Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    30-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stapje voor stapje ....

    ....stapje voor stapje wordt het beter!  

    Gelukkig maar hé!    Toch denk ik dat ik deze ingreep serieus onderschat heb, kijkoperatie of niet, mijn lichaam heeft lang aangevoeld alsof het in twee gezaagd was en daarna terug aan elkaar gelijmd met superglue. :-)

    Maandag late namiddag verliep het ontslag uit het ziekenhuis vrij chaotisch omdat mijn chirurg nog aan het opereren was en zijn handtekening was nodig op het ontslag document.

    Na veertien dagen omringd te zijn geweest door de goede zorgen van dokters en verpleegsters  was het ook een beetje benauwd om de stap terug naar huis te zetten.  Ik had geen belletje meer om op te drukken in geval van nood ziet ge.

    Met bibberende kniekes ben ik - mijn poep ondersteund door Mr. Silver - toch de trap opgeraakt naar ons echtelijk bed en hoewel we net een super nieuw bed hadden gekocht miste ik aanvankelijk de vele variaties van standen van mijn hospitaal bed.

    Om naar de WC te gaan van de slaapkamer was het dan weer elke keer een halve trap naar beneden naar het tussenverdiep en ik weet niet waarom, maar ik moest er om de haverklap naartoe.   Waarschijnlijk nog een gevolg van de blaasontsteking.  Maar kom, ik zag het als een goede oefening.

    Ik neem nog steeds antibiotica voor de andere infecties die men in het bloed en op de scan had opgemerkt.    Omdat ik wegens de pijn (zie hierboven het doorgezaagd gevoel)  niet diep genoeg inademde waren mijn longen onderaan wat ontstoken.   Verder was er nog een ophoping van vocht rond de milt en onder de pancreas.     Daarom mocht ik het ziekenhuis pas verlaten wanneer ik koortsvrij was.

    Dinsdag en woensdag ging alles beter maar donderdag en vrijdag kreeg ik weer precies een klop van de hamer en heb ik bijna de ganse dag geslapen.  

    Ik heb me voorgenomen om te luisteren naar mijn lichaam:   wanneer die me zegt: " SLAPEN! "  wel dan doe ik dat.   Ik ga niet de flinke uithangen wanneer het niet nodig is.   Langzaam maar zeker komt alles terug goed als je maar wat geduld hebt.

    Mr. Silver zorgt nu voor het huishouden,  maar omdat hij nog geen ei kan koken hebben we vanuit het ziekenhuis via de sociale dienst een regeling getroffen met het Dienstencentrum achter onze hoek.   Daar mag hij elke middag voor ons beiden een warme maaltijd afhalen.  Weer een zorg minder. :-)

    Vandaag is hij alleen naar zee vertrokken om onze caravan terug te halen.   Zoon 1 en familie vertrokken vanmorgen ook naar zee voor een weekje herfstvakantie en zij gingen hem helpen met het versjorren van de caravan,  want dat zag ik mezelf nog niet doen. 

    Aangezien ik me vandaag weer een beetje beter voelde vond ik het hoog tijd om even aan de computer te komen, dat was me tot nu nog niet gelukt.  

    Ik sta heel wat achter en moet veel mails lezen en ik ga nu ook even langs de blogjes om te kijken hoe het met mijn lieve blogvrienden gesteld is.   Hopelijk is daar ook alles goed en aan de beterhand.

     

     

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    07-11-2010
    en ?? gaat het wat ??
    fijne zondag !

    07-11-2010 om 10:03 geschreven door ani


    04-11-2010
    En nog maar eens...
    ... voor 't geval je het nog niet door hebt: rustig aan, dan breekt het lijntje niet.

    04-11-2010 om 09:32 geschreven door Affodil


    03-11-2010
    ik kwam eens kijken hoe het gaat
    en laat je maar goed soigneren van je ne zilveren ! !!neem voor alles je tijd meisje , en dan komt het goed ! liefs

    03-11-2010 om 16:53 geschreven door ani


    02-11-2010
    genezen
    Ja schatteke... je wordt vlugger ziek dan genezen... dat vraagt veel meer tijd... maar allee je bent van dat onding af en de stress voor de operatie... nu nog kalm aandoen als je dat kan tenminste... zo te
    horen heb je er nog een blaasinfectie bijgekregen... je bent niet de eerste en ook niet de laatste...  het is opvallend hoeveel mensen er zoiets krijgen in de kliniek... mijn gedacht is... onvoldoende hygiëne!
    Dikke kus en doe alles op je gemakske he

    02-11-2010 om 20:16 geschreven door Myette


    ik stuur je wat zon en een knuffel...
    Op vandaag kan je dat misschien ook extra gebruiken zoals hier ( is precies 2j nu!!) en voor de rest.. verzorg jezelf goed maar vooral NEEM DE TIJD OM TE HERSTELLEN!! Lieve groetjes en dikke kus!

