Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    05-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.globetrotterkes....

    Na een héél warm weekje thuis zijn we nu terug aan zee.   Ik begin elk putteke op de autostrade al goed te kennen.   Deze keer zijn we er geraakt zonder banden problemen.

    We moesten terug naar huis omdat er van alles gepland was.   Een middagje uit met twee goede vriendinnen, een dagje op Tibo passen, een cake bakken voor het verjaardagsfeest van Seppe, na de middag de maandelijkse afspraak met de blogvrienden en daarna natuurlijk het verjaardagsfeest.

    Gelukkig kon ik thuis regelmatig in ons zwembadje duiken om even af te koelen, maar ik klaag niet hoor ... van mij mag het heel de zomer zo blijven!   Zeker nu Mr. Silver in de solden voor mij een prachtige airco gekocht heeft.    Eindelijk koelte in huis.   Zo moet het zijn:  in de tuin warm, in het zwembadje nat en fris en binnen lekker koel, ....o, wat is het leven mooi als de zon schijnt .... lalalalala....

    Maar hier in ons sleurhutje aan la mer du nord is een ventilator ruim voldoende om verfrissing te krijgen.   Aan zee waait er altijd een stevige bries, enfin zo begin ik toch te denken.

    Gisteren zijn we, na aankomst, weer op onze stalen ros geklommen en zijn we naar het strand gefiets en ja ... weer heel de weg wind tegen.   Ik was kapot !   Zoals ik jullie al tot treurenstoe verteld heb:  ik kan niet goed fietsen, ik ben het nog aan't leren.    Vooral de vitessen euh... gears... euh... dedju ik vind het correct nederlands woord niet, maar jullie begrijpen wat ik bedoel: wel van die vitessen snap ik echt niks.   Mijn fiets heeft er zeven en de hele weg zit ik eraan te draaien in de hoop om wat gemakkelijker vooruit te komen, maar het lukt me niet, ik ben te dom om het te begrijpen. 

    Wanneer je met een auto traag rijdt dan zit je in een lage versnelling, één ofte twee dus, maar is dit ook zo op een fiets???   Mr. Silver heeft het me al honderd keer uitgelegd en ik snap er nog niks van.  In eender welk vitesse geraakte ik gisteren amper vooruit tegen die wind.   't Kan natuurlijk ook aan mijn uitstekende conditie liggen (sic)  :-)    Bij nader inzien had ik misschien toch beter geïnvesteerd in een electrische fiets, maar het kwaad is al geschied.   Ik heb een goede, maar gewone fiets gekozen met de bedoeling om wat te sporten.   Kwestie van mijn dieet wat vooruit te helpen.

    Dieet huh ... laat me niet lachen!   We gaan van het ene feest naar het ander en ik durf me gewoon niet meer wegen.   Mijn elastieken spannen nog altijd even erg, mijn boobies zijn nog altijd even groot, dus er zal nog niet veel veranderd zijn vrees ik.

    Vanmiddag komen schoonzus en schoonbroer zee op bezoek en die brengen een gebakje mee ... hoe kan ik nu weigeren om daar een stukje van te proeven ????  en van dat warm weer krijgt een mens zo'n dorst hé.   Ik maak nu elke dag na de middag een volle pot verse munt en gember thee en ik vind dit nog de beste dorstlesser, maar zo net voor het eten hoort bij dit warme weer toch een frisse Pastis,  het lijkt nu toch alsof we in het zuiden van Frankrijk zitten, zeg nu zelf.

    We hadden heel de maand juli vrijgehouden om een volle maand aan zee te blijven - geen afspraken - maar ja, de neurochirurg had enkel twee dagen vrij in juli.   Natuurlijk...  iedereen is dan op vakantie in het buitenland behalve Bibieke.     De 9de en de 16de gaan we dus terug naar huis en dan keer ik, hopelijk pijnvrij, terug voor de rest van de maand aan zee.   We moeten wel op tijd thuis zijn,  want ik verneem zopas dat onze zoon 2 en zijn vrouwtje hun verjaardag vieren op 31 juli.

    Met Tibo is alles nog niet in orde.   Hij is terug beginnen overgeven, heeft nog steeds lichte koorts en volgens schoondochter 2 is hij op een half jaar amper 500 gr bijgekomen.   Donderdag gaan ze terug naar de maag-darmspecialist.  Ik hou tenen en vingers gekruist dat ze de oorzaak vinden, maar ik hoop ook dat het niets ernstig is.  Steek aub allemaal een bougieke aan.

    Voilà... tot zover het leven zoals het is op de camping.

    Zonnige zeegroetjes aan al mijn lieve vrienden, familie en eventuele bloglezers!

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    09-07-2010
    en hoe gaat het nu ?
    met tibo , met jou , met de fiets , en met de zilveren ?
    met het weer , dat ondervind ik hier wel , niet zó ver van de zee GOED Hé !
    Image and video hosting by TinyPic

    09-07-2010 om 13:37 geschreven door ani


    ..
    Van vitessen weet ik geen bal,van fietsen trouwens ook niet ,wat Tibo betreft ,het wordt echt tijd dat ze dat ventje kunnen helpen he,en boegiekes brand ik altijd ,dus nu één speciaal voor hem ,dikke,dikke kus van mij!
    prettigweekendzon.gif
    Het wordt heet..
    Drink water,anders zit je met een kater!
    knuff van Nestje& Lipske

    09-07-2010 om 08:12 geschreven door Lipske


    Ik hoop dat mijn kaarsje gewerkt heeft en morgen staat er weer eentje klaar!!
    Gewoon even slaapwel komen zeggen... Dikke kus

    vis.gif

    09-07-2010 om 00:14 geschreven door Natoken


    08-07-2010
    morgenvroeg is het " bougieke aansteken" het eerst wat ik doe!!
    Het was weer eens een hete dag maar in gezelschap van vrienden viel het nog mee.. Maar die zijn vanavond weer naar huis ('t zèètje) vertrokken ze vinden het daar iets frisser. ( smile) Klopt dat?
    Ik duim; voor Tibo! Dikke kus!

