Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
athea




27-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Secret Garden - Nocturne

   Secret Garden - Nocturne

Klik op de foto om ze te beluisteren






Secret Garden is een Iers-Noorse groep.

De groep bestaat uit de Ierse violiste Fionnuala Sherry en de Noorse pianist/componist Rolf Løvland. De groep heeft al meer dan 3 miljoen albums verkocht.

In 1995 wonnen ze het Eurovisiesongfestival in Dublin met Nocturne. Omdat Fionnuala Ierse is en in 1996 Ierland ook het songfestival won kan je zeggen dat het land 5 jaar op rij de songfestivalwinnaar leverde. Nocturne was voor het grootste gedeelte instrumentaal, het bevatte slechts 24 Noorse woorden. Later kwam er protest uit buurland Zweden en de regels werden veranderd zodat in het vervolg niet kon aangetreden worden met zo weinig tekst. Op het songfestival werd de groep bijgestaan door de Noorse zangeres Gunnhild Tvinnereim, die voor de rest niets met de groep te maken heeft. Løvland componeerde in 1985 ook al de eerste Noorse overwinning La det swinge.


Hun eerste album was zo'n succes dat het een miljoen keer over de toonbank ging, het behaalde platina in Noorwegen en Zuid-Korea en goud in Ierland, Hongkong en Nieuw-Zeeland. Ook de volgende albums waren nog een succes.


Hun bekendste lied is You raise me up, vertolkt door Brian Kennedy maar door vele artiesten gecoverd waaronder Westlife.




» Reageer (0)
26-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene thee maakt vrolijker

Groene thee maakt vrolijker




Oudere mensen die verschillende kopjes groene thee per dag drinken, hebben minder kans op een depressie. Volgens Japanse onderzoekers komt dit door een 'feel good' stof in het drankje.


De helft minder last
Verschillende studies brachten al eerder het drinken van groene thee in verband met het beperken van psychologische problemen. Nu ontdekten wetenschappers dat mannen en vrouwen van 70 jaar die dagelijks meer dan vier kopjes groene thee drinken 44 procent minder kans hebben op symptomen van een depressie. 34 procent van de mannen en 39 procent van de vrouwen vertoonden kenmerken van deze aandoening.


Niet bij zwarte thee
Bij zwarte thee werd dit verband niet opgemerkt. Volgens de onderzoekers zou het aminozuur theanine een kalmerend effect op de hersenen hebben. Verder onderzoek moet dit echter wel nog bevestigen




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie zoekt 5 jaar na tsunami nog naar verdwenen Belg

Familie zoekt 5 jaar na tsunami nog naar verdwenen Belg


http://img85.imageshack.us/img85/1007/tsunami1jpg.jpg
Toeristen in Thailand die rouwen om de slachtoffers van de Tsunami in 2004.


De tsunami in de Indische Oceaan van vijf jaar geleden, heeft mogelijk geen tien maar elf Belgische slachtoffers geëist. Dat schrijft La Dernière Heure vandaag. De familie van Jacques Kirsch, die in december 2004 in Thailand verdween, wil zelf een onderzoek voeren maar heeft er niet de vereiste middelen voor.


DNA-analyse
De familie geven aan "ontgoocheld" te zijn in "de Belgische overheid en de niet-nagekomen beloften". In 2006 werd de familie ervan op de hoogte gebracht dat er zich nog ongeveer 800 niet-geïdentificeerde lichamen van westerlingen in Thailand bevinden. "Er werden ons voor 2007 resultaten beloofd van DNA-analyses, de enige manier om na te gaan of Jacques één van hen is. "We bellen u", werd ons gezegd, maar dat is nooit gebeurd. Toen wij zelf contact opnamen met de dienst, bleek niemand van iets te weten", klinkt het bij de familie.



     http://img35.imageshack.us/img35/8192/tsunamie.jpg



Geen resultaat
De familie schreef ook naar het parket van Nijvel, waarvan evenmin nieuws ontvangen werd. Bij gebrek aan officiële steun, ging de familie zelf op onderzoek, maar vooralsnog erg beperkt en zonder resultaat.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie Franse speleologen al 3 dagen vast in grot in Pyreneeën

Drie Franse speleologen al 3 dagen vast in grot in Pyreneeën



In de Franse Pyreneeën zitten drie amateur-speleologen al drie dagen geblokkeerd in een grot op 700 meter onder de grond. Ze werden verrast door opstijgend grondwater. De hulpdiensten hebben vandaag duikers en springstofspecialisten ingeschakeld om de drie te bevrijden.


