Inhoud blog
  • MEMORANDUM VERKIEZINGEN 13 OKTOBER 2024.
  • PAASFEEST BIJ OKRA WINGENE.
  • EINDE VAN DEZE BLOG.
  • DANSCLUB BLIJF JONG EN FIT FEEST!
  • VERKEERSQUIZ.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Team Okra
  • Jaarprogramma 2024
  • Wandelkalender 2024
  • Memorandum verkiezingen 13 oktober 2024
  • Nieuwsbrief April
  • Sneukelroute 14 mei 2024
  • Dagwandeltochten 2024
  • erikokrasport
    De pagina voor de actieve 50 plusser!.
    Privacyverklaring ledengegevens Okrasport+. OKRA-SPORT+ trefpunt Wingene bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens als je deze doorgaf). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van OKRA-SPORT+ Haachtsesteenweg 579 1030 Brussel. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard. De gegevens worden gebruikt voor: • De ledenadministratie. • Het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrieven van onze afdeling. • De ledenverzekering. Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds online http://mijnledenbeheer.okrasportplus.be of via mail aan Vandycke Erik erik.vandycke@gmail.com van de databankverantwoordelijke. OKRA-SPORT+ trefpunt Wingene verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.
    04-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEMORANDUM VERKIEZINGEN 13 OKTOBER 2024.

    Maandag 25 maart, voor de start van de gemeenteraad, kreeg ik van de voorzitter de sprekerstoel om het memorandum voor de verkiezingen van 13 oktober voor te stellen en uit te reiken aan alle gemeenteraadsleden en partijvoorzitters. Dit memorandum werd opgesteld met de leden van de algemene vergadering van de seniorenraad. De senioren hopen dat bij het opmaken van het volgend zesjaren beleid hiermee rekening wordt gehouden. We volgen dit bijzonder goed op!

    De link naar het memorandum kan je vinden op deze blog in de linkerkolom onder "Mijn favorieten". Klik er op en lees het aandachtig.

    04-04-2024 om 00:00 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAASFEEST BIJ OKRA WINGENE.

    Tijdens de goede week viert Okra Wingene ieder jaar haar paasfeest. Een 250 mensen waren hiervoor naar de Verrekijker afgezakt. Na een tradionele bezinning zoals het Okra past, werden de aanwezigen verwelkomd met koffie en gebak. Daarna startte de ontspanning, verzorgd door accordeonist Rudi Beauprez en zangeres Kristien. Deze mensen slaagden er vanaf het eerste ogenblik in om de sfeer en ambiance te brengen. Er werd veel gedanst op de mooie melodieën van de accordeonvirtuoos en de prachtige stem van Kristien. De namiddag werd afgesloten met koffie en een lekkere grote paashaas. De mensen waren bijzonder tevreden over de leuke namiddag. Bijzondere dank aan alle medewerkers en op naar de volgende bijeenkomst, zomerfeest met barbecue. Na het feest werd een mooie grote knop van een jas of zoiets gevonden. Hij is in bewaring bij de voorzitter Erik.





















    30-03-2024 om 17:25 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDE VAN DEZE BLOG.

    Wil je verder mijn blog volgen, surf dan naar:

    www.bloggen.be/erikokrasport

    Bedankt en succes.

    Erik

    09-04-2022 om 11:39 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANSCLUB BLIJF JONG EN FIT FEEST!

    Vrijdag 25 maart kwamen de leden van de Okra dansclub “Blijf jong en fit”  bijeen voor het jaarlijks etentje. Met 42 waren ze op de afspraak voor een lekker en gezellig samenzijn. Iedereen was bijzonder gelukkig om na zo’n moeilijke tijd van corona opnieuw te kunnen samen genieten.























    02-04-2022 om 15:44 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERKEERSQUIZ.

    Bij de start van een nieuw fietsseizoen komt Jan Scherpereel, politieagent op rust, deskundige uitleg geven over de verkeersregels i.v.m. de zwakke (zachte) weggebruikers. Het is een namiddag vullende lezing, het eerste deel gaat dus over de fietser, de elektrische fiets, alleen fietsen en in groep. Het tweede deel is de eigenlijke quiz over drie ronden van 15 vragen. De deelnemers kunnen dit individueel of in kleine groepjes oplossen. Achteraf wordt natuurlijk een duidelijke uitleg gegeven.

    Waar: De Feniks – Wanneer: Vrijdag 8 april om 14u00. Voor wie: Alle wandelaars en fietsers.

    Inkomprijs leden Okra: 2,00 € (koffie inbegrepen).

    02-04-2022 om 13:57 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HULDIGING JUBILARISSEN TWEEDE SEMESTER 2021.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk kon het weer. Op vrijdag 11 maart waren de jubilarissen van het tweede semester 2021 uitgenodigd naar de Verrekijker voor een huldiging door Okra Wingene. Ze werden ontvangen met lekkere taart en koffie en genoten daarna bij een frisse pint, wijntje of frisdrank van een gezellige babbel onder leeftijdgenoten. Als afsluiter werd nog een mooie groepsfoto genomen en een groot geschenk vol nuttige gebruiksartikelen overhandigd.

