Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • het uiteindelijke winkeltje aan het eind van de pergola die helemaal overdekt is met Hedra
  • heb van mjn mannetje lantaarntjes gehad voor onder de pergola, zodat de klanten van de winter door de warme gloed van kaarsen begeleid worden naar mijn winkeltje
  • Mijn trots, het zeephuisje
  • naar tsechië geweest met mannetje en kleindochter
  • Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    fijn dat je er bent, er is iedere dag een nieuw bericht
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    dit zijn de liefdes van mijn leven
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    dagboek van Birgit
    werken en hobby,s samen met mijn Heintje
    WELKOM LIEVE LEZER
    29-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het uiteindelijke winkeltje aan het eind van de pergola die helemaal overdekt is met Hedra
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-08-2007 om 15:48 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heb van mjn mannetje lantaarntjes gehad voor onder de pergola, zodat de klanten van de winter door de warme gloed van kaarsen begeleid worden naar mijn winkeltje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-08-2007 om 15:47 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn trots, het zeephuisje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-08-2007 om 15:44 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.naar tsechië geweest met mannetje en kleindochter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-08-2007 om 15:40 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-08-2007 om 15:39 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    23-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag

    Lieve lezer, welkom,

    Het is weer voorbij, niet die mooie zomer maar wel mijn verjaardag, geweldig leuk geweest en mazzel met het weer, we hebben vanaf twee uur in de middag buiten kunnen zitten en de barbeque is aangeweest. iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad en lekker gegeten, ik ben heel erg verwend met bloemen, een mooie bak met planten, en twee fakkels voor in de tuin die niet kunnen roesten, een schaal voor pasta in op te dienen want koken is een grote hobby van me en envelopjes met geld en daar heb ik afgelopen dinsdag op mijn verjaardag zelf leuke kleren voor gekocht.
    maar nu hmmm. julliekennen vast wel dat gevoel dat je hebt bij het 56 worden, superrrr ik hoor nu in het rijtje van mensen van de 56 tot de 60 haha nog paar jaartjes en ik ben 56 jaar en het doet niet eens pijn en voelt ook niet zo, of ik ben zelf vergeten ouder te worden intussen. ik heb beloofd aan iederen hier dat ik dat echt ga doen als ik 80 wordt.

    Nu is intussen mijn website klaar en ben ik inmiddels aan het ploeteren om een mooie folder in elkaar te zetten om mijn zeepjes aan bedrijven te verkopen me hun logo erin en ik ga een webwinkel maken om daar ook mijn schitterende luxe zeepjes te kunnen verkopen zodat er zoveel mogelijk mensen van kunnen genieten, tansportkosten hoeft geen probleem te zijn want ik verpak ze heel goed en toch kunnen ze dan nog door de brievenbus ook de heerlijke bruisbollen van cacoabutter met verse goudsbloemblaaadjes erdoor die zijn onwijs lekker, jammer dat je op de pc niet kunt ruiken want dan was je meteen om. haha nou lieve groetjes van ikkes Birgit

    23-08-2007 om 00:00 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    18-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jariggggg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi, even voor de goede orde,
    Ik ben pas dinsdag jarig en vier het dan gewoon dunnetjes over, met mezelf en mijn kinderen en met ..............tuurlijk mijn liefste Heintje, met mijn hartje Melanie en mijn Kadootje Justin en niet te vergeten mijn malthezertje Rebel.

    18-08-2007 om 19:08 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alles is binnen het feest kan beginnen
    lieve lezers,
    Het is zover, alle boodschappen zijn binnen, de uitnodigingen zijn ontvangen en er zijn jammer genoeg 13 afbellers geweest, maar niet getreurd, die komen een andere keer en er zijn nog meer dan genoeg mensen over, we gaan als het weer het toelaat morgen vanaf twee uur in de middag mijn 56 ste verjaardag vieren.
    We hebben het niet aan het geluk overgelaten we spelen op zeker.
    Ik heb voor het zekere alle boodschappen in huis gehaald voor een geweldige middag en avond te barbequen . drankjes, hapjes, vlees, salades, stokbrood, kruidenboter, kolen, en een geweldige kok, mijn eigen Heintje.
    de tuin is schitterend op dit moment en echt gemaakt om met veel mensen te feesten.
    Maarrrrrrrrrr, mocht dat niet doorgaan, vanwege regen of fris weer, dan zijn er hapje, drankjes, stokbrood en salades, en een geweldige barman ,haha, mijn eigen Heintje.
    De winkel is net gesloten en ik heb weer een fijne dag achter de rug.
    visite gehad en dat gaat makkelijk tussen de klantjes door, zo storm loopt het nu ook nog niet, want mensen moeten eerst weten dat je er bent.
    en ik zit nu eenmaal niet in het centrum, maar ik verkoop wel eerste klas kwaliteit spullen, dus iedereen die al een keer iets heeft gekocht komt steeds weer terug en die hebben het ook weer aan mensen verteld die ook al weer komen, dus komt goed.
    heb vandaag hele leuke dolfijntjes binnen gekregen van badstof voor kindertjes om zich mee te wassen zodat badderen en douchen een waar festijn is.
    nou nu ga ik afsluiten morgen na het feest de uitslag.