De drie, die samen met nog vier andere speleologen een ondergrondse site in kaart wilden brengen, zitten sinds woensdag geblokkeerd doordat een onderaardse gang overstroomde. De vier die konden ontsnappen bevonden zich op het moment van de stijging van het grondwater in een bivak op zo'n 420 meter onder de grond. Ze hebben gisteren de oppervlakte bereikt.


De redders van Secours Spéléo Français slaagden er nog niet in om de drie achtergebleven speleologen te bereiken door het niveau van het grondwater. Vandaag hebben de redders samen met enkele duikers de afdaling in de grotten aangevat. Om de afdaling, die zo'n 10 uur zal duren, te vergemakkelijken zullen explosieven ingezet worden om de moeilijke en smalle passages breder te maken.


Volgens de vier speleologen die konden ontsnappen, zijn hun collega's veilig en droog, maar riskeren ze om zonder voedsel te vallen.




» Reageer (0)
25-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpeertjes in rode wijn

Stoofpeertjes in rode wijn


http://img706.imageshack.us/img706/7317/stoofpeertjesinrodewijn.jpg



8 kleine stoof peertjes,  vanille stokje (opengesneden) !  2 kaneelstokjes,  ½ dl.rode wijn. Suiker naar smaak. De peren schillen, maar heel laten en het steeltje laten zitten. De peren wassen en met zoveel water opzetten dat ze half onderstaan. Suiker, vanille stokje , kaneelstokjes en rode wijn  toevoegen. De peren zachtjes laten koken tot ze gaar  zijn. Verwijder de pijpkaneel en het vanille stokje. Haal de peertjes voorzichtig uit de pan,en zet ze in een mooi schaaltje rechtop. Kook het peren vocht nog even wat in tot het een beetje dikker is. Giet het vocht over de peertjes laat afkoelen.
 Heerlijk dessertje voor de feestdagen...smakelijk





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mahalia Jackson - Oh, Holy Night! Merry Christmas

Mahalia Jackson - Oh, Holy Night! Merry Christmas

Klik op de foto om dit prachtige lied te beluisteren





Mahalia Jackson (New Orleans, 26 oktober 1911 - Chicago, 27 januari 1972) was een Amerikaans zangeres en werd 'de koningin van de gospel' genoemd. Het hoogtepunt in haar zangcarrière beleefde zij op 28 augustus 1963 tijdens een massademonstratie tegen rassendiscriminatie bij het Lincoln Memorial in Washington. Ten overstaan van een menigte van meer dan 200.000 mensen zong zij "I've been buked and I've been scorned" op verzoek van Martin Luther King en "How I got over". Door geldelijke steun en door haar medewerking aan de demonstraties, georganiseerd door Martin Luther King heeft zij zeker een grote bijdrage geleverd in de strijd voor de emancipatie van de Afro-Amerikanen, hand in hand met grootheden en voorvechters tegen de apartheid als dominee Martin Luther King, lid van dezelfde baptistenkerk, diens vrouw Coretta Scott King en Rosa Parks. De grote verdiensten van Mahalia Jackson op het gebied van de emancipatie van de Afro-Amerikanen zijn nog onvoldoende voor het voetlicht gekomen; zij is vooral bekend geworden als zangeres.

De gospelsongs van Jackson en vele anderen vormen door het evangelie geïnspireerde religieuze muziek. Zij hebben het oorspronkelijke ritme van de Afrikaanse muziek van de in Amerika geïmporteerde slaven. Jackson zong nooit blues of jazz. In 1958 zong ze het Come Sunday in de Black Brown and Beige Suite van Duke Ellington, na lang aandringen van Duke Ellington en alleen omdat de tekst religieus is. Onder druk van CBS heeft ze wel christelijke liederen opgenomen, die niet haar stijl waren en die dicht bij kitsch liggen. De grens van blues en jazz heeft ze nooit overschreden.


