Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het begint te korten ...

    Nog maar een goei veertien dagen te gaan voor ons vertrek en Mr. Silver begint nerveus te worden omdat ik niet nerveus ben.  

    Hij begrijpt niet waarom ik nog steeds mijn valiezen niet heb ingepakt.... tch tch tch...

    Daarnet heb ik hem gezegd dat hij serieus op mijn heupen begint te werken, dat ik wèl al bezig ben met de reis (in gedachten), dat ik wèl al lijstjes afgedrukt heb en andere lijstjes aan het typen ben en dat hij mij verdorie gerust moet laten... nèh.  

    't moet dan toch indruk gemaakt hebben want toen hij me daarnet zijn lijstje met medicatie kwam geven om te typen voor de huisarts,  was het op een heel rustige,  stille manier.   'k zou het begot geloven.   Als hij zo nog veertien dagen blijft verder doen, kan hij zijn lijstjes zelf typen.  

    " 'k zal de flessen Elixir d'Anvers al in bubblewrap inpakken en in de valies leggen hé." zei hij,  nog steeds op die zachte fluistertoon.  

    Hij weet na 41 jaar nu eindelijk dat ge tegen een stresskieken zoals ik op uw teentjes moet lopen als ik één van mijn dodelijke blikken afvuur.  

    Ik siste lief terug: "Nu al in de valies?   Indien ik nu al iets in een valies steek, dan weet ik begot binnen een week niet meer wat ik erin gelegd heb."   

    "Ik vink dat af op de lijst die ge voor mij getypt hebt" antwoordde hij.  

    " 't is te hopen dat ik me nog herinner dat er flessen in de valies liggen en het niet per abuus van de ene kant van de kamer naar de andere shot."  was mijn even lieve repliek.    

    Hij besloot maar het zekere voor het onzekere te nemen en trapte het af en liet me gerust.    Ik zag hem denken en in zijn ogen las ik wel de onuitgesproken zin: " in plaats van op haar blogje te schrijven zou ze beter beginnen inpakken!" maar de woorden kwamen niet over zijn lippen. :-)   

    Ik snap al die heisa niet hoor.   Je gaat op reis, je maakt een lijstje, indien er zaken nodig zijn die je nog moet kopen,  dan koop je die en enkele dagen voor 't vertrek pak je je valies, toch geen weken ervoor.   

    't was wel moeilijk om te beslissen wat we konden meenemen naar mijn nichten, maar uiteindelijk hebben we besloten om echte Antwerpse zaken mee te nemen zoals de Elixir d'Anvers  - bjeuchkes ...maar misschien lusten zij het wel :-)  - pralines ofte Belgian chocolats, want die zijn Down Under naar het schijnt peperduur en Duvel voor de mannen.   

    Nu we toch in de Duvel winkel in Bornem waren,  heb ik dan ook maar voor mezelf zo'n toffe zwarte Duvel schort gekocht.  

    "Hebt ge dat echt nodig?" vroeg mijne zilveren, "Ge hebt al zoveel schorten en ge doet er nooit ene aan".  

    Sindsdien ben ik natuurlijk verplicht geweest om elke dag die schort te dragen?   't komt eigenlijk goed van pas, want nu mijn boobies zo wreed in volume zijn toegenomen,  smos ik flink wat meer dan vroeger bij het proeven.  

    Dinsdag gingen we een paar uur op de oudste kleinzonen passen (ouderavond op school) en 'k heb spijt dat ik mijn fototoestel niet bij had.  We kregen namelijk een rondleiding in het Dino museum van kleinzoon 2.   Ik moet er aan denken om bij een volgend bezoek mijn camera zeker niet te vergeten.   'k heb trouwens een abonnement gekocht, dus ik mag nog regelmatig komen kijken.

     

    Woensdag waren we uitgenodigd eerst bij Natoken en vervolgens bij Paz: (koffie en lekkere taart bij Natoken) en wat later een lekkere avondmaaltijd bij Paz.   

    De volgende dag gingen we onze caravan terug bij Broer 1 in de Ardennen zetten en daar maakten we dan ook meteen een uitstapje van.   

    Terug thuis werden we uitgenodigd door zoon 2 om Tibo nog eens te bewonderen, want zo'n pasgeboren baby verandert om de week zoals je kan zien op de foto's.

    Gisteren waren we dan weer uitgenodigd bij een andere goede vriendin om te eten en zo blijven we bezig.  

    Nog veel van dat lekker eten en ik pas binnenkort niet meer in de vliegtuig stoel, om nog niet te spreken van de piepkleine WC'kes. 

