Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zilveren surfer





    als ge dit ziet weet ge dat ik het ben:

    "de zilveren surfer" - het ventje

    Deze middag kwam naar wekelijkse gewoonte onze jongste eten en onze neef, kleindochter was hier al van deze morgend, dus ik heb me niet verveeld. Ik word al bedreven in ’t vervangen van kak pampers, een beetje vicks onder mijne neus en ik moet al niet meer braken.

    Ik viel bijna van mijne stoel toen onze jongste tijdens het eten zei: “zeg vader ’t is lang geleden dat gij nog op ons moeder haar blog iets hebt geschreven, ik vond dat wel plezant.”

    Eindelijk doe ik eens iets dat ons gasten plezant vinden, gewoonlijk vinden ze mij nogal ne stille en ne serieuze, maar tegen ons madam kan ik het moeilijk halen, daarom zwijg ik maar.

    Mij vinden ze ne goeie om te breken en te kappen en te sleuren.

    Alhoewel, ik denk dat ze ook wel graag een babbeltje met mij doen want als de gasten hier allemaal zijn en wij staan allemaal in de keuken te babbelen, dan roept ons madam kwaad vanuit de living, “zeg ik ben er ook nog, ’t is hier geen islamtisch huishouden waar de mannen en de vrouwen apart moeten zitten zenne”.

    Ons madam zaagt ook altijd dat ik niet mee ben op computer gebied, maar ik koop alles dat ze vraagt, met kerstmis heb ik ze nog een plat scherm gegeven, voor mij was dat dik scherm nog evengoed, maar ze had dat gezien bij ons gasten en wou dat ook graag, dus OK, ik koop dat, zo ben ik, zij vraagt, ik spring.

    Haar oude digitale camera was aan de grote kant (ze moest er destijds ook ééntje hebben als ze nog maar pas uitkwamen) dus ik koop nu braaf een kleintje. Zeg nog dat ik niet mee ben op computer gebied.

    Soms zet ze voor mij de laptop aan beneden en maakt verbinding met de ‘router’ die ik ook voor haar gekocht heb trouwens! Ze wil absoluut dat ik mee ga met de tijd.

    Zij zet dan alle knopkes aan en dan kan ik in Google al ‘Immo web’ tikken, en dan ben ik vertrokken, niks moeilijk aan. ‘Reisbureau’s’ heb ik ook al ontdekt, even plezant als de brochures.

    Maar zij zelf, amaai mijn voeten, gisteren en eergisteren zat ze precies met haar vingers aan de computer geplakt met contactlijm. Ik heb ze gisteren middag eraf getrokken en gezegd: “ge moet dringend naar buiten een frisse neus halen, ge wordt bleek van altijd achter dat scherm te zitten”.

    Ze zei dat ze veel werk had met hare blog. Hm....blog, ik denk er het mijne van.

    Ik ben een paar keer gepasseerd en ik zag ons madam typen dat er gensters afvlogen.

    Toen ik vroeg of dat heuren blog was zei ze: “ssht...zwijg....ik ben aan het chatten, laat me gerust!”

    Chatten? Ze tettert nog niet genoeg? Da’s weer iets nieuws, ik dacht dat chatten iets voor de jeugd was.

    De laatste volwassene die over chatten sprak was de schoonzus van de moeder van mijn buurvrouw en die vertelde me dat heure man het was afgebold met een madam die hij op den chat had leren kennen. Ze waren al zo lang getrouwd als wij, en da’s lang.

    Ik ben er niets gerust in en ik zei dat tegen ons madam.

    Ik vroeg : “met wie zijt ge aan het chatten?” terwijl dat ik voorzichtig probeerde om achter hare rug mij te positioneren.

    Typend tegen honderd per uur zei ze : “mor zwijg nu toch vent, ik ben met vier tegelijk aan het chatten, da’s al moeilijk genoeg zonder dat gij er nog tussenkomt!”

    Met vier tegelijk aan het chatten, dat kunnen alleen maar vrouwen zijn, een man kan amper met één persoon tegelijk spreken en dan slaagt hij tilt, dus ik ben al een beetje geruster.

    Ik heb ze voor alle veiligheid een lekker taske koffie naar boven gebracht en een kuske gegeven, ik zal ze maar een beetje verwennen want ze is een beetje zoals mijn loopschoenen, dat zit goed na zoveel jaar, ik zou niet graag een nieuw willen inlopen als ge verstaat wat ik bedoel, zij was al moeilijk genoeg.

    Zelfs met al haar fouten is ze nog niet van de slechtste en ze kan verdorie goed koken ook.

    Maar om ze nu vandaag terug achter de kookpot te krijgen en weg van den chat heb ik gezegd dat onze jongste gezegd had dat ik beter vandaag op haar blog nog iets schreef omdat het al zo lang geleden was.

    Ze viel van ’t verschieten bijna van haar stoel daarnet aan tafel. Ik denk dat ze ongerust wordt dat ik nu in haar territorium kom.

    Maar ik vond het tof dat mijne zoon gezien heeft dat zijn oude vader ook nog bij de tijd is.

