Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    27-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zee, zon en BBQ....

    't is zes uur 's morgens hier in ons caravanneke aan de Costa del sol Nouvella Porta de Belgica.  Het gebeurt niet snel dat ik zeg dat het te warm was om in bed te blijven, maar dat was zo vandaag en van mij mag het nog een hele zomer zo blijven.  The early bird catches the worm. (heeft er totaal niks mee te maken, want ik lust geen wormen)  :-)

    Maar zeg nu zelf, wat doet een mens in een caravan op een camping op dit ongoddellijk uur?  Ik probeer zo stil mogelijk te zijn, want mijne zilveren heeft zijn rust nodig.  Hij wordt een dagje ouder nietwaar?

    Vandaag keren we terug huiswaarts en het zal pas vier juli ten vroegste zijn eer we terugkomen, ik kan toch het verjaardagsfeest van kleinzoon 3 en de blogmeeting met mijn maatjes niet missen hé?

    Mijn dieet is hier ook volledig de mist in gegaan.   Donderdag werden we uitgenodigd op een heerlijke BBQ bij vrienden die hier ook aan zee zijn en gisteren op een BBQ bij schoonbroer en schoonzus Zee.  Sinds mijn diëtiste me zei dat er veel minder calorieën in een glas Cava zitten dan in een glas fruitsap zijn de BBQ's weer veel plezanter geworden, ik denk wel dat de diëtiste één glas bedoelde en niet driekwart fles, maar soit : het was warm; de Cava was lekker en fris en mein fleisch is zoe zwakskes  :-)

    Ik mag niet vergeten om hier in mijn dagboek te noteren dat gevulde champignons met kruidenkaas op de BBQ en spek, in dunne reepjes rond een saté stokje gedraaid,  bijzonder lekkere aperitief hapjes zijn!   Voilà, 't staat genoteerd en het recept is jullie ook van harte gegund.   Ik moet tegenwoordig alles noteren, want mijn korte termijn geheugen wordt er met het ouder worden niet beter op.

    Op de camping bereidt men alles nu volop voor op juli en augustus ofte de zomer.   Het zwembad is nu ook open en ik kreeg zelfs Mr. Silver zo ver om zijn body in het water te laten drijven, maar dit enkel en alleen omdat het water ongeveer 37°C was.   Ongelooflijk wat een kou-scheet die man is! (Antwerps woord voor kouwelijke oude man)   Vervolgens deden we een fietstochtje, maar daarna was mijn pijpke uit.   Ik hoop dat ik enkele van die zondige calorieën heb verbrand.

    In juli komen we terug naar hier mits enkele kleine onderbrekingen.  Op 9 en 16 juli moet ik naar het ziekenhuis voor de facetinfiltratie.   Alles hangt af van hoe ik me daarna voel en ook een beetje van het weer.   Indien het blijft zoals de laatste dagen, dan zullen we hier snel terug zijn, maar indien het terug koud en regenachtig wordt, dan blijf ik liever in ons huisje.

    Ons plantjes in de tuin zullen blij zijn om ons terug te zien.    Ik hoop dat de sukkelaars niet omgekomen zijn van de dorst.   Natoken had me enkele mooie Aronskelken gegeven en die stonden prachtig in bloei toen we vertrokken.   De Dahlia's waren ook flink aan het groeien en ik hoop dat er nu ook al bloemen zijn. (of is dat nog te vroeg Natoken? )

    De groententuin van Mr. Silver en de schoonvader van zoon 2 heeft al lekkere nieuwe patatjes, aardbeien en jonge ui voortgebracht, maar momenteel voeren ze beiden nog een verbeten strijd tegen het onkruid.  Geen van beiden kent veel van tuinieren en de helft van de tijd weten ze niet wat onkruid en wat plant is, maar al doende leren ze, de mini groenten die per ongeluk uitgetrokken worden eten we ook op.   Ik zeg bij het eten wel altijd een schietgebedje voor alle overledenen, want de tuin ligt niet zo heel ver van het crematorium.   :-)

    Voilà, dagboekje is bijgewerkt, nu snel wat blogjes lezen vooraleer Mr. zilveren Snurker zijn ontbijt wenst.

    Dus lieve blogvrienden : bij leven en welzijn zal ik present zijn de eerste vrijdag van de maand !    

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    02-07-2010
    je zal spijt hebben , want aan zee is 't niet zo heet ...

    bedankt voor de bezoekjes en t hoofd koel houden hé !

    steeds welkom

    02-07-2010 om 16:58 geschreven door ani


    01-07-2010
    Toch geen last van de warmte hé?
    Gelukkig bestaat er nog zo iets als blogmeeting want anders hoorden we je niet meer. Normaal wordt een winterslaap gedaan maar bestaat er ook zoiets als zomersiesta, haha?Maar je zal wel een reden hebben om niet actief te zijn dus hou ik het bij een verre knuffel en tot morgen.

