Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    15-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.claustrofobie...

    Jaja het was pure claustrofobie dat me gisteren plots deed beslissen om terug naar huis te komen.   Ik kreeg het plots stik benauwd in de beperkte ruimte van ons huisje op wielen.

    Ondanks het feit dat het aan zee altijd minder warm is dan thuis kon ik daar ook al enkele nachten niet goed slapen, ach wat zeg ik .... ik slaap nooit en nergens goed, ik ben een echte insomniac.   Ik word van het minste geluid wakker, het gesnurk zacht of luid van mijn bedgenoot, druppels op het dak, de wind, een straal zonnelicht, enfin... noem maar op.

    Eergisteren nacht zat ik dus in het kot van de nacht spelletjes te spelen op mijn laptop, wat moet je anders doen in een tinnen koekendoos van enkele vierkante meters, zeg nu zelf???   Het was toen dat mijn claustrofobie in volle furie haar kop opstak en gilde: "ik wil hier uit, ik wil hier weg, ik wil terug naar mijn huisje !!! ".

    Bovendien zitten we daar nu al veertien dagen aan zee en na veertien dagen weg van huis krijg ik altijd een aanval van heimwee.   Ik ben tenslotte nog aan het bekomen van onze lange reis naar Australië.

    Vermits mijn rug naar mijn mening 'beter' is dan voor de infiltratie - ik heb een hele week zonder pijnstillers kunnen leven - ga ik dan vrijdag naar het ziekenhuis voor deel twee van de infiltratie, we moesten dus toch naar huis en één dagje vroeger maakte de zaak niet.

    Bij nader inzicht was het geen slecht idee om gisteren terug te komen, want dit weekend is het de grote vakantie wissel en zullen de autostrades weer chock-a-block vol zitten.  

    De temperatuur in Antwerpen viel bijzonder goed mee toen we thuis arriveerden en ik dook meteen mijn zwembadje in.   Mr. Silver maakte van de gelegenheid gebruik om de de zwembadstofzuiger in mijn handen te duwen, want na twee weken rust lag er wel 't een en 't ander op de bodem.   Ach ... ik vond het helemaal niet erg om rustig over en weer zachtjes met mijn stofzuiger rondjes te lopen in het water.  De zon brandde niet te warm op mijn rug en ik was weer waar ik me best voelde:  thuis.

    Na het avondeten viel ik van puur contentement in slaap in de zetel, iets wat me zelden overkomt, met als gevolg dat ik slaapdronken rond tien uur naar mijn bed trok en daar natuurlijk onmiddellijk terug klaarwakker werd.  

    Geen nood : de TV aangezet en een paar uurtjes TV gekeken.   Mr. Silver plofte wat later naast me neer en wat ik niet kan, kan hij ongelooflijk goed.   Hij valt in slaap nog voor zijn hoofd het hoofdkussen raakt en welgeteld drie minuten later begon hij weer bomen door te zagen waar ooit iemand grote, dikke, lange ijzeren bouten in geklopt had.

    Met een zucht gaf ik het op en ik trok naar de logeerkamer in de hoop daar Morpheus te vinden.  Nada, noppes, niks.    Ik heb nog steeds naweëen van dat buikgriepje van vorige week en ik verging van de krampen.   Na eindeloos draaien en keren ben ik dan toch - zonder bril - op zoek gegaan naar Buscopan en ik heb zelfs een pijnstiller genomen, iets wat ik al heel de week heb proberen te vermijden om aan te kunnen voelen of mijn rug nu nog pijn deed of niet.   Ik schreef : 'zonder bril' en zonder mijn bril om drie uur 's nachts ben ik zo blind als een mol, dus het was op de tast.   Op de tast dan ook weer terug naar boven, waar ik nog tot vijf uur heb liggen woelen.    Ik luisterde naar de regendruppels op ons dak en het ruisen van de wind, maar was blij dat wij aan het ergste van de storm ontsnapt waren,  vergeleken met andere plaatsen in België.

    Ik ben dan uiteindelijk toch in slaap gevallen en werd plots wakker door een speels zonnetje dat door de gordijnen scheen.   In onze logeerkamer komt de zon op.   Ik had geen horloge, er hangt geen klok, er staat geen wekker en mijn bril lag in de andere slaapkamer.   "Dedju... seffens staat zoon 2 hier met de kinderen" ging als een flits door mijn hoofd en ik sprong uit bed om wat later beneden te merken dat het nog maar zeven uur was.   Ik heb dus vannacht welgeteld een tweetal uurtjes geslapen.

    Een dutje na de middag zal er ook niet inzitten, want de kindjes blijven hier terwijl zoon 2, die morgen met vakantie gaat, nog enkele dringende boodschappen moet doen en 's avonds blijven ze allemaal eten, zo kunnen we nog een babbeltje doen voor ze vertrekken.

    Wanneer we terug naar zee gaan hangt van verschillende factoren af :  hoe het verder afloopt met mijn rug, het weer en niet te vergeten ... mijn claustrofobie!  ;-)

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    18-07-2010
    vandaag zal het goed worden aan 't zeetje
    en misschien kan je er al weer van genieten !
    Image and video hosting by TinyPic

    18-07-2010 om 09:32 geschreven door ani


    ..
    Tip van tante Lips...ga op het strand liggen als je niet kunt slapen en tel de sterren..ni gemakkelijk zenne..en je wordt er zooo moe van enne...ook van mij :succes met je prik!Dikke flodderkus !
    weektw9.gif
    In de liefde kent men elkaar omdat men elkaar bemint.
    In de vriendschap bemint men elkaar omdat men elkaar kent.
    kus en knuffel voor een fijn begin van de week!

