Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe job - computerdeskundige....

    In mei 2007 schaftte ik me een laptoppeke aan, een mens moet tenslotte met zijn tijd meegaan nietwaar?

    Overal en altijd online kunnen, wij de 'echte blog-senioren' kunnen het niet missen.

    Maar mijn laptoppeke was een 'budgetvriendelijke' aankoop.   We kochten het in den Aldi want er was ons verzekerd door een IT deskundige dat men daar ook uitstekend materiaal kon kopen.

    En ge weet hoe dat gaat met een computer hé?  

    ahaaaa....maar dat is iets interessant, ik ga dat er efkes opzetten zie ...en voor ge het beseft staat uw bureaublad vol icoontjes.

    Een jaartje terug begonnen de problemen.

    Elke keer ik online was begon mijn lappie te zoemen en te gonzen als een zwerm zotte wespen om dan plots zonder verwittiging volledig stil te vallen.  Vreselijk vervelend.

    Ik belde toen Medion op en kreeg de raad om een volledig systeemherstel te doen en Lappie terug in kooptoestand te zetten.   Zogezegd, zogedaan.

    Indien het werkt in de originele kooptoestand dan is er niets mis met het toestel, maar dan ligt het aan later toegevoegde programma's werd me gezegd.

    Ik protesteerde : "maar mijnheer, ik moet er toch iets meer kunnen opzetten dan wat er opstaat zeker?" en mijnheer antwoordde : " ik kan niet meer zeggen dan ik al gezegd heb mevrouw, indien het in kooptoestand werkt dan is er niets mis met het toestel en dan moet u er niets meer opzetten, dag madam!"

    Voilà, daar moest ik het mee stellen.   Maar inderdaad, een hele tijd werkte Lappie zonder problemen hoewel ik nog steeds mijn twijfels had - zelf heb ik een sterk vermoeden dat Lappie last heeft van vapeurs want ze wordt regelmatig héééél warm en zoemt als een gek.

    Maar wie ben ik?   Die man bij Medion heeft ervoor gestudeerd en ikke niet hé.

    Nu werk ik zelf thuis bijna nooit met Lappie, maar Mr. Silver ontdekt nu meer en meer de geneugtens van het WWW en dankzij ons klein intern netwerkje thuis kunnen we beiden online.   Ik boven aan de vaste computer en hij beneden aan Lappie.

    Zonder het te beseffen komen er toch altijd programma's of updates op en ons bureaubladje stond weer vol icoontjes toen ik dit jaar naar zee kwam.

    Het zoemen en gonzen begon zodra ik online ging weer enorm toe te nemen en heel vaak, op de meest ongelegen ogenblikken, bv. tijdens een spelletje Mahjong of Bejeweld online was't ineens gedaan - poef .... zwart scherm en noppes meer.

    Gisteren waren we even overhuis gegaan en omdat ik me nog herinnerde wat ik moest doen van de vorige keer heb ik nu daarnet weer gedaan.   Thuis, in de originele doos van Lappie zaten alle nodige cd rom's om haar terug in kooptoestand te zetten.

    Daarnet heb ik dan weer, terwijl de zenuwen door mijn lijf gierden, voor de tweede keer een volledig systeemherstel gedaan.   Ons Lappie staat weer in kooptoestand en wonder boven wonder, ik kon terug online dankzij mijn Mobistar stickske natuurlijk!

    Of ik online kan blijven is een andere vraag, want zodra ik hier begon te tokkelen op Seniorennet, begon Lappie weer van haar perretten te geven.   ( euh ... Thea, ik weet echt niet hoe jullie dit in Nederland zeggen, sorry hoor).

    Enfin, het is een test, indien Lappie nu in kooptoestand weer om de haverklap uitvalt dan bel ik bij mijn thuiskomst terug Medion op want de garantie loopt nog een jaartje.   Een mens moet toch online kunnen met de huidige hardware of niet soms?   Waarom koop je anders zo'n laptop?


    Met de woorden van Monty Python :  - and now for something completely different!

    Na het ongelooflijk nat begin van ons verblijf aan zee is Laura volop gaaaze beginnen geven en dan wordt camperen pas écht plezant.

    Altijd buiten in het zonnetje zitten, eten en drinken - heerlijk.

    Ik heb - op aanraden van een vriendin - een fiets gehuurd.   Vriendin beweerde dat fietsen wel ging met een slechte rug als het stuur maar hoog genoeg stond.

    En ja hoor ... ik kon fietsen!   Tevoet geraak ik nergens meer, dus dat was een heerlijk gevoel.

    Nu moet ik jullie wel bekennen dat fietsen nooit echt mijn ding is geweest.  Als kind kregen we geen fiets omdat het broertje van moeder op vijfjarige leeftijd werd doodgereden en zij was daarom ongelooflijk bang dat ons iets zou overkomen.   Bovendien waren er geen center voor vier fietsen.

