Inhoud blog
  • zon, zon, zon en nog eens zon
  • smikkelen en smullen...njamm, njamm
  • een zonnige meidag
  • mijn morgenwandeling met baasje
  • een aprilmaand om vlug te vergeten
    Foto
    Wij zijn anneke en jef.  Wij houden ontzettend veel van elkaar en onze honden.  Vooral spaanse galgo's en barsois zijn onze lievelingen.  Wij wonen in het landelijke Oedelem. 
    Onze website over galgo's en barsois
    http://www.jefdeklerck.be/index.htm
    Zoeken in blog

    dagboek van een galgo

    11-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie , Katinka is vier maanden jong

    Hallo, ik vind het schitterend.  Ik loop, ren tussen alle windhonden door.  Ik word een flinke barsoi en mijn staart begint aardig uiteen te rafelen. “mama” Luna probeert mij een beetje in te tomen.  Ook broer Iwan speelt dolgraag met mij.  Hij zorgt goed voor mij hoor.  Ik geef alle hondjes op het grote plein een dikke knuffel.  Feetje is een beetje speciaal, denk ik.  Je hoort Feetje bijna nooit maar als ze boos is en corrigeert is het wel menens hoor.  Ik denk dat voor Feetje nog een grote toekomst weggelegd is.  Goeie maatjes met haar blijven hé!  Het kleine beestje Ike geraakt wel een beetje in de verdrukking.  Iwan en ik gaan het kleine ukkie een beetje jennen en dan kruipt hij steevast onder baasjes stoel.  Een flinke lebber en een stevige poot van mij Katinka.















    11-11-2011 om 21:06 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaska en Feetje zijn twee beste vriendinnen

    Reeds in Spanje waren we samen.  Allebei werden we gedumpt door onze baasjes.  Toen kwamen we tussen honderden andere galgo’s terecht om te wachten…wachten …op wie ons wou adopteren.  Ja, we hadden geluk!  We mochten mee op reis naar een ver land.  Mensen  van Dieren in Nesten met grote dozen die zij camera’s noemden volgden onze reis naar het verre Vlaanderen in 2009.  We wonen nu in een echt huis met een grote tuin samen met vele vriendjes en lieve baasjes.  We vinden het er heel fijn midden in zo’n grote groep windhonden en barsois.  We kunnen mekaar dan ook helemaal niet meer missen en ’s avonds kruipen we dicht bij elkaar.  Een dikke knuffel van Feetje en mijn beste vriendin Chaska







    11-11-2011 om 16:10 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    29-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katinka met grote broer Iwan

    Ik heb mijn draai gevonden in de beeldentuin.  Na onze siësta gaan we met alle hondjes lekker ravotten in de beeldentuin.  Ik vind het reuzefijn om tussen mijn vriendinnen de galga’s te rennen en likjes uit te delen.  Zelfs het kleine beestje Ike ga ik likjes verkopen.  Maar de “moment suprème” komt pas als Iwan, mijn grote broer om het hoekje komt loeren.  Dan gaan we samen lekker touwtrekken.  Iwan leert me al de fijne kneepjes van het vak.  Na zo’n spelletje touwtrek  ben ik toch wel een beetje heel erg moe hoor.  Ook met Loesje speel ik graag.  Ze dolt een beetje met mij op de matras.  Heerlijk is dat.  Een fijn likje van mij Katinka en tot nog eens hé.









