Rondvraag / Poll
Wat vinden jullie van mijn Blog?
Uitstekend
Zeer goed
Goed
Matig
Slecht
Zeer slecht
Bekijk resultaat

Rondvraag / Poll
Welke TVR vinden jullie het mooist?
De Sagaris
De Tuscan
De T350
Bekijk resultaat

Foto
Foto
Geld:
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Coca-Cola:
Foto
Foto
Foto
Ducati:
Foto
Foto
Foto
Foto
3dsmax autos:
Foto
Foto
Ferrari fotos:
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Jaguar XK 120 Coupe fotos:
Foto
Foto
Foto
Foto
Caterpillar fotos:
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Alles wat intressant is

02-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Verslag van Hitler:

Adolf Hitler
(20 april 1889 - 30 april 1945)
Hij was een kind van Alois Hitler (1837-1903) en Klara Polzl (1861-1908).
Hitler is geboren in Braunau-am-Inn, Oostenrijk. Hij trouwde met Eva Braun (29 april 1945) een dag voor zij samen zelfmoord pleegden dmv. een giftige pil.

School
Adolf Hitler kreeg een vorm van hogere school, die hij echter niet afmaakte, omdat zijn cijfers nogal teleurstellend waren. Hij heeft 2 keer geprobeerd om toegelaten te worden tot de kunstacademie in Wenen, maar zijn werk werd afgewezen.

WO I
In februari 1914 werd hij opgeroepen voor een militaire keuring, waar hij werd afgekeurd. Toen de eerste wereldoorlog in 1914 uitbrak meldde hij zich als vrijwilliger aan bij het Duitse leger en diende de gehele oorlog. Hij raakte gewond in oktober 1916. In 1918 kwam hij terecht in een gasaanval waardoor hij tijdelijk blind werd.

De politiek in
Nadat hij uit het ziekenhuis was teruggekomen wilde Adolf de politiek in. In september 1919 meldde hij zich aan bij de Duitse Arbeiderspartij en hij liet de partij zeer snel groeien met zijn toespraken. In datzelfde jaar werd de partijnaam veranderd in National-Sozialistische Deutsche Arbeiterpartei en werd Hitler partijleider.

Munich Putsch (staatsgreep)
In november 1923 probeerde Hitler samen met generaal Erich Ludendorff (zie de foto) de macht te grijpen. Dit werd door het leger voorkomen. Hitler wordt berecht. Tijdens zijn gevangenschap schreef hij het eerste deel van Mein Kampf.

Op naar dictatorschap
In 1929 ging het weer slechter met Duitsland en Hitler’s aanhang nam toe. In januari 1933 werd Hitler gevraagd als rijkskanselier door Paul Von Hindeburg (zie foto). Hij stelde zijn eigen kabinet samen.
Door de dood van Von Hindenburg ziet Hitler zijn kans, hij laat zich nu Fürher noemen. De brand in de Reichstag werkte als excuus voor een golf van geweld. Dankzij dit excuus, kon hij ook diverse wetten afschaffen en creëren. Bij de verkiezingen op 5 mei 1933 haalde de Nazi-partij 43,9% van de stemmen. Twee dagen later werd dankzij de Nationalistische- en de Centrumpartij een meerderheid behaald die ervoor zorgde dat Hitler absolute macht kreeg en boven de grondwet kwam te staan. Hij wordt vanaf 21 mei 1935 verantwoordelijk voor de Wehrmacht.
Rond 1937-38 werd er een nieuw doel bereikt. Hitler had volledig de macht, alle belangrijke landen deden vrijwel niets tegen hem, en het leger was in opbouw.

WOII
Hitler was van plan een “Derde Rijk” te stichten en begon een nieuwe oorlog om Europa te veroveren. Joden, zigeuners, homo’s en zwakzinnigen werden vervolgd en vermoord.
Op 20 juli 1944 werd een aanslag tegen hem gepleegd door Graaf Von Staufenberg, Hitler kwam er goed vanaf maar geestelijk was het een grote klap.
Toen duidelijk werd dat hij de oorlog had verloren pleegde hij zelfmoord.

Hitler’s nicht
Toen Hitler in Bergtesgarten ging wonen, kwamen zijn halfzus Angela Raubal en haar twee dochters bij hem wonen. Hitler werd verliefd op zijn nicht (Angela Raubal, zie de foto hiernaast), zij pleegde zelfmoord in september 1931.


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !

Klik hier
om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Le Mans:
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Auto animaties:
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Donuts:


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Monster Jam 2005 fotos:
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!