Foto
BOR speelt gastheer op zijn blog voor de verhalen van zijn oude vriend DOLER en diens zwerftocht door het leven. 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
't STROTJEN...
of de weg door het leven van Bor de wolf en zijn vriend Doler de zwerver.
28-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUD NIEUWS...

Bors vrouw, Vrouw Bor, was vorige week een ganse week met zus en vriendinnen naar de Limburg. Bor paste braaf op het huis, de kinderen en de kleinkinderen en hield de kranten bij.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nu Vrouw Bor terug is en de kranten uitgelezen, kan Bor ze bij het oud papier leggen. Vluchtig liep hij nog eens langs het intussen geschiedenis geworden nieuws en…

 

Mensen toch!

 

Als je alles eens op een rijtje zet…

 

Bor had het meeste te doen met de mindervalide jongen, die afgetroefd werd door schoolgenoten, die schaamteloos de rammelpartij filmden met hun GSM.

 

Vaders, moeders, grootvaders en grootmoeders, ik weet dat dit SN niet direct het forum is om de wereld te redden, maar doe eens wat moeite om de jeugd weer een beetje waarden bij te brengen. Stop met hun frisdranken te geven, van die ongezonde zoetigheid worden ze hyperactief. Ik las dat we ze beter terug tafelbier leren drinken!

 

Een vader die vorige week flink wat zorgen had om zijn oudste zoon, was onze geliefde koning Albert.

Om nog te zwijgen van de problemen die zoonlief zelf had.

 

Filipken toch… jongen. Nu ge halfweg de veertig zijt wordt het misschien tijd een beetje ruggegraat te kweken. Als het allemaal zo moeilijk ligt, wat belet u dan om uw middelvingertje op te steken naar Belgjes troon?

 

Zoek toch eindelijk eens een echte job jongen, laat het aan de vedette van de familie over om koning te spelen, die gaat tenminste flamboyant en tezelfdertijd milieubewust met zijn functie om. “Koning Laurent” het zou niet misstaan en dan kregen we tenminste waar voor ons belastingsgeld.

 

Het veel geteisterde voetbal, kreeg nog maar eens een klap te verwerken. Zoniet dan toch de scheidsrechter die het shirt van “gouden schoen” Conceiçao in het gezicht kreeg. Niet erg eervol, des te meer daar het shirt niet eens gewassen was.

 

Helden vallen van hun voetstuk. Kijk maar naar Oekraïne, waar anderhalf jaar na de “Oranje Revolutie” alweer een Moskou gezinde  kwiet de verkiezingen won ten koste van zetelende president Joesjtsjenko die van deze uitslag vast geen “soep” lust!

 

Tenslotte was Bors vrouw bij haar terugkeer nog steeds boos op minister Anciaux. Bert heeft de boter gevreten sinds hij de betoelaging aan verenigingen teruggeschroefd heeft om nu de miljoenen weg te geven aan Kate Ryan. Tranen zullen hem bij Bors vrouw niet in ere herstellen. Maar laat het een troost wezen te kunnen lezen dat Kate het songfestival zo goed als gewonnen heeft.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



BOR, DE OUDE WOLF IS NU 59 JAAR, HIJ WIL ALLEEN VERHALEN VERTELLEN... BIJTEN DOET HIJ NIET EN ALS U LEZER DAT FIJN VINDT, IS DOLER DAAR BLIJ EN DANKBAAR OM....
Foto

Gastenboek
  • Vriendelijke Groetjes van Trucker_John
  • Heb je even voor mij?
  • Dank u wel
  • Fijne donderdag
  • Fijn weekend toegewenst.

    ALTIJD WELKOM


    Inhoud blog
  • DOLER
  • leven
  • honore
  • 60
  • FEEST 1
  • feest 2
  • feest 3
  • even diep ademhalen
  • DE EERSTE
  • NAAR DE CINEMA

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!