Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    21-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nana crasht....

    ‘Dit was me het dagje weer‘, zouden de Hollanders zeggen, ‘what a bloomin’ day’ denk ik zelf, want ik denk nog steeds in’t engels.

    Ik ben vanmorgen heel vroeg opgestaan want zoon 2 ging Seppe vandaag naar ons brengen en vervolgens samen met zijn verwekker even tussen de plooien door profielen bevestigen aan de muren van ons bouwwerf ( onze slaapkamer) zodat ze morgen kunnen beginnen bezetten.
    Vanmorgen dus, terwijl mijne zilveren nog steeds zalig bomen met stevige wieren lag door te zagen, belde zoonlief telefonisch om te vragen of hij Seppe al mocht afzetten om dan vervolgens boodschappen te doen, want de muizen vielen bij hen thuis dood in de kasten.
    “Natuurlijk zoeteke, brengt Seppe maar en ga rustig uw boodschappen doen” zei ik tegen de derde vrucht van mijne schoot.

    Seppe kreeg eventjes een aanval van ‘papa-itis’ toen zijn papa vertrok, ze hadden tenslotte weer een innige, zij het traumatische tijd, samen doorgebracht in een klein ziekenhuiskamer.
    Nana beschikt echter over heel veel trucjes om mama’s en papa’s snel te doen vergeten en enkele nano seconden later zat hij lustig op het hotelbelletje te tingelen op de tapijt in de living.
    Enkele seconden later besefte hij dat hij terug in de speelgoedgrot van het kerstmannetje was beland en hij was een half uur stil met het uitladen van elk stuk speelgoed dat we bezitten, en ik geef het u op een briefke,we hebben véél speelgoed.

    ‘t Moet wreed druk geweest zijn in de supermarkt want toen zoonlief hier kwam aanzetten met zijn werkgerief (de te bevestigen profielen) viel zijnen eurocent dat hij thuis zijn maatpak en toebehoren was vergeten - nodig wanneer je wat later op de dag ouder contacten op school hebt. Dus…. hij weer huiswaarts met zijn tuf tufke.
    Gelukkig hadden we nu wel eten voor Seppe, die echter helemaal geen honger bleek te hebben.
    Met moeite at hij een half kopje leeg om ons te plezieren maar de rest was bestemd voor de kindjes in de arme landen die geen eten hebben.

    En toen kwam zijn papa terug : het plaatsen van de profielen kon beginnen. Mijn twee handige Harry’s togen richting bouwwerf boven en ik bleef beneden met Seppeke in onze nu heel chaotische living/keuken/speel/slaap-ruimte.
    Ventje had er een reisbedje opengezet, want boven staat alles helemaal op zijn kop en ligt onder een centimeter stof.
    Hoe ik dit huis nog bewoonbaar ga krijgen voor kerstmis is me een raadsel.

    Gelukkig hadden we al uitgebreid gewinkeld in het begin van de week. Nu moeten we ons morgen of overmorgen nog enkel een weg banen door de massa’s laat-aankopers-volk voor de aanschaf van het bederfelijk eetwaar.

    Toen Seppe rond half twaalf zich toch eindelijk overgaf aan Morpheus voor zijn middagslaapje in het geïmproviseerd living bedje, ging nana in ijltempo naar de badkamer om zich een beetje toonbaar te maken voor het reeds lang geplande middagfeestje van haar ex-bazin (die van het parfum fabriekje).

    Ventje en zoon 2 konden rustig verder …euh… doen wat ze daarboven aan muren doen met profielen… en ik stoof met mijn tuf tufke door de vettige vervuilde smog-sneeuw richting Kontich om daar snel, snel een hapje te eten en een drankje achterover te slaan en in ijltempo een jaar bij te praten met mijn ex-collega’s.
    Ik moest om twee uur terug thuis zijn, want dan moest zoon 2 vetrekken naar school en we durven ventje nog niet ‘helemaal’ vertrouwen met kleine kindjes sinds hij hun poepjes onlangs wou afkuisen met keukenpoetsdoekjes geïmpregneerd met javel, in plaats van baby wipes. Ach …en hij doet nog zo zijn best, het zit gewoon niet in zijn genen.

    Een pieterig winterzonnetje deed ook zijn best om zich door de smog-sneeuw een weg te banen en ik vroeg aan ventje of we niet beter een wandeling maakten met Seppe. Verder werken aan de slaapkamer zat er toch niet in en Seppe is net op die leeftijd dat hij twee volwassen mensen voltijds kan bezighouden.
    Dus, wijle weg… op stap met een heel goed ingeduffelde kleine in onze stokoude kinderwagen want zoon 2 was dit onderdeel van de babyverhuis wel vergeten, alsook , zo weze genoteerd, de oordruppeltjes en pijnstillers.
    Seppe heeft de genen van zijn vader en grootvader. Zet hem neer, dek hem toe en hij slaapt. Gelukkig.
    Toen we thuiskwamen van de wandeling wou hij weer niet eten en leek hij toch weer last te hebben van de oorontsteking.
    Gelukkig belde net op dat ogenblik zijn mama om te zeggen dat ze thuis was.
    Ik verschoonde Seppe, gaf hem een dikke zoen op zijn nu iets minder mollig buikje en zei ; “uw Mama’ke wacht op uw lieve schat met een poepsnoepje”.
    Ik kreeg van hem weer zo’n lieve brede grijns en grootvader rijdt hem nu op dit ogenblik huiswaarts…..en nana… nana gaat ondanks al de rommel nu crashen in de zetel!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    24-12-2007
    @Ollie
    't is de tekst die mij ontroert man, de tekst ... !!!   Toch schitterend....