    Maar hoe gaat dat?   Zonder dat moeder het wist leerde ik heel stiekem mezelf fietsen op fietsen van vriendinnen.   Maar ik kan fietsen zoals ik kan zwemmen : maw. 'slecht'

    Aan elke hoek stap ik af en daar waar Mister Silver moeiteloos tussen twee paaltjes fietst, stap ik af - enfin ik spring eraf want mijn benen zijn te kort - en ik stap terug op voorbij de paaltjes.

    Ik stapte na ons fietstochtje met een ongelooflijk fier gevoel af.   Herniaretta had zich de hele tijd koest gehouden en ik begin al een aankoop te overwegen

    Wat ik wel niet begrijp is : waarom heeft men ik hemelsnaam een hele nieuw fietspad aangelegd van deze camping naar Nieuwpoort strand met KLINKERTJES - dat kan toch enkel maar in België!

    Waarom zijn de ingenieurs geen kijkje gaan nemen in Nederland waar men hemelse fietspaden aanlegt?   Fietspaden in macadam....   Hier is het de hele tijd van  boenke boenke boenke en dan nog op een fiets met vering.

    De tweede dag begon Herniaretta wel te pruttelen, maar ik ga dat toch niet toewijzen aan het fietsen, ik ben het al gewoon dat ze af en toe haar kuren krijgt. 

    Maar ik ga toch nog even wachten vooraleer ik me een goede fiets aanschaf, ik zal er nog maar best eentje huren.   Bovendien overweeg ik zo eentje met een batterij.   Zijn er misschien ervaringsdeskundigen bij mijn lezers die mij de pro- en contra's van zo'n fiets kunnen geven?

    Ik ga het hier nu even bij laten en dit al op mijn blog zetten vooraleer ik seffens weer zonder verwittiging een zwart scherm krijg en alles kwijt ben.

    Ik hou jullie op de hoogte van het verloop.

    En voor Lewieke : ge gaat van uw maand zeevakantie genieten hoor, ik kan het u verzekeren.  Er gaat niets boven onze kust en zeker niet wanneer de zon schijnt!

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    22-06-2009
    bij nader inzien
    u zegt dat hij koorts krijgt en het dan zwart wordt voor uw ogen ?

    als we logisch blijven wil dat zeggen dat zijn ventilateur het laat afweten waardoor uw schootmachien zichzelf uitschakelt om niet oververhit te raken.

    vermits u toch aan de zee bent kan u misschien een nieuw ventilateurke vinden op een nabijgelegen zandbank.


    22-06-2009 om 22:21 geschreven door hercule


    de oplossing
    Als uw lapdinges zwart wordt dan is het omdat hij u iets wil duidelijk maken.

    Zijn probleem is teveel groene electric.
    Wat hij wil is antraciet.

    Uit pure compassie zou ik dus even zijn batterij nakijken want ik kan mij niet zo direct inbeelden welk programma uw scherm zwart zou kunnen maken en zwart houden.

    t'Is maar een suggestie ...

    22-06-2009 om 22:13 geschreven door hercule


    hallo bojako
    de fietsende pc dokter ! het kon wel de titel van een stripverhaal zijn ! en over de Limburgse fietsnetwerken heeft Michelly gelijk ! misschien komt ge hier ooit voorbij gesnord ! zeker stoppen dan ! groetjes

    22-06-2009 om 20:19 geschreven door johan1944


    *
    Ik kon fietsen voor ik kon lopen en sindsdien is daar nog niet veel verandering in gekomen. Ik heb zelfs minder pijn in de knie en heup wanneer ik fiets tegen dat ik wandel.
    In Nederlands zijn inderdaad hele mooie fietspaden, alleen in Nederlands Limburg waar mijn teerbeminde zijn stulpje heeft zijn nogal veel heuvels om u tegen te zeggen. Vrees dat dit bij Michelly ook wel zo is. Een "fiets met iets" zoals de Nederlanders het noemen is dan toch een aanrader als je zonder Epo aan de tocht begint.

    Van je 'perretten geven wil zoveel zeggen als, veel ophef maken of met een hoop kabaal iets doen. Ook in sommige gevallen kan het tegenpruttelen betekenen.
    Lang geleden dat ik het woord nog gehoord had.

    Heb nog een hele fijne vakantie en geniet maar lekker van zon zee en strand. Wij houden hier thuis het fort wel recht en de vijand buiten!
    Dikke knuffels! 

    22-06-2009 om 16:48 geschreven door huismusje2


    ..
    Ik zou zeggen...geef er eens een LAP op ,voor ze weer van haar paretten ga geven,hihi!
    0-0-50sb55.gif
    Fijn begin van de week
    met een knuffelkus van Lipske!

