Inhoud blog
  • De Heilige Graal
  • Paul van de Velde
  • Solis Sacerdotibus
  • Het 2de grote geheim van de katholieke kerk
  • Bijkomend bewijs
  • Kruisweg 14 Rennes-le-Chateau
  • Brief aan de paus
  • Het leven
  • Spiritisme I
  • Godin der Duisternis
  • Spiritisme II
  • Goden der Duisternis
  • Spiritisme III
  • Profetie
  • CGHQ gedekodeerd
  • FBI gedekodeerd
  • Doden of gedood worden
  • Doden ?
  • Spritisme IV
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Bedenk dat elke geborene gedoemd is om te sterven ...
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • De Heilige Graal
  • Paul van de Velde
  • Solis Sacerdotibus
  • Het 2de grote geheim van de katholieke kerk
  • Bijkomend bewijs
  • Kruisweg 14 Rennes-le-Chateau
  • Brief aan de paus
  • Het leven
  • Spiritisme I
  • Godin der Duisternis
  • Spiritisme II
  • Goden der Duisternis
  • Spiritisme III
  • Profetie
  • CGHQ gedekodeerd
  • FBI gedekodeerd
  • Doden of gedood worden
  • Doden ?
  • Spritisme IV
    De Heilige Graal

    19-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Heilige Graal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

      

    Eén der grootste geheimen der mensheid draagt de benaming

    De Heilige Graal

    Officieel heb je de keuze om te geloven dat de Graal de beker is waar het bloed van de gekruisigde Jezus na een door een romeins soldaat ( Longinus ? ) in zijn ribbenkas toegediende lanssteek in opgevangen werd. Alsof een dode nog kan beginnen bloeden.

    Het staat je ook vrij om te geloven dat het de lans in kwestie is, waar er tot op heden nog vier ( 4 ! ) exemplaren van bestaan ….

    Of het is de schotel of beker die tijdens het Laatste Avondmaal gebruikt werd.

    Of de schoot van Maria Magdalena, de rijke uit Galilea afkomstige egyptische weduwe en moeder van twee zonen en een dochtertje, én vriendin ( mag ik zeggen : de minnares ? ) van het hoofdpersonage, die diens vrucht in haar schoot mee naar het zuiden van Frankrijk zou gedragen hebben om het aldaar ter wereld te brengen ?

    Je mag van de rooms-katholieke Kerk ervan geloven wat je wil, als het maar één der bovenstaande dingen is.

    Maar – vermits je dit leest – ben je een verstandig mens, en je zal zeker al lucht geroken hebben nog voor je halfweg dezer zal gekomen zijn.

    Maar dat mag.

    Ook maar enig vermoeden hebben van wat de Graal werkelijk is was tot voor enkele decennia dodelijk. Maar omdat het aantal mensen die kennis verwerven héél dicht in de buurt komen, heeft het vatikaan begin 1960 besloten om geen huurmoordenaars meer te gelasten maar elke verwijzing naar het geheim van de Heilige Graal eenvoudigweg te negeren.

    Vandaar dit schrijven.

    Nu wat geschiedenis. Maar de échte dan.

    In het zevende jaar voor het begin van onze jaartelling raakte een jonge ongehuwde vrouw in verwachting.

    De pil bestond toen nog niet – het kondoom evenmin – en een romeins centurion had zijn geslacht er te lang in laten hangen.

    Haar ouders – rijke joodse handelaren – besloten haar weg te zenden en kwamen met een rondreizend schrijnwerker overeen dat hij de zwangere Maria – want zij was het – op zijn tocht zou meenemen. Naar waar had niet veel belang. Als ze maar uit hun nederzetting weg was, zodat hen de schande van een in verwachting zijnde ongehuwde dochter bespaard bleef.

    Daar die man – Jozef – van ’s morgens tot ’s avonds moest arbeiden ging haar jongere zus Mirjem hen vergezellen en voor hen zorgen.

    Alzo geschiedde.

    Toen op 6 januari van het daaropvolgende jaar min zes de bevalling plaats vond bleek het dat er niet één maar twee baby’s tevoorschijn kwamen : de tweeling Jezus en Tomas.

    Je zal best kunnen begrijpen dat Jozef het niet echt zag zitten om twee vrouwen en twee kleuters mee op sleeptouw te nemen en kort na de geboorte keerde Mirjem samen met de kleine Tomas naar het huis hunner ouders terug. Thuis zou ze iedereen vertellen dat ze tijdens haar wegblijven getrouwd was, zwanger werd van de kleine Tomas en dat haar echtgenoot overleden was.

    Tot daar de gewone dingen des levens.

    Maar nu begint het verhaal.

    Tussen haakjes, ze verbleven nooit in Nazareth, want die nederzetting bestond toen nog niet. Maar dat is een te verwaarlozen detail.

    Even nog aanmerken dat tot de 4de eeuw de geboortedatum 6 januari officieel erkend werd. Het verhaal van het kerstkindje werd uit latere duimen gezogen, toen de romeinse keizer Konstantinus ( 280 – 337 ) de kristenen als één der voorwaarden oplegde dat ze – evenals de germanen en de kelten – 25 december als heilige dag erkenden.

    25 december was voor de romeinen, die toendertijd de zon als voornaamste god aanbaden ( Sol Invictus ) de dag dat de zon telkenmale de duisternis overwon ( de zonnewende ).

    Jezus groeide op als enig kind – zonder vader – en begrijpelijkerwijze door haar ouders rijkelijk gesteunde moeder Maria rotverwend.

    Zonder heer noch meester groeide hij op “voor galg en rad”.

    Hij was onhandelbaar en gewelddadig, had last van psychopatische woede-uitbarstingen en ging voor het plezier op de vuist.

    Zo sloeg hij op jeugdige leeftijd een kind dat hem beledigde dood en een hem te autoritaire leerkracht onderging hetzelfde lot ( Bron : het evangelie van de jeugd van Jezus Kristus – 2de eeuw ).

    Hij ontpopte zich als een leider en kreeg al snel een klein groepje mannelijke volgelingen. Zijn apostelen.

    Zijn opleiding bij de in witte gewaden gehulde essenen – een mystieke sekte die toen op geneeskundig gebied reeds ver gevorderd was – bracht hem de kennis van vele kruiden die vaak genezende kracht hadden, maar al even vaak uit verdovende middelen bestonden of - in beperkte hoeveelheid toegediend - eenvoudigweg ‘pijnstillers’ waren.

    Wij vergeten niet dat de kristenen die in de romeinse arena’s op kruisen genageld nog luidop zongen terwijl ze reeds levend aan het branden waren. Zware drugs zijn geen uitvinding van de twintigste eeuw !

    Het is begrijpelijk dat zijn ‘wonderbaarlijke’ genezingen als een lopend vuurtje de ronde deden en hem al snel een hele hoop supporters bezorgden. En, slim als hij was, maakte hij daar natuurlijk dankbaar gebruik van.

    Hij zou trouwens ooit gezegd hebben : “Gaat heen en vermenigvuldig u !” Hij wist dus in die tijd al dat vermenigvuldigen plezanter is dan aftrekken. ( Grapje ! Maar Hij zal het mij wel vergeven ? ).

    Wie zou zo’n man niet aanbidden ?

    Maar zoals altijd wekt succes jaloezie. En Jezus kreeg vijanden. Niet bij de romeinen, want hij overtrad nooit romeinse wetten. Maar wel bij de joden.

    Elk volk dat door een vijand bezet wordt heeft in mindere of meerdere mate kollaborateurs. Zo ook de joden in Palestina.

    Daar de romeinse bezetters uiteraard ginds niet zelf een landbouw en veeteelt deden konden veel joden met hen goede zaken doen.En Jezus was in de ogen van deze laatsten een ordeverstoorder. Om zich bij de makkelijk te beïnvloeden kleine man als hun leider en verlosser te manifesteren zocht hij regelmatig ruzie met de rijke farizeeërs. Dat die dat al snel beu waren lag voor de hand. En alras gingen die zich bij de romeinen beklagen en beschuldigden Jezus van anti-romeinse daden en van lidmaatschap van de zeloten, een politieke groepering, agressief, gewelddadig en niet wars van moord en terrorisme.

    Pontius Pilatus, de 5de praefectus van Judea, was wel wreed en korrupt, maar niet achterlijk. Het was in zijn voordeel de rijke en invloedrijke farizeeërs te vriend te houden en zodoende liet hij Jezus aanhouden en zeg maar, wegens ‘terrorisme’ veroordelen.

    Het eigentijdse vonnis luidde uiteraard : Kruisiging tot de dood erop volgt.

    En nu, beste lezer, nu komt het. Het geheim dat de funderingen van het kristendom wegneemt en hun eeuwenlange demagogie en leugens neerhaalt.

    Lees nu goed !

    De kruisiging was bedrog ! Jezus stierf niét aan het kruis, maar werd door ene gedrogeerde Simon van Cyrene vervangen.

    Dat staat onder andere te lezen in tussen de jaren 120 en 130 door Basilides – een geleerde uit Alexandrië – neergepende geschriften.

    Verbaasd ?

    In een niet-gedateerd manuscript uit de NagHammadi rollen staan Jezus’ eigen woorden letterlijk opgetekend ( nederlandse vertaling ) :

    “ Ik bezweek niet zoals zij hadden gepland (…) En ik stierf niet echt, maar in schijn, opdat ik door hen niet ten schande werd gemaakt (…) Want mijn dood, waarvan zij denken dat die plaats vond, gebeurde voor hen in hun dwaling en blindheid, want zij nagelden hun man tot de dood (…) Een ander, hun vader, dronk de gal en de azijn, ik was het niet. Zij sloegen mij met de roede ; een ander, Simon, droeg het kruis op zijn schouders. Het was een ander die zij de doornenkroon opzetten (…) En ik lachte om hun onwetendheid. “

    Jozef van Arimathea was een rijke jood en leefde, zoals het een verstandig man betaamt, in goede verstandhouding met de zeloten, de farizeeërs, de sadduceeën en met de romeinen. Benevens zijn belangstelling in de mogelijkheden van Jezus was hij er ook een volgeling van.

    Zijn goede relatie met de romeinen en met hun bevelhebber Pontius Pilatus kreeg hij – begrijpelijk in ruil voor bepaalde voordelen – het gedaan om Jezus door een ietwat op hem lijkend man te laten vervangen. Die werd – stevig gedrogeerd – in de plaats van Jezus gekruisigd. En die kruisiging vond plaats …. jawel …. in Jozefs eigen tuin. Helemaal achteraan. Ver van nieuwsgierige blikken ( Lucas 23:49 + de synoptische evangeliën ).

    Tegen het romeins gebruik om de knieën of de benen van het slachtoffer te breken in werd de gekruisigde ongemoeid gelaten.

    Toen hij tegen de romeinen mompelde dat hij dorst had had hij recht op een met azijn of met zure wijn gedrenkte spons om het vocht uit te zuigen. Maar hier gaf Jozef van Arimathea de romeinse soldaat een spons met een in water toegevoegd zwaar verdovend middel.

    De gekruisigde kreunde nog iets en “gaf de geest”.

    De romeinse soldaten die overtuigd waren dat hij dood was – men stak hem toen immers met een lans tussen de ribbenen ( en hij bloedde ! maar hij bewoog niet meer ), - verlieten de plaats.

    Na het vallen van de duisternis en er slechts op verre afstand nog enkele nieuwsgierigen stonden te kijken verschenen ‘twee engelen’ ( 4de evangelie 20:12 ) en haalde ‘de dode’ van het kruis. Het waren uiteraard twee in hun wit gewaad geklede essenen.

    Volgens de romeinse wetgeving uit die tijd mochten gekruisigden niet begraven worden. Hun dode lichaam bleef aan het kruis hangen en was ten prooi aan de natuurelementen en aan de aasgieren. Maar Pilatus liet het lichaam door de zorgen van Jozef van Arimathea wegnemen en ‘begraven’.

    In middeleeuwse overleveringen wordt deze laatste als bewaker van de Heilige Graal afgeschilderd.

    Als me dat geen hint is !

    Op zijn minst opmerkelijk te noemen is het feit dat de katholieke kerk in Vlaanderen reeds in 1841 de deur naar ‘een mogelijk misverstand’ op een kier zette. Of ontsnapte het aan hun censuur ?

    In zijn met toestemming de dato 16 oktober 1840 van J.B.Pauwels, toenmalig vicarus generaal van het bisdom Mechelen, door de jezuiet P. Cornelius Smet in 1841 uitgegeven boek “Het leven van onzen heer Jezus Christus” lees je op bladzijde 446 :

    “ Welhaest bezweek hy onder den last ; en de Joden, wilden zy hem levendig op den Calvarieberg zien klimmen, moesten hem iemand ter hulp geven. Zij grepen zekeren Simon van Cyrenen aen die daer voorby ging, en van den akker kwam, den vader van Alexander en Rufus, en leyden hem het kruys op, en dwongen hem het te dragen achter Jezus. Men weet niet met wat hert of genegenheyd dat Simon het kruys gedragen heeft …. “    

    Hieruit wordt onomstotelijk bewezen dat niét Jezus maar wél ene Simon van Cyrene het kruis in kwestie naar de plaats van bestemming droeg.

    De dag erop – de sabbat – is het kruis leeg. Maar niemand ziet het. De romeinen zijn dan nog niet komen kijken ( één dag erna was véél te vroeg ! ). En het is de joden – nu nog steeds – ten strengste verboden om op zaterdag meer dan een beperkt aantal stappen te zetten. En het kruis staat vér weg …. De daaropvolgende dag is het de dag van Sol Invictus – zondag – en is het voor de romeinen een ‘rustdag’.

    En tot slot is Jezus op maandag reeds ‘ten hemel vertrokken’ en zijn Maria Magdalena, haar dochtertje Sara en Jozef van Arimithea – wie de grond onder de voeten warm was geworden – reeds richting Frankrijk ingescheept.

    Om welke reden is Jezus zo stiekem ‘ten hemel verrezen’ ? Ware het niet schitterend geweest om van dat heuglijk en wonderbaarlijk feit zoveel mogelijk mensen getuige te laten zijn ?

    Hetzelfde boek verklaart :

    “ Ten tweeden betaemde het niet dat Christus van de dood opstand in de tegenwoordigheyd der menschen omdat hy wilde en begeerde dat dit mysterie door de Engelen kenbaer gemaekt wierd ; want dit is de algemeyne schikking Gods. “

    Nog iets met een reukje :

    Bladzijde 474 :

    “ Deze vergaderd zijnde met de ouderlingen, en raed gehouden hebbende, gaven overvloedig geld aan de soldaten, zeggende : Vertelt de zaek aldus : Zyne discipelen zyn ’s nachts gekomen , en hebben hem gestolen, terwylen wy sliepen. Doch is ’t dat den Stadhouder dit verneemt , wy zullen hem tevreden stellen, en ulieden vry maken. De soldaten het geld ontvangen hebbende, deden gelyk met hun opgegeven hand : en dit woord is uytgebreyd by de Joden tot den dag van heden. Die soldaten nachtwakers, om te vertellen wat zy gehoord en gezien hadden, moesten beginnen met iet dat zeker en bekend was …. “

    Dit ganse opzet ruikt naar ‘trukken van de foor’: niets in de handen, niets in de zakken …. maar wel het licht uit.  

    En Jezus ? Om het ietwat romantisch uit te drukken, die vertrok met de zuid-oostenwind en “leefde nog lang en gelukkig”.

    Dit verhaal is door de toplui van het vatikaan welbekend.

    Ten bewijze daarvan is de apostolische brief van Johannes XXIII die hij in juni 1960 liet verschijnen. De inhoud stelt duidelijk dat het geloof in de verrijzenis van Jezus Christus niet meer nodig is. Het is geen noodzakelijk dogma van het rooms-katholiek geloof meer.

    En déze gegevens, waarde lezer, zijn het geheim van de Heilige Graal.

    Amen.  

    Ramuntxo

    U zal de waarheid kennen en de waarheid zal u bevrijden ( Johannes 8,32 )

    19-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (179 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul van de Velde

      

    'De Heilige Graal' is opgedragen aan de heer Paul van de Velde die, een paar dagen nadat hij op de radio zegde dat hij bij zijn volgende uitzending het geheim zou vertellen, op 13 augustus 1972 met 'kapotte remmen' in zijn volkswagen kever 'verongelukte'.

    Hij was een goed, vriendelijk, eerlijk en beminnelijk man.

    Vanwege een zijner oud-leerlingen, met eerbied, Ramuntxo.

    18-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (86 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solis Sacerdotibus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

      

    Solis Sacerdotibus

     

     

    Als men wil vinden moet men eerst en vooral zeker zijn wàt men zoekt. Begin steeds bij het begin en eerbiedig het geluid der stilte en, bovenal, laat zelfs dìt nooit merken. ‘Der Feind hört mit !’ …. …. en leest mee !

    Neem nooit dromen voor werkelijkheid en steun je uitsluitend op feiten. Open tussen de maaltijden alleen jouw mond om een sigaar tussen je lippen te steken.

    Ben je erop uit om het geheim van de Languedoc te ontrafelen ?

    Wees voorzichtig, simpele ziel !

    Dit heeft reeds menige sterveling het leven gekost. Oòk het leven van die drie loense figuren die, nog vòòr ze hun dodelijke opdracht konden volbrengen, in een mooi en duur aangelegd parkje in Rennes-le-Château het gras langs onder zagen groeien. Dié keer liet den Heer nu eens niét na om de laatste Hoeder te beschermen.

    HMVRA LOZAOI VVNRGV RMHHLY HGVSZM RXPVOK VMVKLI

    VWWMVN LYLOVV EGVGIL LWRVQY GZWFPM VWVYH

        Succes ! En kom behouden terug ! Ramuntxo.  

    17-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (121 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het 2de grote geheim van de katholieke kerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Jezus en Tomas

     

     

    vormen het tweede geheim van het katholiek geloof. Dat wist priester François Bérenger Saunière. Dat liet hij in zijn kerkje in Rennes-le-Château ( Land der Katharen ) duidelijk merken. Maar niet iedereen zag het.

    Bij het binnentreden van zijn heiligdom en je draait je naar rechts dan zie je aan de linkerkant twee beelden en aan de rechterzijde drie beelden. Als je ietwat uitkijkt dat zie je dat het middenste beeld rechts Marie Madeleine ( Maria Magdalena ) voorstelt. Zij symboliseert de letter M.

    De eerste heilige links is de eerste voet van die letter. Daar staat heilige Germaine. Recht tegenover die dame zie je St Roch. Op het middenste punt – terug links en dus recht tegenover Maria staat de heilige Antoine l’Hermite. De volgende stap op de M is schuin rechts, en daar ontmoeten we Antoine de Padoue. Je hebt misschien al begrepen dat vermelde heiligen er alleen maar staan omdat Bérenger Saunière hun naam nodig had, beter gezegd, de eerste letter : G R A A. 

    Maar er ontbreekt een letter …. Inderdaad, vermelde priester wou niet betrapt worden en liet na een vijfde beeld te plaatsen. Maar waar moest hij dan wel de letter ’L’ halen ? Heel eenvoudig. Daar waar het vijfde beeld zou moeten staan plaatste hij de preekstoel. En wie staat er op een preekstoel ? Juist ! De pastoor, in ’t frans Le curé. En het woord is kompleet. 

    Hij bedoelde klaar en duidelijk de heilige Graal. Pastoor Bérenger Saunière dacht hiermede het geheim van de heilige Graal gevonden te hebben. Maar hij vergiste zich. Hij had het tweede geheim van het katholiek geloof gevonden. Maar laat ons nog even verder kijken.

    Als je nog een paar stapjes dichter naar het einde gaat zie je twee beelden : rechts de moeder van Jezus met haar beroemde nazaat op haar arm, en links …. de heilige Jozef …. òòk met een kindje op de arm. Het is duidelijk : de pastoor wist dat Jezus een tweelingsbroer had, namelijk Tomas.

    Voor twee ‘zonen van God’ vond de Kerk echter geen plausibele uitleg, en Tomas werd dan maar naar het kamertje der vergetelheid verwezen.

    Het doet me denken aan de kranten : het staat niet in de gazet ? Dus het is nooit gebeurd.

    Amen.                                                                                                                                           Ramuntxo

     

    16-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (108 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijkomend bewijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

      

      

    Enige tijd geleden openden wij dit blog met het onthullen van    het geheim van de Heilige Graal. Niets echt spektakulair, want priester François Berenger Saunière en de andere Hoeders wisten dat honderd jaar geleden al.

     

      

      

    Toen ik vorige keer in Rennes-le-Château het beroemde kerkje bezocht was alles er nog verlicht. Toen ik er onlangs een bezoekje bracht waren alle lichten gedoofd. Foto’s nemen zonder flash werd moeilijk, en bijkomend werd je uitdrukkelijk verwittigd dat het gebruik van een flash niet toegelaten was. Raar hé ? Uiteraard stond je aan minstens één camera blootgesteld.

    Ik was op zoek naar een schilderij dat er vorige keer nog hing maar nu verdwenen was. Vond ik nu eens niét raar.Neen, want het was het bewijs dat Berenger Saunière wel degelijk wist dat Jezus niét aan het kruis gestorven was. Wat de huidige kerkleiders wel over het hoofd zagen is dat nummer 14  van de kruisgang een kopie van dat schilderij is. Mmm !! Slordig hé !

    Het is op de hier geplaatste kleine foto niet mogelijk om te onderscheiden, maar het tafereel speelt zich af bij nacht en stelt de beeltenis voor van Jezus die naar zijn graf gedragen wordt.

    Dat het bij nacht is wordt uitdrukkelijk bevestigd door de maan die de kunstenaar links boven schilderde. Is dat raar ? Neen, de maan heeft nu eenmaal de eigenschap om ’s nachts haar ronde te doen. Maar waarom moest dat schilderij dan weg ? Wel, heel eenvoudig. Het is – of was in die tijd – de joden ten strengste verboden om ’s nachts doden aan te raken. Dit toont dus klaar en duidelijk dat de gedragen persoon – Jezus - niet dood was.

    Moet er nog zand zijn ?                                            Ramuntxo 

    14-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (89 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruisweg 14 Rennes-le-Chateau

                                           

    Ook al gecensureerd ??

    12-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (64 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief aan de paus

     

    Aan de heer Jorge Marío Bergoglio, gekend en werkzaam als Paus Franciscus.                     

    00120 Città del Vaticano

    Geachte heer,

    Met onderhavige veroorloof ik me u dit schrijven te laten geworden.

    Reeds lang is het geweten dat Jezus Christus niet aan het kruis gestorven is en zelfs nooit gekruisigd is geweest. Het is een spijtige kwestie dat de mensheid reeds vele eeuwen de juiste toedracht van deze zaak onthouden wordt. Vele miljoenen mensen vonden in naam van het Kruis de dood, van ongeboren babies tot gekluisterde ouderlingen. Vele pausen gaven daar het bevel toe. Dat geen enkele dezer ooit de negende dimensie – ook de Hemel genoemd – mocht betreden ligt voor de hand.

    Ik meen dat u, anno 2016, als laatste paus zou moeten overwegen om, in naam van de nu door u geleide Kerk, klare wijn te schenken en in de naam van die Kerk de mensheid van de zowat laatste tweeduizend jaar om vergiffenis zou dienen te smeken en, als bewijs dat u dat meent, uw ontslag zou moeten geven.

    Het beroep van Paus is trouwens niet met de menselijke waardigheid in overeenstemming en is niet verantwoord.

    U zou zodoende heel waarschijnlijk de eerste en ook enige Paus zijn die het respekt van de mensheid zou verdienen.

    In de hoop dat het u zal behagen om deze moedige doch enige juiste en korrekte beslissing te nemen, zal ik de eerste zijn om u mijn gevoelens van eerbied te betuigen.

    Met vriendelijke groet.

    10-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (100 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven

     

    Het leven

    Elke geborene is gedoemd om te sterven. Dat is iets wat onomstotelijk vast ligt. Of je dat nu leuk vindt of niet.

    Het tijdelijke leven van de mens kan je symboliseren door een horizontale lijn, met een begin en met een einde.

    Bepaalde gebeurtenissen liggen reeds van bij de geboorte vast, zoals het feit of je vader/moeder zal worden,  het aantal kinderen dat je zal verwekken of ter wereld zal brengen, of je een succesvol kunstenaar zal worden, een sportman of –vrouw, of je bepaalde ernstige ziektes of ongevallen zal hebben, of je ooit zal doden. 

    Wat ook vast ligt is het jaar en het seizoen van je overlijden.

    Onder bepaalde omstandigheden kan echter bewerkstelligd worden dat het tijdstip van iemands overlijden naar   de toekomst verschoven wordt.

    Wat ook mogelijk is, is het tegenovergestelde, en kan iemands voorziene tijdstip van overgaan vervroegd worden.

    Denk daaraan, zodat het niet nodig is om dit laatste te zien geschieden.

    Leef zoals een goede mens zou moeten leven, want wat er na je heengaan met jou zal geschieden is immers niet meer noch minder dan het saldo van het leven dat je geleid hebt. Het lot dat je te wachten staat hangt volledig maar dan ook volledig van jezelf af.

    En vergeet niet dat de straffen in het hiernamaals veel intenser zijn dan een banale aardse gevangenisstraf en véél langer duren.

    Doe anderen niets aan wat je niet wil dat het jou aangedaan zou worden.
    Je zou wel eens vroeger kunnen vertrekken dan je zelf denkt en vele eeuwen in een heel onaangename duistere omgeving moeten doorbrengen.

    De weg naar de Hel is lang, en eenzaam.

    Denk daaraan.

    08-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (63 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiritisme I

     

    Het duo Hugo & Nicole zong ooit “ Het leven is een schouwtoneel dat wij bespelen …. “.

    Heel waarschijnlijk beseffen ze niet dat ze de koe bij de horens hebben. Inderdaad, net zoals bij toneel speelt het officiële leven zich af ‘op de planken’, terwijl achter de coulissen alles geregeld en bedisseld wordt. Alles wat zich hier op aarde in de 1ste dimensie bevindt en afspeelt is het toneel. Het hiernamaals bevindt zich 'achter de coulissen'.

    De mens bestaat uit twee delen : het stoffelijke en het geestelijke. Uitleg daarover zal wel overbodig zijn. En elke  mens beschikt over een intellektueel en over een verstandelijk vermogen. Er bestaan dus intellektuelen die zo dom zijn als het achterste van een varken, terwijl er niet-intellektuele mensen rondlopen die verstandig zijn.

    Vergelijk dat met een automobiel en zijn bestuurder.

    Er zijn auto’s met een krachtige motor ( groot intellekt ) en een domme chauffeur ( weinig verstand ). Die kan héél    hard optrekken, rijden als een formule 1, maar zal vroeg of laat domweg een nochtans te vermijden ongeval hebben. Anderzijds zijn er kleinere auto’s met een gewone / kleine motor, die niet hard kan optrekken en niet snel kan rijden ( weinig intellekt ), maar steeds veilig door het verkeer zullen rijden en nooit een ongeval zullen hebben ( veel verstand ).

    En als het voertuig oud en versleten is gaat het naar het autokerkhof, net zoals een mens die oud en versleten is op een kerkhof belandt. De bestuurder stapt uit, gaat op zoek naar een andere auto, en stapt daar in.

    De geest komt uit het lichaam en gaat op zoek naar een ander voertuig ( een embryo ), waar hij in de 5de maand van de zwangerschap inkruipt en terug verder door het leven  zal gaan.

    Als het lichaam van de mens sterft gaat zijn geest naar het Laatste Oordeel ( hier op aarde ), waar hij te horen krijgt of hij, al dan niet in de nabije toekomst, terug moet inkarneren, eerst een straf moet volbrengen en als geest hier in de 2de dimensie ronddwalen tot hij toestemming tot reïnkarneren krijgt, ofwel naar de 5de ( vagevuur )   of de 6de dimensie ( hel ) verwezen wordt.

    De mens heeft immers nog niet begrepen dat hij hier op aarde is om zijn geest te vullen. Niét zijn zakken. Elke mens wordt zonder iets geboren. En zonder iets zal hij ook heengaan. Alleen zijn levenservaringen neemt hij mee. En daar zal hij op beoordeeld worden.

    Er zijn 9 dimensies, waarvan 4 hier op aarde.

    In de 1ste bevinden zich alle tastbare dingen. Opgelet : niet álles is letterlijk te nemen ! Als je in de spiegel kijkt zie je jouw spiegelbeeld maar dat kan je niet aanraken. Is nochtans ook in de 1ste dimensie. Elektrische stroom bijvoorbeeld  zie je niet, is niet tastbaar, maar toch is die er.

    In de 2de dimensie vertoeven die geesten die nog moeten reïnkarneren.

    De 3de bevat geesten die niet meer moeten reïnkarneren, maar nog niet klaar zijn om hetzij naar de 7de hetzij naar de 8ste dimensie te mogen vertrekken.

    In de 4de en hoogste dimensie hier op aarde zitten de oppergeesten. Zowel de goede als de kwade. Én hun medewerkers.

    Misschien genoeg voor een eerste kennismaking ?   

    04-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (64 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godin der Duisternis

     

    Ze is mooi. Lange prachtige zwartglanzende haren bedekken haar sierlijke schouders. Het lange zwarte kleed onthult spaarzaam de perfekte vormen van haar lichaam. Haar fonkelende donkere ogen kijken me ondoorgrondelijk aan, maar laten me niet toe haar gedachten te doorgronden. Haar intelligentie tart alle menselijke begrippen. Ze is hard. Glashard. Maar toch overtreffen haar goedheid en haar gevoel voor rechtvaardigheid elke aardse norm en zijn een voorbeeld voor de in alle opzichten in gebreke gebleven mensheid. Van onrecht heeft ze een afschuw. Vandaar haar gerechtvaardigde gevoelens van walging voor de aardse mens. Ook de Duisternis eist rechtvaardigheid. In tegenstelling tot waar de mens van uitgaat zal de Duisternis nooit ofte nooit overgaan tot het doden van goede mensen. Die misdaden worden uitgevoerd door stervelingen,  die niet over voldoende verstandelijk vermogen beschikken en niet beseffen dat zelfs Goedheid van hen walgt. Na rijp beraad kan de Godin der Duisternis bij bepaalde mensen hun voorziene tijdstip van overlijden naar het heden brengen om alzo hun overgang te vervroegen. Voorbeelden geven is uiteraard uit den boze. Maar als ik dan bepaalde overlijdens verneem vult mijn lichaam zich met een gloed van tevredenheid, en met fierheid, omdat ik de Godin der Duisternis mijn vriendin mag noemen.

    02-01-2015 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (56 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiritisme II

     

        " Geesten bestaan niet, want ik heb er nog nooit één gezien. “

       Heb je zeker ook al wel horen zeggen. En tja …. Inderdaad, geesten zie je niet. 

       Geen enkele katholiek die zijn god ooit gezien heeft.

       Hetzelfde geldt voor de moslims ….   voor de joden …. de hindoes …. ….

       En toch gaan velen van hen ter ere van hun ‘god’ slachten en moorden. Want Hij wil het.

       Zeggen ze toch.

       Hypokrisie ? Volgens mijn normen ja. Voorbeelden op aanvraag.

       Als je naar je hand kijkt, dan ‘ziet’ ge je hand.

       Juist ? Denk je ? Werkelijk ?

       Stap eens een ruimte zonder raam binnen ( toilet, badkamer ), doe het licht aan en strek je arm.

       Wat ‘ziet’ ge ? Jouw hand.

       Doe het licht uit ( en de deur dicht ! ) en doe hetzelfde.

       Wat ziet ge ? Niks. Helemaal niets.

       Is je hand weg ? Neen. Natuurlijk is jouw hand niet weg.

       Maar er weerkaatst geen licht op.

       Dus, wat ‘zie’ je …. ? Het licht dat op jouw hand weerkaatst.

       En dat geldt voor alles wat je ‘ziet’.

       Van alles wat je zogezegd ‘ziet’ ontvangen jouw ogen alleen maar het licht dat erop weerkaatst, want als je       dat licht wegneemt zie je helemaal niks. 

       Lucht ( in zijn normale toestand ! Niét bevroren natuurlijk ), zie je niet, om de eenvoudige reden dat het            licht er niet op weerkaatst ( wél op de stofdeeltjes en op andere vervuiling die erin rondzweven, vooral in         de gentse kanaalzone en in Charleroi ).

      Maar niemand zal het bestaan van lucht betwisten.

      Geesten zijn fijnstoffelijk. Hun samenstelling is zodanig fijn dat er geen licht op weerkaatst.

      Daarom zijn geesten ‘onzichtbaar’.

      Geestig hé !  

    31-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (53 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goden der Duisternis

     

    Twaalf is hun aantal en hun territorium bestrijkt de ganse aarde.

    Verbittering is hun zwaarste last, veroorzaakt door het nooit eindigend onrecht dat door een deel van de mensheid onophoudelijk gepleegd wordt. Onrecht is immers ’s werelds regel. Rechtvaardigheid is de uitzondering. En dat drukt op hen. Hoe groot hun macht ook is, toch moeten ze lijdzaam toezien hoe de mensheid zichzelf, onder leiding van de belangrijkste zeven misdaadfamilies, langzaam maar zeker vernietigt. Nog duizend jaren te gaan.

    Met de regelmaat van een klok dient één van hen zich aan, nu eens om een persoonlijke boodschap over te brengen, dan eens om een nog plaats te vinden gebeurtenis mede te delen, hoe verschrikkelijk die ook zal zijn. ‘Saber no ocupa lugar’ zegt men in het spaans. En inderdaad, weten neemt geen plaats in, maar het kan wel zwaar wegen. Erover praten is uiteraard niet toegelaten. Zou trouwens niet alleen zinloos maar tevens gevaarlijk zijn. Beeld je in dat een maand voor de aanslag in Madrid iemand daar kennis van zou gekregen hebben. Wat kon die doen ? Naar de politie gaan ? Buitenlandse Zaken op de hoogte brengen ?  De spaanse ambassade inlichten ? Meer dan een wijsvinger tegen de slaap zou je bij al die slimme mensen niet kunnen verwachten. Tot aan de gebeurtenis. Dan word je aangehouden en heel vermoedelijk maanden vastgehouden, als je niet aan de spaanse guardia civil wordt uitgeleverd, samen met een ingangskaartje voor hun druk bezochte martelkamers.

    De Goden der Duisternis laten die dingen gebeuren. Als de Hogere Macht dat alles toelaat, wie zijn wij om dat te beletten, redeneren ze.

    Echt veel weet ik niet. Ik zit immers nog in een mensenlichaam. Maar wat ik wel weet is dat er in die geesten – die door de mens ‘duivels’ genoemd worden – meer goedheid zit dan in veel mensen. En wie het schoentje passe, trekke het aan.

    28-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (47 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiritisme III

     

    Het Hiernamaals ofte Achter de Coulissen.

    De Mens staat op de planken – die Bühne – en speelt het bijna oneindig toneelstuk dat wij ‘het leven’ noemen. Achter de coulissen wordt dat stuk geregisseerd. Elke akteur heeft 2/3de van zijn rol van buiten geleerd en moet die spelen zoals in het script voorzien. Voor 1/3de heeft hij/zij vrije interpretatie en kan zijn talenten ontplooien.

    Hier op wat wij de Aarde noemen zijn er 4 dimensies :

    De 1ste is wat wij voor het echte leven aanzien,

    De 2de : daar komt de meerderheid van de ‘overledenen’ terecht en wachten er op hun volgende inkarnatie,

    De 3de : is voor dié ‘overledenen’ ( geesten ) die niet meer reïnkarneren. Die zijn hetzij wat ik “hopeloze gevallen” noem ( en dat zijn er véél ) en die gaan naar de 7de dimensie, hetzij zijn het die geesten die ‘geslaagd’ zijn en naar de 8ste gaan, waar ze zich nog wat dienen bij te schaven. De eersten blijven in de 7de tot ze ‘verdampen’,  in het niets oplossen. Laatstgenoemden mogen – na hun ‘vervolmakingscursus’ in de 8ste – na enige tijd terug naar de 9dedimensie, door de mens ‘de hemel’ genoemd.

    De 4de dimensie herbergt de top van de goede én van de ‘kwade’ geesten. De enen worden Oppergeesten genoemd en vormen ‘Het Laatste Oordeel’, wat je een ‘rechtbank’ zou kunnen noemen en waar je medegedeeld wordt waar je naartoe gaat. Van die Oppergeesten zijn er een dozijn. De ‘kwade’ geesten worden gevormd door een twaalftal ‘duivels’, die eveneens door een handvol helpers worden bijgestaan. De ‘duivels’ heersen elk over een deel van de wereld. Zij zijn in staat om begrip te tonen, echter geen medelijden.

    Geesten die té slecht geleefd hebben ( hun 1/3de deel schromelijk misbruikt hebben ) gaan tijdelijk ofwel naar de 5de dimensie ( het Vagevuur ) hetzij naar de 6de ( de Hel ). Als ze daar hun ‘straf’ uitgezeten hebben gaan ze allen onvermijdelijk naar de 7de tot ze aldaar in het niets opgaan.

    26-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (47 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Profetie

     

    Ingekomen bericht :

    Zeven families en hun negen vazallen. Als omhooggevallen rioolratten, de nek zo dik als hun lenden. Onwetende  zielepoten, te dom om te beseffen dat de mens op aarde is om zijn geest te vullen, niet zijn zakken. Denkende dat ze bij hun heengaan hun met onschuldig mensenbloed verworven rijkdommen naar het Hiernamaals zullen kunnen meeslepen, niet wetende dat hun plaats in de 6de dimensie reeds gereserveerd is, alwaar de duivels gretig uitkijkend op hun Blijde Intrede wachten. Ze laten zich graag Illuminati noemen, ‘verlicht’ verwarrend met de ‘verlichting’ hunner feestpaleizen, waar ze de door hen veroorzaakte ellende menen te moeten vieren, zich niet realiserend dat ze reeds beoordeeld en veroordeeld zijn. Mene, mene tekel ufarsin !

    Hun verdorven zaad zal onvruchtbaar worden en hun nazaten zullen rotten in de schoot hunner moeder. Onheil zal hun deel zijn. De vloek is reeds over hen.

    De Gele Steen begint zich te roeren, en als die op een dag zal beslissen om zijn schuilplaats te verlaten en in een verschrikkelijke toorn nog nooit geziene verwoestingen zal aanrichten, zal niets hem kunnen tegenhouden, zelfs geen zwart water.

    ‘Het Beest’ is ontwaakt en wacht met vereist geduld op de dag dat de vloek zich onhoudbaar en meedogenloos zal manifesteren. En die dag zal niet heel lang meer op zich laten wachten.

    Op 31 december van het aardse jaar 2063 zal – na zonsondergang – Het Beest zijn taak aanvangen en zal de eerste der zelfbenoemde illuminati overgaan. Elke dag één. Tot ze allen zullen zijn waar hun plaats is : de 6de dimensie ofte de Hel.

    Zo zij het !

    Getekend :  6 6 6 

    24-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (66 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CGHQ gedekodeerd

         

    David Martin keek onlangs in zijn schouw en deed er een unieke ontdekking : de restanten van  een postduif uit de Tweede Wereldoorlog mét bijgevoegd codebericht. Zelf begreep hij er uiteraard geen snars van, maar de experts van GCHQ – één van de drie Britse inlichtingendiensten – al evenmin.

    De Islero Loge bekeek de zaak en kwam tot volgende konklusie :

    CGHQ ( pigeon service )

    EVERY. TRANSMIT. LOST RADIOCONTACT WITH SU5TB ZONE NORTH WEST. A MAIN NOT SHALL NO PEN. TOTAL N33 GAVULLIN NOT WIZZARD STANDS FOR NOBODY. EVERY.

