DE STEM VAN HET NEDERLANDSE VOLK
Inhoud blog
  • VOOR DE GESCHIEDSCHRIJVING IS HET HEEL BELANGRIJK OM TE WETEN DAT MORGEN 25-01-2010 DE CAPITULATIE DOOR NEDERLAND WORDT ONDERTEKEND
  • Proficiat!
  • De 'oude vertrouwde' partijen en het AFRIKAANDER OPROER en de uitverkoop vh VOLK
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    de stem van àlle Europese volkeren moet GEHOORD worden!
    24-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOOR DE GESCHIEDSCHRIJVING IS HET HEEL BELANGRIJK OM TE WETEN DAT MORGEN 25-01-2010 DE CAPITULATIE DOOR NEDERLAND WORDT ONDERTEKEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Proclamatie
    VOOR DE GESCHIEDSCHRIJVING IS HET HEEL BELANGRIJK OM TE WETEN DAT MORGEN 25-01-2010 DE CAPITULATIE DOOR NEDERLAND WORDT ONDERTEKEND.


    INGEZONDEN - 24 JANUARI 2010

    Hare Majesteit de Koningin woont 25 januari in Utrecht de bijeenkomst 'In vrijheid verbonden' bij.

    Print dit - of mail het aan IEDEREEN die u maar kent of op de hoogte wilt stellen hiervan!

    Zes religieuze en levensbeschouwelijke stromingen in ons land vragen daar aandacht voor verdraagzaamheid en respect voor de verschillen tussen mensen. Vertegenwoordigers van boeddhisme, christendom, hindoeïsme, humanisme, islam en jodendom zullen zich presenteren met teksten en muziek.

    De bijeenkomst wordt georganiseerd om de waarde en rijkdom van de levensbeschouwelijke en religieuze verscheidenheid in Nederland te benadrukken en te benutten. Centraal daarbij staat het thema Wat verbindt ons en waar moet het heen. Sprekers zijn minister van Justitie dr. E.M.H. Hirsch Ballin en de burgemeester van Almere, mevrouw A. Jorritsma-Lebbink, die spreekt als voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

    (Zie voor verdere informatie ook www.torayeshua.nl).

    PROCLAMATIE
    Geachte minister president,

    - Wij veroordelen deze grove schending van de scheiding tussen kerk en staat.

    - De koningin, het staatshoofd, zet u in als marionet van de staat om uw politiek van islam appeasement op te voeren.

    - 13 van de 23 organisaties zijn islamitisch en hebben volgens grote delen van de bevolking op vele feiten gebaseerd niets van doen met "verdraagzaamheid en respect".

    - De koningin, die ons Nederlanders als hoofd van de seculiere Nederlandse staat allen zou moeten vertegenwoordigen en zou moeten verdedigen, zal met haar aanwezigheid verraad plegen aan haar neutrale positie door de stellingname te onderschrijven dat de islam "vrijheid van godsdienst en respect voor ieders levensovertuiging" zou nastreven.

    - Deze blinde aanname, welke op geen enkel bewezen feit berust, is een slag in het gezicht van de vele slachtoffers van de islam, hier en elders in de wereld, en een openlijke provocatie naar hen die leven onder het juk van deze verderfelijke en verstikkende ideologie van haat en geweld.

    - De koningin zal met haar aanwezigheid publiekelijk verraad plegen aan haar eigen Christelijke geloof en door een doctrine van onderwerping, onverdraagzaamheid, leugens, bedrog en gewelddadig barbarisme te omarmen.

    - Wij, het Nederlandse volk, eisen op deze bijeenkomst niet vertegenwoordigd te worden door de koningin.

    Dit artikel verscheen voor het eerst op Amsterdampost.nl. Reacties kunt u daar achterlaten.

    24-01-2010, 11:24 Geschreven door Scarlatti
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    18-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'oude vertrouwde' partijen en het AFRIKAANDER OPROER en de uitverkoop vh VOLK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE "OUDE VERTROUWDE" PARTIJEN
    EN HET AFRIKAANDERWIJK OPROER

    Door: Ingezonden 15 mei 2009
    no name 








    De premier krijgt nu ook bezorgde brieven en heeft ideeën. Eerder dacht het CDA aan fietscursussen , meer polygamie en desnoods de shari'a.
    Coalitiegenoot PvdA zegt dat de partij van de premier juist doodsbang is en géén ideeën heeft.
    Zelf heeft zij die wel: de politie wegbezuinigen en veel theater.
    D66 gaat liever zelf asiel zoeken dan met ideeën te komen, en de VVD wacht op ideeën.
    Deze partijen zijn sinds het Afrikaanderwijk oproer daarmee de motor van de massale immigratie.
    Een overzichtje.