    Bijlagen:
    http://video.zita.be/video-galerij/chica2008/katinka_van_wisinskaja_oktober_2011_wmv.aspx   

    29-10-2011 om 20:19 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oeps, een giftige plant in mijn tuin

    Heb ik eventjes geluk gehad hoor.  Ik neus graag in onze wilde tuin rond.  Dan proef ik wel eens van alles.  Maar ik had serieuze pech hoor.  Er stond daar zo’n mooie groene stengel met knalrode zaden aan.  Die had ik nog nooit gezien. Net onder de struik waar ik die overheerlijke zwarte bessen opgepeuzeld had.  Ik maar proeven hé…het is me slecht bekomen.  Ik kreeg hevige maag- en buikpijn.  En diarree…. Baasje wist niet wat er gaande was.  Ik werd op dieet gezet en kreeg veel te drinken en veel van die witte korreltjes wat baas rijst noemt.  Baas keek toen in geleerde boeken en vond dat ik van de zaden van een Italiaanse aronskelk gegeten had.  Baas anneke zei dat dat zeer giftig was.  Hoe die daar komen weten de baasjes helemaal niet. Bij de dierenarts kreeg ik twee prikken in mijn bil en pillen voor drie dagen.  Hij zei dat ik wel meer dan 40 graden koorts had.  Gelukkig is het nu wel heel wat beter en zal ik al dat lekkers maar laten.  Ik heb geen zin om mijn poep elke dag drie keer te laten wassen hoor…ik heb ook een beetje mijn gevoeligheden hé.  Enfin, een slappe poot van mij Iwan en tot straks hé.





    27-10-2011 om 22:39 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    16-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IK vind mijn plekje in de roedel

    Hela, hela, ik ben nu reeds twee weekjes in huis hoor.  Ik begin mijn weg te vinden.  Luna is de baas en belleke helpt me overal door.  Iwan, mijn broer, is een beetje jaloers,  eigenlijk een beetje veel jaloers.  De baasjes houden Iwan een beetje in de gaten.  Iwan denkt dat hij de echte baas is hé…pech voor hem hé…de vrouwtjes hebben de macht hihi.  Ik heb het echt naar mijn zin.  Ze hebben hier enorm veel plekjes waar je, je kunt verstoppen en ik hol dolgraag in dat groene spul dat baasje gras noemt.  Er is ook een heel klein beestje.  Hij is een beetje overbeweeglijk maar daar hou ik wel van hoor. Chica vind ik een beetje raar.  Ik denk dat ze niets ziet maar toch weet ze precies waar ik ben.  Een dikke knuffel van mij Katinka van Wisinskaja.

















    16-10-2011 om 21:14 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    06-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katinka van Wisinskaja is thuis

    Joepie, ik heb een zusje in huis!  Ja, een echt zusje.  Een schattig barsoi meisje.  Maar baas zegt dat ik een beetje te geweldig ben.  Ik moet opletten met mijn grote zware poten.  Elke hond in het huis heeft Katinka besnuffeld en goedgekeurd.  Leuk hé.  Katinka slaapt nu in de keuken.  Dat was ook mijn plekje toen ik klein was.  ’s Avonds mag ze met baas anneke in de zithoek.  Dan kruipt ze heel dicht bij Belleke.  Luna heeft een beetje minder zin.  Ik weet zeker dat ze haar grote beste vriend nog altijd heel veel mist.  Een stevige poot van mij Iwan en een klein likje van Katinka.















    06-10-2011 om 12:34 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viento, onze oudste galgo is dood. 2000-2011

    Mijn grote vriend viento is er niet meer.  Ik weet het wel: hij was een beetje veel ziekjes.  Elke keer na het eten kwam alles er weer uit.  Viento werd heel mager.  Als we wilde spelletjes speelden lette ik een beetje op dat ik met mijn grote zware poten niet op zijn velletje mepte.  Ook luna zijn grootste vriendin week niet meer van zijn zijde.  Zelfs de grootste beer wordt ooit geveld zegt baas met water in zijn ogen.  Ik ben nog veel te jong om dat te begrijpen.  Alle honden in huis en de baasjes zullen viento missen. Een droevige poot van Iwan.





    19-09-2011 om 11:26 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de pluimjes vlogen wild in het rond...