    02-11-2010 om 15:41 geschreven door natoken


    01-11-2010
    Ik kan alleen maar
    beamen, wat iederen voor mij schreef, take it easy en laat de natuur zijn werk doen! En kijkoperatie!! Ja, ja, de snee is niet meer zo groot maar de werken die daarbinnen uitgevoerd worden, blijven wel hetzelfde! Men doet steeds alsof dat niets te betekenen heeft: is maar een kijkoperatie. Heb er ook zo enkele gehad: vertel mij wat!
    Maar ben heel blij dat het nu elke dag wat beter gaat en wij zitten je wel op je nek, dat je je gedeisd moet houden!;-)))
    Knuffel
    Michelly

    01-11-2010 om 23:05 geschreven door Michelly


    Spoedig herstel
    Ze hebben daar blijkbaar goed zitten koteren in je buik om te vinden wat ze nodig hadden, maar het voornaamste is dat "HET" eruit is. Heu.... hoeveel kilootjes zijn er nu afgevlogen? Het afgeknipte stukje niet meegerekend.Wink

    01-11-2010 om 14:28 geschreven door camille


    31-10-2010
    *
    Thuis is de beste plaats om op je plooi te komen. Hoewel de service in een ziekenhuis ook niet te versmaden is he, want alles wordt er voor je gedaan, en thuis ben je toch snel geneigd om wat mee te doen. Maar nie doen he!!!
    Veel rusten is de snelweg naar genezing en ik hoop dat je heel vlug weer de oude zichzelf bent. Euh, die "öude" is bij manier van spreken he, maar dat snapte je wel he.
    Dikke dikke kus en misschien tot in den draai?!

    31-10-2010 om 21:15 geschreven door Petra/Huismusje


    ..
    Ja zeg, wat een simpele kijkoperatie had moeten zijn, zo dacht ik toch, heeft dat een heel ernstig verloop gehad. Maar naar het schijnt is alles wat met pancreas te maken heeft, heel serieus te nemen. Bij jou leek het een kettingreactie los gemaakt te hebben.
    Maar waarschijnlijk ben je nu van heel wat van af dat op het uitbreken stond. Laat je nu niet te snel in gang lopen, take it easy. Groetjes aan Bob, en dat hij je goed verzorgt. Kuskes.

    31-10-2010 om 15:51 geschreven door ludovikus


    ..
    Mijne lieve schat toch..zo te horen hebben ze je toch flink dooreengeschud zenne,maar nu kan het alleen maar beter worden. Begin maar weer niet direct met iedereen te bemoederen..als je begrijpt wat ik bedoel, neem de tijd om helemaal op je plooi te komen,anders zou je wel eens een terugslag kunnen krijgen..en dat willen we niet zenne! Ik zou je vrijdag heel graag zien,maar luister toch maar naar je lichaam he! Dikke,dikke flodderkus!
    happyhalloweengif1.gif
    Boehaha..spetterende griezelhalloween

    31-10-2010 om 06:30 geschreven door lipske


    30-10-2010
    fijn dat je er weer bent
    There s no place like home he!!!!
    Hou jezelf de komende tijd nog maar sjakies en verzorg je goed!
    Ik wens je n spoedig herstel en n fijn weekeind ieder geval
    lieve groetjes,ELou

    30-10-2010 om 16:01 geschreven door elou


    Hoi Bo
    Wat fijn dat je weer thuis bent. En ja, na het ziekenhuis is het altijd thuis weer wennen he. Je zou er bijna een beetje onzeker van gaan worden.
    Maar troost je het wordt vast leke dag beter en nog even en je verlangt geen moment meer terug naar het ziekenhuis, zelfs niet naar al die lieve dokters en verzorgers/sters.
    En ja, het is heel verstandig om goed naar je eigen lijf te luisteren, want dat lijf weet beslist het allerbest wat goed voor jou is.
    Lekker gauw opknappen en dan weer de buitenlucht in en hopen dat dan het zonnetje schijnt.
    Liefs vanuit hier.

    30-10-2010 om 15:51 geschreven door thea


    hallo Bojako
    het gaat stillekes met jou de goede kant op ! gelukkig maar ! nog wat doorbijten en je bent weer vlug de oude ! groetjes

    30-10-2010 om 14:55 geschreven door johan1944




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gondagrammet
    blog.seniorennet.be/gondagr
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!