    De aanzuigende werking door enerzijds het volkomen gebrek aan immigratiebeleid en anderzijds de relatief royale verzorgingsstaat - die vanaf eind zestiger jaren vele werkloze buitenlandse contractarbeiders deed besluiten te blijven en later de asielstroom aanjoeg - heeft ertoe geleid dat de populatie van bijvoorbeeld Rotterdam nu al voor de helft uit niet-westerse allochtonen bestaat.

    Door die combinatie van een kostbare verzorgingsstaat (staats-socialisme) en laks of afwezig immigratiebeleid (afgedekt door politieke correctheid) stroomt 85% van de ongeschoolde migranten naar de EU en gaat slechts 5% naar de VS. Van de geschoolde migranten gaat juist 55% naar de VS (lagere belastingen en meer ontplooiingsmogelijkheden) en slechts 5% naar de EU.

    Toch is de Europese Unie druk doende een nieuwe stroom laagopgeleide immigranten te aan te boren in het Afrikaanse islamitische land Mali. Zogenaamd om illegale migratie te voorkomen. De EU wil zo vele miljoenen mensen uit Noord-Afrika en Klein-Azië naar Europa halen. Aangezien er steeds minder laaggeschoolde arbeid in de EU is, zal niet de vergrijzing maar juist deze immigratie leiden tot een ineenstorting van de verzorgingsstaat. Maar de ongecontroleerde immigratie kan ook leiden ook tot grote sociale onrust als de oude vertrouwde partijen de kop in het zand blijven steken.

    Waarschuwingen
    Al in 1955 klonk een prille waarschuwing. Minister van Wederopbouw en Volkshuisvesting Herman Witte (KVP, kabinet Zijlstra) stelde in dat jaar dat er eigenlijk nooit een behoorlijke discussie gevoerd was over het het principiële vraagstuk van de arbeidsmigratie (het betrof toen gastarbeiders uit Zuid-Europa).

    Ook de Minister van Maatschappelijk Werk Marga Klompé (KVP, kabinet De Quaay) merkte in 1960 nog op dat Nederland "het tijdelijke van de gastarbeid" niet goed sluitend had geregeld. Maar beide waarschuwingen werden niet echt ernstig genomen. De contractarbeiders zouden vanzelf weer huiswaarts keren, zo was de verwachting.

    Toen de overheid haar wervingsgebied wilde uitbreiden naar Turkije en Marokko werd nog gewaarschuwd dat dit zondermeer een verzwaring zou kunnen betekenen "van de problemen die verbonden zijn aan een goede opvang, maatschappelijke begeleiding en onderbrenging". Het ministerie van Justitie maakte zich vooral zorgen over immigratie van arbeidsmigranten "met een sterk afwijkend leefpatroon." (Nota Werving en Verblijf van Arbeidsmigranten, 1964). Maar ook deze waarschuwingen maakten geen indruk.

    Toch trok de leiding van de dienst Vreemdelingenzaken en Grensbewaking nog even aan de bel: "[Voorts] moge ik u er uw aandacht op vestigen dat bepaalde gemeenten in het zuiden des lands, waar toch van oudsher veel vreemde mijnwerkers [veelal uit Zuid-Europa] zijn gevestigd, zich met name bezorgd tonen over de vestiging van Marokkanen en Turken binnen hun gemeenschappen. Gevreesd wordt dat het verschil in landsaard, godsdienst, ontwikkelings- en beschavingspeil niet voorziene problemen zal oproepen."
    Deze waarschuwing vond echter nauwelijks gehoor.

    Er kwam een tweede nota (1965) waarin het ministerie van Justitie liet weten dat "Gezinshereniging [ertoe] leidt dat vreemde gezinnen temidden van de Nederlandse bevolking worden geplaatst en daarmee in nauwe aanraking komen." Dat hoefde uiteraard geen problemen te veroorzaken, echter: "Is nu een groep van een bepaalde nationaliteit al geruime tijd aanwezig, min of meer in het openbare leven aanvaard, dan zal zulk een situatie gemakkelijker worden geaccepteerd, dan wanneer men als 't ware plotsklaps verstiging van vreemde gezinnen ziet geschieden." Maar dit laatste detail werd weggewuifd. Het zou vanzelf wel goed komen.