    Ik probeer een goede jager te zijn.  Maar in de tuin zitten geen wolven om op te jagen.  Wel van die kleine dingetjes met pluimen.  Die wonen in de haag.  Soms gaan ze zomaar op tuintafel zitten om mij een beetje te jennen.  Spijtig dat ik niet kan vliegen.  Soms komen er ook duiven in onze tuin wonen. Soms gaan ze op het hekje zitten en dan maken ze rare geluidjes.  Luna kan zich daar heel erg over druk maken.  Maar vanmorgen was ik er eentje te vlug af.  Duiven starten immers een beetje traag.  Met een serieuze spurt had ik hem te pakken.  De pluimpjes stoven wild in het rond.  Toen kwam baasje kijken.  Ik heb hem heel verbaasd aangekeken en mij een beetje van de domme gehouden.  Slim hé van mij.  Een dikke poot van mij Iwan.













    30-08-2011 om 11:39 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    24-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.na het onweer...op schoot bij baasje.

    Man,man wat een onweer.  De regen kwam met bakken uit de lucht.  Het was pikdonker vanmorgen.  De bliksemflitsen schoten door de lucht.  Daar hou ik van.  Dan zoek ik mijn plekje in het gras en geniet.  Alleen mijn kleine vriend ike is bang van de donder.  De galgo’s kijken daar zelfs niet van op.  Ik denk dat ze in Spanje wel ergere dingen tegenkwamen.  Na de middag kwam de zon terug en gingen we op schoot bij baasje.  Ik heb ook een beetje geoefend op de stoel onder het prieeltje.  Ook feetje, belleke en ike gingen op schoot bij baasje.  Nog een natte poot van mij, Iwan.











    24-08-2011 om 11:46 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    16-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.help, ik vind baasje niet!!!

    Help, ik vind mijn baasje niet!!! Vanmorgen bij het ontbijt was baas anneke er niet.  Vreemd!!! Na mijn brokjes opgesmuld te hebben ben ik op zoek gegaan.  Ik heb elk plekje in de tuin, elke struik, elke put grondig onderzocht.  Maar baas anneke vond ik niet.  Luna fluisterde mij in windhondentaal toe dat baas anneke terug aan het werk is.  Luna kan het weten want ze woont al bijna vijf jaar bij baas anneke.  Oef, ik was toch een beetje ongerust hoor.  Deze morgen was het schitterend weer en samen met luna, viento, marietje en baas jef hebben we genoten in de beeldentuin.  Leuk maar toch een beetje vreemd zonder baas anneke.  Ik liep een hele maand met haar mee naar elk plekje in de tuin.  Ik mocht zelfs een beetje veel in de weg lopen.  Gelukkig zie ik ze straks weer.  Goed hé, dikke knuffel van mij Iwan.









    16-08-2011 om 17:22 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    15-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fotootje van ons allen

    Het was dan wel een rotzomer maar wij hebben ons kostelijk geamuseerd.  De baasjes hadden vakantie.  Elk moment dat het zonnetje buiten piepte speelden we in de tuin.  Dan lag de tuin volgezaaid met matrassen waarop we lekker zonden en een ijsje aten.  Ik at altijd de grootste hoor.  Baasje heeft ons allemaal nog eens gefotografeerd.  Je weet wel: met zo’n raar bakje.  Liggen luna en loesje daar niet schattig?  Op het kleine beestje ike ben ik soms wel een beetje boos als hij heel nerveus over en weer crosst.  We zien er allemaal heel beeldig uit zegt baasje.  Allez de groetjes van mij, iwan en een dikke poot.



















    15-08-2011 om 10:00 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    14-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de regen doet mij lekker niets

    Baasje zegt dat het een rotzomer is.  Maar ik heb daar geen last van.  Het mag keitof regenen voor mij.  Ik schud mijn dikke pels uit en ik kan er weer tegen.  Ik zit van ’s morgens tot ’s avonds in de tuin.  Heerlijk is dat hoor.  In de steentjestuin hebben de baasjes een prieeltje gezet.  Daaronder blijf je lekker uit de regen.  Als het een echte plensbui is kruip ik mijn klein huisje.  Heerlijk knus.  Ook Luna vindt het heerlijk.  Ze springt op de tafel en gaat zalig liggen op de matrassen.  Fijne dag van mij en een dikke poot van Iwan.











