Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Blog als favoriet !

Categorieën
  • Allerlei (406)
  • valentijn 50 (4)
  • Paarden-1

    GS-24

    0-1c6816-c6f9a2a1-L-1

    0-1299da-38c2c0b4-M

    0-1273f6-61d133e1-XL

    Valentijn-6

    Farm

    Veel blogplezier

    klik op plaatje voor blog Nibo

    kl

    klik op plaatje voor popjes van nic

    Veel blogplezier

    easter-2

    00012

    A1-6

    fb43549d-a180-40dc-b0b9-afb211b8659f

    De Popjes van Nic

    popje

    NAMISC
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIK OP POPJE VOOR TWEEDE BLOG

    004

                                               Klik op plaatje met popje voor

                                             poppekens van nicole andere blog


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    Een gezegende zondag
    Elke dag is een goede dag de ene is gewoon beter dan de andere. downloaden Bent u op zoek naar die vrede en rust bijvoorbeeld in Yogha? God is liefde en zoekt naar harten die Zijn liefde willen ervaren. Hoe denk je over je eigen leven en jezelf. U mag U toevoegen om bemoedigd te worden met een leuke groet. Iedereen is van harte welkom. Bedankt voor je trouwe en lieve krabbeltjes. De temperatuur is nu 18 graden zwaar bewolkt en harde wind in Noord Nederland. Gezegende middag en avond. Patricia.
    Een mistige zondag groetje
    Het virus blijft zich voortbewegen in vele mensen. Nog geen sprake van vele ziekenhuisopnames. In was even de stad in. De winkels, sportcentraâs, kappers en nog andere zaken mochten gisteren open. Lieve bloggers blijf op je hoede. Let goed op uzelf. Maskers op op te drukke plekken. Ouderen in het bijzondere die qua gezondheid zwak zijn kunnen risicoâs oplopen. Ook die al gevaccineerd. De pandemie gaat nog niet weg hoor. Ondanks het nu rustig lijkt. Er zijn teveel besmettingen. step0005 Het weer is bewolkt in Noord-Holland en 7 graden. Een gezegende middag, avond en weekend. Lieve groet Patricia. Bent u opzoek naar nieuwe contacten. Je bent van harte welkom. Laat je voeden door de Woorden vanuit de Bijbel. Dit is de Geestelijk voeding voor ieder mens. Ongeacht huidskleur en status. Bedankt voor je bezoekje. Lieve groet Patriciat118018.gif
    Een aangename dag herfst groet
    De school jeugd hebben vakantie. Aantallen zijn vertrokken naar hun vakantie bestemming. Ik wens ze heerlijke gezegende vakantie dagen toe. Tegelijkertijd neemt het aantal ziekenhuisopnames vanwege de corona toe hoor. SPREUK: Wijsheid geeft leven aan de mensen die wijs willen worden. step0002 Het weer is meest bewolktin Noord-Holland. 18 graden. Aan alle eenzamen Gods liefde, bemoediging en genade toegewenst. Een gezegende dinsdag en week. Geniet ervan. Lieve groet Patricia.
    Een liefde volle dag vakantie zomerse groetje
    Goedemiddag lieve lezers en bloggers.CITAAT:De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is.â¥â¥â¥ De Hele aarde:De hele schepping en niet alleen de mensen leed toen de zonde in de wereld kwam. Er wordt naar de weerberichten slecht weer verwacht. In Spanje is een hittegolf gaande. step0003 Ben je opzoek naar blog vrienden/contacten. Voeg je toe naar interesse. Of op zoek naar de zingeving in het leven naar omstandigheden. Je bent welkom. De teksten, woorden, gedichten en getuigenissen geven troost, bemoediging en kracht. Bedankt voor uw trouwe bezoek. Het weertje is afwisselend wat zonnig, winderig en fletse bewolkt in Noord-Holland. 23 graden. Blijf genieten van elke dag. Blijf gezond. Bent u ziek! Troost, kracht en rust toegewenst. Een gezegende en liefdevolle dag, avond en week. Lieve groet Patricia.
    Een herfst dag bezoekje
    Van harte welkom Boswil. Goedemiddag lieve medebloggers. Elke dag is een geschenk en cadeau dat we opnieuw mogen ademen. Mensen die gewend zijn de feestdagen in het groot te vieren. Met familie en vrienden.Niet iedereen zal de feestdagen vrolijk doorbrengen. Want er zijn aantallen mensen overleden door de covid-19. Voor de zieken en treurenden wenst ik genezing en herstel. Troost en sterkte toegewenst. Let goed op uzelf, gezin en familie. step0002 Het weer in Noord-Holland een stadje net buiten Amsterdam de randstad is het 5 graden. Overwegend Bewolkt. Bent u opzoek naar nieuwe blog contacten vanwege eenzaamheid in deze moeilijke tijd.? Kom gezellig erbij. Voelt u vrij. U bent van harte welkom. Leuk om uw blogje te mogen bezoeken. Bedankt voor uw tegenbezoekje leuke woorden en mooie plaatjes.Nog Nog drie dagen zullen we de maand november gedag zeggen. We stappen over naar de feestmaand. Zal het voor iedereen echt een feestmaand zijn?Een gezegende weekend. Lieve groet Patriciaherfst-en-najaar-smiley-bewegende-animatie-0010 Blog adres bezoeken voor andere getuigenissen: www.bloggen.be/bemoedigendewoorden KERST IS EEN FEEST VAN GESCHENKEN. VEEL MENSEN KRIJGEN EEN KERSTPAKKET. U OOK? WEET U DAT GOD SCHENKT. HET HEMELSE PAKKET IS GRATIS.
    Fijne avond ,wat is het mooi hier
    Welkom bij Ella
    De ironie van ouder worden
    is voor velen pijnlijk waar.
    Heb je net je hoofd op orde,
    valt je lichaam uit elkaar.
    Lieve groetjes van Ella
    Goedemiddag
    Weer een nieuwe dag dinsdag afwachten wat deze dag weer brengen zal maak er weer iets leuks van probeer vooral een beetje gezond te blijven gr.Dirk

    nvlo8z.jpg


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!