Dagboekje
Subjectieve gedachtenflitsen
Denken.. Voelen.. Zoeken.. Emoties.. Herinneringen..
Dagdagelijkse dingen.. Leuk.. en soms iets minder..
Moment-opnames.. M'n dagboek houdt alles bij.. .. nodig voor mij !
20-07-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een geknoei !

Het is gewoonweg niet te geloven ! Van knoeiers gesproken ! Al meer dan een week proberen die knoeiers bij Skynet hun blogservice te herstellen.. maar hoe meer ze 'prutsen' hoe meer er fout gaat !

Daarstraks functioneerde de reactie-pagina niet meer.. en nu.. een paar uurtjes later is gewoon mijn hele persoonlijke design verdwenen ! Erger.. mijn hele blog is gewoon weg !

Twee jaar blog je bijna elke dag... Uren en uren spendeer je aan het verpersoonlijken van je design.. en dan... hups... alles om zeep !

Begrijpen ze daar bij Skynet op hoger niveau dan echt niet, dat ze met onbekwaam personeel gewoon al hun klanten naar de concurrentie jagen ?



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (6)

22-07-2005
ik schrik gewoon
hoe jou blogje is verdwenen... wat ontzettend jammer,zeg dat ze jou blogje niet kunnen herstellen. en wat raar eigenlijk dat het bij de 1 wel gebeurd en bij de ander niet!! ik snap dat je boos bent en teleurgesteld...zou ik ook zijn. ondanks alles wens ik jou toch een fijne dag verder!! heel veel groetjes van mij,snoepie.

22-07-2005 om 11:15 geschreven door snoepie


21-07-2005
Skynet
Niet verwonderlijk dat iedereen gaat lopen!!! Spijtige zaak, al laat ik het ook niet meer aan mijn hartje komen. Bloggroetjes,

21-07-2005 om 13:36 geschreven door Pliske


ze beloven weeral
hunbest te doen die gastjes van snelle marcel

21-07-2005 om 11:20 geschreven door willy


((
En gisteren zag je designtje er nog prima uit! Alleen die reactiepagina werkte niet. Wat ik ook zo vreemd vind, is dat niet alle bloggers getroffen zijn. Ik vermoed dat de schade bij de meesten beperkt is gebleven, maar bij een aantal mensen is heel hun blog naar de vaantjes. Moed houden Viv!

21-07-2005 om 09:32 geschreven door Aisling


Hé Viv,
Ik vind het ook heel erg jammer wat er nu gebeurd is. Wij hebben dus blijkbaar hetzelfde voorgehad. Ze hebben het proberen op te lossen waarschijnlijk en zodoende onze hele weblog om zeep geholpen. Ik kan jou heel goed begrijpen hoor! Gisteren, toen ik mijn "kapotte" blog voor het eerst zag, was ik ook enorm kwaad en verdrietig tegelijk. Ik kan me dus best voorstellen hoe jij je nu voelt! Ik had tenslotte maar enkele aanpassingen terwijl jij er helemaal een persoonlijk design van had gemaakt. Maar ik zou je graag iets willen voorstellen Viv. Je hebt zoveel bezoekers gehad, vriendschappen opgebouwd daar, zoveel prachtige blogjes geschreven... het zou zonde zijn om dat zomaar verloren te laten gaan!!! Misschien wil je doen gelijk ik? Pak een back-up en gooi dan je hele tekstbeheer ervanaf en zet een standaard design. Dan zijn je blogjes enzo gewoon terug te lezen. Zoals het er nu staat, heeft het ook geen zin meer hé? Als de problemen met Sktynet opgelost geraken, kan je dan weer terug je persoonlijk design gaan plakken. Wat denk je? Ik wens je nog een fijne donderdag! Groetjes van Fleur

21-07-2005 om 09:29 geschreven door Fleur


20-07-2005
over knoeien gesproken
ik vind het heel jammer dat je blog weg is en goed van je dat je nog de moed hebt om een andere te starten. groetjes

20-07-2005 om 22:41 geschreven door annemie





.. De bezoekers
van mijn blogje

Momenteel online

Hier waren ooit bezoekers samen



Mijn blog(jes)
  • Vorige dagboekje
  • Blog Tips


  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Archief
  • Wat een nacht !
  • Machteloos gevoel..
  • Problemen Skynet blijven duren..
  • Tijd vliegt
  • Wat een geknoei !
  • Moeilijk ?!
  • Tijd vliegt...
  • Alles gaat mis..
  • Eérste berichtje..


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!