    08-07-2010 om 00:43 geschreven door Natoken


    07-07-2010
    hallo Bojako
    elektrisch fietsen is de max en van gebakjes afblijven is iets voor jonge mensen ! de gezondheid van je kleinzoon is het belangrijkste ! groetjes en laat je maar eens goed gaan , lekker!!!!!!!!!!!!

    07-07-2010 om 13:49 geschreven door johan1944


    06-07-2010
    *
    Hoe spijtig toch weer dat Tiboke nog altijd last heeft. Hopelijk vind men nu snel een oplossing voor het probleem. Ik duim alvast voor hem.
    Ik duim ook voor jou en wil je zeggen dat je heus niet bang hoeft te zijn, het is voorbij voor je weet. Er wel op drukken dat men je genoeg verdoving geeft, hen goed diets maken dat je al heel lang en heel veel pijnstillers in het verleden hebt geslikt en je dus niet zo makkelijk te verdoven bent. Doen hoor!
    Wat de vitessen betreft, daar weet je nu wel alles van, maar een tip kan ik je nog wel geven....wanneer je aan een bocht komt aangefietst in fanatieke volle vaart, dan moet je net voor de bocht stoppen met trappen..en pas in de bocht weer vol op de pedalen gaan staan. Een beetje als auto rijden dus, alleen moet je bij het fietsen niet veranderen van versnelling bij het bochten nemen.
    Heb nog een hele leuke tijd aan 't zeetje, dikke kus.

    06-07-2010 om 15:04 geschreven door Petra/Huismusje


    Hi Bojako
    Inderdaad versnellingen. Maar what's in a name. Als je er  toch niet mee om kan gaan. Spijtig voor je kleinkind dat het allemaal niet zo leker gaat. De kleine Simon huilt ook veel, veel windjes, niet de goede melk? pijn? Je weet het niet als ze zo klein zijn en ze het nog niet kunnen vertellen wat er scheelt.


    en je reactie op mijn blog, ja ik ben nog steeds groot 1.76 en nog steeds niet gekrompen, maar ik zit er niet mee, maar vroeger, sommige jongens op school dus wel. En als kleine ventjes raar reageren gaan grote meisjes ook raar reageren, hi hi een kettingreactie heet dat.

    fijne zonnige dag
    groetjes van Loewiesa
    Image and video hosting by TinyPic

    06-07-2010 om 09:02 geschreven door Loewiesa


    05-07-2010
    !!!!
    Wat versta jij de kunst om me elke keer weer te laten lachen. Niet te doen! Alleen dat het met Tibo nog steeds niet goed zit, is helemaal niet om te lachen en wij duimen en branden een kaarsje voor eindelijk een oplossing en een goede uitslag.
    Lieve groet.
    Michelly

    05-07-2010 om 22:46 geschreven door Michelly


    vitesses
    Hoe hoger de versnelling hoe harder trappen, dus tegen wind en bergop op laagste nummerke kiezen... ik heb er maar 3 en rij gewoonlijk op 2, bij heel erge wind op l.
    En dat boegieke gaat branden hoor voor dat ventje, ik heb er nog een hele dikke liggen, duimen zal ik ook weer doen hoor.

    05-07-2010 om 20:38 geschreven door Myette


    weer een hele boterham ...
    Pazke heeft dat van de vitessen al uitgelegd, Ani heeft al de nodige aanmoedigingen voor de fietsende lady meegestuurd wat kan ik nog toevoegen? Dat ik die pastis lekkerder vind dan die thee of dat een airco hier vorige week ook welkom zou geweest zijn of gewoon dat ik hoop dat het weertje daar blijft meezitten?. Maar ik denk dat je dat allemaal wil ruilen tegen een positieve uitslag voor de kleine Tibo...Ik duim echt voor dat ventje en ik heb hier nog " bougiekes" staan dus zal ik er zeker eentje aansteken donderdag! Probeer intussen maar te genieten. Lieve groetjes en een dikke kus

    05-07-2010 om 18:10 geschreven door Natoken


    vitessen...
    ...mag je ook versnellingen noemen. Hoewel ik heel graag fiets, ben ik geen krak in het bedienen van die dingen en laat ze gewoonlijk "zo ergens tussenin" staan en dan trappen maar . Geniet van de zee en 't goei weer, het zal nog een hele tijd zo blijven volgens de voorspellingen. Dikke kus

    05-07-2010 om 15:50 geschreven door paz


    allé
    met of zonder vittessen : vooruit !
    en dat windje , dat was verleden week meegenomen hoor , alleen op vrijdag was 't hier erg , in de polder ! maar daar , waar jij bent is het toch steeds wel 3 gr minder !
    volhouden hé bojako , je zal zien met al dat fietsen .... de kilo's gaan eraf vliegen ! doei !

    05-07-2010 om 14:30 geschreven door ani




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mio
    blog.seniorennet.be/mio
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!