    Ik zal hem nog harder laten verschieten en hem nu een e-mail sturen (jaja dat kan ik ook al) om te zeggen dat hij nog eens naar ons mama haar blog moeten komen kijken.

    De zilveren surfer (zo ga ik mezelf noemen, ik heb wel geen blog, maar ik heb al een blognaam)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    09-02-2007
    Dag Ventje van Bo
    Is het niet van de speeskeek avonturen geleden dat we jou nog gehoord hebben? Dat chatten van onze Bo, das niet erg, man, geen zorgen over maken. Trouwens iedereen weet dat je een onverbeterlijke snurker bent, doch weinigen weten dat je de enkele keren dat je met haar het bed deelt, omdat 1 2 3 4 er niet zijn, je een onwaarschijnlijkesorry, klep dicht biechtgeheim. Wist je niet dat je lieve gade nu en dan het heilig vuur krijgt en de biechtstoel inkruipt? Zoals de Fransman zegt: Ce nest pas sans raison!. Zeg gerust dat Moor het gezegd heeft. Tot wanneer op dit blogje? Niet te lang wachten aub.

    09-02-2007 om 01:04 geschreven door titipoes


    08-02-2007
    ..
    hallo met veel plezier heb ik je blog gelezen ik vind dat je dat verdorie heel goed kunt dat geeft mij moed om er ook aan te beginnen ludovikus zal moeten oppassen . Met de groetjes van LEA

    08-02-2007 om 14:44 geschreven door Ludovikus


    Zilveren surfer...
    Zilveren surfer, heeft dat iets te maken met grijze haar? Of met de rangschikking van een podium, t is me niet klaar. Het ene sluit het andere niet uit. Het kan dus een grijze winnaar zijn, zij het op de tweede plaats. De éérste krijgt gewoonlijk goud al toont hij zijn gat aan de maats. Brons is dan weer weggelegd. Zoals men dat zegt. Voor de eervolle verliezer. Hopelijk is het geen kniezer. Want winnen op één haar na, dat valt niet mee. Al is het bij brons niet één haar maar twee. Een gouden en een zilveren, de zon en de maan. Brons, het is als een ster die weinigen gadeslaan.

    08-02-2007 om 13:13 geschreven door Raspoetje.


    zilveren,voor mij mag je ook dagelijks schrijven
    Dag vantje van Bojako zal ik maar zeggen,wel je bezit wel de humor van uw vrouwtje,hetgeen ik zeer waardeer,daarom meer van die stukjes aub.Als ze straks maar niet jaloers wordt als je meer reacties krijgt dan zij,dan zijn de poppen wel aan 't dansen.En wat dat chatten betreft,dat kan zeker niet anders dan vrouwen geweest zijn,je bent nog niet klaar om een antwoord te bedenken,of er vliegt al een ander bericht op,één vrouw is al niet te doen,en daarbij je hebt een goed vrouwtje,ik denk wel dat je ze kan vertrouwen,meestal spreekt ze toch in goede zin over u,je bent een moderne man en je helpt in het huishouden,wat moet ze nog meer hebben,al vind ik ze persoonlijk aantrekkelijk,maar ik ga niet onder uw duiven schieten hoor.Zo ik verwacht weer vlug een stukje van u,en niet vechten om een pc hé.Groetjes pietje-bob

    08-02-2007 om 11:07 geschreven door peeters robert


    weest welgekomen
    Komt er gerust bij, gij zilveren surfer, hier in onze schatkamer, pakt u ne stoel, en drinkt een jat koffie mee...

    08-02-2007 om 09:44 geschreven door Lieve


    07-02-2007
    Haha
    Weet je hoe ze zo iemand noemen... goed voor zagen, timmeren, afbreken... een "dommekracht" haha... ni kwaad worden hoor... doe maar lekker verder... liefs van Myette

    07-02-2007 om 21:24 geschreven door Myette


    Zo is dat
    huismusje!!! En zolang hij maar artikeltjes schrijft met een zilveren randje, is het goed, maar oh wé als hij de blog van zijn madam naar de botten helpt!!!;-)) Michelly

    07-02-2007 om 20:33 geschreven door Michelly


    Proficiat
    ge krijgt al een ferme voorsprong op mijn ventje. Zoontje heeft speciaal een emailaccount gemaakt om hem wat te stimuleren maar het lijkt allemaal nutteloos. Hij verkiest 's avonds, zoals verwacht wordt van iedere zestigjarige, zijn dutje voor de tv.

    07-02-2007 om 20:13 geschreven door venus


    ...
    En van het een komt het ander. Let maar eens op. Binnenkort hebben wij een blogske meer te bezoeken! Groetjes Thea.

    07-02-2007 om 18:59 geschreven door thea


    *
    Oei meisjes, een nieuwe haan in het kiekenkot, en nog wel ne zilveren.
    Nu zijn er twee dingen die we kunnen doen, ofwel geweldig hard beginnen kakelen, ofwel heel stil beginnen fezelen (fluisteren voor de anderstaligen).
    Want zegt een oud spreekwoord niet, "Een man mag alles eten, maar niet alles weten."

    07-02-2007 om 16:20 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    de2zottevinten
    blog.seniorennet.be/de2zott
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!