Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    01-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog ergere boem patat...

    Vanmiddag was het feest bij zoon 2 en zijn vrouwtje.   Deze keer vierden we hun verjaardagen.

    Alles verliep pico bello.  

    De grootmoeders keuvelden, de kinderen speelden en de grootvaders deden samen een kampioenschap om ter meeste Duvels/pinten/wijn drinken. 

    Enfin ... ge kent dat hé, Breugeliaanse toestanden: eten en zuipen. :-)

    Mijn Lokerse vlaai werd door de meesten met smaak gegeten maar toen ...

    ...acht kleinkindjes speelden al een hele middag mooi samen in de grote tuin en op het supergroot plein achter het huis,  ze liepen terug binnen, keerden terug in de tuin, ze speelden op de glijbaan, op de schommel en toen ...

    ...Seppe liep net voorbij de schommel toen die vanuit de tegenovergestelde richting hem met een enorme smak vlak op zijn neus en mond velde.  

    Een ijselijk luide gil en overal bloed, 'k heb nog nooit zoveel bloed zien spuiten. 

    Nonkels en vader verbraken het wereldrecord snellopen en de papa raapte Seppe op en droeg hem rennend naar binnen.  Mama,  die net boven Tibo te slapen legde kwam ijlings de trap afgerend.     Schoondochter 1, een verpleegster,  vond het raadzaam om naar de dichtstbijzijnde spoedafdeling te gaan in Reet.

    Zoon 2, schoondochter met een bloedende, huilende Seppe in haar armen, vertrokken naar die dichtsbijzijnde spoedafdeling en alle achtergebleven kindjes en volwassenen zaten in shock urenlang te wachten op nieuws.

    Aan allen die in Reet of omgeving wonen : doe geen moeite, ga daar niet naartoe, rij verder naar het UZA,  want in Reet word je niet geholpen, zeker niet tijdens het weekend ! 

    Niemand kon nog een hap door zijn keel krijgen,  alle borden bleven verder onaangeroerd.   De twee Bompa's ruimden in stilte de tafels af en begonnen aan de afwas, zo verwerken mannen hun verdriet.     De grootmoeders troostten de kleintjes.

    Rond 11 uur kwamen eindelijk de opgeluchte ouders terug thuis en wel mèt een gehavende, maar nu verdoofde en slapende Seppe.   Zusje lag tussen beide grootmoeders te slapen op de zetel, ze wou niet naar bed voor ze haar broertje had gezien.

    Seppe werd zachtjes, nog steeds slapend, neergelegd in de zetel.   Zijn nieuw turkoois/blauw T-shirtje,  waar enkel het woord STOER op stond, hing vol bloed.   Zijn schattige tuitlippen waren dik en bloederig gezwollen en zijn melktandjes ... of die nog gered zullen kunnen worden valt af te wachten tot ze bij een tandarts kunnen.   Er werd een RX genomen om te zien of zijn neusje en kaaksbeen niet gebroken was, dat bleek allemaal in orde en zijn tweede tandjes,  die al in de wachtrij staan,  zouden ook niet gehavend zijn.    De stomatoloog op de spoedafdeling had de wonde in zijn tandvlees gestelpt met speciale wattenstaafjes en Seppe had dit alles bijzonder moedig doorstaan.   

    Toen zijn opgeluchte ouders hem prezen voor die moed tijdens zijn doorstane trauma zeiden ze dat hij een geschenkje mocht kiezen.   Hij hoefde er niet over na te denken en zei prompt : 'ik wil een grote, nieuwe fiets'.   Zijn hersenen waren niet dooreengeschud, hij wist verdorie nog heel goed hoe hij van de situatie gebruik kon maken. :-)

    Pffft....Je denkt eens je kinderen volwassen zijn : oef ... dat hebben we goed doorstaan, nu komt er wat peis en vree in onze leven, huh...mijn hoela :  nu begint alles terug via de kleinkinderen.

    Ik heb me stoer gehouden tot thuis,  maar daarnet kwamen toch even de traantjes boven om zoveel pijn bij zo'n lief, klein hummeltje, maar het waren ook traantjes van geluk omdat het niet erger was dan we dachten.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    03-08-2010
    och !!!
    wat een arm wurmpje toch maar. Heeft nu ook eens altijd prijs, als het geen ziekte is, dan krijgt hij een schommel tegen zijn gezichtje! Ik vind dat zulke gevaarlijke dingen en spelende kinderen letten nu eenmaal niet op. Als grootouders schiet je in paniek als je bloed ziet bij die kinderen. Als ouder moest je handelen en als grootouder sta je erbij stil en kun je je onmetelijke zorgen zitten maken. Overal hetzelfde scenario! Gelukkig liep alles nog redelijk goed af. Beterschap voor het ventje en knuffel voor de geschokte nana en opa. Michelly

    03-08-2010 om 23:51 geschreven door Michelly


    ...
    Arme Seppe..en arm Bijouke,heeft toch echt geen chanche he,da manneke! Ik denk dat we allemaal wel eens zoiets meemaken(heb het bij Natoken al neergepend)maar toch spijtig dat iets dat zo goed begon zo moet aflopen,hopelijk heeft hij er niet teveel last van,en inderdaad ,een mond geneest snel,en tanden krijgt hij gelukkig nog wel,maar had natuurlijk beter niet geweest ,dikke flodderkus voor Seppe en jou!
    regen.gif
    storm en regen ,houdt ons niet tegen
    wij komen een prettige dag wensen
    aan alle lieve mensen!