    18-07-2010 om 07:50 geschreven door Lipske


    17-07-2010
    Jawadde
    Wat jij allemaal niet hebt Boke, nu nog claustrofobie erbij, ben je aan het verzamelen soms?
    Luister naar de goeie raad van je vrienden en trek terug naar 't zeetje, kun je niet slapen dan kun je altijd nog op het strand naar de maan gaan liggen kijken... succes met je rug meisje!

    17-07-2010 om 21:24 geschreven door Myette


    hallo Bojako
    onverbeterlijk ! als het niet druk is dan maak je het wel druk hé !!!!! groetjes

    17-07-2010 om 09:43 geschreven door johan1944


    goeie morgen...
    Je bent inderdaad geen slaapkopje als ik jouw mailtje zie...Momenteel heb ik geen last van " insomnia" ( klinkt toch beter dan slapeloosheid  niet, haha) en mijn ventje zijn "houtzagerij" ligt al een paar dagen stil en dat maakt een groot verschil uit in decibels hoor!! Hoe is de tweede prik verlopen, kan je er al een positief etiket op plakken?..Ik hoop het voor jou. Het volgend logje komt waarschijnlijk terug van uit " jouw koekendoos" zoals je het noemt maar draai en keer het zoals je wil.. je krijgt er de zee toch maar gratis bij! Geniet van een rustig weekend en een dikke knuffel van ons hier

    vis.gif

    17-07-2010 om 09:10 geschreven door Natoken


    Hi Bojako
    Bekijk het positief:  je zit aan zee, en je ziet weer eens wat anders.

    weekendgroetjes van Loewiesa
    14t0qah.jpg

    17-07-2010 om 08:02 geschreven door Loewiesa


    16-07-2010
    blij dat je " goed bent " met de prik !
    en bojako , ik ben ook zo geschrokken van die orkaan of wat het ook was , die mensen in de Walen en Nederland , vreselijk , je mag er niet aan denken dat je huisje of je koekedoos wegvliegt !
    ben blij dat het beter gaat met je rug , maar een beetje rust is aan te raden , ( 10 jaar terug , zat ik daarna 10 dagen in ' t gips , om zeker te zijn van rust ) maar 't heeft geholpen
    aan zee is 't niet warm , maar eerder fris , en fietsweer , , doe maar eens wat paz je zegt !

    16-07-2010 om 18:31 geschreven door ani


    *
    Ik begrijp je heel goed want heimwee naar huis heb ik al nog voor ik vertrokken ben.
    Maar ja, zoals Natoken en Paz'ke het ook al zeggen, bij jou ligt het toch nog een beetje anders, want bij mij is het hier thuis altijd stil en heel rustig. Dat is bij jou wel effe anders he.
    Dus misschien toch maar luisteren naar de raad van de vrienden en terug naar je blikken koekendoos trekken. Voor je slapeloosheid moet je het niet laten want thuis slaap je ook al niet veel.
    Misschien aan je huisarts eens insalperkers vragen. Dat zijn geen slaappillen maar die maken je wel loom en laten de molenwieken in je hoofd wat minder hard draaien.
    Toi toi toi met je rugprik en wat je ook beslist, heb er fun in.
    Dikke knuffff en tot in den draai.

    16-07-2010 om 15:48 geschreven door Petra/Huismusje


    claustrofobie .. heimwee naar... als je het mij vraagt!
    En dat kan ik begrijpen maar ergens heeft onz Pazke ook een punt, verwen jezelf eens grondig en laat iedereen eens even zijn plan trekken ( zegt zij die ook geen neen kan zeggen!!grrr) en aan 't zeetje is er zoveel gezonde lucht , zeggen ze toch!!
    Weet je wat ik probeer te doen als ik niet in slaap geraak?.. Luisteren naar mijn eigen ademhaling en die zo traag mogelijk houden ( nog een restantje van mij yoga als twen) en meestal word ik daar lomerig van en komt Klaas Vaak, die is veeeel beter dan Morpheus. Ik vrees dat die kwiebus teveel " keuze" heeft en ons "dames in de herfst" opzij laat liggen voor jongere blaadjes!!
    We horen je wel en hopelijk met goed nieuws over die prik! Dikke kus

    16-07-2010 om 10:31 geschreven door Natoken


    gouden raad van tante kaat :
    Na de infiltratie terug naar zee, als je't mij vraagt. Thuis doet iedereen weer volop een beroep op jou en zit je agenda direct terug vol. Ga nog maar wat uitwaaien, lieve schat : zoveel mogelijk buiten, er is ruimte zàt in de westhoek! De knooppuntenfietsroute al eens uitgeprobeerd? Wij hebben afgelopen dagen weer een heel onbekend stukje ontdekt, het is er nu zo mooi, met alle verschillende rijpende graansoorten langs de wegen, korenbloemen en klaprozen daartussen en piepkleine dorpjes als bulskamp, wulpen, steenkerke (met tentoonstelling van Willem Vermanderes beelden in het stemmig romaans kerkje)...Wij kenden Koksijde nauwelijks en maakten er de "Zouavenwandeling"(folder bij toeristische dienst) : héél interessant als je in architectuur geïnteresseerd bent.Ik krijg alweer goesting...Succes met de prik en dikke kus!

    16-07-2010 om 10:04 geschreven door paz




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tony2005
    blog.seniorennet.be/tony200
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!