Jackson werd geboren in New Orleans, bakermat van de jazz. Zij was baptist en zong als gospelzangeres in de kerk waar zij lid van was. In 1927 verhuisde ze naar Chicago, verdiende de kost als werkster en zong in het koor van de Greater Salem Baptist Church. Al vrij snel vormde ze een groep met de Johnson Singers. Later werkte ze samen met Thomas Dorsey, die het "Precious Lord, take my hand" componeerde, het lievelingslied van Martin Luther King, dat ze ook zong op diens begrafenis. Van het gespaarde geld begon ze een bloemenzaakje en een schoonheidssalon. In 1947 brak zij door bij het blanke publiek door de opname van "I will move on up a little higher", waarvan er binnen korte tijd een miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Pas in de loop van de jaren '50 werd zij in Europa bekend, waar zij in 1952, 1961, 1964, 1968 en 1971 optrad. Zij had optredens in het Witte Huis en werd door Paus Johannes XXIII in 1961 in privé-audiëntie ontvangen. Zij overleed op 27 januari 1972 in Chicago aan hartfalen en complicaties van diabetes mellitus. Over haar leven zijn diverse biografieën geschreven. Haar muziek is nog altijd te koop op cd.




» Reageer (0)
24-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer een slechte adem

Nooit meer een slechte adem


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/06/819665/nooit-meer-een-slechte-adem_1_515x0.jpg



Een slechte adem behoort binnenkort voorgoed tot het verleden. Althans als we enkele Israëlische wetenschappers mogen geloven.


Een slechte adem wordt meestal veroorzaakt door bacteriën die zichzelf vermenigvuldigen op onze tong en in het vocht van onze mond. Deze bacteriën zetten de mond ertoe aan een enzyme te produceren dat vervolgens zorgt voor een slechte adem. Je hand voor je mond houden om je adem te testen is vaak misleidend. Speciaal daarom ontwikkelden onderzoekers van de universiteit van Tel Aviv teststrips.


Het concept is simpel: je steekt een strip enkele seconden in je mond, waarop deze het aantal bacteriën en enzymen meet. Wanneer je veel enzymen in je mond hebt die een slechte adem veroorzaken kleurt de strip blauw en weet jij dat het hoogdringend tijd is voor een muntje.


De strips zouden binnen twee jaar op de markt moeten verschijnen.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ginette Reno - Promenade en traîneau

Ginette Reno - Promenade en traîneau

Klik op de foto om haar te beluisteren






Ginette Reno, (geboren 28 april 1946) is een Frans Canadese  componiste , zangeres en actrice. Ze is bekend onder de bijnaam "La Reno"

Geboren in Montreal, Quebec , ze spreekt vloeiend  Engels en Frans.



» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakespeare was in het geheim gelovige katholiek

"Shakespeare was in het geheim gelovige katholiek"



Drie handtekeningen op perkament uit het Engels College in Rome lijken te bevestigen dat de Engelse toneelschrijver en dichter William Shakespeare en zijn familie in het geheim gelovige katholieken waren. Dat meldt KerkNet Vlaanderen op basis van Britse mediaberichten.


Volgens de documenten verbleef de schrijver uit Stratford-upon-Avon omstreeks 1585-1587 in Rome. In 1585 tekende 'Arthurus Stratfordus Wigomniensis' het gastenboek van het college en in 1589 een zekere 'Gulielmus Clerkue Stratfordiensis'. Volgens vicerector Andrew Headon van het Engels College moeten deze namen ontcijferd worden als '[King] Arthur's [compatriot] from Stratford [in the diocese] of Worcester' ('Arthur's landgenoot uit Stratford in Worcester') en 'William the Clerk from Stratford' ('William de klerk uit Stratford').


Onbekende periode
In 1587 tekende 'Shfordus Cestriensis' op de gastenlijst in. Volgens de vicerector moet dit gelezen worden als 'Sh[akespeare from Strat]ford [in the diocese] of Chester' ('Shakespeare uit Stratford in het bisdom of Chester'). Vicerector Andrew Headon maakt zich sterk dat deze informatie meer duidelijkheid verschaft over de periode tussen 1585, toen William Shakespeare Stratford plotseling verliet, en 1592, toen hij zijn carrière als toneelschrijver in Londen begon. Historici tasten over deze periode in het duister.

Volgens vicerector Andrew Headon bevestigen deze documenten dat de Engelse toneelschrijver en zijn familie, evenals verschillende van zijn vrienden, katholiek waren.





» Reageer (0)
23-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeevruchten zijn meest romantische eten

Zeevruchten zijn meest romantische eten


http://img46.imageshack.us/img46/5287/zeevruchten.jpg



Wil je iemands hart veroveren? Dan doe je dit best door hem of haar een schotel met zeevruchten voor te schotelen. Het blijkt namelijk dat dit als het meest romantische eten beschouwd wordt.







