Inhoud blog
  • Gestoofde Chinese kool
  • Chinese stamppot met nasigroenten
  • Chinese kool met tomaat
  • Chinese kool met spekjes
  • Chinese kool met omelet
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    CRISIS MAALTIJDEN

    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie a la creme

    1 1/2 kg andijvie
    20 gr. boter
    15 gr.
    bloem

    2 dl melk
    scheutje
    koffieroom


    -------------------------------------------------

    Snijd
    de andijvie in smalle reepjes. Was de andijvie heel goed en doe ze met het
    aanhangende water en wat zout in een pan. Kook de andijvie in ongeveer 10
    minuten gaar en laat deze dan uitlekken op een vergiet. Verhit de boter in de
    pan, roer de bloem er goed door en giet dan beetje voor beetje de melk erdoor.
    Laat de saus even doorkoken en breng het op smaak met zout, nootmuskaat en een
    scheutje koffieroom. Schep dan de andijvie door de saus.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Categorieën
  • Aardappelen (5)
  • Allerlei (3)
  • Andijvie (4)
  • Aubergines (0)
  • Bietjes (9)
  • Broccoli (7)
  • Chinese kool (8)
  • Weekmenu (1)


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!