    18-08-2007 om 18:46 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    16-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve lezer,

    Het is weer zover, de vakantie is voorbij voor velen, zommige geluksvogels mogen nog maar ik ben weer volop aan het werk zowel in huis als in mijn winkeltje, afgelopen maandag is het officieel open gegaan en het is erg leuk.
    Heb bloemen gehad en champagne en het ziet er enorm leuk uit, nog even en mijn site is klaaren kan ik bij mijn groothandels worden ingeschreven zodat mensen bij mij boxen kunnen huren om thuis zeep te maken
    Het weer is schitterend en ik ben erg veel in de tuin bezig, het is een ontzettende opluchting dat ik het nu rustiger aan kan gaan doen, mijn lijf zegt steeds vaker ik wil niet meer en nu kan ik dus gewoon rustig aan alles doen wat ik normaal in een sneltrein vaart moet doen er is veel werk afgevallen en ik doe nu alleen nog maar mijn huishouden, visite ontvangen lekker in de ochtend uitgebreid badderen voor 10 uur doe ik boven en de boodschappen en dan is mijn zeepwinkeltje open tot 18.00 uur maar het luxe is dat als er geen klant is ik lekker de strijk kan doen en eten klaar maken stofzuigen enz.
    nu ik doe er wat foto's bij van mijn winkeltje want ik ben er erg trots op, al het kast werk heb ik zelf gemaakt heb het meeste laten zagen maar de rest allemaal zelf ook het schilderwerk het inelkaar schroeven en lijmen.
    en uiteraard het inrichten maar dat was een feest.
    nou tot volgende keer als er mensen zijn die lekkere zeep willen op natuurlijke basis dus niet een beetje natuur erbij maar echt helemaal op natuurlijke basis dan kan je bij mij bestellen via info@hetzeephuisje.nl  en mijn website die hopelijk bij na klaar is is http://www.hetzeephuisje.nl
    misschien zie ik je daar een keer, lieve groetjes en een geweldige zonnige en fijne dag
    van mij Birgit

    16-08-2007 om 13:39 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    04-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug van weggeweest

    Hallo lieve lezer,
    Terug van weggeweest, we zijn 14 april voor 4 weken naar spanje vertrokke n met de camper, tot aan alicante maar daar toch terug gegaan naar taragona een weekje mooi weer en voor de rest alleen maar regen, voor ons jammer en we zijn na drie weken weer teug in Nederland dat alleen maar zonnig was. maar nog triester is het voor mijn live vrienden in spanje die absoluut niet zijn opgewassen tegen onze nederlandse regenbuien. ze hebben het ontzettend koud en worden er erg trueig van, ze hebben hun hele leven buiten opgebouwd en dat is er met dit weer niet bij.
    ook de rioleringen zijn er niet op berekend laat staan het gros dat niet eens een dakgoot heeft, maar ik heb in ieder geval nog iets nuttigs gedaan in de vakantie, ben namelijkl inmiddels een zeepwinkeltje aan het opstarten omdat mijn handen het nagels zetten niet meer aankunnen en vond handgemaakte natuurlijke zeep in een klein dorpje in spanje in de bergen en ben daar erg blij mee. ook zeep om de kleding veilig mee te wassen met de hand, ik ga deze in mijn winkel aanbieden en zelfs heb ik al klanten die ik de zeep opstuur omdat ze te ver wonen, het loopt nu al ondanks dat ik voorlopig vanuit mijn huis verkoop, aankomende 20 mei sta ik in goirle op de lentement markt een leuke braderie hier in goirle een dorp naast tilburg en hoop dat mijn zeep enthousiast zal worden ontvangen, ik maak er al zelf en ga er nog meer maken heel erg leuk. ze ruiken heerlijk met allemaal natuurlijke ingredienten, ik heb lekker ruikende zeep maar ook voor mensen met droge en shilferende huis met exceem of psoriasis en acne bijvoorbeeld en het werkt grandioos, heb al meerdere mensen laten proberen. dus we gaan wel zien. ik laat hier nog wel weten of het goed is gegaan, lieve lezers en er komen ook nog foto's vanuit een apart spanje, voor het eerst in 40 jaar hollands weer, lieve groetjes en ik wens een ieder veel liefde en vrienden en een hele fijne zomer.

    04-05-2007 om 22:08 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto


    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Startpagina !

    Foto

    Gastenboek
  • blaauweboemel
  • Bergen zijn het begin en het eind van elk natuurlandschap.
  • PRETTIG WEEKEND GEWENST
  • bezoekje uit Zarren
  • bezoekje uit Zarren

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!