    24-12-2007 om 08:31 geschreven door BOJAKO


    23-12-2007
    Tegendraads
    Het is nu niet om tegendraads te zijn maar Andrea B. hoor ik niet graag. Eerlijk is eerlijk.

    23-12-2007 om 23:46 geschreven door Ollie


    amai
    En... uitgecrasht Boke... je zou voor minder erbij neervallen... zat toch ook even in de knoop met die derde vrucht... ja dat vergeet je niet he...
    Neem het er maar eens goed van met de feestdagen... dikke kus van Myette

    23-12-2007 om 17:01 geschreven door myette


    22-12-2007
    Die voornemens, Jack...
    hebben toch niets met een weegschaal te maken, hoop ik? Een ietsie bitsie uitgerust, lieverd? Mooi en inmiddels kwijlt Titi bij die ontzettend heerlijk, zwoele Zuiderse stem van Andrea...

    22-12-2007 om 19:16 geschreven door Titipoes


    Die voornemens, Jack...
    hebben toch niets met een weegschaal te maken, hoop ik? Een ietsie bitsie uitgerust, lieverd? Mooi en inmiddels kwijlt Titi bij die ontzettend heerlijk, zwoele Zuiderse stem van Andrea...

    22-12-2007 om 19:15 geschreven door Titipoes


    Hoe komt het toch?
    Dag bojako, ja hoe komt het toch dat ik me alles zo levendig kan voorstellen? Zal wel aan uw schrijverstalenten liggen waarschijnlijk, Sharpe achterna, moet toch eens een boek schrijven bojako, komt in de bestsellers terecht en volgend jaar sta je op de boekenbeurs. Echter op voorwaarde dat wij trouwe bezoekers een voorpublicatie mogen inzien. Nu nog wachten op uwe zilveren zijn reactie als de werken gedaan zijn, kijk er al naar uit. En voor Paz, zit er maar niet teveel mee in, heb ook al eens stomme opmerkingen gemaakt, bojako begrijpt het wel, mag over ondervinding praten.
    Groeten en knuffels P.B.

    22-12-2007 om 13:01 geschreven door peeters robert


    Lieve schat...
    mijn gemeende excuus. Daar moeten we elkaar zo lang voor kennen, maar dit wist ik niet.
    In plaats van een grapje te maken, had ik beter even aan deze mogelijkheid gedacht, ik schaam me diep. Zal het nooit vergeten. Sorry, sorry, sorry.....

    22-12-2007 om 11:32 geschreven door paz


    *
    Ik moet Titi gelijk geven, je bovenkamer doet het uitstekend!!!Het is de periode dat we goede voornemens maken voor het nieuwe jaar, ik denk dat ik de jouwe een beetje kan raden terwijl je ze in je zetel overdenkt. Benieuwd hoelang je ze kan volhouden, hahahaha. Dikke smak voor een lieve en slimme Jack.

    22-12-2007 om 10:16 geschreven door huismusje/troubadoerke


    ..
    Die paar seconden rust zullen je dan wel goed gedaan hebben, en dan weer vollen damp er in vliegen. In elk geval Sepke en de papa zullen wel erg tevreden zijn om weer in hun eigen bed te kunnen slapen. Jij en Bob ook veronderstel ik. Het leek of je het relaas in levende lijve aan ons aan't vertellen was.
    subcatgroetjesil4.gif

    22-12-2007 om 01:12 geschreven door Ludovikus


    21-12-2007
    Dat je ledematen...
    aan het crashen gaan, no wonder. Geen nood, Jack, de  bovenkamer doet het meer dan ooit uitstekend. Ondanks de miserie, zo genoten van je tekst.

    21-12-2007 om 23:23 geschreven door Titipoes


    pazke
    nee hoor, ik was nog volledig bij mijn positieven...heb eerst voor onzen oudsten een miskraam gehad en ik tel dat kindje nog altijd mee ... kusje,

    21-12-2007 om 20:31 geschreven door bojako


    ...
    Dat hebt ge weer kleurrijk verteld! Ik zit hier nu wel mijn kop te breken over het feit dat zoon 2 de "derde vrucht" van uwe schoot zou zijn. Ofwel heeft den Al nu echt zijn intrede gedaan, of 't is flippen na al die drukte, of...eeuuuhhh...dan misschien toch die pruim meetellen?(dacht pertang dat gij officieel "mimi" aan uwe woordenschat had toegevoegd)
    kus

    21-12-2007 om 19:22 geschreven door paz




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boelwerf
    blog.seniorennet.be/boelwer
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!