Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    26-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug thuis...

    Voilà zie, we zijn weer thuis na een heerlijke,  korte ‘zonnige’ vakantie. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Alhoewel we een heel bescheiden rijwoning hebben,  verandert het elke keer we thuiskomen na een reis in een piepklein paleiske en heb ik altijd zin om zoals de vorige paus bij het binnenkomen op mijn kniekes te gaan zitten en de grond te kussen.

    Soms moet ge even weggaan om te beseffen hoe mooi en gezellig uw (t)huisje wel is.

    Hoewel…enkele weken geleden lag kleinzoon 2 op z’n rug languit op de grond rond te kijken en plots zei hij : “nana ik vind het hier bij u zo mooi!” – wetende dat mijn kinderen helemaal mijn ‘antieke’ smaak niet delen,  deed het me ongelooflijk deugd dat de kleintjes het dan wel weer mooi vinden. 

    Maar zoals gewoonlijk dwaal ik weer af, dus om op de reis terug te komen.

    We hebben voor de allereerste keer in ons leven met vrienden een georganiseerde busreis gemaakt.   Mijne zilveren wou dit tot nu nooit doen.  

    Hij had een vreselijke afkeer van door anderen uitgestippelde reizen en hotels waar je alles op uur en tijd moest doen en hij wilde liever vrij zijn – zelf de reis plannen, zelf rijden en liefst nog kamperen met onze caravan want dan kon hij kiezen wat en wanneer we zouden eten.

    Ik, de vrouw aan de haard en altijd achter de kookpotten, (!) vind het daarentegen heerlijk om eens in een hotel lekker verwend te worden en te reizen zonder Michelin gidsen, camping gidsen, landkaarten en uitgestippelde reisroutes met de bezienswaardigheden allemaal op mijn knieën.   Sinds de invoer van de GPS moest ik gelukkig al niet meer navigeren.:roll:

    Onze vrienden reizen al jaren georganiseerd met gidsen en eindelijk, na zoveel jaar had ik ventje kunnen overtuigen om het eens te proberen, vooral omdat het maar voor een weekje was.

    Hij was in zijn nopjes want wat bleek – wij waren de ‘benjamins’ in de bus en in het hotel.  Je voelt je dan op slag weer jong.:lol:

    Hij werd ook onmiddellijk de lieveling van de weduwen en alle andere dames op de bus, maar hij is dan ook wel een charmante, hulpvaardige gentleman.   Altijd een galant handje klaar om hen van de bus te helpen, de deur open te houden, iets aan te reiken aan tafel etc.   Hij is zelfs in een boom geklommen omdat vriendin gefascineerd was door de veelvuldige marentakken (mistletoe) er er graag eentje mee naar huis wou nemen om het te bestuderen.

    Om de ouderen in de bus tegemoet te komen hadden de gids en de buschauffeur  routes en bezienswaardigheden uitgekozen  die voor iedereen gemakkelijk bereikbaar waren.  Gelukkig voor Herniaretta! 

    Het was tevens een gastronomisch weekje, we zaten tenslotte in culinair Frankrijk – twee keer per dag lekker eten!

    Funest voor mijn elegant maatje ! mompel mompel mompel sakkerdesakker :cry:

    Ik heb enkele maaltijden moeten overslaan – ’t was gewoon niet te doen.

    Voor de derde keer in mijn leven heb ik een poging gedaan om oesters door mijn strot te krijgen, maar dit was de allerlaatste keer.   Bweikes, bweikes en yeuch en spuw!

    Verser konden ze niet zijn,  want ze kwamen net uit de zee, het was tijdens een bezoek aan een oester-kwekerij en het degusteren met een gepast glaasje wijn was een onderdeel van de rondleiding.

    Toen we op de laatste dag van onze vakantie een enorme schotel met fruits de mer  aangeboden kregen was de man naast mij aan tafel dolgelukkig,  want hij kreeg al mijn oesters.

    Op zo’n georganiseerde reis ben je wel van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat full-time bezig,  dus we waren gisteren avond allebei steendood-pompaf toen we heel laat terug thuis kwamen. 

    Ik heb aan mijne zilveren nog niet gevraagd of dit soort reizen voor hem voor herhaling vatbaar is,  want hij is daarstraks vroeg vertrokken naar de bouw van onze jongste.

    Ik denk het wel…zo’n weekje zal hij nog wel eens zien zitten,  maar waarschijnlijk  zullen we toch zoals gewoonlijk in september weer met de caravan op reis gaan.

    Ach…vorig jaar is dat ook wel best meegevallen en ’t is inderdaad wel veel beter voor mijn kledingmaatje mompel mompel sakkerdesakker...

