Inhoud blog
  • BEZOEK VRIENDENPLEK
  • Jozef Maria Laurens Theo Cals 18 juli 1914 - 30 december 1971
  • U ZULT NIETS BEZITTEN
  • DE MENS EEN DOCUMENT IN ONTWIKKELING
  • TAALMISBRUIK
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    MET HET BEWUSTZIJN VAN DE REALITEIT VALT BIJNA NIET MEER TE LEVEN. EEN DOCUMENT IN ONTWIKKELING
    De mens
    CONSTRUCTIEVE BIJDRAGEN WORDEN GEWAARDEERD
    26-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U ZULT NIETS BEZITTEN

    'You will own nothing and you will be happy' is het devies van Klaus Schwab. Met niets bedoeld hij letterlijk NIETS. Dat wil zeggen dat u materieel niets zult bezitten maar dat u ook niet langer de eigenaar bent van uw lichaam. En laten we wel wezen, wie niets meer te zeggen heeft over zijn eigen lichaam die bezit sowieso niets want is met al zijn bezit zelf een bezit. Een excuus voor een slavernijverleden kan de aanstormende wereldwijde slavernij niet verhullen.

    Rutte: “Eeuwenlang zijn in naam van de Nederlandse staat mensen tot handelswaar gemaakt, uitgebuit en mishandeld. Eeuwenlang is onder Nederlands staatsgezag de menselijke waardigheid met voeten getreden op de meest afschuwelijke manier. En te weinig hebben opeenvolgende Nederlandse regeringen na 1863 gezien en erkend dat het slavernijverleden een negatieve doorwerking had en heeft. Daarvoor bied ik namens de Nederlandse regering excuses aan."

    Het protesteren tegen de onteigening van geld en materie, de bankrekening, het boerenbedrijf, auto, woning, de sluiting van het midden en klein bedrijf, is nogal zinloos als die mensen zelf al eigendom zijn van 'overheden'. Het merkwaardige is dat het zogenaamde Andere Nieuws en tegensputterende internationale media het terrein waar overheden succesvol het bezit van de mens claimen angstvallig buiten beschouwing laten. Die nieuwe media lijden aan exact dezelfde gebreken als de oude. Ze willen groot worden, de grootste worden en vragen allemaal om geld onder dreiging het anders niet te redden.

    Als het bezit van de mens ergens geclaimd wordt dan is het wel op het terrein van de allerzwaksten en daar gaan we het hier over hebben. 

    Wie de tijdgeest aanvoelt, die weet dat er een radicale 'zuivering' en een ongekende wereldwijde slavernij op het programma staan. Waar wij zelf het absolute recht hebben geëist en gekregen om het ongeboren leven te laten liquideren, vanwege onvolkomenheden of eenvoudig omdat het ongewenst is, daar heersen anderen over moeder aarde en liquideren mensen vanwege onvolkomenheden of eenvoudig omdat ze ongewenst zijn. Wij hebben de genocide der ongeborenen in 50 jaar tijd in elk geval, naar tenminste anderhalf miljard laten oplopen, maar het zijn er veel en veel meer. Terug met het behoud van ons dodelijke regentschap over het ongeboren leven dat wij verwekken, dat gaat niet meer, nooit meer. Vergeet het maar. Het kwaad dat heden over de wereld trekt is historisch groot, maar vooral ongekend. Het heeft wapenen in handen gekregen waar het nooit over beschikte. Het hele massamedium en de digitale wereld. Wie over tribunalen voor de heersers spreekt zal moeten weten, al dan niet de grondslag van het kwaad dat heden over de wereld trekt te hebben gesteund of zelfs geëist; en dat is het disrespect voor menselijk leven.

    Anatole Sala



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 16/01-22/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 05/12-11/12 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!