Schaal openbreken
Krab en kreeft worden wereldwijd als de beste optie voor een romantisch diner beschouwd, dat blijkt uit een enquête van het Britse restaurant The Crab at Chieveley. "Krab is het meest romantische van allemaal", zegt chef Dave Horridge. "Het heeft gewoon iets om de schaal open te breken en te genieten van die sappige smaak en textuur."






Oesters
Verder blijkt uit het onderzoek dat oesters als het krachtigste afrodisiacum gezien worden. Maar in werkelijkheid heeft dit geen effect, ze werken eerder als placebo.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis uit tijdperk Jezus ontdekt

Huis uit tijdperk Jezus ontdekt





Overblijfselen van een woning die teruggaat tot de tijd van Christus zijn in Nazareth, in het noorden van Israël, blootgelegd, zo meldde de Israëlische archeologe Yardenne Alexandre, verantwoordelijk voor de opgravingen. In Nazareth leefde volgens het evangelie Maria, de moeder van Jezus.
 

"Het is de eerste keer dat een huis uit Nazareth daterend uit het Romeinse tijdperk ontdekt en gerestaureerd wordt", zei Alexandre.
 

Twee kamers
Het huis, klein en bescheiden, bestaat uit twee kamers, een binnenhof en een waterput. Ook potscherven afkomstig uit de eerste eeuw na Christus werden op de plaats teruggevonden.
 

Verborgen put
Niet ver van de woning werd een put ontdekt waarvan de ingang verborgen werd gehouden. Volgens de archeologe werd hij waarschijnlijk gegraven door Joden in het kader van de voorbereiden voor de Grote opstand tegen de Romeinen van het jaar 67.





 
Onbevlekte ontvangenis
De opgravingen vonden plaats dichtbij de Kerk van de Aankondiging, in het centrum van Nazareth. Die kerk werd in 1969 opgericht ter vervanging van drie kerken en is de plaats waar, volgens de Griekse traditie, Maria van de aartsengel Gabriel vernam dat ze de geboorte aan Jezus zou geven. Jezus groeide op in Nazareth.
 

Joodse graven uit het Romeinse tijdperk werden in de regio al ontdekt.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrea Bocelli - Santa Claus is Coming to Town

Andrea Bocelli - Santa Claus is Coming to Town

Klik op de foto om hem te beluisteren





Andrea Bocelli (Lajático, Toscane, 22 september 1958) is een Italiaanse tenor, die zowel klassieke als populaire muziek zingt. Tevens zingt hij in enkele opera's, en is hij een producer.

Levensloop


Andrea Bocelli leed vanaf zijn geboorte aan de oogziekte glaucoom. Op twaalfjarige leeftijd werd hij na een ongeluk met een voetbal geheel blind, tot dat moment kon hij nog een beetje met zijn rechteroog zien.

Bocelli werd ontdekt door Zucchero toen deze een tenor zocht voor de demo van Miserere. Uiteindelijk nam Zucchero dit nummer op met Luciano Pavarotti, maar Andrea Bocelli begeleidde Zucchero op zijn internationale concerttour.

In 1992 trouwde Bocelli met zijn toenmalige liefde Enrica. Ze kregen samen twee zonen, Amos en Matteo.

Bocelli werd in Italië algemeen bekend na zijn overwinning op het Festival van Sanremo in 1994 met Il mare calmo della sera. Het jaar daarop deed hij nog eens mee aan het festival met Con te partirò. Dit nummer nam hij in 1996 opnieuw op, samen met Sarah Brightman onder de titel Time to say goodbye en haalde er een internationale hit mee.

In 1998 trad Andrea Bocelli op in het Kennedy Center in Washington D.C. en werd hij ontvangen door de Amerikaanse president Bill Clinton in het Witte Huis. In hetzelfde jaar tourde hij door Amerika en won hij twee World Music Awards, wat hij in 2002 herhaalde. In de jaren daartussen werd hij meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award, maar deze heeft hij tot nog toe niet gewonnen. Wel kreeg hij verscheidene andere internationale prijzen toegekend.

In 2002 scheidden Andrea en Enrica. Zij kenden elkaar uit de tijd dat Andrea een nog totaal onbekende zanger was. Door het plotselinge succes van Andrea en het artiestenleven dat dit met zich meebracht, hield de liefde waarschijnlijk geen stand. Inmiddels is er een een nieuwe liefde in het leven van Bocelli gekomen, Veronica Berti. Ze bewonen een villa in de Toscaanse badplaats Forte dei Marmi.

Tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn in 2006 heeft Bocelli het nummer Because we believe gezongen. Voor de Nederlandse versie van zijn cd Amore heeft hij het nummer opgenomen met Marco Borsato.

In 2005 heeft Bocelli het project Teatro del Silenzio geopend, een openluchttheater nabij het plaatsje Lajatico in Toscane. Slechts een keer per jaar wordt, in de maand juli, dit theater opengesteld voor publiek. In de zomer van 2007 heeft Bocelli zijn grote nummers hier tijdens een concert ten gehore gebracht. Tijdens deze avond vond de registratie plaats voor de DVD Vivere, Live in Tuscany. In de zomer van 2010 zal de laatste editie van het project "Theatro del Silenzio" plaatsvinden.




» Reageer (0)
22-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwart Britten bezoekt grootouders slechts een keer per jaar

Kwart Britten bezoekt grootouders slechts een keer per jaar


http://img121.imageshack.us/img121/6375/oudk.jpg


Een op de vier Britten brengt slechts een keer per jaar, voornamelijk op Kerstmis, zijn of haar grootouders een bezoekje. Dat blijkt uit recent onderzoek.


Ouderen zijn eenzaam
Een derde van de vrouwen en een vijfde van de mannen bezoeken hun grootouders wekelijks. Kerstmis is de dag waarop Britten voornamelijk hun grootouders bezoeken. Andrew Harrop van een organisatie voor de belangen van ouderen zegt dat veel gepensioneerden eenzaam zijn op Kerstmis. "Ik wil mensen aanmoedigen hun oudere familieleden te bezoeken. Terwijl voor de meesten Kerstmis draait rond familie en vrienden, zijn er tal van ouderen die opkijken tegen de feestdagen omdat ze dan zich eenzaam voelen. We hopen dat iedereen de moeite doet om oudere familieleden en buren vaker te bezoeken."




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg bestelt minder bij traiteurs voor Kerstmis

Belg bestelt minder bij traiteurs voor Kerstmis



Zowat de helft van de traiteurs stelt vast dat de Belg minder bestelt voor Kerstmis dan vorig jaar. De crisis laat zijn sporen na. Het zal aan een aantal feesttafels in ons land iets soberder zijn


Gourmet, fondue en kalkoen blijven de favoriete gerechten van de Belg tijdens deze kerstdagen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) bij 217 voedingswinkels en traiteurs. Wel noteert 47 procent van de traiteurs voorlopig minder bestellingen dan vorig jaar.


Gemiddeld geeft de Belg 31 euro per persoon uit aan de feestmaaltijd, vorig jaar was dat 33 euro.
 

Bij 47 procent van de traiteurs daalt het aantal bestellingen ten opzichte van vorig jaar, gemiddeld met 26 procent. 17 procent tekent meer bestellingen op en bij 36 procent van de traiteurs blijven de bestellingen gelijk.


"Vorig jaar zei ruim 74 procent van de ondervraagde handelaars het beter te doen dan in 2007, dit jaar doen de traiteurs het iets minder goed. De crisis laat zijn sporen na. Het zal aan een aantal feesttafels in ons land iets soberder zijn", zegt NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws.
 

2008 was een topjaar qua aantal eindejaarsbestellingen bij traiteurs, slagers en andere voedingswinkels. Op zich is het dan ook niet verbazend dat het aantal bestellingen dit jaar afneemt.


Dichter bij huis door sneeuw
"De afgelopen dagen konden we al zien dat heel wat mensen hun aankopen in hun eigen dorp of stad deden, omdat de sneeuw de wegen erg onveilig maakt. Daar kunnen de lokale voedingszaken dus alleen maar profiteren. 62 procent van de lokale voedingszaken geeft nu al aan beter te verkopen dan vorig jaar. We verwachten dan ook dat ze de komende dagen nog goede zaken zullen doen", aldus Mattheeuws.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weglaseren sterretjes op gezicht Kimberley lukt niet

Weglaseren sterretjes op gezicht Kimberley lukt niet





Het zijn moeilijke tijden voor het beruchte 'sterrenmeisje' Kimberley Vlaeminck uit Kortrijk. Kimberley heeft inmiddels één getatoeëerd sterretje minder op haar gezicht, maar daarvoor is wel een rood puntje in de plaats gekomen. "Bij wijze van test werd een klein sterretje weggelaserd door een bevriende tatoeëerder. Maar dat leverde niet meteen het verhoopte resultaat op", vertelt haar advocaat.