    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (65 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI gedekodeerd

     

         content=3D"Het Amerikaanse federale onderzoeksbureau FBI heeft twee =

         gecodeerde briefjes op het internet geplaatst in de hoop dat iemand de =

         code kan kraken. Twaalf jaar geleden werden de briefjes gevonden op het =

         lichaam van een dode man."><LINK=20

    Aan het FBI

    Betreft : het niet gedekodeerd dokument van wijlen Ricky McCormick, op datum van 30 juni 1999 vermoord aangetroffen.

    Mijne heren,

    Ik stootte op internet toevallig op een kopie van het dokument in kwestie.

    Bij nazicht lijkt het mij dat er minstens een tweede ontbreekt, daar de tekst niet beëindigd wordt :

         Querida niñatchu, no bomba LA Ja & Burtok. La muerte ….

    Mocht u mij een eventueel tweede tekst willen overmaken wil ik trachten ook die te dekoderen.

    Met vriendelijke groet,

    Klik op de afbeelding om de link te volgen

      

          

        

      

    20-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (59 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doden of gedood worden

     

    Doden of gedood worden.

    Als de foetus in de moederschoot meestal in de 5de maand van de zwangerschap een te reïnkarneren geest ontvangt is in het astraal lichaam(pje) een ‘programma’ met hoofdpunten van diens toekomstig leven vervat.

    Om het bij het onderwerp te houden : het ligt reeds vast of die persoon ooit zelf zal doden en / of op misdadige wijze gedood zal worden, op welke manier, welke leeftijd / in welk jaar.

    Zo bijvoorbeeld zullen passagiers die in eenzelfde vliegtuigcrash zullen omkomen allen een ook in hun aura voorkomend eenzelfde teken vertonen. Aan de hand daarvan kan men weten dat de vlucht in kwestie onontkoombaar een slechte afloop zal kennen.

    Ook sporen naar de dader(s) worden zichtbaar, zodat bepaalde staten begrijpelijkerwijze nooit deze manier van opsporen zullen toelaten. Denk aan bepaalde neergehaalde passagiersvluchten die alleen maar dienen om een andere staat te kunnen beschuldigen en waar men nooit of nimmer de waarheid zal mogen vernemen, behalve via magie.

    En een goed magiër begint na vele jaren veel te weten. En iemand die veel weet bestaat niet.   Die weet ipso facto té veel. En iemand die te veel weet leeft niet lang.

    Gezien mijn gezegende leeftijd heb ik het genoegen bewezen te hebben dat ik maar een dom kieken ben dat later van ouderdom zal mogen overgaan. Leve de kiekens !

     

    14-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (50 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doden ?

      

    Doden …. ?

    Kan het doden van een mens uitgevoerd worden zonder ook maar enig spoor dat naar de dader verwijst na te laten ?

    Het amerikaanse Pentagon startte eind 1949 met een paranormaal onderzoek dat tot op heden ten dage nog steeds loopt, zij het dan ook op een laag pitje. Een afdeling werd gelast om via magie te proberen mensen te vermoorden. Het lukte hen tot op heden nog nooit.

    In 1953 begon de CIA dan maar met het projekt MK-Ultra, waar men, onder het mom van ‘intelligence research’ poogde, onder andere door het toedienen van LSD aan de ‘patiënten’, het menselijk brein te vervormen en te programmeren. Het doel was een mens zodanig te ‘brainwashen’ dat hij zonder nadenken alle opdrachten ( lees : moorden en aanslagen ) zou uitvoeren. Een moordmachine dus, enigszins op assassijnse leest geschoeid. Hypnose en elektroschokken werden veelvuldig toegepast. Sommige ‘patiënten’ overleefden het niet en    stierven ‘voor de wetenschap’. Vermoedelijk in 1975 werd het projekt afgeblazen.

    Bij de geboorte is bij de mens voorzien op welke manier en op welke leeftijd hij zal overgaan.  Als je die gegevens weet dan is het in bepaalde omstandigheden mogelijk om het voorziene  tijdstip van overlijden naar het heden te verplaatsen, met de gevolgen vandien.

    Albert Einstein formuleerde het goed : Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.”

    De mens zal nooit weten hoe het te doen. Ook daarvoor is hij gelukkig te dom.

    12-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (47 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spritisme IV

     

     

    De 4de dimensie.

     

    De planeet ‘aarde’ heeft 4 dimensies, en deze laatste is uiteraard de hoogste.

    Veel volk is daar niet. Honderdzesendertig. Variabel. Achtentachtig ervan zijn goede geesten die bewezen hebben dat ze hun geest met Wijsheid konden vullen en na enige tijd naar de 9de zullen mogen.

          Niet veel hé. Zesendertig zijn ‘kwade’ geesten, twaalf oppergeesten.

    De machtigsten zijn de twaalf gevallen goden, die door eveneens twaalf medewerkers bijgestaan worden. Kontakt van welke aard ook is niet aan te raden. Hier bevindt ge je immers op het pad van de machtige zwarte magie en, je gelooft het of je gelooft het niet, zwarte magie kan dodelijk zijn. Je doet het dus beter niet. Mensen die, om een volkse uitdrukking te gebruiken, met de Duivel dansen, zullen zwaar ontgoocheld zijn als ze zullen uitreden. Begrip of vergiffenis bestaat daar niet. Alles wat je onrechtmatig hebt verkregen moet je achter laten en bovendien wordt ge buiten proportie zwaar gestraft.

    Je hebt immers zelf voor onrecht gekozen.

    Allen eindigen ze uiteindelijk in de 7dedimensie. En daar zitten veel bekende namen.

    Rechtvaardigheid geschiedt er. Wreed en meedogenloos.

    De Duivels nemen de slechte zielen. Hoe gruwelijk het ook is. Amen.

     

    10-12-2014 om 00:00 geschreven door Ramuntxo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (33 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Eenmaal het spel gedaan gaan de pion en de koning in dezelfde doos ....
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!