    Op de bovenste foto de 50 jarig gehuwden van links naar rechts: Eric Sabbe-Noëlla Vanthournout, Jean Schoonbaert-Lucrèce Calis, Bernice Meuleman-Norbert Van Colen, Annie Cogge-Noël Dewit, Georgette David-Roger Vandewalle, Monique Vanlersberghe-Walter Debie en Frieda Vanpoucke-Guido Vannieuwkerke.

    Onderste foto: Hans Van Doorne-Anny Andries, Willy Vanderlinde-Adrienne Volckaert, Elfrida Vandenheede-Roger Gunst, Cecile Devooght-Frans Devooght en Elianne Galle-Daniël Allemeersch.

    12-03-2022 om 10:51 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSBIJEENKOMST OKRA BESTUURSLEDEN.

    Dinsdag 25 januari werden de bestuursleden van Okra Wingene samen met hun partner uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst in restaurant het Blauwhuis. Het werd een heel blij weerzien na bijna twee jaar corona. 

    Voorzitter Erik Vandycke had het in zijn toespraak over de afgehaakte leden wegens deze pandemie. Hij vindt dat het nu wel genoeg geweest is met het sluiten van  zalen en verbieden van warme, gezellige bijeenkomsten. Wil men de senioren niet nog meer in de eenzaamheid duwen. We hebben allemaal netjes alle prikjes laten zetten en willen nu vooruit met de geit. Okra heeft een mooi gevuld programma voor 2022 opgemaakt en hoopt dit nu weer helemaal te kunnen aanbieden. We vieren immers op woensdag 15 juni ons 70 jarig bestaan en willen er een heel mooi feest van maken. Financieel verantwoordelijke Agnes Deblaere had het over de geleden verliezen door corona en de ontvangen steunmaatregelen. Secretaris Freddy Debaene had het onvoorbereid over zijn verleden als dépanneur. Hij bezorgde alle bestuursleden opnieuw een heel mooi samengesteld brochure "jaaroverzicht 2021".

    Tijdens deze bijeenkomst maakten we van de gelegenheid gebruik om Paula Weyts in de bloemetjes te zetten als dank om 18 jaar fietsverantwoordelijke te zijn voor de dames fietsgroep. Een grote dank u wel Paula, je hebt dat fantastisch gedaan!











    26-01-2022 om 15:47 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA OP BEZOEK BIJ 100 JARIGE FLORENT SCHERPEREEL.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op vrijdag 22 januari werd door enkele teamleden van Okra een bezoek gebracht aan de 100 jarige gewezen koster Florent Scherpereel. Florent werd geboren op 8 januari 1922 in Bossuyt. Hij verkeert nog in goede gezondheid en vertelde uitgebreid over zijn jonge jaren en de oorlogsjaren. We wensen Florent nog vele mooie jaren in Amphora waar hij zich heel gelukkig voelt.

    23-01-2022 om 10:05 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INFO.

    Info van Okra Wingene.

    Wegens onvoorziene omstandigheden heeft de crea de voorziene datum van bijeenkomst in het cafetaria van de Tuimelaar op dinsdag 26 januari moeten opschuiven naar dinsdag 1 februari. Uiteraard nog altijd onder voorbehoud dat de zalen vrij gegeven worden door de gemeente.

    Op donderdag 3 februari zijn alle kaarters van Okra Wingene opnieuw verwacht in de Feniks. Ook hier geldt de voorwaarde dat het veiligheidscomité het toelaat de gemeentelijke zalen na 28 januari opnieuw open te stellen.

    Voor beide bovenstaande activiteiten gelden volgende voorschriften: In het bezit zijn van een QR code als bewijs van vaccinatie samen met de identiteitskaart. Mondmasker dragen bij aankomst en rondlopen. Handen ontsmetten.

    In 2022 gaat Okra West-Vlaanderen opnieuw naar Lourdes met alle soorten voertuigen: TGV, autocar, fiets, eigen wagen … Personen die een Lourdesreis gewonnen hebben kunnen die gebruiken om mee te reizen met Okra. Voor meer info: Maria Depypere tel. 051/656700 of 0497/732310.

    Zie ook in de linkerkolom onder -Favorieten- het programma 2022 en het uitgebreide Okra team.

     

    11-01-2022 om 21:42 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERFSTFEEST IN DE VERREKIJKER.

    Niettegenstaande vele onzekerheden in verband met de corona besmettingen van de laatste weken, is Okra Wingene er toch in geslaagd op een veilige manier een mooi herfstfeest aan haar leden aan te bieden. Omwille van ziekte van één van de groep “Vlaamse Klassiekers” werd uitgekeken voor een volwaardige vervanger. Hiervoor hadden we niemand minder dan de zo gekende en geliefde zanger Jo Vally op het podium gekregen voor een heel geslaagd namiddag vullend programma. De opgekomen aanwezigen hebben zeker van de aangeboden show genoten.

    Intussen zijn de bestuursleden volop bezig met de verkoop van de kaarten voor het Kerstfeest op woensdag 15 december. Het Okra team hoopt dat ook dit kan doorgaan en zullen alles in het werk stellen om jullie een mooie ontvangst en namiddag aan te bieden voor de luttele prijs van 5,00 € per persoon.













    11-11-2021 om 21:10 geschreven door ERIK

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 08/11-14/11 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 19/07-25/07 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!