    14-08-2011 om 11:13 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We kunnen lekker rennen op het nieuwe gras

    De omheining is weg.  Heerlijk, ik kan terug op het lekkere malse gras.  Baasje heeft de draad en de palen afgebroken.  Loesje heeft de looppiste al verkend.  Maar het nieuwe gras is lekker snel en Loesje lag tegen de afsluiting.  We zullen opnieuw moeten leren remmen nu er weer gras ligt.  Ik vind het heerlijk om in dat frisse gras te liggen en alles in de gaten te houden.  Baasje houdt het een beetje in de gaten want Chica durft wel eens een putje graven.  Ook Marietje heeft de looppiste al ingelopen.  Zij bleef wel recht en deed zelfs twee grote ronden.  Luna op haar hoge poten ging op het einde tegen het gras.  Ikzelf op mijn stevige poten heb daar geen last van hoor.  Een stevige vakantiepoot van Iwan.

















    17-07-2011 om 16:43 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    30-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verschrikkelijk heet voor mij

    Het was verschrikkelijk heet begin deze week.  Ik wist niet waar gekropen met mijn dikke pels.  Gelukkig heb ik vier putten gegraven tussen de struiken.  Daar kan ik me lekker in de frisse aarde leggen.  Samen met mijn vrienden en vriendinnen de galgo’s spelen we ’s morgens vroeg voor het heel heet wordt.  Ik speel het liefst wilde spelletjes met Marietje.  Viento is deze week een beetje ziekjes.  Hij kan niet goed tegen de hitte.  Luna zoekt de schaduw op en gaat languit genieten in de schaduw.  Gelukkig krijgen we ’s namiddags een lekker koude brok ijs om ons te verfrissen.  Baasje maakt ons ook allemaal nat met een frisse natte handdoek.  Stevige poot van mij Iwan.









    30-06-2011 om 12:35 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    29-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op wandel in de bossen van Hertsberge

    Zondag met baasje nog eens een grote wandeling gemaakt in de bossen van Hertsberge. ’t Was lang geleden hoor.  Baasje en ik doen wel kleinere wandelingen maar deze keer was het een lange.  Op het laatst kreeg ik mijn pootjes nog moeilijk vooruit maar baasje ook hoor.  Het werd heel warm en daar kan ik niet goed tegen.  Ik kwam ook een lieve jonge galgo tegen.  Bébé ziet er een beetje uit als Marietje.  Bébe’s baasjes Céline en Rita hebben mooie foto’s van mij gemaakt.  Het was tof.  Dikke knuffel van Luna en dank je wel Rita, Céline en haar vriend.

    Met dank voor de foto’s van Rita Bleyaert en Céline











    29-06-2011 om 11:44 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feest in het hondenhuis: baas anneke is een halve eeuw jong

    Ja, ja deze keer geen hond die jarig is maar ons ene echte hondenbaasje anneke.  Baas jef zegt dat anneke een halve eeuw is maar ik verstond een halve geeuw en van geeuwen word ik zo moe.  De baasjes hebben lang aan tafel gezeten om lekker te smullen.  Bij mij gaat dat heel wat vlugger hoor.  Er stond ook een grote foto met een klein mormeltje met een platte neus.  Wij honden trekken ons daar niets van aan.  Wij doen zoals elke dag: lekker eten, veel spelen en dan een heeeeeeel lange siësta.  O ja, we eten nu andere brokjes: zo van die hele grote waar je echt goed moet op bijten.  Heerlijk van smaak en knapperig.  Baas noemt die maxi.  Maar baas noemt alles maxi bij ons hé.  Ik zit hier bijna reklame te maken voor brokjes. Leuk toch zo’n hondenleven.  Dikke poot van mij en al mijn vriendinnen en vrienden.  Iwan.





