf weken na de instorting van het historische stadsarchief. Felix was erg vermagerd maar verder niet gewond, schrijft de Telegraaf. "Hij was wat traag, maar miauwde monter en strekte zijn vier poten", zei een brandweerman.

Naast het stadsarchief waren ook twee aanpalende huizen deels ingestort. Felix woonde in een van die huizen en zat al die tijd ingesloten onder stukken puin. De brandweerlui stuitten bij toeval op het beestje toen ze archiefmateriaal zochten in het puin. (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste mens ter wereld is 115 geworden

Oudste mens ter wereld is 115 geworden




De oudste mens ter wereld, de Amerikaanse Gertrude Baines, heeft maandag haar 115e verjaardag gevierd. De Afro-Amerikaanse, die in een rusthuis bij Los Angeles verblijft, heeft onder meer verjaardagskaarten van de Amerikaanse president Barack Obama en de Californische gouverneur Arnold Schwarzenegger ontvangen. Met lofbetuigingen, bloemen en taart werd de hoogbejaarde vrouw door talrijke bezoekers gevierd, aldus People.com.

Rood hoedje
Baines droeg ter gelegenheid van haar verjaardag een rood hoedje en volgde de plechtigheden lachend vanuit haar bed. Na de dood van de 115-jarige Portugese Maria de Jesus begin januari was Baines de oudste mens van de wereld geworden. De Portugese had de titel slechts een maand gedragen. Haar voorgangster, de Amerikaanse Edna Parker, had eind november eveneens op de leeftijd van 115 jaar de geest gegeven.

Dochter van slaven
Baines kwam op 6 april 1894 als dochter van voormalige slaven in de Amerikaanse staat Georgia ter wereld. Ze trouwde in haar leven slechts een keer. Haar enige dochter, die in 1909 werd geboren, stierf aan tyfus. Tot voor tien jaar kon Baines nog zelf uit de voeten.

Eetlust verloren
De afgelopen maanden heeft de recordhoudster haar eetlust verloren en is ze vermagerd, zei een medewerkster van het rusthuis, Emma Camanay in de Los Angeles Times. "Met haar gezondheid gaat het lichtjes bergaf, maar ze is een erg sterke vrouw". (br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo Dev, de kleinste bodybuilder ter wereld


Romeo Dev, de kleinste bodybuilder ter wereld






Dit is Romeo Dev, met een lengte van 84 centimeter de kleinste bodybuilder ter wereld. In het verleden werd de 21-jarige Indiër nog verketterd door zijn eigen familie, maar toen hij in 2006 het Guiness Book of World Records haalde, veranderde dat. Nadien boomde zijn populariteit en werd Dev, die amper 10 kilogram weegt, een rijzende ster.

Romeo Dev, die eigenlijk Adibya Dev heet, is afkomstig uit Punjab, waar hij een graag geziene kerel is. Toch was zijn leven niet altijd even makkelijk. "Ik werd tot mijn zeventiende binnengehouden. Mijn ouders waren beschaamd in mij, ze hebben me ook nooit erkend als hun kind", zegt Dev. "Gelukkig ontmoette ik mijn trainer, die me accepteerde zoals ik ben. Dankzij hem ben ik nu razend populair."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Segway en GM werken aan tweewieler tweezitter


Segway en GM werken aan tweewieler tweezitter


PUMA-project van Segway en GM
 


Segway Inc., uitvinder van de balancerende tweewieler 'personal transporter', werkt samen met General Motors aan een tweewleler waarin je met z'n tweeën kan zitten. Morgen wordt het PUMA-project (Personal Urban Mobility and Accessibility) op de autoshow in New York voorgesteld. Dat weet de internetsite autoblog.com te melden.

Net zoals de Segway PT balanceert het nieuwe prototype op twee grote wielen, maar kleine wieltjes voor- en achteraan voorkomen dat je tegen de grond gaat als je stil staat.







Zitten met twee

Anders dan bij de PT, waarop je rechtstaat en met je gewicht bepaalt of je voor- of achteruit gaat en bochten maakt, kan je in dit PUMA-project met z'n tweeën naast elkaar zitten. Sturen en 'gas' geven gebeurt met de hand.

