Ingrediënten 2 jonge courgettes, in de lengte gehalveerd en uitgehold met een lepeltje Olijfolie 450 g lamsgehakt (of vervang door gemengd gehakt) 35 g rozijnen, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijn gesnipperd 1 koffielepel paprikapoeder 1 koffielepel komijn 2 el fijngehakte peterselie 1 klein eitje (of 1 eidooier) 1 el paneermeel Peper en zout
Voor de Yoghurtsaus 3 dl volle yoghurt 2 el gehakte munt 1 koffielepel honing Zout
Bereiding Meng
het gehakt met de rozijnen, komijn, paprika, peterselie, knoflook,
zout, peper, ei en paneermeel. Vul hiermee de courgettehelften. Leg ze
op een ingeoliede ovenschaal en zet ze 25 min. in een voorverwarmde
oven op 190 °C. Meng alle ingredënten voor het yoghurtsausje. Serveer
de courgettehelften met een frisse salade en/of rijst.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek