Dagboekje
Subjectieve gedachtenflitsen
Denken.. Voelen.. Zoeken.. Emoties.. Herinneringen..
Dagdagelijkse dingen.. Leuk.. en soms iets minder..
Moment-opnames.. M'n dagboek houdt alles bij.. .. nodig voor mij !
26-07-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machteloos gevoel..

Enne.. het geraakt dus maar niet opgelost ! Ondanks de supervriendelijke berichtjes van Skynet.. en hun aanmoediging om emails te zenden als je een probleem hebt.. gebeurt er dus niks.. helemaal niks. Wanneer je zelf even de broncode vergelijkt van een standaard-design en een persoonlijk design.. zie je duidelijke verschillen. Deze verschillen zelf proberen te veranderen.. vergeet het maar.. ook dat helpt niet.

'k Heb niet echt de energie om nog langer op zoek te gaan.. 'k Ben niet de enige met het probleem.. zo las ik op het forum van en voor bloggers.. dus.. ergens toch een geruststelling, dat het niets met mijn design te maken heeft.. Heel nieuwsgierig of ze uiteindelijk toch met een oplossing zullen komen..

De laatste dagen gaat het niet echt goed met me.. Of je het piekeren kan noemen.. dat denk ik niet.. 't Is meer een gevoel van machteloosheid. Dingen voelen niet goed aan... maar er is niet echt een oplossing voor. Wat ik ook doe of wat ik ook zeg.. het helpt allemaal niets. Of ze willen me niet  begrijpen.. of.. ze willen er niks aan doen..

Door dat gevoel van machteloosheid.. begin ik me met de dag vermoeider te voelen. Weg energie ! De zin om dingen te doen, lijkt ook met de dag af te nemen. Poetsen.. niet bepaald mijn favoriete bezigheid.. maar ik heb nog nooit in heel mijn leven echt met tegenzin staan poetsen. Trouw elke week krijgt alles hier zijn beurt.. kamer per kamer. Maar de laatste weken begin ik me meer en meer af te vragen.. waarom ik nog zoveel tijd en energie steek in die klussen. Niemand merkt het op.. en lang blijft het ook nooit proper. Oké... je moet leven in een huis. Begrijp ik wel.. Maar betekent het dan dat 'ik' niet leef ? Want zelf let ik op, dat ik niet mors... m'n voeten veeg.. en als ik iets nodig heb.. leg ik het terug op z'n plaats..

Ik weet, dat niemand anders dan ikzelf er voor kan zorgen, dat ik plezier heb in de dingen, die ik doe.. Maar het lijkt wel of ik steeds bezig ben met van-alles-en-nog-wat.. en dat er nooit tijd over blijft voor de dingen, die dan echt leuk zijn. Of dan toch maar hééééél weinig tijd.. Onbegrijpelijk gewoon.. want nu ben ik alle dagen thuis en vroeger ging ik fulltime uit werken !

Drie keer de afgelopen week wordt er gebeld.. dat er moet overgewerkt worden.. Of er wordt op het laatste moment beslist.. dat er ééntje extra aan de tafel zal zitten.. Kan gebeuren natuurlijk.. maar 'k krijg verdorie meer en meer het gevoel.. dat het hier een beetje op een hotel begint te lijken. Daar kan je ook aan tafel schuiven wanneer het je past..

En dan zijn er nog zoveel andere zaken... maar 'k zal wel niet de enige vrouw/moeder zijn, die zich zo voelt.. Fulltime buitenhuis werken.. nadien nog preventieve diensten bij het Rode Kruis... zo verschrikkelijk druk had ik het.. en toch voelde ik me toen fantastisch en vol energie !

Een mens heeft iets nodig om naar uit te kijken.. Iets wat hij/zij heel graag doet.. En dat geeft je de energie om alle andere dingen aan te kunnen.. Ik heb 'iets' wat ik heel graag doe.. Maar waarom kijk ik er nu dan niet meer met plezier naar uit ?



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (2)

27-07-2005
misschien
is het allemaal wel even te veel voor jou. dat kan zomaar ineens op komen dat gevoel... dat heb ik ook wel gehad en inderdaad dat gevoel van machteloosheid is een heel rottig gevoel omdat je er op dat moment niet zoveel mee kan. en ook al wil je het wel veranderen..een oplossing ligt niet altijd zomaar binnen handbereik!! meid, ik zou er gewoon over praten met je gezin om te zien hoe jullie dit samen op kunnen lossen. veel sterkte om over dit gevoel heen te komen. heel veel groetjes van mij,

27-07-2005 om 01:21 geschreven door snoepie


Het wordt weer beter.
Lieve Viviane,
Je voelt je echt rot hé ... Alles zit dan ook tegen. Ik weet dat je ook nog niet lang geleden je mama moest afgeven ... En dan al die andere tegenslagen ... Veel moed meisje! Je komt hier wel doorheen. Dikke knuffel van Viva



27-07-2005 om 01:20 geschreven door Viva





.. De bezoekers
van mijn blogje

Momenteel online

Hier waren ooit bezoekers samen



Mijn blog(jes)
  • Vorige dagboekje
  • Blog Tips


  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Archief
  • Wat een nacht !
  • Machteloos gevoel..
  • Problemen Skynet blijven duren..
  • Tijd vliegt
  • Wat een geknoei !
  • Moeilijk ?!
  • Tijd vliegt...
  • Alles gaat mis..
  • Eérste berichtje..


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!