    22-06-2009 om 11:46 geschreven door Lipske


    21-06-2009
    alle
    alle gij , ik zit hier in spanje op een echte pc , met parretten , mijn laptopje thuis ben ik meer gewoon , al heeft die dat ook soms , die parretten , maar goed met jou kan ik lachen ... ik zit niet aan t zeetje , maar aan de zee en heet jong dat t is , , je kan er niet van slapen , goed dat t in nieuwpoort zo niet is alle , tot nog eens en oppassen met dat fietsen he , jou zilveren kan jou niet missen hoor

    21-06-2009 om 22:29 geschreven door ani


    Als...

     

    aan computers en laptops worden enorm veel uren versleten

    gedachten veranderen direct van eigenaar

    met één muisklikje is de overdracht klaar

    als 't scherm niet zwart wordt omdat de PC het laat afweten



    Groetjes, Uilenspiegel

    21-06-2009 om 22:11 geschreven door Uilenspiegel


    Daar is er een
    echt aan het genieten, als ik dat allemaal zo lees, ondanks een dwars liggend lapke.
    Mijn PC is net terug van de PC winkel en toch loopt hij een veel te lange tijd  op te laden als ik hem start. Blijkbaar teveel programma's, die allemaal openen bij het opstarten. Ben daar eens naar gaan kijken en dan kun je de onnodige uitvinken. Maar ik snap geen donder van die benamingen, dus hoe wil ik dan wat uitvinken????

    Geniet maar verder van zon, zee en zand.
    P.S. In Limburg is er een fietspadennetwerk, daar kunnen ze in Nederland niet eens aan tippen, dus als je zin hebt??
    Warme groet.
    Michelly

    21-06-2009 om 14:38 geschreven door Michelly


    vakantie
    Ik lees hier dat iedereen op vakantie gaat... eruit komt of erin zit... zoek het maar uit... ik dus niet... arme ik... krijg die van mij niet de deur uit voor meer dan één dag... maar allee niet getreurd... ik amuzeer me wel.
    Hoop je te zien vrijdag of???

    21-06-2009 om 12:16 geschreven door Myette


    laat de zomer nu maar beginnen
    en dan gaan we niet "perretten", vind dat zo'n sappig woord dat ik  het niet laten kan om te gebruiken...Voilà, we zijn up and away!!!! Liefs

    21-06-2009 om 08:36 geschreven door Natoken


    20-06-2009
    ...
    begon Lappie weer van haar perretten te geven.
    Ik ken het woord wel niet, maar ik begrijp wat je bedoelt. Lappie begon het je weer behoorlijk lastig te maken.
    Trouwens, bij mij is het ook zo dat fietsen beter gaat dan lopen, wanneer mijn rug opspeelt.
    Ik heb inderdaad zo'n fiets met een accu en ben er best tevreden over, alhoewel ik het motortje zo min mogelijk gebruik. Alleen bij tegenwind en bij omhoog rijden en dan bedoel ik dus niet de steile wand, dat snapje.
    Die fiets van mij is heel licht van gewicht (niet veel zwaarder dan een gewone fiets), maar ik ben even het merk kwijt. "Giant" roept manlief!
    Hij heeft wel franse ventielen en daar moet je aan denken bij het oppompen.
    Manlief heeft er ook nog zo een staan, maar gebruikt die hij niet meer sinds hij de scootmobiel heeft.

    20-06-2009 om 17:47 geschreven door thea


    ..
    Natuurlijk als je laptop niet genoeg geheugen heeft dan zit dat ding direct vol. Al goed dat je het telkens weer aan de praat krijgt. Toch raar, mijn oude tafel pc heeft maar 512 mg byte ram en 64 giga harde schijf, wat in verhouding met wat men nu heeft 4000mg of 4giga en 320 giga harde schijf, een fluitje voor ne cent is. Wel ik krijg daar een massa op, dus jouw ding zal dan toch een heel erge echte licht gewicht zijn. Nu heeft hij het toch opgegeven na 8 jaar intens gebruik. Dus chance dat ik een goede lap top heb. Maar je kan natuurlijk blijven kopen, hoewel je de dcerde bent die klaagt over haar Medion schoot topke.
    Tof dat je aan't fietsen bent, maar op kaseien is dat geen lol voor de hernia, beter die  weg vermijden als het enigszins kan.
    lo6bighughl.giffrom Ludovikus

    20-06-2009 om 17:23 geschreven door Ludovikus


    Perretten en ander soortgelijke Kuren......
    hiiiii..... lees met verbazing dat Natoken dat woord ook al niet kent..... ik prijs me dan altijd gelukkig dat ik toch hier en daar al eens een stapje in de wereld heb gezet en dat ik veel Vlaamse dialecten ook redelijk ken..... in de kontekst van jou zin gaat het dus over Kuren die je Lapken zou kunnen krijgen en er misschien de brui zou aan kunnen geven.
    Het kan echter ook nog andere betekenissen hebben in de zin van : je moet zoveel perretten niet maken.....niet zoveel poespas verkopen en wat nog meer....

