Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    13-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de politiek .... de stront....














    Gisterenavond laat zaten we nog steeds te wachten op een telefoontje over de gezondsheids toestand van Seppe.   De ziekenhuizen zitten blijkbaar overvol en schoondochter kreeg de raad om Seppe nog even thuis te houden, hij was blijkbaar nog niet voldoende uitgedroogd (?!)  Zijn lippen waren nog niet gesprongen en hij plastte nog en er bleef nog af en toe wat  in zijn maagje.  xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Er werd toen besloten om dan maar de volgende ochtend af te wachten en met Seppe op controle naar de kinderarts te gaan, zijn zusje zou dan bij ons komen,  want bij haar was de maag-darm infectie al een beetje beter, maar nog niet goed genoeg om terug naar de kribbe te gaan.

    Op mijn agenda stond ook dat de twee andere kleinzonen van school dienden gehaald te worden en omdat het woensdag was, in de namiddag bij ons zouden zijn tot hun mama wakker was.

    Wakker, maar nog niet heel fris of monter sprong ik dus vanmorgend om vijf voor acht mijn bed uit.  Ik had me wat overslapen en deed in nachtkledij de deur open voor zoon 2 en kleindochter.  Ik was net op tijd beneden.

    Kleindochter plus bagage werd afgeleverd met de uitleg dat zij nu terug aan de beterhand was, de dag ervoor had ze nog slechts één keer stoelgang gehad en die was vrij normaal geweest.

    Oef...

    Zoon 2 dan aan de deur uitgezwaaid en met kleindochter naar binnen.   Om mijn hersenen even de kans te geven om ook te ontwaken een DVD van Barbapapa opgezet voor kleindochter.  Kleindochter was helemaal niet geïnteresseerd in Barbapapa en zijn familie en begon liever met het uitladen van de speelkoffer.

    Ventje strompelde uiteindelijk wat later ook naar beneden en nam zijn tas koffie en de krant.

    Kleindochter keek plots heel zorgelijk naar ons en zei klagend ....”kakaaaaa”.....

    Met kleindochter de trap op naar de badkamer om haar te verschonen, inderdaad ‘kakaaaaa’, veel, héél veel  ‘kakaaaaa’....nèt wat je nodig hebt ’s morgens vroeg op een nuchtere maag. 

    Kleindochter werd gewassen en kreeg een mooie, verse pamper aan.

    Vijf minuten later terug......”kakaaaaa”...... en wij terug naar boven, inderdaad, terug een pamper vol en nu was de substantie al iets minder vast.   Ze werd weer netjes verschoond en we gingen de trap weer af naar beneden.   Ik was even later met haar in een boekje aan’t lezen en terug.....”kakaaaaaa”..... Om een lang verhaal kort te maken, acht pampers VOL met een steeds vloeibaarder en steeds meer onwelriekend wordende substantie,  op een uurtje tijd.   Het kind liep gewoon leeg.   We hadden het verschoonkussen en de pampers uit de badkamer al naar beneden gehaald en op de tafel gelegd.

    Omdat ik wist dat haar mama naar de dokter ging met Seppe,  probeerde ik haar te telefoneren,  want ik vond dat zusje ook best terug onderzocht moest worden.  

    Ik belde naar schoondochter: die nam niet af.

    Zoon 2 moest ik niet bellen,  want zijn telefoon staat af in de klas.

    Nu zaten we nog met het probleem van de twee andere redelijk gezonde kleinzonen,  die na de middag ook gingen komen.   Kleinzoon 2 had een lichte oorontsteking.  Nu was de dringende vraag: gingen we hem en zijn broer ook besmetten, of was er voor hen eventueel een ander opvang mogelijk?  Trouwens kleindochter kon nu ook best een ooronsteking missen.

    Hun mama kon ik niet bellen want die sliep na een nachtshift.

    Ik belde dan maar naar zoon 1 op zijn werk,  maar hij was in vergadering en vroeg om terug te bellen.   Ik liet me niet afschepen en zei hem dat het dringend was, ik had raad èn extra hulp nodig.   Hij kon zich niet vrijmaken en er werd besloten,  na nog enkele telefoontjes,  dat ventje de twee kleinzoontjes van school zou halen en die naar de andere grootouders zou voeren.

    Toen belde de mama van Seppe.   Ze was net bij de dokter geweest en Seppe moest nog niet naar het ziekenhuis, zijn vochtgehalte was nog niet op een alarmerend laag peil.  Nog wat afwachten had de dokter gezegd.   Ik legde haar uit dat kleindochter nu ook terug de Spaanse Spetter had en ze ging terug binnen om raad te vragen aan de dokter.   Zij belde me enkele minuten later terug  op en zei: “ de dokter adviseert om haar geen eten te geven,  enkel laten drinken en er moest  iets in het drinken gedaan worden.

    Zoon 2, de papa van Seppe en kleindochter,   komt gewoonlijk  woensdag tussen de middag bij ons een boterhammetje eten.  Hij had inmiddels al telefoon gekregen van zijn vrouwtje en had het product mee om in het drinken van kleindochter te doen.

    Ventje kwam terug van zijn vervoer van de twee kleinzonen van school naar de andere grootouders.

    Wat later verliet zoon 2 ons,  met kleindochter.

    Ik probeerde dan toch om mijn andere schoondochter te telefoneren om haar te zeggen dat ze niet naar ons moet komen om haar zoontjes af te halen,  maar naar haar ouders moest gaan, maar ze sliep nog steeds en dan staat de telefoon af.

    Een half uur later stond ze met de fiets aan onze voordeur. Ze zei dat we haar,  indien er zich nog zo’n situatie mocht voordoen,  maar moesten wakker bellen met de deurbel.   Die zet ze niet af omdat er altijd iets kan gebeuren.  Na een tasje koffie en wat uitleg ging ze terug naar huis om haar auto te halen om naar haar ouders te gaan. 

    Ventje en ik vielen daarna  steil achterover in de zetel.....volledig uitgeblust, maar de twee oudjes hadden het toch weer mooi voor elkaar gekregen.

    Daarnet was er weer telefoon van zoon 2.  
    “ Euh....mama voor morgen....vrouwtje moet werken maar ik moet slechts een paar uur op school zijn, is het dan misschien niet gemakkelijker dat ge naar ons komt tegen acht uur,  want dan hoef ik de hele verhuis niet te doen van de kindjes en dan kunnen ze eventueel rustig blijven doorslapen....   Ik zal terug thuis zijn om elf uur.”

    Dus....morgenvroeg  om zeven uur opstaan, het gezicht van ventje was geld waard toen ik het hem daarnet vertelde.

    ....en ik die dacht toen ik stopte met werken dat ik nooit meer een wekker zou moeten opzetten of door het donker zou moeten rijden....verkeerd gedacht!

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    16-12-2006
    !!!
    Ja Bojako, dat is allemaal mooi gezegd , maar dat tegen je zonen of schoondochters zeggen is een ander paar mouwen,als zij zelf niet tot dat inzicht komen! Ik ben ook zo'n oen als het erop aankomt om mezelf te verdedigen. Voor anderen spring ik zonder meer in de bres en geef ik van katoen, maar voor mezelf kan ik nog steeds niet voldoende opkomen, puur en alleen omdat ik me dan egoïstisch en schuldig voel. Ik heb dat ooit tegen mijn zoon gezegd, en die antwoordde: Ja mam, dat is dan echt jouw probleem! En hij heeft nog gelijk ook! Michelly

    16-12-2006 om 13:17 geschreven door Michelly


    15-12-2006
    Als ik dit las !!
    Maakte ik mij toch even dezelfde bedenking als huismusje.!Maar ik weet uit ondervinding dat zoiets toch niets verandert Knuffel en hou je taai

    15-12-2006 om 22:06 geschreven door ollie


    ..
    Lieve stevige moedige (vermoeide) meid toch. Hier herkennen we het gegeven. Gelukkig hebben we maar twee kleinkinderen, een groot en een klein. Deze week was het wel de mama van de twee die er het ergste aan toe was. Vandaag was het beter. Morgen mag ons Lea effe uitslapen ( hopen we). Maar zoals jij ook weet is dat nooit voor lang. T'zijn gelukkige kinderen die zulke grootouders hebben zegt ons Lea. . Hou de moed er in. Dikke kussen.

    15-12-2006 om 01:22 geschreven door Ludovikus


    14-12-2006
    Ineens geen zin meer
    om met pensioen te gaan! Ik ben al moe van het te lezen. Jij bent waarschijnlijk van al dat geloop nog "moeder". Wat als je "dood"moe bent? Gas terugnemen, meiske!

    14-12-2006 om 12:39 geschreven door affodil


    jajaja
    oma zijn is tof zeggen ze toch,sterkte dan maar.

    14-12-2006 om 11:15 geschreven door miekemuis


    ...
    al is er een gezegde :stront is geld' wil ik Musje toch bijtreden,op gevaar af dat je op mij ook boos gaat zijn!trop is trop,je bent een nanna uit de duizend ,maar met een zieke of uitgeputte Nanna zijn je kindjes ook niets,je hebt tenslotte ook nog en leven!En dit is dus ook maar uit eigenbelang,hoop je nog heel lang als vriendin te mogen hebben!,dikke kus van Lipske(ni kwaad zijn ,he)

    14-12-2006 om 09:39 geschreven door hotlips


    Ik heb dat hier ook gelezen...
    ...en Musje neemt me de woorden uirt de bek ( de mond) hoedje.gif

    14-12-2006 om 00:34 geschreven door William alias Cyberfox


    13-12-2006
    *
    Meisje meisje toch.....ik vraag mij af hoelang jij dat nog gaat volhouden?
    Nu ga ik toch eens even heel vrank zijn en mijn gedacht van het moment zeggen.
    Ik weet dat ik wellicht de volle laag van je terug krijg, maar dat mag, dat weten we ondertussen wel he.

    Ik vind dat jouw zonen en schoondochters je toch een beetje meer zouden mogen ontzien.
    Trouwens bij zieke kinderen bleef ik als moeder thuis, en was ik mijn werk kwijt, tja dan was dat maar zo, ik zocht dan wel ander werk.
    En er zijn toch ook de schoonouders, zoals ik nu weer lees, die kunnen toch ook wat meer inspringen?
    Het lijkt wel of jij altijd de enige bent die voor hen moet klaarstaan.
    Wat als door alle drukte en stress jouw gezondheid het laat afweten?

    Nou ja, dat ging er effe door mijn hoofd, uit vriendschap, uit bezorgdheid, en niet kwaad bedoeld hoor.
    Kusss

    13-12-2006 om 23:55 geschreven door huismusje/troubadoerke


    Amai m'nen amai
    Ik dacht dat ik een drukke dag had gehad vandaag maar die van jou slaat weer alles... voel me hondsmoe alleen door het te lezen... ik wens je veel moed en sterkte toe want je bent zo te zien nog niet aan de "nief patatjes"... kus van Myette

    13-12-2006 om 20:53 geschreven door Myette


    wekker
    Life goes on my dear Bojako met of zonder wekker...en toi toi toi voor de kleine Seppe.

    13-12-2006 om 19:50 geschreven door Pedro




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tfront1940
    blog.seniorennet.be/tfront1
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!