    01-07-2010 om 08:20 geschreven door Natoken


    Als ik dat
    allemaal zo lees, dan voel jij je echt in je sas aan het zeetje hé! Kan er volledig inkomen en ik wilde dat ik niet zover weg woonde, zodat ik wat meer er naartoe kon reizen, zonder halve dagen onderweg te zijn! Geniet maar met volle teugen, want dat is het enige waar dit warme weer goed voor is!
    Warme(!!!) groeten.
    Michelly

    01-07-2010 om 00:10 geschreven door Michelly


    28-06-2010
    Dag Bojako
    Het zijn de apertiefhapjes met kaas en de spek die dodelijk zijn!

    Groetjes van Loewiesa uit Henegouwen.14t0qah.jpg

    28-06-2010 om 21:31 geschreven door Loewiesa


    ..
    Jij schijnt daar open te bloeien aan ons zee'tje (kan ik zeggen want ik ga er ook heen, maar dat zal je al wel vermoed hebben, door mijn gezaag en geklaag).
    Gul besprenkeld met cava is dat te verwachten dat een bloem openbloeit. Als je nu op de BBQ's het houdt op mager vlees kan je serieus wat binnenspelen zonder veel kilo'tjes te verzamelen. Maar dat vette is juist het lekkerste nietwaar. Ik hoop dat ik weer ergens kan inpikken met mijn laptopke anders zal het lang duren eer ik nog wat van jullie hoor en omgekeerd ook.
    Blijf zwemmen en fietsen baby met je Bop'ke.
    Kuskes.

    28-06-2010 om 13:34 geschreven door ludovikus


    ..
    Oef...das een pak van mijn hart dit te weten enne die champignons zeggen mij wel wat ,tot vrijdag mijn allerliefste Bijouke,dikke kus van je "sunshine"
    wonderfulweek.gif
    Geluk zit van binnen,
    maar daar komt het niet vanzelf.
    Maak er een fijne week van..
    proberen wij ook!

    28-06-2010 om 07:14 geschreven door Lipske


    27-06-2010
    Elk pondje gaat ...


    verlof en een dieet gaan meestal niet goed samen

    barbecue weer

    doet soms zeer

    het breekt vaak de voornemens die mensen namen




    Zonnige groetjes, Uilenspiegel

    27-06-2010 om 14:57 geschreven door Uilenspiegel


    dag weglopertje
    Maar groot gelijk hoor dat je daar aan ons "zèètje" heerlijk aan het genieten bent. Ik heb hier " mijnen zilveren " of beter "mijnen witten" - voor zover er nog donsjes op staan ( smile) - even alleen in de armen van Morpheus gelaten. Het werd mij daar ook te heet onder mijn corpus...Trouwens, ik ga  elke morgen rond met water voor mijn hang- en staanbloemetjes , anders hangen die voor de rest van de dag met hun oortjes naar beneden.
    Mijn " kelkjes" groeien hier in volle pracht. Het is het eerste jaar dat ik zoveel bloem heb. Ik heb ze daar even geteld: 26 in de ene plant en 18 in de andere.. Ik denk dat die geschrokken zijn van de " splitsing" van vorig jaar en mij nu willen vertellen dat ze echt, maar dan ook echt hun best zullen doen en of ze nu mogen blijven staan.. haha
    De Dahlia's zijn nog wat te  vroeg schatteke, dat duurt nog zo'n 14 dagen maar de knollen hebben het overleefd dus dat belooft...
    Hier genieten we ook van de warmte ttz die houdt ons lui!! Maar dat mag wel even na de laatste hectische weken, de veerkracht van dat " vege lijf" is niet meer wat die was he, dus hebben we ( allé ik) wat rust nodig. Fijn te lezen dat je er vrijdag bij bent want we moeten weer duchtig bijpraten...De groetjes daar aan je Zilveren en een dikke knuffel van ons beiden . Tot vrijdag of eens tot bij ons hier. Knuffel. Recept staat genoteerd!!!( foei, al aan het likkebaarden van 's morgens vroeg..)

    27-06-2010 om 07:32 geschreven door Natoken


    ...
    Heerlijk vooruitzicht toch om binnenkort weer zoveel lieve vrienden te ontmoeten.
    Doe hen de groeten en geniet van de mooie zomer.
    Don't worry, be happy and let worms the worms.

    27-06-2010 om 07:29 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    caitlin
    blog.seniorennet.be/caitlin
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!