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    29-04-2008
    Lang geleden hé bojako

    Dag bojako, ja ik ben er nog. Wilde je even dag zeggen. Blij dat de reis is meegevallen, wat uwe zilveren betreft, als hij zo in de smaak valt bij de dames zie ik het hem wel eens overdoen. Ieder om beurt, dat blijft het beste volgens mij.
    Nu ik ben geen reiziger hoor, zit niet liever dan in mijn eigenste Wilrijk, al is het niet meer zoals vroeger, de drukte is weg. Vandaag is het markt, dat lokt nog volk, als het weer meezit.
    De groetjes bojako, en een verslag van uwe zilveren is in aantocht denk ik, dat wordt weer lachen met onze tarzan.
    img123/4968/cartoonwaareenwilisge1.jpg

    Pietje-bob

    29-04-2008 om 07:22 geschreven door peeters robert


    27-04-2008
    Over smaken en kleuren valt niet te twisten
    zo zegt het spreekwoord maar ik denk dat ik zou kunnen leven op oesters alleen. Ze moeten wel vers zijn. Georganiseerde bus reizen lijken ook niet bij mijn temperament te passen maar ik zou het eerst eens moeten doen om er echt een oordeel over te vellen. Het thuiskomst gevoel ken ik wel. Er zijn maar twee "te's" die eigenlijk goed zijn en dat is "te vreden" en "te huis ". Ik ga vreselijk graag weg maar kom ook vreselijk graag terug naar huis. Dit alles om jou eigenlijk alleen maar een gelukkige thuiskomst te wensen en bedankt voor de wissel van het muziekje.

    27-04-2008 om 19:23 geschreven door Ernst


    *
    Dat 'thuiskomen' vind ik ook altijd het beste onderdeel van een reis, of uitstap. Niet voor niks de naam 'huismus' gekozen he. Hoewel onze reis naar Turkije geweldig is meegevallen, blijf ik toch liever dicht bij huis. Het zeetje is mijn meug.Hoop dat het al wat beter loopt met de 'knoesel' (enkel voor Thea)Je had toch je croqskes niet aan op het moment van fait divers?
    Oesters, bweikes!!! Men heeft ze ooit, speciaal voor mij, in bloem gerold en gebakken in de pan, en dan nog kreeg ik ze niet door mijn keelgat. Maar ik ben dan ook meer een 'konijnenkostvreter'.
    Toen ik knuffel jouw reisverslag hier liet lezen, zei hij me dat zo'n busreis hem ook wel zou liggen. Ik viel bijna van m'n stoel, want zijn motto is ook 'vrijheid, blijheid.'
    Dikke knuffel van mus

    27-04-2008 om 16:25 geschreven door huismusje/troubadoerke


    "
    Ik had gezegd terug te komen om te zien hoe het was geweest. Heb hier ook zo'n manneke lopen dat liever zelf reizen uitstippelt en niet graag " in 't gareel" loopt!! Kan hem tot nog toe volgen hoewel zoals jij schrijft " je eens laten bedienen en verwennen " ook niet te versmaden is maar ik zou hier ook nogal rap aan de " noodrem" moeten trekken. Want de kilootjes die erbij komen gaan ook niet graag meer weg En wat dat thuiskomen betreft, eigenaardig hé hoe je die vertrouwde omgeving kan missen (groot of niet groot 't is de intimiteit ervan die telt). Kleinzoon 1 gaf mij ooit eens een schoon complement toen hij na een wandeling hier zei toen we weer thuiskwamen: " oma dat is ook een beetje mijn thuis hé". Dat is wat telt! En wat oesters betreft: " ik word al mottig als ik ze zie eten. Heb het wel nog nooit willen proeven, het gedacht alleen al om die glibberige dinges te moeten doorslikken bwech...." Geniet maar van een rustige zondag met veel zon hoewel .. zei het al bij hotlipske het lijkt eerder op " een blek voor een lek". Jij zou dat toch moeten verstaan hé? Nog een warme knuffel

    hspace=0

    27-04-2008 om 09:30 geschreven door Natoken


    ..
     Ziezo je bent er weer, gezond en wel. Moet kunnen vind ik, je eens laten rijden, zelf geen initiatief moeten nemen, laat een ander het maar eens uitzoeken, laat een ander eens voor animatie zorgen, en niet vergeten, "je eens laten bedienen". Natuurlijk ben je niet alleen, en moet je wel eens rekening houden met een andere mening, maar als je van de bus stapt als het reisje gedaan is, gaat ieder weer zijn eigen weg. Nee, ik bedoel niet dat Jacky en Bop, elk hun eigen weg gaan, snulleke!!!! Het zal jullie in elk geval wel goed gedaan hebben, Frankrijk heeft veel te bieden, niet alleen op "culinair" vlak. Je mag zelfs met een volle bus reizen, wat je er van maakt, doe je toch zelf. Dikke kussen en tot Vrijdag in levende lijve.


    27-04-2008 om 00:13 geschreven door Ludovikus


    Groetjes uit Lede
    Cactusbloemen. wondermooi
    Uit blogtricks (++) van toen...

    27-04-2008 om 00:09 geschreven door ???




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    biekebolleke
    blog.seniorennet.be/biekebo
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!