    De ministerraad (KVP, ARP [nu CDA], PvdA) besloot gezinshereniging toe te staan voor arbeidsmigrantren die een twee-jaars contract hadden en een jaar in Nederland hadden gewerkt. Minister van Sociale Zaken Gerard Veltkamp (KVP), die ook al een hele reeks uiterst kostbare sociale voorzieningen had geïntroduceerd (kinderbijslag, WAO, etc), meende zelfs dat het vertrek van deze waardevolle arbeidskrachten op den duur een verlies zou zijn. Niet om de arbeid, maar gezien "de energie die er in inwerking en acclimatisatie was gestroken".

    In deze periode (1965-1967) raken aldus twee ingrediënten verstrengeld die elementair zullen zijn voor de aanmoediging van de immigratiestroom vanuit niet-westerse landen in de vier decennia die volgen: een naïeve verzorgingsstaat (er waren zelfs "bewust werklozen" die wegens hun afkeer van het "kapitalisme" van een uitkering mochten genieten) en een naïef (links en christen-links) bestuur.

    Minister van Justitie Carel Polak (VVD, kabinet De Jong) zag dit als één van de weinigen ook en stelde in 1969: "Van heinde en ver komende vreemdelingen, werkend op het laagste niveau, zullen met hun gezinnen een nieuw industrieel proletariaat gaan vormen zonder voldoende vertakkingen met de Nederlandse samenleving. Door hun sterke economische bindingen en door de eigen plaats die zij in onze economie innemen zullen zij gemakkelijk een vreemd lichaam gaan vormen binnen onze bevolking met alle gevolgen van dien." Minister Polak noemde dit dan ook "een probleem van de eerste orde." Mocht dit nog niet duidelijk genoeg zijn, voegde hij eraan toe: "het land is overvol en juist deze buitenlanders [uit Noord-Afrika en Turkije] zullen zich niet gemakkelijk assimileren en aparte groepen blijven vormen." Maar deze waarschuwing maakte niet de indruk die zij verdiende.

    En toen brak "de pleuris" uit
    Na oplopende spanningen tussen gastarbeiders en Rotterdammers in de Afrikaanderwijk in Rotterdam, brak op 9 augustus 1972 een opstand uit nadat een gezin (een Nederlandse moeder met drie kinderen) door een Turkse huisbaas op straat werd gezet om van het pand een pension te kunnen maken. De "pensions" waren voormalige etagewoningen waar per adres tientallen gastarbeiders een slaapplaats huurden. Deze panden werden niet onderhouden, trokken drugshandel en prostitutie aan en menig gastarbeider ontving in de verslechterende economische omstandigheden een uitkering (tot grote ergernis van de Afrikaanderwijkers).
    De televisieverslaggever Jaap van Meekeren reisde af naar Rotterdam en liet - tussen de verplichte politiek correcte retoriek door - fijntjes weten dat de echte hoofdreden juist niet het vermeende racisme was, maar de verloedering, het gevreesde oplopende woningtekort en met name het arrogante stadsbestuur (gedomineerd door de PvdA). Kortom, de Afrikaanderwijkers waren helemaal klaar met "een overheid die na 25 jaar van woningnood en met 125.000 gastarbeiders naast 125.000 werklozen haar handen in onschuld blijft wassen":
    http://www.youtube.com/watch?v=tzZCaUJyejQ


    Waar eerdere signalen nog genegeerd werden, had deze opstand resultaat. Om de rust te doen wederkeren nam het College in Rotterdam een maand later al een raadsbesluit aan: geen woonvergunning meer voor allochtonen in wijken waar meer dan 5% allochtonen verbleven (het algemene gemiddelde toen in Rotterdam) aangevuld met een actief spreidingsbeleid om dat te bewerkstelligen.

    Deze regeling was echter geen lang leven beschoren. Het kabinet Den Uyl schrapte het Rotterdamse vijf-procent-besluit en het werd uiteindelijk in 1974 vernietigd door de Raad van State. Het zou in strijd zijn met het in 1971 geratificeerde verdrag tot uitbanning van rassendiscriminatie. De afspraken in de Europees-Arabische dialoog, zoals beschreven in het boek Eurabia van Bat Ye'or, hebben uiteraard ook hun uitwerking niet gemist [zie noot "Eurabia"].