    In verband met je Lapken hé Bojako: het is wel juist dat je op je Bureaublad niet al teveel Brol moet op plaatsen. Je zal ook wel al ondervonden hebben dat wanneer daar één en ander op staat het ook langer duurt wanneer je je laptop of PC opstart. Het kan een tijd in beslag nemen en hangt voornamelijk ook af van het geheugen. Ik heb op mijn PC daarom extra geheugen bijgevoegd ( gewoon een extra kaartje inpluggen ). Maar goed, Lapkes kunnen nogal snel warm lopen. ( daarom er zorg voor dragen dat ze genoeg verluchting hebben, want wanneer ik sommigen bezig zie.....dat is wel soms om moeilijkheden vragen; wanneer er onvoldoende luchttoevoer is en ook warmteafvoer.....dan moet het beestje stikken nietwaar.)

    ................

    dat dames niet gewoon van de fiets afstappen heeft nu ook niet meteen te maken met al dan niet te korte beentjes..... en verder onthou ik me van commentaar daarover vooraleer ik al die vrouwen op mijn dak krijg..... maar vind het altijd leuk wanneer ik vrouwen zie die willen stoppen met de fiets. ik stop meteen ook en kijk toe ....zo van .....gaat ze het redden of niet....
    Nog veel leuker om te bekijken is wanneer het een groepje vrouwen is of om het met de woorden van Lipske te zeggen ....een hele M.....bank.......of hoe noemen die beestje nu weer...hiiiiiii )

    .... voor de rest genieten maar van jullie verlof en zorg er voor dat je niet meer verzuipt als het begint te regenen..... dus, Mr. Silver....je bent gewaarschuwd .....en een verwittigd man...? just ))


    Een aangenaam weekend toegewenst vanwege Amor Fati !


    Beslissingen zijn gemakkelijk als je waarden duidelijk zijn

     

    Al wat ons in anderen irriteert kan ons iets doen begrijpen over onszelf

      
     

    20-06-2009 om 15:37 geschreven door Amor Fati


    even ter verduidelijking
    Ik was over mijn lieve vechtgenoot bezig en dan daarop : "hij zou beter helemaal in panne vallen... "
    Natuurlijk jouw lapke en niet mijn ventje..; de overgang was nogal bruusk en ik wil geen misverstanden haha.Liefs

    20-06-2009 om 15:04 geschreven door Natoken


    je bent een krack!
    Oei, oei, dat klinkt toch niet heel gezond, warm lopen ,zoemen en gonzen en
    perretten.... (wat dat ook mag wezen, ik denk dat niet enkel Thea uitleg nodig heeft!!).Bij ons geven ze " van hunnen tak" , is dat hetzelfde??? ( smile).
    Tussen haakjes , welk geslacht heeft jouw pceetje??? En voor de heren hier.. niet vooruitlopen op conclusies...!!
    Maar voor zover ik er iets van weet, moet je lapke toch meerdere programma's kunnen runnen dan enkel de geleverde en dat zonder warm te lopen.Je moest eens zien wat er hier op mij lapke staat!!!!!!!
    Mijn vechtgenoot vindt het ook heel verdacht en hij kent er stukken meer van dan ik!! Eerlijk... hij zou beter helemaal in panne vallen dan moeten ze hem wel aan een onderzoek onderwerpen want straks is je garantie voorbij en krijgt hij pas " loetens"...!!! En we kunnen je echt niet missen op sennet want ik geniet van elk logje van jou.....je hebt meer dan één roeping gemist!!! Ze gieten de woorden langs boven bij jou binnen zeker om dan via je vingers er weer uit te vloeien... zalig!!!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fietsrijden is inderdaad gezond maar of het "zooo goed " is voor de rug??? Ik moet daar met mijn " rugske" ook niet in overdrijven, zeker zien dat de hoogte en het zadel ok zijn!!! En een fietske met motor...ik weet het niet heb daar geen ervaring mee. Heb enkel ervaring met " zadelpijn" als ik te lang fiets....( smile). Ja hier met Mozilla kan ik geen ikoontjes gebruiken, raar maar waar...
    Maar intussen geniet jij daar van garnaaltjes, zon en zee en strand.... genieten meisje dat is het enige waar je nu moet aan denken.

    Nog een warme knuffel .

    20-06-2009 om 15:00 geschreven door Natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    keysershuys
    blog.seniorennet.be/keysers
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!