De volledige elektrische tweezitter puurt z'n energie uit een lithium-ionbatterij en zou een topsnelheid halen van zo'n 55 kilometer per uur. De actieradius is zo'n 55 km.

Communicatie
Een van de opmerkeijke 'features' aan dit experiment is dat de tweewieler kan communiceren met voertuigen rondom zich om ongevallen te vermijden.







Hoeveel het ding moet kosten als het effectief in productie gaat, is nog niet geweten. Maar men schat dat de gebruikskost van de tweeliter zo'n vierde zou zijn van die van een conventioneel stadsautootje.(br.hln)




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een knuffel



De afbeelding “http://img338.imageshack.us/img338/5427/bellucci1zo5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 
een knuffel is soms zo nodig
even die twee armen om je heen
zodat je heel even weet
ik ben niet alleen
 
dat kan een knuffel van dichtbij zijn
maar ook een van ver weg
maar die knuffel kan zoveel zeggen
meer dan woorden kunnen uitleggen
 
een knuffel kan zo belangrijk zijn
als het even niet meer gaat
als alles even tegen zit
als je het leven soms haat
 
een knuffel voelt dan even goed
even twee armen om je heen
het geeft je even weer wat moed
het helpt je even een beetje
door die moeilijke tijd


 


» Reageer (0)
06-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen besparen op make-up


Vrouwen besparen op make-up


http://img5.imageshack.us/img5/1686/makeup2r.jpg




De dalende koopkracht laat zich overal voelen. Ook de beautysector, die normaal niet te lijden heeft onder de economie, kent nu een enorme achteruitgang.

Luxeproducten
Als het slecht gaat, zullen vrouwen besparen op luxeproducten. Maar ze blijven dan wel nog trouw aan hun beautyproducten. Ze laten die designerhandtas -of jurk en kopen een lipstick van Chanel of dat heerlijke chique parfum.

Cosmetica
Maar uit een Amerikaans onderzoek  bij 1500 shoppers blijkt nu dat ook de beautysector begint te lijden onder de dalende koopkracht. Bijna 60 procent van de vrouwen gaf aan te besparen op cosmetica en 55 procent spendeert minder aan huidverzorging. De meesten nemen hun toevlucht tot goedkopere merken en winkels. De luxueuzere Amerikaanse departement stores zagen in de eerste vier maanden van dit jaar de verkoop van hun beautyproducten met 13 procent dalen, de ergste achteruitgang in tien jaar. In het tweede kwartaal trad een kleine verbetering op.

Wegdromen
"De beautyafdeling is vaak een plek waar vrouwen kunnen wegdromen", aldus Gary Giblen, analyst van het Amerikaanse onderzoeksbureau. Maar deze keer is het anders. "Beauty is de laatste sector die eraan gaat. En dat staat nu te gebeuren."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasbeer bijt penis van Rus af die hem wou verkrachten


Wasbeer bijt penis van Rus af die hem wou verkrachten


http://img3.imageshack.us/img3/5406/wasbeer.jpg



Een dronken Rus dacht even zijn perverse seksuele lusten te kunnen botvieren op een wasbeer, maar dat was buiten het grillige karakter van het diertje gerekend. De 44-jarige Alexander Kirilov was tijdens een weekend onder vrienden zo dronken dat hij met zijn broek tot op de knieën op de harige -maar duidelijk niet ongevaarlijke- wasbeer afstapte. "Toen ik de wasbeer zag, dacht ik even wat plezier te hebben", aldus Kirilov tegen een meer dan verwonderde spoedarts in een ziekenhuis in Moskou.

Plastische chirurgen buigen zich momenteel over het zaakje, maar dat ziet er niet meteen goed uit voor Kirilov. "Mochten ze zijn geslachtsdeel kunnen recupereren hebben, zou alles nog wel klaar gekomen zijn. Maar het probleem is dat de wasbeer met de penis gaan lopen is, dus echt veel kunnen de chirurgen ook niet meer doen."(br.hln)




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!