    Rotterdam, met de opstand nog in het achterhoofd, ging nog wel even door met spreidingsbeleid, want: "het staat als een paal boven water, dat de onverdraagzaamheid en agressie en dus ook discriminatie worden opgeroepen door ongebreidelde concentratie. De autochtone bevolking laat zich niet verdrijven." Hardop werd afgevraagd of het wel verantwoord was om "de bewoners van de oude wijken nog vrijwel alleen de last te laten dragen van een aantal minderheidsgroepen". Maar juist allochtonen-en minderhedenorganisaties wisten deze maatregel - hoewel het nauwelijks uitvoering vond en ontaardde in het "concentreren" van nationaliteiten - met steun van maatschappelijke organisaties en universitaire onderzoekers (EUR) definitief van tafel te krijgen.

    De oud-burgemeester van Rotterdam (periode 1952-1965), Gerard van Walsum, had in december 1972 na het oproer zijn lidmaatschap van de PvdA opgezegd. Zijn zoon, de topdiplomaat Peter van Walsum, verzuchtte over de jaren '70: "Na vier jaar kabinet-Den Uyl was aan onze hele samenleving een steekje los. Uiteindelijk is geen énkel terrein die dans ontsprongen, ook al zijn in de economie de catastrofale indicatoren pas later aan het licht getreden. Ik heb de zomer van 1977 in een staat van grote somberheid doorgebracht, want het leek erop dat God zelf niet meer kon verhinderen dat er een tweede kabinet-Den Uyl zou komen."
     (Na Gerard van Walsum zegde ook Willem Drees zijn lidmaatschap van de PvdA op).

    Over de moedwillige bevolkingspolitiek schreef de oud-diplomaat C. van Nispen tot Sevenaer in 2005 : "De massale immigratie is door bepaalde mensen nagestreefd. Terwijl Jacques Wallage fractievoorzitter was van de PvdA in de Tweede Kamer (coalitieregeringen van CDA, PvdA, VVD en D66), zijn onder een zogenaamd restrictief toelatingsbeleid tussen 1990 en 1999 één miljoen honderdertigduizend - legale - immigranten naar Nederland gekomen [CBS] met nu een totaal van 3 miljoen mensen van allochtone afkomst, 20 procent van de Nederlandse bevolking. Wallage, nu burgemeester van Groningen, zegt: "Wie zijn wij om een eerstgeboorterecht uit te oefenen, hoezo is Nederland voor zijn inwoners? Iedereen heeft recht op dit stukje aarde, waarom zouden wij, toevallige inwoners, daar enig bijzonder recht op doen gelden?"

    Hieronder een aantal animaties die aardig het resultaat laten zien van wat de oude vertrouwde politieke partijen in de Tweede Kamer willens en wetens hebben laten voltrekken: (Linksboven in iedere animatie treft u onder het zwart/wit blokje een start- en stop-button aan. Het jaar waarin theoretisch 100% wordt bereikt is een doorrekening van de lineaire trend tussen 2009 en 2024 en uiteraard een benadering.)

    Rotterdam - Percentage niet-westerse allochtonen per wijk 1965 - 2024.
    http://gemeenterotterdam.nl.eu.org/

    In 2009, dit jaar dus, is al 50% van de Rotterdamse bevolking niet-westers allochtoon. In 2024, 15 jaar en vier lijsttrekkersdebatjes verder, is dat - zonder koerswijziging - 75%. Nog vóór 2039 is Rotterdam compleet ontdaan van zijn autochtone bevolking. Feiten en cijfers per wijk evenals de animatie op oorspronkelijke grootte en de definitie voor "niet westerse allochtoon" zijn hier te vinden.

    Amsterdam - Percentage niet-Westerse allochtonen per wijk 1965 - 2024.
    http://gemeenteamsterdam.nl.eu.org/

    In 2011 is 50% van de bevolking niet-Westers allochtoon, in 2026 is dat 75%, en nog vóór 2039 is dat 100%. Feiten en cijfers per wijk evenals de animatie op oorspronkelijke grootte zijn hier te vinden.