Geen verbetering
"Hoewel het om een kleine ster ging, staat er nu een dik rood puntje in de plaats. Als ze op deze manier alle overige 55 sterren laat weghalen, staat haar gezicht vol rode puntjes. Een echte verbetering noem ik dat dan niet."


Griep
Ook met de gezondheid van de 19-jarige Kimberley zou het niet al te best gaan. Ze ligt momenteel ziek op bed met griep, ze zou depressief zijn en het sterrenmeisje kan maar geen baan vinden.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Klik op de foto om haar te beluisteren






Mariah Carey (Long Island (New York), 27 maart 1970) is een Amerikaanse popzangeres. Ze is een van de best verkopende vrouwelijke artiesten aller tijden.

Een lang gekoesterde wens van Carey, een kerstalbum opnemen, ging in 1994 in vervulling. Halverwege het jaar dook de zangeres de studio in om aan dit project te gaan werken. Naast bekende traditionele kerstliedjes schreef de zangeres zelf 3 nieuwe composities voor dit album, waaronder All I Want for Christmas Is You. Dit nummer verscheen als eerste single van de plaat in november '94 en werd overal (met uitzondering van de VS waar de single niet commercieel werd gelanceerd) een groot succes. Velen zien All I Want For Christmas als een echte kerstklassieker. Jaarlijks wordt het nummer tijdens de feestdagen veel gedraaid op radio en televisie. Van het album Merry Christmas werden wereldwijd ongeveer 16 miljoen stuks verkocht, wat dit het best verkochte kerstalbum ooit maakte. In diverse landen werd de verkoop van het album gestimuleerd door de releases van promotiesingles, zoals Jesus Born On This Day, O Holy Night en Miss You Most (At Christmas Time). Australië kreeg "Joy To The World" (inclusief nieuw ingezongen remixes) als extra single. Het album werd in 2005 opnieuw uitgebracht. Dit keer als dualdisc met aan de ene kant het complete album plus een nieuw ingezongen remix van "Santa Claus Is Comin'To Town" en met aan de andere kant al haar kerstclips.




» Reageer (0)
21-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 cadeautjes die mannen niet graag krijgen

6 Kerst cadeautjes die mannen niet graag krijgen


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/11/5/media_xl_3094640.jpg?20091218124201



Sommige cadeautjes zijn fout, ook al is het de gedachte die telt. Hoewel mannen vaak makkelijker te plezieren zijn dan vrouwen, krijgen ze volgens de redacteurs van de website The Frisky toch enkele dingen liever niet. Ze willen daarom voorkomen dat hun geslachtsgenoten overladen worden met de volgende pakjes.

Aftershave: scheergerief is in het algemeen geen goed kerstcadeau, tenzij je echt een uniek en mooi scheermesje geeft. Het is namelijk niet echt een cadeau waar veel moeite in kroop. Vaak zijn mannen al gewend aan een bepaald merk, waardoor ze niet echt een nieuwe aftershave willen. En om eerlijk te zijn, velen geven er niet om hoe ze ruiken.

Cadeaubon: Een cadeaubon is een goede manier om iemand te plezieren die je niet goed kent. De meeste bons zijn echter voor restaurants of winkels waar slechts weinig mannen uit zichzelf komen. Eigenlijk is het niet veel anders dan gewoon contant geld te geven, een cadeau waar niet echt veel moeite in kroop dus.

Sokken: Dit is het meest vreselijke cadeau dat de meesten vroeger van hun moeder kregen. Slechts weinigen hebben nieuwe sokken nodig en moest dat het geval zijn, zullen ze deze wel zelf kopen.

Das: Een echt mooie das is eigenlijk wel een geschikt cadeau, helaas zijn de meeste lelijk. De kans is dus groot dat je er eentje uitkiest die  hij nooit zal dragen. Het is het ideale cadeau voor je vader wanneer je dertien jaar bent. Eens je ouder bent, kan het dus niet meer.

Portefeuille: Je kunt een man niet imponeren met een mooie portefeuille. Ze hebben weinig oog voor het materiaal en geven niets om het aantal vakjes dat deze heeft.