    10-06-2011 om 15:46 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garden drink for students of the college of europe - oliebaan
    Hallo folks! I had a great day yesterday in the garden.  The boss was this morning a little bit nerveous.  Luna said: “ there is something in the air to-day.”  She wasn’t wrong.  In the afternoon, after we had our dinner, arrived a lot of beautifull girls and boys.  It was a great thing to see so many beauties in our garden.  We impressed them for a while and then we became calm.  The people speaks all kind of languages.  I know only doggy-talk and I think that ‘s universal language for mankind and doggys.  It was a very hot afternoon and we got ice from the boss.  Belleke was a little bit anxious and she searched fo a nice shelter far away from the noice and the strange people.  For me it was a nice day with a lot of new friends.  A great hug from me, Iwan.
















    04-06-2011 om 20:42 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.joepie Iwan is 2 jaar.

    Ik ben op 24 mei twee jaar geworden.  Baas zegt dat ik nu al een grote baas ben maar dat weet ik allang hoor.  Ik jaag het liefst Viento de mannetjesgalgo in het behang.  Ik denk dat ik Viento lekker jong hou, hij is immers wellicht elf jaar hé.  Ik ben nog altijd bestje maatjes met Chica en met Marietje en Loes die zijn ongeveer even oud als ik.  Kletsjes met de oudjes vind ik maar niets.  Maar ik heb een dikke boon voor mama Luna.  Die zorgt er immers voor dat iedereen zich een beetje gedraagt als het te ruw wordt.  Heb gisteren moeten lachen hoor.  Gisteren hebben baas en baasje met een raar kleedje aangezeten.  Marietje was er zelfs een beetje boos om en toonde haar tanden.  Ik vond het leuk maar niet voor alle dagen hé…niet overdrijven hé. Het nieuwe gras is heerlijk om in te liggen en te stoeien.  Straks gaat ook de omheining weg rond onze loopweide.  Ik krijg nu al zin.  Stevige verjaardagspoot van mij Iwan en mijn vriendjes.











    29-05-2011 om 20:51 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een prachtig hondenweekend

    Het was een heerlijk hondenweekend.  Prachtig zonnig weer op zaterdag.  Voormiddags heb ik een beetje in de weggelopen terwijl baas anneke de hagen aan het knippen was.  Dan loop ik weg met van die grote takken.  Dat vindt baasje niet leuk…maar ik wel.  We hebben met zijn allen genoten in de beeldentuin. Een stevig onweer met klank en licht ‘s nachts.   Prachtig als ik in het hondenpaleis lig te slapen.  Bang ben ik daar lang niet meer van.  Samen met marietje geniet ik van die plotse lichtflitsen en het roffelen van de regen op het dak van ons paleisje.    Zie ons maar genieten van het stralende weer.  Een zonnig lachje van Iwan.



















    23-05-2011 om 19:17 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    22-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ijsjes festijn voor ons honden

    Man, man wat een heerlijk weer voor ons honden.  Ik kan de ganse dag buiten ravotten en genieten samen met mijn vrienden en vriendinnen.  Viento is af en toe wel een beetje lastig: dan geeft hij mij porren en doet hij heel stoer.  Maar ik weet wel beter.  Hij is een beetje jaloers.  Het blijft heel lekker warm en daar heeft baas Anneke iets op gevonden.  We krijgen na de siesta een frisse blok ijs en wie wil kan rustig likken en knabbelen tot alles op is.  Heerlijk zo een ijsje in je bek.  Ike, chaska, feetje en viento lusten echter geen ijsje.  Zal mij een zorg zijn hoor!  Zie ons maar likken en smikkelen op het plein.  Dikke knipoog van mij Iwan en al mijn vrienden.













    22-05-2011 om 11:52 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!