    Den Haag - Percentage niet-Westerse allochtonen per wijk 1965 - 2024.
    http://denhaag.nl.eu.org/

    In 2011 is 50% van de bevolking niet-Westers allochtoon, in 2025 is dat 68%, en nog vóór 2050 is dat 100%. Feiten en cijfers per wijk evenals de animatie op oorspronkelijke grootte zijn hier te vinden.

    Utrecht - Percentage niet-Westerse allochtonen per wijk 1965 - 2024. http://utrecht.nl.eu.org/

    In 2016 is 50% van de bevolking niet-Westers allochtoon, in 2025 is dat 65%, en in 2055 is dat 100%. Feiten en cijfers per wijk evenals de animatie op oorspronkelijke grootte zijn hier te vinden.

    De oude vertrouwde politiek is in grote paniek

    Afsluitend mag de paniek die doorklonk in een openbaring van oud VVD minister Pieter Winsemius (Lubbers I en Balkenende III) hier niet onvermeld blijven: "We hebben het probleem absoluut niet onder controle. In tientallen wijken dreigt de vlam in de pan te slaan. We moeten hier heel zenuwachtig van worden." Met "we" doelde Pieter Winsemius op het kabinet Balkenende III van CDA, VVD en D66.
    Jan Schinkelshoek (CDA) die de mislukte integrate een veenbrand heeft genoemd, verzuchtte een tijdje geleden al: "Er is er maar één die wèl een verhaal heeft en dat is de PVV van Wilders."
    ______
    Naschrift
    Eurabia : Nadat Arabische islamitische landen de zoveelste mislukte poging hadden ondernomen om Israël compleet van de kaart te vegen en de inwoners in zee te drijven (1973: de Yom Kippur oorlog), werden Israëls bondgenoten voor hun steun gestraft met een olie-embargo. Dat leverde niet alleen de autoloze zondag en het vermakelijke lied Kiele Kiele Koeweit op (dat mocht nog in die dagen) maar ook de Europees-Arabische dialoog (Eurabia).

    Deze "dialoog" - die dankzij de geschiedkundige en publicist Bat Ye'or onthuld werd - leidde tot de achterkamertjes-overeenkomst tussen de Arabische liga (nu OIC) en de Europese Economische Gemeenschap (nu EU) om Israël - om te beginnen - tot binnen de grenzen van 1949 terug te dringen en eromheen een Palestijnse staat te vestigen met (de voor Joden sinds meer dan drieduizend jaar heilige stad) Jeruzalem als hoofdstad.
    In 1975 kwam daar nog bij : "het aanwenden van royale middelen om immigrerende werknemers en hun gezinnen hun Arabische culturele en religieuze leven voort te kunnen laten zetten.

    "Rotterdam 2002-2006: Opgemerkt moet worden dat in de periode 2002-2006 door Leefbaar Rotterdam (ondanks een coalitie met CDA en VVD) een aanvang was gemaakt om het desastreuze beleid van de afgelopen decennia te keren (o.a. nota Rotterdam Zet Door , 2003).

    In 2006 echter trad een nieuwe coalitie aan van PvdA, CDA, VVD en GroenLinks. De PvdA werd de net iets grotere partij in Rotterdam, vooral dankzij allochtone kiezers.

    Citaten in dit artikel zijn o.a. uit:
    John Schuster; Poortwachters over immigranten, Het debat over immigratie in het naoorlogse Groot Brittannië en Nederland; Het Spinhuis 1999; John Solomos, Political Language and Racial Discourse; University of London 1991; Intercultural Education, Volume 2, Issue 1, 1991;
    Thijl Sunier, Islam in beweging, Turkse jongeren en islamitische organisaties, Het Spinhuis, 1996; Tesseltje de Lange, Staat, markt en migrant, de regulering van arbeidsmigratie naar Nederland van 1945 tot 2006; Boom Juridische Uitgevers (scriptie);
    Gideon Bolt, Over spreidingsbeleid en drijfzand; in Migrantenstudies, 2004 (artikel);
    Citaat Jan Schinkelshoek uit: De Volkskrant, 19 mei 2007

    Bijlagen:
    http://destemvanhetnlvolk.hyves.nl/   
    http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8440   

    18-05-2009, 00:00 Geschreven door Scarlatti
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/destemvhnlvolk

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    18-05-2009, 14:57 Geschreven door
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Archief per week
  • 18/01-24/01 2010
  • 18/05-24/05 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!