    Enfin, ik ga nu maar stoppen met schrijven en me klaarmaken voor onze uitstap van vandaag, terug naar Natoken.    Haar lieve echtgenoot gaat proberen om de problemen op mijn laptop opgelost te krijgen zodat ik die kan meenemen op reis.   Dat is dan al één ding dat in orde zal zijn, mijne zilveren zal tevreden zijn hoop ik. :-)   

    De rest van de week ziet er tot nu toe vrij rustig uit,  buiten een paar feestjes her en der :-)  

    Ach ... we leven maar één keer nietwaar?   

    Carpe Diem!  ;-)











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    16-09-2009
    ..
    Als ik de foto's zie, heb ik goesting om er opnieuw aan te beginnen.
    lo6bighughl.giffrom Ludovikus

    16-09-2009 om 16:00 geschreven door ludovikus


    De valiezen staan (bijna) klaar

     

    de geplande reis komt iedere nacht een dag dichterbij

    dromen worden werkelijkheid

    ze ervaren een kwestie van tijd

    en, zoals iedereen weet is een mooie droom zó voorbij



    Groetjes, Uilenspiegel

    16-09-2009 om 15:24 geschreven door Uilenspiegel


    prachtige kinderen !
    prachtige kleinkinderen heb je ! en bedankt voor de support ! ik kijk goed uit hoor en ga niet over één nacht ijs ! 'k hoop dat jou rug stand kan houden bojako !tot ziens ...

    16-09-2009 om 12:04 geschreven door ani


    *
    Ge gaat ze binnenkort missen, deze schattige kleintjes. Vergeet niet je valiezen op de weegschaal te plaatsen, overgewicht wordt betaald.

    16-09-2009 om 10:36 geschreven door camille


    15-09-2009
    zalig
    die kleintjes... maar wat groeien ze snel... voor je het merkt zit je met pukkelige pubers opgescheept... geniet nu maar van hen met volle teugen of slokken... doei

    15-09-2009 om 21:50 geschreven door Myette


    heel veel succes met de inpak der valiezen grijns
    Ik doe zoiets t liefst de avond voor k wegga want ik word stiknerveus als die koffer daar al klaar staat en k moet nog dagen wachten eer we weggaan ....nee niets voor mij hahahahahah ik wens jullie n supervakantie!!!!geniet ervan heeeeeel veel fun en plezier!!!By the way.....mijn weder heeft al jaren de gewoonte om te zeggen......vanavond inpakken morgen gaan we daar of daar naartoe dus dat probleem met koffers is gering dan hihi!!!!!!!Beter voor zo chaoot als ik!!!!!!!
    Lieve groet,Elou
    Afbeelding2-6.jpg

    15-09-2009 om 20:52 geschreven door elou


    Wat groeien die kleinbtjes snel hé
    Als jullie terug zijn uit Australië zal je hem niet meer herkennen. Wat zijn ze toch vertederend hé Bojako als ze daar zo schattig liggen te genieten. En wat dat inpakken betreft...mij moet je het niet uitleggen, er liep hier ook altijd zo'n stresskonijn rond al wist hij dat ik pas een paar dagen ervoor inpakte want ik ken dat vraagje:" Heb je ?? al weggestoken??" veel te goed en uiteindelijk mag je alles 10 keer in - en uitpakken.. Maar het komt wel dichterbij hé?? Dikke kus.

    15-09-2009 om 09:29 geschreven door Natoken


    14-09-2009
    *
    Gelukkig dat uwe Engelse/Schotse flair de stress onder controle heeft, vooral de zilv'ren heeft er baat bij zo te lezen. Elexir d'anvers, bwakkes!  De foto van Marie met Tibo vind ik heel vertederend, a zo een liefelijke blik in haar ogen waarmee ze haar kleinste broertje bekijkt. Een echt moedertje in spe he. Vond ik van Seppe dat hij heel wat trekken van uwen allerliefste heeft, bij Tibo zie ik dat niet. Misschien meer de genen van de mama in zich? Maar ja, dat kan jij natuurlijk beter beoordelen dan wij, foto's komen soms heel anders over he. En van foto's gesproken, wanneer krijgen we jou eens te zien in die Duvel schort?
    Hopelijk krijgt T je laptop helemaal up to date zodat we nooit zonder nieuws moeten zitten wanneer je Down Under onveilig maakt. Dikke kusssss

    14-09-2009 om 15:02 geschreven door Petra


    ...
    Prachtige foto's weer van de kleintjes.
    Ik snap jou wel hoor, dat je die koffers nu nog niet wilt pakken. In jouw plaats zou ik het ook niet doen, want inderdaad je zou niet meer weten wat er al in zit en verliest dan weer zeeën van tijd door alles te moeten checken.
    Het gaat wel snel he ... nog maar 14 dagen!

    14-09-2009 om 11:11 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    janoan
    blog.seniorennet.be/janoan
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!