    03-08-2010 om 08:16 geschreven door Lipske


    02-08-2010
    Een(groot) moeder

     

    duizendmaal meer dan de eigen pijn

    al kan deze ondraaglijk zijn

    voelt een moeder de smart

    en t leed van een kinderhart




    Groetjes, Uilenspiegel

    02-08-2010 om 22:56 geschreven door Uilenspiegel


    seppeke toch
    altijd hem hé , 'tjonkske heeft wel pech , maar 't komt wel goed bojako , mijn trots is ontelbare keren genaaid en een keertje brandwonden als kind , als 44jarige een zwaar hartinfarct en hij kan nog steeds grappen maken
    maar 'k weet het , je schrikt je rot als ouder en grootouder , , nu allemaal al wat bekomen ? liefs

    02-08-2010 om 10:35 geschreven door ani


    01-08-2010
    ..

    Om te beginnen, ik heb nog een lade vol boxershorts. Zal er Vrijdag een aanhebben speciaal voor de jou. Nu die Seppe toch, dat ventje lijkt wel een spiegeltje gebroken te hebben bij zijn geboorte. Gelukkig is het een stevig en pienter kereltje, niet kleinzerig. Weet ook de klepel al hangen, of is het de fiets.
    Kuskes.

    01-08-2010 om 16:19 geschreven door ludovikus


    maarmaar toch!!!
    Arme Seppeke toch...en ocharme al die vreselijk geschrokken ouders en grootouders!
    Wat een erge domper op een tot dan plezant feest...Ik hoop dat de kleine heel gauw van zijn verwondingen geneest en ben blij mét jullie dat het idd niet erger is afgelopen. Dikke troostknuffel

    01-08-2010 om 15:48 geschreven door paz


    Oef!
    Wat een geluk dat het toch nog met een sisser is afgelopen, want je moet er toch niet aan denken, wat allemaal gebeuren kan met die kleintjes.

    01-08-2010 om 11:04 geschreven door thea


    Je gelooft het niet....
    Maar we kregen deze week vanuit Frankrijk waar de dochter op reis is ook een telefoontje.. Broer en zus waren aan het spelen in het zwembad. Broer gooide een vol waterpistool in het water ( waarom? ja waarom?) en tegen het gezichtje van zusje lief. Gevolg.. bloed alom... een gapende wonde boven de lip en naar de dichtsbijgelegen dokter. Moest genaaid worden. Eerst een spuitje in de wonde om te verdoven en dan draadjes erin. Wij moesten het stellen met een fotootje met pleister op.. En dan denk je.. juist in haar gezichtje en dat bij een meisje maar direct daarna .. gelukkig was het niet in haar oogje...Maandag gooien ze  hier de dochterjes (3) van de zoon binnen voor een week .. Ik zal dan ook maar extra uitkijken als ze aan het schommelen zijn.. Ja, ik kan je perfect volgen Bojako wat die emoties betreft. We zijn dan wel geen doetjes maar een kleinkind hé... Arme Seppe. Dat ventje treft het ook altijd niet? Maar ik heb begrepen dat de wonde eerder binnen in de mond ligt? Dat geneest rap hoor. Zo wordt een gezellig samenzijn verbrod!! Sterkte voor het " stoere ventje" en voor de nana een dikke knuffel.

    01-08-2010 om 09:27 geschreven door Natoken


    Ocharme toch weer
    Zo'n ongelukken met schommels en rondom lopende kinderen komt vaak voor. Ik woon tegenover een kleine speeltuin en zie dit regelmatig gebeuren.
    Spijtig natuurlijk dat het kleine Seppe weer moest overkomen. Dat ventje draagt die T shirt met recht en reden. Zeker omdat hij daarbij nog heel goed bij de pinken is ook.
    Wanneer het je eigen kinderen gebeurde moest je reageren op het moment zelf en kwam den bibber achteraf. Als grootouders bloedt je hart nog feller want dan kan je enkel maar bang zitten wachten op nieuws.
    Het was dus een Lokerse vlaai met een bitter nasmaakje.
    Geef Seppeke een voorzichtige knuffel van mij, en neem er zelf ook een.

    01-08-2010 om 03:17 geschreven door Petra/Huismusje




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    deprehistorie
    blog.seniorennet.be/deprehi
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!