Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    20-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze wereldberoemde Vlaamse Kermis....







    De Vlaamse Kermis van onze parochie begint een zeldzaam curiosum te worden in Antwerpen en ook in de rest van Vlaanderen vermoed ik, want je moet tegenwoordig wat doen om mensen nog van hun schermen weg te trekken, zij het nu een TV of computer scherm.
    Toch kent onze Vlaamse Kermis altijd een ongehoord succes.
    Voor zoon 2 , ventje en broer 1 zijn het jaarlijkse hoogdagen waar niet mag aan getornd worden.
    Ik ben er van overtuigd dat ze nu al volop plannen smeden voor volgend jaar.
    Vermits de hele kermis gerund wordt door vrijwilligers is bibieke natuurlijk ook elke keer van dienst.

    Ik kan niet met mijn hand op mijn hart zeggen dat ik er evenveel van geniet als mijn mannen.
    Ik aanzie het meer als een jaarlijks weerkerende “ a woman’s gotta do what a woman’s gotta do” ding, om haar zoon en de rest van haar vrienden- en kennissenkring terwille te zijn.

    Omwille van mijn “laaiend” enthousiasme word ik door zoonlief in de categorie “ambulante helpers” geplaatst.
    Dit houdt in dat ik van jut-naar-jaar geplaatst word, alnaargelang er iemand niet komt opdagen, flauwvalt of hard in zijne vinger snijdt.

    Onze kleinkindjes hebben wel de paternale familietrek geërfd.
    Zij zijn erop verzot en tellen elk jaar af naar deze kermis.

    Met glinsterende ogen kopen ze aan de kassa (met geld van mama en papa en grootouders) de nodige rittenkaarten voor alle activiteiten van volksvermaak, zijnde : speelkramen zoals ballen gooien, sjoelbak, eendjes vissen, vogeltje pik, ringwerpen.....dan is er nog het springkasteel, kinder café, free-podium enz., teveel om op te noemen.

    Met hun gewonnen, opgespaarde geldpunten mogen ze dan in de ‘speelgoedwinkel’ iets kopen.
    Het kiezen gebeurt met ongelooflijk veel zorg. Het zweet staat op hun voorhoofd, ze bijten op hun tong, ze tellen hun speelgeld zo dikwijls na, dat het bijna niet meer als geld te herkennen is en besluiten na minstens een half uur wat ze willen kopen voor hun duurverdiende centjes.

    Voor de senioren is er Bingo en een kaartwedstrijd voorzien en natuurlijk is er de onontbeerlijke fritkraam met heerlijke hamburgers en hot dogs.

    Een Vlaamse Kermis dient om geld in het laatje te brengen natuurlijk, dus ik moet zorgen voor een goedgevulde portemonnee.
    Zonder hamburger en fritjes en pintjes komen we de dag niet door terwijl we daar aan ons kraampje zitten.
    ’s Avonds schrijven we ons ook altijd in voor de kwis en de volgende avond mogen we natuurlijk ook het VIP diner (gekookt en opgediend door andere vrijwilligers) + show, met dit jaar the one and only ‘Luc Caals’ niet missen.

    ‘De Strangers’ waren tot nu toe onze meest succesvolle artiesten, waarschijnlijk omdat het allemaal mannen van onze buurt zijn.
    Toen zat de zaal zo stampvol dat we de mensen met een schroentrekker hebben moeten binnenwringen.
    Luc Caals trok gisteren een ietsiepietsie minder volk, maar ik moet eerlijk zijn en zeggen dat de show heel goed meeviel.
    Hij kan ontzettend goed een André Hazes neerzetten, om maar één ding te noemen.

    Ventje gaat ook elk jaar trouw naar de Karaoke avond, enfin hij gaat naar alles .... ikzelf durf al eens forfait geven zoals vandaag bv.

    Na een hele dag zitten op kramakkelijke stoelen begon gisteren mijn rug weer te knagen en toen ik aan zoon 2 vroeg of hij me écht niet kon missen vandaag keek hij nogal bedenkelijk.
    Maar...toen hij me daarna even snel tussen een frit en een hamburgerbeet door vertelde dat kleindochter de waterpokken had en zou moeten opgevangen worden volgende week, verstond hij onmiddellijk dat ik vandaag dringend een dagje rust nodig had.

    Volgende week gaat weer een drukke week worden ....

    ....ik voel het al in mijn knoken.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    22-05-2007
    Ik kan je maar gelijk geven
    dat je er uitgerust wil aan beginnen want waterpokken en zona = hetzelfde virus. Bij kinderen waterpokken bij ouderen zona. Nu is het wel zo dat je zona maar krijgt bij een verzwakte immuniteit vb door oververmoeidheidheid. Dus de hulpbrigade inschakelen Nana. NB: dit liedje van "San- Té Corsica " vind ik wel heel mooi maar dat wist je al.