Gereedschap: Dit kan net als een das een leuk cadeau zijn, maar omdat veel vrouwen er niets van kennen, kopen ze gegarandeerd het verkeerde instrument. Wil je dit toch per se kopen, roep dan de hulp in van een mannelijke verkoper of een familielid.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook oorzaak van één op vijf scheidingen

Facebook oorzaak van één op vijf scheidingen



Sociale netwerksites kunnen je huwelijk verpesten, dat blijkt uit recent onderzoek. Facebook is namelijk de oorzaak van twintig procent van de scheidingen.



Uit onderzoek van het adviesorgaan voor scheidingen divorce-online.co.uk bij 5.000 klanten blijkt dat bij 989 relatiebreuken Facebook of andere sociale netwerksites de oorzaak waren van de huwelijksbreuk. Directeur van het adviesbureau Mark Keenan: "Ik hoorde van veel van mijn personeelsleden dat veel klanten besloten te scheiden nadat ze ontdekten wat hun partner op Facebook uitspookte. De meest voorkomende reden waren ongepaste, seksueel getinte chatsessies met anderen op dit soort sites.


Het adviesbureau geeft raad aan mensen die willen scheiden en zag haar klantenbestand het afgelopen jaar met 30 procent groeien. Deze maand kreeg het een recordaantal nieuwe klanten. Volgens Keenan zal het aantal echtscheidingen een piek bereiken in 2010, dit door een combinatie van de economische crisis en het feit dat januari sowieso een drukke maand is qua huwelijksbreuken.




» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel vindt kater vastgelijmd op autosnelweg

Koppel vindt kater vastgelijmd op autosnelweg


Een koppel trof Timothy aan de kant van de autosnelweg aan.


Een Amerikaans koppel heeft een kater gevonden aan de kant van een autosnelweg in Minnesota. Het beestje was met zijn poten vastgelijmd op de rijweg.


Het koppel dacht dat het dier aangereden was en ging kijken. Groot was hun verbazing toen bleek dat de kater ongedeerd was, alleen moesten ze de pootjes loswrikken van het wegdek. Leden van de dierenorganisatie 'Second Chance Rescue' zijn niet te spreken over de behandeling van de viervoeter. "Het lijkt grappig maar het is een wansmakelijke grap", aldus Rosey Quinn. De kater kreeg de naam Timothy en heeft intussen een voorlopige adoptiefamilie gevonden.





» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man liet stiefzoon (2) veertig naalden inslikken uit wraak

Man liet stiefzoon (2) veertig naalden inslikken uit wraak

Dit is gewoonweg barbaars ! ! !


Het jongetje stelt het goed, alle omstandigheden in acht genomen.



De Braziliaan die zijn tweejarige stiefzoon veertig naalden liet inslikken, heeft bekend dat hij dit deed uit wraak tegenover zijn ex-vrouw. Roberto Carlos Magalhaes (30) deed zijn verhaal gisteren vanuit de gevangenis in het televisieprogramma 'Fantastico'.

Gedrogeerd met wijn
Magalhaes, een metselaar, en zijn vriendin Angelina Ribeiro dos Santos hebben de jongen gedurende een maand drie keer per week gedrogeerd met wijn alvorens ze hem de naalden lieten inslikken. Doordat de peuter onder invloed was voelde hij niets. Als de alcohol was uitgewerkt, had hij wel veel pijn, aldus Magalhaes.



Op de röntgenfoto zijn de tientallen naalden te zien in het lichaam van de peuter.
Op de röntgenfoto zijn de tientallen naalden te zien in het lichaam van de peuter.



Het was de bedoeling dat de jongen er uiteindelijk aan zou overlijden. De twee dachten dat ze niet gepakt zouden worden.

De biologische moeder nam de peuter mee naar het ziekenhuis omdat het kind 'onverklaarbare pijnen' moest doorstaan. Op een röntgenfoto ontdekten doktoren de naalden in zijn lijf.

Nog minstens twee operaties
Het jongetje, wiens naam anoniem wordt gehouden, ligt nog in het ziekenhuis. Hij onderging een vijf uur durende operatie. Sommige naalden waren roestig en bedreigden zijn hart en longen. Alle omstandigheden in acht genomen, stelt het kind het vrij goed. Om alle naalden uit zijn lichaampje te verwijderen, moet de knaap nog minstens twee operaties ondergaan.




» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 01-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!