    22-05-2007 om 21:16 geschreven door Ollie


    Vl.K
    Vlaamse kermis, waar is de tijd my dear Bojako. Leuk om te helpen en ook leuk om ballen te werpen...en dan de bodega, de smoutbollen, het fritkraam...groet van PEDRO

    22-05-2007 om 00:01 geschreven door pedro


    21-05-2007
    Lieve deugd
    Bojako, word je al niet moe bij de gedachte alleen al, om nu weer een hele week die waterpokken te lijf te moeten gaan?? Maar het niet doen is ook geen optie. Ik ken dat van mezelf. Mijn zoon zegt steeds: als het niet uitkomt moet je neen zeggen. Op mijn antwoord, dat ik me dan schuldig voel, repliceert hij: Dat is dan jouw probleem, maar absoluut nergens voor nodig. Het zijn onze kinderen en wij moeten maar voor een oplossing zorgen! Ja, ja, maar daar zorgt omi dus ook steeds voor! Dikke knuf Michelly

    21-05-2007 om 23:32 geschreven door Michelly


    ...
    ja die vlaamse kermissen zijn hier in Leuven ook niet meer wat ze waren, het zag er daar precies maar koud uit aan je tafeltje zo alleen, gelukkig had je een trippelke om je wat op te warmen, of het was misschien van dorst! nu weer die waterpokken , de jeuk zal hier wel het ergste zijn , gelukkig is het nog niet te warm anders was het nog erger, veel geduld met de kleindochter zou ik zo zeggen, liefs, Nicole

    21-05-2007 om 19:47 geschreven door nida


    Nou je treft het!
    Nu weer waterpokken in de familie. Wat zal jij daar blij mee zijn!!! Maar goed, in elk geval weer een poosje een kleine in huis. Je zit gebakken Bo! Sterkte ermee, Thea

    21-05-2007 om 18:04 geschreven door thea


    en bojako maar werken,terwijl andere plezier maken
    Dag bojako,vooreerst opmerken dat het wel spijtig is dat die kermissen stilletjes verdwijnen,was hier in Wilrijk vroeger ook,je kwam de buren tegen,een pintje drinken iets eten,de kinderen bezig houden,vermoeiend maar toch weer leuk.Ook leerde je nieuwe mensen kennen,nieuwe buren,nu is alles verdwenen.Dat was maar om te zeggen,laat uw ventje maar doen,zolang hij het kan volhouden(en jij zeker) des te beter,hou de traditie in ere zolang het gaat,komt veel bij kijken,weet het mijn ex-vriendin heeft het vroeger ook georganiseerd.Juist een bedankje in de krant en dat was het.Ik heb tevens gelezen dat jij in juni met verlof gaat,hoop dat je wat rust krijgt die je verdiend,en als je pijn hebt aan je rug,geen pijnstillers sla maar één goede trippel in je kraag,gezonder maar met mate.Hopelijk valt het weer wat mee,één vraagje nog,betekent dit dat we jou stukjes één maand moeten missen? Spijtig dan,maar dit heeft nu eens voorrang een welverdiende rust,dag bojako,groetjes aan uw en de rest van uw familie,zeker uwe zilveren,robert

    21-05-2007 om 14:10 geschreven door peeters robert


    Hallo flower of Antwerp!
    Wat zegt het spreekwoord " Ne kermis is wat weerd...???" Courage met de chickenpocks, laat ons hopen dat Seppeke nog een tweetal jaar gevrijwaard blijft.

    21-05-2007 om 14:08 geschreven door Titipoes


    ....
    Ik deel de mening van mijn blogvrienden,petje af voor onze 'nana' zenne!Was het trouwens een lekkere Trippel?Volgende maand is het hier bij ons braderij,en al zijn dat meestal kraampjes met second hand spullen ,het is altijd een heel gezellige bedoening ,zeker als de kareoke er staat en mijn jongste dochter gaat zingen(trekt altijd veel volk en dat zeg ik niet omdat het mijn dochter is ,maar ze heeft echt een prachtige stem!) Windpokken ,een vervelende bedoening met die jeuk en altijd in de mot moeten houden dat ze niet krabben,gelukkig zijn er nu al veel middeltjes voor,goeie moed he Bijouke!(Hoop wel dat ze er vanaf zijn tegen 1 juni ,onze dag!) Dikke kus van Lipske!

    21-05-2007 om 09:14 geschreven door hotlips


    *
    Je hebt alvast een lekker smeerseltje voor je knoken genomen, zie ik.
    Meisje meisje toch, nu weer een kleindochter met waterpokken, en dat 'zit in huis', zoals ze zeggen, dus wie gaat de volgende zieke zijn, hopelijk niet Seppeke.
    Mijn bewondering voor jou is heel groot hoor.
    Liefs....

    21-05-2007 om 02:55 geschreven door huismusje/troubadoerke


    20-05-2007
    ..
    Ai ai, zo druk gehad, moe maar tevreden, want dat klinkt wel door het hele verhaal, en fier op je toffe bende. (mag ook wel) Morgen weer sterk en uitgerust voor waterpokkendokter spelen, meisje toch waar blijf je het halen. Nana zal wel raad weten met die vervelende jeuk, het zal wel niet de eerste keer zijn zeker.....Knuffel van ludovbuttonrond7bp.gif

    20-05-2007 om 17:46 geschreven door Ludovikus




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    het_geluk
    blog.seniorennet.be/het_gel
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!